Αποστολέας Θέμα: Σταύρος Τσουκαλάς  (Αναγνώστηκε 69667 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Σταύρος Τσουκαλάς
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 19 Σεπ 2013 20:13 »
Παράθεση
H βράβευση του Τσουκαλά στην ΕΛΕΠΑΠ

Στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων στη Νεοκαισάρεια πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι (12:30) της Πέμπτης η βράβευση του Σταύρου Τσουκαλά που ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος (MVP) ποδοσφαιριστής καθώς με το γκολ που σημείωσε χάρισε στον ΠΑΣ τη νίκη και τους 3 βαθμούς απέναντι στον Ατρόμητο.

Τη βράβευση στον 25χρονο Θεσσαλονικιό ποδοσφαιριστή έκανε η πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π Ιωαννίνων, Νατάσα Μπέγκα που ευχαρίστησε τον ΠΑΣ Γιάννινα για την υποστήριξη και την αλληλεγγύη που δείχνει στις προσπάθειες της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π και έκανε λόγο για τους νέους δρόμους που έχουν αναπτυχθεί για τη βοήθεια στα παιδιά με μικρές ή μεγάλες δυσκολίες και ιδιαίτερα σχετικά με τον αυτισμό τον οποίο χαρακτήρισε μάστιγα και επιδημία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της κ.Μπέγκα:

«Έχω την αίσθηση οτι ο αθλητής έχει μια άλλη διάθεση αλληλεγγύης προς τον άνθρωπο. Είστε σε ένα χώρο όπου πρώτα και κύρια υπάρχει η αγάπη και η αλληλεγγύη στα παιδιά εκείνα που έχουν το όποιο πρόβλημα. Η ΕΛΕΠΑΠ υπάρχει στα Γιάννενα για 32 περίπου χρόνια, ξεκίνησε σαν ένα κέντρο για παιδιά με κινητικές δυσκολίες, όμως όλα έχουν αλλάξει και ενώ  είχαμε παιδιά βασικά με κινητικές δυσκολίες πήραμε την απόφαση να αναπτύξουμε καινούργιους δρόμους και οι καινουργιοι δρόμοι που εμείς πια θέλουμε να αναπτύξουμε και ήδη τους ξεκινήσαμε είναι οτι έχει σχέση με το παιδί που γεννιέται με την όποια μεγάλη ή μικρή δυσκολία και ιδιαίτερα με τα παιδιά που έχουν αυτισμό. Δυστυχώς σήμερα ο αυτισμός έχει γίνει μάστιγα και επιδημία.

Τα δικά μας παιδιά σας έχουν πρότυπα, πολλές φορές θέλουν να σας μοιάσουν και καταλαβαίνεται λοιπόν η δική σας παρουσία εδώ πόσο σημαντική είναι για αυτά τα παιδιά. Θέλω πολύ να σας ευχαριστήσω που ήρθατε εδώ, θέλω πολύ να ευχαριστήσω τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος πολλές φορές ήταν και είναι στο πλευρό μας, θέλω να ευχαριστήσω αυτό το πνεύμα της αλληλεγγύης που αναπτύσσεται τώρα στην κοινωνία το οποίο έχω την αίσθηση οτι και εσείς εκφράζεται. Καλώς μας ήρθατε στην ΕΛΕΠΑΠ».

Από την πλευρά του ο Σταύρος Τσουκαλάς δήλωσε ότι: «η συνεργασία αυτή με την ΕΛΕΠΑΠ θα μας δώσει δύναμη ψυχική και αυτό που έχουμε να το βγάλουμε στν αγωνιστικό χώρο. Εγώ από την μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω την ΕΛΕΠΑΠ για την συνεργασία που γίνεται και είμαστε εδώ για οτι μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι».

Τέλος ο προπονητής του ΠΑΣ δήλωσε περήφανος που βρίσκεται σε μια ομάδα όπως «ο ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει να ευαισθητοποιείται για μένα σε θέματα περισσότερο σεβασμού προς τον άνθρωπο και θεωρώ οτι το τεράστιο έργο της ΕΛΕΠΑΠ ξεκινάει από εκεί, σεβασμό στον άνθρωπο και πραγματικά πολιτισμός. Δείχνει έμπρακτα η ομάδα με την τοποθέτηση του λογότυπου στα ρούχα οτι συμπαραστέκεται σε αυτό το κομμάτι και από την δική μου πλευρά εύχομαι στην ΕΛΕΠΑΠ να συνεχίσει να είναι δυνατή και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και να προσφέρει τέτοιες κοινωνικές υπηρεσίες. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος».

από PASsports.gr

www.passports.gr Δηλώσεις Μπέγκα

www.passports.gr Δηλώσεις Παντελίδη
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Pasalek

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τετ 06 Νοέ 2013 15:44 »

Ανανέωσε και ο Τσουκαλάς για 3 χρόνια!!!!! Δύο έμειναν.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 16 Σεπ 2014 11:28 από ΛΟΚΟ »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τετ 06 Νοέ 2013 15:46 »
Παράθεση
Στον ΠΑΣ μέχρι το 2017 ο Τσουκαλάς

Σε συμφωνία με τον Σταύρο Τσουκαλά, του οποίου το συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι, ήρθε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης για επέκταση της συνεργασίας για άλλα 3 χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Έτσι ο Τσουκαλάς γίνεται ο έκτος ποδοσφαιριστής μετά τους Ίλιτς, Κοροβέση, Κολοβέτσιο, Τζημόπουλο και Μπέριο που επεκτείνει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΣ από το καλοκαίρι και μετά.

Απομένουν οι δυο Αλβανοί του ΠΑΣ, Άντι Λίλα και Εμιλιάνο Βίλα, στους οποίους επίσης έχει κατατεθεί πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας από τη διοίκηση της γιαννιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει ότι ο  ποδοσφαιριστής  Σταύρος Τσουκαλάς, υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του  μέχρι τον Ιούνιο του 2017"

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο pasgiannina.gr:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κο Γιώργο Χριστοβασίλη, τη Διοίκηση, τον Δντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κο Νιαρχάκο,  αλλά και όλη την οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και την απέδειξαν σήμερα με την επέκταση του συμβολαίου που μου έγινε.

Ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Μου δόθηκε η ευκαιρία να παραμείνω σ' έναν μεγάλο σύλλογο, που όλοι θέλουν να είναι μέλη του και από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ να βελτιώνομαι και να βοηθώ την ομάδα.

Για τον νέο προπονητή του ΠΑΣ: Ο κ.Τσιώλης είναι γνωστό σε όλους ότι είναι από τους καλύτερους προπονητές και όλοι αισθανόμαστε πολύ καλά, αλλά και σιγουριά  που ήρθε στην ομάδα μας. Είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει  να έχουμε τα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας".

από PASsports.gr

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τετ 06 Νοέ 2013 16:03 »
Βρήκαμε λεφτά Χοντρούλη;
Στάζει επιτέλους τις υποχρεώσεις του ο κρατικός κορβανάς φαίνεται.

Να λέμε και κανά γουέλ νταν κάπ' και που, εντάξει...

Απέχεις πάρα πολύ όμως, από το να ρεφάρεις τα ΙΟΥΝΙΑΝΑ και IOYΛIANA ΑΙΣΧΗ...!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τετ 06 Νοέ 2013 16:12 »
Γουελ νταν και απο μενα κατοχε-προεδρε των ρεκορ!

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τετ 06 Νοέ 2013 16:32 »
Very nice χβ ....very very nice!!!!
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τετ 06 Νοέ 2013 17:11 »
Ωρε σαν ν' άλλαξε αυτός ο πρόεδρος και κάνει σωστά πράματα!!!! Αν παίξουμε και europa το καλοκαίρι τότε θα μας λολάνει!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τετ 06 Νοέ 2013 17:34 »
Μάλλον είναι από αυτούς που μαθαίνουν πολύ αργά...απελπιστικά όμως αργά...
Ας είναι κι έτσι...
Το Σάββατο μη λείψει κανείς!

Αποσυνδεδεμένος notis

• Full Member
  • Ο κίνδυνος έρχεται ταχύτερα όταν περιφρονείται
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τετ 06 Νοέ 2013 18:21 »
Σταύρο να μείνεις για πάντα παγουράς.

