Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
10 (18.5%)
1-0
9 (16.7%)
2-1
7 (13%)
0-0
2 (3.7%)
1-1
5 (9.3%)
2-2
2 (3.7%)
0-2
6 (11.1%)
0-1
0 (0%)
1-2
8 (14.8%)
άλλο?
5 (9.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 54

Η ψηφοφορία έληξε: Δευ 01 Οκτ 2012 10:24

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός  (Αναγνώστηκε 33006 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 27 Σεπ 2012 20:57 »
Παράθεση
Εγω ειπα παιζουμε με τη Ρεαλ μ αυτα που διαβαζω. Ομαδαρα η Λειβαδια κλπ. Και περσι τα ιδια λεγανε μερικοι
Εγω  αν θυμαστε περσι ετσι εκφραστηκα για τον κομποτιακο οποτε θεωρητικα ειμαι κ εγω υπευθυνος για την μπαρτσελονοποιηση τους :P

κ επειδη περσι με πηγε γουρι  κ τον τσακισαμε τον σουβλακια επανερχομαι φετος με επικαιροποιημενο portofolio:P :P :P
levadeiabarca

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 27 Σεπ 2012 21:07 »
Στη φετινή φωτο γιατί λείπει ο ..... Οτσαλάν-Γκουαρντιόλα;;; Επειδή φέτος παίζει .. Τίτο Βιλανόβα;;;

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 27 Σεπ 2012 21:39 »
Βασικα συμφωνα με οσα εχω δει μας εχουν ανετα...αλλα ελπιζω για το καλυτερο...ψηφισα 1-2

Αποσυνδεδεμένος thecouchcoach

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
    • couchcoachdiaries
« Απάντηση #28 στις: Πεμ 27 Σεπ 2012 23:30 »
σκέψεις του μεσοδιαστήματος-

Παράθεση
Το πρώτο βήμα, για να πραγματοποιήσεις το οτιδήποτε, είναι να μπορείς να το φανταστείς. Ο ΠΑΣ, όπως αρχικά φάνηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κι ακόμη περισσότερο στο κυριακάτικο ναυάγιο στη Βέροια, δυσκολεύεται εξαιρετικά να φανταστεί τον τρόπο ή τους τρόπους, ώστε να πάρει αυτό που θέλει κι εν πολλοίς δικαιούται: ζεστούς, λαχταριστούς βαθμούς δηλαδή. Στο σημείο αυτό κάνει απρόσκλητη την εμφάνισή της η δεδομένη απειρία του Χριστόπουλου. Ο συμπαθής προπονητής αδυνατεί μέχρι στιγμής να καταστρώσει ένα πλάνο, ένα σχέδιο νίκης. Διόλου τυχαίο ότι, συμπεριλαμβανομένου και του περσινού του περάσματος, ακόμη δεν έχει φύγει με το αέρα του νικητή απ’ το γήπεδο.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο στήσιμο της ομάδας, κυρίως όσον αφορά το επιθετικό της πλάνο. Δεν έχει βρεθεί ακόμη ο ιδανικός σχηματισμός στη μεσαία γραμμή, ούτε κι ένας τρόπος ορθολογικότερης αξιοποίησης των πλάγιων μπακ –η εικόνα του Πάντου στα αριστερά είναι αποκαρδιωτική και μάλιστα όχι με δική του ευθύνη. Μοιραία η μπάλα φτάνει, όποτε και αν φτάνει, με κακές προϋποθέσεις στους μπροστινούς, κι οι επιλογές περιορίζονται αρκετά, εάν σκεφτούμε ότι στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων ο ΠΑΣ επιτίθεται μονάχα με τέσσερις παίχτες. Ελλείψει κι ενός φορ περιοχής, απ’ αυτούς που δεν κάνουν σπουδαία πράγματα μα που τους νιώθει η αντίπαλη αμυντική γραμμή, ο ΠΑΣ προϊόντος του παιχνιδιού δείχνει ελάχιστα επικίνδυνος. Δυστυχώς, επειδή όπως και στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική, μια ομάδα που δεν απειλείται φυσιολογικά παίρνει μέτρα στο γήπεδο και κυνηγά το γκολ με περισσότερη σιγουριά. Ας αναλογιστούμε τι συμβαίνει στο μπάσκετ, όταν ο αμυνόμενος καλείται να αντιμετωπίσει κάποιον επιτιθέμενο που δεν φημίζεται για το καλό του σουτ από μέση ή μακρινή απόσταση ∙ του δίνει τότε κάποια μέτρα, κλείνοντας προς τα μέσα κι εξασφαλίζοντας καλύτερη ισορροπία για την άμυνά του. Αυτός είναι ο κίνδυνος!

