Αποστολέας Θέμα: Κύπελλο Ελλάδας 2012 - 2013  (Αναγνώστηκε 64534 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Κύπελλο Ελλάδας 2012 - 2013
« Απάντηση #275 στις: Κυρ 12 Μάι 2013 02:07 »
Παράθεση
Κυριε Μπακο, δεν γινεται να εχετε πεσει οικειοθελως μεσα στο βοθρο και να φωναζετε "ΣΚΑΤΑ! ΣΚΑΤΑ!"
το προβλημα με τα σκατα είναι πως αντεχεται η μυρωδια τους με υπομονή
αλλα όση υπομονη και να χεις, δεν τρωγονται.
ετσι την πατησε τωρα κι ο Μπακος, ηρθε η ωρα να τα φάει και ζορίστηκε.

Υ.Γ.
Είναι αισχός αυτο που γινεται με τον Μαρινακη
κατανταει τον Ολυμπιακό μερα-με τη μερα, πιο αντιπαθή.

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Κυρ 12 Μάι 2013 03:53 »
Γελάει ο κόσμος...

Βασικά γέλαγε καιρό τώρα μαζί σας και εσείς στρουθοκαμηλίζατε και μας μοστράρατε τσάφκες και κύππελα. Καταφέρατε να κάνετε έστω και για λίγο συμπαθητική την πιο σιχαμένη και βρώμικη ομάδα της τελευταίας 10ετίας, που μέχρι χτες και αυτή μαζί σας μόστραρε τις λυόμενες κερκίδες της για παλάτι και την σαπίλα της,την ονόμαζε ομάδα "μοντέλο"...

Κάθε λαός έχει τον αθλητισμό που του αξίζει.. Το απέδειξε περίτρανα η γουίγκαν κερνώντας πούτσα χωριάτκια, τους απανταχού υποστηρικτές του "modern football' και των ισχυρών.

Υ.Γ. Μπράβο σε όσους τυφλούς βρήκαν σήμερα το φως τους και δεν πανηγύρισαν αυτό το χάλι, μπράβο σε αυτούς που χαρακτηρίστηκαν ως αχάριστοι και αντιολυμπιακοί από την ίδια τους τη διοίκηση 3 βδομάδες πριν, γιατί βγάλανε γλώσσα και βρίζουν τον "μονάρχη". Μπράβο και στα μπαρμπάδια από τα χωριά της αρκαδίας που σας ξεφτύλισαν κράζοντας σας για το μπουρδέλο που είσαστε τόσα χρόνια.

Καλή τύχη στην προσπάθεια,που μπορεί να κάνετε, για να σώσετε την ξεπουλημένη από χρόνια πριν, στον "θείο," ψυχή σας, ο δρόμος είναι μακρύς...

Υ.Γ. Το νούμερο 2 του γαύρου, τον πρόγκαγε, ο ξένος, Ρουμπουλάκου (νο.20 Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ) από το πρώτο ματς του κυππέλου. Αλλά ξέχασα, είσαι και συ από τα σαλιγκάρια που βγήκανε σήμερα μετά τη βροχή.

:mono:

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #277 στις: Κυρ 12 Μάι 2013 04:10 »
Εγω το μονο που εχω να πω ασχετω με το ματς, ειναι οτι στο ματς με τν Τριπολη στο προσεχες στα play off 
Πρεπει να χειροκροτησουμε τα παλικαρια του Σακη Τσιωλη γιατι το παλεψανε και τους αδικησανε.
Απο την στιγμη που θα μπουνε στο χορτο για ζεσταμα.

Γνωμη μου ειναι.

