Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

0-2
2 (4.1%)
0-1
4 (8.2%)
1-2
1 (2%)
2-3
4 (8.2%)
0-0
5 (10.2%)
1-1
7 (14.3%)
2-2
1 (2%)
3-0
8 (16.3%)
3-1
3 (6.1%)
2-0
10 (20.4%)
2-1
1 (2%)
1-0
1 (2%)
άλλο ?
2 (4.1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 49

Η ψηφοφορία έληξε: Πεμ 30 Αύγ 2012 22:57

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 39608 φορές)

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #125 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 11:33 »
Ποιοι να ντραπούν; Αυτοί που καμαρώνουν γιατί τους λένε βαζέλες!!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 11:57 »
Διαβαστε και γελαστε...Το μεγαλυτερο ρεσιταλ μαλακιας την δινει η Πρασινη...Κλαψ κλαψ

Η αποβολή του Κατσουράνη, η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού και η δήλωση του Αλαφούζου για τη διαιτησία και το γκολ αλά Φαν Μπάστεν, όπως το χαρακτηρίζει η Goal Neaws, του Ντε Βινσέντι είναι τα κυρίαρχα θέματα στα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

ΦΩΣ: Μια Ζωή Άγιαξ. Βαρβάτο 1-1 πήρε ο ΠΑΣ μέσα στο ΟΑΚΑ από τον ΠΑΟ. Κολοσσοί οι Πάντος και Πατσατζόγλου, με τον δεύτερο να κάνει τη σέντρα αλα Ινιέστα και ο Ντε Βινσέντι να ισοφαρίζει στο 45+1' με γκολ σαν να βγήκε από το χθεσινοβραδινό Σούπερ Καπ Τσέλσι-Ατλέτικο! Στο 56' ο Φώτης Γεωργίου έχασε «την ευκαιρία της καριέρας του». Αν γινόταν εκείνη τη στιγμή το 2-1 δύσκολα θα ανατρεπόταν στη συνέχεια, αφού «οι πράσινοι» είχαν πέσει θύμα και του εκνευρισμού τους, από την ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στον Κατσουράνη (52'), ο οποίος έβρισε τον Σιδηρόπουλο για ένα καταφανέστατο φάουλ του Τοτσέ σε βάρος του Τσουκαλά... Άντε ρε «αρχ...δι, μουν...πανο». Αυτό είπε ο Κώστας Κατσουράνης στον διεθνή διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου), ο οποίος τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 52'. Δευτερόλεπτα πριν είχε δεχθεί την κίτρινη κάρτα, γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάουλ που έκανε ο Τοτσέ στον Τσουκαλά στο κέντρο του γηπέδου!

Derby: Εγκλήματα κατά συρροή και τιμωρία. Μετά τη Λιβαδειά και τον Κομίνη, την Βέροια και τον Βοσκάκη, ήρθε ο Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ για να... «δέσει το γλυκό». Έδωσαν δικαιώματα. Τραγικός μέχρι την αποβολή ο Παναθηναϊκός, ξύπνησε μετά και έχασε ευκαιρίες που δεν χάνονται. Οδυνηρή γκέλα με τον ΠΑΣ 1-1.

Goal News: Τριπλό Δράμα. 1. Με την ηλίθια ενέργεια του Κατσουράνη που προκάλεσε την αποβολή του και με την ασύλληπτη αστοχία του Πετρόπουλου, ο ΠΑΟ έφερεσε 1-1 με τον ΠΑΣ και αν κερδίσει αύριο ο Ολυμπιακός θα μείνει 4 βαθμούς πίσω με το... καλημέρα στο πρωτάθλημα... Καίει το φύλλο αγώνα τον «Κατσουρ». Ο διαιτητής έγραψε πως ο αρχηγός του τριφυλλιού τον εξύβρισε και απειλείται με τιμωρία 4+2 αγωνιστικών. Μεταμεσονύχτια ανακοίνωση του Κατσουράνη με την οποία ζητάει συγνώμη από κόσμο, διοίκηση, προπονητή και συμπαίκτες. Γκολάρες από Βελάσκεζ και Ντε Βινσέντι που θύμισε... Φαν Μπάστεν. Κακή διαιτησία από τον Σιδηρόπουλο.