Απέχει πολύ ωστόσο η σημερινή εικόνα του ΠΑΣ απ’ το να είναι τελεσίδικα αρνητική, πόσο μάλλον απογοητευτική ή τραγική. Στα μέσα Σεπτεμβρίου κάποια πράγματα θα λειτουργούν καλά και κάποια άλλα όχι και τόσο. Ο Χριστόπουλος καλείται να λύσει έναν ενδιαφέροντα γρίφο: να βρει λύσεις στην επίθεση, να καταλήξει στα πρόσωπα της αμυντικής γραμμής, να ξεδιαλύνει το τι είδους χαφ χρειάζεται ώστε να επιλέξει στη συνέχεια τα προσήκοντα και, τέλος, να μην ξεχνά να ρίχνει και μια ματιά στο σύνολο του ρόστερ, διότι η χρονιά είναι μεγάλη κι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει νέα πρόσωπα. Και είπαμε, χωρίς φαντασία και πίστη δεν πάμε πουθενά, και στη ζωή και στο ποδόσφαιρο.

http://couchcoachdiaries.wordpress.com/2012/09/27/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BD%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%AD%CF%82/

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 27 Σεπ 2012 23:38 »
Ο Λεβαδειακός Μπαρτσελόνα σίγουρα δεν είναι.
Μαζί, όμως, με τον φετινό ΠΑΟΚ του Δώνη, και λιγότερο την Τρίπολη και τον Ατρόμητο, είναι οι μόνες ομάδες απ' τη Σούπερ Λιγκ τις οποίες μπορείς να δεις σχετικά ευχάριστα -ανάλογα και τον αντίπαλο, πάντα- για ένα ολόκληρο 90λεπτο απ' τη τηλεόραση.
Κι αυτό γιατί δημιουργούν.

Καλείται λοιπόν, ο Χριστόπουλος να πιστέψει πρώτα ο ίδιος στον εαυτό του και στην ομάδα του, κι έπειτα εμείς σε αυτόν.
Κι ας μη κάνουμε το ματς must win situation, γιατί αυτό μόνο κακό μπορεί να φέρει.

Παρόλα αυτά, η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική.

Όλοι στο γήπεδο και πίστη στην ομάδα ως το 95'.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 27 Σεπ 2012 23:52 »

Είναι με Ακόστα, Γεωργίου μέσα και Φεγκρούς, Ντεβινσέντι, Τζημόπουλο, Αυγενικού, Τοπούζη έξω.

σκέψεις του μεσοδιαστήματος-

Άψογος!
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 28 Σεπ 2012 00:27 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Παρ 28 Σεπ 2012 09:16 »
Διαβασα και μειωμενες τιμές στα εισητήρια , επιτέλους μια σωστη κίνηση σε αυτους τους δύσκολους καιρούς που ζούμε!

