Αποστολέας Θέμα: Μπέριος Θοδωρής  (Αναγνώστηκε 25841 φορές)

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μπέριος Θοδωρής
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 14 Ιαν 2018 10:29 »
Ίσως νοιώθει λίγο παραγκωνισμένος
Ὑπάρχει λύση :
https://www.xo.gr/dir-az/Ps/Psychologoi/Ioannina/

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 03 Ιούν 2018 23:59 »
http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/pasgiannina/ston-gamo-toy-mperioy-o-pas-katevase-souper-11ada.5217284.html

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, κολλάει στο τοπικ...

Καταλήγει με ερώτηση που λίγο ή πολύ, κάνουμε όλοι...
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 04 Ιούν 2018 00:29 »
Κάθε ευτυχία!Βιος ανθόσπαρτος Τιτάνα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 25 Ιούν 2018 13:57 »
Προς «διαζύγιο» Μπέριος και ΠΑΣ Γιάννινα

Google+
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Θοδωρής Μπέριος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο υψηλόσωμος στόπερ ήταν δυσαρεστημένος από τον μικρό χρόνο συμμετοχής που είχε την περασμένη χρονιά και ζήτησε από την ομάδα να αποχωρήσει.

Είναι ενδεικτικό ότι πέρυσι πήρε 9 ολιγόλεπτες συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 612 λεπτά και 6 στο κύπελλο με 570 λεπτά, όταν πρόπερσι είχε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 4 στο Europa League και 3 στο κύπελλο Ελλάδος με σύνολο 2.419 λεπτά.

Ο 29χρονος στόπερ ψάχνεται για το εξωτερικό, αλλά γενικώς θα μελετήσει προτάσεις τις επόμενες μέρες, εφόσον φυσικά επισημοποιηθεί το συναινετικό «διαζύγιο» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που με τη σειρά του αναγκαστικά θα προσθέσει στη μεταγραφική του λίστα και στόπερ.
http://super-fm.gr/34877/pros-diazygio-mperios-kai-pas-giannina/

Αναμενομενο.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 25 Ιούν 2018 14:25 »
τι γίνεται ρε παιδιά? ... όποιος παντρεύεται φεύγει?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Παρ 29 Ιούν 2018 16:03 »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΘΟΔΩΡΗ
Και επίσημα έληξε η συνεργασία της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 με τον ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Μπέριο, κοινή συναινέσει, μετά από 6 χρόνια.

Η ομάδα του ΠΑΣ θέλει να ευχαριστήσει τον ποδοσφαιριστή για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα και τις στιγμές που θα μείνουν στην ιστορία του ΠΑΣ και του εύχεται ότι καλύτερο στη νέα του ομάδα την KISVARDA FC στην Ουγγαρία.

Ο Θοδωρής μέσα από το pasgiannina.gr δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της ομάδας για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα. Εύχομαι ότι καλύτερο για την ομάδα του ΠΑΣ και τον υπέροχο κόσμο της.»
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Παρ 29 Ιούν 2018 16:13 »
Ενα συγνωμη για οσα ακουσες και ενα ευχαριστω για οσα προσφερες..
Φευγει στην καλυτερη ηλικια και σε πολυ καλη κατασταση.
Καλη τυχη!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Παρ 29 Ιούν 2018 16:20 »
Αν είναι ακόμα εκεί ο Ίλιτς θα έχει και παρέα.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Παρ 29 Ιούν 2018 17:38 »
Καλη συνεχεια στην καριερα του. Τιμιος παικτης, προσφερε στην ομαδα,αξιοπρεπεστατος στον αποχαιρετισμο. Να ειναι καλα

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Παρ 29 Ιούν 2018 22:24 »
Θα σε θυμάμαι πάντα ρε
Αμάσητε ΤΙΤΑΝΑ Θοδωρή!
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου!

Τί να σου κλάσει εσένα το "τηγάνι"!
Πουθενά δεν θα μάσαγες, ούτε στις πιό καυτές έδρες της Ευρώπης!

