Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
7 (9.9%)
1-0
8 (11.3%)
2-1
13 (18.3%)
0-0
2 (2.8%)
1-1
11 (15.5%)
2-2
7 (9.9%)
0-2
12 (16.9%)
0-1
2 (2.8%)
1-2
0 (0%)
1-3
5 (7%)
άλλο ?
4 (5.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 71

Η ψηφοφορία έληξε: Σαβ 15 Σεπ 2012 20:09

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 75048 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ολυμπιακος
« Απάντηση #200 στις: Σαβ 15 Σεπ 2012 21:32 »
Μετα την παραδοχη του αντιπαλου οτι επαιξε με την πιο οργανωμενη ομαδα που εχει δει ως τωρα στο πρωταθλημα
να πω μπραβο στον ΠΑΣ μπραβο στην ομαδα μας
 νομιζω παιξαμε με το πιο ιδανικο τροπο γιατι αν ανοιγομαστε νωρις ισως να εληγε κ νωρις το ματς
Σιγουρα 90 λεπτα ταμπουρι δε βγαινει κ ισως επρεπε στο β ημιχρονο να "ξεμυτησουμε" πιο νωρις μιας κ οπως φανηκε εχουμε καλη δουλεμενη ομαδα πιο ποιοτικη απο αλλες που θα παλεψουν για την αποφυγη του υποβιβασμου.
Ο γαυρος ηξερε οτι ο ΠΑΣ ειναι δυσκολος αντιπαλος εκανε λιγες αλλαγες στη βασικη 11αδα κ επαιξε με ολες του τις δυναμεις.
Η μονιμη αμπαλοσυνη καποιων παικτων μας μας στερησε στο τελος μια επικη ανατροπη
βεβαια ο ιδιος παικτης ειχε σκοραρει σε μια μεγαλη ανατροπη πριν 3 χρονια αλλα δυστυχως σημερα δεν ειχαμε την ιδια τυχη.
Δεν υπαρχει περιπτωση να κινδυνευσουμε κ αν ο χβ ηταν πιο προσεκτικος φετος θα ειχαμε πολλες ελπιδες για ευρωπη.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Σαβ 15 Σεπ 2012 21:35 »
Μπραβο στα παιδια για την εμφανιση!

Ιλιτς εισαι απλα καυλα!!

Λυση συμβολαιου ΤΩΡΑ στον ΑΧΡΗΣΤΟ τζανη!!! ΟΥΣΤ !!!! ΑΜΠΑΛΕ!!!

Μπραβο και παλι στους υπολοιπους παιχτες μας!

Μπορουσαμε και το χ αλλα μπορουσαμε να χαναμε και με περισσοτερα!!!

Διπλο στη Βεροια που πηρε 3 κοκκινες!!!
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Σαβ 15 Σεπ 2012 21:47 »
Όπως είπα τι να πω για τον Τζανή, πρωτη φορά βλέπω να μην μπορεί να την τσιμπήσει κάπως την μπάλα ,σηκώνω τα χερια ψηλά,
η ομάδα φοβηθηκε στην αρχή , μπορούσαμε  για μένα να  πάρουμε και το παιχνίδι όπως δείξαμε και παίξαμε σαν ΠΑΣ που γουστάρουμε μόνο στο τελευταίο.
20 λέπτο.
Περασε αυτο το ματς.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  και μην ακούω βλακείες ότι μενουμε άνετα διότι μην βγεί μπουμεραγκ!

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Σαβ 15 Σεπ 2012 21:53 »
ΤΖΑΝΗ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ  :stop: :stop: :stop: :stop: :stop:

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ  :mono: ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΣ ΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΥΓ:ΤΖΑΝΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΜΠΑΛΕ

ΥΓ2: ΤΖΑΝΗ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.ΜΑΛΑΚΑ

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Σαβ 15 Σεπ 2012 21:57 »
Το ματς το έχασε ο Χριστοπουλος ! Τέλος !Ειμαι παρα πολυ πικραμένος και απογοητευμένος !
Απο τον Πατσατζογλου ...αριστερό χαφ,την αλλαγή του παίκτη με την καλύτερη ψυχολογία δυο λεπτά μετά το γκολ που έβαλε ,και φυσικά την αλλαγή στο ...89 !!! Επιμονή στον Ντασιο,χωρίς αριστεροποδαρο μπακ κλπ κλπ κλπ
Κρίμα η υπερπροσπάθεια των τελευταίων λεπτών . Αυτά...

