Αποστολέας Θέμα: Το πρόγραμμα των μελλοθάνατων (και άλλων φίλων τους)  (Αναγνώστηκε 34482 φορές)

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Δεν ξέρω πια τι να πιστέψω... το συμπαν έχει καταρρεύσει...

Το βίντεο της Τζούλιας δεν είναι τελικά 'προσωπικό' (αλήθεια ποιός περίμενε τέτοια αναπάντεχα νέα, μόλις τώρα το έμαθα και κοντεύω να σκάσω...). Ο κουγιας κάκιασε τόσο πολύ, που είπε στην Τζούλια πως αν δεν τον πληρώσει, να κάνει αυτή μεταγραφές στην παναχαϊκη το καλοκαίρι, αυτή τα πήρε τόσο στο κρανίο που του χρόνου θα κάνει τζάμπα διαφήμιση στον 'βυζαντα' μεγάρων για να του την σπάσει...

Ο πατήρ Σπαθας εμίλησε για το τέκνον του και για την ειλικρίνειά του... ακόμα και ενα 5% του κόσμου να νόμιζε πως είναι απλή συνωνυμία, τωρα τον ρετσίνιασε τον Γιόκα και σε αυτούς. Καλύτερα να μασας παρά να μιλάς μπαμπάκα.

Και ναι ήμουν απο αυτούς που μου φάνηκε υποπτο το διπλο της ΑΕΛ στην Ξανθη... Επίσης ήμουν απο αυτούς που μετά το 2-3 του νιονου είπα πως δεν θα την δω ξανά σοβαρά την ομάδα, αλλα να με πάλι να κανονίζω για μπύρες και ΠΑΣ. Ρε μπας και κερδίσουμε και στραβώσει και κανένα ακόμα ματσάκι;

Εχω μπερδευτεί ρε παιδιά... τι να περιμένω στο Ολυμπιακός ξάνθη, τι στο Λεβαδειακός Αεκ και ποιον θα παντρευτεί η Τζούλια...

Γνώμη μου πως η ΑΕΛ έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα απο όλους (αν και έδειξε πως μπορεί να κερδίσει όπως με ΑΕΚ) και το πως την τελευταία αγωνιστική θα γίνει ο κακός χαμός.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 17 Μάρ 2010 23:04 από bulux »
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Ωραίος  :)

Παράθεση
Και ναι ήμουν απο αυτούς που μου φάνηκε υποπτο το διπλο της ΑΕΛ στην Ξανθη... Επίσης ήμουν απο αυτούς που μετά το 2-3 του νιονου είπα πως δεν θα την δω ξανά σοβαρά την ομάδα, αλλα να με πάλι να κανονίζω για μπύρες και ΠΑΣ. Ρε μπας και κερδίσουμε και στραβώσει και κανένα ακόμα ματσάκι;

Έπαιξαν στην Ξάνθη τότε οι 2 χειρότερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Ένα κωλόφαρδο γκολ έδωσε το "διπλό" στη λάρισα κι έπεσε ο Πανόπουλος.
Καμία ομάδα (πλην πανθρακικού φέτος και... εξαιρέσεις κατά καιρούς) δεν πέφτει απ' το Γενάρη-Φλεβάρη.

Παράθεση
Εχω μπερδευτεί ρε παιδιά... τι να περιμένω στο Ολυμπιακός ξάνθη, τι στο Λεβαδειακός Αεκ και ποιον θα παντρευτεί η Τζούλια...

Άσσο, άσσο ( ; ), ΔΠ (Δεν Προσφέρεται - για στοιχηματισμό).

Παράθεση
Γνώμη μου πως η ΑΕΛ έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα απο όλους (αν και έδειξε πως μπορεί να κερδίσει όπως με ΑΕΚ) και το πως την τελευταία αγωνιστική θα γίνει ο κακός χαμός.

Χειρότερη ομάδα έχει, όχι δυκολότερο πρόγραμμα. Με 2 ήττες τώρα πάντως, θα πρέπει να κόψει βαθμούς στον Κομπότη τελευταία αγωνιστική κι ας μην της αρέσει  ;)
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

• Sr. Member
    • Προφίλ
Στην επόμενη αγωνιστική, βάσει λογικής έτσι θα κάτσουν τα ματς που μας ενδιαφέρουν..

Ολυμπιακός - Skoda Ξάνθη          1
Καβάλα - Εργοτέλης                    x
Λάρισα - ΠΑΟΚ                            x2
Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός 1
Άρης - Λεβαδειακός                     1

Και η βαθμολογία θα έχει ως εξής:

Αστέρας Τρίπολης 33
Λάρισα                  31-32
Εργοτέλης            30-31
Λεβαδειακός          30
ΠΑΣ                      28-31
Ξάνθη                   28
Πανθρακικός         12
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
1 σε χαριλαου και καραισκακη οπωσδηποτε
2 ο παο σε ατρομητο οπωσδηποτε
2 στην καβαλα ο εργοτελης που ειναι και το πιο δυσκολο
λαρισα τριπολη δεν μας απασχολουν

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος pagurasnow

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Αν γίνει η τεράστια έκπληξη και πάρουμε διπλό στον ηρακλή θα είναι πολύ δύσκολο το ματς στην Κρήτη με τις 2 ομάδες να κινδυνεύουν! Μακάρι να πάρει 2πλό στην Καβάλα ο εργοτέλης!