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Παρ 29 Ιούν 2018 22:46 »
Καλός και τίμιος παίχτης, μαχητής στον αγώνα και δουλευταράς στην προπόνηση. Θα μας λείψουν ορισμένα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, όπως επίσης και η παρουσία του στην καθημερινότητα της ομάδας μετά από 6 χρόνια. Καθημερινά ομιλητικός, παθιασμένος, έως και παρορμητικός ορισμένες φορές.

Καλή τύχη και καλή συνέχεια Θοδωρή. Το ευχάριστο είναι πως κανείς παίχτης φεύγοντας από τον ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια δεν έμεινε άνεργος, ενώ η πλειοψηφία βρήκε και ψηλότερα συμβόλαια. Δεν αποτελείς εξαίρεση όπως φαίνεται.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Παρ 29 Ιούν 2018 22:54 »
Καλή συνέχεια Τιτάνα!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Σαβ 30 Ιούν 2018 08:42 »
Ευχαριστούμε για όσα προσέφερες.
Καλη συνεχεια στην καριέρα σου

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Σαβ 30 Ιούν 2018 16:13 »
Παράθεση
Μπέριος στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM: «Ήταν οικογένειά μου ο ΠΑΣ» (video)
Και επίσημα παρελθόν είναι ο Θοδωρής Μπέριος από τον ΠΑΣ Γιάννινα από το μεσημέρι της Παρασκευής, με τον υψηλόσωμο στόπερ να βρίσκεται ήδη στην Ουγγαρία και να έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την Κισβάρντα.

Στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «90 ΚΑΙ ΚΑΤΙ» με τον Γιάννη Γιαννάκη, ο Μπέριος αναφέρθηκε στα όσα έζησε 6 χρόνια στον ΠΑΣ, τα όσα του πρόσφερε η οικογένεια Χριστοβασίλη, στο τι ήταν εκείνο που τον έφτιαχνε ψυχολογικά και παρουσίαζε πάντα αυτό το μαχητικό πνεύμα στο παιχνίδι του, αλλά και τη νέα του ομάδα, όπου θα βρει και τον παλιό του συμπαίκτη, Μπράνα Ίλιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3

Για το αν ήταν δύσκολη η απόφασή του να αποχωρήσει: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η ποδοσφαιρική μου στέγη, η οικογένειά μου. Ήμουν από μικρό παιδί εκεί. Μεγάλωσα με τον ΠΑΣ. Μετά από 6 χρόνια ήταν δύσκολη η απόφαση, αλλά γενικά είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι προκλήσεις. Ήθελα να το δοκιμάσω και αυτό»

Για το μαχητικό του πνεύμα και αν τον βοηθούσε ο ΠΑΣ να το βγάζει λόγω και των συνθηκών που συνάντησε αυτά τα 6 χρόνια: «Όντως με χαρακτηρίζει αυτό και σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή αυτή η νοοτροπία. Την πρώτη χρονιά που ήρθα ήταν με τον Χριστόπουλο που βγήκαμε στην 5η θέση, αλλά δυστυχώς δεν παίξαμε Ευρώπη. Έπαιξα προς το τέλος στα ματς των πλέι-οφ εκείνη τη χρονιά και τότε έκανα την πρώτη μου ανανέωση με την ομάδα. Κι έτσι ξεκίνησε η ποδοσφαιρική μου εμπειρία στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Καταφέραμε πολλά πράγματα αυτά τα 6 χρόνια, παίξαμε Ευρώπη, ζήσαμε αξέχαστες στιγμές και για μας και για την ομάδα. Και από εμάς οι περισσότεροι δεν είχαν ξαναπαίξει Ευρώπη. Ήταν λοιπόν και για μας ξεχωριστή στιγμή.

Όπως τα έφερε η μοίρα έπρεπε να αποχωρήσω και να δοκιμάσω κάτι νέο στη ζωή μου».

