Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
10 (18.5%)
1-0
9 (16.7%)
2-1
7 (13%)
0-0
2 (3.7%)
1-1
5 (9.3%)
2-2
2 (3.7%)
0-2
6 (11.1%)
0-1
0 (0%)
1-2
8 (14.8%)
άλλο?
5 (9.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 54

Η ψηφοφορία έληξε: Δευ 01 Οκτ 2012 10:24

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός  (Αναγνώστηκε 32713 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #100 στις: Τρι 02 Οκτ 2012 12:37 »
passports.gr
Παράθεση
Χωρίς το 90% των τοπικών δημοσιογράφων πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου των δυο προπονητών μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα- Λεβαδειακός.

Οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ στόχο να αποκλείσει τους αθλητικούς συντάκτες και να τους διαχωρίσει σε αρεστούς και μη, οδηγήσαν σε αυτή τη φαιδρή κατάσταση που δεν τιμά κανένα.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους δημοσιογράφους Αλέκο Παπαδόπουλο και Αποστόλη Τζελέτα αλλά και τους τεχνικούς Γιάννη Μάνθο (TV1), Θοδωρή Μπίτσα (ITV) και Γιώργο (ΗΡΤ) που έστρεψαν τις κάμερες στο ταβάνι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του προπονητή του ΠΑΣ, Γιάννη Χριστόπουλου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό από την αίθουσα Τύπου της πλειοψηφίας των αθλητικών συνακτών.

Η συναδελφικότητα και η αλληλεγγύη τους είναι τρανή απόδειξη πως η γιαννιώτικη δημοσιογραφία δεν υποκύπτει σε εκβιαστικά διλήμματα και αφορισμούς παρά τις επίμονες προσπάθειες ορισμένων για διχασμό και διχόνοια.

βασικα στα @@ μας για ολους σας.
την ομαδα να μην ενοχλειτε μονο (νομιμοι,παρανομοι,τσιρακια,''χομπιστες'',δημοσιογραφοι,δημοσιοκαφροι,αεκτζηδες( passports),γαυροι( sportsioannina),βαζελοι(super-fm),μεγαλοι,μικροι ,μπεχατζηδες,καλοπληρωτες...κτλ) και απο κει και περα μπορειτε να πα να ....................κουμπουριαστειτε!

αντε γιατι πολυ μας ζαλισατε τα παπαρια!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος 7PAS7

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 46
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #101 στις: Τρι 02 Οκτ 2012 12:54 »
ΟΠΩς ηπα και πιο πριν ο κ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ ΟΜΑΔΑς ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕς ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ,Ο ΠΑΡΑΣΧΟς ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ,ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ........ΤΕΛΟς ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ,ΠΛΑΤΑΝΙΑς ΒΕΡΟΙΑ ..............
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΣΤΙς ΔΗΛΩΣΕΙς.....     ΕΙΠΕ  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΦΟΒΑΤΑΙ......ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΠΑΙΚΤΕς .....ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥς...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ......ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑς ΚΑΝΕΙ ΓΙΟΓΙΟ Ο ΠΑΡΑΣΧΟς ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕς ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ....
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ.......,ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ  Κ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ,     ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑΡΡΟς ΚΑΙ ΘΡΑΣΣΟς Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙς ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ....
Ο ΠΑς ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ....

 

ΕΛΕΟΣ...............


ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ(ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ) ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
(ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ) ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Κ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ..

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #102 στις: Τρι 02 Οκτ 2012 14:20 »
Παράθεση
Το γκολ του Κοροβέση δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο Κοροβεσης είναι οφ σάιτ στην πρώτη πάσα του Τσουκαλά στον Γεωργίου. Αυτό όμως καλύτερα να μείνει μεταξύ μας. 

Αδερφέ τα θες και τα λες, ή σου ξεφεύγουν;; Η πάσα του Τσουκαλά πάει στα δεξιά στο Γεωργίου. Τι σχέση έχει που είναι ο Κοροβέσης;; Και μέσα στο τέρμα να είναι δεν επηρεάζει. Από όταν σεντράρει ο Γεωργίου αρχίζει νέα φάση (όπως λέει ο κανονισμός) κι από κει κοιτάμε αν είναι εκτός θέσης ο παίκτης που σκοράρει. Φυσικά και δεν είναι ο Κοροβέσης και το γκολ είναι κανονικότατο!!!