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Παρ 28 Σεπ 2012 09:59 »
Παράθεση
Μαζί, όμως, με τον φετινό ΠΑΟΚ του Δώνη, και λιγότερο την Τρίπολη και τον Ατρόμητο, είναι οι μόνες ομάδες απ' τη Σούπερ Λιγκ τις οποίες μπορείς να δεις σχετικά ευχάριστα -ανάλογα και τον αντίπαλο, πάντα- για ένα ολόκληρο 90λεπτο απ' τη τηλεόραση.
Κι αυτό γιατί δημιουργούν.
Ετσι ειναι...ομως
η μπαρτσελονοποιηση της λιβαδειας (της τριπολης αυριο, του πλατανια μεθαυριο) για μενα δεν εχει να κανει με την ομαδα αυτη καθ εαυτη κ το συμπαθητικο ισως ποδοσφαιρο που παιζει... επειδη οι αλλοι ειναι αμπαλοι,
αλλα με την μονοφθαλμη ομαδα που κυριαρχει στους τυφλους. :(
Δειγμα της καταντιας,της απαξιωσης κ του αθλιου επιπεδου του ελληνικου ποδοσφαιρου.
Ναι επειδη γεμισαν με λαμογια καιροσκοπους διεφθαρμενους κ εγκληματιες παραγοντες πολλες ομαδες παραδοσιακες δυναμεις με κοσμο πισω τους, βρισκονται σε τραγικη κατασταση με αποτελεσμα ο καθε λεβαδειακος ο καθε πλατανιας κλπ (αυριο μεθαυριο δεν ξερω ποιος αλλος μπορει να ξεπεταχτει) να ξεχωριζουν στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
Γιατι δεν ξερω οταν μιλαμε για προοδο κ επενδυση στο ποδοσφαιρο, αν νοικοκυρης γινεσαι με 2-3 δανεικους που σου σωζουν την παρτιδα καθε χρονο ή επειδη πληρωνεις κ καποιους μισθους ή επειδη εχεις 2-3 αβαντες επειδη ο προεδρος σου ειναι απο τα εξυπνα λαμογεν που δεν τ αγγιζει ο νομος.
Εξ ου κ το κακοτεχνο "artwork" που σκοπο πιο πολυ εχει να διακωμωδησει μια γενικοτερη κατασταση που εχει να κανει με το (λεμε τωρα ;)) ελληνικο ποδοσφαιρο.

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Παρ 28 Σεπ 2012 23:24 »
Οσο κι αν με βολεύει που το συγκεκριμένο ματς έχει οριστεί δευτέρα....

Το ποδόσφαιρο παίζεται για αυτούς που χειροκροτούν στις κερκίδες και όχι γι' αυτούς που λαγοκοιμούνται στους καναπέδες.

:stop:

Boomtown Rats - I Don't Like Mondays

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 29 Σεπ 2012 01:37 »
Εμένα που μ'αρέσουν οι νεοτερισμοί και που και που γουστάρω να δοκιμάζω νέα πράγματα, γενικώς στη ζωή μου, μου αρέσει που το ματς θα γίνει βράδυ Δευτέρας.
Αρκετές Κυριακές έχω περάσει φτιάχνοντας το πρόγραμμά μου βάση του τι ώρα παίζει ο ΠΑΣ.
Ας μείνει και μία Κυριακή ελεύθερη...
Έτσι για αλλαγή.

Αν όλοι είναι καλά, θα ήθελα να δω την εξής διάταξη μεθαύριο με Λεβαδειακό:
Φεγκρούς

Πάντος

Μιχαήλ

Κολοβέτσιος

ΝτεΒισέντι

Ντάσιος

Τζάνης (Νικλητσιώτης)

Τσουκαλάς

Ίλιτς

Βίλα (Γεωργίου)

Λίλα (Κοροβέσης*)

*Τον Κοροβέση δεν τον έχω δει και δε μπορώ να έχω άποψη.
Ξέρω ότι τον πήραμε για αριστερό μπακ πάντως.
Χειρότερος απ'το Λίλα, δύσκολο να είναι...

Να ακούσω τις ενστάσεις σας  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 29 Σεπ 2012 02:15 από GIWRGIS »

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 29 Σεπ 2012 01:59 »
Χριστόπουλε άκου να μαθαίνεις.

Αν κάτι στραβώσει με 3-5-2 θα βαρεθείς να ακούς "ε αφού κατέβηκε με πέντε αμυντικούς ο χέσας, πώς να βγει η ομάδα μπροστά..."