Και αναγνωρισει αληθινων φιλαθλων, που ξερουν τι παει να πει αδικια, και ποδοσφαιρο. και στα πελε μου οτι θελει ας γιν το ματς μπαλα θελω να δω με τις 2 καλυτερες ομαδες του Ελληνικου Πρωταθληματος
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Κυρ 12 Μάι 2013 11:24 »
το είδαμε εδώ το θέαμα.δεν χρειαζόταν να δούμε τον τελικό.το-πού-ζης,το-που-ζης-το-που-ζης
οι ακαδημίες στον Πειραιά δουλεύουν καλά....
κοντά είναι η ευρώπη....εμπρός για νέες λεβάντες...να σας σκίζουνε τον τάχα και εσείς να γελάτε με κυπελλάκια της πλάκας....
αφού νικάνε τα πτώματα στην ελλάδα....όσο για γιορτινούς τελικούς μπορεί να δει κανείς αγγλία,γερμανία,ιταλία,γαλλία.σε 5 μέρες έχει ισπανία.
και ένα στάτους
δεν σου κάνω τον ράγιο αααχχ στο κάρφωσα...
δεν σου κάνω τον τοπούζη αααχχ το σφύριξα...
πάντα τέτοια για να γίνει το ποκ και το ποθ πιο αξιολύπητο,αξιοθρήνητο και να υποβιβάσει το προιόν (ποκ + ποθ δηλαδή γιατί αυτό πουλάει το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι παρατρεχάμενοι του,επο,κεδ,δημοσιοκάφροι).

Αποσυνδεδεμένος KostasA

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Κυρ 12 Μάι 2013 12:53 »
αν στην θεση του αστερα ήταν καμιά άλλη ομάδα πιο συμπαθής, π.χ καμιά Νίκη Βόλου, Δράμα,
μπορεί στην αρχή να της έριχνα και κανα χειροκρότημα την τεταρτη, αλλά στον αστέρα με τίποτα,
μες στην μπόχα ήταν και θα είναι μια ζωή!

ps: με όλο αυτόν τον ντόρο που εχει γινει φοβάμαι ότι οι αστερίες θα έρθουν ως ηθικοί νικητες του κυπελλου στους
ζωσιμαδες. Αυτό δίνει συνηθως τεράστια αυτοπεποιθεση στους παιχτες, πραγμα που με προβληματιζει.

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #280 στις: Κυρ 12 Μάι 2013 17:23 »
 Κώστα δεν σου είπε να χειροκροτήσεις τους προέδρους του Αστέρα...
Αναγνώριση της τίμιας και καθαρά ποδοσφαιρικής προσπάθειας των παιχτών και προπονητή...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Κυρ 12 Μάι 2013 18:16 »
Αναγνώριση της τίμιας και καθαρά ποδοσφαιρικής προσπάθειας των παιχτών και προπονητή...

Καλές οι προσπάθειες όταν βγάζουν δύναμη και υδρώτα ... εγώ μετράω τα δικά μας ματς (2011-13) που μας τα έπαιρνε στο χαλαρό με τους διαιτητές, με κομμένα πέναλτι, με ανύπαρκτα οφσάιντ και ακυρωμένα ... Στυλιάρας, Σιδηρόπουλος (παραλίγο), Κύζας ... καλώς τον και στα play off!

Αρκετοί ήταν εκείνοι που κλονίστηκαν με τη νίκη της Τρίπολης στα Γιάννινα ... αρχές Μάρτη και δεν έχουμε ομάδα και τα τέτοια.
Πέρσι, βρισίδι και αφορισμοί ... με μια Τρίπολη που δε βλέπονταν καν.

