Αποστολέας Θέμα: Brana Ilic  (Αναγνώστηκε 76256 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Brana Ilic
« Απάντηση #50 στις: Σαβ 29 Ιούν 2013 11:30 »

Αν ανανεωσε ο Μπρανα μπραβο!

Κατα τα αλλα:
ΟΥΣΤ

Ειμαι και Γιαννεναρας και μοδατος...
βλεπετε οταν γεννηθηκα ηταν στη μοδα ο ΠΑΣ....
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 30 Ιούλ 2013 23:35 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σαβ 29 Ιούν 2013 11:55 »
εκτος θεματος,αλλα τι να κανουμε...

επειδη οταν παρατηρω τον εαυτο μου στον καθρεφτη,βλεπω ενα γκρινια-γιαννεναρα-αγνωμονα,ας πω κ γω τον καλο λογο...

μπραβο προεδρε που υπαρχεις και κρατας της ομαδουλα μας ζωντανη σ'αυτη τη δυσκολη οικονομικα εποχη,ειδικα μετα την
καταφορη αδικια της μη αδειοδοτησης απ'τους γελοιους της ουεφα...

μπραβο προεδρε που δεν σε πηρε απο κατω μετα το μπαμπεσικο χτυπημα του καλαματιανου που μας εγκατελειψε και βρηκες
το κουραγιο,την ψυχικη δυναμη να βρεις προπονητη για την αγαπημενη μας ομαδα...

μπραβο προεδρε που κανεις μεταγραφες και ανανεωσεις σε μια τοσο δυσκολη εποχη οταν μαλιστα οι υπολοιπες ομαδες διαλυονται η μια μετα την αλλη...

μπραβο προεδρε που θα πληρωσεις για 2 εβδομαδες προετοιμασια στο μακρινο καρπενησι ενω θα μπορουσες να επιλεξεις το μετσοβο..

με λιγα λογια μπραβο που υπαρχεις,που μας κρατας ζωντανους,που μας ανεχεσαι...

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σαβ 29 Ιούν 2013 12:11 »
Είναι και αυτό μια οπτική σκοπιά.

Η αλήθεια είναι ότι αν παίρναμε την αδειοδότηση, ο ΧΒ παρά τα λάθη του θα ήταν ο πιο πετυχημένος πρόεδρος.
Νομίζω ότι αυτό που κάνει τον ΠΑΣολέ να θυμώνει τόσο πολύ είναι όχι τόσο η μη-αδειοδότηση όσο η έλλειψη υπεύθυνης ενημέρωσης από τον ίδιο.

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σαβ 29 Ιούν 2013 12:30 »
Kανά καλό λογο για την ανανέωση? ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ!! Μόνο γκρίνια ξέρουμε να κάνουμε!!

Α ΡΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΕΣ!!! >:(
Μπες στο τοπικ κοροβεσης και γεωργιου (ασχετο που μετα επεσε ακυρο) να δεις τι γραφοταν οταν ανανεωσανε...
Εγω φιλε μου μπραβο για το αυτονοητο δε θα πω ποτε...δηλαδη ειναι φυσιολογικο να φυγουν και αλλοι απο το φετινο κορμο;;
Αληθεια η ακριβης εννοια του γιαννεναρα ποια ειναι;;; Πωσ βρισκουμε ποσο γιαννεναρασ ειναι καποιοσ;;παιρνουμε πασομετρο και μας δειχνει ποιος ειναι πολυ , ποιος ειναι λιγο και ποιος καθολου;;; Παντως και ετσι να ειναι δεν κολωνω...τα εχω δωσει τα διαπιστευτηρια μου οπως και πολυ αλλοι εδω μεσα...

Παντα φιλικα σου λεω αυτο: δεν υπαρχει μεγαλυτερη δυστυχια απο τον εμφυλιο ...μη μπαινεισ στο τρυπακι να βαζεις ταμπελες στον κοσμο της ομαδας... 8)αληθεια πιστευεις οτι οσοι κραζουν για χβ το κανουν με προθεση να βλαψουν την ομαδα;;
δε φανταζομουνα ποτε οτι τα ονειρα μασ να πρωταγωνιστει αυτη η ομαδα θα ειχε ως αποτελεσμα να χαρακτηριστουμε απο ανθρωπους που υποστηριζουν την ιδια ομαδα ως  "εχθροι" της :(

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σαβ 29 Ιούν 2013 13:02 »
Παράθεση
Πωσ βρισκουμε ποσο γιαννεναρασ
γιαννεναρόμετρο  :P :P :P
το πασόμετρο είναι για άλλες περιπτώσεις....

Αποσυνδεδεμένος notis

• Full Member
  • Ο κίνδυνος έρχεται ταχύτερα όταν περιφρονείται
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σαβ 29 Ιούν 2013 14:43 »
αυτό είναι πολύ καλό νέο.Μπράβο στο Χριστοβασίλη.

