Διαιτητές «ΠΡΩΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ???» στο χόρτο και Διαιτητές βρικόλακες στους πάγκους ... μέντορες κατά ΚΕΔ.
Τα πρόσωπα με τα παιχνίνια ... της 1ης Αγωνιστικής 2012 - 13 μ.Χ. Σάββατο 25/08/2012 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - 19:15 TV ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
•
ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
• ΓΡΕΒΕΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
• ΤΑΡΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
• ΓΙΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΙΟΥ
• ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ *
*
jimakos & papoudia, χαλαρά ... η παρατηρητίνα μας Κα Κωνσταντινίδου Ιωάννα είναι Αρχιδιαιτητής Δυτικής ΑττικήςΑχ.: Δεν γίνεται αυτό το πράγμα να ξαναγίνεται συνέχεια. Αλλά άντε και έτσι να ήτανε θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει ο Ολυμπιακός; Αφού δεν έπαιξε μπάλα, δεν ακούμπησε την μπάλα. Οι άλλοι μπήκανε μέσα φανατισμένα, οι δικοί του μπήκανε χεσμένοι. Τι να πούμε τώρα. Και λέει, με πήρε και μου είπε ότι ο Νίκος λέει κέρναγε γλυκά όλη τη μέρα χθες, για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και είπε λέει ότι εγώ είμαι το αφεντικό, εγώ λέει έφτιαξα τον Μάνταλο. Ακου να δεις. Είναι δυνατόν τώρα τέτοια πράγματα; Ποιος να ακούσει το Νίκο;
Θ.: Εντάξει, του τα είπανε. Δηλαδή επειδή τα λέει ο Νίκος σημαίνει ότι έγιναν;
Αχ.: Ναι. Ποιος να ακούσει το Νίκο τώρα; Στα αρχ... τους τον γράφουν το Νίκο. Αφού δεν είναι τίποτα, ούτε ομάδα έχει, ούτε παράγοντας είναι, ούτε επιρροές έχει. Εδώ έχει ξεφτιλιστεί. Τι να πω δεν ξέρω. Πού είσαι;
Θ.: Στο γραφείο είμαι, μόλις μπήκα.
«Με διαιτησίες όπως του Μάνταλου οι Αχαιοί δεν φοβούνται τίποτα». (Αλέξης Κούγιας)
Α.Ε.Κ. - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - 21:30 NOVA
•
ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
• ΓΕΩΡΓΑΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
• ΤΟΥΜΠΑΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
• ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
• ΤΕΡΟΒΙΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - 21:30 NOVA
•
ΚΟΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
• ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
• ΘΑΝΑΣΑΚΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
• ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
• ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Κυριακή 26/08/2012 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - 19:15 NOVA
•
ΔΕΛΦΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
• ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
• ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
• ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
• ΚΑΛΥΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΟΦΗ. - SKODA ΞΑΝΘΗ - 19:15 NOVA
•
ΚΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
• ΜΠΑΛΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ
• ΜΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΤΑΣ
• ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
• ΑΜΥΓΔΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΠΑΟΚ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - 19:15 NOVA
•
ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
• ΤΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
• ΧΑΡΙΣΗΣ ΚΟΣΜΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
• ΚΥΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΜΑΣ
• ΠΟΛΑΤΙΑΝ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΒΕΡΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - 21:30 NOVA
•
ΒΟΣΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
• ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ
• ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
• ΜΗΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
• ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Δευτέρα 27/08/12 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΡΗΣ - 20:30 NOVA
•
ΣΠΑΘΑΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
• ΑΛΕΞΕΑΣ ΗΛΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
• ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ
• ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
• ΤΣΟΡΤΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΧΑΙΑΣ
Υ.Γ.:
Μέχρι και λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής, θα μπορούν να καταθέτουν δελτία των ποδοσφαιριστών τους οι ομάδες στην ΕΠΟ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Ομοσπονδία.
Έτσι, οι ομάδες που θα καταφέρουν να πάρουν αδειοδότηση έστω και την τελευταία στιγμή, θα έχουν διορία μέχρι τις 13:00 του Σαββάτου να καταθέσουν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών τους.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Το Τμήμα Μητρώου Δελτίων θα παρέχει τις υπηρεσίες του και το Σάββατο 25/8 από τις 10:00 έως τις 13:00».