Υ.Γ.: Κατά τα φαινόμενα, η Τρίπολη γνώριζε μέχρι που θα φτάσει ο πήχης της ...  αλλά πήγε να τον αντικαταστήσει με καλάμι.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 12 Μάι 2013 18:38 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Κυρ 12 Μάι 2013 20:06 »
o πρωτος που θα κατεβασει Κ20 η καλυτερα ακομη Κ17 με το γαυρο θα εχει τον απεριοριστο σεβασμο μου
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος taxidriver

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Δευ 13 Μάι 2013 08:05 »
Ουτε τους ενοιαξε καθολου που χασαν οπως χασαν.
Θαυμαστε!!!!

http://www.asterastripolis.gr/ο-μεγάλος-τελικός-του-κυπέλλου-αστέρα/

Εχουν να δουν τα ματια μας, την Τεταρτη,πραματα και θαματα! >:(

:flag: :flag: :flag:

:mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Δευ 13 Μάι 2013 09:47 »
Ουτε τους ενοιαξε καθολου που χασαν οπως χασαν.
Θαυμαστε!!!!

http://www.asterastripolis.gr/ο-μεγάλος-τελικός-του-κυπέλλου-αστέρα/

Εχουν να δουν τα ματια μας, την Τεταρτη,πραματα και θαματα! >:(

:flag: :flag: :flag:

:mono: :mono: :mono:

Tο διάβασα κ δεν πίστευα στα μάτια μου...με περισσότερο φανατισμό κριτικάραμε εμείς κ όλοι οι νοήμονες οπαδοί παρά οι ίδιοι...μην ακούσω ότι η τρίπολη εφαρμόζει πρόγραμμα κατά της βίας κ καραφλιάσω... %-|
υπάρχει κάποιος που ΔΕΝ πιστεύει ότι ο αστέρας είναι στο άρμα; ;)

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Δευ 13 Μάι 2013 10:38 »
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

-Παναχαική-γαύρος 1-1......Δημητρόπουλος = ΣΦΑΓΗ

-ΠΑΣ-γαύρος 0-1................Τοπούζης = ΣΦΑΓΗ

-Τριπολη-Γαυρος 1-3..........Γιάχος =ΣΦΑΓΗ

-Νέα γενιά....

===================================

-Ο Μποροβήλος τουμπεκί...
-Τα ξέρει...

-Ο Τσιώλης ''αισθάνθηκε τοι αδικήθηκε''... %-|

-WWW.ΓΙΑΧΟΥ.GR

-Aπορώ που ακόμα ασχολιόμαστε με τα αίσχη και τα ποδόσφαιρα....

-Αλλά μακαρι να υπήρχε η αποτοξίνωση... :-?

Σεφερλής: Σφακιανάκης και Ολυμπιακός
Listen...2.48...

-Φυσικά υπάρχουν ακόμα γαυροι που δεν βλέπουν κανένα χερι του Ιούδα...

-Πλεον ο Μαρινάκης κάνει επίδειξη ισχύος με κάθε μέσο:
θα σας τα παίρνω όπως εγώ θέλω
και να πατε να γ....ε...!

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Μάι 2013 10:45 από astralon »

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Δευ 13 Μάι 2013 12:11 »
Καμία συμπάθεια από εμένα για την βρωμερή ομάδα της Τρίπολης . Για να είμαι ειλικρινής το ...χάρηκα κιόλας που έγινε έτσι ! Και στ'αλήθεια απορώ για την ''έκπληξη'' που ένοιωσαν κάποιοι αλλά και τις - σίγουρα ψεύτικες - δηλώσεις τους .Τι περίμεναν δηλαδή? Να τους αφήσει το μεγάλο Αφεντικό να κερδίσουν ? Αυτός που δεν ''δίνει'' ούτε ανάποδο πλάγιο άουτ ?Αντί να λένε κι ευχαριστώ που τους έσωσε από την Β εθνική και τους ''επέτρεψε'' μέσα σε 5 χρόνια νά κάνουν αυτή την ομάδα , έχουν το θράσος να ζητάνε και Κύπελλο !
Ρε ουστ μιάσματα ! Αυτοί είστε , και αυτοί θα είστε . Και όποτε σας προστάζουν θα κατεβάζετε τα ''δευτερότριτα'' για να τρώτε 5άρες από κάποια άλλη ομάδα του συστήματος που θα θέλει να σωθεί όπως κάνατε φέτος με τον Άρη , ή απλά θα βρίσκεστε σε ''κακή μέρα'' και θα δίνετε διπλά κατά παραγγελίαν , όπως κάνατε πριν ένα μήνα με την Ξάνθη . Σούργελα !
Α! Και μια ευχαριστήρια επιστολή στον Γιάχο να στείλετε που δεν απέβαλλε 2-3 παίκτες σας στο τέλος .
Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι η διαιτησία θα προσπαθήσει να ρεφάρει την Τετάρτη μαζί μας !!!

