Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
7 (9.9%)
1-0
8 (11.3%)
2-1
13 (18.3%)
0-0
2 (2.8%)
1-1
11 (15.5%)
2-2
7 (9.9%)
0-2
12 (16.9%)
0-1
2 (2.8%)
1-2
0 (0%)
1-3
5 (7%)
άλλο ?
4 (5.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 71

Η ψηφοφορία έληξε: Σαβ 15 Σεπ 2012 20:09

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 74415 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 09 Σεπ 2012 23:27 »
Οι 11δες του κ. Χριστόπουλου

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -Πλατανιάς  0 – 0   …

Φεγκρούς, Πάντος, Ντάσιος (85' Κεϊτά), Μιχαήλ,  Κολοβέτσιος, Λίλα, Πατσατζόγλου (78' Τσουκαλάς), Ντε Βινσέντι, Τζάνης (67' Βίλα), Γεωργίου

Παναθηναϊκός - ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 - 1 Βελάσκες (28')-Ντε  (45+' )

Φεγκρούς,   Πάντος (89' Ντάσιος), Μιχαήλ, Τζιμόπουλος (16' Κολοβέτσιος), Λίλα, Πατσατζόγλου, Τσουκαλάς, Βίλα, Ντε Βινσέντι (76' Τζάνης), Γεωργίου, Ίλιτς

Παράθεση
Luftetari  - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 – 0 στο  (4΄)
 
α’  Η: Φέγκρους, Ρουμπουλάκος, Γανωτής, Μπέριος, Οικονόμου, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης, Νικλητσιώτης, Ίλιτς
β’  Η: Ταμπάσης, Πάντος, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Πατσατζόγλου, Αυγενικου,  Γεωργίου, Κωστάκης, Τζάνης, Γιάκος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  -  Ολυμπιακός  !
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 09 Σεπ 2012 23:51 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος proedrara

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 205
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #76 στις: Δευ 10 Σεπ 2012 12:00 »
New Pas. Pas π τζημοπουλος και οχι καολεβετσιος βασικος με πλατανια.

νομιζω η εντεκαδα με γαυρο θα ειναι η ιδια με το παναθηναικο παλι με βιλα αντι τζανη για να τρεχει ασταματητα και να πιεζει και παλι λιλα στα μπακ γιατι ο ντασιος στο πρωτο παιχνιδι με το πλατανια ηταν περα βρεχει...

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #77 στις: Δευ 10 Σεπ 2012 13:07 »
Δεν ξέρω πόσοι από σας ήσαστε μέσα στα ματς με γαύρο επί αργεντινών και γενικά μέχρι το μπαράζ του 84. Συνήθως στο γήπεδο ήταν 13.000 έως 15.000 άτομα. Από αυτά 6.000 τουλάχιστον ήταν γαύροι. Είτε μας αρέσει, είτε όχι. Γαύροι από εδώ κι από γειτονικούς νομούς όπου το συγκεκριμένο ψάρι αφθονεί!! Απλά τα γαυράκια ήταν ανάμεσά μας ...κάτι σαν τους Νεφελίμ του Λιακόπουλου που ζουν ανάμεσα μας!!! Δεν υπήρχαν ξεχωριστές θύρες οργανωμένων τότε και απλά έβλεπες όταν έβαζε γκολ ο γαύρος σηκωνόταν να πανηγυρίσει σχεδόν 1 στους 2.

Ε όχι ρε billy δεν είναι έτσι!!!  Δε σηκωνόταν 1 στους 2. :stop: Δε σηκωνότανε παρά ελάχιστοι να πανηγυρίσουν. Κάτι θυμόμαστε και μεις. Και πάλι καλά που βγήκε το youtube γιατί τέτοιες υπερβολές δημιουργούν εντυπώσεις. Και πάλι καλά που υπάρχουν και στο φόρουμ τα βίντεα στην κατηγορία "videakia" (παρεμπιπτόντως ναι στα greeklish!).

