Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΓΣΣ 2-3 (σχόλια, απόψεις, δηλώσεις κλπ)  (Αναγνώστηκε 40602 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Friedman PAS

• Newbie
  • *
  • OΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟ!!!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΓΣΣ 2-3 (σχόλια, απόψεις, δηλώσεις κλπ)
« Απάντηση #150 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 17:43 »
Ποιός ελευθερόπουλος και ποιές τρίχες κατσαρές???
Εμείς σε φέραμε στα γιάννενα για να μας σώσεις με καλές επεμβάσεις και εσύ με κάκιστες εμφανίσεις με έριξες...κάτσε αγόρι μου στην κερκίδα αφού πονάει η μέση σου να παίξει και ο γιώργος που το αξίζει το παιδί απο πέρσυ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...
Για να παίζεις τέρμα πρέπει να ξέρεις να στήνεις και την άμυνα σου και εσύ εχθές έβγαινες για ακόμα ένα παιχνίδι στο γάμο του καραγκιόζη να πιάσεις την μπάλα...

Λογίκα πέσαμε και έχουμε πέσει απο καιρό...
Παρόλα αυτά ψήνομαι άγρια για λεβαδιά...

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 17:46 »
Kαιγώ θέλω βίντεο Μπακαγιόκο, δεν έχω δει και ψήνομαι να δω και να γελάσω.

ps. Ρε Θύμιο, ρε αγόρι μου. Χαρά στο κουράγιο σου που κάθεσαι και αναλύεις τα αυτονόητα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 18:00 »
Παράθεση
κ.χρηστοβασίλη η χρυσή μπίζνα "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" απόψε για σένα τελείωσε...
Και τελείωσε άδοξα αλλά σίγουρα δεν βγαίνεις και ζημιωμένος...
Σ' αυτό το "μαγαζί γωνία" κέρδισες πολύ χρήμα σε ελάχιστο χρόνο, αλλά σίγουρα θα μπορούσες να κερδίσεις πολύ περισσότερα σε βάθος χρόνου.
Δεν μπόρεσες όμως για 2 λόγους:
Πρώτον γιατί είσαι λιγούρης και προτίμησες το παντελόνιασμα από το να θωρακίσεις την ομάδα στην πρώτη χρονιά σου στην superleague.
Σε αυτές της παρέες ο σεβασμός κύριε χρηστοβασίλη δεν χαρίζεται με άπλες  επιδείξεις  μακετών γηπέδων  χτισμένων στον αέρα.(αφού οικόπεδο μπέχο δεν έχεις βρει).Σε αυτές παρέες ο σεβασμός κερδίζεται με επενδύσεις στην ομάδα και όχι με το "φτηνό και καλό".
Χρήμα οι φίλαθλοι αλλά και  η τοπική κοινωνία σου έδωσαν με το τσουβάλι.Αν ήσουν λιγότερο λιγούρης η ομάδα είχε δυναμική για την πρώτη οχτάδα σίγουρα.
Εσύ όμως θέλησες σε μια σεζόν μέσα να σώσεις την ομάδα,να ξεχρεώσεις,και να κονομήσεις και χοντρά.
Σαν πολύ αισιόδοξο δεν ήταν το σενάριό σου κ.Χρηστοβασίλη?
Δεύτερον με το αντικείμενο είσαι άσχετος.Και είσαι τόσο άσχετος που εμπιστεύτηκες την ομάδα εν λευκώ στον αρχιστράτηγο αγγέλη.Αυτό και μόνο τα λέει όλα.
Προσπαθώ να φανταστώ την επόμενη μέρα στη Β'.
Ακόμη το τοπίο είναι θολό στο μυαλό μου.Μάλλον και το δικό σου είναι το ίδιο φαντάζομαι.
Σίγουρα όλο αυτό το εμετικό συνοθύλευμα που μάζεψες στη διοίκηση  (Αγγελήδες,Φίλοι,Βηταίοι και κάποια ψηφοθηράκια της δεκάρας ) θα πάρουν δρόμο .Δεν τους σηκώνει το κλίμα.Εκτός κι αν θέλετε να μείνετε στο vip μόνοι σας.
Από κει και πέρα εσύ τι θα κάνεις,δικός σου λογαριασμός.Για μένα που σε υποστήριξα και σε πίστεψα όταν ήρθες κάηκες. Και κάηκες μόλις σε 1,5 χρόνο.
Αν είναι να μείνεις άλλαξε μυαλά (λίγο χλωμό).
Αλλιώς πάρε δρόμο κι εσύ.Την είδαμε την προκοπή σου.
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος maletsko

