Αποστολέας Θέμα: Brana Ilic  (Αναγνώστηκε 76255 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Brana Ilic
« Απάντηση #125 στις: Δευ 12 Ιαν 2015 17:33 »

«Σκέφτεται» την προσφυγή ο Ίλιτς
(...)όμως αυτό δεν ήταν αρκετό να τον κάνει να αλλάξει γνώμη.

Με τα δίκια, αλλά να μη γαμεί τη μπάλα.
Να απέχει... και να προσφύγει.
Όταν λέει ο New τσιγκολελέτες, εννοεί τσιγκολελέτες...
Χτες ήταν εντελώς Χατζηαβάτης για να μην πω Μπάκα!
Και ο Τσάβες... έτρεχε λέτε... φιλότιμα.
Προς τα που???

Τα offside του Μπράνα... είναι οι λευκές του απεργίες... (θα επανέλθω για τις επιδόσεις του/τους).

30 Δεκεμβρίου 2014
Παράθεση
Ζόραν Κρνέτα

«Έχω ενημερωθεί φίλε μου για τα δημοσιεύματα που υπάρχουν στον ελληνικό Τύπο. Είναι όμως φήμες δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη εκ μέρους μας για προσφυγή. Μάλιστα σήμερα το πρωί μίλησα με τους ανθρώπους του ΠΑΣ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

«Γνωρίζουμε καλά ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα όπως σχεδόν στις περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο μέλλον αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια τέτοια σκέψη για προσφυγή».

Έφαγαν παραμύθα...
Σύμφωνα με πληροφορίες... ο Ίλιτς άλλαξε γνώμη σε 7 ημέρες καθώς δυσανασχέτησε επειδή δεν έλαχε το φλουρί της Βασιλόπιτας.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 25 Νοέ 2015 15:32 από ΛΟΚΟ »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Τρι 13 Ιαν 2015 01:07 »
Εντάξει, εμένα είναι ο αγαπημένος μου αλλά αν συνεχίσει έτσι, σκέφτομαι να κάνω προσφυγή.

Υ.Γ. Τον άφησαν μόνο του να παλεύει 3 χρόνια. Κλάταρε. Αφήστε τον παίχτη να πάρει ανάσες και δώστε του αυτά που του χρωστάτε.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Τρι 13 Ιαν 2015 08:38 »
Εντάξει, εμένα είναι ο αγαπημένος μου αλλά αν συνεχίσει έτσι, σκέφτομαι να κάνω προσφυγή.

Υ.Γ. Τον άφησαν μόνο του να παλεύει 3 χρόνια. Κλάταρε. Αφήστε τον παίχτη να πάρει ανάσες και δώστε του αυτά που του χρωστάτε.

Φίλε Mikkael_Sin... κατανοώ και δεν είμαι ο τύπος από το Λιδορίκι... αλλά όπως έχω πει και άλλοτε, οι παίκτες δεν είναι γαμπροί μας.
Όταν κατεβαίνουν με τη Φανέλα, να ξεχνάνε τα έχει λαμβάνειν.
Ο Ίλιτς εκτός από το κόρνερ που βρήκε η μπάλα στο κεφάλι του Μιχαήλ (1-0) στα υπόλοιπα ματς του Δεκεμβρίου - Ιανουαρίου δεν ακούμπησε μπάλα.
Είναι άμεσος φορ και θα έπρεπε να είναι άμεσος με το πλεκτό... με 100% στην ασίστ και στην κόντρα.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Τετ 14 Ιαν 2015 21:54 »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #129 στις: Τετ 04 Φεβ 2015 23:22 »
Παράθεση
  Στα Γιάννενα βρέθηκε την Τετάρτη (04/02) ο Ζήσης Βρύζας και είχε συνάντηση με τον Γιώργο Χριστοβασίλη με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Μπράνα Ίλιτς στον ΠΑΟΚ.

Παρά τα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί κατά καιρούς για ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά για άλλους παίκτες της γιαννιώτικης ομάδας (σ.σ. Κοροβέσης, Χαρίσης), τόσο ο Άγγελος Αναστασιάδης όσο και οι διοικούντες την ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν θέσει ως πρωταρχικό μεταγραφικό στόχο από την ελληνική αγορά την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PASsports, η συνάντηση μεταξύ του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε περίπου στις 11:00 πρωί της Τετάρτης (04/02) στο ξενοδοχείο Grand Serai στο κέντρο των Ιωαννίνων και το κλίμα στη συζήτηση ήταν εξαιρετικό. Παρόντες στη συζήτηση και ο μάνατζερ του Ίλιτς Ζόραν Κρνέτα καθώς και η σύζυγος του κ.Χριστοβασίλη, Χαρίκλεια.

Μεταξύ των δυο πλευρών επήλθε οριστική συμφωνία και έπεσαν οι υπογραφές για τη μεταγραφή του Ίλιτς στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2015 και αφού ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το τρέχον πρωτάθλημα της Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ίλιτς θα υπογράψει διετές συμβόλαιο (1+1) συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά και για την μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη οικονομικά οφέλη θα έχει και ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο ο Σέρβος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016 καθώς είχε ανανεώσει για 3 χρόνια τον Αύγουστο του 2013.

Βεβαίως ο ΠΑΟΚ είναι καζάνι που βράζει μετά τη σημερινή ήττα από τον ΟΦΗ με 3-1 και ο Άγγελος Αναστασιάδης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία, όμως αναμένεται το αν θα γίνει δεκτή ή οχι από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Ιβάν Σαββίδη.
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Τετ 04 Φεβ 2015 23:28 »
Εφικτότερο να έρθει ο Αναστασιάδης στον ΠΑΣ... και ο Ίλιτς να παραμείνει σερβιτόρος, Κοροβέσης - Χαρίσης μαγειρεία, Γιάκος λάντζα.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Τετ 04 Φεβ 2015 23:31 »
Μπράβο πρόεδρα!Μην αφήσεις κανέναν!
Με μικτή της Κ20 και της Κ17 θα παίζουμε του χρόνου,πρόεδρα?
Ή μήπως θα κάνεις μεταγραφές? %-|
Ή μήπως...την κάνεις σιγά σιγά? ::)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Τετ 04 Φεβ 2015 23:40 »
Ο χβ να κλείσει την πόρτα...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Τετ 04 Φεβ 2015 23:54 »
Παράθεση
Με μικτή της Κ20 και της Κ17 θα παίζουμε του χρόνου,πρόεδρα?
εχω ξεκινησει ηδη προετοιμασια... ιουλιο ανεβαινουμε μετσοβο(θα πηγαινοερχομαστε αυθημερον με δικα μας εξοδα μη πληρωνει ξενοδοχεια)
φερτε και τιποτα μπαλες κονους κτλ

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Πεμ 05 Φεβ 2015 01:37 »
Όπως γραφτηκε παραπάνω: μην αφήσεις κανέναν.
Πούλησέ τους όλους.Και αν για κάποιους δεν υπάρχουν προτάσεις ,αποδέσμευσέ τους.
Και του χρόνου πιο  ευέλικτο ρόστερ.Αντί για 11άδα να κατεβάζουμε 5άδα+ 2 αναπληρωματικούς σύνολο 7 παίκτες.Υπεραρκετοί είναι.Αν συνεχίσουμε έτσι σε καμια 200αριά χρόνια θα μπούμε στο δρόμο της οικονομικής εξυγίανσης.

Άλλες 2 καλές λύσεις:
1. Πουλάμε τα δοκάρια από τα τέρματα για παλιοσιδερικά και τα δίχτυα σε ψαράδες.Αν το ψάξουμε θα πετύχουμε καλή τιμή.Για τέρματα βάζουμε μπουφάν όπως κάναμε στο σχολείο.
2. Πουλάμε μπάλες.Τι τις θέλουμε τόσες πολλές? Όποτε βγαίνει πλάγιο και άλλη μπάλα? Όχι περιττά έξοδα.Μία μπάλα είναι αρκετή.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Πεμ 05 Φεβ 2015 03:57 »
Ο Βρυζας δεν ηταν Ηρακλειο σημερα?
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Πεμ 05 Φεβ 2015 11:12 »
Σε λιγο θα πουλησει και το Ζωσιμαδες

Απιστευτος
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Πεμ 05 Φεβ 2015 12:14 »
Ο κόσμος το χει τούμπανο και ο έγκυρος σταθμός-αναμεταδότης αθηναΪκού της πόλης, η διοίκηση και κάποιοι γραφικοί δημοσιογράφοι κρυφό καμάρι.
Οι παίχτες από τις προκαταβολές των μεταγραφών που πήρε ο τροφαντός, πληρώθηκαν - δεν εξοφλήθηκαν.
Γιαυτό κεντάνε τα μπουμπούκια. όταν λέγαμε ότι κάτι έχουν τα έρμα και δεν παίζουν, δεν έχουν διάθεση...άλλοι λέγαν πως είναι κουρασμένα τα παιδιά!!
Αυτά από έγκυρες πήγες (Πακέτο στον Πάοκ σίγουρα ο Κοροβέση, ο Ιλιτς και ο χαρίσης με οπτιον δανεισμού στον ΠΑΣ για άλλο ένα χρόνο). Το πακέτο συνολικά έφτασε εξαψήφιο ποσό + δανεικούς-εκκαθαρίσεις από τα παόκια το καλοκαίρι.
Νικολάκη, χάσε και μες στην Τούμπα απο το μισό μέτρο γκολ και θα σε βρούμε κρεμασμένο στα κάγκελα της Θ4. Θα σε λατρέψουν. Τόσα χρόνια στη συμπρωτεύουσα κάτι μάθαμε και μεις.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Πεμ 05 Φεβ 2015 12:22 »
Ά...και τώρα που θα ανηφορίσετε μη ξεχάσετε, όταν χάνετε ότι θα ακολουθούν αυτά...

http://www.matrix24.gr/2015/02/laiko-dikastirio-gia-tin-itta-tou-paok-apo-ton-ofi/

καλό το μπερντε παιδια, αλλά βρείτε και καμμια ομάδα της προκοπής (δεν εννοώ τον ολυμπιακό), εκτός ελλάδας οι περισσότερες είναι της προκοπής

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Πεμ 05 Φεβ 2015 14:37 »
Το sportdog γράφει για κλεισμένο ντιλ στα 3 κατοστάρικα και στο gazzetta ο μάνατζερ του Ιλιτς διαψεύδει.

Υ.Γ: Σουπεργκουφάκη δεν διαβάζω αλλά υποθέτω θα κάνει τον ανήξερο ντιπ  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Πεμ 05 Φεβ 2015 15:31 »
Παπαριές γράφουν τα ΜΜΕ. Πού θα βρει ο Σαββίδης τα χρήματα; Εδώ δεν έχει να πληρώσει τα 'παγωμένα' χρέη και τις νόμιμες προσαυξήσεις, ενώ το ΤΣ.Λ αρχίζει να απομακρύνεται... Σιγά τον μεγιστάνα.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Πεμ 05 Φεβ 2015 21:43 »
Παράθεση
Πού θα βρει ο Σαββίδης τα χρήματα;
αντε και δεν τα βρισκει ο Σαββιδης
ο δικος μας θα τα βρει να τον κρατησει?
ειτε στο σαββιδη ειτε στο μαρινακη η ομαδα ξεπουλιεται...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Πεμ 05 Φεβ 2015 21:51 »
Τα χρήματα εχουν ηδη δοθει....  ;)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Πεμ 12 Μάρ 2015 22:42 »
Ο κόσμος το χει τούμπανο και ο έγκυρος σταθμός-αναμεταδότης αθηναΪκού της πόλης, η διοίκηση και κάποιοι γραφικοί δημοσιογράφοι κρυφό καμάρι.
Οι παίχτες από τις προκαταβολές των μεταγραφών που πήρε ο τροφαντός, πληρώθηκαν - δεν εξοφλήθηκαν.
Γιαυτό κεντάνε τα μπουμπούκια. όταν λέγαμε ότι κάτι έχουν τα έρμα και δεν παίζουν, δεν έχουν διάθεση...άλλοι λέγαν πως είναι κουρασμένα τα παιδιά!!
Αυτά από έγκυρες πήγες (Πακέτο στον Πάοκ σίγουρα ο Κοροβέση, ο Ιλιτς και ο χαρίσης με οπτιον δανεισμού στον ΠΑΣ για άλλο ένα χρόνο). Το πακέτο συνολικά έφτασε εξαψήφιο ποσό + δανεικούς-εκκαθαρίσεις από τα παόκια το καλοκαίρι.
Νικολάκη, χάσε και μες στην Τούμπα απο το μισό μέτρο γκολ και θα σε βρούμε κρεμασμένο στα κάγκελα της Θ4. Θα σε λατρέψουν. Τόσα χρόνια στη συμπρωτεύουσα κάτι μάθαμε και μεις.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Τρι 07 Απρ 2015 16:27 »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #145 στις: Δευ 27 Απρ 2015 16:31 »
"Θα γίνουν κομμάτι του ΠΑΟΚ"

Ο Μπράνα Ίλιτς στο PAOK24 για το χθεσινό παιχνίδι, τους Χαρίση - Κοροβέση και τα... διάφορα σενάρια

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Μπράνα Ίλιτς αναλύει το χθεσινό παιχνίδι στο PAOK24, μιλάει για την μετακίνηση των συμπαικτών του (Χαρίση – Κοροβέση) στην ομάδα του Δικεφάλου και σχολιάζει τα σενάρια που τον συνδέουν και εκείνον με τον ΠΑΟΚ...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπράνα Ίλιτς στο PAOK24:

- Ο ΠΑΣ Γιάννινα -παραδοσιακά- βάζει δύσκολα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, κάτι που φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι. Ποια είναι η δική σου άποψη;

Ναι, στα τελευταία 3-4 παιχνίδια έχουμε δημιουργήσει μια καλή παράδοση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Νομίζω, φάνηκε και χτες. Βέβαια, η ώρα διεξαγωγής του αγώνα ήταν αρκετά δύσκολη και για τις δύο ομάδες. Αν ήταν πιο αργά το παιχνίδι, θα ήταν πιο ικανοποιητικό το θέαμα.

Στα αγωνιστικά, νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι με δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο α΄ κυριάρχησε ο ΠΑΟΚ και στο β΄εμείς. Πιστεύω θα μπορούσαμε να φύγουμε από κει με τους τρεις βαθμούς. Αλλά και ο ένας βαθμός είναι σίγουρα ικανοποιητικός για εμάς. Παίζαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, στο γήπεδο της Τούμπας, μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, δεν ήταν εύκολο το έργο μας.

-Ποιο είναι φέτος το μυστικό της πετυχημένης πορείας του ΠΑΣ Γιάννινα;

Μπορείς να πεις πολλά πράγματα αλλά για μένα το βασικό είναι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια. Οι παίκτες είναι φίλοι μεταξύ τους και η ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα είναι εκπληκτική. Από κει και πέρα όλοι δουλεύουν σκληρά από τον προπονητή και τον γυμναστή μέχρι τους παίκτες.

-Είναι κοινό μυστικό πως δυο συμπαίκτες σου θα έρθουν το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Χαρίση και Κοροβέση...

Θέλω πραγματικά να τους ευχηθώ τα καλύτερα. Είναι νέοι και έχουν να δώσουν πολλά πράγματα. Πιστεύω πως και ο Χάρης και ο Νίκος θα μπορέσουν να αποδείξουν και στον ΠΑΟΚ την ποιότητά τους και να γίνουν κομμάτι αυτής της ομάδας. Βέβαια, θα πρέπει να δουλέψουν πολύ αλλά είμαι σίγουρος και για τους δυο πως θα τα πάνε εξαιρετικά...

-Πάντως και το δικό σου όνομα αρχίζει να ακούγεται και να υπάρχει σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια...

Το μόνο που σκέφτομαι στην παρούσα φάση είναι να καταφέρει ο πρόεδρος να εξασφαλίσει την άδεια προκειμένου να παίξουμε στα πλέι – οφ για να διεκδικήσουμε μια θέση. Προσωπικά, ο στόχος μου είναι να κάνω ένα ακόμη βήμα στην καριέρα μου. Είμαι στην ηλικία των 30, νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω πως έχω να δώσω ακόμη πολλά. Αν θα είναι με τον ΠΑΣ θα φανεί στο μέλλον... Το σίγουρο είναι πως θέλω να αγωνιστώ και με την Εθνική ομάδα της χώρας μου.

-Το συμβόλαιο σου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και το όνομα σου ακούστηκε ακόμη και για τον ΠΑΟΚ...

Δεν υπάρχει κάτι τώρα που μιλάμε. Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας για να συζητήσουμε γι΄αυτά τα θέματα...
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Τετ 29 Απρ 2015 00:28 »
Παράθεση
«Παίρνει» και Ίλιτς ο ΠΑΟΚ!

Ένας ακόμη παίκτης, θα κάνει την διαδρομή Γιάννενα-Τούμπα. Πρόκειται για τον Μπράνα Ίλιτς που με την λήξη του πρωταθλήματος αναμένεται να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα» του ΠΑΟK.

Εκτός από τους Χαρίση και Κοροβέση, στον ΠΑΟΚ θα βρεθεί και ο Μπράνα Ίλιτς. Οι Θεσσαλονικείς όπως έχουμε αναφέρει στο gazzetta.gr έχουν συμφωνήσει με τους Γιαννιώτες για την μεταγραφή του 30χρονου επιθετικού από τον Φλεβάρη. Ο Ίλιτς αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο και για την μετακίνησή του θα υπάρξουν οικονομικά οφέλη και για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο ο Σέρβος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Σύμφωνα με όσα λέγονται από το περιβάλλον του, αλλά και από την πόλη των Ιωαννίνων, ο Ίλιτς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα καθώς αυτό είναι επιθυμία τόσο του έμπειρου φορ όσο και της οικογένειας του. Ο Ίλιτς θεωρεί τον ΠΑΟΚ ένα τεράστιο άλμα στην καριέρα και θα ήθελε να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα» που είναι και το αγαπημένο του χρώμα λόγω της Παρτιζάν Βελιγραδίου.

από Gazzetta.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Τετ 29 Απρ 2015 01:29 »
Εφοσον αδειοδοτηση δεν πηραμε

Παντελονιασμα οι μεταγραφες Χαριση,Κοροβεση,Ιλιτς ετσι Χρηστοβασιλη μου ετσι....Μην χαλασουμε και τις συνηθειες
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Τετ 29 Απρ 2015 09:57 »
Εφοσον αδειοδοτηση δεν πηραμε

Παντελονιασμα οι μεταγραφες Χαριση,Κοροβεση,Ιλιτς ετσι Χρηστοβασιλη μου ετσι....Μην χαλασουμε και τις συνηθειες

Ρε γαμωτο ειλικρινα τωρα...
Ειχες βαλει κορδελα και στον Ιλιτς και εκανες πως δε ακουγες γαμωτο το φελεκι σου... Εχεις πουλησει τον παικτη πριν το παιχνιδι με την Βεροια και το λες τωρα
Πουλας 3 παικτες για να παρεις την αδεια και δε μπορεις να την παρεις και την μερα που βγαινεις κ λες οτι σε κυνηγουν τα κατεστημενα, λες οτι εχεις πουλησει και αλλο παικτη....
Μα ποσο φαια ουσια χρειαζεται για να μην το πεις αυτο...Βραζει ολη η πολη με σενα και εσυ ριχνεις και αλλο λαδι στη φωτια...?
Γιατι δε λες οτι οι τρεις ρε ρεζιλα δε ειναι τρεις αλλα ειναι τεσσερις...
Που θα φτασει η κατρακυλα σου πλεον .....

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Παρ 15 Μάι 2015 22:28 »
Παράθεση
“Sport”: Ilić još vežba paraf za PAOK
DLS - J. J. | 15. maj 2015. 13:53

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:548182-Sport-Ilic-jos-vezba-paraf-za-PAOK

(...)

"Δεν θα είχα αντίρρηση, να ενταχθώ στον Παόκ."