Βάλε όλα τα παλιά ματς με γαύρο, έστω από το 80 και μετά που υπάρχει έγχρωμη εικόνα και ήχος.
To 80-81 σηκώνονται 15 άτομα στη μια άκρη στο πέταλο και άλλοι 100 στην άλλη άκρη να πανηγυρίσουν στο γκολ του γαύρου, ενώ στο γκολ του ΠΑΣ σηκώνεται όλο το υπόλοιπο πέταλο (και υπόλοιπο γήπεδο φυσικά).
Το 81-82 απλά υπάρχει μια σημαία στην άκρη της 7 και δεν ακούγεται τίποτα στο γκολ του γαυρου.
Το 82-83 στο 1-1 με αναστό ήρθαν 200-300 γαύροι και τους βάλαν στη μεγάλη κάτω, αλλά στο γκολ πανηγύρισαν μόνο αυτοί και κανένας άλλος.
Το 83-84 είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα. Στο γκολ του άλμπερτσεν με σουτ από τα 40 μέτρα δεν ακούγεται τσιμουδιά. Η απόλυτη σιγή και μάλιστα σε γκολ με "βιπ" που από τη φύση τους είναι από τα γκολ που ξεσπάς αυθόρμητα σε πανηγυρισμούς συνήθως.
Στο ματς με τα χιόνια πανηγυρίζουν γαύροι μόνο στο πάνω πέταλο και πουθενά αλλού, ενώ στο ίδιο το πάνω πέταλο σηκώνονται οι μισοί τουλάχιστον στα γκολ του ΠΑΣ.
Το 86-87 δεν υπάρχει ματς λογω απεργιών. Το ματς αναβλήθηκε, ήταν να γίνει προς το τέλος του πρωταθλήματος, το Μάιο μήνα. ο ΠΑΣ δεν κατέβηκε στο γήπεδο. Ο οσφπ κατέβηκε στο γήπεδο τυπικά για να πάρει το ματς στα χαρτιά και αντί για γαύρους που υποτίθεται οτι θα πανηγύριζαν συνάντησε κανα 2-3000 οπαδούς του ΠΑΣ να τον αποδοκιμάζουν.
Το 90-91 ήρθαν πολλοί γαύροι, ίσως και πάνω από 1000, αλλά μόνο στο πάνω πέταλο. Δεν μπήκε γκολ για να βλέπαμε οτι δε θα σηκωνόταν κανείς στο υπόλοιπο γήπεδο.
Για τα παλαιότερα ματς προσωπικά δεν πιστεύω τίποτα τέτοιο. Από λόγια έχω χορτάσει και το σίγουρο είναι οτι ο καθένας λέει ένα σωρό υπερβολές για να ανεβάσει την ομάδα του. Αν θέλει κάποιος να ανεβάσει βίντεο να δούμε την αλήθεια...
Και με την ίδια λογική και στην τούμπα στα παοκ-οσφπ, από τους 30.000, οι 5-10.000 χιλιάδες είναι γαύροι.


Το ότι δηλώνει κάποιος ότι είναι ολυμπιακός (ή πάο ή αεκ πχ) μόνο και μόνο για να νιώθει πρωτευουσιάνος, για μένα δε λέει τίποτα. Είναι απλά μια επαρχιώτικη συνήθεια.
 Να στο θέσω κι αλλιώς: Παλιά το γήπεδο που είχε 15.000 κόσμο,  γέμιζε από φιλάθλους και ποδοσφαιρόφιλους. Αν ρωτούσες κάποιον τι ομάδα είναι  στα γιάννενα, η στιχομυθία είχε ως εξής: 

- Τι ομάδα είσαι?
- Ολυμπιακός (ή παο, ή αεκ έστω)
- Καλά είσαι γιαννιώτης και δεν είσαι ΠΑΣ?
- Εννοείται ρε, ΠΑΣ είμαι πάνω απ’ όλα.

Και τον έβλεπες τον ίδιο που δήλωνε ολυμπιακός να σηκώνεται στα γκολ του ΠΑΣ και να βρίζει τον ολυμπιακό. Αλλά ο billy stam ήταν από διακοπές και τα μπέρδευε και δεν μπορούσε να καταλάβει τη διαφορά!