Υ.γ Μπράβο σε όποιον έφερε τον ΙΛΙΤΣ !!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Σαβ 15 Σεπ 2012 22:00 »
Όπως είπα τι να πω για τον Τζανή, πρωτη φορά βλέπω να μην μπορεί να την τσιμπήσει κάπως την μπάλα ,σηκώνω τα χερια ψηλά,
η ομάδα φοβηθηκε στην αρχή , μπορούσαμε  για μένα να  πάρουμε και το παιχνίδι όπως δείξαμε και παίξαμε σαν ΠΑΣ που γουστάρουμε μόνο στο τελευταίο.
20 λέπτο.
Περασε αυτο το ματς.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  και μην ακούω βλακείες ότι μενουμε άνετα διότι μην βγεί μπουμεραγκ!

ΥΓ   Πραγματικά με τον Μπεσέρα θα ειμασταν  μια κλάση πανω ας οψεται η αδειοδοτηση

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #206 στις: Σαβ 15 Σεπ 2012 22:02 »
Μια χαρα παιξαμε, υπομονετικα και οταν ηταν να κανουμε φαση μας εβγαιναν.

Αυτο το παιδακι γιατι δν τον δινουν στην Κρανουλα τουλαχιστον μπεχο εντελως να απαλλαγουμε απο αυτον. Οποιοσδηποτε αλλος απο τους 17 να ηταν σε αυτη την φαση κατι θα εκανε. Ο συγκεκριμενος ουτε μπαλα ξερει μας εστειλε μια φορα Β γιατι εβγαινε και πρωτος σκορερ ( αισχος δηλαδη).
Και φαινεται και παρατηρηθηκε οτι ο τζες εχει παρει κιλα ή πρήζεται με παχιές  μαλακιες γιαυτο και ειναι μαλακας .

Μπορουσαμε το Χ και ποσο μαλλον την Νικη αμα δεν γινοταν το 0-1 και γρηγορο το 0-2.

Να παρουμε την Βεροια να ερθουμε στα Ισα μας.

Διακριθέντες του ματς, Φεγκρους για την διπλη αποκρουση, Παντος, Ιλιτς Ντασιος, Κολοβετσιος, Γεωργιου, Μιχαηλ,Τσουκαλας.

Αντιπερα οχθη. 22 , Πατσα για την πασα που κανει για το 0-1, Βιλα, και λιγο ο Ντεβισεντι πολυ κουρασμενος μετα το 70' και αργος πολυ στις αντιδρασεις του αμα ειχε κανει το 1-0 θα ειχαν παει αλλιως τα πραγματα.

Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Σαβ 15 Σεπ 2012 22:11 »
Είπαμε εγώ σαν ΠΑΣ και νομίζω σαν Ηπειρωτης παιξτε στα ίσα και ότι βγεί με παθος , αυτό ήθελα και θελω
 αλλά ο προπονητής ειχε άλλα στο νου, το φοβήθηκε τι να πουμε!
είπαμε στο τελευταίο 20 λεπτο παίξαμε σαν ΠΑΣ που γουστάρουμε αλλά πάλι με ελλειψη για μενα μια κλάση παίκτη τύπου Μπεσέρα ειναι εμφανής να ξετρυπωνει τα δύσκολα ματς!

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Σαβ 15 Σεπ 2012 22:33 »
εγω αλλο δεν καταλαβα.το εχασε λετε ο χριστοπουλος.τι αλλο να εκανε?αυτους τους παιχτες εχει,αυτους βαζει.
μια χαρα εμφανιση,εκαναν τους γαυρους να χεστουν και να πεφτουν κατω καθε 2 λεπτα.με την βοηθεια του κουκουλακη που σφυριζε οτι ηθελε και του τσουκαλα που κανει λαθος που δεν το κανουν ουτε στα τοπικα.
για μενα το προσυμο ειναι θετικο...αφηνει ελπιδες για την συνεχεια! :mono:

α και,λευτερια στον οπαδο μας που μπαγλαρωσαν οι μπατσοι...
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 15 Σεπ 2012 22:39 από pas1966 »
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Σαβ 15 Σεπ 2012 22:55 »
Μεγάλο πρόβλημα έχουμε στο ψηλό παιχνίδι.Κατα τ'άλλα η άμυνά μας λειτουργεί καλά.Μπροστά Ντε Βινσέντι,Ίλιτς και μετά το χάος.Το είδαμε το χάος σήμερα.Αν στην ομάδα είχαμε άλλον ένα μέσo που να ξέρει μπάλα και ένα σέντερ φορ που να ξέρει απλά τα βασικά (κοντρόλ και πλασέ στο τετ α τετ) θα κάναμε πλάκα φέτος.
Οι γαύροι μετά το γκολ του τζεμπούρ θυμήθηκαν το περυσινό 0-4 και χάρηκαν.Τελικά το ματς θύμισε το 2-2 του 2009 και το τελείωσαν με καθυστερήσεις και ψευτοτραυματισμούς.Τσίμπα τη ρε τη ρημάδα τη μπάλα στο τέλος.Τόσο δύσκολο είναι?

Εκείνος ο Ίλιτς πόσα κιλά μπάλα ξέρει? Οι 2 μπαλιές του (στον Πάντο όταν όλοι περίμεναν σέντρα και στο Τζάνη από την τρύπα της βελόνας) θα μπορούσαν να τον έχουν χρίσει από τώρα MVP της αγωνιστικής.

Και μην το ξεχάσω.Ωραίο κοντρόλ έκανε ο τζεμπούρ στο 2ο γκολ.Και ωραίο στρώσιμο με το χέρι.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 15 Σεπ 2012 23:28 από yazid »

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Σαβ 15 Σεπ 2012 23:06 »
 τι να κανε ο χριστοπουλος ρε παιδια να ανοιγε το ματς απ το1ο λεπτο?
θα τους εσκαγε τους παικτες
Ειπαμε ταμπουρι 90λεπτα δε σε βγαζει αλλα δε γινοταν αλλιως
εβγαλε το ημιχρονο κ χαλασε το ματς απο λαθος που δεν υπολογιζεις οτι θα κανεις οταν
παιζεις σε τετοιο επιπεδο
ισως
 επρεπε να κανει πιο νωρις αλλαγη να πιεσει πιο ψηλα ωστε να βγουμε απ την αμυνα
κ να υποχρεωσουμε το γαυρο  να κοιταξει την αμυνα του ωστε να εχει λιγοτερες τελικες κ αρα λιγοτερη πιεση ωστε ν ανασανουμε στην αμυνα
Δε γινοταν αλλιως...μετα το0-1 ο ΠΑΣ εδειξε το πραγματικο του προσωπο
αλλα για να φτασεις στο 60 με 0παθητικοεναντια σε τοσο δυνατο αντιπαλο
 χρειαζοταν να αμυνθεις ωστε στον υπολοιπο χρονο
να ρισκαρεις.
Το λαθος ειναι του χβ που αν δεν εκανε μαλακιες κ εφερνε 2-3 παικτες της κλασης του

θα ειμαστε σουπερ...αλλα...
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 15 Σεπ 2012 23:14 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Σαβ 15 Σεπ 2012 23:14 »
αγωνας μεταξυ ομαδων με τεραστια διαφορα ποιοτητας
ο χριστοπουλος τοπαιξε το παιχνιδι οπως επρεπε για να παρει ενα θετικο αποτελεσμα.......δειτε τα ροστερ και σταματηστε να βλεπετε την ταινια "300".......ειπαμε...ενας ηταν ο λεωνιδας

παμε για αλλα.......βεροιες πανιωνιους λεβαδειακους.......εδω να σε δω αδερφε........

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Σαβ 15 Σεπ 2012 23:17 »
Μια χαρά θα μπορούσε να παίζει ο Κεϊτά αντί του Πάτσα, μια χαρά μπορούσε να θα παίζει ο Κοροβέσης αντί του Πάντου και μια χαρά θα μπορούσε να παίζει η πολυθρόνα δίπλα μου αντί του Ντάσιου.

Σωστή αντιμετώπιση του ματς πάντως και ας φοβήθηκε λίγο παραπάνω ο κόουτς. Αν οι αλλαγές γίνονταν πιο νωρίς, με τέτοια άμυνα ανέκδοτο που είχε ο γαύρος, θα μπορούσε να ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα.