Sportday: ΠΟΥ... ΠΑΣ; Με σέντερ φορ που δεν βρίσκουν στόχο, ο ΠΑΟ θα μπλοκάρει ακόμα και στο ΟΑΚΑ. Τοτσέ, Φορναρόλι και Πετρόπουλος έκαναν επίδειξη αστοχίας, πετώντας στα σκουπίδια ευκαιρίες και δύο βαθμούς για την ομάδα τους. Με γκολάρα του Βελάσκεζ προηγήθηκαν οι «πράσινοι». Καταχειροκροτήθηκε ο Ντε Βινσέντι μετά το καταπληκτικό τέρμα που πέτυχε στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Πρωταθλητής: Έρχονται οι... αντεξουσιαστές. Από... επιτυχία σε επιτυχία ο ΠΑΟ. Άξιζαν τη νίκη οι Γιαννιώτες (1-1).

Η Ώρα των Σπορ: Γκέλα ο ΠΑΟ με... καραγκιοζιλίκια Κατσουράνη. 1-1 στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΣ που μπορούσε και να κερδίσει.

Η Πράσινη: Πάρτε την ομάδα από αυτήν την αηδία. Όργια Σιδηρόπουλου με απίστευτη αποβολή του Κατσουράνη στο 53' που αηδίασε πια με όσα βλέπει στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια. Αφού τα έδινε όλα ανάποδα, κατάπιε και πέναλτι του Κολοβέτσιου στον Πετρόπουλο στο 87'. Από τη 2η αγωνιστική θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα η παράγκα. Ούτε η Ρεάλ να ήταν. Τέσσερις κίτρινες και μία κόκκινη από τον ανεκδιήγητο ρέφερι εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Live Sport: Πόλεμος! ΠΑΕ Παναθηναϊκός «Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας». Ο Σιδηρόπουλος, η αποβολή του Κατσουράνη και η γκέλα με τον ΠΑΣ πυροδότησαν την έκρηξη του Αλαφούζου, που επιτέθηκε στη διαιτησία με βαρύτατες δηλώσεις: «Εγκληματική οργάνωση». «Έχει ξεφύγει η κατάσταση, χρειαζόμαστε έδρα, γυρίζουμε στη Λεωφόρο». Νο φορ, Νο γκολ. Ακόμα και με 10 παίκτες ο ΠΑΟ έχασε τα άχαστα και έμεινε στο 1-1 με τον εντυπωσιακό ΠΑΣ Γιάννινα. Έκτο ματς σερί άκαπνοι οι φουνταριστοί του Τριφυλλιού.

Γαύρος: Γελάει ο κόσμος, πέταξε ο ... Tweety! Στο -4 από τον Θρύλο (με νίκη επί του Λεβαδειακού αύριο) με το «καλημέρα» ο Παναθηναϊκός που πήρε ισοπαλία 1-1 από τον καλύτερο ΠΑΣ Γιάννινα! Σωστά αποβλήθηκε ο προκλητικός Κατσουράνης και πολύ κλάαααααααμα στο ΟΑΚΑ από τους Βάζελους!

super.fm
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος SpyrosB

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 12:40 »
Ας γραψω και εγω δυο αραδες..μια που εχω την τυχη να ειμαι παρων σε ολα τα καλα αποτελεσματα με τον παο.
τι δεν μου αρεσε...
1.τα πλαγια μπακ Παντος-Λιλα δυνατοι αλλα αμπαλοι και στο σημερινο ποδοσαφαιρο τα μπακ κανουν παιχνιδι.ουτε μια σεντρα ουτε μια επιθεση καλη,αυτο θα ειναι προβλημα στα παιχνιδια μεσα στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ που δεν θα μπορουμε να ανοιξουμε αμυνες.
2.η οπισθωχωρηση μετα το 60..δεν ειναι η κουραση..ειναι ο φοβος για να παρουμε αποτελεσμα..
3.η καθετη μπαλα.. δεν την εχουμε..αν την βρουμε ο ΙΛΙΤΣ θα κανει πολλα γκολ.
4.οχι καθαρο μυαλο στα στημενα
5. οτι εχουμε μονο δυο τεχνιτες και υψηλου επιπεδου ποδοσφαιριστες.
τι μου αρεσε..
1. οτι δεν καναμε ουτε μια σκοπημη καθυστερηση ειδικα προς το τελος..
2.οτι προσπσθησαμε να παιξουμε πασες και γενικα να κατεβαζουμε μπαλα.
3.οτι δεν πανηγυρισαμε σαν να πηραμε πρωταθλημα στο τελος.
4.πηγαινοντας στο τελος προσ το παρκινγκ μαζι με την κορη μου..ακουγα εναν στην ηλικια μου που ελεγε σε ενα μικρο που ειχε μαζι του, μαλλον εγγονι του...ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΠΟΤΕ..ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 10000 ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΧΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ..(το εχω ξαναπει εκεινη η ομαδα θα μας ακολουθει αιωνια..θα πρεπει καποια στιγμη να ξεπεραστει με καποιο τροπο..δεν ξερω πως ..και το λεω εγω που την εζησα.