Αποσυνδεδεμένος los_italos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
εχει γινει πολυ χαρμανι η βαθμολογια, αλλα αμα δεν χωρανε κουμπιουτερακια τωρα που μειναν 3 αγωνιστικες, ποτε θα χωρανε;; μηπως να τα βγαλουμε την τελευταια αγωνιστικη να δουμε αμα τα καταφεραμε;;

λοιπον, η βαση μαλλον ειναι το 33.
ο αστερισκος εχει τριποντο με τς κροκοδειλους κι ετσι ειναι σωσμενος. εχει και τα σκουληκια στην εδρα τους...
οι γριες σωθηκαν σημερα, αλλα δεν ξερουμε αν τους παιρνει να χασουν και τα 3 παιχνιδια που μειναν, δηλαδη και με μας και με την σκοντα την τελευταια αγωνιστικη. παλι καλα που παιζουμε πρωτοι εμεις μαζι τους και να παρουμε οτι λασκα υπαρχει απο αυτο το παιχνιδι. λογικα θα ειναι λιγοτερο παθιασμενος για νικη αφου εναν βαθμο θελουν σε 3 αγωνες για να εχουν ησυχο το κεφαλι τους απο ισοβαθμιες.
δεν ξερουμε τι θα κανει ο αγκαλιτσας την κυριακη αλλα αν δεν χασουμε στο ηρακλειο μπαινει σε μεγαλους μπελαδες ο τελη-τελη. θα ειναι παιχνιδι που μετρανε διπλοι οι οποιοι βαθμοι. φυσικα το τι θα παμε να κανουμε στην κρητη θα εχει μεγαλη σχετηκοτητα με το τι θα κανουμε με τις γριες. λογικα δεν μπορουμε να κανουμε διπλο εκει μεσα και μακαρι να παμε εκει για τον βαθμο και οτι καταφερουμε στις αντεπιθεσεις μας. παντως ο εργοτελης θα εχει ακομη ενα παιχνιδι σαν αυτο που εδωσε με τις γριες που η νικη ειναι σαν 6ποντο και οποιος κερδισει σωζεται, ενω αν κατσει ισοπαλια πανε παρακατω να βρουν την σωτηρια τους.

σημερα το ντερμπυ βαφτηκε κοκκινο. παλι καλα που η διαφορα ειναι αρκετη να μας επιτρεπει να σκεφτομαστε τον βαζελο καπως πιο αδιαφορο την τελευταια αγωνιστικη. το μονο σιγουρο ειναι οτι θα δουμε αρκετα παιχνιδια σαν αυτο του αεκακι στον καμπο, οποτε να μην μας φανουν παραξενα κατι περιεργα αποτελεσματα αφου ειμαστε στο ελλαδισταν. το καλο ειναι οτι θα φτασουμε στην τελευταια αγωνιστικη για να μαθουμε αν πεφτουμε η' οχι.
παμε γερα και δεν ξενερωνουμε!!

Αποσυνδεδεμένος allenatore

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
ειλικρινα και μεταξυ μας ..αν ειμασταν οπαδοι του τελη η της λαρσας και βλεπαμε το προγραμμα του ΠΑΣ με 2 εκτος και ενα εντος με παο τι θα σκεφτομασταν??αντιο ζωη για τους παγουραδες....παρολα αυτα βλεπω οτι για καποιον περιεργο λογο οι συνθηκες μας ευνοουν τον τελευταιο καιρο....καμια φορα τετοια σημαδια και η ορμη η η κατρακυλα μιας ομαδας εχουνε περισσοτερη σημασια απο τους αριθμους....

Η αναλυση του los italos ειναι η πιο σωστη που εχω δει στο forum εδω και καιρο...
προσθετω δικα μου...με τον ασο της ξανθης και τον δικο μας ο λεβαδειακος επεσε....δεν εχει ματς απο δω και περα να παρει τριποντο με την αξια του...επαναλαμβανω...με την αξια του
ο αστερισκος ειναι σωσμενος..ασο με ανθρακα και στην χειροτερη χ με αρη
η λαρσα σωσμενη αν και αξιοκρατικα αυτη επρεπε να πεσει...

γνωμη μου..αν θεωρησουμε οτι ανθραξ και πανοπουλος ειναι οι 2...εγω ως pit papadakos κυνηγαω λεβαδειακο εργο και ηρα...
ο τελης δεν θα νικησει στην καβαλα αλλλα εμεις θα του κανουμε την κηδεια στο γηπεδο του???

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Eσείς που έχετε όρεξη και τα ψάχνετε, πείτε και σε μας τους ρεμπεσκέδες. Τι πρεπει να θέλουμε να έρθει την επόμενη αγωνιστική;
Όχι τπτ άλλο, για να ξέρουμε τι να λέμε στα πηγαδάκια που στήνονται στα γυμναστήρια και στις καφετέριες.  :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Αυτό που θέλουμε είναι να κάτσει το διπλό στον ΠΑΣ και ας πάνε οι άλλοι να κόψουν το κεφάλι τους.Έτσι απλά. :)

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Eσείς που έχετε όρεξη και τα ψάχνετε, πείτε και σε μας τους ρεμπεσκέδες. Τι πρεπει να θέλουμε να έρθει την επόμενη αγωνιστική;

Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα Διπλό(2)
Καβάλα - Εργοτέλης 1
Άρης - Λεβαδειακός 1
Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός 2
Α.Ε.Λ. - Π.Α.Ο.Κ.  2
Ολυμπιακός - Ξάνθη 1

το βασικό όμως είναι
Παράθεση
Αυτό που θέλουμε είναι να κάτσει το διπλό στον ΠΑΣ και ας πάνε οι άλλοι να κόψουν το κεφάλι τους.Έτσι απλά.