Για τη στιγμή που θυμάται, εκτός της ευρωπαϊκής συμμετοχής: «Σίγουρα αυτή είναι η σημαντικότερη εμπειρία, αλλά μια ακόμα στιγμή για ‘μενα προσωπικά είναι ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το 2014 μέσα στα Γιάννενα, που έπαιξα και νικήσαμε με 2-0 τον Ολυμπιακό. Με τη νίκη αυτή η ομάδα σώθηκε και μαθηματικά μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ήταν από τις πιο ευχάριστες στιγμές. Ήταν πολύ δύσκολη σεζόν, γιατί είχαμε αλλάξει 3 προπονητές. Ήταν κομβικός αγώνας και τον θυμάμαι έντονα».

Για το τι τον ‘έφτιαχνε’ ψυχολογικά στον ΠΑΣ: «Ότι ήμασταν μια οικογένεια και μπαίναμε στα ματς ενωμένοι. Δεν μας ένοιαζε σε ποια έδρα παίζαμε, μπαίναμε αποφασισμένοι για τη νίκη και ήταν ένα κίνητρο για μας αυτό το κλίμα. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί με τα παιδιά, ήμασταν μια οικογένεια και το ξέρετε εκεί στα Γιάννενα πολύ καλά και έβγαινε αυτό το πράγμα στο γήπεδο. Γι’ αυτό η ομάδα τερμάτιζε πάντα ψηλά στη βαθμολογία».

Για τα χρόνια που βρέθηκε στον ΠΑΣ και τα οποία χαρακτηρίζονται από επιτυχίες: «Με τον Αναστασιάδη είχε γίνει η αρχή και έγινε μια οικογένεια η ομάδα. ΠαρακολουθούσΑ από τότε τον ΠΑΣ. Έμειναν και μετά κάποιοι παίκτες στυλοβάτες και πήραν τα πράγματα τον δρόμο τους».

Για το τι πήρε από τη συνεργασία του με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Χριστοβασίλη: «Ο κ. Χριστοβασίλης και η οικογένειά του μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στην Α’ Εθνική. Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να παίξει σ’ αυτό το επίπεδο. Την ευκαιρία μου την έδωσε ο πρόεδρος και του είμαι ευγνώμων. Για ‘μενα ήταν τα πάντα ο πρόεδρος και γι’ αυτό τον ευχαρίστησα».

Για τη νέα του ομάδα την Κισβάρντα: «Η Κισβάρντα ανέβηκε φέτος στην Α’ κατηγορία, είναι μια ομάδα που αναπτύσσεται, θέλει να σταθεροποιηθεί, έχει φτιάξει καινούργιο γήπεδο, προπονητικό κέντρο και είναι μια ομάδα που θέλει να φτάσει ψηλότερα. Γενικώς έχει καλές συνθήκες εργασίας. Προπονήθηκα ήδη σήμερα γιατί ξεκινάει νωρίς εδώ το πρωτάθλημα».

Για τον Ίλιτς που θα έχει συμπαίκτη στη νέα του ομάδα στην Ουγγαρία: «Ανανέωσε για ένα χρόνο κι αυτός και θα είναι καλό αυτό για ‘μενα, γιατί πηγαίνω σε μια νέα ομάδα και θα έχω έναν φίλο και παλιό συμπαίκτη που θα με βοηθήσει. Τα είπαμε ήδη».

Και κλείνοντας ανέφερε: «Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον ΠΑΣ Γιάννινα, ξέρω πόσο τον αγαπάτε κι εσείς και ο κόσμος. Εύχομαι να ξαναβγεί η ομάδα Ευρώπη και να ζήσει ανάλογες στιγμές μ’ αυτές που ζήσαμε και το 2016».

Η συνέντευξη ξεκινάει από το 43′:00»
https://dai.ly/x6n5hec
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τρι 03 Ιούλ 2018 14:52 »
Με τα διπλάσια στην Ουγγαρία…
Με μέτρο σύγκρισης τα 35.000 ευρώ του ΠΑΣ, η επιλογή του Μπέριου ήταν μονόδρομος

Δύσκολες -οικονομικά- οι εποχές, δύσκολα τα πράγματα και για τους παίκτες που αγωνίζονται στις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες.