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 18:05 »
  Συντοπίτες,  το πρόβλημα του ΠΑΣ εδώ και πολύ καιρό εντοπίζεται στην κλίκα που έχει διαμορφωθεί μεταξύ των παικτών με συνέπεια ορισμένοι να αποτελούν τον κορμό της ομάδας είτε μπορούν είτε δε μπορούν. Αυτή η κατάσταση διαμορφώθηκε επί Παράσχου και συνεχίζεται χωρίς ο μεγάλος προπονητής να  μπορεί να την αλλάξει. Το φαινόμενο Μενδρινού απέδειξε στα τελευταία παιγνίδια τι συμβαίνει. Το ξαναέγραψα: Γιατί ο Μπαλάφας ζήτησε να φύγει;
Το  ερώτημά μου; Σε ποιο παιγνίδι έπαιξε ο Μπουχάν και δεν απέδωσε;
Μήπως κάποιοι είναι προορισμέμοι για τον πάγκο εσαεί;

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 18:10 »
ρε μαλεσκο εγω δεχομε οτι υπαρχει κλικα , αλλα που να παιξει ο μπουχαν σε αυτη τη λασπουρα να σου κανει τι ?? ο μενδρινος που παιζει και ο σισιτσ πεζουν γιατι εχουν και σουτ που ο μπουχαν μας εχει δειξει οτι δεν εχει και γιαυτο τους βαζει για αμα τυχει κανα σουτ εξω απο περιοχη οπος χτες με μενδρινο και πει κανα γκολ .

αλλα μη μου μιλατε για κλικες με τετοιο γηπεδο , ασ φτιαξει πρωτα ο αγωνιστικος χωρος να πεζετε μπαλα και οχι κλωτσοσκουφι και μετα βλεπουμε και για τις κλικες , οσο και αν δεν μας αρεσει αυτοι οι παιχτες μπορουν να παιξουν στους ζωσιμαδες σε αυτην την κατασταση  με μονες αλλαγες κασναφερη και ροβα .
πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 18:32 »
el_antfastit καμια δικαιολογια για το γηπεδο,ειδαμε τους παικταραδες ποσους βαθμους μαζεψαν στα εκτος εδρας που επαιζαν σε καλυτερα γηπεδα.

Παντως σε συζητηση που ειχα με παικτη του νιονιου μου ειπε οτι ενω βρισκονταν στο ημιχρονο σε κακη ψυχολογια απο την ισοφαριση του ΠΑΣ,και απο την κουραση του βαρυ αγωνιστικου χωρου,αφου ειχαν παιξει και 120 λεπτα μεσοβδομαδα στο κυπελλο,περιμεναν απο τον ΠΑΣ,να πιεσει και να παιξει πιο επιθετικα.
Οι παικτες του ΠΑΣ μου ειπε οτι περισσοτρεο ειχαν το νου τους να μην φανε γκολ παρα να δημιουργησουν ευκαιριες για να πετυχουν.

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 18:34 »
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=28516

Η ευκαιρια του γκολτζη μας ειναι στο 2'30'' του βιντεο αυτου.
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 19:03 »
δεν ξερω παστακι ποιους ενοεις εσυ σαν παιχταραδες άλλα καποιος πριν ειπε για τον τζανη , μεδνρινο , ελε ,

ο τζανης ειναι ο παιχταρας που με 2 γκολ τ σου πηρε το μοναδικο δυπλο σου φετος και με ενα γκολ δικο του σου πηρε και το πολυτιμο σε ισοβαθμια χ στην  χανθη