Πριν και περισσότερο από όλα αυτά θέλουμε κυπελοοοοοοο κυπελοοοοοοοο και αποτέλεσμα την τετάρτη που θα μας επιτρέπει να στήσουμε παρτάρα στον επαναληπτικό.
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Μαλλιά κουβάρια και πάλι... ή πεστε ή μεινετε! δεν μπορούμε άλλο! 8)
 Μ'αρέσει που θεωρούμε πιο δύσκολο το διπλό στο Καυταντζόγλειο απο τον 1 με τον βάζελο! Ο ηρα έχει τον Παναθηναικό εκτός και την ξανθη εντός (μυστήριο ματσάκι). Αν υποθέσουμε πως ανέβηκε το όριο για παραμονή τότε μπορεί να θέλει να το σιγουρέψει απο τώρα... Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά θα ήθελα να δώ παραδοσιακο, πατροπαράδοτο Αναστο (σαν τον Λουμίδη ενα πράμα) και να τσιμπισουμε το Χ εκει μέσα και καμια νίκη αμα κάτσει απο σπόντα.

Ο εργοτέλης τα κατάφερε να μπει σε περιπέτειες. Θυμάμαι όταν είχε ερθει στα Γιαννενα και λέγαμε πως ηταν αδιαφορος. Τοτε όντως ήταν! πως κατάφερε να έχει τόσο κακή συγκομιδή... Η άμυνά του είναι για τα πανηγύρια αλλα έχει κάτι μεσο-επιθετικούς που μπορούν να σε κάνουν γιο-γιο. Το θέμα ειναι... μπορούμε να βάλουμε πολλά γκολ στην αμυνά του, μιας και ξέρουμε πως η επιθεσή μας δεν είναι και μπαρτσα; Πιο εύκολο μου φαίνεται να πάρουμε διπλό εκει, παρά στον ΗΡΑ πάντως. το γήπεδό του δεν έχει κόσμο ποτέ, είναι ψυχρό. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός πως χωρίς κόσμο τα πάμε μια χαρά μας βλέπω να το παλεύουμε το ματς. Θα τον κερδίσει η Καβάλα όμως; Κατι μου λέει πως ο Ντιέ θα παει πιο διαβασμένος σε αυτό το ματσάκι, αν και ο Εργοτέλης που κατα την αποψη μου (χωρις γεγονότα, περισσότερο αίσθηση ειναι βασικά) είναι απο τις πιο καθαρές ομάδες στην κατηγορία, μπορεί να μην μπει στην διαδικασία παζαριού με τον αγαπούλα...Ασε που παίζει και με ΠΑΟΚ, ο οποίος θα θέλει να περάσει τον γαύρο για τα πλει οφ (αν είναι ακομα κοντά)

Η τρίπολη έχει κατα την γνώμη μου 3 ή 4 βαθμούς στα ματς με Πανθρακα, αρη και αεκ. Δυστυχώς ο πανθρακας δεν φαίνεται να έχει την ίδια όρεξη να κάνει κηδείες. Εκτός και αν εξαρτάται απο τον αντίπαλο! Καλή περίπτωση για Β πάντως!

Η ξάνθη παίζει με τον ατρόμητο... εδώ τον κερδίσαμε εμείς (με πέναλτι που δεν έδωσε...) και δεν θα τον κερδίσει η ξάνθη; Απλά είμαι περιεργος να δω τον Δωνη τότε. έχει και τον ολυμπιακο βέβαια... εκεί δεν μπορεί να παρει ενα Χ ας πούμε; Αμ τα χρωστούμενα του ΗΡΑ πότε θα τα εισπράξει, ειδικά αν ο ΗΡΑ εχει καθαρίσει την παραμονή του και έχει κερδίσει τον ΠΑΣ; την φοβάμαι την ρημάδα την επτάψυχη. Αυτή θα πέσει πιο δύσκολα απ' όλες.

Η λαρισα έχει τον αδιαφορο Πανιωνιο τον λιγότερο αδιαφορο ΠΑΟΚ και τον σίγουρα μη αδιαφορό Λεβαδειακό. ΚΑτι μου λέει πως θα βρεθεί πιο πίσω απο την σκοντα.

Ο κομπότης έχει Αρη. Αν και αδιαφορος νομίζω πως δεν θα κάτσει και να χάσει. Αεκ (ποση ώρα σκέφτομαι τι να γράψω μέσα σε αυτή την παρενθεση και ακόμα να βρω...) και ΑΕΛ. ΤΟ τελευταίο αυτό ματς θα κριθεί εν πολλοις και απο τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων. Τι θα θέλει η κάθε ομάδα και τι θα την συμφέρει. Μπορεί ενα Χ να είναι αρκετό και για τους 2 μέχρι τότε, και μπορεί να δούμε ομορφίες.