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 12:49 »
-Πολλά ακούγονται για την διαιτησία απο τους Λαγούς
και επιφυλλάσομαι γιατί θέλω να δώ όλες τις φάσεις...

-Πριν απο λίγο το ΣΚΑΙ γκόλ
έδειξε τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Πράσινος Λαγός...

-Στην αποβολή Κατσουράνη (που μάλλον έβρισε) δεν τίθεται θέμα αποβολής
αλλα λίγο πρίν ,
όντως δεν υπάρχει φάουλ, υπέρ μας....

-Στο πέναλτι που ζητάνε οι Πράσινοι Λαγοί
ο Κολοβέτσιος δείχνει να πιάνει την φανέλα του Πετρόπουλου
αλλα
το πιάσιμο αυτό,
δεν δικαιολογεί την ''...ηλεκτροπληξία...'' που έπαθε ο Πετρόπουλος...
-Θεωρώ πως δεν υπάρχει πεναλτι, είναι θέατρο....

------------------------------------------------------------

-Επειδή είδα το μάτς απο καφετέρια... ;)
και διαβάζω απο αποπάνω ποστς
οτι υπήρχε ακυρωμένο γκόλ του ΠΑΣ...

-Ειλικρινά δεν το έχω προσέξει καθόλου την ώρα που μιλάω
μάλλον θα είναι στην φάση που έδωσε χέρι...

-Θέλω να το δώ...

-Τα βαζέλια διαμαρτύρονται και για 2 κιτρινες κάρτες
σε Σειταρίδη και Φορναρόλι...

=======================

-Αλλα εκείνο που μου κάνει μεγάλη εντύπωση
είναι:

α) Ο ΣΚΑΙ , μάλλον για να χαιδέψει αυτάκια,
παρουσιάζει το χτεσινό, σαν να έχει η σφαγή του Αιώνα στο ΟΑΚΑ
λες και οι φάσεις αυτές έκριναν το αποτέλεσμα....
(χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια οτι οι κόρακες ήταν καλοί....)

β) Ο ΣΚΑΙ, δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία
στο πέναλτι που ο ΠΑΣ με τον Πλατανιά....
-Θέση φυσικά ο Πάνος Βόγλης δεν παίρνει..απλά αφήνει σκιές για σφαγή....
-Φαίνεται πως η ''ηλεκτροπληξία'' Πετρόπουλου , πουλάει πιο πολύ απο την κλωτσιά στο κεφάλι του Ίλιτς!

-Δηλαδή αν οι Πράσινοι Λαγοί ωρύονται για το πέναλτι
εμείς πρέπει να πάμε να κάνουμε απεργία πείνας, έξω απο το σπίτι του Μάνταλου....

γ) -Ο ΣΚΑΙ δεν έδειξε ποτέ την φάση,
που διάβασα οτι είχαμε ακυρωμένο γκόλ
(ξαναλέω πως δεν το αντιλήφθηκα, ούτε ακόμα το έχω δεί..)

-Δεν θα έπρεπε ο ΣΚΑΙ να μας το δειχνε και αυτό
έτσι για να μην βλέπουμε μόνο Πρασινομονόπλευρα το χτεσινό μάτς... ???

