Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΓΣΣ 2-3 (σχόλια, απόψεις, δηλώσεις κλπ)  (Αναγνώστηκε 40609 φορές)

Αποσυνδεδεμένος maletsko

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΓΣΣ 2-3 (σχόλια, απόψεις, δηλώσεις κλπ)
« Απάντηση #100 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 21:57 »
Όσα εκράζουμε  μέσα εδώ είναι για  εσωτερική κατανάλωση. Κανένας Χριστοβασίλης,  Αγγελής, Αναστόπουλος δε θα αφουγκραστεί τη γνώμη τη δική μου και τη δική σου. Είναι άλλα τα συμφέροντα... Ποιος νοιάζεται αν  Μενδρινός  λύνει και δένει στα αποδυτήρια και δεν πασάρει στον Σισιτς στη διάρκεια του παιγνιδιού;  Γιατί  η κλίκα απομόνωσε τον Μπουχάν, Αράς και τα άλλα παιδιά; Αφήστε τις @@@@@@ για εργομετρικά και δείτε τη σκληρή πραγματικότητα. Ο Μπαλάφας γιατί ζήτησε να φύγει;   
Όσον αφορά για τον Αναστόπουλο ήταν ένας άνεργος προπονητής που τον επέβαλαν στον ΠΑΣ χωρίς να μπορεί να αλλάξει τίποτε...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 22:06 »
Πικρα!! Αλλα συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια!!

Υ.Γ. Οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις!! Μαζι σου και στην Β΄και στην Γ΄και στην............ Γ΄ ερασιτεχνικη! Γιατι απλα εισαι αρρωστια!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος maletsko

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 22:07 »
Το σημερινό αποτέλεσμα  ήταν προδιαγεγραμμένο.  Ευθύνεται η κλίκα των αποδυτηρίων.
Στο ποστ ιδανική ενδεκάδα παρέθεσα  τις απόψεις μου για το σημερινό παιγνίδι επειδή  έλεγα ότι ο παπα@@@@@@ς  ο προπονητής τελευταία στιγμή θα αλλάξει; Όταν είδα την ενδεκάδα με έζωσαν τα  φίδια

Σικαλιάς
Ντάσιος - Κούσας - Κώτσιος - Βαντερσον
Καζναφέρης - Ρόβας - Μπουχάν - Σίσιτς
             Ντιμπαλά - Κοντογουλίδης

Μόνο με αυτή την ενδεκάδα μπορούμε... το απέδειξαν... όταν χρησιμοποιήθηκαν
Επειδή όμως ο ΑΛΛΟΣ έχει τα δικά του κολλήματα θα παρατάξει την ενδεκάδα των τελευταίων αγωνιστικών και θα τρέχουμε.... ούτε τα αριθμητήρια δεν μας σώνουν μετα.

Αποσυνδεδεμένος punkpagour

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 22:16 »
Παράθεση
Σικαλιάς
Ντάσιος - Κούσας - Κώτσιος - Βαντερσον
Καζναφέρης - Ρόβας - Μπουχάν - Σίσιτς
             Ντιμπαλά - Κοντογουλίδης

+1.000.000 ::) ::) ::)
- τι άλλο φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω.

Αποσυνδεδεμένος PAS or dead pulse

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 22:22 »
Γεια χαρα μαγκες.
Ζουμε το ονειρο της Α εθνικης! Τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα.
Ζουμε το ονειρο του κυπελλου! Τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα.
Η θεση μας στη βαθμολογια ειναι χαμηλη αλλα καθαρη χωρις πουστιες . Γουσταρω να εχω το κεφαλι ψηλα και να μη μπορει να μου πει κανεις  τιποτα!
Η ενδεχομενη πτωση στη Β εθνικη θα με στεναχωρηση αλλα στα πελε μου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ειμαι και γουσταρω.Ολα ΟΚ!
    S.O.S.   ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΟΣ !!!!ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ ΡΕ  ΟΛΟΙ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ!!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
ΑΜΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ.........ΕΛΠΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΟΥ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ(?)   ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΝΑΧΟΣ....

Αποσυνδεδεμένος pAg0uRiNh0.7.