Αποσυνδεδεμένος paslooza

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Δευ 13 Μάι 2013 12:30 »
Κρύβετε λόγια εσείς οι από πάνω..
Σας ξεφεύγει το εκκωφαντικό ΛΟ που έκανε ο επίσημος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ματς κυπέλλου με τον ολυμπιακό.

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Δευ 13 Μάι 2013 13:01 »
-Επειδή είμαι ο αποπάνω...

...ένα απλό ψάξιμο, στο ανάλογο θέμα
έφτανε....

-Αυτήν την στιγμή
αφερόμαστε στα αίσχη του Τελικού....

-Στα αίσχη του Τοπούζη αναφερθήκαμε...
...και τίποτα δεν θέλουμε να μας ξεφεύγει...

-Τα γράψαμε αρχές Μαρτίου ....

-Και για να μην παρεξηγηθώ,
αμέσως μετά το παιχνίδι Κυπέλλου ΠΑΣ-γαύρος 0-1
περίμενα και περιμένω και εγώ να δώ μια ανακοίνωση απο πλευράς διοίκησης...

-Όμως δεν το αποδίδω σε παρασκηνιακούς παράγοντες,
όπως έκαναν άλλοι,
μετονομάζοντας τον ΠΑΣ, χωρίς δισταγμό και μετά αλαλαγμών,... σε Τσάτσο και παράρτημα!

-Το αποδίδω σε μια απλή παράλειψη
και φυσικά άλλοι είναι υπεύθυνοι να αναλάβουν μελλοντικά
τις ευθύνες τους των πράξεων ή των παραλείψεών τους...

-Και αν στο μέλλον, διαπιστώσουμε κάτι ,
τεκμηριωμένα όμως και αδιάσειστα,
εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα κρίνουμε και θα πράξουμε ανάλογα....

================================

-Απ τον Χριστόπουλο, δεν περίμενα να αναφερθεί στην διαιτησία...
-Πολύ απλά γιατί μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκε με αυτήν...
-Μια φορά είπε κάτι απέξω απέξω για πόλεμο....και αμέσως κατηγορήθηκε οτι ...κατηγορεί ...!

-Εγώ θεωρώ οτι ο Χριστόπουλος και ο ΠΑΣ
απάντησαν στο γήπεδο....και εκεί πρέπει να απαντούν...
-Γι αυτό και στο τέλος απέσπασαν το χειροκρότημα του κόσμου...