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Σαβ 15 Σεπ 2012 23:26 »
Μιλάμε για μια ομάδα χωρίς μπατζετ(όπως το εννοούμε στην Ελλάδα) απέναντι σε μια ομάδα εκατομμυρίων μόνο μπράβο στους παικταραδες που τουσ έπαιξαν στα ίσια. Και ένα γαμωτο μένει βέβαια αλλα ΠΑΣ είσαι. Υ.Γ CJ. Υπάρχουν παίκτες ποιοτητας(ιλιτς, ντεβινσεντι π.χ), υπάρχουν και μη ποιοτικοι που παίζουν με πάθος και υπέρκαλύπτουν έτσι πολλές αδυναμιες(παντος,λιλα,βίλα). Υπάρχεις και εσύ που δεν έχεις τίποτα απο τα δυο. Μπράβο σου που είσαι σε μια ιστορική ομάδα της Α εθνικής.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος foreigner

• Jr. Member
  • **
  • κουραζομαι να εχω παντα δικιο....α ειμαι και ΠΑΣ!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Κυρ 16 Σεπ 2012 00:02 »
Ο Ιλιτς μπροστα ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ...δεν μπηκε ουτε μια φορα στην περιοχη, δεν πατησε μια μπαλα, δεν μαρκαρε ουτε για αστειο!!!!στα πλαγια ειναι πολυ θετικος και με ενα καλο φορ περιοχης η επιθεση μας θα γινει ανταγωνιστικη!!!!!αν δεν μπει αυτο το παιδι στην σωστη θεση ενα ολοκληρο πρωταθλημα θα κανει 1-2 φασεις σε καθε παιχνιδι και τιποτα αλλο.....και μαζι με τον ντεβιντσαντι πρεπει να παιξουν και λιγο αμυνα ρεεεε!!!!! ας πιεσουν και λιγο να βοηθησουν την ομαδα, ας μην παιζουν για την επομενη μεταγραφη....κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ολους τους αλλους, παμε για το διπλο στην Βεροια ετσι για να σωθουμε και γρηγορα, εχω πιστη στην ομαδα!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Κυρ 16 Σεπ 2012 00:13 »
εδω ειδαμε τον φεγκρους (ο οποιος μ αρεσει πολυ απλα σημερα δεν το χε και πολυ) mvp.......

.......πως θα διαβαζαμε οτι ο ιλιτς ειναι ανυπαρκτος?

οτι να ναι
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Κυρ 16 Σεπ 2012 00:28 »
φιλε απειρε μαλλον δεν διαβασες σωστα....μπροστα ανυπαρκτος, στα πλαγια θετικος....διαβαζε ολες τις προτασεις μεχρι τελους,βοηθαει...επισης εναν συγχρονος φορ πιεζει και μαλιστα πολυ!!!!απο αυτον ξεκινα η αμυνα, ειδε κανεις τον Ιλιτς να πιεζει? αν τον ειδε να μου το πει ρε παιδια

Αποσυνδεδεμένος GIWRGAKIS99

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Κυρ 16 Σεπ 2012 00:29 »
Με τα περισσότερα σχόλια συμφωνώ, ο Ολυμπιακός είναι άλλο επίπεδο όντως, αλλά αν είχαμε λίγο καλύτερη ομάδα, θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία.

Στη φάση του Ντάσιου νομίζω, δεν υπάρχει πέναλτι;
Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με κάθε φάση, αλλά νομίζω ότι έπρεπε να δοθεί, μιλάω για τη φάση στις καθυστερήσεις, από τη δεξιά πλευρά, σε μαρκάρισμα του Σιόβα.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Κυρ 16 Σεπ 2012 00:33 »
Βαρόμετρο συνέχειας τα  ματς  με  βάζελο και  γαύρο.
Υπάρχουν άλλοι, άλλες  με  1: 8.80, Χ: 4,20, 2: 1,50 ?
Όλα θα πάνε καλά και  όσο  θα υπάρχουν λεφτά …

Έχουμε παιχτρόνια και  η έδρα μας  διαφαίνεται  αχτύπητη … τόπο στα νιάτα και  κολύμπι στα βαθιά.
Μπράβο  στο πνεύμα  ΚΟΟΥΤΣ  που «έπεμψε» τον  παίκτη  Ίλιτς, έστω  … θα βρει τον καιρό του.
Και μη νομίσει ή μάλλον μη κάνει το λάθος ο κ. Χριστόδουλος και στηριχτεί στην ίδια και την  ίδια 11δα, θα τους κάψει … άλλους στο παιχνίδι και άλλους στο ζέσταμα.
Ρίξε μέσα Αυγενικού, Κοροβέτση ...
Προφανώς, θα θέλαμε πιο «βρώμικο» παίκτη στο κέντρο … αλλά θα δουλέψουν.