Αυτά τα λίγα. Παω για μασαζ στα δακτυλα. κουράστηκα.

'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος pagurasnow

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Η... ουρά απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον με εφτά ομάδες να μάχονται να γλυτώσουν τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Β΄ Εθνική. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τη μάχη των τελευταίων αγωνιστικών της Σούπερ Λίγκας...

Ο Πανθρακικός είναι η μοναδική ομάδα που έχει υποβιβαστεί ήδη και μαθηματικά και πλέον απομένουν οι άλλες δύο ομάδες. Ο Ηρακλής φαίνεται να είναι στην καλύτερη θέση από όλες καθώς με 34 βαθμούς έχει διαφορά έξι πόντων από τις δύο ομάδες (ΠΑΣ και Ξάνθη) που είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τέσσερις βαθμοί φαντάζουν αρκετοί

Η Λάρισα που ακολουθεί με 31 βαθμούς θα «κλειδώσει» την παραμονή αν πάρει τέσσερις βαθμούς στα τρία εναπομείναντα ματς. Την ερχόμενη αγωνιστική φιλοξενεί στο «Αλκαζάρ» τον ΠΑΟΚ, στην συνέχεια πάει στη Νέα Σμύρνη ενώ κλείνει τη σεζόν στον κάμπο με τον Λεβαδειακό. Οι «βυσσινί» έχουν αρκετές πιθανότητες να αγωνίζονται και του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

Το ματς της χρονιά με ΠΑΣ

Ο Εργοτέλης έχει να νικήσει από τις 7 Φεβρουαρίου και το ματς της 21ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Παγκρήτιο. Εκτοτε οι Κρητικοί δεν έχουν γευτεί την χαρά της νίκης και μπήκαν σε μπελάδες. Το πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους δεν είναι και τόσο ευνοϊκό αφού αγωνίζεται την Κυριακή στην Καβάλα, μετά φιλοξενούν τον ΠΑΣ Γιάννινα και όπως όλα δείχνουν σε αυτό το ματς θα κριθεί ποια ομάδα θα υποβιβαστεί ενώ η σεζόν τελειώνει στην Τούμπα.

Τρίποντο με Πανθρακικό και ελπίζει

Περίπου τα ίδια με τον Εργοτέλη, ισχύουν και για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκαδες πήραν τρίποντο για τελευταία φορά τον Ιανουάριο (23 του μηνός κόντρα στον Πανιώνιο) και στη συνέχεια δεν ξανά είδαν... χαρά. Η 27η αγωνιστική τους έφερε στην 12η θέση της Σούπερ Λιγκ με 30 βαθμούς, μόλις δύο μακριά από τον υποβιβασμό. Ο Αστέρας φαίνεται την Κυριακή να έχει εύκολο έργο με τον ουραγό Πανθρακικό αλλά αν δεν πάρει το τρίποντο τότε η Β΄ Εθνική μπορεί να είναι πολύ κοντά καθώς ακολουθούν ο Αρης στην Τρίπολη και η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Φινάλε με Λάρισα

Ο Λεβαδεικός πήρε βαθιά ανάσα με τα δύο «τρίποντα» που έκανε κόντρα σε Ξάνθη και Πανθρακικό και πλέον κοιτάζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Οι Βοιωτοί έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Την Κυριακή πάνε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενώ μια στροφή πριν το φινάλε φιλοξενούνται στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Η παραμονή, όπως όλα δείχνουν, θα κριθεί στην 30η αγωνιστική στην Λειβαδιά απέναντι στην Λάρισα που κανείς δεν γνωρίζει αν είναι αδιάφορη ή καίγεται για βαθμούς.

«Μάχες» σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΣ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μάζεψε εφτά βαθμούς, παίρνοντας μάλιστα ισοπαλία στο «Καραϊσκάκη», αλλά αυτοί οι βαθμοί δεν είναι ικανοί να του χαρίσουν την παραμονή. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» τα παίζει όλα για όλα στο Καυτατζόγλειο την ερχόμενη αγωνιστική καθώς ακολουθούν Εργοτέλης στο «Παγκρήτιο» και Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Οι Γιαννώτες έχουν δύο εκτός έδρας ματς με ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία αλλά και με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Στο... χέρι της Ξάνθης

Τέλος, η Ξάνθη δίνει το πιο δύσκολο της ματς στο «Καραϊσκάκη» την ερχόμενη αγωνιστική ενώ στο φινάλε φιλοξενεί Ατρόμητο και Ηρακλή, λογικά δύο ομάδες που θα είναι βαθμολογικά αδιάφορες. Όπως όλα δείχνουν, είναι στο χέρι της να πάρει βαθμούς και να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ.

gazzetta.gr

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Ηρακλής (34 βαθμοί): σώζεται και μαθηματικά την Κυριακή, αρκεί να πάρει ένα "χ" και την ίδια ώρα να χάνει η Ξάνθη στον Πειραιά. Από εκεί και πέρα, μπορεί να κάνει όποιο χατήρι θέλει την τελευταία αγωνιστική που αντιμετωπίζει την Ξάνθη στο Καυταντζόγλειο.