Για τον αγώνα  ... τι να πω. Τόση γκρίνια μετά από ένα νικηφόρο ματς .... μπράβο σας. Και απέναντι στη Μπάρσα της Ρούμελης, όπως την παρουσιάζατε κάποιοι. Περιμένετε να τελειώσει το πρωτάθλημα και να δείτε που θα είναι και η .. Ρεάλ των Χανίων και η Μπάγερν της ... Ημαθίας.

Ρε Οτσαλάν τι κοιλιά είναι αυτή;;; Τόσο τα τιμάς τα σουβλάκια του Κομπότη;;; Αμ οι πάικτες σου, πολύ αίμα χτες ... όλοι με περίοδο ήταν;;;

ΥΓ1. Για τους χομπίστες πάλι τα ίδια. Λάθος κε ΧΒ να μπαίνουν μπέχο (ελέω Τσάγκα) συνταξιούχοι τραπεζικοί, συνταξιούχοι ΟΤΕτζήδες, δικαστικοί υπάλληλοι, δικηγόροι, ο Γιώργος, ο Μήτσος κλπ. ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ και στη θέση που λέει αυτό. Τζάμπα και στα μπουθ όσοι είναι στον ΠΣΑΤ. Ο Τσάγκας ΟΚ ως πρόεδρος του ερασιτέχνη τζάμπα, όχι ως υπάλληλος του Δήμου!!!

ΥΓ2. Πηγαίνοντας για το γήπεδο, είδα ... ηλιοκαμένο χομπίστα να φεύγει από τη μεριά της Μ. Αγγέλου. Προφανώς σε αναζήτηση καφετέριας. Αν κι εκείνη την ώρα δεν είχε η tv  γαύρο βάζελο ή κούλα για να δει!!!

ΥΓ3. Ωραίοι αντιστασιακοί αυτοί που γύριζαν τις κάμερες στο ταβάνι. Όταν πάνε σε ομιλίες του Σαμαρά και του Βενιζέλου που έφτασαν τη χώρα στη χρεωκοπία δεν έχουν τα .. πελέ να κάνουν αντίσταση;;;;

ΥΓ4. EΡΤ, ΜΕGA κλπ που δεν έχουν πληρώσει δικαιώματα, παίρνουν τα 3λεπτα από NOVA και δεν βάζουν κάμερες μέσα. Τα ΗΡΤ μηρτ κλπ τι έχουν πληρώσει;;;


Αποσυνδεδεμένος pasoles7

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 110
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #103 στις: Τρι 02 Οκτ 2012 15:05 »
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka:

Για το πέναλτι ή γενικά για τον Άσσο?

Υ.Γ.: Η αγωνία μας και η προσδοκία μας να μας βγουν επιτέλους τα νέα μας αποκτήματα και να αλλάξει η πάστα αυτής της ομάδας θεαματικά (μακάρι, φτάσαμε να λέμε), βάζουν στον τάκο της νιπτόχειρης κριτικής τους κάποιας ηλικίας παίκτες μας με απαξιωτικό σχεδόν περιλούσιμο, ... δηλ., αυτούς που τον Ιούνιο - Ιούλιο οι περισσότεροι  και νυν τακαδόροι άναψαν πράσινο φως αναέωσης  των κατά τα άλλα έμπειρων παικτών, των ικανών και απαραίτητων γεροντόμαγκων που θα πλαισιώσαν με δέος το βασικό σκελετό της ομάδας και θα μπόλιαζαν τις αδειοδοτημένες προσθήκες νέων παικτών του κ. Χριστόπουλου ως καθοδηγητές ... σαν πολύ εύχερώς δεν την ψειρίζουμε τη μαϊμού του καλοκαιρινού ρόστερ μας σήμερα??

Το θεωρώ άδικο και προσβλητικό για τους έμπειρους και ασυνεπές, για τους ξανακρίνοντες τα παιδιά όψιμα ... νιάτα θα βγάζανε?
Δεν είναι κριτική για παίκτες αυτή, ούτε για προπονητή, όπως είμαστε ... και με διαφορετκές συνθέσεις σε διαφορετικά παιχνίδια.
Εκτός και αν,  άλλη μπάλα παίζουν με το χ προπονητή και άλλη με τον ψ προπονητή.