-------------------------------------------------------------------------

-Τέλος πάντων
θέλω να δώ όλες τις φάσεις διεξοδικά
και εδώ είμαστε να αναφερθούμε....

---------------------------------------------

-ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΠΑΟ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ
ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ, ΝΤΕΒΙΝΣΕΝΤΙ....

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #129 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 13:17 »
ΛΟΚΟ σιαξε την γκολαρα - υπερπαραγωγη σε στοπ καρε εχω βαρεθει να παταω το συγκεκριμενο λεπτο για να γυρισει πισω να δω την γκολαρα και δεν προλαβαινω να χυνω.
Αι μαναμ κανε καμια δλεια ! το ζητα ο κοσμος
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 13:18 »
Ένα μεγάλο R-E-S-P-E-C-T στο κείμενο του SpyrosB!
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #131 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 13:58 »
Διάγω ακόμη σκασμένος π δε κερδίσαμε και μάλιστα με σκορ.

Αλασκούζως - ΠΑΣ 1-1

Αποσυνδεδεμένος microsurfer

• Global Moderator
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 14:20 »
MVP: DE VINCENTI! Κε γκολάτσιο που λένε και στο λάτιν αμέρικα! Πέρα από το γκολ πάντως, μαζί με Ιλιτς είναι οι μόνοι δυο τεχνίτες που μπορούν να κρατήσουν και να σπάσουν παιχνίδι. Εξαιρετικός και ο Κολοβέτσιος που δεν μάσησε καθόλου στο παρθενικό του ματς μέσα στο ΟΑΚΑ, όπως επίσης έκανε δουλειά ο Τσουκαλάς που ανασταλτικά θεωρώ πως βοήθησε αρκετά.

Δυστυχώς ο Πάτσα, πέρα από την ασσίστ στο γκολ έκανε πολλά λάθη, όπως και ο Λίλα που ενώ τα κάνει σχεδόν όλα τέλεια όταν έρχεται η στιγμή της σέντρας την ρίχνει ...στα παραθύρια (που έλεγε και ο κόουτς Παπαχρήστου). Ο δε Φεγκρούς είναι κάτι σαν το τεστ κοπώσεως για τους καρδιακούς: άμα γλυτώσεις το έμφραγμα μετά από έναν αγώνα με Φεγκρούς, τότε δεν φοβάσαι τίποτα...

Ξενέρωσα λίγο στην αλλαγή Ντε Βινσέντι - Τζάνη, αλλά τέλος πάντων. Συγχαρητήρια πάντως και στον διαιτητή που δεν θύμισε τα κλασσικά ματς με ΠΟΚ. Δεν χαρίστηκε ούτε στην αποβολή, ούτε στις βουτιές Πετρόπουλου.

Τέλος, άμα ο Γεωργίου βελτιώσει την τελική προσπάθεια θα γίνει απλά τέλειος!

Συγχαρητήρια και πάλι!!! ΠΑΣ ολέ, π0Υτ$@ ΜΠΛΕ!

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 14:22 »
Μερικές παρατηρήσεις ακόμη για να γίνεται κουβέντα
Για το θέμα αλλαγής του Ντε Βισέντι:
Ο μάγκας χθες Ντε Βισέντι κάποια στιγμή εισέπραξε κίτρινη κ ήδη η κερκίδα είχε στραβώσει μαζί του κυρίως λόγω του ότι σε μια εκτέλεση κόρνερ έφαγε μπουκάλια κ δεν πήγε να το εκτελέσει.Από κει κ μετά ότι κ αν έκανε υπήρχαν αποδοκιμασίες. Επειδή λοιπόν συμμετείχε σ ολες τις επικινδυνες φάσεις θεωρώ ότι ο Χριστόπουλος προσπάθησε να τον προφυλάξει.Όπως ήταν φυσικό η ομάδα μετά είχε πρόβλημα αλλά σ αυτο δεν φταίει ο Χριστόπουλος αλλά η διοίκηση που επιμένει να κινείται μεταξύ φθοράς κ αφθαρσίας ενώ άνετα με το βαρύ όνομα κ τον κόσμο που διαθέτει ο ΠΑΣ θα μπορούσε να φτιάξει ομάδα που θα γαμάει κ δέρνει.
Άλλωστε δε ζητάμε τον ουρανό με τ αστρα μια πιο ορθή διαχείριση,ένα καλό χορτάρι για προπόνηση κ 2-3 παίκτες ακόμη επιπέδου Ίλιτσ.

