Αποστολέας Θέμα: Aπίστευτο θράσος - Κατέβασαν την ελληνική σημαία πακιστανοί στα Γιάννενα  (Αναγνώστηκε 9825 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να συντηρειται ενα θεμα το οποιο αποδειχθηκε οτι ειναι αναληθες. Γραφτηκε μια ανακριβεια για να προκαλεσει εντυπωσεις, το ειδε ο konitsa το πιστεψε και το ανεβασε, αποδειχθηκε οτι ηταν μια μπαρουφα και μιση. Ας σταματησει εδω....

Υ.Γ. Ο καθε ενας μας εχει διαφορετικα αντανακλαστικα σε καθε κοινωνικο θεμα Εμενα π.χ. με ενοχλει που στις παρελασεις, στην κεντρικη εξεδρα καθονται οι αρχικλεφταρχοι οι πολιτικοι και οι κατα τοπους μητροπολιτες που δεν εχουν υπηρετησει την θητεια τους και ουτε προκειτε ποτε να πολεμησουν. Τον konitsa τον ενοχλησε η ειδηση (εστω αναληθης), ενος τετοιου περιστατικου. Ο.Κ. Τι να κανουμε;

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος proedrara

• Full Member
    • Προφίλ
αμα εβλεπα καποιον να κατεβαζει  την ελληνικη σημαια θα του εδινα αναπτηρα να τη καψει...

αμα εβλεπα καποιον να κατεβαζει τη σημαια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα τον χτυπαγα...

ΜΟΝΟ ΠΑΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 31 Ιούλ 2012 21:16 από proedrara »

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
http://farmakoglwssa-kirki.blogspot.gr/2012/07/blog-post_30.html

ακουσα σημερα καποιον ,αναφερομενος στη συγκεκριμενη ειδηση ,να λεει: ελα ρε σιγα,ετσι το λενε για να προκαλεσουν σιγα μη πιστευουν σε τετοιες τακτικες (ναζιστικη ευγονικη).......!οταν μερικοι φωναζαν και λεγανε οτι σε καμια περιπτωση δε πρεπει αυτη η ναζιστικη συμμορια με τους νοσταλγους του γ' ραιχ να παρει στα χερια της εξουσια,καποιοι αλλοι ,οι οποιοι σημερα ειναι αυτοι που πεφτουν απο τα συννεφα καθε τοσο με τις πραξεις της,επεμεναν να προσδιοριζουν τους πρωτους με επιθετα χωροθετησης (αριστερος κτλ) και με αποχρωσεις (κοκκινος κτλ).καταφεραν να πολιτικοποιησουν τη φωνη της λογικης και να την στοχοποιησουν ενοχικα.πλεον δε ξερω αν υπαρχει γυρισμος και περιθωριο για στεναχωριες....το μονο που ξερω σιγουρα ειναι οτι αποδεικνυεται πως η φωνη της λογικης τελικα ηταν , ειναι και πρεπει να ειναι αμεταβλητη σε χωρους και χρωματα και απολιτικ μεχρι το κοκκαλο.οσο για τους προαναφερομενους επιδοξους νεους Paul Joseph Goebbels ,ενα εχω να πω.....εχουν δειξει και θα το αποδειξουν (με τον χειροτερο τροπο) οτι δεν εχουν καμια διαθεση να κανουν κινησεις εντυπωσιασμου απλα και μονο.....δυστηχως αυτα τα αυγουλοκεφαλα εχουνε κανει το κακο ,σε καθε του μορφη, τροπο και σκοπο ζωης!ελπιζω μονο ,αυτοι οι 400 000 συνανθρωποι μας να συνεχισουν να πεφτουν απο τα συννεφα και να μη ταξιδευουν πανω σε αυτα......
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
Παράθεση
ακουσα σημερα καποιον ,αναφερομενος στη συγκεκριμενη ειδηση ,να λεει: ελα ρε σιγα,ετσι το λενε για να προκαλεσουν σιγα μη πιστευουν σε τετοιες τακτικες (ναζιστικη ευγονικη)

που κολλάει η ευγονική με το όλο θέμα;

Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Μεγαλύτερο θράσος από αυτό που έκαναν οι επικεφαλής της ΠΑΕ στην Νάουσα δεν υπάρχει.
Διοργανωσαν μπαρμπεκιου εν μέσω Ραμαζανιού με συνέπεια να μείνει νηστικός ο Κειτα.
Καλά που την προηγούμενη μερα ειχε φάει τον Σαμαρη

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
σιγά μην δεν έφαγε ο κειτα...αυτός δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο... :P :P :P
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Ακομη δεν εχεις ξεχωρισει τον χρυσαυγιτη απ τον Ελληνα που αγαπα την χωρα του.Το ερωτημα ηταν απλο,αν εβλεπες εναν πακιστανο να κατεβαζει την ελληνικη σημαια τι θα κανες; Μαλλον τιποτα..