Όσοι θέλουν να δουν ΠΑΣ και όχι γαύρο βάζελο κλπ φάνηκαν με τον Πλατανιά. Και δυστυχώς ήμαστε πολύ λίγοι!!!

Jesus christ!! %-|
Άλλο ένα κυνικό και πολύ άδικο συμπέρασμα για τον ΠΑΣ από τον - αλλοπαρμένο από τις καλοκαιρινές του διακοπές -  stam! :pashat:
Το αληθινό crash test έγινε στις 21 Μαρτίου 2010. Όλα τα ματς της Α εθνικής ήταν ίδια ώρα, στις 7 το απόγευμα. Έπαιζε παο-οσφπ και παοκ-αεκ, 2 σούπερ ντέρμπι με γεμάτα γήπεδα που κρίνανε θέσεις και πρωταθλήματα. Παράλληλα έπαιζε ΠΑΣ-ατρόμητος. Και τι δεν είχα διαβάσει στο φόρουμ τότε για τη χαμηλή προσέλευση που τάχα θα είχε το γήπεδο και άλλα τέτοια μειωτικά για τον ΠΑΣ. Η πραγματικότητα είναι ότι το γήπεδο είχε πολύ παραπάνω κόσμο από τα διαρκείας (που - και καλά - θα πήγαιναν λόγω τσιγκουνιάς επειδή το είχαν πληρωμένο το εισιτήριο). Πανω από 6-6500 κόσμο είχε το ματς, έχω και φωτογραφίες και μάλιστα υπήρχε κόσμος ακόμα και στην 7 με πανό του ΠΑΣ (περίπου 150-200 άτομα), ενώ σε άλλα ματς δεν πήγαινε κανένας στην 7.


Eπιστροφή μετά από 10ημερο διακοπών...
Δύσκολη η πρώτη μέρα μετά τις διακοπές, δεν παλεύεται. Άντε στη ρουτίνα σιγά σιγά να γίνεις ξανά ο παλιός καλός billy stam που όλοι αγαπήσαμε!

ΥΓ. Όσο για το ματς του Σαββάτου αγωνιστικά είναι ξερός άσσος. Και όποιος θέλει στοιχηματάκι, εδώ είμαστε...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Σεπ 2012 13:24 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #78 στις: Δευ 10 Σεπ 2012 16:55 »
Να στο θέσω κι αλλιώς: Παλιά το γήπεδο που είχε 15.000 κόσμο,  γέμιζε από φιλάθλους και ποδοσφαιρόφιλους. Αν ρωτούσες κάποιον τι ομάδα είναι  στα γιάννενα, η στιχομυθία είχε ως εξής: 

- Τι ομάδα είσαι?
- Ολυμπιακός (ή παο, ή αεκ έστω)
- Καλά είσαι γιαννιώτης και δεν είσαι ΠΑΣ?
- Εννοείται ρε, ΠΑΣ είμαι πάνω απ’ όλα.

Και τον έβλεπες τον ίδιο που δήλωνε ολυμπιακός να σηκώνεται στα γκολ του ΠΑΣ και να βρίζει τον ολυμπιακό.

lemorsero :)

- Έχουμε τίποτα φέτος, θα κάνουμε τίποτα, τι βλέπεις?
- Δε σε πιάνω  ρε Ανδρίκο?
- Για τον ΠΑΣ λέω μωρέ …
- Και το «έχουμε» που κολλάει ρε Ντρίκο?
- Ομάδα μας είναι ρε, τοπική μας ομάδα … 
- Ααα, τοπική μας  ομάδα και δεν  ξέρεις για την ομάδα … ουστ μωρή κωλοβαζέλα  … άκου   «έχουμε» …
- Μη τέτοια κόυτς, όταν παίζει ο ΠΑΣ,  ακόμα και με την Πανάθα, είμαστε με τον  ΠΑΣ και  φωνή βοώντος  90΄ …
- Το μουστάκι είναι ο φερετζές του πούστη … το ήξερες μεγάλε?
- Εε εε τώρα με κλάνεις … σιγά …  κάστε τώρα, τον  πήρατε τον ΠΑΣ εσείς μερικοί  και οι άλλοι οι μπλουβαγιέρος μονοπώλιο, εμείς δεν?  … λάθος λάθος είσαι.
- Αη σκατά ρε  καρούλια  μπριζάκια …
- Ρε φίλε, όταν εγώ έβλεπα ΠΑΣ, εσύ δεν ήξερες που πέφτει το γήπεδο.
- Και πόσες Θύρες  έχουν ρε Ντρίκο  οι Ζωσιμάδες  σήμερα?
- 7 … πόσες έχουν?
- 13 μεγάλε, Θ13 που λένε …