ο μενδρινος ειναι αυτος που σου εβγαζε της καθετες μπαλιες και της σεντρες και σου κερδιζε φαουλ σε καλες θεσεις μεχρη τα χριστουγεννα οπου ηταν ο  μοναδικος δημηουργικος μεσος που ειχες και τον αποθεωνες αλλα βεβαια ποσο να παιξει ο ανθρωπος ολο το κεντρο μονος του τον εκαψες

ο βαγγελας τι να πει επαιξε δεν επαιξε 90 λεπτα φετος ανετοιμος ηταν το ελεγε και ο ιδιος παρολαυτα σου πηρε με γκολ τ μια ισοπαλια στα γιαννενα με  αεκ

ο ελυθεροπουλος ηταν αυτος που σου κρατησε πολες φορες το 0 στην εστια και οσες οχι εκανε πολυ καλες εμφανισεις και για μενα πρωτη πιτα που εφτεγε αυτος και οχι η αμυνα ειναι με νιονιο το πρωτο , βεβεα μετα απο αυτο και πριν απο αυτο σου εβγαλε κατι σουτ στο γαμα του σκουφαλη κατι τετ α τετ του κουμορτζι αλλα για αυτα δεν λεμε τιποτα.....

τι αλλο να κανουν οι παιχταραδες ρε παστακι ο μενδρινος μεχρη και τον παρασχο εκανε παπαδες και ολοι εδω μεσα τον εκθιαζετε το ιδιο και ο ελε και τωρα επειδη συνιδιτοποιησατε οτι ειμαστε κοντα στην β τους βγαλατε αχρηστους.

αχρηστοι ειναι ο ντιμπαλα και ο μπακας και αυτοι μας εχουν στερησει βαθμους εκτος και εντος

μπακα σε ξανθη τα 2 τετ ατε , σε λαρισα το ενα τετ α τετ, σε αρη 2 , σε αρη στα γιανεννα , σε νιονιο στα γιαννενα , με παοκ στα γιαννενα 

ντιμπαλα σε αρη τουλαχιστον 1 τετ α τετ και σε νιονιο και μεσα οσα ματς επεξε (εκτος κυπελου) ηταν απλα καρκινος 

πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 19:12 »
Λοιπον εχουμε και λεμε.
1)Εχουμε πολυ καλη ομαδα
2)Εχουμε ποιοτικους παικτες
3)Εχουμε τρομερο προπονητη
4)Εχουμε και γαμω τα γηπεδα
5)Εχουμε κορυφαιο προεδρο με δυασινδεσεις και ετσι
6)Εχουμε σκαουτινκ που δεν υπαρχει σε ολη την ευρωπη
7)Εχουμε βαθος σαν ομαδα με παικτες ετοιμους για ολα
8)Εχουμε εγκαταστασεις και προπονητικο κεντρο που θα ζηλευε ακομη και η παιανια
9)Εχουμε οργανωμενους φιλαθλους πολυ ψαγμενους και ειναι ολοι μια γροθια
10)Εχουμε οργανωση σε ολους τους τομεις.
Γενικα ρε παιδι μου ειμαστε ομαδα προτυπο για καθε ποδοσφαιριστη και καθε φιλαθλο και χωρις εμας η σουπερλιγκα δεν λεει..
Μας ζηλευουν ολοι  και ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑΣΕΙ.........

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 19:19 »
Παράθεση
τέτοια βρισίδια προς στους παίχτες δεν τα είχα ξανακούσει ποτέ.

Τέτοιες χειρονομίες σαν αυτή που έκανε ο βλάκας χτες κι ο πιο βλάκας πέρσι είχες δει ποτε από "παίχτες του ΠΑΣ" ???

Εγώ δε θυμάμαι τέτοιες καφρίλεςτα τελευταία χρόνια.