• Full Member
  • Support your Local Team
    • Προφίλ
    • Games-Hellas.gr - no1 gaming community in Greece!
« Απάντηση #105 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 22:46 »
Πιο πολύ απο όλα μου αρέσει που στόχος μας καί προτεραιότητα μας ήταν το πρωτάθλημα καί το κύπελλο "δεν μας ενδιέφερε" ΧΑΧΑΧΑ..

PAS GIANNINA 7 // KASTORIA FANS.

Αποσυνδεδεμένος Καραβατιανός

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 23:01 »
Για το γήπεδο τι να πω; Κάποιος προφανώς έφαγε χοντρα λεφτά με την υποτιθέμενη "ανακατασκευή".

Ελάτε μέχρι την Ανατολή που το γήπεδο είναι φτιαγμένο πάνω σε βούρκο 10 μέτρα από τη λίμνη και στο ίδιο επίπεδο με τα νερά της. Ένα ανάχωμα χωρίζει τη λίμνη και το γήπεδο. Κι όμως, καταφέρνουν να το κρατάνε σε κατάσταση πολύ καλύτερη από τους Ζωσιμάδες με πρϋπολογισμό της πλάκας.

Όσο για τον ΠΑΣ, ούτε το φάντασμα της παλιάς ομάδας δεν έχει απομείνει.

Ο πρόεδρας έβγαλε την επένδυση και του έμεινε κι η ομάδα που αν την πουλήσει θα κονομίσει και 2-3 εκ κέρδος. Τι λόγο έχει να κάνει μεγάλα ξανοίγματα κι επενδύσεις; Κάλιο 5 και στο χέρι θα σκέφτεται ο άνθρωπος.

Όσο για τους παίκτες, πλην ελαχίστων κοροϊδεύουν και περιμένουν να λήξει το πρωτάθλημα να πάνε σε καμιά ομάδα της προκοπής. Τι λόγο έχουν να διακινδυνεύσουν τα ποδαράκια τους; Τα λεφτά τους θα τα πάρουν ούτως ή άλλως.

Άντε με το καλό του χρόνου στη βου, να βλέπουμε και κανά ματσάκι μ' ένα δεκαρικάκι, να πάμε και καμιά εκδρομούλα μέχρι Καρδίτσα κι Αγρίνιο στα εκτός και να βλέπουμε τον φοφη στην τουβούλα. Παστρικά πράγματα και νοικοκυρεμένα.

Κι αν ξυπνήσουμε, ίσως να βάλουμε και κανά ντόπιο παιδί να παίξει αντί να φέρνουμε ξεπεσμέμους αφρικάνους στυλ μπακατσόκο.

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

• Full Member
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 23:18 »
Για το γήπεδο πιστεύω θα μπορούσε ή η Νομαρχία ή το Δημαρχείο (όποιος μπορεί) να κάνει έναν διαγωνισμό με προσφορές από εταιρείες που ειδικεύονται στα "οπωροκηπευτικά" να σπείρει πατάτες,για αρχή κ στο στάδιο κ στα 3 του Πανηπειρωτικού χωράφια.Μετά αν δυναμώσει το χώμα του βάζουμε κ γκαζόν. :P :P :P
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

