ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Παραιτήθηκε ο Ελευθερόπουλος
Η ήττα 2-1 από την Κέρκυρα στο «νησί των Φαιάκων» - δεύτερη συνεχόμενη μετά την εντός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έφερε την αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από τον πάγκο του Πανιωνίου.
«Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι ενδεδειγμένη η αλλαγή προπονητή στην ομάδα. Το μόνο που ήθελα από την αρχή που ανέλαβα ήταν το καλό της ομάδας και των παικτών μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Ελέ» στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Κέρκυρας, γνωστοποιώντας τις προθέσεις του.
Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η πρώτη μου προσπάθεια σαν προπονητής έγινε στον Πανιώνιο και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν αυτό το διάστημα, την διοίκηση και τους φιλάθλους, ειδικά τα παιδιά στο πέταλο που δεν έπαψαν να μου δείχνουν την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους. Πάνω από όλα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου».
Πάντως ο Ανδρέας Σάμαρης, με δηλώσεις που έκανε, εξέφρασε τη λύπη του για την απόφαση του προπονητή του και ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες θα μιλήσουν μαζί του για να προσπαθήσουν να του αλλάξουν γνώμη, με αποτέλεσμα να μην είναι βέβαιοι ότι θα υπάρξει παραίτηση.
Η θέση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου είχε τεθεί σε αμφισβήτηση μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Βέροια, στις 13 Ιανουαρίου, όταν είχε δεχθεί αντικείμενα από μερίδα οπαδών των «κυανέρυθρων» (σ.σ. όχι των οργανωμένων).
Η διοίκηση είχε εκδηλώσει άμεσα τη στήριξή της στο πρόσωπό του με ανακοίνωση και ο ίδιος τελικά αποφάσισε 24 ώρες μετά, με γραπτή του δήλωση, να παραμείνει στον πάγκο, έχοντας λάβει και στήριξη από αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών, η οποία τον επισκέφτηκε στο σπίτι του!
Τελικά, η κακή πορεία του Πανιωνίου έφερε την αποχώρησή του. Οι «κυανέρυθροι» συνέτριψαν στις 17 Νοεμβρίου τον Πλατανιά με 4-0 και στη συνέχεια έκαναν 5 σερί ήττες, για να ακολουθήσει το 1-1 με την Βέροια, ήττα από τον ΟΦΗ, νίκη επί του Λεβαδειακού και άλλες 3 συνεχόμενες ήττες (ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα).
απο Sentragoal.gr