Παρατήρηση Νο1: Είμαι και γώ "μαλάκας" και λέω ευτυχώς...
Παρατήρηση Νο2: Στα τσακίδια ο Κωστάκης και όλοι οι επαγγελματίες του κώλου...Παλιοί και νέοι..
Παρατήρηση Νο3: Δεν πρόκειται να κάνω τα στραβά μάτια σε κάποιον καραγκιοζάκο που παίρνει χοντρά λεφτά απο την ομάδα που αγαπάω και που όσο μπορώ ματώνω οικονομικά γι αυτή...
Παρατήρηση Νο4: Δηλαδή...για να καταλάβω....τώρα που μας διαολόστειλε και μας γαμοσταύρησε ο Κωστάκης πρέπει να του πούμε ευχαριστώ???Μετά στον φουκαρά τον ΓιωργοΝτάσιο που το ένα του πλεμόνι όποιος ψάξει θα το βρεί κάπου εκέι στα δεξιά τι πρέπει να του κάνουμε...να πηγαίνουμε κάτω απο το σπίτι ένας ένας και να του κάνουμε TSIMBO (στα εγκλέζικα γιατί είναι Μυκονιάτικη διεθνή λέξη)??
Παρατήρηση Νο5: Να δείξω επιείκεια σε ποιούς????Σ αυτούς που έχουν καταντήσει την ομάδα αρχηγό της 3άρας...έχετε διανοηθεί τι τρίμπαλο έχουμε φάει φέτος και συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε???ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ.-
Παρατήρηση Νο6: Οι περισσότεροι στο μάτς με τα γατάκια προσπάθησαν στο μέτρο του επιτρεπτού..

Παράθεση
Τελικά ο ΚΟΥΓΙΑΣ εκτός απο οικονομική εξυγίανση έφερε και αυτό τον κόσμο στο γήπεδο.

Παρατήρηση Νο7: Κούφια έλα πίσω να γεμίσουμε το Ζωσιμάδες...φέρε και τον μικρό που πρέπει να έχουν στεγνώσει τα μάτια απο τον σκουσμό...κρίμα ωρε το μαξούμ...

Παράθεση
Ευτυχώς ήρθε ο ψηλός κι έγινα ΠΑΣ. Θα του το χρωστάω για πάντα. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΜΕ !
Παρατήρηση Νο8: ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΜΕ-ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΜΕ...ΜΕΣ΄ ΣΤΗΝ 7 ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ....
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 19:22 »
Λοιπον εχουμε και λεμε.
1)Εχουμε πολυ καλη ομαδα
2)Εχουμε ποιοτικους παικτες
3)Εχουμε τρομερο προπονητη
4)Εχουμε και γαμω τα γηπεδα
5)Εχουμε κορυφαιο προεδρο με δυασινδεσεις και ετσι
6)Εχουμε σκαουτινκ που δεν υπαρχει σε ολη την ευρωπη
7)Εχουμε βαθος σαν ομαδα με παικτες ετοιμους για ολα
8)Εχουμε εγκαταστασεις και προπονητικο κεντρο που θα ζηλευε ακομη και η παιανια
9)Εχουμε οργανωμενους φιλαθλους πολυ ψαγμενους και ειναι ολοι μια γροθια
10)Εχουμε οργανωση σε ολους τους τομεις.
Γενικα ρε παιδι μου ειμαστε ομαδα προτυπο για καθε ποδοσφαιριστη και καθε φιλαθλο και χωρις εμας η σουπερλιγκα δεν λεει..
Μας ζηλευουν ολοι  και ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑΣΕΙ.........

Ελα πες κι άλλα είμαι δουλειά ακόμη και με έχει πάρει προς τα κάτω ..........
Χαχα

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #161 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 19:26 »
Πάντως για να μην χάνετε η ελπίδα, ακόμα κάτι μπορεί να γίνει.Τα σημεία είναι προβλέψεις δικές μου.
   Αποτέλεσμα
27/02/2010   SΚODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ    -2
27/02/2010   ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ    .................1
27/02/2010   ΑΣΤΕΡΑΣ  - ΗΡΑΚΛΗΣ..........1χ
28/02/2010   ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ............1Χ2

........................ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ.....................Χ2
07/03/2010   ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    2
07/03/2010   ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    .........1
07/03/2010   ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -ΑΣΤΕΡΑΣ.....1
07/03/2010   ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -ΞΑΝΘΗ............1

.......................ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΠΑΣ................1 -
13/03/2010   ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ........1
14/03/2010   ΛΑΡΙΣΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ............1
14/03/2010   ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ..........1