mikeb

• Επισκέπτης
« Απάντηση #108 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 23:23 »
κ.χρηστοβασίλη η χρυσή μπίζνα "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" απόψε για σένα τελείωσε...
Και τελείωσε άδοξα αλλά σίγουρα δεν βγαίνεις και ζημιωμένος...
Σ' αυτό το "μαγαζί γωνία" κέρδισες πολύ χρήμα σε ελάχιστο χρόνο, αλλά σίγουρα θα μπορούσες να κερδίσεις πολύ περισσότερα σε βάθος χρόνου.
Δεν μπόρεσες όμως για 2 λόγους:
Πρώτον γιατί είσαι λιγούρης και προτίμησες το παντελόνιασμα από το να θωρακίσεις την ομάδα στην πρώτη χρονιά σου στην superleague.
Σε αυτές της παρέες ο σεβασμός κύριε χρηστοβασίλη δεν χαρίζεται με άπλες  επιδείξεις  μακετών γηπέδων  χτισμένων στον αέρα.(αφού οικόπεδο μπέχο δεν έχεις βρει).Σε αυτές παρέες ο σεβασμός κερδίζεται με επενδύσεις στην ομάδα και όχι με το "φτηνό και καλό".
Χρήμα οι φίλαθλοι αλλά και  η τοπική κοινωνία σου έδωσαν με το τσουβάλι.Αν ήσουν λιγότερο λιγούρης η ομάδα είχε δυναμική για την πρώτη οχτάδα σίγουρα.
Εσύ όμως θέλησες σε μια σεζόν μέσα να σώσεις την ομάδα,να ξεχρεώσεις,και να κονομήσεις και χοντρά.
Σαν πολύ αισιόδοξο δεν ήταν το σενάριό σου κ.Χρηστοβασίλη?
Δεύτερον με το αντικείμενο είσαι άσχετος.Και είσαι τόσο άσχετος που εμπιστεύτηκες την ομάδα εν λευκώ στον αρχιστράτηγο αγγέλη.Αυτό και μόνο τα λέει όλα.
Προσπαθώ να φανταστώ την επόμενη μέρα στη Β'.
Ακόμη το τοπίο είναι θολό στο μυαλό μου.Μάλλον και το δικό σου είναι το ίδιο φαντάζομαι.
Σίγουρα όλο αυτό το εμετικό συνοθύλευμα που μάζεψες στη διοίκηση  (Αγγελήδες,Φίλοι,Βηταίοι και κάποια ψηφοθηράκια της δεκάρας ) θα πάρουν δρόμο .Δεν τους σηκώνει το κλίμα.Εκτός κι αν θέλετε να μείνετε στο vip μόνοι σας.
Από κει και πέρα εσύ τι θα κάνεις,δικός σου λογαριασμός.Για μένα που σε υποστήριξα και σε πίστεψα όταν ήρθες κάηκες. Και κάηκες μόλις σε 1,5 χρόνο.
Αν είναι να μείνεις άλλαξε μυαλά (λίγο χλωμό).
Αλλιώς πάρε δρόμο κι εσύ.Την είδαμε την προκοπή σου.

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #109 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 00:17 »
Για οσους αναρωτιουνται ποια ηταν η χειρονομια του Μενδρινου

Οριστε :

και μετα μου λετε οτι αυτος ειναι παιχτουρα που εχει να κανει ματς απο την 3 αγωνιστικη, εχει παρει και την φανελα στο σπιτι το κωλοπαιδι. Σε ενα ματς (στο κυπελο) δεν επαιξε και διασειρραμε τον ΠΑΟΚ .

Φωτο του Γιωργου Ζυγουρη
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 00:28 »
Τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Όταν τελειώσει εδώ θα μαστέ και θα τα πούμε όλα.

Κατάληψη στην Λιβαδειά να κανουμε το χρέος μας.Δεν θα πέσουν αμαχητί,την φανέλα του ΠΑΣ φοράνε.Αν δεν το καταλαβαίνουν τώρα θα το καταλάβουν μια και καλή στο τέλος.

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 00:39 »
βαλτε τωρα αθλητικη κυριακη να ΞΕΡΑΣΕΤΕ

εχουν καλεσμενο Μανιατη
...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 00:40 »
α ρε Γκμοχ ΠΑΛΙΚΑΡΙ .....

Οσο για τουσ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΤ ΟΥΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 00:42 »
ειδαμε και τσ υπεροχες κ εξαισιες δηλωσεις Αγγελη...ποσο αγαπαει την ομαδα αυτος ο ανθρωπος.... :P :P :P :P :P :P

:mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 01:00 »
Παράθεση
κ.χρηστοβασίλη η χρυσή μπίζνα "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" απόψε για σένα τελείωσε...
Και τελείωσε άδοξα αλλά σίγουρα δεν βγαίνεις και ζημιωμένος...
Σ' αυτό το "μαγαζί γωνία" κέρδισες πολύ χρήμα σε ελάχιστο χρόνο, αλλά σίγουρα θα μπορούσες να κερδίσεις πολύ περισσότερα σε βάθος χρόνου.
Δεν μπόρεσες όμως για 2 λόγους:
Πρώτον γιατί είσαι λιγούρης και προτίμησες το παντελόνιασμα από το να θωρακίσεις την ομάδα στην πρώτη χρονιά σου στην superleague.
Σε αυτές της παρέες ο σεβασμός κύριε χρηστοβασίλη δεν χαρίζεται με άπλες  επιδείξεις  μακετών γηπέδων  χτισμένων στον αέρα.(αφού οικόπεδο μπέχο δεν έχεις βρει).Σε αυτές παρέες ο σεβασμός κερδίζεται με επενδύσεις στην ομάδα και όχι με το "φτηνό και καλό".
Χρήμα οι φίλαθλοι αλλά και  η τοπική κοινωνία σου έδωσαν με το τσουβάλι.Αν ήσουν λιγότερο λιγούρης η ομάδα είχε δυναμική για την πρώτη οχτάδα σίγουρα.
Εσύ όμως θέλησες σε μια σεζόν μέσα να σώσεις την ομάδα,να ξεχρεώσεις,και να κονομήσεις και χοντρά.
Σαν πολύ αισιόδοξο δεν ήταν το σενάριό σου κ.Χρηστοβασίλη?
Δεύτερον με το αντικείμενο είσαι άσχετος.Και είσαι τόσο άσχετος που εμπιστεύτηκες την ομάδα εν λευκώ στον αρχιστράτηγο αγγέλη.Αυτό και μόνο τα λέει όλα.
Προσπαθώ να φανταστώ την επόμενη μέρα στη Β'.
Ακόμη το τοπίο είναι θολό στο μυαλό μου.Μάλλον και το δικό σου είναι το ίδιο φαντάζομαι.
Σίγουρα όλο αυτό το εμετικό συνοθύλευμα που μάζεψες στη διοίκηση  (Αγγελήδες,Φίλοι,Βηταίοι και κάποια ψηφοθηράκια της δεκάρας ) θα πάρουν δρόμο .Δεν τους σηκώνει το κλίμα.Εκτός κι αν θέλετε να μείνετε στο vip μόνοι σας.
Από κει και πέρα εσύ τι θα κάνεις,δικός σου λογαριασμός.Για μένα που σε υποστήριξα και σε πίστεψα όταν ήρθες κάηκες. Και κάηκες μόλις σε 1,5 χρόνο.
Αν είναι να μείνεις άλλαξε μυαλά (λίγο χλωμό).
Αλλιώς πάρε δρόμο κι εσύ.Την είδαμε την προκοπή σου.

ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΗΣΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ........
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 01:01 »
πολλα φιλια και απο μενα....απιστευτο ποστ....
βαγερε επιτελους και παρε και τους συνεργατες σου
χειροτερος προεδρος ολων των εποχων...σκετη αποτυχια
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος athens

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 01:07 »
ΕΕΕ ωρε σταματηστε τη μιζερια(περιεργο) και να... πεσαμε τι εγινε οπως εγραψε κ ενας συνταυρος..μεταναστης στην αθηνα..θα δουμε πιο πολλες φορες του χρονου και εμεις την ομαδα μας...

Η ομαδα δυστηχως επεσε κατ εμε..και γιαυτο θελω λιγο να γκρινιαξω..

ΡΕ ΕΛΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΛΟ...ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕΚΕΙΙΙΙΙ....

ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #117 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 01:36 »
Τώρα καθάρησε λίγο το μυαλό... Οσο και να καθαρίζει πάλι χάλια μου φαίνονται τα πράγματα. Χασαμε ακομα ένα τελικό. Η ομάδα δεν τα κατάφερε για ακομα μια φορά. Γιατί; γιατι απλά ειναι χειρότερη απο τις άλλες. το σκορ ειναι 2-2 και η κάθε ομάδα κάνει απο μια ευκαιρία στο δευτερο ημίχρονο. στην δικιά μας ο τζάνης κάνει τσαφ με τον Ανδριολα πεσμένο σε αλλο τόπο, και η μπάλα δεν μπαίνει... ο νιονος απο την αλλη κανει μια σέντρα και ο μανιάτης το καρφώνει χωρις να τον μαρκάρει κανείς. Ε σε αυτο το ρημάδι το παιχνίδι τα γκολ είναι που μετράνε τι να κάνουμε...