Γκόλ δικό μας που δεν μέτρησε δεν το πηρα χαμπάρι.

Απολαύστε το σκούξιμο των λαγών χθές δεν έγινε τίποτε στο οακα απλά είχαν μάθει χρόνια κ χρόνια όταν στραβώνουν τα ματς ν αναλαμβάνουν ρόλο τα  κοράκια..ε!μια φορά δεν έγινε αυτό κ τους κάναμε πουτάνα.

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 14:29 »

:mono:

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 14:32 »
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΣ.

αν είχες το σ'Μπεθέρα ψες αριστερά αντί για τον άμπαλο τιμωρό, θα τους είχες γλεντήσει και ρίξει στην εσωστρέφεια.
ούτε σκούξιμο ούτε τπτ.
ακούει κανείς?

Χριστόπουλε μην ακούς ψιθύρους και ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ (ούτως ή άλλως αμα θελουν να σε φαν', θα σε φαν'...).
μετά την αλλαγή ντβινς έπρεπε να τοποθετήσεις cj δεξιά, fotis georgiou αριστερά, το σέρβικο πιστόλι 10 και να αμολήσεις τον άμπαλο τιμωρό να πιέσει το ένα και μοναδικό μπακ της βαζέλας. 

είναι ποιόν μεγάλης ομάδας το να μη πανηγυρίζεις το Χ με 10 αντιπάλους. ακόμα πιο μεγάλη ομάδα είσαι αν δείξεις εμπράκτως και ως το τέλος ότι θες το διπλό.

ασελγήστε πάνω στον έφηβο και αφήστε το βαγγέλα να επανεκδώσει την ανακοίνωση αλασκούζου και να ζητήσει την αποβολή του ΠΑΣ απ το πρωτάθλημα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 01 Σεπ 2012 14:40 από deceiver »
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #136 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 14:52 »
Εξακολουθώ να διάγω εν πλήρη σκασμώ...

Και σκέφτομαι...
Αν εγώ είμαι σκασμένος φαντάσου τον ΑλαΣκούζω και τον Καρνέισιον
ΜΟΥΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 15:14 »
με το ζόρι κρατηθήκαμε στο γκολ χθες και δεν πετάχτηκαμε πάνω μέσα στην άδεια βαζελοφωλιά. Γκολαρα. Καλή εμφάνιση αλλά έπρεπε να κερδίσουμε. Με τον ήπιο τι έγινε τελικά τις εμασε; δεν είχε τον τσακα μαζί να μοιραστούν το σκόπι; ήμουν απέναντι και δεν πρόσεξα κάτι. Φύγαμε και αμέσως γιατι είχαμε και ταξίδι μπροστά. Τέλος πάντων μπράβο στην ομάδα. Τα ξαναλέμε από κοντά στο επόμενο εκτός έδρας.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 15:25 »

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 16:28 »
Πολύ χωριατιά το video ΛΟΚΟ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #140 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 16:52 »
Ετς είμεθα χουριάτες.
Βάνουμε κανα τραγουδάκι τς προκοπής μας το κατεβάζουν οι διάφορες ΑΕΠΙδες και ψάχνουμε να βρούμε τι απόγιναν τα βίδια, βάνουμε Κιτσάκη μας τη λένε οι ΘυμιοΓιώργηδες.
Δε ξανασιάνουμε τπτις.

Κι αφού σας άρεσε, κι άλλο ένα που αποδεικνύει περίτρανα το δίκιο του Αλλασκούζει.
Διακρίνεται καθαρά ο κατσουράνης να μη λέει ότι αναγράφει ο κόρακας στο φύλλο αγώνα.
Βίντεο ντοκουμέντο, να το πάρουν οι λαγοί να γλυτώσει τη τιμωρία ο ευγενής αρχηγός τους.