(με γείτονα, παραμονές Πλατανιά)




Έντυπο: pas the official match programme 2009-10 (αρχείο Z)


Υ.Γ.: Δεν πιστεύω να έχετε ερώτηση  για το  Διαγωνισμό μας ...  :P %-|
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #79 στις: Δευ 10 Σεπ 2012 20:45 »
Παράθεση
Μεμονωμένα στα Γιάννενα!
Από Νίκος Τσιώκος | Δευτέρα, 10 Σεπ 2012 18:02


Μεμονωμένα θα πάνε στα Γιάννενα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που θα θελήσουν να δουν από κοντά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να φέρει την ευθύνη για τη συμπεριφορά τους.

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στους Ζωσιμάδες.
 
Το παρών έδωσαν ο υπεύθυνος ασφαλείας του «Άγιαξ», Φώντας Βρόσγος, ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων των Ηπειρωτών, Γιώργος Ιωάννου, ο υπεύθυνος ασφαλείας των «ερυθρόλευκων», Κώστας Παναγόπουλος, ο παρατηρητής και ελεγκτής αγώνων, Δημήτρης Κώτσης, ο υπεύθυνος των Ζωσιμάδων, Φίλλιπας Καρράς, ο αστυνομικός διευθυντής, Ανδρέας Παπιγκιώτης, ο αστυνομικός υποδιευθυντής, Ηλίας Ντότης, ο υποδιευθυντής τμήματος Ιωαννίνων, Πέτρος Μοσχοφίδης, και ο διοικητής της Τροχαίας, κ. Πετσινός.
 
Η απόφαση, που λήφθηκε, ήταν να παραχωρηθεί η Θύρα 7 στους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά, αλλά να πάνε στα Γιάννινα μεμονωμένα και όχι οργανωμένα και να πάρουν τις θέσεις τους στις κερκίδες δίχως να φοράνε διακριτικά της ομάδας τους και να έχουν πανό. Μάλιστα, αποφασίστηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός να φέρει και την ευθύνη για την όποια συμπεριφορά τους στο γήπεδο.

Παράθεση
Η απόφαση, που λήφθηκε, ήταν να παραχωρηθεί η Θύρα 7 στους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά, αλλά να πάνε στα Γιάννινα μεμονωμένα και όχι οργανωμένα και να πάρουν τις θέσεις τους στις κερκίδες δίχως να φοράνε διακριτικά της ομάδας τους και να έχουν πανό. Μάλιστα, αποφασίστηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός να φέρει και την ευθύνη για την όποια συμπεριφορά τους στο γήπεδο.


Αυτό το κομμάτι δεν το καταλαβαίνω (χρονική σύνταξη) ... 
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Σεπ 2012 20:53 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #80 στις: Δευ 10 Σεπ 2012 20:59 »
προφανως για να μην γκρινιαζει η αστυνομια..
στην ιδια λογικη και η αποφαση να παν βαζελοι στην κομοτηνη και αρριανοι στην αεκ..
νεα μοδα της αστυνομιας.τουλαχστον αν γινει κατι αναλαμβανει ευθυνη η παε ολυμπιακος και δεν την πληρωνουμε εμεις οπως περσυ με τον βαζελο...
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #81 στις: Τρι 11 Σεπ 2012 00:38 »
Δύσκολο ματς μας περιμένει το Σάββατο και η πρόβλεψη για τον καιρό είναι... βροχή ως τα Χριστούγεννα.