Πες μου κάτι. Πότε Έλληνας αγάπησε την χώρα του?Όταν για 38 χρόνια ψηφίζει ανάλογα με το ποιός θα τον διορίσει στο δημόσιο ή ανάλογα με το ποιός θα του δώσει εκείνο το εργάκι στο χωριό, ξέρεις μωρέ εκείνη την ασφαλτόστρωση των 10 μέτρων, που θα την κοστολογήσουμε όσο 1 χλμ?Όταν στην κάλπη είναι κότα και όταν αντιμετωπίζει τέτοιες ειδήσεις (σαν αυτή του Μπίμπου) βγάζει όλη την ''μαγκιά'' του? Όταν στην καθημερινή του ζωή του πίνουν το αίμα και δεν αντιδράει ή όταν εξαντλεί τον ανδρισμό του χαστουκίζοντας γυναίκες?
Πάμε παρακάτω...Το να κατεβάζει κάποιος μια σημαία, κάτι του έχει κάνει η συγκεκριμένη σημαία. Θα προσπαθούσα να τον κάνω να νοιώσει καλοδεχούμενος- φιλοξενούμενος ώστε να μην φτάσει (υποθετικά) να θέλει να κατεβάσει την σημαία του κράτους στο οποίο έχει ξεπέσει. Απο κει και πέρα, αν φτάσει στο σημείο να κατεβάσει την σημαία, είτε τον βαρέσεις, είτε τον σκοτώσεις, είτε τον φυλακίσεις το ίδιο είναι γι αυτόν...δεν τον νοιάζει...Το θέμα είναι εσύ πόσο άνθρωπος θα αισθανθείς.
Υ.Γ. Τελειώνοντας, μια φράση που λένε για την Αφρική (και την Ασία θα μπορούσα να προσθέσω εγώ): Στην Αφρική, ο κόσμος είχε γη και δεν είχε σημαίες. Οι λευκοί έδωσαν σημαίες στους Αφρικανούς και τους πήραν την γη...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Καταρχας εσυ εχεις μπερδεψει πολλα πραγματα.Πρεπει να ξεχωρισεις τον φασισμο απ την Ελληνισμο.Θεωρεις πλεον,υστερα απ την τελευταια μοδα της ΧΑ,οτι οποιος αγαπα την πατριδα του ειναι φασιστας.Αν δλδ γινοταν αυτο οποιος θα εκραζε τον Πακιστανο θα θεωρουταν χρυσαυγιτης για σενα;
Οχι δεν ειναι ετσι.Το να ειναι περιφανος που ειμαι Ελληνας δεν σημαινει οτι ειμαι χρυσαυγιτης.Σε λιγο θα θεωρεις χρυσαυγιτη οποιον βαζει ελληνικη σημαια στις εθνικες εορτες.
Ελπιζω στο τελος να μην το παραξυλωσετε και να μην θεωρησετε την 28η Οκτωβριου το μεγαλυτερο φασιστικο κινημα που εγινε ποτε στην Ελλαδα εναντια σε μεταναστες.

Και συ φιλε πρεπει να ξεχωρισεις την ρεαλισμο της καταστασης της χωρας απο τον ανθελληνισμο οπως αναφερεσται σε καθετι αριστερο

Και αλλοι στο παρελθον μιλησαν για το πατριωτικο ιδεωδες, για το ελληνας πας μη βαρβαρος και για το πατρις θρησκεια οικογενεια κ ενα τετοιο σειρα χαριτωμενιες κ ευτυχως μας διδαξε η ιστορια(Παγκαλος,Μεταξας,Τσολακογλου,Πατακκος,Ιωανννιδης).....Για μενα ευτυχως δεν θα παρω

Ο Παππους μου ηταν απο αυτους τους κουμουνιστες με εξοριες στην Μακρονησο,με ντου στο σπιτι και αφθονο ξυλο απο τα ΕΣΑ  και με δολοφονιες αρκετων συγγενικων του προσωπων στο εμφυλιο,αλλα οσο το θυμαμαι φιλε στο πατρικο μ σπιτι παντα υπηρχε μια κουμουνιστικη σημαια και απο πανω ακριβως μια ελληνικη σημαια.....Αλλα ειπαμε οι αριστεροι ειναι ανθελληνες κ αθεοι,αυτοι οι Μπολσεβικοι φταινε για ολα

Αλλα με τι κατασταση που εχει δημιουργηθει απο τους νεοελληναραδες πλεον μου εχει γυρισει το μυαλο

Πριν κάποια χρόνια οι νεοελληνες πατριωτες λέγανε αυτα τα υποτιμητικα για τους Αλβανους, τους Πακιστανους, τους Μπαγκλαντεσιανους, τους Ρουμανους , τους Βουλγαρους, μέχρι και τους ...Ρώσους λέγαμε κακομοιρηδες!!

