κατι μου λεει
πως το ΠΑΣ-ΤΡΙΠΟΛΗ
θα το σφυριξει ο ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ
Μπααα … μέχρι εδώ ήταν οι Αρκάδες.
Ο στόχος επιτεύχθηκε, μπαίνουν αργά στην Ευρώπη … με 1 ματς στους ομίλους … και ότι ψιλό τους πέσει στα play off, κέρδος θα είναι. 8)
Η φάση είναι η κλαίουσα διαιτησία …
Κι ενώ με τη θεσμοθέτηση των 7 διαιτητών προσδοκούσαμε καλλίτερη εποπτεία και ο πειθαρχικό έλεγχο, αντιθέτως, έγινε το αλαλούμ.
Αυτό το ματς θα είναι ανεπανάληπτο …
Στη φάση βρίσκονται … ο διαιτητής, ο επόπτης πλάγιας γραμμής και ο επόπτης τελικής γραμμής και με δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας.
Από τη φάση που έγινε το χέρι του Μανιάτη… μέχρι την απόφαση, μεσολαβεί κάποιος χρόνος.
Δε μπορεί να μην είδαν τόσες φάσεις 6 διαιτητές!!! … κάποιος θα είδε το χέρι και θα είπε την γνώμη του … πριν το «παίζεται».
Το ίδιο και για τα 2 πέναλτι ή για το αράουντ ή για τα ζουγκλερικά καρτοφάουλ.
Δηλ., αν κάτι διέλαθε πραγματικά της προσοχής του κράχτη, δηλ., του διαιτητή, σίγουρα μέτρησε η υπόδειξη των γκαητέρ, δηλ., των βοηθών.
Γιάχος με κλάματα: Κατέστρεψα την καριέρα μου! Απίστευτα σκηνικά εκτυλίχθηκαν μετά το φινάλε
12 Μαΐου 2013
Απίστευτα σκηνικά εκτυλίχθηκαν μετά το φινάλε του τελικού του Κυπέλλου με πρωταγωνιστή τον διαιτητή της αναμέτρησης Θανάση Γιάχο και τους ιδιοκτήτες του Αστέρα, Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη!
Ο Μάης του 68’
"Οι δυο διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα και της απονομής είδαν σε βίντεο τη φάση του 68’ και αναγνώρισαν αμέσως το λάθος τους""Κι ύστερα με πιάσαν θεέ μου κάτι κλάματα που με βρήκανε κουρέλι τα χαράματα"Θύτης ή θύμα ... ενδοεπικοινωνίας?
Όλο και κάτι θα πήρε το μάτι του, αν δεν έπιασε το αυτί του.
Κρίνω, κρίνεις, κρίνει... Τηλεκρινόμαστε
Τρίτη, 16 Σεπτέμβριος 2008 18:39
http://www.diaitisia.gr/arthrografia/mavrokorakas/1766-2012-05-05-08-32-40.html
Γενικά ο κ. Γιάχος έχει πρόβλημα στα πέναλτι ... είχε δίκιο ο κ. Λάσλο Μπόλονι ο πατατάς.
Και γιατί όλα αυτά τα κατεβατά τώρα?
Έτσι από χόμπι.