Οι στόχοι του ΠΑΣ δεν αλλάζουν ποτέ. Πάμε για πρωτάθλημα και κύπελο όπως πάντα. Οφείλουμε να γεμίσουμε το γήπεδο και να πάρουμε το ματς. Ψόφιος ο γαύρος.


 :mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #82 στις: Τρι 11 Σεπ 2012 03:07 »
Οι στόχοι του ΠΑΣ δεν αλλάζουν ποτέ.
προφανως για να μην γκρινιαζει η αστυνομια..
Να στο θέσω κι αλλιώς: Παλιά το γήπεδο ...

ΤΑ ΜΠΛΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΟΥ, 1938, ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ

Είπε Σκληρός ΜΟΝΟ Π.Α.Σ. :)
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Σεπ 2012 03:28 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #83 στις: Τρι 11 Σεπ 2012 09:05 »
Αμαν  αυτος ο Γυφτόπουλος
Οταν γραφει για τον ολυμπιακό αναφερεται ως θρυλος.
Και σημερα και το Σαββατο στον Ηπειρωτικό αγωνα. (σημερα πχ θα προστατεψει παικτες ο θρυλος)  :(
Το ξεραμε οτι ηταν γαυρος αλλα οχι κι ετσι... :(
Θρυλος ειναι ο ΠΑΣ κε Γυφτόπουλε....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #84 στις: Τρι 11 Σεπ 2012 09:41 »
Αμαν  αυτος ο Γυφτόπουλος
Οταν γραφει για τον ολυμπιακό αναφερεται ως θρυλος.
Και σημερα και το Σαββατο στον Ηπειρωτικό αγωνα. (σημερα πχ θα προστατεψει παικτες ο θρυλος)  :(
Το ξεραμε οτι ηταν γαυρος αλλα οχι κι ετσι... :(
Θρυλος ειναι ο ΠΑΣ κε Γυφτόπουλε....


Πιπερι στο στομα θα σου βαλουν! Ο Γυφτοπουλος ειναι ....καλος και ....εγκυρος δημοσιογραφος, δεν χαλαει την μανεστρα! Ας ειναι γαυρος, βαζελος ακομη και οφητζης, δεν ενοχλει! Ας γραφει οτι θελει!

Να πεις για τον Σκουμπο που ειναι χανουμι, θελει ...κερεμασμα...το ιδιο και ο Μοιρωτσος που ειναι βαζελας! Αλλα οχι και ο Γυφτοπουλος!

Υ.Γ. Ξυπνατε προβατα!!!!

Υ.Γ.2 ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #85 στις: Τρι 11 Σεπ 2012 10:01 »
Σήμερα είναι έτσι και αύριο αλλιώς...Αλλάζουν αυτά από καιρό σε καιρό....

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #86 στις: Τρι 11 Σεπ 2012 10:56 »
''κυριε'' γυφτοπουλε


ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ''ΘΡΥΛΟΣ'' σου ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!

ετσι απλα για να τα εχουμε καλα
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #87 στις: Τρι 11 Σεπ 2012 11:33 »

Αν δεν 'παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Μην τον παρεξηγείτε. Γράφει ωραία και αξιόπιστα πράγματα για τον ΠΑΣ σε σχέση με κάποιους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #88 στις: Τρι 11 Σεπ 2012 11:57 »
l
Παράθεση
emorsero :)


- Ρε φίλε, όταν εγώ έβλεπα ΠΑΣ, εσύ δεν ήξερες που πέφτει το γήπεδο.

Δεν θέλω να πιστέψω τα λεγόμενα του New Pas, Pas, αλλά εγώ δεν μίλησα με τα Videakia. Έχω δει όλα τα εντός με γαύρο από το 1974 και μετά. Από τα Videakia βλέπεις μέρος των κερκίδων. Και εγώ δεν μίλησα για οργανωμένες μετακινήσεις, μίλησα για τα ματς που το γήπεδο ήταν τίγκα και στα γκολ του γαύρου πεταγόταν μεμονωμένα χιλιάδες κόσμος. Εγώ δεν μπλέκω με μύθους, θρύλους κλπ. Λέω ότι έβλεπα. Αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους ΟΚ.