Χμ και κουίζ
Τι λέει ο κατσουράνης;

1.Καραβόπανο
2.Να θυμηθώ να πάρω σερβιέτες τς γυναίκας μ
3.Μωρόπανο
4.Δε λέει τπτ χασμουριέται
5.Δε μπορεί κανείς να πει με σιγουριά
6.Συμπληρώστε εσείς τι νομίζετε

Κατσουράνης
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 01 Σεπ 2012 17:20 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 17:53 »
Από πότε έχω να πληρωθώ την συμμαχία μου γ...

Συνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 18:17 »
4.πηγαινοντας στο τελος προσ το παρκινγκ μαζι με την κορη μου..ακουγα εναν στην ηλικια μου που ελεγε σε ενα μικρο που ειχε μαζι του, μαλλον εγγονι του...ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΠΟΤΕ..ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 10000 ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΧΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ..(το εχω ξαναπει εκεινη η ομαδα θα μας ακολουθει αιωνια..θα πρεπει καποια στιγμη να ξεπεραστει με καποιο τροπο..δεν ξερω πως ..και το λεω εγω που την εζησα.
Για να θυμόμαστε οι παλιοί και να μαθαίνετε οι νεότεροι!!!!!! Άντε να περιλάβουμε και τους λαχαναγορίτες γαύρους, για να θυμηθούμε και τον Κελεσίδη να πετάει τα γάντια του!!!
ΥΓ. Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να ξεπεραστεί η παλιά ΟΜΑΔΑΡΑ. Πιστεύω ότι θα αποτελεί για πολύ καιρό ακόμα, μέτρο σύγκρισης.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 18:38 »
Ανοιγεις τηλεοραση κ βλεπεις τα αθλητικα στο mega,skai,star και νομιζεις πως αλλο παιχνιδι παρακολουθουσαμε,μπαινεις σε αθλητικα site και η προπαγανδα παει συννεφο....

Μολις εγραψε και ο γνωστος μαλακας του Γκαζετα

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Παναθηναϊκό που δεν βλεπόταν και την εχθρική διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου!

Αυτά τα ματς , όπως με τον ΠΑΣ Γιάννενα έχουν μία συνταγή για να τα κερδίσεις. Μπαίνεις μέσα στο γήπεδο σαν Παναθηναϊκός, πιάνεις τον αντίπαλο από τον λαιμό, προσπαθείς να σημειώσεις γκολ με όλους τους τρόπους τα βάζεις , εξασφαλίζεις τη νίκη και μετά μπορείς και συντήρηση να κάνεις και κυρίως κανένας Σιδηρόπουλος, όσο και αν το θέλει, δεν μπορεί να σε σταματήσει. Ο Παναθηναϊκός δεν το έκανε αυτό και έδωσε δικαίωμα στον Σιδηρόπουλο να κάνει τα …δικά του να σπάσει τα νεύρα όλων , να τον αφήσει με 10 παίκτες , να μην του δώσει ένα πέναλτι και στο τέλος το σκορ να μείνει στο 1-1.

Επαναλαμβάνω, όμως. Είσαι ο Παναθηναϊκός και δεν δικαιολογείται η εικόνα που παρουσιάζεις μέχρι την αποβολή του Κατσουράνη. Η μπάλα γύρναγε γύρω, γύρω από την αντίπαλη περιοχή και για άλλο ένα παιχνίδι ευκαιρία η ομάδα έκανε με αίτηση. Και επαναλαμβανόμενη σύμπτωση πλέον δεν είναι σύμπτωση είναι πρόβλημα. Που καλείται να λύσουν ο Φερέιρα και οι παίκτες, αλλιώς έτσι δεν πας πουθενά. Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή, γιατί έπρεπε να μείνει με 10 παίκτες ο Παναθηναϊκός για να βάλει την μπάλα κάτω να πιέσει, να κάνει κλασικές ευκαιρίες, που χάθηκαν; Γιατί, γιατί, γιατί.. Πολλά γιατί. Γιατί για παράδειγμα για 60 λεπτά περιφερόταν στο γήπεδο ο Τοτσέ, που ήταν σκέτη παραφωνία; Γιατί δεν έπαιξε από την αρχή ο Μαυρίας, που είναι ότι πιο ποιοτικό έχει ο Παναθηναϊκός στα άκρα και στην επίθεση μαζί με Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο(ο Λάζαρος δεν έχει συνέλθει ακόμα από το διάστρεμμα και για αυτό δεν έπαιξε);