Άσχετο,αλλά... όσοι δεν θέλουν τον πρόεδρο,να βρούν έναν άλλο καλύτερο και να τον φέρουν για να αγοράσει την ομάδα, γιατί έχω βαρεθεί την Β΄και τη Γ΄κατηγορία και την κλάψα.

Ο Χριστοβασίλης βάζει τα λεφτά του σε δύσκολες εποχές δεν του αξίζει να τον βρίζουμε,ακόμα και αν έχει κάνει τραγικά λάθη,κρατάει την ομάδα καλύτερα από τους πρώην.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΘΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος ElCapitan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σαβ 29 Ιούν 2013 14:53 »

Άσχετο,αλλά... όσοι δεν θέλουν τον πρόεδρο,να βρούν έναν άλλο καλύτερο και να τον φέρουν για να αγοράσει την ομάδα, γιατί έχω βαρεθεί την Β΄και τη Γ΄κατηγορία και την κλάψα.

Ο Χριστοβασίλης βάζει τα λεφτά του σε δύσκολες εποχές δεν του αξίζει να τον βρίζουμε,ακόμα και αν έχει κάνει τραγικά λάθη,κρατάει την ομάδα καλύτερα από τους πρώην.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ
κάνε κανένα μπάνιο μπας και ξυπνήσεις. ...

Βάζει λεφτά?  Βρε ΠΑΣ καλά?  Μέχρι και στον Χριστό χρωστάει. .. και εσύ μου πουλάς τρέλα. .. σοβαρέψου λίγο φίλε. ..

Χοντρέ ΦΥΓΕ ΟΥΣΤ

Αποσυνδεδεμένος notis

• Full Member
  • Ο κίνδυνος έρχεται ταχύτερα όταν περιφρονείται
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σαβ 29 Ιούν 2013 15:05 »

Βάζει λεφτά?  Βρε ΠΑΣ καλά?  Μέχρι και στον Χριστό χρωστάει. .. και εσύ μου πουλάς τρέλα. .. σοβαρέψου λίγο φίλε. ..

Χοντρέ ΦΥΓΕ ΟΥΣΤ

Εγω σοβαρά μιλάω...την άποψή μου θα γράψω όχι τη δικιά σου.
Αν σου αρέσει να διαβάζεις την δική σου άποψη γράφτη και διάβασέ τη.
http://youtu.be/ePTAfC3-An8
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΘΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος ElCapitan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Σαβ 29 Ιούν 2013 15:28 »

Χοντρέ ΦΥΓΕ ΟΥΣΤ

Εγω σοβαρά μιλάω...την άποψή μου θα γράψω όχι τη δικιά σου.
Αν σου αρέσει να διαβάζεις την δική σου άποψη γράφτη και διάβασέ τη.
http://youtu.be/ePTAfC3-An8

Όπα. .. λίγο πιο ήρεμα φίλε. .. είπα κάτι για τον χοντρό και σε ενοχλεί; 
Εδώ είναι φορυμ αν δεν το κατάλαβες...και ο καθένας γράφει ότι γουστάρει. . Κανένας λόγος να ρίξουμε το επίπεδο τόσο όσο το ρίχνεις εσύ... αλλά αν σού είναι χρήσιμο. ... κανένα πρόβλημα. ..

https://www.youtube.com/watch?v=mX7bSOWBNHY&feature=youtube_gdata_player

ΧΒ ΦΥΓΕ ΡΕ!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 29 Ιούν 2013 15:31 από ElCapitan »

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Σαβ 29 Ιούν 2013 15:33 »
Ρε, σαν πολλοί προεδρικοί δεν μαζευτήκαταν εδώ μέσα; :P ή μήπως είστε συγκεκαλυμμένοι μπλου βαγιέρος; :P :P!
(Εμ... βάρεσε διάλυση το έτερο φόρουμ...)

Τέλος πάντων, ότι και νάστε δικαιούστε να έχετε τη γνώμη σας... η πολυφωνία πάντα είναι ο εκφραστής της δημοκρατικότητας
ενός φόρουμ και βεβαίως βέβαια είστε αδέλφια μας ενώπιον ΠΑΣ (ΘΕΟΥ) και ΠΑΣολέδων (ΑΝΘΡΩΠΩΝ).

Άειντε με πιάκαταν στις καλές μου...

Κίιπ ράιτινγκ μπράδερς...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Σαβ 29 Ιούν 2013 15:40 »

Δεν είμαι εγώ ο πρόεδρος.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Σαβ 29 Ιούν 2013 16:42 »

Εχω ολη τη καλη διαθεση να δεχτω το τελευταιο που λες...αλλα αν ειναι ετσι (οτι βαζει λεφτα δηλαδη) τα 6.500.000 εκ ευρω παθητικο συμφωνα με τον τελευταιο ισολογισμο πως προεκυψαν;;

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Σαβ 29 Ιούν 2013 23:55 »
Το ότι κάποιοι ακόμα υπερασπίζονται τον Χριστοβασίλη ειλικρινά με ξεπερνάει... %-|

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Κυρ 30 Ιούν 2013 10:35 »
Εμένα δε με νοιάζει τι υποστηρίζει ο καθένας...