Όσο για ματς crash test ΟΚ διάλεξες ένα, εγώ θα μπορούσα να σου πω και με την Καλαμάτα στη Β στο 0-3 που είχε 11.000 εκ των οποίων μόνο οι 50 ήταν Καλαματιανοί. Αλλά θυμάμαι και πέρσυ με ΑΕΚ που με νίκη σωζόμαστε οριστικά, προερχόμαστε από το 1-2 της Τούμπας, είχαμε Αγγελάρα προπονητή, 10 ευρώ γενική είσοδο και ήμαστε δεν ήμαστε 3.000!!!!
Προφανώς όσο πάμε πιο πίσω σε χρόνια βλέπουμε και πιο γεμάτο γήπεδο. Άλλες όμως οι συνθήκες τότε, άλλες τώρα και οικονομικές και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Την 10ετία του 70 βλέπαμε μπάλα κάθε 15 μέρες, ελάχιστες φάσεις στη tv το ΣΚ, κάποιο Αγγλικό ματς Σάββατο μεσημέρι (της προηγούμενης εβδομάδας) και live κάποια ματς Tετάρτες από Ευρωπαϊκό.
Τώρα με τα δορυφορικά κάθε μέρα βλέπεις ότι ματς θες. Και για τα δικά μας πρωτάθλημα με έναν καφέ ή μπύρα 2 ευρώ βλέπεις το ματσάκι.
Εγώ μίλησα για φέτος και πήρα το ματς με Πλατανιά ως αφετηρία, πρεμιέρα ήταν, 4-5 φιλοξενούμενοι ήταν σκόρπιοι, άρα οι υπόλοιποι 1000-1500 ήρθαν να δουν ΜΟΝΟ ΠΑΣ!!!.
Μεθαύριο μπορεί να είναι και 6.000 στο γήπεδο, αλλά πόσοι από αυτούς έρχονται για τον ΠΑΣ;;;

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #89 στις: Τρι 11 Σεπ 2012 12:12 »
Δεν θέλω να πιστέψω τα λεγόμενα του New Pas, Pas, αλλά

Ποιά απ' όλα BILLY_STAM? :P
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #90 στις: Τρι 11 Σεπ 2012 14:17 »
Ότι ο lemorsero δεν ήξερε που πέφτει το γήπεδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 329
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #91 στις: Τρι 11 Σεπ 2012 17:17 »
γαμήστε τον κωλόγαυρο ρε! Μια ζωή - δυό ζωές - τρείς ζωές ΌΛΕΣ ΜΟΝΟ Π.Α.Σ. ΘΑ ΝΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #92 στις: Τρι 11 Σεπ 2012 20:54 »


Δεν θέλω να πιστέψω τα λεγόμενα του New Pas, Pas, αλλά

Ποιά απ' όλα BILLY_STAM? :P

Ότι ο lemorsero δεν ήξερε που πέφτει το γήπεδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


Ώστε έτσι ε?

Ναι αλλά όταν εγώ δεν ήξερα κατά που πέφτει το γήπεδο, ο billy stam δεν ήξερε πόσα "δηλώνει" η πλουτοκρατία και ο New Pas, Pas δεν είχε ιδέα από Power Ballads requested by Deceiver!  :pashat:

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #93 στις: Τρι 11 Σεπ 2012 21:56 »
Γιατί με τσιγκλάτε ρε σύνταυροι, θέλετε  να τα ακούσετε  εν όψει σοβαρού ματς  με τη μεγάλη του κράτους ομάδα?

Ξεχνάτε που εσείς  δημιουργήσατε  τεχνητά εμπόδια για να μη προχωρήσει το Νέο γήπεδο, στο Παλιό αεροδρόμιο ή δεν είναι έτσι?