Αν κάτι στραβώσει με 4-3-3 τότε θα ακούς "Παίζουμε μέσα στα Γιάννενα με τον Λεβαδειακό και μου κατεβάζει την ομαδα μόνο με έναν επιθετικό στη περιοχή..."

Το 4-4-2 είναι η λύση στο πρόβλημα σου. Και για το κάνουμε και εντελώς ροκ βαζουμε Τζάνη - Villa μπροστά.

-----------------Ταμπάσης

Πάντος Κολοβέτσιος Μιχαήλ Κοροβέσης

Γεωργίου Κειτα Ντεβισέντι Ιλιτς

---------------Τζάνης Villa

Ασσος κολώνα της ΔΕΗ έτσι.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σαβ 29 Σεπ 2012 11:35 »
Συμφωνω με αυτα που λεει ο Γιωργης
η μονη διαφωνια μου ειναι αντι για Παντο να εμπεινε ο Πατσα
και να παιξει λιγο πιο μπροστα απο τα ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ.
Η καλυτερα ακομη αντι για τον ΠΑτσα τον Λιλα σε εκεινη τη θεση.

και αριστερο μπακ ο Κοροβεσης που ουτε εγω τον εχω δει αλλα χειροτερος απο τους αλλους δεν παιζει να ειναι...
υγ. Που εισαι ρε ΒΑ ΒΑ ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ??????

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σαβ 29 Σεπ 2012 12:43 »
Moυ αρέσει πάντως αυτή η προπονητική της εξέδρας και του καναπέ. Και ιδίως όταν εμπεριέχει και συμβουλές προς τον προπονητή!!!! Και μετά το ματς ... αρχίζουν τα αν.. εκείνο, αν είχε ή δεν είχε βάλει τον τάδε κλπ κλπ κλπ!!!
Ας πω κι εγώ τη σοφή λαλακία μου, ως προπονητής της εξέδρας. Έχοντας ως βάση το ματς της Βέροιας (από κερκίδα πάντα) νομίζω ότι ο κόουτς (και με όσα βλέπει αυτός στην προπόνηση που δεν βλέπουμε εμείς) έβαλε στην αρχική 11άδα τους καλύτερους. Τώρα αν έπρεπε να παίζει ο Κεϊτά (που δεν τον έβαζε ο ΝτεΜολ που τον έφερε και ο Άγγελος τον έστειλε στον ... αγύριστο) ή ο Ντάσιος (που κατ εμέ έχει 2 χρόνια να κάνει καλό ματς) είναι γνώμες του καθενός.
Προσωπικά μια παρατήρηση μόνο: Για τα ακραία μπακ. Ο Λίλα και πέρσι επί ΝτεΜολ αριστερά έπαιζε (όταν έλειπε ο Βάντερσον). Γιατί φέτος δεξιά;; Και ο Πάντος αριστερά που 10 χρόνια δεξιά παίζει και το αριστερό δεν το χει, παρά την επέλαση και την πάσα πάρε βάλε στον Βίλα.
Τώρα αν ο Κοροβέσης είναι για 11άδα (που το χει το αριστερό) δεν ξέρω. Στα φιλικά που τον είδα έδειχνε να κατέχει το τόπι, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στις προπονήσεις. Όσο για το Γιάκο, μετά τις ευκαιρίες που πήρε πέρσι (προς το τέλος) επί Άγγελου, τον περίμενα καλύτερο φέτος. Στα φιλικά δεν μου έδειξε κάτι, προφανώς το ίδιο και στον Χριστόπουλο.
Πάντως το ματς με τον Κομπότη θα είναι διαφορετικό από ότι στη Βέροια. Και πέρσι ο Λεβαδειακός έκανε super πορεία, αλλά στα 2 ματς  με μας παρουσιάστηκε κάτω του μετρίου. Τι θα γίνει μεθαύριο;; Γρίφος. Προσωπικά βλέπω-θέλω κλειστό ματς, σφικτή άμυνα, να μην δεχθούμε γκολ και 1 θα το βάλουμε στις λίγες ευκαιρίες που θα κάνουμε!!!