Λάρισα (31 βαθμοί): η μοναδική σε βάρος της οποίας υπερέχουμε ξεκάθαρα (δεν παίξαμε με Ηρα, Εργο ακόμα, υστερούμε σε σχέση με Τρίπολη-Λειβαδιά, μπαράζ με Ξάνθη) αλλά έχει και 3 βαθμούς περισσότερους. Ο σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί να μη χάσει την Κυριακή εκεί και να αναγκάσει τους καμπίσιους να μην εμφανιστούν αδιάφοροι την τελευταία αγωνιστική κατά την οποία υποδέχονται τον Κομπότη.

Λεβαδειακός (30 βαθμοί): Λίγο-πολύ, τα "εύκολα" σκόλασαν! Έχει φτάσει τους 30 βαθμούς βέβαια και ίσως αρκεί ένας βαθμός σε Χαριλάου ή Λειβαδιά (με αντίπαλο την ΑΕΚ) για να τα παίξει "όλα για όλα" στο Αλκαζάρ την τελευταία αγωνιστική.
Είναι πιο αξιόπιστος τελευταία απ' τους άλλους 2 ισοβαθμούντες αλλά έχει και δυσκολότερο πρόγραμμα.   

Αστέρας Τρίπολης (30 βαθμοί): το μεγαλύτερο ίσως "αίνιγμα" τελευταία. Πολλά ακούγονται για τις σχέσεις των ιδιοκτητών της ομάδας. Παρουσιάζεται διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ τους, λέγεται οτι χρωστάνε σε παίχτες, οτι παίζονται διάφορα σενάρια για χρέη προς εφορίες κ.λπ.
Την ώρα που κι ενώ είχε ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας και για του χρόνου με το Β. Βλάχο, ο τελευταίος έκανε πίσω προβαίνοντας και σε ανάλογες δηλώσεις!
Για να δούμε τι μπορεί να κάνει την Κυριακή στην Πελοπόννησο ο Πανθρακικός. Αν κερδίσει, τους παίρνει για παρέα του χρόνου (και νομίζω το προτιμά απ' το να πάρει μαζί του ΠΑΣ ή Ξάνθη).

Εργοτέλης (30 βαθμοί): Αν πέσει θα πρόκειται περί κατορθώματος, όμοιο με εκείνο που πέτυχε ο Ατρόμητος προ διετίας. Σημαντική συγκομιδή βαθμών στον 1ο γύρο και κατάρρευση στο 2ο. Δε νομίζω οτι θα πάρει κάτι καλό στην Καβάλα (αν και η γηπεδούχος έχει και παιχνίδι κυπέλου μεθαύριο Τετάρτη) και εκεί θα τα παίξουμε "όλα" την προτελευταία αγωνιστική. Πιθανόν μας κάνει και το "χ" και την τελευταία αγωνιστική θα σΠΑΣουν καρδιές (θα περιμένουμε να κερδίσουμε εδώ και να χάσει ο Εργο στην Τούμπα, τη στιγμή που δεν ξέρω αν έχει τίποτα να... ξοφλήσει για το "Μέσσι των φτωχών" ο Λίλλυς).   

Ξάνθη (28 βαθμοί): μπορεί να φτάσει τους 34 βαθμούς και να σωθεί με νίκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (υποδέχεται Ατρόμητο, πάει σε Ηρακλή). Όποιος είδε χτες τον Πανόπουλο στο γήπεδο (στα στιγμιότυπα της αθλ. Κυριακής) κατάλαβε οτι ίσως το θέλει περισσότερο απ' όλους. Δε φτάνει να το θες βέβαια αλλά και να το μπορείς!
Αν κι η συγκυρία μοιάζει ιδανική για "ξεπλήρωμα" (σχεδόν αδιάφορος -βαθμούς θα χάσει κι ο ΠΑΟΚ λογικά, το πρωτάθλημα χάθηκε- βαθμολογικά ο ένας και καίγεται ο άλλος) δε νομίζω οτι θα "χαριστεί" ο Ολυμπιακός.
Ο Ατρόμητος, αν παίξει και στη Θράκη όπως έπαιξε εδώ χτες, είναι ικανός να κάνει τη ζημιά και να στείλει την Ξάνθη στη Β' Εθνική μετά από 21 χρόνια.

ΠΑΣ Γιάννινα (28 βαθμοί): Δύσκολο πρόγραμμα και πολύ άγχος για την ομάδα μας. Το είδαμε χτες (και το νιώσαμε στο πετσί μας). Δύσκολα να μας δώσει βαθμούς ο Ηρακλής την Κυριακή ενώ κι ο Εργοτέλης θα "καίγεται" για βαθμούς. Και σε τέτοια ματς, η ομάδα παρουσιάζεται ιστορικά, κατώτερη των περιστάσεων.
Αν κερδίσουμε την Κυριακή, έχουμε το πάνω χέρι σε σχέση με πολλούς και στέλνουμε ηχηρό μήνυμα προς ΠΑΣα κατεύθυνση (ειδικά αν μας "πάνε" και τα άλλα αποτελέσματα).
Σε περίπτωση ισοπαλίας στο Καυταντζόγλειο, είμαστε υποχρεωμένοι να μη χάσουμε και στην Κρήτη.
Η ήττα στη Θεσ/νίκη απαγορεύεται!
Με τον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Εκτιμώ πως θα έρθει πρωταθλητής στα Γιάννενα και με πολλές απουσίες βασικών παιχτών. Ας μας πάει καλά ως τότε και βλέπουμε...         