Εσείς δεν είχατε πει …   πώς γίνεται να  μιλάμε για το  «νέο»  πάνω στο «παλιό»???!!! … και μετά όταν σας είπαμε  εμείς να κινήσουμε διαδικασία αποχαρακτηρισμού του τοπωνύμιου  από «παλιό αεροδρόμιο» σε «old airport»  και μετά σε «κατσικοδρόμιο»  (Καστικάς) για να ξεπεραστεί αυτή ασυμβατότητα των προσδιορισμών  «νέο-παλιό», εσείς  πιάνατε  τα youtoubia σας … αράξτε τώρα στη «νέα» και κάντε καντάδες στην «παλιά» δήθεν  requested by Deceiver! … κι εσύ της πλουτοκρατίας τέκνον D απέναντι, να ακούς!

Τώρα, πείτε μας που θα χωρέσει όλος αυτός ο κόσμος το Σάββατο ... και τη 17η Αγωνιστική ξαναβγάλτε την παγοπατέντα σας.
 
http://oi50.tinypic.com/8ycaz8.jpg

Υ.Γ.:  Και στο χαρακτηρισμό   «παλιανέα» σκεπαστή, πάλι είχατε αντιδράσει τον Απρίλη του 2007.
 
Y.Γ.2: Και άλλα γνωρίζω, για παιχνίδια που παίζονται με τους εκπροσώπους του εν-τύπου μας και για το 1 - 0 μεθαύριο, αλλά φοβούμενος παρέμβαση του εισaγγchilleωs , σιωπώ, ποιο την νισαν.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Σεπ 2012 22:08 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #94 στις: Τετ 12 Σεπ 2012 00:05 »
Όταν ο Γαυρόπουλος βρει λίγο χρόνο από τις θρηνυμνολογίες του, ας κάνει και κάτι ουσιαστικό. Ας κοιταχτεί στον καθρέφτη. Μπορεί εκεί, μόνος του, να βρει το θάρρος και να παραδεχτεί πως άλλον ΠΑΣ βρήκε κι άλλον παραδίνει... Μικρό, μίζερο, μαραζωμένο, κακομοίρη. Και πως για αυτό, φταίει κι αυτός. Ναι. Φταίει ΚΑΙ αυτός. Γιατί αποσιώπησε, δικαιολόγησε, συνέργησε.

Ας το κάνει κι αν δει τον εαυτό του στον καθρέφτη να του συστήνει πως η εξιλέωση απαιτεί να σταματήσει να αγωνίζεται πια για το...καλό και να φροντίσει να αποσυρθεί ήσυχα και διακριτικά στην καταγραφή της ιστορίας και ΜΟΝΟ αυτής, ζητώντας και συγνώμες, να ακολουθήσει τη συμβουλή του.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #95 στις: Τετ 12 Σεπ 2012 00:11 »
ντροπή για οποιοδήποτε Γιαννιώτη δημοσιογράφο να αναφέρεται στον όσφπ ως θρύλο.
Θρύλος είναι ο ΠΑΣ και κάθε πάγουρας.
Όπως λέει και ο ντρεβεν παραπάνω οι ευθύνες τους είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που θέλουν να πιστεύουν για την κατάντια της ομάδας.
Και πριν τα ρίξουν όλα στον κόσμο για το μεθαυριανό θέαμα καλά θα κάνουν να γυρίσουν το χρόνο πίσω και να δούνε ποιος έφταιξε πραγματικά και διαχρονίκα.
Καλή επιτυχία στην ομάδα. Καλή κερκίδα σε όσους πάνε γήπεδο. Τα ξαναλέμε από βδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #96 στις: Τετ 12 Σεπ 2012 00:55 »
Δεν παιζει ο Μανιατης με εμας λογω τραυματισμου, στον σημερινο αγωνα.