Να, ας πούμε ο Θοδωρής Μπέριος που από τον ΠΑΣ Γιάννινα αναγκάστηκε να «ξενιτευτεί» στην Ουγγαρία και τη νεοφώτιστη Κισβάρντα.

Με 60 χιλιάρικα ετήσιο συμβόλαιο έκλεισε ο υψηλόσωμος στόπερ στην συγκεκριμένη ομάδα, μη βρίσκοντας κάτι καλύτερο στην εγχώρια αγορά.

Με μέτρο σύγκρισης τα 35.000 που έπαιρνε πάντως στα Γιάννενα, καταλαβαίνει κανείς πως δεν είχε κάποια καλύτερη επιλογή…

http://www.sportime.gr/parafootball/91202/me-ta-diplasia-stin-oyggaria/

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τετ 27 Μάρ 2019 20:56 »
Μπέριος: «Δεύτερη οικογένειά μου ο ΠΑΣ Γιάννινα»

Πριν από λίγους μήνες ο Θοδωρής Μπέριος το πήρε απόφαση πως ο κύκλος του στον ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε μετά από έξι χρόνια. Ο 29χρονος αμυντικός αποχώρησε, αν και δεσμευόταν με συμβόλαιο για να κάνει κάτι νέο στην καριέρα του.

Έφτιαξε βαλίτσες για την Ουγγαρία και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Κισβάρντα. Πρόκειται για μία νέα ομάδα, ανερχόμενη, στην οποία έγιναν πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της το καλοκαίρι. Τότε ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και προσπαθεί να διατηρηθεί σε αυτή. Όσο για τις εμπειρίες του στη χώρα των Μαγυάρων; Όπως δηλώνει ο Μπέριος στο Sportime, είναι αρκετά ικανοποιημένος με όσα βρήκε.

– Το καλοκαίρι ξεκίνησε για σένα μία νέα πρόκληση. Έχουν πάει τα πράγματα όπως περίμενες;

«Είναι καλύτερα από αυτό που περίμενα σε θέμα οργάνωσης. Έλεγα πως θα είναι χαμηλό το επίπεδο στην Ουγγαρία. Δεν έχουμε την ίδια ποιότητα, αλλά είναι καλό το πρωτάθλημα και έχουν τρομερές εγκαταστάσεις. Σχεδόν όλα τα γήπεδα είναι καινούργια. Εμείς έχουμε νέο γήπεδο, τώρα φτιάχτηκε. Όπου και να παίξεις το χόρτο είναι τρομερό. Καμία σχέση με την Ελλάδα».

– Τι άλλες διαφορές έχεις εντοπίσει;

«Το κυριότερο είναι η οργάνωση. Δεν έχει αυτό που τη μία παίζεις, την άλλη δε θα παίξεις. Το πρόγραμμα είναι στάνταρ, τα ξέρεις όλα από πριν. Αυτό που γίνεται τώρα στην Ελλάδα με την αναδιάρθρωση για παράδειγμα, δεν θα μπορούσε να συμβεί εδώ. Ξεκινάει το πρωτάθλημα, ξέρεις πόσοι θα πέσουν. Δεν αλλάζει».

– Το στυλ ποδοσφαίρου είναι το ίδιο;

«Εδώ οι ομάδες προσπαθούν να χτίσουν παιχνίδι από πίσω. Δεν θέλουν να παίξουν με βαθιές μπαλιές. Ο στόχος είναι να έχεις την μπάλα και να την κυκλοφορείς. Είναι σπάνιο να παίζεις στην κόντρα. Εμείς μπορούμε να παίξουμε μαν του μαν σε όλο το γήπεδο και απλά να πρεσάρουμε. Εδώ έχει καλύτερο ρυθμό. Δεν έχει καθυστερήσεις, δεν πετάς την μπάλα έξω».

Το κρατικό ενδιαφέρον
Το ποδόσφαιρο είναι αυτοδιοίκητο. Αυτό ήθελαν FIFA και UEFA, αυτό έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, η κρατική βούληση είναι απαραίτητη ώστε κάτι να πάει μπροστά. Στην Ουγγαρία ο Όρμπαν με τον τρόπο του προσπαθεί ώστε να αναπτυχθεί το προϊόν, όπως τονίζει ο Μπέριος. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα βλέπουμε τη διαφορά με την πρόταση για αναδιάρθρωση και τα όσα γίνονται.

– Υπάρχει ενδιαφέρον στην Ουγγαρία για το ποδόσφαιρο; Στην Τσεχία για παράδειγμα, ξέρω ότι προτιμούν να βλέπουν χόκεϊ!
«Επειδή έπαιξα για λίγο και εκεί, πρώτα είναι το χόκεϊ, μετά το τένις και μετά το ποδόσφαιρο! Εδώ τώρα ανεβαίνει το ποδόσφαιρο και θα συνεχιστεί αυτό. Από πέρυσι που άνοιξαν οι μεταγραφές για τους ξένους (είναι μέχρι 10), φάνηκε η διάθεση που υπάρχει για επενδύσεις. Φτιάχνουν γήπεδα, πέφτουν λεφτά. Η Εθνική τους ομάδα έχει ανέβει. Φτιάχνουν συνεχώς πράγματα γιατί αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο στον πρωθυπουργό, τον Όρμπαν. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες. Έρχονται εδώ άτομα από το εξωτερικό με την κατάλληλη τεχνογνωσία».

-Είναι σημαντική η κρατική βούληση συνεπώς. Εδώ βλέπουμε ότι έπεσε στο τραπέζι η αναδιάρθρωση και έχει γίνει χαμός.

«Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει στην Ελλάδα. Ψάξε να βρεις τι γίνεται. Οργανώνεις την ομάδα σου από το καλοκαίρι και δεν μπορεί να είσαι σίγουρος τι θα γίνει».

– Πώς τα βλέπεις εκεί τα πράγματα;

«Δυο πέφτουν, δεν υπάρχει αναδιάρθρωση. Είμαστε στους δύο βαθούς από τη σωτηρία. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε μέσα δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους και θεωρώ πως μπορούμε να σωθούμε. Είμαστε νέα ομάδα. Ήρθαν 30 παίκτες. Δεν ξέραμε ο ένας τον άλλον και προσπαθούμε σταδιακά».

«Βλέπω όλα τα ματς του ΠΑΣ Γιάννινα»
Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μη γίνουν ερωτήσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μπέριος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στους Ηπειρώτες. Έφυγε ψάχνοντας κάτι νέο στην καριέρα του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έριξε μαύρη πέτρα πίσω. Δεν χάνει ματς των «κυανόλευκων» εκτός και αν παίζει την ίδια στιγμή.

– Πώς αποφάσισες να φύγεις από τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ είχες συμβόλαιο;

«Από τη στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία, είπα πως δεν έπρεπε να την αφήσω. Είχα άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά ένιωσα πως ήθελαν να αλλάξω παραστάσεις. Ευχαριστώ τον κύριο Χριστοβασίλη γιατί έδειξε κατανόηση και δε μου στάθηκε εμπόδιο».

– Περίεργο, πάντως, που πήρες αυτή την απόφαση τώρα. Φαντάζομαι πως το κάνεις πιο εύκολα στα 23 απ’ ό,τι όταν έχεις οικογένεια…

«Ίσως να το είχα κάνει και νωρίτερα, αν είχε παρουσιαστεί η ευκαιρία. Στα Γιάννενα πέρασα πολύ καλά. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Εχει μείνει στην ιστορία αυτή η ομάδα, αφού φτάσαμε να παίξουμε στην Ευρώπη. Προέκυψε, όμως, αυτή η πρόταση και ήθελα να ζήσω κάτι νέο. Είμαι άνθρωπος των αλλαγών. Ήθελα να δοκιμάσω και αλλού. Αν δεις τα προηγούμενα χρόνια, άλλαζα συνεχώς ομάδες. Στον ΠΑΣ Γιάννινα βρήκα τη δεύτερη οικογένειά μου. Είχαμε τόσο καλό κλίμα. Αυτό με κράτησε εκεί. Ήταν τρομερό το δέσιμό μας και γι’ αυτό καταφέραμε όσα καταφέραμε».

– Παρακολουθείς τα ματς του ΠΑΣ Γιάννινα;

«Εννοείται! Βλέπω όλους τους αγώνες. Δεν τους βλέπω μόνο όταν παίζουμε την ίδια ώρα. Η χαρά μου αυτή είναι, να κάθομαι και να βλέπω την ομάδα».

– Αν σε ρωτήσω τι σου έρχεται πρώτα στο μυαλό από τα όσα πέρασες στα Γιάννενα, θα είναι τα ευρωπαϊκά ματς. Εκτός από αυτά;

«Το τελευταίο ματς στην Ξάνθη με το γκολ του Τσουκαλά από τα καλύτερα παιχνίδια. Όπως και το ματς με τον Ολυμπιακό προτελευταία αγωνιστική, το 2-0 που σωθήκαμε. Με Μιχαήλ και Βίλα να σκοράρουν νωρίς. Μετά 70 λεπτά πιεζόμασταν, αλλά αντέξαμε. Ήταν την πρώτη χρονιά του Πετράκη. Είχαμε πολλές ελλείψεις τότε. Είχαμε δηλώσει παίκτες γιατί τους θέλαμε όλους με τον Άρη, που είχε πέσει. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να κάνουμε διπλό εκεί και να σωθούμε. Τελικά δεν χρειάστηκε».

Τα πειράγματα, ο ΠΑΟΚ και η Εθνική
Αφού αναφερθήκαμε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μπέριος έχει άλλα δύο παιδιά στην Κισβάρντα που πέρασαν από τους Ηπειρώτες. Ο Μπράνα Ιλιτς ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο, ενώ τελευταίος στην παρέα προστέθηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς.

– Υποθέτω ότι ο ένας «τράβηξε» τον άλλον εκεί, σωστά;

«Όταν ήρθα εδώ είχα τον Μπράνα και με βοήθησε πολύ. Το ίδιο έγινε μετά και με τον Τσουκαλά. Τον βοήθησα εγώ. Είναι πολύ καλό που έχω έναν Ελληνα γιατί η ζωή εδώ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό σχετικά με όσα έχουμε συνηθίσει. Δεδομένα έπαιξε ρόλο για μένα ότι ήταν ο Μπράνα. Τον πήρα τηλέφωνο, μου εξήγησε πως είναι καλά. Μου είπε ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά. Και κάπως έτσι πείστηκα».

– Παίξαμε με την Ουγγαρία, είχαμε και τις μάχες της Βίντι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Τι σου έλεγαν;

«Ήταν τρομερό αυτό… Γιατί από τη στιγμή που ήρθα, τους έλεγα πως το επίπεδο στην Ελλάδα είναι καλύτερο και εκείνοι με πείραζαν. Μου έλεγαν ότι η Ουγγαρία μας νίκησε στο πρώτο ματς, μου έλεγαν πως η Βίντι νίκησε δύο φορές τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Άντε να τους εξηγώ μετά. Μην τρελαθούμε, όμως, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δεν υπάρχουν τώρα στην Ουγγαρία. Επίσης, η Εθνική μας είναι ανώτερη».

Περνάς καλά εκεί, αυτό βγάζεις…

«Ναι, θέλω να συνεχίσω σε αυτό το πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλά εδώ. Δεν έχει ζωή, αλλά ποδοσφαιρικά είναι όλα πολύ καλά. . Τα γήπεδα είναι στο στυλ της Μπουντεσλίγκα. Δεν έχω ξαναπαίξει σε τέτοια γήπεδα. Το χειρότερο γήπεδο θα είναι σαν το AEL FC Arena, αλλά με καλό αγωνιστικό χώρο».