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Παράθεση
και Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ.
O δαίμονας του τυπογραφειου ή ξερουν κατι παραπανω εκει στη gazzeta.. :P

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
Θεωρώ πως η μόνη περίπτωση για να γίνει το ματς στο ΟΑΚΑ την τελευταια αγωνιστική είναι να έχει στεφθεί ήδη πρωταθλητής ο Βάζελος και εμείς να θέλουμε 1 ποντάκι, ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων, για να σωθούμε...  ;) 

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Της κακομοιρας γινεται! Τον χορο του Ζαλογου χορευουμε ολοι!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
28η αγωνιστική
Ό Ηρακλής χρειάζεται έναν βαθμό για να ξεμπερδεύει. Είναι σούπερ φορμαρισμένος και έχουμε και τραγική παράδοση στην έδρά του (12-2-0). Δε βλέπω ούτε τώρα διπλό. Μακάρι να πάρουμε την ισοπαλία.

29η αγωνιστική
Ο Εργοτέλης κάνει τραγικό δεύτερο γύρο. Εχει 2-3-9 σερί από όταν ήρθε στα Γιάννενα. Δεν έχει έδρα και δεν έχει φανέλα με ειδικό βάρος. Εκεί θα τα παίξουμε όλα για όλα. Ανάλογα με τα αποτελέσματα στο Καβάλα - Εργοτέλης, Τρίπολη - Πανθρακικός και Ατρόμητος - Παναθηναικός, θα ξέρουμε αν μας κάνει και η ισοπαλία ή αν θα θέλουμε μόνο νίκη. Σε κάθε περίπτωση εκεί μπορούμε. Στο Καυτατζόγλειο λογικά δε μπορούμε.

30η αγωνιστική
Ο Παναθηναικός αν κερδίσει τη Κυριακή τα αδέρφια μας θα έρθει στα Γιάννενα βαθμολογικά αδιάφορος οπότε ελπίζουμε. Αν δε τα κερδίσει καλά κρασία και για εμάς και γι αυτούς.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Σε σχεση με την τελευταια αγωνιστικη και μετα το καζο που έπαθαν
χθες οι βάζελοι,θεωρω πλεον σχεδον αδύνατο να μην παει για το 3χ3
αλλιως θα παρει ενα πρωταθλημα με πολυ γκρίνια..για αυτους

Αποσυνδεδεμένος Behos

• Full Member
    • Προφίλ
Μετά από αυτά που έγιναν σε αυτήν την αγωνιστική, όλα έχουν γίνει μπάχαλο και είναι πολύ διαφορετικά από ότι τα περιμέναμε. Οι υπολογισμοί για το τι θα κάνουν οι άλλοι δεν έχουν νόημα, γιατί παίζουν διάφορα παιχνίδια: το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε εμείς.
- Εμείς μπορούμε να κερδίσουμε τον Εργοτέλη και να τον ρίξουμε στη Β'.
- Να κυνηγήσουμε 1-3 βαθμούς από τα άλλα δύο παιχνίδια για να έχουμε έστω και λίγες ελπίδες να βάλουμε από κάτω Λειβαδιά ή Ξάνθη. 1 λογικά δεν φτάνει, 3 μάλλον περισσεύουν.
Αν δεν κερδίσουμε τον Εργοτέλη, θα πέσουμε!
Η δική μου αίσθηση για τους άλλους είναι ότι ο Λεβαδειακός θα παίξει τη σωτηρία στο Αλκαζάρ (και δεν νομίζω ότι θα την πάρει), η Ξάνθη όμως θα τσιμπήσει βαθμούς (αλλά θα πρέπει να είναι και τυχερή-πέρα από τις άκρες που έχει ήδη βάλει). Ο Εργοτέλης αν μας κερδίσει θα σωθεί, αν χάσει θα πέσει και ο Αστέρας κρατάει την τύχη στα χέρια του, αλλά αν δεν κερδίσει τον Πάνθρακα στην έδρα του θα πέσει και αυτός (οπότε τότε τη γλιτώνουμε). Το τελευταίο είναι δύσκολο, αλλά όλα γίνονται.

ΩΣΤΟΣΟ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΗ. ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΜΙΑ ΣΠΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Υπάρχει ένα σενάριο εδώ και καιρό που λέει ότι θα πέσει η ΤΡΙΠΟΛΗ. Εγω προσωπικά αρχίζω και το πιστεύω μιας και το άκουσα από έμπειρα χείλη.Ίσως το μόνο που θα χρειαστεί είναι να περάσουμε την Ξάνθη ή κάποιον άλλο.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Μετά τα χτεσινά αποτελέσματα, η λογική λέει οτι εμείς και η Ξάνθη θα αποχαιρετήσουμε την κατηγορία. Την ερχόμενη Κυριακή το βράδυ, η λογική μπορεί (κι εμείς ελπίζουμε) να λέει άλλα.   

Τώρα, επειδή μέσω... έμπειρων χειλιών απ' την αρχή της χρονιάς έχουν πέσει όλοι (ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!!!) εκτός απ' τους 5 πρωτοπόρους, λέω να

Παράθεση
το άκουσα από έμπειρα χείλη

τους πεις να παν να πάρουν καμιά πίπα.