Υ.Γ. Αν αυτο που εγραψε ο Γυφτοπουλος, το ειχε γραψει καποιος μη επιθυμητος δημοσιογραφος -Καλυβας, Σκουμπος κ.λπ.- θα ειχε πεσει η κυβερνηση; Τωρα τουμπεκι ψιλοκομμενο..τα αποβρασματα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος proedrara

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 205
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #97 στις: Τετ 12 Σεπ 2012 11:49 »
Παράθεση
Φίλαθλοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Εν όψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος, αυτό το Σάββατο, με αντίπαλο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ώρα 19:30),  σας καλούμε να στηρίξετε και να ενισχύσετε την προσπάθεια της ομάδας μας.

 

 

 

Φίλαθλοι. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μας χρειάζεται όλους. Δεν περισσεύει κανένας. Ελάτε το Σάββατο, στο Ε.Σ.Ι «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», να βοηθήσετε με την παρουσία, το υπέροχο φίλαθλο πνεύμα και  τα μοναδικά συνθήματά σας, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας.

Ο δρόμος την φετινή χρονιά θα είναι δύσκολος,  αλλά να είστε σίγουροι ότι ενωμένοι και όλοι παρόντες στο τέλος θα δικαιωθούμε,  τερματίζοντας εκεί που πρέπει και αρμόζει στον αγαπημένο μας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Να μην λείψει κανείς!

Εκ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

http://www.pasgiannina.gr/articles/na_men_leipei_kaneis


βαλε λιγο ποιο ακριβο το εισητηριο και να δεις πως δε θα λειψει κανεις....

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #98 στις: Τετ 12 Σεπ 2012 13:24 »
Ρε σεις ξεκολλάτε με τον Γυφτό. Θρύλο τον λέμε κοροϊδευτικά όλοι μας από την 10ετία του 70. Το γαύρος προέκυψε αργότερα. Μαουνιέρηδες τους λέγανε επίσης.

Κατά τα άλλα, .... κάνε και το γαύρο πισωγλέντη .. Ντεβισέντη Ντεβισέντη!!

Αποσυνδεδεμένος proedrara

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 205
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #99 στις: Τετ 12 Σεπ 2012 13:51 »
Παράθεση
Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα (6.9.2012) η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 19:30 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

 

 

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων που μπορούν οι φίλαθλοι του ΠΑΣ να εξυπηρετούνται είναι τα εξής:

Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πανηπειρωτικό): Τηλ. επικοινωνίας ( 2651070340)

Πέμπτη 6.9.2012: 09:00  έως 18:00

Παρασκευή 7.9.2012: 09:00 έως 18:00

Σάββατο 8.9.2012: 10:00 έως 14:00

Δευτέρα 10.9.2012: 09:00 έως 20:00

Τρίτη 11.9.2012: 09:00 έως 20:00

Τετάρτη 12.9.2012: 09:00 έως 20:00

Πέμπτη 13.9.2012: 09:00 έως 20:00

Παρασκευή 14.9.2012: 09:00 έως 20:00

Μπουτίκ (Φώτου Τζαβέλλα 29): Ημέρες και Ώρες Καταστημάτων. Τηλ. επικοινωνίας ( 2651064750).

Blue Vayeros(Φώτου Τζαβέλλα 17) : Απογευματινές ώρες μετά τις 18:00. Τηλ. επικοινωνίας  2651078103.

Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες, Ημέρα Αγώνα (15/09): Από τις 11:00 π.μ. μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό

* Επιπλέον η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 υπενθυμίζει ότι για την αγορά ενός και μόνο εισιτηρίου ΑΥΣΤΗΡΑ, θα πρέπει να γίνεται επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Αναλυτικά οι τιμές:

Θύρες 3-4-6: 25 ευρώ

Θύρα 9Α - Β: 20 ευρώ

Θύρες 10-11: 15 ευρώ

http://www.pasgiannina.gr/articles/kukloporia_eisiterion_gia_agona_me_ten_p_a_e_olumpiakos_1

παω σημερα το πρωι στη μπουτικ για εισητηρια, ζηταω 2 για τη 10 και μου λεει εγω δε εχω για τη 10 να πας στους μπλου βαγερος....

ξεφτιλα.....