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σαβ 29 Σεπ 2012 13:04 »
Η Δευτέρα εξαπανέκαθεν ήταν η πιο ποδοσφαιρική μέρα για τα Γιάννενα και το γήπεδο πάντα έχει περισσότερο κόσμο από την Κυριακή:

- Η αγορά είναι κλειστή και όταν το ματσάκι είναι σχετικά αργά όπως καλή ώρα μεθαύριο έχουν τελειώσει φροντιστήρια, αγγλικά κλπ κλπ των παιδιών και έχουν κλείσει τα γραφεία και οι δουλειές. Άρα δεν υπάρχουν απωλειες απ' αυτούς που έρχονται Κυριακή στο γήπεδο εκτός από ένα μικρό ποσοστό που δουλεύει Δευτέρα βράδυ.
- Αυτοί που λείπουν το ΣΚ είτε για διήμερο, είτε στο χωριό, είτε για γάμους κλπ δηλαδή ένα ποσοστό 20-30% του πληθυσμού, τη Δευτέρα είναι πίσω και διαθέσιμοι για γήπεδο.
- Το σημαντικότερο όμως είναι  το ερασιτεχνικό, όπου πάνω από 2000 άτομα (παίχτες, προπονητές, συγγενείς παιχτών κλπ) ασχολούνται Σάββατο και Κυριακή. Τη Δευτέρα δεν έχει ερασιτεχνικό, άρα εύκολα έρχεται γήπεδο κάποιος. Ασε που για να παίζει ο άλλος ερασιτεχνικό σημαίνει οτι είναι ποδοσφαιράνθρωπος άρα πολύ πιθανός επισκέπτης του γηπεδου.

Θυμηθείτε τα τελευταία χρόνια που είχε ματς Δευτέρα. Με οφη, πιερικό και παναιτωλικό πρόπερσι, με λεβαδειακό το 0-1 το 2006 κι άλλα πολλά. Περισσότερος κόσμος αναλογικά με Κυριακή. Και με ηλυσιακό στο 3-3 Δευτέρα δεν παίζαμε?

ΥΓ1.
Χριστόπουλε άκου να μαθαίνεις.
:P :P

ΥΓ2.
Το ματς θα το πάρουμε στο τέλος.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σαβ 29 Σεπ 2012 13:07 »
Yes of course BILLY_STAM!!!

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣ
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=11076&subid=2&pubid=129163526

Το  Κομποτιστάν  στα Γιάννινα με όπλο τον αιφνιδιασμό για 1 γρήγορο GOAL που θα επιδιώξει ο Οτσαλάν (στο 3΄ με Νιώνιο) κατεβαίνοντας  με «ατού»   το  «άγχος» των  Γιαννωτών  που «καίγονται» για την 1η νίκη.

Και σύμφωνα με   3w sportsioannina.gr … «εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τεθούν στην διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου οι,  Φέγκρους , Μιχαήλ ,  Ντε Βινσέντι»  με το Θέμη αμφίβολο.
Κόσμος, το αγχολυτικό της Ομάδας.

Υ.Γ.: GIWRGIS, ο Πολ σκέφτεται Ντόνκαστερ.
Υ.Γ.2: Λέτε να υπάρχει κανένας  Ζαϊρί ξεχασμένος στο ρόστερ μας?
Υ.Γ.: Και για μας τους Μπεσερικούς ... ο Μπεσέρα έφυγε  λόγω έλλειψης ποιότητας ή λεφτότητας?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Συνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σαβ 29 Σεπ 2012 13:12 »
Παράθεση
Και με ηλυσιακό στο 3-3 Δευτέρα δεν παίζαμε?

Σάββατο ήταν lemorsero.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σαβ 29 Σεπ 2012 13:42 »
Δεν ξεφευγω από την αρχική μου εκτιμηση, οτι θα διασυρθουμε. :(
Μακαρι να με διαψευσει η ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σαβ 29 Σεπ 2012 14:16 »
Εμένα που μ'αρέσουν οι νεοτερισμοί και που και που γουστάρω να δοκιμάζω νέα πράγματα, γενικώς στη ζωή μου, μου αρέσει που το ματς θα γίνει βράδυ Δευτέρας.
Αρκετές Κυριακές έχω περάσει φτιάχνοντας το πρόγραμμά μου βάση του τι ώρα παίζει ο ΠΑΣ.
Ας μείνει και μία Κυριακή ελεύθερη...
Έτσι για αλλαγή.

Κι εμένα μ αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα, δεν μ' αρέσει όμως να χορεύω είτε το ντέφι βαράει στο ρυθμό είτε όπως να 'ναι...

Ο ΠΑΣ δεν είναι δέσμευση. Οι Κυριακές που σχεδιάζονται με βάση το πρόγραμμα του ΠΑΣ είναι οι αληθινά ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σαβ 29 Σεπ 2012 15:01 »
Υ.Γ.: GIWRGIS, ο Πολ σκέφτεται Ντόνκαστερ.
Δεν πα να καταλήξει και στη Ρίζα ο Πολ.
Ποδοσφαιριστής με ψυχολογικά προβλήματα και συνεχή παραπτώματα, σημαίνει ότι δεν κολλάει με την ομάδα και επιβάλλεται να πάει αλλού μπας και βρει την "Ιθάκη" του.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σαβ 29 Σεπ 2012 16:50 »
Εξαιρουμενων των αναμετρησεων με γαυροβαζελους οπου οι συνθηκες ηταν εντελως διαφορετικες
και βλεποντας την προβα τζενεραλε με παναιτωλικο 0-0 το 0-0 με πλατανια κ το 1-0 στη βεροια
προβλεπω δυσκολο απογευμα απο την "μπαρτσολιβαδεια".

Μπορει ως ονομα κ ως ομαδα να αποτελει την αντιπροσωπευτικη εκδοχη της επαρχιακης ομαδας μιας μικρης πολης (που τεινει προς χωριο) χωρις οπαδους, ενος αδιαφορου κλαμπ που οσες συμμετοχες κ να κανει στη σουπερλιγκ δυσκολα θ αποτιναξει απο πανω του αυτα τα χαρακτηριστικα(εκτος κ αν τους παρει ο καυμενακης)...
...ομως οι συνθηκες τσιρκου που επικρατουν στο ελληνικο ποδοσφαιρο την εχουν αναδειξη σε μια δυναμη που απλα εχει τη δυνατοτητα να επικρατει μες το χαος, κοινως να ειναι ο μονοφθαλμος αναμεσα στους τυφλους.

Ξερω κοσμο με ασχετη καταγωγη απο τους τοπους ομαδων, που γιναν ΠΑΣ(λογω αγιαξ της ηπειρου κ οχι μονο) :pashat:, που γιναν λαρισα(λογω του πρωταθληματος), που γιναν ηρακλης (λογω χατζηπαναγη) κυριως παλιοτερης γενιας, γιατι τωρα ολοι οι πραναφερομενοι ειμαστε ανυποληπτοι ποδοσφαιρικα...
ομως λεβαδειακος δεν εγινε ποτε κανεις, γιατι απλα ποτε αυτη η ομαδα δεν αποτελεσε εμπνευση για κανεναν...
περισσοτερο παραδειγμα προς αποφυγη ηταν κ εμπαιγμού σε ποδοσφαιροκουβεντες (π.χ. σαν τον λεβαδειακο θα καταντησεις, ουτε το λεβαδειακο δεν μπορειτε να κερδισετε, μεχρι κ η λιβαδεια μας πηρε 2πλο)

Δυστυχως οι "εγκε-φαλ(λ)οι" που διαχειριζονται τις τυχες της ομαδας μας, την καταντησαν να ειναι χειροτερη κ απο το λεβαδειακο κ τωρα ψαχνουμε τροπους μπας κ παρουμε τιποτα βαθμους κ μαλιστα στην εδρα μας %-| απο αυτη την ομαδα που χρονια τωρα αποτελει ποδοσφαιρικο ανεκδοτο,λογω οσων ανεφερα παραπανω, αλλα λογω  κ του αμφιλεγομενου ισοβιου προεδρου της, μετα των αμφιλεγομενων δραστηριοτητων του.