Και γιατί παρατηρείται και φέτος αυτό που είχαμε δει στα περισσότερα περσινά ματς του δευτέρου γύρου ο Παναθηναϊκός να χάνει ένα ημίχρονο , το πρώτο, και να ξυπνάει στο δεύτερο μέρος; Αν θέλει ο Παναθηναϊκός να μην βλέπει σε λίγο με τα κυάλια την κορυφή, πρέπει να αλλάξει πρόσωπο στο γήπεδο. Να παίζει όπως στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα με τον ΠΑΣ και όχι όπως στα 60 πρώτα λεπτά. Και φυσικά κάποια στιγμή να αρχίζει να σκοράρει και κανένας επιθετικός. Τοτσέ, Φορναρόλι, Πετρόπουλος μοιάζουν να συμμετέχουν σε διαγωνισμό χαμένων ευκαιριών .

Αλλά ειδικά ο Πετρόπουλος που έχασε τις δύο κλασικές ευκαιρίες δικαιούται να έχει παράπονα διότι δεν έχει πάρει ανάλογες ευκαιρίες με τον Τοτσέ, από πέρυσι κιόλας , αλλά και φέτος. Εχασε τα γκολ, μεν, αλλά με την είσοδό του ο Παναθηναϊκός άρχισε να κάνει ευκαιρίες και η άμυνα του ΠΑΣ τον αισθάνθηκε. Και το ένα γκολ, που έχασε και μιλάω για την φάση , που κλέβει την μπάλα από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, το χάνει, διότι θέλει πολύ να σκοράρει και να δείξει στον προπονητή του, ότι μπορεί.

Ο βασικός Πετρόπουλος(που ξέρει ότι τον πιστεύει ο προπονητής) θα πλάσαρε από πλάγια(μόλις έκλεψε την μπάλα) χωρίς να φοβάται αν θα αστοχήσει, η θα έδινε την μπάλα στον αμαρκάριστο Φορναρόλι. Ο Πετρόπουλος που πιστεύει, ότι αν δεν σκοράρει στο επόμενο δεν θα παίξει από την αρχή, έκανε αυτό, που έκανε. Καθυστέρησε να σουτάρει και το γκολ χάθηκε.

ΥΓ: Ο Σιδηρόπουλος απέβαλε τον Κατσουράνη που τον έβρισε, αλλά την κίτρινη κάρτα του την έβγαλε πολύ εύκολα. Ο διαιτητής έψαχνε την αφορμή, όπως φάνηκε, και ο Κατσουράνης σαν έμπειρος που είναι δεν έπρεπε να του την δώσει. Μεγάλο λάθος. Ενας διαιτητής δεν χρειάζεται να κάνει μεγάλα λάθη για να δείξει τις προθέσεις του. Αρκεί να κάνει λίγα και πολλά. Θυμάμαι για παράδειγμα στο πρώτο ημίχρονο και την στιγμή, που ο Παναθηναϊκός ήθελε να παίξει γρήγορα την μπάλα, να σφυρίζει σε τέσσερις στιγμές και να επαναφέρει την μπάλα μισό μέτρο πιο δίπλα από εκεί που εκτελέστηκε το οφ-σάιντ, η το φάουλ.

Αυτά τα σφυρίγματα είναι σε βάρος της ομάδας, που επιτίθεται και θέλει να κάνει γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο έχει χαρίσει κίτρινες στον Πάντο και τον Κολοβέτσιο, έχει «πνίξει» ένα πέναλτι στον Πετρόπουλο από τον Κολοβέτσιο , έδωσε τουλάχιστον τέσσερα ανάποδα φάουλ σε βάρος του Παναθηναϊκού έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, δεν έδειξε ποτέ κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ για τις επαναλειμένες καθυστερημένες επαναφορές της μπάλας, έδειξε 4 αντί για 6 λεπτά καθυστέρηση και σε αυτά τα λεπτά το μισό τουλάχιστον το «έφαγε» σημειώνοντας κάρτα που έδειξε.

gazzeta.gr

Δηλαδη ειναι να τρελαινεσαι.....Δεν κρατηθηκα απο τα νευρα μου και postara ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΚ ΣΑΣ ΓΑΜΩ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 19:15 »
Blue moon είχε χτες... λόγω ΠΑΣ !

