Αποστολέας Θέμα: Aπίστευτο θράσος - Κατέβασαν την ελληνική σημαία πακιστανοί στα Γιάννενα  (Αναγνώστηκε 9817 φορές)

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Είπα και γώ, δεν θα δημιουργήσει κανένας ''είμαι απλά πατρίωτης αλλά όχι ρατσιστής-φασιστας- είναι κακό που είμαι εθνικιστής?-κλπ'' νέο θέμα με αυτή την κατασκευασμένη είδηση. Δεν θα ασχοληθώ και πολύ. Εξάλλου είναι γνωστό το τι γέλιο βγάζουν οι αναρτήσεις του Μπίμπου. Τέτοιοι είστε όμως, τέτοιος Μπίμπος σας ταιριάζει.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος konitsa

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
πιες ένα καφεδάκι,πήγαινε καμια βόλτα,.......καλό κάνει

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Πάμε παρέα? Φέρε και την ''Δημοκρατία''. Εχεί πολύ ωραία άρθρα κάθε μέρα. Και το άλλο το περιοδικάκι (ξέρεις εσύ ποιό) να διαβάσουμε να μορφωθούμε.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

• Sr. Member
    • Προφίλ
Το παραμύθι έχει δράκο;
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
παρόμοιο σκηνικό έγινε και στο τζαμί πριν μερικούς μήνες....είχε μείνει στη μέση του δρόμου ένα αστικό μπροστά στο τζαμί με αποτέλεσμα να έχει κλείσει τον δρόμο...εγώ βρισκόμουνα σε ένα άλλο αστικό, ακριβώς από πίσω...για να περάσει το σταματημένο αστικό, ο οδηγός προσπάθησε να ανεβεί στο πεζοδρόμιο μπροστά στο τζαμί, εκεί που γίνονται τα έργα...εκείνη την στιγμή πετάγεται ένας Πακιστανός και μπαίνει μπροστά στο αστικό εμποδίζοντάς το να περάσει πάνω από το πεζοδρόμιο...έγινε ένας ψιλοπανικός, μέχρι να μαζευτεί αρκετός κόσμος και να κάνει στην άκρη ο αλλοδαπός...

και το όλο σκηνικό έγινε γιατί ο Πακιστανός δεν ήθελε να ανεβεί το αστικό στον χώρο του τζαμιού...πραγματικό γεγονός, αν ρωτήσετε λίγο κάτι θα μάθετε...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Αυτό που λες εσύ δεν έχει καμία σχέση με τις μαλακίες του Μπίμπου. Εσένα, το περιστατικό μπορεί να είναι αληθινό. Και δεν το θεωρώ και απίθανο. Εϊναι γνωστό, οτι οι Πακιστανοί είναι υπερ του δέοντος θρησκόληπτοι. Δεν καταλαβαίνω βέβαια ποιο είναι το θέμα σας. Οι Χριστιανοί ορθόδοξοι π.χ. δεν βγαίναν στους δρόμους εναντίον του ''Τελευταίου πειρασμού''?
Υ.Γ. Πως ξέρετε αν κάποιος είναι από το Πακιστάν και όχι από το Μπαγκλαντές και τους λέτε όλους Πακιστανούς? Για τον Μπίμπο είμαι σίγουρος οτι πιστεύει οτι και τα δύο είναι το ίδιο πράγμα. Αλλά εσείς?
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος Vassago

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Αφού δεν έγραψαν εκεί στο defencenet ότι οι Πακιστανοί λεηλάτησαν το κάστρο, βίασαν τις γυναίκες (μπορεί να'ναι και αυτοί που ήταν στην Πάτρα με τον φιδέμπορα) και μετά έριξαν κανονιές απ'τα τείχη, πάλι καλά να λες.

p.s : Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες απ'το defencenet μέλη της Χ.Α. θα μοιράσουν αλευρόπιτες στους άνεργους, φτωχούς και πολύτεκνους ΕΛΛΗΝΕΣ αύριο στην πλατεία.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
αλευρόπιτες