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
-Απαραίτητα 3ποντο εμείς την Κυριακή. 1ον γιατί θα αναγκάζει τον Ηρακλή τελευταία αγωνιστική να θέλει 1 πόντο με την Ξάνθη και 2ον γιατί εμείς θα έχουμε ως αφετηρία τους 31 βαθμούς 2 αγωνιστικές πριν το τέλος.
-Για μένα νίκη οπωσδήποτε της Καβάλας με Εργοτέλη. Ακόμα και 2πλό να πάρει ο Εργοτέλης, θα θέλει με μας πόντους μιας και με 33 ίσως δεν σώζεται. Καλύτερα να είναι αυτός στους 30, εμείς στους 31 και στο μεταξύ μας να πάμε εμείς για 2 αποτελέσματα και οι Κρητικοί να έχουν το άγχος.
- Οπωσδήποτε νίκες ΟΣΦΠ, Αρη, ΠΑΟΚ. Ιδίως του ΠΑΟΚ (αν και στη κατάσταση που είναι το βλέπω δύσκολο), μιας και συμφέρει η ΑΕΛ τελευταία αγωνιστική εντός με Λιβαδειά να θέλει τουλάχιστον 1 πόντο.
- Ήττα Δώνη από ΠΑΟ ώστε ο ΠΑΟ μετά με ΗΡΑ κάνει φιέστα πρωταθλήματος και να έρθει εδώ αδιάφορος, ιδίως αν έχει περάσει και στο τελικό του κυπέλλου. Ο Ατρόμητος αν δείξει την ίδια συνέπεια και μαχητικότητα όπως μέχρι στιγμής δεν χάνει στη Ξάνθη, οπότε ο Πανόπουλος γίνεται ο 2ος που ακολουθεί το γείτονά του στη Β’
- Πάρα πολύ κρίσιμη η μεθεπόμενη αγωνιστική και κυρίως το Λεβαδειακός –ΑΕΚ. Ας ελπίσουμε η πολύ φορμαρισμένη ΑΕΚ να μην «ανοίξει» τα πόδια (όπως πιθανώς στο ματς με ΑΕΛ) και ο Κομπότης να είναι ο 3ος που θα κουνήσει μαντήλι.
- Έκπληξη για μένα θα είναι να κινδυνεύσει η Τρίπολη (όχι τόσο λόγω ομάδας), αλλά κυρίως λόγω προγράμματος. Μπορεί να βρει 4 ποντάκια με Πάνθραξ και Άρη και να σώσει την παρτίδα. Αλλιώς μπλέκει κι αυτός σοβαρά!!!

Σενάρια και ευσεβείς πόθοι θα πείτε. Ε Ναι!!! Αλλά μας έμεινε και κάτι άλλο να ελπίζουμε ρε μάγκες;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
.   

Τώρα, επειδή μέσω... έμπειρων χειλιών απ' την αρχή της χρονιάς έχουν πέσει όλοι (ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!!!) εκτός απ' τους 5 πρωτοπόρους, λέω να

Παράθεση
το άκουσα από έμπειρα χείλη

τους πεις να παν να πάρουν καμιά πίπα.
Χείλη παράγοντα ήταν όχι της ΤΖΟΥΛΙΑΣ για να κάνουν πεοθηλασμό!
Υ.Γ  Με την θέληση της θα πέσει αν πέσει η Τρίπολη.
Υ.Γ 1  Το καλό με το όπως έγινε το πρωτάθλημα είναι ότι ο ΠΑΟ θα δηλώσει όλους τους τιμωρημένους με εμάς, μιας και θέλει να είναι πάνοπλος με ΑΤΡΟΜΗΤΟ και ΗΡΑΚΛΗ ούτως ώστε να τα κερδίσει και να έχει και μαθηματικά το πρωταθλημα με εμάς.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 22 Μάρ 2010 18:05 από pagouras83 »
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Καρπετοκουβεντας το αναγνωσμα συνεχεια...

απο gazzetta

Παράθεση
Σάββατο 20 Μαρ 2010 Ακης

Δεν ακούγονται καλά πράγματα από Γιάννενα για παίχτες με Αναστόπουλο. ''Λογάκια'' σε βάρος του, μορφασμοί, χειρονομίες, μέχρι και τσακωμούς στο τετ-α-τετ έχει το καθημερινό μενού μαθαίνω. Και μεταξύ παιχτών ακούγεται ότι γίνονται διάφορα. Σεβασμός ο ένας στον άλλον κανένας, σύμπνοια καμία και πειθαρχία μηδέν στην ομάδα. Γιατί όλα αυτά, τι παιχνίδι παίζεται εκεί πάνω ξέρεις; Είναι δυνατόν να νομίζουν στα σοβαρά ότι με τέτοιο κλίμα θα σωθούνε κιόλας;

Δεν τα ξερω αυτα, αυτο που βλέπω ειναι ότι ο Αναστο πήρε μια πεθαμενη ομαδα και την ανεστησε. Προκειται ήδη περι θαυματος.

