"Θα γίνουν κομμάτι του ΠΑΟΚ"
Ο Μπράνα Ίλιτς στο PAOK24 για το χθεσινό παιχνίδι, τους Χαρίση - Κοροβέση και τα... διάφορα σενάρια
Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Μπράνα Ίλιτς αναλύει το χθεσινό παιχνίδι στο PAOK24, μιλάει για την μετακίνηση των συμπαικτών του (Χαρίση – Κοροβέση) στην ομάδα του Δικεφάλου και σχολιάζει τα σενάρια που τον συνδέουν και εκείνον με τον ΠΑΟΚ...
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπράνα Ίλιτς στο PAOK24:
- Ο ΠΑΣ Γιάννινα -παραδοσιακά- βάζει δύσκολα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, κάτι που φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι. Ποια είναι η δική σου άποψη;
Ναι, στα τελευταία 3-4 παιχνίδια έχουμε δημιουργήσει μια καλή παράδοση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Νομίζω, φάνηκε και χτες. Βέβαια, η ώρα διεξαγωγής του αγώνα ήταν αρκετά δύσκολη και για τις δύο ομάδες. Αν ήταν πιο αργά το παιχνίδι, θα ήταν πιο ικανοποιητικό το θέαμα.
Στα αγωνιστικά, νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι με δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο α΄ κυριάρχησε ο ΠΑΟΚ και στο β΄εμείς. Πιστεύω θα μπορούσαμε να φύγουμε από κει με τους τρεις βαθμούς. Αλλά και ο ένας βαθμός είναι σίγουρα ικανοποιητικός για εμάς. Παίζαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, στο γήπεδο της Τούμπας, μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, δεν ήταν εύκολο το έργο μας.
-Ποιο είναι φέτος το μυστικό της πετυχημένης πορείας του ΠΑΣ Γιάννινα;
Μπορείς να πεις πολλά πράγματα αλλά για μένα το βασικό είναι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια. Οι παίκτες είναι φίλοι μεταξύ τους και η ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα είναι εκπληκτική. Από κει και πέρα όλοι δουλεύουν σκληρά από τον προπονητή και τον γυμναστή μέχρι τους παίκτες.
-Είναι κοινό μυστικό πως δυο συμπαίκτες σου θα έρθουν το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Χαρίση και Κοροβέση...
Θέλω πραγματικά να τους ευχηθώ τα καλύτερα. Είναι νέοι και έχουν να δώσουν πολλά πράγματα. Πιστεύω πως και ο Χάρης και ο Νίκος θα μπορέσουν να αποδείξουν και στον ΠΑΟΚ την ποιότητά τους και να γίνουν κομμάτι αυτής της ομάδας. Βέβαια, θα πρέπει να δουλέψουν πολύ αλλά είμαι σίγουρος και για τους δυο πως θα τα πάνε εξαιρετικά...
-Πάντως και το δικό σου όνομα αρχίζει να ακούγεται και να υπάρχει σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια...
Το μόνο που σκέφτομαι στην παρούσα φάση είναι να καταφέρει ο πρόεδρος να εξασφαλίσει την άδεια προκειμένου να παίξουμε στα πλέι – οφ για να διεκδικήσουμε μια θέση. Προσωπικά, ο στόχος μου είναι να κάνω ένα ακόμη βήμα στην καριέρα μου. Είμαι στην ηλικία των 30, νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω πως έχω να δώσω ακόμη πολλά. Αν θα είναι με τον ΠΑΣ θα φανεί στο μέλλον... Το σίγουρο είναι πως θέλω να αγωνιστώ και με την Εθνική ομάδα της χώρας μου.
-Το συμβόλαιο σου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και το όνομα σου ακούστηκε ακόμη και για τον ΠΑΟΚ...
Δεν υπάρχει κάτι τώρα που μιλάμε. Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας για να συζητήσουμε γι΄αυτά τα θέματα...