Ποιοι , οι Ελληνες που το μονο που ξέρουν ειναι να πινουν καπουτσινα και να παιζουν ταβλι να λένε κακομοιρηδες εκεινους που πάνε στο φεγγάρι για πλάκα!

Τωρα που λέει ολος ο υπολοιπος κόσμος εμας κακομοιρηδες μας ενοχλεί ε?
Ρε ΕΤΣΙ, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, τόσο κουτοπονηροι βλάχοι που είμαστε καλά μας κάνουν.
Αυτο είμαστε, αυτο αξίζουμε!

Κατάλαβες μαλάκα νεοελληνα βλάχο? Κατάλαβες γιατι δεν πρέπει να κάνεις οτι δεν θέλεις να σου κάνουν?
Αντε τράβα τωρα στα φαναρια της Γερμανιας να καθαρίσεις κανενα τζάμι αυτοκινητου που οδηγεί Τουρκος...

Συνεχισε να ψωρο-υπερηφανευεσαι ακομα για τον Σωκράτη και τον Αριστοτέλη μαλάκα Ελληνα, και αν σε σεβαστεί ποτε κανείς εμενα σφύρα μου.""""""

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Και 1ο και 2ο και 3ο γύρο πάμε ... και 4ο if laxi emis oi vlaxoi.

Ο Αριστοτέλης (καλός για την εποχή του)  αν γνώριζε ότι ο Πάπας (Θεολογία) θα τον πούλαγε 16 αιώνες στις μάγισες φέρτε βότανα το γεωκεντρισμό να γειάνω, θα δήλωνε Πακιστανός.
Αρίσταρχος, Εμπεδοκλής, Έπαρχος, Υπατία, Απολλώνιος ...  αη ξεστραβωθείτε μΠΑΣ και φτιάξουμε επιτέλους καμιά Ομάδα.

Μανουριάζετε  με  Αριστοτέλη και με καρα- μανούρα Πάπας Ελέ 3- 5 ΠΗΓΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ κάνουμε την πάπια τη χεσμένη ... αη ΠΑΣ δεν ΠΑΣ.

Ποιός θυμάται τον κ. Περικλή που βάσταγε το περίπτερο στην κεντρική πύλη  αμέσως εντός κάστρου δεξιά (όχι την εικονιζόμενη με ο χαλόνι σημαιοφόρος ... δικό μας)  όπου ανταλλάσαμε περιοδικά ...ΟΠΜΡΑΞ, ΜΠΛΕΚ, ΤΡΑΣΤ, ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΜΑΣΚΑ  και τον κ. Καζάκο τον Μεγάλο Αγιογράφο με το καβαλέτο στο παράθυρο πλάι στο δρόμο, δίπλα στο μπακάλικο ... λίγο πριν την πλατειούλα προς Στρατώνες και πίσω Πύλη ... ο Γραμενιάτης (Β) έμενε στο διπλανό δωμάτιο, στης κυρά Φωτούλαςμε τη γλυκοσυκιά ... kastrinos ;)

Υ.Γ.: Στα χτατοφόρα δουλεύαμε και από σκατά γνωρίζουμε άριστα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 01 Αύγ 2012 02:14 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Μεγαλύτερο θράσος από αυτό που έκαναν οι επικεφαλής της ΠΑΕ στην Νάουσα δεν υπάρχει.
Διοργανωσαν μπαρμπεκιου εν μέσω Ραμαζανιού με συνέπεια να μείνει νηστικός ο Κειτα.
Καλά που την προηγούμενη μερα ειχε φάει τον Σαμαρη
Για τιμωρία το έκαναν...Είδατε η ΠΑΕ απαντάει στις προκλήσεις...γκρινιάρηδες...

Αμάν με τα πιτόγυρα....πειρασμός...

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ

Και συ φιλε ...  ... σφύρα μου.""""""

είπαμε να ηρεμήσουμε τα πνεύματα και να επικρατήσει ένα άλλου είδους επίπεδο...

αλλά όταν γράφεις τέτοια προκαλείς πάρα πολύ...

δεν έχω πρόβλημα να ξεκινήσω πάλι....
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Τώρα αυτό έγινε η δεν έγινε?Κάθεστε και σφαζεστε κάθε φορά...ξεκινάει σαν εποικοδομητική συζήτηση και συνεχίζει με μακελειό...εμείς δεν λύσαμε ακόμα τα θέματα του ΠΑΣ θα λύσουμε τα κοινωνικοπολιτικά?

Ειρήνη ημών συνταυροι...
:pas: και  :mono:   :flag: