Το αγωνιστικο όμως είναι ενα μαυρο χάλι, πρως το παρον
εξαιτίας του Χριστοβασιλη, που κατά τη γνωμη μου σκοπημως
απεφυγε να παρει την αδειοδοτηση.
Την λογικη του "εαν δεν σε αρεσει, ανελαβε εσυ" την θεωρω τουλαχιστον
αστεία και δεν την ονομαζω διαφορετικα γιατι δεν εχω τετοιο δικαιωμα.
Με την ιδια λογική, δεν θα επρεπε κανενας να διαμαρτηρεται για τις πολιτικές
της εκαστωτε κυβερνησης, γιατι δεν μπορουν να αναλαβουν οι ιδιοι την διακυβερνηση της χωρας.
Αυτό με τη σκόπιμη μη άδεια με θέληση ΧΒ μου είχε περάσει κι εμένα από το μυαλό, με τη λογική να μην κάνει μεταγραφές. Αλλά ΟΚ και οι άλλες που πήραν άδεια π.χ Ξάνθη, Πάνθραξ τι κάνανε;;; Και ο ΧΒ πήρε 13 πιτσιρικάδες. Ε κάτι θα δώσει και σ αυτούς. Αν έπαιρνε άδεια, κρατούσε κάποιους από τους παλιούς κι έπαιρνε 2-3 μεταγραφές στις θέσεις Κώτσιου, Σκούφαλη και Μπακα, μία η άλλη θα του ερχόταν οικονομικά.
Δεν ξέρω αν είναι αστεία, αλλά όταν ακούω την καραμέλα συνέχεια ότι ο πρόεδρος (και γενικά οι πρόεδροι) βγάζει .... εεε πως και δεν βρίσκεται κανένας να πάει να πάρει την ΠΑΕ και να βγάλει κι αυτός (απολύτως θεμιτό κατ εμένα) και να την πάει καλύτερα από ΧΒ.
Και για την πολιτική, προφανώς και δε λέω να μη διαμαρτύρεται κανένας. Αλλά όταν φέτος και στις 2 εκλογές με καμιά 15αριά κόμματα κι άλλα τόσα πιο μικρά και να υπάρχει 45% αποχή ...δεν δικαιούμαι να σκεφτώ, ότι αν αυτό το 45% δεν το εκφράζει κανένα κόμα, γιατί να μην κάνουν αυτοί ένα κόμα;; Αλλιώς με την αποχή στηρίζουν, αυτό που το υπόλοιπο 55% ψήφισε.
Και μια σημαντική διαφορά είναι ότι εδώ μιλάμε για Α.Ε, ιδιωτική επιχείριση και όχι κόμα. Και όσο κι αν έχουμε μείνει στην ιδέα ΠΑΣ (ή όποια άλλη ομάδα υποστηρίζει ο καθένας), από το 1979 και μετά έχουμε να κάνουμε (και με νόμο) με ανώνυμες εταιρείες. Το να μην συμφωνείς με το προϊόν και να μην ΠΑΣ γήπεδο, το βλέπω απολύτως λογικό και φυσιολογικό. Αλλά να θέλουμε να κάνουμε κουμάντο στο ποιους θα έχει συνεργάτες ο κάθε πρόεδρος π.χ, ποιους θα βάζει στη διοίκηση, στο γραφείο τύπου κλπ δεν το βρίσκω λογικό.