Το Δεκέμβρη είχα πει αντίο σε Πάτσα και Ζαϊρί.
ΓΕΝΙΚΑ New pas Ο ΤΖΕΣ ΕΚΟΒΕ ΚΑΤΙ ΟΦΣΑΙΝΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΥΚΟ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ (ΟΧΙ ΤΟΝ ΡΟΤΖΕΡΙΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ)
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΛΥ ΕΡΕΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΛΑΔΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΑΡΑΠΗΣ!!!!!!!!!!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΑΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ !!!!!!!!!!!!!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-0 ΕΔΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΡΑΞ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΙΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!
ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΛΕ!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Mad Bulls

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 277
  • LEFKADA GROUP
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #104 στις: Τρι 02 Οκτ 2012 16:14 »
Πρέπει να είμαι από τους λίγους ικανοποιημένους οπαδούς της ομάδας μας. Εντάξει ρε παιδιά και εγώ είμαι υπέρ της "γκρίνιας" και σε μεγαλύτερο βαθμό μάλιστα, γιατί πιστεύω ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, και πρέπει πάντα να είμαστε απαιτητικοί από την ομάδα και τους παίχτες για να προσπαθούν και αυτοί με την σειρά να φτάσουν την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αλλά όμως και εμείς πρέπει να είμαστε λίγο προσγειωμένοι, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χθες έπαιζε μία ομάδα που ΔΕΝ έχει άδεια (ΠΑΣ) απέναντι σε μια ομάδα που έχει άδεια και έχει κάνει κανονικά μεταγραφές (Λειβαδιά) αυτό και μόνο κάνει σημαντική την νίκη της ομάδας μας.
Επίσης μπορεί να μην βλέπουμε κάνα τρελό θέαμα, αλλά χθες τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο τα παιδιά προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο... αυτό μπορούν αυτό κάνουν, οφείλουμε πιστεύω να επιβραβεύουμε την προσπάθεια τους.

ΧΒ με 15 euro εισιτήριο δεν ΠΑΣ πουθενά, τουλάχιστον 10 euro για τις θύρες 9,10,11, και επιτέλους ΔΩΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10 YEARS LEFKADA GROUP

Αποσυνδεδεμένος pasajax

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 318
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #105 στις: Τρι 02 Οκτ 2012 18:19 »
Θεωρώ ότι η ομάδα από τρεξίματα, από αντοχές είναι αρκετά καλά, οπότε μπορούμε μιά καλύτερη ομάδα να την πρεσάρουμε στο κέντρο και να τις κόβουμε πολλές επιθέσεις. Κάπως έτσι η Λειβαδιά έβγαλε λίγες φάσεις.
Χρειάστηκε και η τύχη (ή η ανικανότητα του αντίπαλου παίχτη, το ίδιο είναι) και δεν προηγήθηκαν, πράγμα που αν γινόταν δεν θεωρώ ότι θα  μπορούσαμε να το αντιστρέψουμε.

Εκτός από τα καλά λόγια για τους νεοεισερχόμενους στην 11αδα, συμφωνώ και με όσους θεωρούν πολύ λίγους τους Πατσατζόγλου και Ντάσιο.
Διαφωνώ για τον Πάντο.Παίζει όσο ξέρει, και μπροστά βγαίνει, μέχρι και τρίπλα και σέντρα με το αριστερό έκανε. Δεν μπορείς να ζητήσεις παραπάνω από αυτόν γνωρίζοντας μέχρι που φτάνει, σε αντίθεση με τους 2 άλλους.

Θεωρώ ότι ο Ιλιτς χαραμίζεται εκεί που παίζει και θα ήθελα να τον δώ πίσω από τον σέντερ φόρ (τον όποιο σεντερ φορ). Πιστευω ότι σε παιχνίδια που πρέπει εμείς να κάνουμε παιχνίδι , άνετα μπορούμε να παίζουμε με 1 αμυντικό χάφ και με 2 δημιουργικά χαφ τους ΝτεΒισέντι και Ιλιτς.

ΥΣ1)Θεωρώ ότι και τον Πανιώνιο θα κερδίσουμε με 1-0.

ΥΣ2)Ας παίξει ο οποιοσδήποτε αριστερό μπάκ, ο ΤασιοΠάντος δεξί, και δυστυχώς ο ΓιωργοΝτάσιος χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για να αξίζει να είναί στην εντεκάδα.