Η κερκίδα μας  θα ανακτήσει την κερκίδα της, χατήρι των νέων Παιχτών  που φτιάχνουν το  νέο ΠΑΣ … θα τη δούμε με το Λεβαδειακό, αν και Δευτέρα  01/10/12.
Πάντος, αν πηγαίνουμε  στο γήπεδο, αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να χάσει κανένα  παιχνίδι εντός … πρώτο και τελευταίο ήταν αυτό, αν πάμε στο γήπεδο.
Όμως  για  να πάμε μπροστά, πρέπει να πιστέψουμε στα παιδιά, να τα ενθαρρύνουμε και να μη  παλινδρομούμε συγκριτικά με  γνωστά «παικτικά   ειδύλλια» του παρελθόντος.

Ο Χρήστος, θα κοιμηθεί ήσυχος απόψε … αν ήταν 21 θα έβλεπε το γαυρόνειρο, αλλά και ο  εφιάλτης  που βλέπει  καλός, όπως και για πολλούς άλλους που τον βλέπουν,  ετών 50 και βάλε.
Μπράβο και στον SUPER FM για το προκαταβολικό γαυρορεπορτάζ της Παρασκευής.

Ο σταλών  τοις μετρητοίς … κέρδισε σήμερα, η μαγκιά στον ξύπνιο  γίνεται … το μακροπρόθεσμο κέρδος, φίλε.
Τα ωραία, στης  βασίλισσας το  πέταλο.

Κίτρινες:  Κολοβέτσιος, Πάντος, Λόκο

Υ.Γ.: Οι αλλαγές ήταν στοχευμένες, λόγω φούριας.

Υ.Γ.2: Μόλις πληροφορήθηκα για τις 3 Κόκκινες στη Βέροια ... Φίλε αν ήταν στο στόιχημα θα μιλούσες με εκατ. απόψε. Δεν το πιστεύω!!! Γκολ και κάρτα?

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 16 Σεπ 2012 01:02 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Κυρ 16 Σεπ 2012 00:34 »
δε μπορουμε να διαφωνησουμε δηλαδη?

η γευση που μου εμεινε απο το ματς ειναι γλυκοπικρη....γλυκα για τη συνεχεια,πικρα γιατι δε καναμε κηδεια στον σκατογαυρο
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Κυρ 16 Σεπ 2012 00:44 »
δεν είδα το ματς γιατι ταξίδευα και στο αυτοκίνητο δεν εχω νόβα(μόνο στο κότερο και στο ιδιωτικό τζετ εχω βάλει  :P :P :P)
Μου μετέφεραν και για να είμαι ειλικρινής αυτό καταλαβα απ τη ραδιοφωνική μετάδοση ότι παίξαμε το πιο κλειστό μας ματς τα τελευταία χρόνια. Δεν ξέρω γιατι φοβήθηκε τοσο το ματς ο προπονητής. Θα μου πείτε παραλίγο να του βγει. Δεν του βγήκε όμως..
Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι ήταν θεωρητικά χαμένο. Δεν περιμένεις βαθμούς σε αυτα τα ματς για να σωθείς.
Μου μετέφεραν πολύ καλά λόγια για τον ιλιτς απλά μου απ ότι καταλαβα και απ το ράδιο δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου στο πρώτο ημίχρονο.
Δεν καταλαβα και την αλλαγή του γεωργίου. Μόλις βάζει γκολ και ανεβαίνει η ψυχολογία τον βγάζεις;
Μη τα ρίχνουμε στον προπονητή όμως. Όταν ήρθε όλοι ξέραμε ότι δεν θα έχουμε φέτος ούτε μουρινιο ούτε μπάγεβιτς ούτε αγγελο. Νέος είναι το αγροτικό του κάνει εμπειρίες μαζεύει. Και καλά κάνει. Ότι πληρώνεις παίρνεις αυτό είναι νόμος.