Επομένως, θα πρότεινες και σε άλλους να σε ακολουθήσουν;

«Θα τους έλεγα «έλα να ζήσεις αυτή την εμπειρία, είναι ευκαιρία. Αξίζει να δεις πώς δουλεύουν εδώ». Το είπα και στον Τσουκαλά. Με κλειστά μάτια θα το πρότεινα γιατί είναι μία χώρα με μεγάλη ανάπτυξη».

https://www.sportime.gr/tops/synenteyksi/berios-defteri-ikogenia-mou-o-pas-giannina/

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τετ 27 Μάρ 2019 21:45 »
ΤΙΤΑΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δευ 23 Δεκ 2019 22:23 »
Μπέριος: Σπίτι μου τα Γιάννενα , στην καρδιά μου ο ΠΑΣ..." (photos)

Ο Θοδωρής Μπέριος... τίμησε για ακόμη μία φορά τα Γιάννενα και το Sportsioannina.gr άδραξε την ευκαιρία να "ανακρίνει" το τέως παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μεταξύ άλλων μιλάει για το διαζυγιό με τον "Αγιαξ της Ηπείρου , το μέλλον αλλά και το... σοκ που έπαθε με την επιστροφή του για ολιγοήμερες διακοπές.

Συνέντευξη: Ακης Λιούτας

- Θοδωρή, η αποχώρηση σου από τον ΠΑΣ συνέβη ξαφνικά δίχως να έχει προηγηθεί οτιδήποτε ώστε να μας προετοιμάσει για
αυτό το ενδεχόμενο. Τι συνέβη και μετά από έξι χρόνια αποφάσισες να αλλάξεις ποδοσφαιρική στέγη;

Είχα ανανεώσει για τρία χρόνια και είχε ολοκληρωθεί το πρώτο έτος. Μετά το πέρας της σεζόν ήρθε
η πρόταση από την Κισβάρντα , αρκετά ενδιαφέρουσα. Την θεώρησα δελεαστική για την εξέλιξη μου. Το συζήτησα αρχικά  με τον πρόεδρο ο οποίος με βοήθησε πολύ. Θεώρησα πως ήταν καλό για εμένα και την οικογένεια μου να δεχτώ την  πρόταση. Ηθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο στο εξωτερικό και ο Κ.Χριστοβασίλης δεν μου στέρησε αυτή την ευκαιρία.

- Αντικειμενικά είσαι από τους παίκτες με την μεγαλύτερη βελτίωση σε ατομικό επίπεδο. Μεταξύ άλλων είναι και μία ηθική δικαίωση η εξέλιξη της καριέρας σου;

O K.Χριστοβασίλης μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ στο ρόστερ της ομάδας που βρισκόταν σε υψηλό επίπεδο. Ήμουν μία  από τις τελευταίες μεταγραφές όντας ο 5ος στοπερ. Τον πρώτο χρόνο δεν ήμουν έτοιμος να σταθώ σε αυτό το επίπεδο.  Δούλεψα σκληρά γιατί αγαπώ αυτό που κάνω και με την βοήθεια των τεχνικών που συνεργάστηκα καθιερώθηκα σε ένα καλό επίπεδο. Καθημερινά προσπαθώ να εξελίσσομαι.

- Παρακολουθείς την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα;

Φυσικά , αν έχω την δυνατότητα. Εφόσον δεν αγωνιζόμαστε την ίδια ώρα δεν χάνω παιχνίδι. Μετά από έξι χρόνια και όσα πέρασα εδω είμαι οπαδός του ΠΑΣ. Οπότε παρακολουθώ φανατικά τα παιχνίδια. Αγαπώ την πόλη και δέθηκα με την "οικογένεια" του ΠΑΣ Γιάννινα.

- Νιώθεις δικαιωμένος με την επιλογή να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Κισβάρντα;

Απόλυτα. Τα πράγματα πήγαν καλύτερα από ότι προσδοκούσα.Υπάρχει υποτιμητική... τάση για το Ουγγρικό πρωτάθλημα ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, Αγωνιζόμενος εκεί διαπίστωσα είναι βρίσκεται σε αρκετά  ανταγωνιστικό επίπεδο το πρωτάθλημα. Τα γήπεδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τα γήπεδα γεμάτα. Υπάρχει  πολιτισμός ακόμη και σε περίπτωση ήττας. Ο κόσμος παραμένει στο γήπεδο ώστε να μας χειροκροτήσει και να μας στηρίξει. Δεν υπάρχουν αποδοκιμασίες. Μας δίνουν δύναμη και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. O πρωθυπουργός της χώρας είναι ποδοσφαιρόφιλος και χρηματοδοτεί τον αθλητισμό για την δημιουργία εγκαταστάσεων και γηπέδων.