Για τα υπόλοιπα αγωνιστικά με κάλυψαν οι σύνταυροι πιο πάνω, αλλά θα πω κάτι που δεν μου άρεσε. Πρώτη φορά παρακολουθώ τον ΠΑΣ από καφετέρια στα Γιάννινα (μένω Αθήνα) και διαπίστωσα ότι στα Γιάννινα υπάρχουν τσογλανάκια που είναι βαζέλια και δεν υποστηρίζουν τον ΠΑΣ. Αυτό το ήξερα βέβαια ότι υπήρχαν, αλλά άλλο είναι να το ξέρεις και άλλο να το ζεις!!  Για αυτά τα τσογλανάκια λοιπόν που δεν τιμούν την τοπική τους ομάδα, ένα έχω να πω:

Πο@τσες ΜΠΛΕ αφιερωμένες εξαιρετικά για σας!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 19:18 »
να δειτε τι γιδια ειναι βαζελοι και τι προβατα,μωλις ο διαιτητης σιδηροπουλος εφτασε ροδο στο αεροδρομιο βρεθηκαν οπαδοι του λαγου και τον αποδοκιμασαν.... :P
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 19:48 »
Εγω παντως ακουσα οτι στο Μνημονιο -3- θα υπαρχει απαραβατος ορος να μην περνει θετικο αποτελεσμα σε ΟΑΚΑ,Καραισκακη ,καμια μικρομεσαια ομαδα.Οι βαθμοι θα ειναι προ-κατωχυρωμενοι στις ομαδες-βιτρινα (εννοω μπορδελου.Στα Ολλανδικα προτυπα) του Ελληνικου ποδοσφαιρου και ο αγωνας θα γινεται κανονικα για φιλανθρωπικους σκοπους.Ολα αυτα,στα πλαισια της Πρασινης (και Κοκκινης) (υπο)-αναπτυξης......Εξαλλου...λεφτα υπαρχουν (σε ολα τα πρασινοκοκκινα ΜΜΕ)

Στα του αγωνα τωρα.

Καταλαβα οτι η ομαδα μας θα ειναι σκληρο καρυδι για τους ''Γιγαντες'' αλλα θα δυσκολευεται με τους μικρους.(ελπιζω να μας διαψευσουν οι δικοι μας)
Χτες ειχαμε τρεξιματα,αλληλοκαλυψεις και πειθαρχια.Πραγματικα δεν περιμενα θετικο αποτελεσμα σε αυτη τη βρωμοεδρα.Πιστευα οτι εστω και στο 94- μισι θα το τρωγαμε απο τους καμενους.Ευτυχως ομως αντεξαμε

Πολλοι δεν μπορειτε να χωνεψετε πως δεν νικησαμε κιολας.......Εγω λεω πως παλι καλα που δεν μας στοιχησε ο ''ΚλαψταΧαραλαμπε''-Φεγκρους.Θελει λιγο προσοχη

Αυτα...και ελπιζω στο επομενο ματς να σκυλιασουμε και να πατησουμε τους γαυρους για παρα μα παρα πολλους λογους......Αλαφουζικους λογους.....

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #147 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 20:02 »
Σας θυμιζει κατι αυτο το γκολ ?? ?

Paolo Di Canio Scissor Kick
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 20:05 »
 Το θκο μας ειναι καλυτερο!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Σαβ 01 Σεπ 2012 20:08 »
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη...Γκολάρα ο ΔεΒικ, κάθε φορά που το βλέπω μου σηκώνεται...η τρίχα...τέτοιες στιγμές θέλουμε από τον Π.Α.Σ μας...από εκεί και πέρα θα πανηγυρίσω πραγματικά με την άλλη που..ομαδα...πολύ χαμηλού επιπέδου ομάδα ο βαζελάκος...μπορούσαμε άνετα να κάνουμε το διπλό...και για την ιστορία μας και μόνο έπρεπε να το είχαμε πάρει...

Ίλιτς είσαι μεγάλο τανκ αδερφέ μου...με τα γαυράκια θα τα καρφώσεις σίγουρα...

Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-