Με αυτο ρυθμο ο χβ θα μας καταταξει συντομα στα ποδοσφαιρικα ανεκδοτα κ θα ακουμε κ εμεις διαφορα αστεια του τυπου
"ουτε τον ΠΑΣ δεν μπορειτε να κερδισετε ρε παρταλια" :( >:(

Εχουμε παρ ολα αυτα ενα ροστερ που μπορει να σταθει σε αυτο το χαος,(με το μειονεκτημα της ελλειψης βαθους στον παγκο), αρκει κ ο χριστοπουλος να ανοιξει τα ματια λιγο περισσοτερο να τσαμπουκαλευτει λιγο.
Χωρις δε βικ χωρις τζημο αντε βγαλε 11αδα νικης τωρα :(

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σαβ 29 Σεπ 2012 18:19 »
Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Γιάννη Χριστόπουλο, καθώς ο Τόμας ντε Βινσέντι τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό.

Ο Αργεντινός συγκρούστηκε σε μια φάση του διτέρματος με τον Τοπούζη και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα. Το ιατρικό τιμ του ΠΑΣ έχει πέσει πάνω στον Ντε Βινσέντι, αλλά οι πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με τους Βοιωτούς είναι ελάχιστες αν όχι μηδαμινές. Πρόκειται για το δεύτερο πλήγμα, καθώς ο Χριστόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Θέμη Τζημόπουλο που έπαθε υποτροπή (θλάση) και δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του ούτε στο ματς που ακολουθεί με τον Πανιώνιο.       

http://www.onsports.gr 

%-|

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Κυρ 30 Σεπ 2012 14:28 »
Την ψιλό-γαμήσαμε.

Συνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 30 Σεπ 2012 15:43 »
τα εμποδια ειναι για καλο! :P

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Κυρ 30 Σεπ 2012 16:48 »
-Σημαντική απώλεια η απουσία ΝτεΒινσέντι (αν λείψει)
αλλα
θα πρέπει να μάθουμε να παλεύουμε και να ματώνουμε και με απουσίες...

-Κάπου εδώ βρίσκονται και οι ευκαιρίες
που (ίσως) να δοθούν σε νέους...

-Την Δευτέρα, είτε ο ΝτεΒινσέντι παίξει είτε όχι
η νίκη επιβάλλεται να διεκδικηθεί...

-Αν και ο Λεβαδειακός ξεκίνησε άσχημα και μάλιστα με αφλογιστία
μην ξεχνάμε
πως έπαιξε (όπως και εμείς)
με Βάζελο-Γαύρο...
-Μόνο στο Καραισκάκη είχε παθητικό ρόλο.

-Με Βέροια έχασε απίστευτες ευκαιρίες (25 τελικές!)
και πέναλτι (0-0)
αλλα φιλοδώρησε με 3αρα τον Πανιώνιο (είχε πάλι 20 τελικές!) ...ο οποίος Πανιώνιος την είχε... ψιλοδεί αήττητος....

-Αύριο θεωρώ πως θα νικήσουμε
μόνο ΑΝ δεν δεχτούμε γκόλ...
-Αυτή την αίσθηση έχω....

-1-0

ΥΓ Το είχα ξαναγράψει κάποτε:
..θεωρώ οτι το πιο ασφαλές σκόρ στο 90ό λεπτό ,...είναι το 3-0... ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 30 Σεπ 2012 16:51 από astralon »

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 30 Σεπ 2012 19:04 »
συνταυροι εαν παιξουμε όπως τις άλλες φορές μόνο εαν κάνουμε το παιχνιδι της χρονιας θα νικήσουμε, μπροστα ο Λεβαδειακος ειναι απαικτος , ο ΘΕΟΣ να μας βοηθήσει να κανουμε το σταυρο μας μην φάμε εδω μέσα καμια 3αρα