2 & 1/2  τσιάφκες αλεύρι
    5 κουταλιές της μαγερείτσας λάδι (στο χαρμάνι)
    1/2 πρέζα αλάτι χοντρό Αιτωλικού
    2 απλά αυγά χτυπημένα,  αυγά (στο χαρμάνι) Ξηρομέρου
    1 απλό αυγό ημιχτυπημένο με 3 κουταλιές  της μαγερείτσας νερό για  τη μόστρα
    1  τσιάφκα γάλα ξυνισμένο
    1/2 τσιάφκα γιαούρτι τυρογαλισμένο Δρυμού
    2 νεροπότηρα νερό αλευρομένα
    500 γρ τυρί φέταααααααααααααααααααααααα σφιχτό (στην ξέρα) κιτρινισμένο
    9 νύχια βούτυρο πρόβειο ή φυτικό
    2 κουταλιές της μαγερείτσας λάδι (άλειμμα στο ταψί ή σινί)

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 31 Ιούλ 2012 02:03 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος foreigner

• Jr. Member
  • **
  • κουραζομαι να εχω παντα δικιο....α ειμαι και ΠΑΣ!!
    • Προφίλ
το defencenet ειναι πολυ αξιοπιστο, πραγματα που εχει πει εγιναν ηδη, αυτο και το infognomon αν θελετε να διαβαζετε sites με στρατηγικη και πολιτικη...τωρα για το συμβαν δεν ξερω,δεν ζω στην πολη, δεν παιρνω θεση. Αν εγινε ΝΤΡΟΠΗ μας ειμαστε κοτες, αν δεν εγινε τετοιες ψευδες ειδησεις πρεπει να αντιμετωπιζονται ΠΟΙΝΙΚΑ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ

Αποκλείεται να ήταν Πακιστανοί μας.
Και, δεν τη φωτογράφισε κανένα δημοσιογραικό τσακάλι την έπαρση της ... πακιστανής, ούτε καν περαστικός γιουτιουμΠΑΣ με κινητό της πλάκας???

Μάλλον πάμε για εκλογές ...

Υ.Γ.: Διόρθωση μετά από παράθεση  foreigner ... σορι, αλλά μου   τελείωσαν οι μπύρες :P
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 31 Ιούλ 2012 03:30 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος foreigner

• Jr. Member
  • **
  • κουραζομαι να εχω παντα δικιο....α ειμαι και ΠΑΣ!!
    • Προφίλ

Αποκλείεται να ήταν Πακιστανοί.
τι φωτο ειναι αυτη???αχ δεν παμε καλα...καθολου καλα!!!!!! φιλε μου μολις μου χαλασες εναν καλο υπνο, ηπια και μερικες μπυριτσες.Θα πιω αλλες τοσες να ηρεμησω τωρα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Είχαμε τίποτα αναπαράσταση εποχής Αλή πασά;Ποιοι ήταν ποιοι; :P :P

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
new.PAs.PAS εχω πεθανει στο γελιο με τη φωτογραφια.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Το πρόβλημα δεν είναι πως υπάρχουν "ενημερωτικα" site ή φυλαδες ή περιοδικά
τύπου defencenet.gr, "Δημοκρατίας" κτλπ
Πάντα υπήρχαν..
το προβλημα ξεκιναει από τη στιγμή που αυτά πλεον έχουν μεγαλυτερη απήχηση
σε σχέση με το παρελθον, το πρόβλημα ξεκιναει και συνεχίζεται απο τη στιγμή
που παράγουν ειδηση.
Κι ετσι, μια Ράδιο Αρβύλα γινεται....είδηση.

Επαναλαμβανομενα τελευταία αυτα τα γεγονότα σε βαθμό
που δεν μπορει να είναι τυχαία.