Βρε παιδιά καμια νύφ αφτου παν παίζ;
Να τον δέσουμε για πάντα;

Το κόλπο Ντεβιτσέντι.......μη κάνετε πως δε καταλαβαίνετε.......
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΘΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τετ 06 Νοέ 2013 18:48 »
Σταύρο να μείνεις για πάντα παγουράς.

Βρε παιδιά καμια νύφ αφτου παν παίζ;
Να τον δέσουμε για πάντα;

Το κόλπο Ντεβιτσέντι.......μη κάνετε πως δε καταλαβαίνετε.......

φιλε notis θα σε στεναχωρησω πανω σ αυτο το θεμα...
  δεν το γλιεπω και τοσο πιθανο στο εγγυς μελλον ...πιθανολογω οτι ο Σταυρος θα χει γουστα με χαρακτηριστικα αναλογα με τα θκα τ...
  κι ως γνωστο οι ποντιες εχουν ενα μυτι σαν τα κασαρια π εκοβαν οι βαβες μας τα ξυλα και κωλο για 2 παντελονια... :P μιλαω εξ ιδιας μπυρας... :P :P
  λειπω πολυ καιρο απ τν πατριδα αλλα οταν κατβαινω δεν κοβω τετοιες γκομενες στν πιατσα.. αν δεις κανα  χαλον  με τετοια χαρακτηριστικα τσεκαρε το για το Σταυρο...
εχτος κι αν ισχυει κι εδω το θεωρημα τς φυσικης <τα ετερωνυμα ελκονται> :P :joker: :pashat:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τετ 06 Νοέ 2013 19:09 »
Σειρά παίρνουν ο Άντι και ο Αιμίλιος!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 06 Νοέ 2013 19:49 »
Να κανω και γω τον lemo για τον Αιμιλιάνο.  :P :P :P

Να μιλησουμε σοβαρά.
Να ναι καλά ο ανθρωπος (ο Αιμιλιάνος), και να παει στον γαυρο και στην Γιουναιτεντ και οπου αλλου θέλει, να διαπρεψει.
Οχι ομως αλλο καρβουνο ρε παιδια..
Οχι αλλο κάρβουνο.. :(
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 06 Νοέ 2013 20:46 από davelis »

Αποσυνδεδεμένος KostasA

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τετ 06 Νοέ 2013 20:34 »
Άλλη μια σωστή κίνηση!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Πεμ 07 Νοέ 2013 09:50 »
Ανανεώσεις για Βίλα - Λίλα εδώ και τώρα και όποιος τους έφερε να ξαναπάει μιέσα και να γυρίσει πίσω με 2 καραβιές τέτοιους.

Ανανέωση μέχρι το 2045 και στους 2 (νταξ, ο Βίλα μπορεί να φύγει μόνο αν φέρει παραπάνω γιούργια απ' τον Μπέιλ κι όχι για τα λεφτά... υπάρχει και το πρεστίζ).
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Ηλίας

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Πεμ 07 Νοέ 2013 20:02 »
ο Πρόεδρος ανανέωσε και τον Τσουκαλά.
Θα την διαλύσει την ομάδα!
Δεν βλέπει ότι όποιος ανανεώνει δεν παίζει μπάλα?
Αλλά έτσι είναι.
Άμα δεν έχεις όραμα....

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σαβ 09 Νοέ 2013 20:21 »
Είσαι άρχοντας Σταύρακα!!!
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σαβ 09 Νοέ 2013 20:40 »
Να βγείς να απολογηθείς δημοσίως ΑΜΕΣΑ.

Μην αρχίσω τα μπινελίκια από τώρα.

Άντε, να πούμε, μας γύρισες τα μυαλά  :stop:

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σαβ 09 Νοέ 2013 20:49 »
Σταυρο μου σε ποιον ακριβως ζητας να κανει ησυχια?? %-| %-|

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σαβ 09 Νοέ 2013 20:58 »
Μάλλον σ αυτούς που φωνάζουν 90 λεπτά για να τους εμψυχώσουν και όταν αποκλείονται από τον Αιγινιακό τους περιμένουν όχι για να τους μπινελικώσουν αλλά για να τους πούνε ότι τους πιστεύουν κ τους στηρίζουν.

