Αποστολέας Θέμα: ΜΠ(Α)Ε ΠΑΣ Γιάννινα 1966, σωτήριον έτος 2012.  (Αναγνώστηκε 3410 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Αξίζουν ειλικρινή συγχαρητήρια στον κύριο Γεώργιο Χριστοβασίλη!
Το σχέδιο πλήρους απαξίωσης της πάλαι ποτέ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και της μετατροπής του ΠΑΣ σε "Ηλυσιακό", προχωρά με γοργούς ρυθμούς.
Βρέθηκε και ο καταλύτης, δια της τεθλασμένης, για να ξενερώσουν ακόμα και οι αμετανόητοι.
Αυτός ακούει στο όνομα μπλουβαγεροποίηση της ΠΑΕ και μετατροπή αυτής σε ΜΠ(Α)Ε.
(κάνει ρίμα με το μπεεεε)

Λίγοι αμετανόητοι έμειναν ακόμη, αλλά και γι'αυτούς κάτι θα βρεθεί για να σταματήσουν να ενισχύουν τις προσπάθειες του προέδρου της πάλαι ποτέ αγαπημένης μας ομάδας, και νυν ΑΜΟ.

Συγχαρητήρια επίσης στους οπαδούς του ΠΑΣ που ξεροστάλιασαν στις τηλεοράσεις των καφετεριώνε ή και των σπιτιώνε, αναπολώντας τα περασμένα μεγαλεία που έμεναν έξω απ'το γήπεδο επειδή δεν πρόλαβαν να βρουν το "μαγικό χαρτάκι" κι όχι από επιλογή.
Πέρα απ'το να αναπολούν σκεπτόμενοι "πώς καταντήσαμε λοχία", θέλω να πιστεύω ότι αρκετοί αναρωτιόνταν αν θα έρθουν καλύτερες μέρες, αν έχουμε φτάσει στον πάτο του βαρελιού κι αν υπάρχει γιατρεία σ'αυτή την αρρώστια.

Ελπίζω κι εύχομαι να συνεχίσουν έτσι σταθερά και να μην αφήσουν την καψούρα τους να επικρατήσει, αναγκάζοντάς τους να πληρώσουν το 20% του επιδόματος ανεργίας για ένα 2ωρο στο Ζωσιμάδες...

Με αυτόν τον τρόπο, το Ζωσιμάδες μπορεί και να θυμίσει κάτι από Βέροια χτες, όπου όλη η απέναντι κερκίδα ήταν ερυθρόλευκη. Θα το δούμε κι αυτό. Αποτελεί milestone στο δρόμο για την Ιθάκη του προέδρου της ΑΜΟ.

Υπάρχουν και μερικοί ακόμα μικρόνοες άνθρωποι που γράφουν σε ορισμένες ιστοσελίδες και θεωρούνται από κάποιους δημοσιογράφοι, οι οποίοι βρίσκουν διάφορους ευφάνταστους τρόπους να παρουσιάσουν την αποχή των οπαδών του ΠΑΣ από το γήπεδο ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης.
Απαξιώ να ασχοληθώ καν με αυτούς και να επιχειρηματολογήσω.
Όπως έχουν βάλει μανταλάκι στη μύτη και δεν τους έρχεται η μπόχα απ'τα γραφεία της ΜΠ(Α)Ε στο Πανηπειρωτικό, έτσι μπορεί να έχουν βουλώσει τα αυτιά και να έχουν κλείσει τα μάτια τους για να μη διαβάζουν.
Εκτός αν γεννήθηκαν μες τα σκατά και έχουν συνηθίσει.
Άτιμο πράγμα αυτή η "εξοικείωση του υποδοχέα"...
Ή μπορεί, να (νομίζουν ότι) έχουν παράπλευρα οφέλη από το γλύψιμο στον εκάστοτε ιδιοκτήτη, οπότε πάσο.
Κάπως πρέπει να βγάλουν χρήματα κι αυτοί. Επαγγελματίες (νομίζουν ότι) είναι άλλωστε.

Από όπου και να την πιάσεις, η ΜΠ(Α)Ε ζέχνει.
Μέχρι και τα ball boys και οι stewards στο Ζωσιμάδες βρωμάνε.