Κι αναρωτιεμαι επισης, αν υποθεσουμε πως το γεγονός ήταν πραγματικό
προς χαρην της συζήτησης..
Είναι τοσο σοβαρο θέμα αν ένας παλαβός κατεβασει μια σημαία?
γιατι μονο πειραγμενος θα μπορουσε να κάνει κατι τετοιο.
Εχει μεγαλυτερη σημασία απο τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε ολοι?
εχει μεγαλυτερη σημασία απο τα μέτρα και το ξεπούλημα που ετοιμάζουν?

που μια με την χαζοβιόλα με τα tweet, μια με το ραδιο αρβυλα (χαβελε του Φιλερη) tweet, μια με την πισίνα στον Κορυδαλλο...
κατά τυχαίο τρόπο περνανε σε δευτερη μοίρα στην ειδησεογραφία.

Πολυ περίεργα πραγματα...και για την πωληση της Αγροτικής...τσιμουδία..

Υ.Γ.
Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται..
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 31 Ιούλ 2012 14:05 από sellos »

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Αφού δεν έγραψαν εκεί στο defencenet ότι οι Πακιστανοί λεηλάτησαν το κάστρο, βίασαν τις γυναίκες (μπορεί να'ναι και αυτοί που ήταν στην Πάτρα με τον φιδέμπορα) και μετά έριξαν κανονιές απ'τα τείχη, πάλι καλά να λες.

p.s : Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες απ'το defencenet μέλη της Χ.Α. θα μοιράσουν αλευρόπιτες στους άνεργους, φτωχούς και πολύτεκνους ΕΛΛΗΝΕΣ αύριο στην πλατεία.

Θα το εγραφε κι αυτο ο φασιστομπιμπος αλλα ηταν κομματακι δυσκολο να πει οτι ''το λεηλατησαν για δεκα λεπτα γιατι μετα τους κραξανε και φυγανε''

αυτος ο ανθρωπος κατεβηκε στις εκλογες νομιμοτατα με μια φασιστοσυμμορια και πηρε και ψηφους......!
ειναι ο ιδιος αμορφωτος που μας προετρεπε να καταργησουμε τη λεξη ''τζες''
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Kαι φυσικά ήρθε η διάψευση...:
Παράθεση
Ράδιο αρβύλα είναι τελικά η είδηση ότι Πακιστανοί κατέβασαν την σημαία στο Κάστρο των Ιωαννίνων. Η είδηση άρχισε να εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στα Αθηναϊκά ΜΜΕ δίχως ωστόσο να υπάρξει η παραμικρή αναφορά σε κάποιο Γιαννιώτικο μέσο.
Παράλληλα ούτε από τις αρμόδιες υπηρεσίες διαψεύδεται κατηγορηματικά η συγκεκριμένη είδηση τονίζοντας ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση
Ο χώρος όπου βρίσκονται οι σημαίες να τονισθεί ότι είναι καλά κλειδωμένος και δύσκολα προσβάσιμος
Όπως αποδεικνύεται τελικά το «Ράδιο Αρβύλα» καλά κρατεί... ακόμη και στις μέρες μας

www.sportsioannina.gr
Aλλά φυσικά ο konitsa (που κατά τ' άλλα δεν έχει δώσει παρόμοια δικαιώματα) και ο κάθε ''πατριώτης'' δεν έσπευσε να το δημοσιεύσει...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
Η ειδηση μπορει να ειναι ψευδης αλλα εσεις κανετε λες και σας θιξαν την οικογενεια.Δλδ αν ηταν αληθινη τι θα γινοταν; θα τους διναμε συγχαρητηρια;
Τελος παντων..καποιοι δεν γουσταρουν πακιστανους καποιοι θελουν να τους υιοθετησουν...οι αποψεις ειναι σεβαστες απ ολους.
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
ειδηση μπορει να ειναι ψευδης αλλα εσεις κανετε λες και σας θιξαν την οικογενεια.Δλδ αν ηταν αληθινη τι θα γινοταν; θα τους διναμε συγχαρητηρια;
Τελος παντων..καποιοι δεν γουσταρουν πακιστανους καποιοι θελουν να τους υιοθετησουν...οι αποψεις ειναι σεβαστες απ ολους.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργούν και πως λειτουργούμε (τουλάχιστον στο μυαλό).
Οι μεν στην αρχή συκοφαντούν και καταδιώκουν αλλοδαπούς (στην περιπτωσή μας Πακιστανούς). Μετά, συκοφαντούν και καταδιώκουν τους αδύναμους είτε ψυχικά είτε σωματικά...π.χ.