Εχει δρομο και τρικλοποδιες για μας το πρωταθλημα ακομα(γιατι δωσαμε δικαιωματα), ειναι φανερο.
Τι ακης ειναι αυτος που λεει τετοια κι απο που τα ξερει και τα λεει;
Κι αναγκαζεται μετα κι ο Καρπετ να το παιζει αμερικανακι οτι δεν ξερει τιποτα και καλα και να βαζει και σαλτσουλα περι του θαυματος της αναστασης, καθοτι Πασχα δεν ηρθε ακομα στα Γιαννινα, μακαρι να 'ρθει δλδ, αλλα ακομα δεν... ενω ειμαστε και στην εντατικη ακομα...
Κομποτ - ακης ειναι ειναι αυτος ο ακης, Πανοπουλ - ακης ειναι, Πηλαδ - ακης ειναι, Καϋμεν - ακης ειναι, για Εργοτελ - ακης;
Ρε τι γινεται...

Παρακατω αποκαλυπτεται βεβαια γιατι οι κουβεντες αυτες και τι σκιαζονται τελικα, καθοτι σιγα μη τς νοιαζει τι συμβαινει καιρο τωρα στα Γιαννινα.
Να το εκμεταλευτουν ναι, τς νοιαζει και τς παρανοιαζει!

Παράθεση
Σάββατο 20 Μαρ 2010 Βασίλης

Κάρπετ, μας "έστειλες" με την συνάντηση Κομπότη Γκαγκάτση. Θέλουμε περισσότερες λεπτομέριες.

Με βριζει ο Κομποτης γιατι πιστευει ότι αν πεσει θα πεσει απο αυτη την είδηση. Τυχαια λεει οτι βρεθηκαν παντως.

Κυριακή 21 Μαρ 2010 panos wolvs

1)ρε αντωνη γιατι νομιζω οτι θα πεσει ο λεβαδιακος γιατι οι αγωνες που του μενουν δυσκολα θα παρει συνολο πανω απο 3 βαθμους. αντιθετως πιο ευκολα το βλεπω για ξανθη, γιανενα και τους αλλους να τους μαζεψουν. απο την αλλη παιζει πολυ καλα η λειβαδια.μονο τη λαρισα θα παρει αν εχει σωθει και χ με αεκ. Αλλαζουν καθε αγωνιστικη οι προβλεψεις.

1) προσεχε γιατι εχουν μπλεξει Εργο και Αστερας: με ενα στραβοπατητα καπουτ

Μακαρι να μην ειχαμε τα θκα μας τα κουλα και θα μας βλεπαν με κυαλια τωρα κι ας γιναν και λαθη.
Παραγιναν βεβαια αυτα...
Μακαρι να κανουμε εστω και τωρα σοβαρη δουλεια και να σωσουμε την κρισιμοτατη συτη χρονια εστω τωρα.

Θα κανουμε κανα διπλο ρε παιδια, γιατι απο διαιτησια καλα παμε, παιρνουμε πισω και χρωστουμενα ή θα τα περιμενουμε ολα ετοιμα απο τους αλλοι μπας και δουλεψουν για μας(οποιοι κι οσοι κι αν ειναι αυτοι οι αλλοι, γιατι θελουμε και πολλα πραγματα γμτ τωρα κι ετσι που τα καναμε ολη τη χρονια) κι αν εχει ετσι καλως και περιμενουμε να κανουν και την πατατια απο μονοι τους οσοι ειναι αντιθετα μας και να πεσει και καμια μπιστολια σιακειθε απο τα κορακια;
Θελει να κανουμε κι εμεις κατι για μας, αλλιως πως;
Μπορουμε;

Εκεινος ο Πανουτσος σημερα παλι αφηνιασε...
Δεν κανουν ομορφιες τα Γιαννινα του 'λεγε στο ραδιο ο Καρπετ, στα ισια παιρνουν και θα παρουν τα ματς και δυσκολα, ασε με χαμου ελεγε αυτος, γιναν υπερομαδα ξαφνικα, αντε να μη μιλησω για το τι εγινε στα κροκοδειλα και τι πηγαν να παιξουν σαν προσπαθεια κι ας μην τους βγηκε τελικα στα σουβλακια.
Ρε δεν καναν τιποτα να λεει ο αλλος, 15(πολυ σαλτσα αυτο αλλα οκ) βαθμους εμασε ο Αναστο στα ισια, με τυχη, δυσκολα κτλ, οι αλλοι καναν, αμα ξερεις να πεις ελεγε ο αλλος, εγω οτι ξερω το λεω...

Βαρα Τριπολη λογιστη, να βαρεσουμε κι εμεις Εργοτελη, γιατι αυτοι παραχαλαρωσαν κι ως οι πλεον αδυναμοι για αντιδραση μου φαινονται τωρα αμα συνεχισει η στραβη, ενω οι αλλοι(Πανοπουλοι-Κομποτδες-Λαρσες) εχουν σκυλιασει για την παραμονη, το θελουν, το δειχνουν και κανουν κι οτι μπορουν καιρο τωρα κι εχουν και μπροστα τους να κανουν....
Μωρε λες να σωθουμε ολοι και να πεσουν τελικα αυτοι;
ΑΜΗΝ...
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
ιδίως αν έχει περάσει και στο τελικό του κυπέλλου

Αυτο Βασιλη δεν ειναι δυνατον να γινει
Αφου το κυπελλο θα το παρουμε εμεις....