ΥΣ3)Θεωρώ ότι το εισιτήριο είναι ακριβό.
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #106 στις: Τρι 02 Οκτ 2012 18:33 »
Ημουν ααισιοδοξος πριν τον αγωνα. Δεν ξερω γιατι ετσι μου ειχε καρφωθει οτι θα διασυρθουμε.
Μπορει η εμφανιση στο Β ημιχρονο στην βεροια, μπορει η τριάρα της λειβαδιας.... δεν αισθανόμουν καλά.
Οταν δε  εχασε  και το πεναλτι ο Ιλιτς :(
Ομως τα παιδια με διεψευσαν.
Οπως και η κερκίδα μας.
Ουτε με τον γαυρο τετοια φωνή,  και απο την μεγάλη. ;)

Δεν παιξαμε κι ασχημα.
Ψιλοαφήσαμε τις γιομες, γιομες εκαναν αυτοι,  στρωτα κατω η μπάλα κυκλοφορία, και απο τις δυο μεριές, τρεξημο και πρεσινγκ.
Υπαρχουν χτυπητες ελλειψεις:
(Φεγκρους απαραδεκτος, τρεμει η ψυχουλα μας, ποσο μαλλον των συμπαικτων του.
Ντασιος καλος ανασταλτκά, ειδικά στο Β με τον μαυρουκο να κατεβαινει και τον παρασχο να φορτωνει απο την μεριά του, απαραδεκτος στις σεντρες (οπως την τελευταια τριετία).
Γεωργίου τον εφαγε ζωντανο το αριστερό μπακ τους (ο μαυρουκος που ελεγα)
Ιλιτς για δευτερο ματς εξαφανισμένος
Βιλλα τι ακριβως εκανε? κλπ), αλλα η ομάδα εδειξε εναν χαρακτήρα, εστω αυτον τον φοβισμένο, τον ψιλοηττοπαθή χαρακτηρα.

Ετσι μαλλον θα ειναι φετος, εμπα ψυχή εβγα ψυχή.
Αλλα σαμπως και οι αλλοι ειναι καλυτεροι?  Αν εμεις παραπονιόμαστε Τι να πουν οι Κουληδες, οι βαζελινες και τα σκουληκάκια δηλαδή?

Ελπιζουμε και εμπιστευόμαστε τον προπονηταρά Ελε και την παικτουρα τον Κωστάκη. Ας ερθουν στην φιλόξενη πολη μας, να εισπραξουν τα αναμενόμενα και τα χρωστουμενα απο την κερκιδα, και να πανε στην ευχή του θεουλη. :mono:
Θεε μου τι κωλοφαρδία αυτη η ομάδα!!!
 μηπως φταιει τιποτα αλλο?? :P :P

 



Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #107 στις: Τρι 02 Οκτ 2012 19:14 »
Παράθεση
Το γκολ του Κοροβέση δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο Κοροβεσης είναι οφ σάιτ στην πρώτη πάσα του Τσουκαλά στον Γεωργίου. Αυτό όμως καλύτερα να μείνει μεταξύ μας. 

Αδερφέ τα θες και τα λες, ή σου ξεφεύγουν;; Η πάσα του Τσουκαλά πάει στα δεξιά στο Γεωργίου. Τι σχέση έχει που είναι ο Κοροβέσης;; Και μέσα στο τέρμα να είναι δεν επηρεάζει. Από όταν σεντράρει ο Γεωργίου αρχίζει νέα φάση (όπως λέει ο κανονισμός) κι από κει κοιτάμε αν είναι εκτός θέσης ο παίκτης που σκοράρει. Φυσικά και δεν είναι ο Κοροβέσης και το γκολ είναι κανονικότατο!!!


Πάρε πίσω πρώτα εσύ αυτό με τους 6.000 γαύρους που σηκωνότανε παλιά στα γκολ στο Ζωσιμάδες και μετά θα ανακαλέσω και γω για το γκολ-οφ σάιτ!  8)

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 329
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #108 στις: Τρι 02 Οκτ 2012 20:38 »
Δεν θέλω να μιλήσω για το μάτς γενικότερα. Το πέναλτι δεν μου φάνηκε για πέναλτι αλλά ίσως κάνω και λάθος, πράγμα που με εκνέυρισε γτ δεν γουστάρω καμίας μορφής εύνοια προς τον Π.Α.Σ. ποτέ.



Έχετε κάτσει να σκεφτείτε ότι λέμε ότι μπορεί να βλέπουμε χάλια μπάλα μα υπάρχει κρίση μά μου όλοι σκατά είναι μα μού ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ? Επιτέλους κάποιοι να ρίξουν τα στάνταρ τους αλλιώς απλά ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΠΑΛΑ, ΤΟ ΧΟΡΤΟ, ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ ΜΑΞΙΜΟΥΜ στην Ελλάδα των 450 ευρώ βασικού μισθού...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #109 στις: Τρι 02 Οκτ 2012 20:44 »
Α) Ουτε θα τελειωνε το πρωταθλημα για εμας αν χαναμε το ματς, ουτε σωθηκαμε τωρα που πηραμε το τριποντο.

Μια μεση κατασταση δεν μπορουμε να εχουμε σε αυτη την ομαδα; '

Τριποντο - ανασα σηματικο για την συνεχεια και βλεπουμε....

 Β) Εμενα η ομαδα φετος μου αρεσει σε γενικες γραμμες και καλο συνολο εχει και καλο προπονητη που του την "εχει δεσει".

Υπαρχουν πολλες ομαδες χειροτερες και σε ροστερ και σε αγωνιστικη εικονα....

Υ.Γ. Μου αρεσε η χρησημοποιηση των μικρων Κοροβεση - Οικονομου...

Υ.Γ. [size=18pt]Π......Σ ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!!!!![/size]
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #110 στις: Τρι 02 Οκτ 2012 21:20 »
Παράθεση
Το γκολ του Κοροβέση δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο Κοροβεσης είναι οφ σάιτ στην πρώτη πάσα του Τσουκαλά στον Γεωργίου. Αυτό όμως καλύτερα να μείνει μεταξύ μας. 

Αδερφέ τα θες και τα λες, ή σου ξεφεύγουν;; Η πάσα του Τσουκαλά πάει στα δεξιά στο Γεωργίου. Τι σχέση έχει που είναι ο Κοροβέσης;; Και μέσα στο τέρμα να είναι δεν επηρεάζει. Από όταν σεντράρει ο Γεωργίου αρχίζει νέα φάση (όπως λέει ο κανονισμός) κι από κει κοιτάμε αν είναι εκτός θέσης ο παίκτης που σκοράρει. Φυσικά και δεν είναι ο Κοροβέσης και το γκολ είναι κανονικότατο!!!


Πάρε πίσω πρώτα εσύ αυτό με τους 6.000 γαύρους που σηκωνότανε παλιά στα γκολ στο Ζωσιμάδες και μετά θα ανακαλέσω και γω για το γκολ-οφ σάιτ!  8)

Να διακόψω λίγο?  Εσείς τα βρίσκετε μετά με καμιά μπείρα ως έμπυροι.

Είναι  οφσάιτ που  είναι και δεν είναι ... από εκείνα που τα κάνει ο ρέφερι (με επόπτη) ό,τι θέλει ώσπου να βγει ή να μη βγει η φάση και καθορίσει σκορ, δηλ.,  στην περίπτωση σωστή υπόδειξη για οριακό με τσιμπημένη την αμφιβολία υπέρ του επιτιθέμενου ... θες ως ανταπόδοση των 2 καταφανέστατων  οφσάιντ στη Βέροια, θες για ...

Προφανώς ο επόπτης πειθάρχησε στο ρέφερι ...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.116
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #111 στις: Τρι 02 Οκτ 2012 23:42 »
Λοιπον να πω και εγω δυο πραγματακια,καταρχην 3 βαθμοι και νικη ψυχολογιας για τον αγωνα με Πανιωνιο που θα πρεπει με μισο γκολ να παρουμε το τριποντο..Στον αγωνα ξεχωρισαν καποιοι παιχτες οπως ο Κοροβεσης-Οικονομου-Κολοβετσιος,μπραβο τους και ελπιζω να συνεχισουν να τα δινουν ολα..Τωρα δεν μου αρεσε απο την ομαδα κατι μπαλιες απο το πουθενα να καταληγουν πανω στους αντιπαλους αμυντικους του λεβαδειακου,επισης σε αυτη την ομαδα δεν υπαρχει και μαλλον δεν υπηρχε ποτε ενας παιχτης να εκτελει τα στημενα,οσα φαουλ και να μας δωσουν κοντα στην περιοχη του αντιπαλου πανε στο γαμο του Χριστοβασιλη....Ε του Καραγκιοζη ηθελα να πω..Τελος θελουμε μεταγραφη παιχτη και σιγουρα επιθετικου γιατι υπαρχει προβλημα ΧΟΝΤΡΟ!...Παμε παρακατω.. :mono:

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #112 στις: Τετ 03 Οκτ 2012 00:25 »
                                                                          M.O.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ               2       32.995                 16.498
A.E.K.                          2            22.104             11.052
Π.Α.Ο.Κ.                      3       31.365                  10.455
ΑΡΗΣ                          2            15.380              7.690
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ         3       19.103                  6.368
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.         2       5.710                   2.855
Ο.Φ.Η.                        2           4.641               2.321
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ                3           6.957               2.319
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ                3           6.878               2.293
SKODA ΞΑΝΘΗ            2       4.514                  2.257
ΒΕΡΟΙΑ                       3          6.756               2.252
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ            2       4.017                  2.009
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ          3       5.681                1.894
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ            2     3.355                   1.678
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ             3       3.981                  1.327
ΚΕΡΚΥΡΑ                     3       1.606                   535
ΣΥΝΟΛΟ:                    40       175.043            4.376

Μας πέρνάει στα εισιτήρια Ξάνθη-Πλατανιάς-Πανθρακικός-Βέροια-Πανιώνιος κ ο χοντρός δεν λέει να κατεβάσει τις τιμές,μάλλον θέλει να βλέπει άδειο το γήπεδο.
Άντε μπας κ μας περάσει κ η Κέρκυρα στο τέλος.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 03 Οκτ 2012 00:43 από ΘΟΔΩΡΗΣ »
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 825
  • Pas Giannina Preveza Group(on the making)
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #113 στις: Τετ 03 Οκτ 2012 08:33 »
Δεν νομίζω να φταει μόνο ο ΧΒ και οι τιμές. Ας κάνουμε και την αυτοκριτική μας ως οπαδοι.
                                                                                         Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #114 στις: Τετ 03 Οκτ 2012 09:16 »
Δεν νομίζω να φταει μόνο ο ΧΒ και οι τιμές. Ας κάνουμε και την αυτοκριτική μας ως οπαδοι.

Την έκανα PasGianninaPreveza και φταίει ο ΧΒ ... και εγώ φταίω, γιατί δεν κατανόησα επαρκώς τις λέξεις-ένοιες: στόχος, αδειοδότηση, μπάτζετ, ροστερ, προπονητής, οπαδός, πρωτάθλημα, ταμείο.

BLUE BULLS H ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paslooza

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 235
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #115 στις: Τετ 03 Οκτ 2012 11:26 »
Θλιβερό!

 :stop:

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #116 στις: Τετ 03 Οκτ 2012 11:35 »
Κι αυτό, κυρίες και κύριοι, λέγεται επαίσχυντο γλύψιμο ή πλήρης αμπαλοσύνη, ή και τα δύο:
(bolds δικά μου)
Παράθεση
... Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι και ο Χριστόπουλος είναι «πιτσιρικάς» για τα δεδομένα των προπονητών και χρειάζεται κι εκείνος την ενθάρρυνση και την υπομονή της κερκίδας. Είθισται βέβαια ο προπονητής να είναι πάντα ο πρώτος και ο πιο εύκολος στόχος, σημασία, όμως, έχει να κριτικάρουμε χωρίς να τον αδικούμε. Ο κόσμος καταλαβαίνει καλά πότε και πως βγαίνουν τα... κόμπλεξ.

Με εξαίρεση τη διαχείριση του ματς της Βέροιας μετά το 1-0, όπου του έπεσε «άγνωστο κείμενο» όπως είπε χαριτολογώντας ο αγαπητός φίλος και συνεργάτης Γιάννης Δεβελέγκας, τα υπόλοιπα ματς τα διαχειρίστηκε σωστά και έξυπνα έχοντας «διαβάσει» καλά τον αντίπαλο. Ειδικά τα τελευταία 20 δύσκολα λεπτά στο ματς με τον Λεβαδειακό απέδειξαν ότι πάγκος και οι παίκτες διέθεταν «καθαρό μυαλό».

