Κατ' αρχήν, καλώς τον pasoles7 ... καλό το 7.
Φίλε μου Mad Bulls
Κατ' αρχάς βγάζω καπέλο επειδή βγαίνεις στα ίσια και δε αγνοείς το συνομιλητή ... αλλά το ύφος «μου» που λες, με αδικείς, καθώς δεν υπάρχει πρόθεση, ούτε καν ψίχουλο ύφους.
Γράφω τόσους καιρούς και σε τόσα θέματα ... κατάλαβες ότι γράφω γρίφους, σποντολογίες και διφορούμενα, έτσι ακακρίτως ... χαϊδεύοντας αυτιά και μάγουλα εστώτων και περιεστώτων στον ΠΑΣ??
Μίλησα κάπου για «απόχη» και δεν το κατάλαβα?
Και ούτε κάνω παρέα με μαγαζάτορες που ρίχνουν απόχη για πελάτες μΠΑΣ και τους πουλήσουν κανένα μπιχλιμπίδι κινέζικο για τα γενέθλια της γειτονιάς ... με 250% καπέλο στην τιμή και με χαρτοσακούλα μπέχο από το διπλανό μαγαζάκι.
Δώσαμε εισιτήρια στον Πλατανιά και θυμάμαι?
Ξέρω μήπως σε ποιούς φουκαράδες διψήφιους δε θα δώσουμε στο εξής??
Απλά, έθεσα 1 ερώτημα ανάμεσα σε 2 σχόλια ... γενικά και ειδικά και σε συγκεκριμένο αποδέκτη.
Όσο για τα εισιτήρια ... απλά έκανα κάποιους υπολογισμούς συνεπικουρώντας στη συλ - λογιστική της ΠΑΕ (στη σχέση: μείωση εισιτηρίου + αύξηση προσέλευσης).
Το ερώτημα «Άντε ντε, τι κάνουμε??» παραμένει … για το λόγο ότι, δεν μπορώ να το απαντήσω και ούτε μπορώ να αναγνωρίσω τους γαυροβάζελους που ζουν ανάμεσά μας, πόσο μάλλον και να τους αποκλείσω από το γήπεδο … με ποιο δικαίωμα? ... είμαι αναρμόδιος ... είμαστε ελεύθεροι πολίτες ...
Πάμε για 1 καλό ματς, με 2 καλές ομάδες και με καλούς πελάτες για μια γερή μπάζα αρπαχτής για την ΠΑΕ (ομάδα) . Δηλ. να μην έχει έσοδα η ΠΑΕ?
Και τους γαυροβάζελους πολίτες δεν τους φέρνω εγώ, απλά ... βρίσκουν κάθισμα (τσιμέντο) κενό ... άδειο.
Πάντος να ξέρεις ότι, «όπου δε σπέρνεις, φυτρώνει η αγριάδα» … και τον Κόσμο από το γήπεδο δεν έδιωξα εγώ, ούτε αποθάρρυνα την προσέλευση … προσωπικά πηγαίνω στο γήπεδο πολύ τακτικά, 20/30 (14+6) περίπου.
Αλλά μια ΠΑΕ (συσκέφτεται με τις Αρχές για μέτρα τάξης) που γυρίζει πίσω 50 Ξανθιώτες ... να υποδέχεται και να χαίρεται τους γαυροβέζελους και ας μεριμνήσει για τη διαίτά τους ... νερά, σάντουιτς, μίλκο, παρπαδέλες κ.ά. σνακς.