- Πως προέκυψε η Ελληνική... παροικία στην Κισβάρντα;

Πρώτος βρέθηκε στην Κισβάρντα ο Μπράνα. Η ομάδα έψαχνε για στόπερ. Ημουν από τις επιλογές που εξετάστηκα. Ρωτήθηκε η άποψη του Ιλιτς ο οποίος συνέβαλε θετικά ωστε να γίνει η μεταγραφή. Μετά από έξι μήνες στην ομάδα βρέθηκε και ο Σταύρος (Τσουκαλάς). Ήταν αναμφίβολα σημαντική η παρουσία τους στην προσαρμογή μου.

- Σκέφτεσαι να ολοκληρώσεις την καριέρα σου στο εξωτερικό;

Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Δεν κάνω τόσο μακρινά σχέδια. Εχω αρκετά χρόνια να σκεφτώ. Σε έξι μήνες ολοκληρώνεται το συμβόλαιο μου και θα εξετάσω τότε τις προτάσεις που θα έχω.

- Με κάθε ευκαιρία βρίσκεσαι στα Γιάννενα...

Οπότε υπάρχει περιθώριο εννοείται το προσδοκώ. Είχα να έρθω από πέρυσι τέτοια εποχή. Τσέκαρα το πρόγραμμα του ΠΑΣ ώστε να συνδυάσω ένα διήμερο με κάποιο παιχνίδι. Κατάφερα να δω το ματς με τον Καραΐσκάκη και να δω γνωστούς και φίλους. Γνώρισα το τεχνικό τιμ και τους νέους παίκτες και δείχνουν σε καλή κατάσταση. Είναι επίσης καλά παιδιά όπου είναι σημαντικό για εναν "οργανισμό".

- Εκτός από τις επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο φαίνεται πως έχεις κάνει και δεσμούς... ζωής

Είναι αλήθεια. Υπάρχουν ισχυροί δεσμοί με ανθρώπους εντός αλλά και εκτός ποδοσφαίρου. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός αυτό.

- Υπάρχει περίπτωση δηλαδή στο μέλλον να σε δούμε μόνιμο κάτοικο Ιωαννίνων...;

Μακάρι... Μόνο ο θεός ξέρει τι θα φέρει το μέλλον. Αγαπώ την πόλη και έχω δεθεί μαζί της. Νιώθω σαν το σπίτι μου.

- Συνεχίζει να σου λείπει ο καφές...;

Υπάρχουν και αυτές οι στιγμές...(Γέλια), Είναι στο... Dna του Ελληνα ο καφές και συνύπαρξη με φίλους. Προσπαθούμε τουλάχιστον με διάφορες αλχημείες να πίνουμε ένα καφεδάκι να μην ξεχνάμε την γεύση... (Γέλια)

- Τι δεν σου έχει...λείψει;

Μπορεί να σου φανεί περίεργο , αλλά και οδηγική συμπεριφορά. Τις πρώτες μέρες που επέστρεψα έπαθα ένα μινι... σοκ μέχρι να προσαρμοστώ.
Κλείνοντας να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους και άμεση επιστροφή του ΠΑΣ στην μεγάλη κατηγορία.
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Τετ 01 Ιούλ 2020 20:23 »
Στην κυπριακή Νέα Σαλαμίνα ο Μπέριος

Στην κυπριακή Νέα Σαλαμίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θοδωρής Μπέριος. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής πέτυχε την παραμονή με την ουγγρική Κισβάρντα στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η σχετική ανακοίνωση της νέας του ομάδας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον Έλληνα αμυντικό Θεόδωρο Μπέριο.

Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 και με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

Καλωσορίζουμε τον Θεόδωρο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».
super-fm.gr