Απο την μια λες πως και στην Τρικούπη να τους βγάλεις να παίξουν, πάλι θα χάσουν γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι και απο την άλλη ακούω τις δηλώσεις κώτσιου και βλέπω και το γήπεδο. μια ομορφιά. Συγχαρητήρια στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που έχει υπ' ευθύνη της το γήπεδο, καιρός να το μεταβιβάσει στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και σε κανέναν διδακτορικό για εργασία 'άρωση και παραγωγικότητα χορτολιβαδικών εκτάσεων σε αστικό περιβάλλον'. Συγχαρητήρια και στον υπεύθυνο Γεωπόνο-επιστήμονα, καλό θα είναι να παρει το πτυχίο του και να αρχίσει να τυλίγει πιτόγυρα. Η οδηγία όταν παίζεις στους Ζωσιμάδες είναι 'Στο καφέ κολλάει, στο πράσινο γλυστράει'. Για να πάει κανονικά η μπάλα, ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να κάνει πασα που να σκάει μία στο καφε, γκελ στο πράσινο, δευτερο γκελ στη λάσπη και μετά πάλι χόρτο. Ε δεν γίνεται ρε παιδια... Επαγγελματιες ειναι οι παίκτες, ναι, πληρώνονται, αλλα δεν σημαίνει πως μπορούν να λειτουργούν και σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Πληρώνω εγω χτιστη για να μου φτιάξει το σπίτι και αντι για καρότσι για τα τούβλα του δίνω μια τσάντα Louis Vuitton και μια σακούλα ατλάντικ. Σημαίνει πως θα μου το χτίσει επειδή τον πληρώνω; Αυτά που κοροιδεύαμε τα λουζόμαστε. Δεν μας αρέσαν τα νταμάρια της Β ε; Ε λοιπον εμεις είμαστε το χωράφι της Α, είτε το θέλουμε είτε όχι. Σε όλα μας είμαστε για Β. Ρόστερ, προπονητης, αγωνιστικός χώρος, προπονητικό κέντρο, ακαδημίες και επαγγελματισμός διοικησης. Μονο οι οπαδοί  μένουν έξω απο αυτό, οχι λόγω νοοτροπίας (β εθνικής είναι και αυτή) αλλα μόνο λόγω αριθμού.

Μόλις τελείωσε το ματς είπα πως δεν θα ξαναδώ ματς για φέτος, κύπελλο - πρωτάθλημα. Πρωτάθλημα γιατι δεν έχουμε ελπίδες για τίποτα και κύπελλο γιατί θα δω τους παίκτες να σκίζονται μπας και τους πάρει κανενα μάτι και καταφέρουν να πάρουν καμια μεταγραφή σε ομάδα Α τώρα που το καράβι βουλιάζει. Δεν ξέρω αν καταφέρω να το κρατήσω!

Αν κερδίσουμε Τριπολη, Ατρομητο και Εργοτέλη και δεν χάσουμε σε Ηρα και Λεβαδειακο μπορεί και να μείνουμε.
Αν η γιαγιά μου αγοράσει προπέλα και φυάλες θα κάνει το δρομολόγιο μωλος-νησάκι σε 5 λεπτά.
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή πιστεύω πως πιο πιθανό είναι να δείτε τη γιαγια μου στη λίμνη...  Κοροιδεύστε με ελεύθερα και όσο θέλετε αν βγω ψεύτης.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 01:43 »
Ελπίζω να μην βρεθεί κάποιος να μας γράψει οτι τίποτε δεν τελείωσε και ότι έχουμε έναν τελικό την επόμενη Κυριακή με τον Λεβαδειακό μπλά μπλά μπλά... γιατί θα του ευχηθώ να του καεί το πι σι.

Πέσαμε λοιπόν, και δεν μπορούμε να καταλογήσουμε ευθύνη σε κανέναν πέρα απο τον εαυτό μας. Δεν κερδίσαμε κανέναν απο τους ανταγωνιστές μας στην έδρα μας πλην της Λάρισας, δεν μπορέσαμε σε κανέναν σημείο του πρωταθλήματος να εκμεταλλευτούμε τα λάθη των άλλων, και ήταν πολλά. Ελπίζω μετά και το διπλό του Πάνθρακα να πάψετε να πιστεύετε, όσοι απο σας πιστεύατε, οτι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο να μας ρίξουν και οτι όλοι μας κυνηγάνε και θέλουν το κακό μας στήνοντας παιχνίδια εις βάρος μας. Ακόμα και το γλυφιτζούρι οτι μας μαμάει ο βάζελος επειδή ακολουθεί το πρόγραμμά μας μάλλον έλιωσε. Είναι λίγο παράλογο να στήνει εμάς και αυτός να χάνει απο Καβάλα και ΠΑΟΚ στο καπάκι, δε νομίζετε;;;; Όπως επίσης μου κάνει εντύπωση που ένα στα δύο ποστ αναφέρονται στο κάκιστο πραγματικά αγωνιστικό χώρο. Ελάτε ρε μάγκες, μη γινόμαστε γραφικοί. Στο ίδιο γήπεδο δεν ρίξαμε 4-άρα στον ΠΑΟΚ και η ομάδα κένταγε;;; Λοιδορούσαμε τότε τα ΠΑΟΚΙΑ που κλαίγονταν για το γήπεδο. Όπως επίσης στο ίδιο γήπεδο δεν έπαιζε και ο Πανιώνιος;;; Εγώ θα έλεγα να λέτε πάλι καλά που ήταν έτσι το γήπεδο γιατί αλλιώς μπορεί να τρώγαμε 5-6 σήμερα απο μια ομάδα που απλά είναι πολύ καλύτερη απο εμάς.

Πέσαμε λοιπόν και πονάει περισσότερο που δεν μας έριξε το κατεστημένο αλλά μας έριξαν οι μαλακίες που έχουμε κάνει άφθονες τη φετινή χρονιά και που δεν είναι ώρα να αναλύσουμε. Εδώ μας βοηθάνε οι άλλοι να μείνουμε κατηγορία και εμείς δεν θέλουμε, είναι απίστευτο. Δεν μπορεί όμως μια ομάδα να περιμένει να σωθεί μόνο απο τα στραβοπατήματα των άλλων, πρέπει να κάνει κι αυτή κάτι. "Συν Αθηνά και χείρα κείνει" που λέγανε και οι αρχαίοι υμών πρόγονοι. Και εμείς δυστυχώς δεν κουνήσαμε καμία χείρα. Ή μάλλον την κουνήσαμε, αλλά για άλλο λόγο... για να παίξουμε το πουλί μας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Όλοι μαζί, απο τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο.

Καλό καλοκαίρι λοιπόν και καλά κουράγια του χρόνου στα γήπεδα της Β' εθνικής. Εκεί που ανήκουμε πραγματικά ως ομαδούλα της σειράς που μας έχουν καταντήσει.

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 03:56 »
λύπη,ξενέρα,ψιλοαδιαφορία.αυτά αισθάνομαι για τον φετινο πας....τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.διάβασα όλα τα πόστ με την σειρά πολυ προσεκτικά.Μού χει μείνει απειροελάχιστη "κ@$λα" απο αυτή των προηγούμενων χρόνων.Ωστόσο μόνο ένα πόστ με άγγιξε περισσότερο απο τα υπόλοιπα.........

Παράθεση
Κατάληψη στην Λιβαδειά να κανουμε το χρέος μας.Δεν θα πέσουν αμαχητί,την φανέλα του ΠΑΣ φοράνε.Αν δεν το καταλαβαίνουν τώρα θα το καταλάβουν μια και καλή στο τέλος.

ο πας δν ειναι μόνο αυτά τα παρτάλια μέσα στο γήπεδο και η δοιήκηση...ο πας είμαστε κ εμείς....κ εμείς δεν πάμε να δούμε 11 παρτάλια...πάμε να δούμε 11 φανέλες με τον ΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ...Η ΞΕΝΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ, Η ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΩΣΤΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΟΧΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ Κ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΦΤΚΕ ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 11 ΠΑΡΤΑΛΙΑ Κ ΕΝΑ ΧΟΝΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ, ΑΠ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ.....ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ.....ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ......ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ....

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 09:04 »
Καλημέρα ... σε όλη την παγουρια

Λαϊκή βάση και μακριά ο χοντρός ....

πολύ καλημέρα σας

Αποσυνδεδεμένος Ptolemeos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 09:44 »
Παιδια το λοιπον
Ελε: αποτυχια (η πιο μεγαλη για μενα) μας εχει στοιχισει 8 βαθμους συν την αεραμυνα
Μπακαγιοκο: αποτυχια (ειδικα στις εκτελεσεις ειναι αστα να πανε)
Μενδρινος : αποτυχια δεν ειναι ουσιαστικος ειδικα στις πασες (εχει πολλα μειον και για να ανεβει πρεπει εχει διπλα του παικταραδες)
Κωτσιος: πολλα μειον ειδικα η ταχυτητα του σαν ριπλει
Μαιστοροβιτς:  ενας μετριος παικτης
Σαιτιωτης: μονο για την β εθνικη ειναι καλος δεν εχει στοιχεια για Α
Βαντερσον: καλος αλλα επιρεπης σε λαθη
Κουσας : μετριος
Ντασιος: καλος ως μετριος
Τζανης: καλος ως μετριος
Σισιτς: καλος παικτης να γινει πιο ουσιαστικος

Λοιπον οι πιο αποτυχημενες μεταγραφες ειναι ο Ελε και ο Μπακαγιοκο συν τον Σαιτιωτη πολυ αργος  φετος και τον Ντιμπαλα
δεν λεω σαν ονοματα ηταν στην αρχη της περιοδου καλα και ακριβοι αλλα αποδεικτηκαν παλτα . ο Προεδρος εδωσε λεφτα για να φτιαξει μια καλη ομαδα αλλα ηρθαν υπερτιμημενοι απο τους μανατζερ παικτες, τμημα σκαουτιγκ δεν υπαρχει , πως η Καβαλα  ο Ατρομητος εφερε καλους παικτες και εμεις τα παλτα. Οντως εγω πιστευω οτι ο Προεδρος ειχε ονειρα για τον Πας για την Σουπερλιγκ αλλα κανε κατι !

Το μονο που θα μεινει απο την χρονια μας στην Σουπερλιγκ ειναι το στεγαστρο στο γηπεδο τιποτα αλλο!

Η ομαδα για να παει μπροστα μακροχρονια πρεπει εμεις οι φιλαθλοι να ενωθουμε ολοι οργανωμενοι και μη και να κανουμε μια εταιρια λαικης βασης σε στυλ Αρη μονο ετσι παμε μπροστα και μετα ο Χριστοβασιλης και ο καθε Προεδρος να ψηφιζεται απο την βαση τον λαο του Πας και βαση το σχεδιο του που θα εχει για το μελλον της ομαδας,,πχ μας υποσχεται γηπεδο σε 3 χρονια και δεν εχει κανει τιποτα σε 2 χρονια τοτε εφυγε!

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 10:05 »
Η ομαδα για να παει μπροστα μακροχρονια πρεπει εμεις οι φιλαθλοι να ενωθουμε ολοι οργανωμενοι και μη και να κανουμε μια εταιρια λαικης βασης σε στυλ Αρη μονο ετσι παμε μπροστα και μετα ο Χριστοβασιλης και ο καθε Προεδρος να ψηφιζεται απο την βαση τον λαο του Πας και βαση το σχεδιο του που θα εχει για το μελλον της ομαδας,,πχ μας υποσχεται γηπεδο σε 3 χρονια και δεν εχει κανει τιποτα σε 2 χρονια τοτε εφυγε!

Φίλε, με την κουτοπονηριά και την χωριατιά που μας δέρνει εμάς τους Γιαννιώτες τέτοια πράγματα ξέχασε τα. Μη σου πω οτι θα έχουμε και 150 υποψηφίους προέδρους κάθε φορά και η κάθε κλίκα θα στηρίζει τον δικό της. Άλλον ο Νομάρχης, άλλον ο Δήμαρχος, άλλον ο Μάντζιος, άλλον οι BV, άλλον οι ΤΑΥΡΟΙ, άλλον οι ΑΡ. Τι να λέμε τώρα, πρέπει να είσαι κεμπάρης ως λαός για να συνταχθείς σε τέτοιες κινήσεις και εμείς μόνο τέτοιοι δεν είμαστε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 10:12 »
Καλημέρα σε ολους

Μερικες σκορπιες σκέψεις.

Ειναι μεγαλη η πικρα.
Μεγάλη γιατι στο Β αντι να τους πατήσουμε κανουμε μια μονο ευκαιρία.
Και με την γνωστή αεράμυνα το εισπράτουμε.
Και κανουμε και τον παρασχο προπονηταρά.

Μην παραξενευτειτε αν του χρονου ο Ελε ειναι στον αιώνιο....

Λαϊκή βάση και μακριά ο χοντρός ....
Ειπε καποιος πιο πάνω. Δυστυχώς μια και ειμαι μικρομέτοχος, δεν βλεπω οτι μπορει να γίνει. Γιατι οταν ζητηθηκε απο τον Κουγια, καλυφτηκαν μονο το 2-3% απο το μετοχικό του ενος εκατομμυρίου ευρώ.

Πρωτη φορά εβρισα παικτη μας, οταν ο Κωστακης-Καρκίνος - μενδρινος μας απαγόρευσε να ομιλουμε και να αναφερόμαστε στην ανικανότητά του.
Αιντε @αμησου Κωστάκη Καραγκουνη.
Επρεπε να σε διωξουν τον χειμωνα αλλα δυστυχώς θα σε ανεχτουμε μεχρι τελους.

Μαθηματικά οσο ζω, ελπιζω, αλλα δεν το βλεπω το ονειρο...

Ειναι το τριτο παιχνιδι που ενω αξιζουμε κατι, δεν παιρνουμε τιποτα ( Αρης, Καβαλα τα αλλα δυο). Γκαντεμια? Μας την κόλησε ο Οτσαλαν?

Τον Κουσα στον επόμενο αγώνα τον εχουν ετοιμο για κοκκινη, με τις αγκωνιές που εριξε χτες.

Ο Ζήκος δεν ηθελε να πει κακό για τον φιλο του τον Ελε.
Ναι ρε, χτες ηταν αλάνθαστος. Δεν την ακούμπησε καν την μπάλα, ενω στο τριτο γκολ εκανε τον Τροχονόμο.

Το γηπεδο θελει ξηλωμα ενα μέτρο, αποστραγγιστικό από την αρχή, με πολλους σωλήνες, γιατι εδω ειμαστε Ευρωπη και βρέχει, και ξανα χορτάρι που να αντεχει στο πάγο. Ευκαιρία από Μαιο μεχρι Αυγουστο να γινει, αλλά οχι απο αχρηστο, οπως ο προηγούμενος.

Γιατι εχω το ονειρο πως θα παρω το κυπελλο και θα σωθω τελευταια αγωνιστική, οπως τα τυριά προπερσι?
Ειμαι καλα γιατρέ μου?

Αποσυνδεδεμένος Ptolemeos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 10:22 »
τοτε φιλε ο Χριστοβασιλης ειναι μια χαρα για την ομαδα μας , ο ανθρωπος μου δινει την εντυπωση οτι εχει ονειρα για την ομαδα , απλα οι μεταγραφες και οι ανθρωποι που στηριχθηκε δεν εκαναν συν τον Παρασχο που διελυσε την περσυνη ομαδα

Αν το καλοσκεφτειτε  η περσυνη ομαδα τι ηταν , ηταν ο παρε βαλε Λουτσιανο , ο αρχηγος στο κεντρο Ριμολντι και ο γκολτζης και δημιουργικος στις πασες προς Σαιτιωτη και ουσιαστικος  Σολακης ,συν τον Σικαλια  και εφυγαν αυτοι και ηρθαν χειροτεροι, απλα εγω λεω οτι πανω στους στυλοβατες της αμυνας επενδυεις!