Είχαμε τον Πελέ του Παραποτάμου και το Μαραντόνα της Κοκκινιάς μας προέκυψε και Κρόυφ της Σταυρούπολης.

Αμα ζορίζεστε στον ΠΑΣ που σας έκανε παίκτες να μην ανανεώνετε τα συμβόλαια. Να πάτε στη Λειβαδιά που 'χει ησυχία.

Υ.Γ. Βγες να συμμαζέψεις τ' ασυμμάζευτα, όσο είναι καιρός. Πες ότι το 'κανες για να σε δουν απ την τηλεόραση οι Κρητικοί. Αλλά απ' την άλλη, τι σε νοιάζει, εδώ ξεχνάμε εύκολα και είμαστε υπεράνω. Αρκεί να μη μας πάθουν τίποτα τα καλομαθημένα.
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σαβ 09 Νοέ 2013 21:00 »

Είχαμε τον Πελέ του Παραποτάμου και το Μαραντόνα της Κοκκινιάς μας προέκυψε και Κρόυφ της Σταυρούπολης.

Ποιος είναι ο Μαραντόνα της Κοκκινιας; Ο Κωστάκης ο Μενδρινός;

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σαβ 09 Νοέ 2013 21:36 »
Γιατι τοση βιασυνη ρε παιδια?

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σαβ 09 Νοέ 2013 21:57 »
Σταυρο μου σε ποιον ακριβως ζητας να κανει ησυχια?? %-| %-|

Παιδιά δεν νομίζω απευθυνόταν στην κερκίδα.

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σαβ 09 Νοέ 2013 22:35 »
Το πιο πιθανό είναι να απευθυνόταν στον πάγκο του οφη που όλη την ώρα έκαναν καραγκιοζιλίκια με αρχηγούς τους χαιταίους μαρινάκη και σα πίντο (σαν γαμπρός του χωριού από 70's ελληνικές ταινίες).
Μην κρεμάσουμε τον Τσουκαλά.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σαβ 09 Νοέ 2013 22:48 »
Όντως μην τον σταυρώσουμε.
Ακόμα και λαθος να έκανε δεν εχει δώσει αλλα τετοια παραδείγματα.
Εκεινη την ωρα η παλμοι του χτυπανε κοκκινο.
Μην ξεχνατε και εκεινη την πινακιδα που γραφει ''γαϊδούρι τσουκαλα''. Ακομα κ με αυτο μπορει να τα πειρε...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σαβ 09 Νοέ 2013 23:39 »
Παράθεση
Τσουκαλάς:«Αφιερώνω το γκολ στον Παντελίδη»

Ο Σταύρος Τσουκαλάς ήταν ο παίκτης που πέτυχε το 2-0 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη του ΠΑΣ επι του ΟΦΗ.

Στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Τσουκαλάς αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον πρώην τεχνικό του ΠΑΣ Σάββα Παντελίδη, ενώ τόνισε οτι η ομάδα έχει μέταλλο και με την έλευση του Σάκη Τσιώλη μπορεί να κερδίσει πολλά πράγματα.

Αναλυτικά:

«Ήταν προϊόν ομαδικής δουλειάς το γκολ που πέτυχα. Εκεί που νομίζαμε πως κλειδώσαμε τη νίκη, μπήκαμε πάλι σε εγρήγορση με το 2-1. Ευτυχώς όλα καλά. Αισθάνομαι βασικό μέλος στην ομάδα. Αν έρθει το γκολ έρχεται.

Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα, που έχει αποκτήσει πρεστίζ, μέταλλο και δυναμική. Με την έλευση του κου Τσιώλη μπορούμε να κερδίσουμε πράγματα. Ο πήχης είναι ψηλά, πρέπει να κρατήσουμε τουλάχιστον την ίδια θέση με πέρυσι.

Αφιερώνω το γκολ στον κ. Παντελίδη που θεωρώ πως πλήρωσε αδίκως το μάρμαρο αλλά και στον κ.Τσιώλη για καλή αρχή και για να μας βοηθήσει να βελτιωθούμε».

από PASsports.gr