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Δευ 13 Μάι 2013 13:09 »
Κρύβετε λόγια εσείς οι από πάνω..
Σας ξεφεύγει το εκκωφαντικό ΛΟ που έκανε ο επίσημος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ματς κυπέλλου με τον ολυμπιακό.
σε ποιο απ τα 2 ματς κυπελλου αναφερεσαι συνταυρε?να υποθεσω κ στα 2?
παλι την ιδια κουβεντα θ ανοιξουμε...δεν ξερω αν αναφερεσαι στη σταση της διοικησης μετα τη διαιτητικη σφαγη Τοπουζη...εκει ισως εχεις καποιο δικιο...
 οσον αφορα τη χρησιμοποιηση των δετεροτριτων ρωτα οποιον σκαμπαζει λιγο απο προπονητικη αν μπορει ενα ροστερ 13 παιχτων να βγαλει πρωταθλημα ΚΑΙ κυπελλο με προπονητικες συνθηκες ΑΘΛΙΕς...
  οι παιχτες ηταν ηδη σκασμενοι απ τα ματς πρωταθληματος και το βλεπαμε ΟΛΟΙ...τι θα μπορουσε να κανει ο κοουτς βασει λογικης?τιποτε περσοτερο απ αυτο που εκανε...
  αν ειχε  ενα ροστερ 18-20 παιχτων με ισαξιες  λυσεις  στον παγκο,ΤΟΤΕ θα βλεπαμε τις διαθεσεις και τις προθεσεις της Διοικησης και του κοουτς...τωρα η λυση ηταν μονοδρομος...
   αν θυμαμαι καλα κ εγω ειχα γραψει απο τα πριν να βαλει τα δευτερα . Εγω προσωπικα εμεινα με το κεφαλι ψηλα σα φιλαθλος απ την αγωνιστικοτητα κ την αποδοση τους ...αυτο που θα θελα να δω και δεν το δα, ηταν η χρησιμοποιηση καποιων απ αυτους και σε παιγνιδια πρωταθληματος ...αυτο λεγεται τολμηρο ροτεισον..ισως οταν ο κουτς αποκτησει μεγαλυτερη αυτοποιθηση να το δουμε κι αυτο κ οχι  εμμονη σε μονοσημαντες λυσεις...
  Αλλο ομως αυτο κ αλλο η λευκη πετσετα που λες οτι ριξαμε...
 συναδελφικα παντα... :pas:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Μάι 2013 14:01 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Δευ 13 Μάι 2013 13:14 »
Ο paslooza θέλει να κατηγορήσει την στάση της διοίκησης κ όχι των συμφορουμιτών που αποδεδειγμένα έχουμε εκφράσει τεκμηριωμένη γνώμη για τα κακώς κ καλώς κείμενα.
Όμως κακώς επαναφέρει ένα ζήτημα που στην πορεία αποδείχτηκε φούσκα, γιατί ο ΠΑΣ πάσχει από οργάνωση τακτική κ μυαλό στη διοικητική στελέχωσή του κ όχι από θέματα εντιμότητας κ παραρτηματοποίησης.
Κακώς λοιπόν μπαίνουμε στο ίδιο τσουβάλι με τον Αστέρα, κατά τη γνώμη μου εντελώς άστοχη
(και άκαιρη) η συσχέτιση...

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Δευ 13 Μάι 2013 13:29 »
Με τι ποσό είχαμε τιμωρηθεί στον αγώνα του κυπέλλου από την επο για το βρίσιμο του τοπούζη επί 1 ολόκληρο ημίχρονο;
Μάλλον εκεί πήγαινε και το λο της δοίκησης μετά τον αγώνα...

Αποσυνδεδεμένος paslooza

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Δευ 13 Μάι 2013 17:35 »
ΛΟ = Μόκο = Τουμπεκί = Άχνα = Κουβέντα
Προφανώς και αναφέρομαι στην δίοίκηση που έπραξε τα παραπάνω "συνώνυμα" μετά τους αγώνες με τον ολυμπιακό στο κύπελο (κυρίως στο πρώτο ματς).
Αν δεν κάνω λάθος, με τις τοποθετήσεις των "παραπάνω", γίνεται λόγος (υπονοείται) για ανάλογο γεγονός από τη μεριά του Αστέρα, κοιτώντας την καμπούρα τους. Εξ ου και η αναφορά μου για τα γεγονότα της καμπούρας μας (πες την διοίκηση)..

paspaliari δεν αναφέρομαι στην τακτική rotation καμία σχέση, ήδη έχει αναλυθεί εξαντλητικά αυτό και υπάρχει και αντίστοιχο θέμα.. Όπως Όντως εξαντλητικά..
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Μάι 2013 18:21 από paslooza »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #293 στις: Δευ 13 Μάι 2013 21:38 »
onsports.gr
Παράθεση
Λαλίστατος αποδεικνύεται ο Θανάσης Γιάχος, ο οποίος με νέες δηλώσεις που του αποδίδονται σε ΜΜΕ της Χίου, ρίχνει το... μπαλάκι της ευθύνης για το μη καταλογισμό του πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού στον Τριτσώνη.