Υγ.Άμα το έχει σε επανάληψη η νόβα το βράδυ να το δω αξίζει η να βάλω καμία τσιοντα να περάσει η ώρα γιατι εχω μια ώρα στη σπάρτη και δεν κυκλοφορεί ψυχή στους δρόμους.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Κυρ 16 Σεπ 2012 00:47 »
και γω φιλε απειρε μονο ΠΑΣ!!!! δεν μπορω ομως τους αθλητες που παιζουν πρωτα για τον εαυτο τους και μετα για την ομαδα!!!!! θα διαφωνισουμε πολλες φορες και ειναι θεμιτο και με μια νικη στην Βεροια θα γελασουμε και μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Κυρ 16 Σεπ 2012 00:53 »
και γω φιλε απειρε μονο ΠΑΣ!!!! δεν μπορω ομως τους αθλητες που παιζουν πρωτα για τον εαυτο τους και μετα για την ομαδα!!!!! θα διαφωνισουμε πολλες φορες και ειναι θεμιτο και με μια νικη στην Βεροια θα γελασουμε και μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 κόκκινες σήμερα η βέροια; έγινε καμία μανουρα εκεί η ενας ενας βγήκαν; μεγάλη ευκαιρία για διπλό πάντως την άλλη βδομάδα.
Εκεί θα είμαστε όπως και να έχει. Κόψαμε τα εντός λόγω χβ αλλά αρχίσαμε τα εκτός πάλι. Κάτι είναι και αυτό.

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Κυρ 16 Σεπ 2012 01:02 »
3 κόκκινες σήμερα η βέροια; έγινε καμία μανουρα εκεί η ενας ενας βγήκαν; μεγάλη ευκαιρία για διπλό πάντως την άλλη βδομάδα.
Εκεί θα είμαστε όπως και να έχει. Κόψαμε τα εντός λόγω χβ αλλά αρχίσαμε τα εκτός πάλι. Κάτι είναι και αυτό.

Γύρω στο 40' δεύτερη κίτρινη ο Σνάουτσνερ (σωστή),ΣΤΟ 82-83' δεύτερη κίτρινη ο τερματοφύλακας(σωστή) και στο 90 ένας αμυντικός (νομίζω ότι και αυτή σωστή ήταν)

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Κυρ 16 Σεπ 2012 02:50 »
Συγκρατημένα απαισιόδοξος ήμουν όπως με τον Παναθηναϊκο.

Τελικα το παιχνιδι εξελιχθηκε περίπου το ίδιο
και το χάσαμε στις λεπτομέριες.

Κακα τα ψέματα, ειναι δυσκολο να κερδισεις μια ομαδα
με δεκαπλασιο μπατζετ.Οσο δυσκολο ειναι να κερδισει ο Ολυμπιακος
Ευρωπαϊκες ομαδες με πολλαπλασιο μπατζετ.
Είναι αντικειμενικές οι δυσκολιες.

Παντως ο Ολυμπιακός
δεν εχει βρει ρυθμό και δεν είναι (τουλαχιστον ακομη) η περσυνη ομαδα.
Εχει ομως τους ποδοσφαιριτες που θα κανουν τις φασεις.

Εμείς, έχουμε θετικα στοιχεια.
Νομιζω πως η αυρα Αναστασιαδη και τα στοιχεια του έμειναν
το παλευει και ο Χριστοπουλος, καλα προς το παρόν.

Καλή αμυντικη λειτουργια
θα πρεπει να βρουμε συνοχή στο κεντρο
και την μετεμψυχωση της Παναγιας στο σκοραρισμα (λεγε με Βίλα)

Ο Ιλιτς φαινεται να το χει, αλλα θελει σεντερ φορ.
ο Ντε Βισεντι είναι απολαυση, αλλα θελει χαλιναρι
απο τον Γεωργιου μπορεις να περιμενεις πραγματα
αλλα καποιος λειπει εκει μπροστα.

Θα δειξει η συνεχεια, τωρα ξεκινησαμε...

Συγχαρητηρια για την εμφανιση, προσωπικα (βαση των δεδομενων)
ειμαι ικανοποιημένος.