Τώρα καθάρησε λίγο το μυαλό... Οσο και να καθαρίζει πάλι χάλια μου φαίνονται τα πράγματα. Χασαμε ακομα ένα τελικό. Η ομάδα δεν τα κατάφερε για ακομα μια φορά. Γιατί; γιατι απλά ειναι χειρότερη απο τις άλλες. το σκορ ειναι 2-2 και η κάθε ομάδα κάνει απο μια ευκαιρία στο δευτερο ημίχρονο. στην δικιά μας ο τζάνης κάνει τσαφ με τον Ανδριολα πεσμένο σε αλλο τόπο, και η μπάλα δεν μπαίνει... ο νιονος απο την αλλη κανει μια σέντρα και ο μανιάτης το καρφώνει χωρις να τον μαρκάρει κανείς. Ε σε αυτο το ρημάδι το παιχνίδι τα γκολ είναι που μετράνε τι να κάνουμε...
Απο την μια λες πως και στην Τρικούπη να τους βγάλεις να παίξουν, πάλι θα χάσουν γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι και απο την άλλη ακούω τις δηλώσεις κώτσιου και βλέπω και το γήπεδο. μια ομορφιά. Συγχαρητήρια στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που έχει υπ' ευθύνη της το γήπεδο, καιρός να το μεταβιβάσει στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και σε κανέναν διδακτορικό για εργασία 'άρωση και παραγωγικότητα χορτολιβαδικών εκτάσεων σε αστικό περιβάλλον'. Συγχαρητήρια και στον υπεύθυνο Γεωπόνο-επιστήμονα, καλό θα είναι να παρει το πτυχίο του και να αρχίσει να τυλίγει πιτόγυρα. Η οδηγία όταν παίζεις στους Ζωσιμάδες είναι 'Στο καφέ κολλάει, στο πράσινο γλυστράει'. Για να πάει κανονικά η μπάλα, ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να κάνει πασα που να σκάει μία στο καφε, γκελ στο πράσινο, δευτερο γκελ στη λάσπη και μετά πάλι χόρτο. Ε δεν γίνεται ρε παιδια... Επαγγελματιες ειναι οι παίκτες, ναι, πληρώνονται, αλλα δεν σημαίνει πως μπορούν να λειτουργούν και σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Πληρώνω εγω χτιστη για να μου φτιάξει το σπίτι και αντι για καρότσι για τα τούβλα του δίνω μια τσάντα Louis Vuitton και μια σακούλα ατλάντικ. Σημαίνει πως θα μου το χτίσει επειδή τον πληρώνω; Αυτά που κοροιδεύαμε τα λουζόμαστε. Δεν μας αρέσαν τα νταμάρια της Β ε; Ε λοιπον εμεις είμαστε το χωράφι της Α, είτε το θέλουμε είτε όχι. Σε όλα μας είμαστε για Β. Ρόστερ, προπονητης, αγωνιστικός χώρος, προπονητικό κέντρο, ακαδημίες και επαγγελματισμός διοικησης. Μονο οι οπαδοί μένουν έξω απο αυτό, οχι λόγω νοοτροπίας (β εθνικής είναι και αυτή) αλλα μόνο λόγω αριθμού.
Μόλις τελείωσε το ματς είπα πως δεν θα ξαναδώ ματς για φέτος, κύπελλο - πρωτάθλημα. Πρωτάθλημα γιατι δεν έχουμε ελπίδες για τίποτα και κύπελλο γιατί θα δω τους παίκτες να σκίζονται μπας και τους πάρει κανενα μάτι και καταφέρουν να πάρουν καμια μεταγραφή σε ομάδα Α τώρα που το καράβι βουλιάζει. Δεν ξέρω αν καταφέρω να το κρατήσω!
Αν κερδίσουμε Τριπολη, Ατρομητο και Εργοτέλη και δεν χάσουμε σε Ηρα και Λεβαδειακο μπορεί και να μείνουμε.
Αν η γιαγιά μου αγοράσει προπέλα και φυάλες θα κάνει το δρομολόγιο μωλος-νησάκι σε 5 λεπτά.
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή πιστεύω πως πιο πιθανό είναι να δείτε τη γιαγια μου στη λίμνη... Κοροιδεύστε με ελεύθερα και όσο θέλετε αν βγω ψεύτης.