«Δεν ήταν δικός μου, χώρος ευθύνης. Ρώτησα τον Τριτσώνη, μου είπε ότι είδε, ο παίκτης να έχει κολλημένο το χέρι και δεν ήταν πέναλτι. Όταν πήγαμε στο τέλος του αγώνα, στα αποδυτήρια βάλαμε στο κινητό και είδαμε στο βίντεο, την φάση. Εκεί κατάλαβα ότι είχε γίνει λάθος.  Δυστυχώς εγώ ήμουνα ο διαιτητής και όλα πέφτουν πάνω σε αυτόν. Όλα τα άλλα που έδειξα ήταν κανονικά», ανέφερε αρχικά ο Χιώτης ρέφερι στην εφημερίδα «Αλήθεια».

«Είμαι έντιμος. Μια φάση σε ένα δευτερόλεπτο, κάνεις ένα λάθος και ξεχνιούνται όλα, τα καλά που μπορεί να έχεις κάνει, όλες τις καλές διαιτησίες», συμπλήρωσε, σε μια προσπάθεια να αποποιηθεί τις κατηγορίες περί αλητείας που του πρόσαψε ο Δημήτρης Μπάκος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν το έκανα επίτηδες να είστε βέβαιος, ήταν μια ατυχία».

Τέλος, διέψευσε ότι έκλαψε μετά τον τελικό και ότι έλεγε ότι καταστράφηκε η καριέρα του, αλλά υπογράμμισε πως είδε το βίντεο και παραδέχτηκε το λάθος του:  «Ούτε καταστράφηκα είπα, ούτε για έγκλημα. Ζήτησα συγνώμη, αυτό το έκανα, είπα ότι είδαμε το βίντεο και υπάρχει παράβαση στη φάση του Μανιάτη».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #294 στις: Δευ 13 Μάι 2013 22:16 »
Παράθεση
onsports.gr
 Ρώτησα τον Τριτσώνη, μου είπε ότι είδε, ο παίκτης να έχει κολλημένο το χέρι και δεν ήταν πέναλτι.

Δεν την καταγράψανε ... ?

Ντοκουμέντο από την ενδοεπικοινωνία των δια
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Μάι 2013 22:28 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Δευ 13 Μάι 2013 22:20 »
Εγώ πιστεύω ότι τα όποια λάθη έγιναν κ φέτος,έγιναν από ανικανότητα,για ποια καμπούρα να λέμε τώρα... δεν υπάρχουν καμπούρες κ μαγκούρες...ολιγωρία κ ασχετοσύνη υπάρχει.
Κ επειδή όλοι αρίστευσαν πλην διοίκησης αναφέρομαι σ αυτή κ μόνο.
Όμως δεν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε τον ΠΑΣ με τον αστέρα που έκατσε κ έφαγε 5 απ τον ολυμπιακάρη για να κάνει το χατήρι του μαρινάκη. Όσο για τα υπόλοιπα κατορθώματά τους γεμίζεις εγκυκλοπαίδεια.
Ο ΠΑΣ ότι είχε να πει το είπε στο γήπεδο, τις έδωσε τις εξετάσεις του κ πέρασε με άριστα...όλα τα άλλα είναι περιττά :mono:

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Δευ 13 Μάι 2013 22:41 »
δεν απέδειξε τίποτα ο ΠΑΣ στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον γαύρο...4 ήττες έχουμε φέτος χωρίς μεγάλες προσπάθειες...να μην ξαναπιάσουμε κουβέντα για αυτό το θέμα καλύτερα...ροτέισιον μόνο στα 2 παιχνίδια κυπέλλου με γαύρο δεν υπάρχει...τέλος...αν ο Αστέρας είναι επιβιβασμένος στο κόκκινο κάρο, τότε σύντομα θα πέσει από αυτό...διότι με την εμφάνιση στον τελικό ανάγκασε τον μαρινάκη να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ακόμη και στους ίδιους τους οπαδούς του...δεν ξέρω γιατί υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά στην κρίση ορισμένων για το ποιόν της εκάστοτε ομάδας...εδώ δεν τίθεται θέμα τσουβαλιάσματος, αλλά κοινής λογικής και συμπεριφοράς ποδοσφαιρικής ομάδος...αν ήμασταν στη θέση του Αστέρα θα κάναμε λόγο για ηρωική εμφάνιση που αποδεικνύει την <<καθαρότητά>> μας κλπ...πραγματικά θέλω μια εξήγηση για το φαινόμενο που συζητάμε...και συγκεκριμένα για το πώς γίνεται μια ομάδα που ανήκει στην παράγκα του γαύρου να τον εκθέτει έτσι ανεπανόρθωτα...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Δευ 13 Μάι 2013 23:00 »
γιατί ο γαύρος είναι ένα πτώμα που αν δεν είχε τοπούζηδες δεν θα ήταν στον τελικό.τόσο απλά.γιατί ο ΠΑΣ ακόμα και με τα δεύτερα μπορούσε αν δεν τον έκοβε ο αλήτης ο τοπούζης.
επειδή λες για τον ΠΑΣ για πες μας σε ποιους αγώνες κάναμε το χατήρι του χοντρού αγοριού να κάτσουμε να χάσουμε,να βοηθήσουμε κανένα παράρτημα κτλ;τα μεταξύ μας τα είδαμε και τα αναλύσαμε.κάποιοι αχαρακτήριστοι μονίμως για παράγκες και άρματα σε αυτήν την πόλη...μια η κούλα,μια ο ρούλης.πρόσφατα πρόσφατα....μπορεί να τους τσούζει τίποτα πράσινο γιατί έτσι έμαθαν...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Δευ 13 Μάι 2013 23:08 »
δεν απέδειξε τίποτα ο ΠΑΣ στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον γαύρο...4 ήττες έχουμε φέτος χωρίς μεγάλες προσπάθειες...να μην ξαναπιάσουμε κουβέντα για αυτό το θέμα καλύτερα...

Οπαδός της θεωρίας των Αρμάτων ... εκεί το ΠΑΣ.

Πήγα να σε βρω και πάτησα και "Συμφωνώ" να γμ το φελέκι μου … εσύ δεν τα έγραψες αυτά???
Όχι φίλε μου...
Κάνεις ένα τεράστιο λάθος...σήμερα τα παιδιά απέδειξαν ότι αξίζουν να παίξουν στην βασική ενδεκάδα...κάτι που μέχρι τώρα δεν είχε γίνει...οπότε είμαστε ομάδα με τουλάχιστον 22 παίκτες...
σκέψου ότι με τα δευτερότριτα χάσαμε 0-1 και με διαιτησία 20 - 80...φαντάζεσαι πόσα θα έτρωγε αν παίζαμε κανονικά;
...όλα αυτά όμως τα ξεχνάμε εύκολα όταν σου κάνουν 2 -3 κοπλιμέντα τα παπαγαλάκια της αθήνας...και όταν σου δίνουν φρούδες ελπίδες για ευρώπη...
Λοιπόν παίδες εσείς γουστάρετε να είστε οι νέοι Τσάτσοι του ελληνικού ποδοσφαίρου....
Με γεια σας με χαρά σας...
Εγώ αυτήν την χρονιά θα την διαγράψω από την μνήμη μου....
Β´ Εθνική και πάλι Β´ χίλιες φορές...
Φάτε κουτόχορτο για Ευρώπες.....