Είναι απλό. Όταν έχεις αποτέλεσμα και πιέζεσαι, προσπαθείς να μειώσεις το χρόνο καθαρού παιχνιδιού και να σπάσεις το ρυθμό του αντιπάλου. Λίγο με τους «τραυματισμούς», λίγο το κόρνερ που χτυπήθηκε με πάσα, λίγο το κράτημα της μπάλας στις γωνίες, ο ΠΑΣ έκανε αυτό που έπρεπε, δεν άφησε δηλαδή τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι....

Είναι χαρακτηριστικό το περσινό ματς στο «Ζωσιμάδες», όπου ο Ατρόμητος έχει στα χέρια του το αποτέλεσμα και όταν στο τελευταίο δεκάλεπτο πιέζει ο ΠΑΣ για την ισοφάριση, δεν παίζονται ούτε 2 λεπτά «καθαρού» χρόνου.

Αλλά και μία ακόμα λεπτομέρεια καταδεικνύει τη δουλειά σε βάθος. Η ομάδα του Χριστόπουλου δεν έχει αδυναμίες σε κάποια πλευρά. Γεμίσματα, διεισδύσεις και σουτ γίνονται με απόλυτη ισορροπία απ' όλες τις πλευρές, όπως δείχνουν τα στατιστικά της εταιρίας του κ. Γαλάνη, που σημαίνει ότι η ομάδα δεν «γέρνει» προς κάποια πλευρά και δεν είναι προβλέψιμη. Είναι σπάνιο φαινόμενο μετά από τόσες αγωνιστικές να υπάρχει τέτοια απόλυτη ισορροπία, όπως εξήγησε και ο ίδιος ο κ. Γαλάνης στην εκπομπή Sport Heart του Μιχάλη Μερτζιανίδη. Μπορείτε να ακούσετε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής από το χρονικό σημείο 1:12:00. Στην ίδια εκπομπή προηγείται το σχόλιο του Εδουάρδο Κοντογιωργάκη για τον αγώνα ΠΑΣ-Λεβαδειακού.

Γιάννης Γιαννάκης

Συνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #117 στις: Τετ 03 Οκτ 2012 11:54 »
Σύντροφε GIWRGIS , οι γνώμες των ΄΄ειδικών΄΄ , οι βαθυστόχαστες αναλύσεις , η εμμονή στα στατιστικά , η ανάπτυξη των συστημάτων κλπ κλπ κλπ αποτελούν τα καλύτερα εργαλεία των ανθρώπων της Βιομηχανίας του Ποδοσφαίρου για να δείξουν ότι κάνουν κάτι τόοοσο δύσκολο ,τόοοοοσο σπουδαίο και τόοοοσο ακατανόητο από τους ΄΄κοινούς θνητούς'' ...
Είναι όμως λίγο άτυχοι , διότι ( όπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές ) δυστυχώς γι'αυτούς το Ποδόσφαιρο δεν είναι ούτε νευροχειρουργική ούτε κβαντομηχανική , ούτε αεροναυπηγική , και το 90%-95% των ανθρώπων που το παρακολουθεί με αγπάη, το έχει ...πάιξει !
Κατά την γνώμη μου λοιπόν , όποιος χαρακτηρίζει ''σωστή και έξυπνη διαχείρηση , καθαρό μυαλό και καλό διάβασμα αντιπάλου '' το ταμπούρι στα 3/4 του γηπέδου, τον πανικό , το διώξιμο της μπάλας ''στα πουρνάρια'' με πόδια ,κεφάλια,γόνατα,χέρια ή ότι έιχε ο καθένας , είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ για εμένα να χαρακτηριστεί καν !!!
Πιθανότατα όπως λες να είναι ΑΠ' ΟΛΑ , και αμπαλοσύνη , και γλύψιμο , και επαγγελματικός ''εγωισμός'' , και... άλλα πολλά και αχαρακτήριστα ...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #118 στις: Τετ 03 Οκτ 2012 11:54 »
Γιάννης Γιαννάκης

ΠΑΣ πρωταθλητής στο επικοινωνικό ... ο πιστιρικάς, τα κόμπλεξ, τα στατιστικά και ο Κοντογιωργάκης.

Τώρα, τι σχέση έχει ο Κοντογιωργάκης με το αντιποδόσφαιρο των εσκεμένων καθυστερήσεων %-|  που όταν μας το κάνουν οι αντίπαλοι κρεβατώνονται μάνες και αδερφές ... περίεργο.


ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  της SUPER LEAGUE  δεν είναι σχολή ούτε εκκολαπτήριο  … στελεχών, προπονητών, λογιστών, ρεπόρτερ, παικτών.

Σίγουρα ο κόσμος θα καταλάβει πώς έγινα ... κομπλεξικός.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PASaris

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 466
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #119 στις: Τετ 03 Οκτ 2012 12:37 »
Γιώργη, δεν είναι γλύψιμο αυτό. Είναι η αμπαλοσύνη της αμπαλοσύνης.

Τις προάλες έλεγα για τους δημοσιογράφους γιατί δεν γράφουν ένα άρθρο να διαβάσουμε  μια άποψη για την ομαδα.
Σήμερα διαβάζω αυτό.
Αν είναι να γράφουν τέτοιου επιπέδου άρθρα, καλύτερα ας περιοριστούν στις 11άδες και τη συνέντευξη τύπου.

Ή στη τελική, κλείστε το και κάντε το κομμωτήριο.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #120 στις: Τετ 03 Οκτ 2012 12:55 »
βλέπω να ξαναρχίζουν τα επίμονα ρεπορτάζ.... :P
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #121 στις: Τετ 03 Οκτ 2012 14:44 »
Γιώργη, δεν είναι γλύψιμο αυτό. Είναι η αμπαλοσύνη της αμπαλοσύνης.

Τις προάλες έλεγα για τους δημοσιογράφους γιατί δεν γράφουν ένα άρθρο να διαβάσουμε  μια άποψη για την ομαδα.
Σήμερα διαβάζω αυτό.
Αν είναι να γράφουν τέτοιου επιπέδου άρθρα, καλύτερα ας περιοριστούν στις 11άδες και τη συνέντευξη τύπου.

Ή στη τελική, κλείστε το και κάντε το κομμωτήριο.

μια χαρα μπαλλα ξερει-ουν
οπως επισης μια χαρα εντολες παιρνει-ουν.

δε λεω περισσοτερα μη θιχτει παλι
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 333
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #122 στις: Τετ 03 Οκτ 2012 18:50 »
Και κάπως έτσι η ζωή στο ΠΑΣοχωριο ...συνεχιζεται

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #123 στις: Τετ 03 Οκτ 2012 20:29 »
                                                                          M.O.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ               2       32.995                 16.498
A.E.K.                          2            22.104             11.052
Π.Α.Ο.Κ.                      3       31.365                  10.455
ΑΡΗΣ                          2            15.380              7.690
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ         3       19.103                  6.368
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.         2       5.710                   2.855
Ο.Φ.Η.                        2           4.641               2.321
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ                3           6.957               2.319
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ                3           6.878               2.293
SKODA ΞΑΝΘΗ            2       4.514                  2.257
ΒΕΡΟΙΑ                       3          6.756               2.252
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ            2       4.017                  2.009
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ          3       5.681                1.894
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ            2     3.355                   1.678
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ             3       3.981                  1.327
ΚΕΡΚΥΡΑ                     3       1.606                   535
ΣΥΝΟΛΟ:                    40       175.043            4.376

Μας πέρνάει στα εισιτήρια Ξάνθη-Πλατανιάς-Πανθρακικός-Βέροια-Πανιώνιος κ ο χοντρός δεν λέει να κατεβάσει τις τιμές,μάλλον θέλει να βλέπει άδειο το γήπεδο.
Άντε μπας κ μας περάσει κ η Κέρκυρα στο τέλος.

ξανθη πριν μερικες αγωνιστικες πηγαν κανα 2-3 χιλιαρο παοκτζηδες και Αεκτζηδες.
Βεροια επισης πηγαν 2500 γαυροι.
Στον πλατανια παει ολο το χωριο φετος, μην το ψαχνεις.
Πανιωνιος ειναι σε φορμα. Εδω και 5-6 χρονια δεν νομιζω να εχουν δει πιο γεματη τη νεα σμυρνη.

Εντυπωση μου κανουν μονο τα εισιτηρια του ΟΦΗ και της ΑΕΚ, παρα την κακη τους πορεια κατι μαζευουν.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός
« Απάντηση #124 στις: Τετ 03 Οκτ 2012 20:38 »
Τα δικά μας δηλαδή δε σου κάνουν εντύπωση?

είμαστε κάτω από αυτούς που λες, επειδή ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, όχι επειδή πάνε αυτοί (για τους λόγους που περιέγραψες)

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