Παράθεση
Η φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή προτείνει "στείρωσις και ευθανασία" των ατόμων με ειδικές ανάγκες: "Κάθε ημέρα σε κάθε γωνία της γης, σε κάθε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο, έρχονται στη ζωή, όντα απροσάρμοστα και ανίκανα για τον αγώνα της επιβιώσεως (...)
IV. Τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση". Δηλαδή όποιος δεν είναι μέλος ή οπαδός της ιδεολογίας του φασισμού οι γιατροί του Νίκου Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής, εύκολα μπορούν να τους χαρακτηρίζουν "όντα απροσάρμοστα και ανίκανα για τον αγώνα της επιβιώσεως". Και τι προτείνει η Χρυσή Αυγή για τα άτομα αυτά;; ΑΚΟΥΣΤΕ και ΔΙΑΒΑΣΤΕ καλά:
"V. Η φυσική επιλογή, η στείρωσις και η ευθανασία είναι ορθές εφ' όσον συνδυάζουν σοβαρές νομικές εγγυήσεις, υπεύθυνο ιατρικό έλεγχο και βιολογικώς ηθική βάση. (...). Δηλαδή νομικές εγγυήσεις που θα καθορίζονται από ένα φασιστικό καθεστώς και θα ελέγχονται οι άνθρωποι από ομάδα ""γιατρών"" φασιστικής ιδεολογίας.

Στο τέλος καταδιώκει τους αντιφρονούντες. Κλασσικό παράδειγμα ο Χίτλερ. Στην αρχή ήταν οι Εβραίοι και οι Ρώσσοι. Μετά οι ανάπηροι, οι ομοφυλόφιλοι και οι τσιγγάνοι. Στο τέλος οι αντοφρονούντες.
Μην έχεις αυταπάτες. Έτσι θα είναι και η σειρά των πραγμάτων στην χώρα που ζούμε και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Η πιο κλασικη ραδιο αρβυλα που κυκλοφορει  σε ολες μα ολες τις πολεις της Ελλαδας ειναι οτι 3 Πακιστανοι βιασανε ενα μικρο κοριτσακι....

Μεχρι στιγμης το εχω ακουσει απο Γιαννενα,Κορινθο,Πατρα,Κερκυρα,Τριπολη και Χαλκιδα αλλα δεν πτοουμαι θα μαθω και απο αλλου

Καπως ετσι δεν ανεβηκε ο Χιτλερ στην εξουσια η κανω λαθος,διαδιδωντας ασυστολα ψευδη κατ εξακολουθηση  για Κουμουνιστες(Ραιχσταγ),Εβραιους,Πολωνους
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
Καταρχας εσυ εχεις μπερδεψει πολλα πραγματα.Πρεπει να ξεχωρισεις τον φασισμο απ την Ελληνισμο.Θεωρεις πλεον,υστερα απ την τελευταια μοδα της ΧΑ,οτι οποιος αγαπα την πατριδα του ειναι φασιστας.Αν δλδ γινοταν αυτο οποιος θα εκραζε τον Πακιστανο θα θεωρουταν χρυσαυγιτης για σενα;
Οχι δεν ειναι ετσι.Το να ειναι περιφανος που ειμαι Ελληνας δεν σημαινει οτι ειμαι χρυσαυγιτης.Σε λιγο θα θεωρεις χρυσαυγιτη οποιον βαζει ελληνικη σημαια στις εθνικες εορτες.
Ελπιζω στο τελος να μην το παραξυλωσετε και να μην θεωρησετε την 28η Οκτωβριου το μεγαλυτερο φασιστικο κινημα που εγινε ποτε στην Ελλαδα εναντια σε μεταναστες.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
28η Οκτωβριου

Ασφαλώς Εθνική Επέτειος ... αλλά και ημέρα των προπονητών, φέτος θα παρελάσουν όλοι.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Καταρχας εσυ εχεις μπερδεψει πολλα πραγματα.Πρεπει να ξεχωρισεις τον φασισμο απ την Ελληνισμο.Θεωρεις πλεον,υστερα απ την τελευταια μοδα της ΧΑ,οτι οποιος αγαπα την πατριδα του ειναι φασιστας.Αν δλδ γινοταν αυτο οποιος θα εκραζε τον Πακιστανο θα θεωρουταν χρυσαυγιτης για σενα;
Οχι δεν ειναι ετσι.Το να ειναι περιφανος που ειμαι Ελληνας δεν σημαινει οτι ειμαι χρυσαυγιτης.Σε λιγο θα θεωρεις χρυσαυγιτη οποιον βαζει ελληνικη σημαια στις εθνικες εορτες.
Ελπιζω στο τελος να μην το παραξυλωσετε και να μην θεωρησετε την 28η Οκτωβριου το μεγαλυτερο φασιστικο κινημα που εγινε ποτε στην Ελλαδα εναντια σε μεταναστες.

Aν κατάλαβες αυτό, μετά από αυτά που σου έγραψα τότε λυπάμαι. Μάλλον είμαι δυσνόητος. Υπάρχουν πατριώτες και ''πατριώτες''.
Υ.Γ. Στις 28/10 δεν γιορτάζουμε μόνο σαν έθνος εναντίον των ιταλών αλλά και του φασισμού. Δλδ ενάντια στους ομοιδεάτες του Bibou. Και να σου θυμήσου οτι οι πολιτικοί κρατούμενοι απο την φυλακή ζήτησαν να σταλθούν στο μέτωπο.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Ράδιο αρβύλα είναι τελικά η είδηση ότι Πακιστανοί κατέβασαν τη σημαία στο Κάστρο των Ιωαννίνων. Η είδηση άρχισε να εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στα αθηναϊκά ΜΜΕ, με πρώτο και καλύτερο το newsbomb.gr, γνωστό για τη ρατσιστικού τύπου -και όχι μόνο- παραπληροφόρηση. Ωστόσο δεν υπήρξε η παραμικρή αντίστοιχη αναφορά σε κάποιο γιαννιώτικο μέσο.
Παράλληλα και οι αρμόδιες αρχές διαψεύδουν κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη είδηση, τονίζοντας ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση.
Ο χώρος όπου βρίσκονται οι σημαίες να τονισθεί ότι είναι καλά κλειδωμένος και δύσκολα προσβάσιμος.
Όπως αποδεικνύεται τελικά το «Ράδιο Αρβύλα» καλά κρατεί... και στις μέρες μας, ειδικά για να διαβάλλει μετανάστες.
www.left.gr
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ

Παράθεση
Aν κατάλαβες αυτό, μετά από αυτά που σου έγραψα τότε λυπάμαι. Μάλλον είμαι δυσνόητος. Υπάρχουν πατριώτες και ''πατριώτες''.
Υ.Γ. Στις 28/10 δεν γιορτάζουμε μόνο σαν έθνος εναντίον των ιταλών αλλά και του φασισμού. Δλδ ενάντια στους ομοιδεάτες του Bibou. Και να σου θυμήσου οτι οι πολιτικοί κρατούμενοι απο την φυλακή ζήτησαν να σταλθούν στο μέτωπο.
Μαλλον εισαι τι να κανω εγω;Απ ολοκληρη την απαντηση μου επιασες ενα σημειο υποθετικο το οποιο αναφερα ως ακραιο γεγονος.Ακομη δεν εχεις ξεχωρισει τον χρυσαυγιτη απ τον Ελληνα που αγαπα την χωρα του.Το ερωτημα ηταν απλο,αν εβλεπες εναν πακιστανο να κατεβαζει την ελληνικη σημαια τι θα κανες; Μαλλον τιποτα..