Παράθεση
Με μια νικη απεναντι στην πιο βρωμικη ομαδα της τελευταιας δεκαετιας στο ελληνικο ποδοσφαιρο

έλα αφήστε τις συνωμοσίες περί βρόμικων ομάδων...εκτός κι αν έχεις πληροφορίες από τον αστέρα να μας τις πεις...μην φοβάσαι υπάρχει ανωνυμία...

...πραγματικά θέλω μια εξήγηση για το φαινόμενο που συζητάμε...και συγκεκριμένα για το πώς γίνεται μια ομάδα που ανήκει στην παράγκα του γαύρου να τον εκθέτει έτσι ανεπανόρθωτα...

Περίπου στα ίδια σύννεφα

Παράθεση
Είναι από τις φορές που γελάς με την ζωή που παίζει παιχνίδια και από μόνη της σε ξεφτιλίζει. Χθες δεν τσαντίστηκα που έκλεψαν το κύπελλο απο τον Αστέρα. Σιγά μην τσαντιζόμουν που ο αδίστακτος Βαγγέλας γάμησε το παράρτημα του. Επιλογή τους είναι να έχουν ανέβει στο άρμα του Μαρινάκη, να έχουν για πρόεδρο τον Μποροβήλο και σε κάθε ψήφιση της σούπερ κλίκας να ψηφίζουν με κλειστά τα μάτια την γραμμή που επιβάλλει ο Βαγγέλας.

Αλλά χθες το γαμήσι που έφαγε η ομάδα του Μποροβήλου ήταν αυτό που λέμε "όλα εδώ πληρώνονται".

11 Μαϊου 2003 ο Μποροβήλος ήταν ο διαιτητής του στημένου ματς της Ριζούπολης. Όταν συντέλεσε στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό έγκλημα, όταν αποθεωνόταν από τους Ολυμπιακούς κατά την είσοδο του, όταν γαμούσε μια ομάδα...

10 χρόνια μετά ακριβώς βρέθηκε από την θέση του θύτη σε αυτήν του θύματος και ένιωσε πως είναι να τον γαμάει το ίδιο (απλά με άλλα πρόσωπα) σύστημα που κάποτε υπηρετούσε.

Γιατί είναι μεγάλη η πουτάνα η ζωή και έτσι συμπεριφέρεται σε πουτάνες σαν και σένα Μποροθρήνε...

panathinaikos-press

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Μάι 2013 23:14 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Δευ 13 Μάι 2013 23:14 »
δεν απέδειξε τίποτα ο ΠΑΣ στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον γαύρο...4 ήττες έχουμε φέτος χωρίς μεγάλες προσπάθειες...να μην ξαναπιάσουμε κουβέντα για αυτό το θέμα καλύτερα...ροτέισιον μόνο στα 2 παιχνίδια κυπέλλου με γαύρο δεν υπάρχει...τέλος...αν ο Αστέρας είναι επιβιβασμένος στο κόκκινο κάρο, τότε σύντομα θα πέσει από αυτό...διότι με την εμφάνιση στον τελικό ανάγκασε τον μαρινάκη να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ακόμη και στους ίδιους τους οπαδούς του...δεν ξέρω γιατί υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά στην κρίση ορισμένων για το ποιόν της εκάστοτε ομάδας...εδώ δεν τίθεται θέμα τσουβαλιάσματος, αλλά κοινής λογικής και συμπεριφοράς ποδοσφαιρικής ομάδος...αν ήμασταν στη θέση του Αστέρα θα κάναμε λόγο για ηρωική εμφάνιση που αποδεικνύει την <<καθαρότητά>> μας κλπ...πραγματικά θέλω μια εξήγηση για το φαινόμενο που συζητάμε...και συγκεκριμένα για το πώς γίνεται μια ομάδα που ανήκει στην παράγκα του γαύρου να τον εκθέτει έτσι ανεπανόρθωτα...

Παλι καλα που δεν ξαναπιασες κουβεντα για αυτο το θεμα! Που να επιανες κιολας!!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!