Μην ανησυχείτε, δεν φτάσαμε τον πάτο του βαρελιού.
Έχουμε ακόμα...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 27 Αύγ 2012 15:19 από GIWRGIS »

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: ΜΠ(Α)Ε ΠΑΣ Γιάννινα 1966, σωτήριον έτος 2012.
« Απάντηση #1 στις: Δευ 27 Αύγ 2012 15:30 »
Μπράβο Τζώρτζη φίλε μου!
Πολύ λίγες φορές στη ζωή μου, έχω συμφωνήσει τόσο, μα τόσο πολύ...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 27 Αύγ 2012 15:48 »
Καλά χαλάρωσε... εδώ καταστρέφεται το σύμπαν και ο ΠΑΣ θα ήταν η εξαίρεση;

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 27 Αύγ 2012 15:56 »
Γιωργη με συγκινησες φιλε...

Ο ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ(φυσικου προσωπου η συνδεσμου)
ΜΟΝΟΣ ΙΔΙΩΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο (απλος και ανιδιοτελης) ΛΑΟΣ.

ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΜΕΡΕΣ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 27 Αύγ 2012 17:13 »
Ωραιο κειμενο Γιωργη, καλα τα λες. Αυτα τα πραγματα βεβαια τα ξερουμε ολοι χρονια , το ζητουμενο τι κανουμε;

Απο τον καναπε δεν γινεται τιποτα, με λογια και χωρις πραξεις δεν παμε μπροστα φιλοι μου. Οσες προσπαθειες εχουν γινει μεχρι τωρα για να αντιπολιτευτει η κατασταση αυτη δεν βρηκε την ανταποκριση που επρεπε. Λιγοι εμειναν να πολεμουν, οι υπολοιποι αρκεστηκαν σε ευχολογια, σε ανεξοδους επαινους και κολακειες  και καποιοι γλυκαθηκαν απο το...μελι και προσκυνησαν εκει που μεχρι προτεινως εφτυναν.

Κανω καπου λαθος σε αυτα που γραφω;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δευ 27 Αύγ 2012 17:39 »
Ο Χάρης, (όχι ο Χαρς) αρχές καλοκαιριού, πρότεινε κάποια πράγματα. Το κείμενό του έτυχε ευρύτατης αποδοχής, αλλά στον τόπο τα βιολιά.
Αυτό που όλοι λέμε, λέτε, λένε καναπεδάτα, πρέπει να γίνουν κάποτε πράξη...

Αλλά αυτό θέλει πολλή, μα πάρα πολλή μαγκιά... και ελάχιστοι θα τολμήσουν να ξεκινήσουν την κάθαρση του κόπρου!!!
Μέχρι τότε ευχολόγια από κάποιους, γλυψίματα από κάποιους άλλους και ο Αυγείας συνεχώς θα κοπρίζει.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #6 στις: Δευ 27 Αύγ 2012 18:58 »

Λίγοι αμετανόητοι έμειναν ακόμη, αλλά και γι'αυτούς κάτι θα βρεθεί για να σταματήσουν να ενισχύουν τις προσπάθειες του προέδρου της πάλαι ποτέ αγαπημένης μας ομάδας, και νυν ΑΜΟ.

[...]

Ελπίζω κι εύχομαι να συνεχίσουν έτσι σταθερά και να μην αφήσουν την καψούρα τους να επικρατήσει, αναγκάζοντάς τους να πληρώσουν το 20% του επιδόματος ανεργίας για ένα 2ωρο στο Ζωσιμάδες...

Χωρίς να σημαίνει ότι διαφωνώ με το ποστ του Γιώργη, παραθέτω τις ήδη γραμμένες, σε άλλο θέμα, απόψεις μου επί του θέματος:

10 Ιουλίου:
Παράθεση
Αλλά κάποια στιγμή, πρέπει να καταλάβετε κι εμάς που θέλουμε να πάμε γήπεδο για τον ΠΑΣ και δεν είμαστε ούτε Χριστοβασιλικοί, ούτε Μπλου Βαγέρος, ούτε Απειρωτάν, ούτε χειροκροτητές.
Απλά θέλουμε να πάμε στο γήπεδο. ΤΕΛΕΙΑ.
Επιτρέψτε μας να πάμε χωρίς να μας χαρακτηρίζετε.

Όσο για το αριθμητικό. Ήμασταν 4500 όταν χειροκροτήσαμε τη Κοζάνη εντός έδρας, περίπου τόσοι στο "τοπικό ντέρμπι"  με την ΑΕ Γιάννενα. Ε, ας είμαστε φέτος 2000 με τον Πλατανιά. Και τι έγινε; Θα ιδρώσει το αυτί κανενός;
Αν ήμασταν, όμως, 7000...;

4 Ιουλίου:
Παράθεση
α) Εμείς γήπεδο πηγαίναμε πάντα. Δε θα το κόψουμε για τον κάθε ΧΒ. Γιατί, πολύ απλά, δεν πηγαίνουμε γι' αυτόν. Και το ότι πηγαίνουμε δε σημαίνει πως τον επαινούμε.

β) Θεωρώ πως αν θες να ανατρέψεις μια δεδομένη κατάσταση που πιστεύεις πως είναι κακή για σένα(την ομάδα σου, εν προκειμένω) πρέπει να κάνεις "αντιπολίτευση εκ των έσω" και να μην αφήνεις την ομάδα σου στα χέρια του κάθε ΧΒ. Με την γενικότερη αποχή σου πώς πιστεύεις ότι θα αλλάξει η κατάσταση;

γ) Είναι μια κατηγορία κόσμου, όπως εξηγώ στο "α", που πάει πάντα στο γήπεδο. Ανάμεσα σ' αυτούς κι εγώ. Αυτή η κατηγορία κόσμου φέτος θα ανήκει στους 2000 "φανατικούς", "χειροκροτητές", "υπερφιλάθλους" ή όλα αυτά που εννοείτε;

When you come to the end of your rope, tie a knot and hang on.
Franklin D. Roosevelt

Αυτά έτσι, για την οικονομία της συζήτησης.

Από κει κι έπειτα, δε μπορώ να διαφωνήσω με το επιχείρημα ότι το εισιτήριο για το ΠΑΣ - Πλατανιάς κοστίζει όσο το 20% του επιδόματος ανεργίας.
Αλλά διαφωνώ με την προέκτασή του, που αποδίδει την μειωμένη προσέλευση του κόσμου του ΠΑΣ στο γήπεδο, στην οικονομική κρίση. Για μένα είναι μεγάλο τρίο, άσχετα αν μερικοί πράγματι δε μπορούν να πάνε λόγω έλειψης €.
Είμαι 1000% σίγουρος πως ακόμα και δύσκολα να ήταν οικονομικά (όπως και είναι...), σε μια ΥΓΙΗ ομάδα με ΣΟΒΑΡΗ διοίκηση, όχι απλά θα πήγαιναν στο γήπεδο, αλλά θα τσακώνονταν και για τη θέση του διαρκείας, ώστε να μην έχουν μπροστά τις κολόνες.
Προφανώς, όμως, απέναντι στην ΠΑΕ του ΧΒ επικρατεί το επιχείρημα της οικονομικής κρίσης.

Άλλοι είναι οι λόγοι που μείναμε εμείς κι εμείς στο γήπεδο και τους αναλύει το πρώτο ποστ ορθότατα.

Επιτρέψτε μας όμως να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να αντιστεκόμαστε όπως εμείς νομίζουμε ότι είναι το σωστό στην καθημερινή υποτίμηση της ομάδας μας.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 27 Αύγ 2012 21:45 »
Δεν αναφέρθηκα με κάποιον αρνητικό χαρακτηρισμό σε όσους πάνε ακόμα στο γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δευ 27 Αύγ 2012 22:17 »
Ποιος να το λεγε ότι διαμάχες μιας δεκαετίας πίσω  θα ριζώσουν
τόσο βαθιά στο πετσί των οπαδών αυτής της ομαδας.

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #9 στις: Τρι 28 Αύγ 2012 07:56 »
Ενδιαφερον το πρωτοσελιδο της "Γατας" οπου αναφερει χαρακτηριστικα.

<<Αδειασμα του Τζανη στον Χριστοπουλο>>
Και απο κατω , προβληματισμος οι αδειες κερκιδες
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 28 Αύγ 2012 12:17 »
Συμφωνώ σε πολύ μεγάλο βαθμό με αυτά που λέει ο Γιώργης. Είναι ευκαιρία σωστής και αναλυτικής κουβέντας γύρω από τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει (και αντιμετώπιζε σχεδόν συνεχώς για όσο θυμάμαι) η ομάδα μας.

Για 'μένα είναι πολύ οριακό το σημείο της μηδενικής στήριξης προς τη διοίκηση και της στήριξης που είμαστε "υποχρεωμένοι"  (για 'μένα είναι χωρίς εισαγωγικά) να παρέχουμε στην ομάδα.

θα επανέλθω.

Όσα κι αν πούμε, από 'δω μέσα δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Από κοντά και επί της ουσίας ενεργά, μόνο. Αλλιώς, καταγράφεται ως γκρίνια...
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #11 στις: Σαβ 29 Σεπ 2012 11:43 »
passports.gr
Παράθεση
Για όλους και για όλα μίλησε ο γνωστός δικηγόρος και πρώην νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Βήτας που ήταν ο καλεσμένος του Θύμιου Μάντζιου στην εκπομπή "Behind the Brand" στον Studio E 103 fm. Ο Θεσσαλονικιός νομικός αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Ηρακλή και Άρη ενώ δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει επικοινωνιακό πρόβλημα στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και παράλληλα να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούσαν για τις χαμένες δίκες του ΠΑΣ το χρονικό διάστημα που ήταν στο νομικό επιτελείο της γιαννιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης:

Αυτή τη στιγμή ποια είναι η σχέση σου με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα;
«Κοιτάξτε υπήρχαν πολλά πράγματα τα οποία ήταν σε εκκρεμότητα και προκύπτουν και τα οποία και πάλι χειρίζομαι ,αλλά έχω αποτραβηχτεί διότι δεν μπορούσα να είμαι στην κεντρική εικόνα αυτής της διαδικασίας. Είχα και κάποιες εσωτερικές αναζητήσεις και αμφιβολίες για το πώς βλέπαμε κάποια πράγματα με αποτέλεσμα να είμαι ποιο ήσυχος τώρα,εκ του μακρόθεν και να ασχολούμαι μεν αλλά με διαφορετικό τρόπο».

Χειρίστηκες την υπόθεση με την εμπλοκή του ονόματος του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στην υπόθεση με τα "στημένα";
«Εξακολουθούμε και το χειριζόμαστε γιατί είναι σε εκκρεμότητα και περιμένουμε κλήση».

Η κλήση θα είναι μόνο για κατάθεση; Διότι εκκρεμούσε μία έρευνα της ΣΔΟΕ για κάποια χρήματα που βρέθηκαν στο λογαριασμό του.
«Εξηγήσεις και για αυτό το πράγμα.Όλοι όμως και οι 87 που έγινε εκείνη η πανηγυρική ποινική δίωξη και εκείνη η πανηγυρική απαγόρευση εξοδου από τη χώρα για όλους τους ανθρώπους και η οποία τελείως συμπτωματικά για όλους άρθηκε.

Υπάρχει η αποφυλάκιση του πρώην Προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου του κ.Μπέου. Πως προήλθε αυτή;
«Νομίμως. Πέρασε το διάστημα, δεν μπορεί να κάθεται κάποιος προφυλακισμένος για δέκα χρόνια. Υπάρχουν πρόσωπα έχουν γνωστή διαμονή, έχουν οικογένεια, δραστηριότητα,δεν προφυλακίζεται ο καθένας. Η προφυλάκιση δεν είναι κάτι εύκολο και δεν θα πρέπει να είναι και κάτι εύκολο».

Πως βλέπεις την απόφαση για επιστροφή της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου στη Football League;
 «Αστεία. Όσο αστείο ήταν ότι τους έδιωξαν τόσο αστείο είναι που τους επαναφέρουν στη Football League».

Η επαναφορά του Ηρακλή στη Football League με άλλο ΑΦΜ από αυτό που υποβιβάστικε είναι νόμιμο;
«Έγινε μία τρίπλα αυτή τη στιγμή. Ο Ηρακλής είχε του κόσμου τα χρέη και τώρα επανέρχεται χωρίς να έχει κανένα χρέος,έχει αφήσει απλήρωτους δεκάδες ποδοσφαιριστές και εργαζόμενους. Επιστρέφει με ένα καθαρό ΑΦΜ, το οποίο τους αποδίδει στην κοινωνία,καθαρούς,χωρίς καμία υποχρέωση εάν τελικά επιστρέψει με το ΑΦΜ των Ποντίων Βεροίας. Η πτώση του Ηρακλή ήταν πολιτικό αίσχος. Ο Ηρακλής την πλήρωσε ενώ θα έπρεπε να συμβεί το ίδιο και σε άλλες πέντε ομάδες,οι οποίες με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά θα έπρεπε να έχουν υποβιβαστεί. Απλά ο Ηρακλής ήταν ο αδύναμος πολιτικά. Δεν τόλμησαν να κάνουν κάτι για τις άλλες ομάδες. Εάν το κάνανε δεν θα λέγαμε, θα λέγαμε όπως όλοι έτσι και ο Ηρακλής,έτσι όπως έγινε,είναι πολιτικό αίσχος».

Ποια η άποψη σου για τη διαδικασία υπαγωγής του Άρη  στο άρθρο 99;
«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο ασφαλιστικά μέτρα μέχρι να δοθεί η αίτηση. Αλλά βέβαια μέχρι την αίτηση, θα πρέπει να υπάρχει το 60% των πιστωτών που να συμφωνεί ώστε να υπαχθεί στο άρθρο 99 η ΠΑΕ. Όμως δεν ξέρω πόσο εύκολο μπορεί να είναι αυτό με δεδομένου ότι το 50 % των οφειλών είναι στο Ελληνικό Δημόσιο. Δεν ξέρω εάν το Ελληνικό Δημόσιο θα δεχθεί να αναστείλει,και να δωσει την προβλεπόμενη συναίνεση στο δικαστήριο. Δεν είναι κάτι εύκολο,είναι δύσκολο.

Μετά την εξαγορά της ΠΑΕ από τον κ.Χριστοβασίλη, ο κ.Κούγιας είχε προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα;
 «Ναι όντως, διότι καθυστέρησε ο πρόεδρος 2 μέρες να του δώσει μία δόση. Τώρα όμως που θα υπάρχει και παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προς αυτόν,για να δούμε τώρα πως θα γίνει. Γιατί υπάρχουν κάτι εκκρεμότητες από το παρελθόν οι οποίες θα πρέπει να πληρωθούν».

Οι οφειλές προς τον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα ανέρχονται σε 220.000 ευρώ;
«Δεν θα ασχοληθώ τώρα με το εάν ισχύουν ή οχι αυτά τα νούμερα. Εγώ θα ασχοληθώ με το ότι ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα είναι το μοναδικό ερασιτεχνικό σωματείο ΠΑΕ, το οποίο δίνει τέτοια έκταση στις σχέσεις του με την ομάδα.Δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα αυτό».

Τι σημαίνουν η αγωγή του Ερασιτέχνη προς την ΠΑΕ;
«Σημαίνει όπου πρέπει να δούμε εάν έπρεπε να δοθούν αυτά τα λεφτά ή όχι. Επίσης υπάρχει η τρομερή πρωτοπορία ότι μόνο ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα το έχει κάνει αυτό το πράγμα από όλη την Ελλάδα. Και μην νομίζετε ότι στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν υπάρχουν οφειλές. Ο αντίκτυπος είναι μόνος οικονομικός. Πρόκειται για μια αγωγή, θα εκδικαστεί και θα δούμε το αποτέλεσμα της».

Θα μπορούσε να λυθεί "εσωτερικά" και εξωδικαστικά το ζήτημα;
«Μερικές φορές τα πράγματα λύνονται εύκολα και άλλοτε πιο δύσκολα. Για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις υπάρχουν τα δικαστήρια».

Έχεις αναφέρει αρκετές φορές ότι η ΠΑΕ έχει επικοινωνιακό πρόβλημα. Που ακριβώς το τοποθετείς το πρόβλημα;
«Πιστεύω ότι υπάρχει γενικώς πρόβλημα επικοινωνίας. Η ΠΑΕ είναι ακριβή στα πίτουρα και φτηνή στο αλεύρι. Άλλες φορές διογκώνεται ένα ανύπαρκτο πρόβλημα ή ένα ασήμαντο ζήτημα ενώ μπορεί να μην ασχοληθεί με το σημαντικό. Ασχολούμαι με την επικοινωνία αρκετά και αντιλαμβάνομαι ότι δεν τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες επικοινωνίας. Δεν υπάρχει χειρότερα πράγμα από το να ασχολείσαι με μικρά πράγματα».

Είχες καταγορηθεί στο παρελθόν για κάποιες ανακοινώσεις που είχε βγάλει η ΠΑΕ. Τι απαντάς;
«Τις δικές μου ανακοινώσεις πχ για το παιχνίδι με τον Ηρακλή ή για το παιχνίδι με την Καβάλα και τη διαιτησία ας τις ξαναδιαβάσουν ορισμένοι και ας δουν τις αντίστοιχες διαιτησίες σε εκείνα τα ματς. Όλες τις δικές μου ανακοινώσεις τις φιλοξενούσαν όλα τα κεντρικά ΜΜΕ της Ελλάδας».

Πιστεύεις ότι επικοινωνιακό και εμπορικό κομμάτι έχουν άμεση σχέση;
«Φυσικά. Όσο καλό και αν είναι το προϊόν που πουλάς, χρειάζεται και το κατάλληλο περιτύλιγμα».

Μεταφέρονται στον πρόεδρο γεγονότα και καταστάσεις αλλοιωμένα σε σχέση με την πραγματικότητα;
«Είναι δεδομένο ότι συμβαίνει αυτό και έχει αποδειχτεί πολλάκις. Υπάρχει μια απίθανη παραπληροφόρηση και διαστροφή της πραγματικότητας. Είναι πιθανόν κάποιοι να μην έχουν τη δυνατότητα να αντιληφθούν τα αυτονόητα».

Υπάρχουν παραγοντίσκοι τριγύρω από τον Χριστοβασίλη όπως είχες αναφέρει παλαιότερα;
«Σε ένα σπουδαίο άντρα πάντα υπάρχουν κοντά παράσιτα που λειτουργούν ως βδέλες. Πουλάνε εκδούλευση γιατί δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Ο πρόεδρος έχει τα κριτήρια να αντιληφθεί τι συμβαίνει, ποιος του πουλάει εκδούλευση και ποιος όχι. Επίσης είναι δεδομένο ότι αν μια μέρα έφευγε ο Χριστοβασίλης και έρχονταν πχ ο Μάντζιος, θα υπήρχαν τα ίδια παράσιτα που θα πουλούσαν εκδούλευση και το χειρότερο όλων: γιαννενοφροσύνη».

Θέλεις να επιστρέψεις ενεργά στην ομάδα;
«Αν ήθελα, θα το είχα ήδη κάνει. Εγώ από την ομάδα έφυγα πολύ ενσυνείδητα. Δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι της παραίτησής μου».

Ποιοι οι λόγοι της τότε παραίτησης;
«Οι λόγοι ήταν αρκετοί. Αφορμή στάθηκε το κατέβασμα μιας ανακοίνωσης καταδίκης σε βίαιο περιστατικό. Αυτό δεν μπορούσα να το ανεχτώ, ήταν πέρα από τα δικά μου όρια, οπότε δεν υπήρχε άλλος δρόμος από το να φύγω».

Κάποιοι από τους οργανωμένους σε χαρακτηρίζουν ως κακό δικηγόρο και ότι ευθύνεσαι για χαμένες δίκες του ΠΑΣ. Τι θα ήθελες να απαντήσεις;
«Εγώ σταμάτησα να είμαι καλός για τους οργανωμένους στο παιχνίδι με τον Άρη όταν και τους είπα να αγόραζαν αυτοί τα εισιτήρια προκειμένου να μην μπουν οι αρειανοί. Ήμουν κάποτε πάρα πολύ καλός δικηγόρος όταν αθώωνα το παιχνίδι στην Καρδίτσα ή στο περιστατικό με τον ΟΦΗ. Δεν χάθηκε καμία δίκη στην οποία ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δίκιο. Δεν έχω πρόβλημα αν ο πρόεδρος με θεωρεί κακό δικηγόρο, να με αλλάξει. Οι περισσότεροι από αυτούς που κρίνουν επαγγελματικά ένα δικηγόρο υπογράφουν με σταυρό. Ο δικηγόρος μπορεί να κριθεί μόνος από συναδέλφους του, όπως και ο κάθε επαγγελματίας άλλωστε».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.