Μια και διαβάζουμε ακούμε διάφορα, ας πούμε και το ζουμί.
Αν ήθελα να βάλω ένα τίτλο τον έχω άμεσο:
ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ.
Να το πάρω συναισθηματικά του στυλ, ρε συ Σταύρακλα τα Γιάννενα κάνανε γνωστό το όνομά σου στη πιάτσα και τουλάχιστον γι' αυτό τους χρωστάς ...άστο είμαστε στη γαμωεπαγγελματική εποχή, οπότε το πάω απ' αυτή τη σκοπιά.
Παίρνεις στον ΠΑΣ ένα συμβ'ολαιο πες 10 χιλιάρικα (ξέρω μωρέ δεν είναι τόσο αλλά δεν είν εκεί το θέμα μου).
Εχει το συμβόλαιό σου ρήτρα 20 χιλιάρικα (ομοίως ...τα ποσά είναι τυχαία).
Έρχεται μια ομάδα που δεν έχει καν οπαδούς, δε μιλάω για λαϊκό έρεισμα και σου δίνει δέκα κι άλλα δέκα κι άλλα δέκα και ξέρω γω πόσα άλλα δέκα και σου λέει ότι πλερώνει και τη ρήτρα.
Σαν επαγγελματίας καθαρά, το λογικό είναι να ΠΑΣ στην ομάδα όπου ήσουν βασιλιάς και να της πεις.
Μάγγες ξηλωθείτε τόσα γιατί οι δενυπάρχουν μου τα δίνουν. Αν δεν ξηλωθείτε την κάνω.
Ούτε καν αυτό ρε;
Θα σε χάλαγε να δεις αν μπορείς να κονομήσεις παραμένοντας;
Έπρεπε να φύγεις σα κλέφτης;
Έπρεπε να χαλάσεις ότι 4 χρόνια έκτισες;
Επαγγελματίας του κώλου είσαι.
Έχεις την πρόταση, ξέρεις ότι ο ΠΑΣ σε θεωρεί κολόνα κι ούτε καν αυτό δεν διαπραγματεύτηκες;
Είχαμε περάσει στα μαλακά το ΣΣΣΣΣΣΤ σου (ευτυχώς τόσωσε ο Κορβέσης και δεν πήρε διαστάσεις).
Αυτό όμως που έκανες τώρα, θεωρείται προδοσία και καθαρά επαγγελματικά ...μαλακία.
Για τους φίλους που δεν κατάλαβαν ακόμη, από τη στιγμή που έσκασε στον Τσουκαλά η πρόταση, έκανε την πάπια δεν ενημέρωσε κανεναν και η η ΠΑΕ ΠΑΣ το έμαθε όταν το πράμα ήταν τετελεσμένο.
Σταύρο ...ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ όμως.