Εμένα με πειράζει που δε βγαίνει κουβέντα απο το στόμα του προεδρα, Δλδ πες ρε μεγαλε που είμαστε που θα πάμε τι σκέφτεσαι και πάνω απο όλα γιατί δεν παίξαμε Ευρώπη!!!
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2013 10:54 »
Άκουγα τον Ίλιτς που μίλαγε στο τηλέφωνο (συνέντευξη) ... θέλει να μείνει για χρόνια στον ΠΑΣ (στα Γιάννινα συγκεκριμένα) και αυτό θα εξαρτηθεί από την προσέγγιση που θα κάνει ΠΑΕ ... δηλ., με μια συμφέρουσα για τον ίδιο πρόταση μακρόπνοης επέκτασης ή ανανέωσης.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 13 Ιούλ 2013 11:13 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος THRAKI Fans

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2013 12:49 »
Μακράν ο πιο ποιοτικός μας παίχτης αυτή τη στιγμή είναι ο Ilic. Ελπίζω ο ολλανδός να είναι καλός και να βρούμε και 2-3 ακόμα έτοιμους για εντεκάδα.

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τρι 30 Ιούλ 2013 19:23 »
την αρχη την εκανε ο φιλος ο  davelis το εψαξα και σας ειχα πει οτι ειναι απολυτα σωστα ενημερωμενος  ειναι τελειωτικο ο ιλιτς αλλα 3 χρονακια στον πας  ανανεωσε για οσους ακομα δεν θελετε να το πιστεψετε καντε λιγη υπομονη ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος και παλι μπραβο στον πολυ καλα ενημερωμενο  davelis :mono:

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τρι 20 Αύγ 2013 13:15 »
BRANA BRANA BRANA oe oe oe oe oe oe!!!!! 2016!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τρι 20 Αύγ 2013 13:32 »
τ βρηκαταν γυναίκα  ρε χαμορια ή ο πρόεδρος έβαλε μυαλό? :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τρι 20 Αύγ 2013 13:34 »
Επέκταση συμβολαίου με BRANA ILIC
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής, BRANA ILIC υπέγραψε  επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Μετα την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο BRANA ILIC δήλωσε στο pasgiannina.gr

Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή μου που με εμπιστεύονται και μου ανανέωσαν το συμβόλαιό μου πριν την λήξη του.
Έχω περάσει πολύ καλές στιγμές μέχρι τώρα στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι και αυτή την  χρονιά θα έχουμε ανάλογες επιτυχίες. Είμαστε όλοι μια οικογένεια και είμαι ευχαριστημένος από όλους. Μου αρέσει η πόλη, ο κόσμος και νιώθω όμορφα που βρίσκομαι και ζω στα Γιάννινα.  Θα κάνω ότι μπορώ ώστε να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
http://www.pasgiannina.gr/articles/epektase_sumbolaiou_me_brana_ilic

και τυπικά πλέον...

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τρι 20 Αύγ 2013 14:53 »
Ο Brana μετά από εκείνο το ξερό βολέ στο παιχνίδι με τη Κέρκυρα έγινε  μέρος της ιστορίας , ένα μεγάλο ευχαριστώ και καλή παραμονή στα Γιάννενα μέχρι το 2016 !

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τρι 20 Αύγ 2013 16:13 »
Μπραβο για την επεκταση του συμβολαιου με τον μεγαλο ΒRANA...
Εχουνε ακομα λιλα κολοβετσιο και τσουκαλα και περιμενουμε  10αρι για πορεια σαν τη περσινη...

Αποσυνδεδεμένος PASpartoo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τρι 20 Αύγ 2013 16:55 »
Μπραβο για την επεκταση του συμβολαιου με τον μεγαλο ΒRANA...
Εχουνε ακομα λιλα κολοβετσιο και τσουκαλα και περιμενουμε  10αρι για πορεια σαν τη περσινη...
και ΓΡΗΓΟΡΑ .... να γίνει επέκταση & στον Βίλα, γτ θα αρχίσουν οι δημοσιοΚΑΦΡΟΙ να λένε για τους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ για το αεκάκι της Γ Εθνικής του λαθρεμπόρου πετρελαίου 8)
 :mono: :pas:

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 20 Αύγ 2013 17:00 από PASpartoo »

Αποσυνδεδεμένος KostasChris

• Full Member
  • ΠΑΣ με πιεσόμετρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Τρι 20 Αύγ 2013 17:27 »
Ανανέωση και στον τιμωρό,ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Επιτρέπεται να πέσεις,είναι επιτακτικό να σηκωθείς.ΠΑΣ είσαι!

-ΠΑΣ Γιάννινα ή Άγιαξ της Ηπείρου

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Τρι 20 Αύγ 2013 18:01 »
Πολλα μπραβο στον προεδρα...
Να λεμε τα στραβα,να λεμε και τα καλα....
Respect στον ΙΛΙΤΣΑΡΟ!!!