21/03/2010   SΚODA ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ.........1    -
21/03/2010   ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ...   .1 -
21/03/2010   ΚΑΒΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ.......................1Χ
21/03/2010   ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘ/Σ.............1    -
21/03/2010   ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ.............1Χ

................ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ..............1    -
28/03/2010   ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ   ..........................1Χ -
28/03/2010   ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΣ ........................χ2
28/03/2010   ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ................1

Οπότε η ΑΕΛ παίρνει  3 με 6 βαθμούς!
...........η ΞΑΝΘΗ  παίρνει 3 μόνο βαθμούς!
...........ο ΗΡΑΚΛΗΣ παίρνει 1 με 2 βαθμους
...........ο ΠΑΣ..........παίρνει  6 με 12
...........0 ΚΟΜΠΟΤΙΑΚΟΣ.......6 με 9
Οπότε ελπίδες ακόμη υπάρχουν , θα μου πείτε τώρα ότι αυτά δεν γίνονται...αλλά περιμένατε την μεταμόρφωση του ΠΑΝΘΡΑΚΑ?Περιμένατε το διπλό του ΠΑΝΘΡΑΚΑ στην ΑΕΛ?Τίποτα δεν είναι σίγουρο με αυτές της ομάδες.Απομένουν δυ'ο αγωνιστηκες τις οποίες δεν της έγραψα.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος pas_gera-g.t.m.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 20:12 »
Το να λες σε τόσο κόσμο κάντε σλάμα γιατί έβαλα ένα γκολ σε 25 παιχνίδια,ποιος είμαι εγώ,πολύ παιχταράς είμαι κλπ, είναι τουλάχιστον άκυρο. Εμένα δε με πείραξε τόσο αυτό αλλά επειδή πολύς κόσμος είναι ''άρρωστος'' και με βάση και την κρισιμότητα του αγώνα,θόλωσαν. Εμένα δε με νοιάζει γιατί τόσο του κόβει του συγκεκριμένου. Ο τζες παίζει για την πάρτη του, τρε μπανάλ το επίπεδο της ομάδας γι'αυτόν. Αλλά η καριέρα του αυτή θα είναι απο'δω και πέρα, του χρόνου με Κέρκυρες και Βόλους κλπ. Όσο νωρίτερα το καταλάβει, τόσο καλύτερa γι'αυτόν. Πάντως μου αρέσει όπως παίζει γιατί μου θυμίζει 80s.
Είσαι καλά πασιά μ';

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 20:18 »
Το να λες σε τόσο κόσμο κάντε σλάμα γιατί έβαλα ένα γκολ σε 25 παιχνίδια,ποιος είμαι εγώ,πολύ παιχταράς είμαι κλπ, είναι τουλάχιστον άκυρο. Εμένα δε με πείραξε τόσο αυτό αλλά επειδή πολύς κόσμος είναι ''άρρωστος'' και με βάση και την κρισιμότητα του αγώνα,θόλωσαν. Εμένα δε με νοιάζει γιατί τόσο του κόβει του συγκεκριμένου. Ο τζες παίζει για την πάρτη του, τρε μπανάλ το επίπεδο της ομάδας γι'αυτόν. Αλλά η καριέρα του αυτή θα είναι απο'δω και πέρα, του χρόνου με Κέρκυρες και Βόλους κλπ. Όσο νωρίτερα το καταλάβει, τόσο καλύτερa γι'αυτόν. Πάντως μου αρέσει όπως παίζει γιατί μου θυμίζει 80s.

Με Κέρκυρα και Βόλο συγκεκριμένα δεν νομίζω να συναντηθούμε του χρόνου... :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 20:24 »
Μωρέ με 2 2πλά σε Λιβαδειά και ΗΡΑ σώζουμε την παρτίδα, αλλά 36 χρόνια που βλέπω τον ΠΑΣ δεν έχουμε πάρει ούτε 1 τέτοιο διπλό, θα πάρουμε τώρα 2 μαζεμένα σε 1 μήνα;;;;; Σχεδόν αδύνατο μου φαίνεται!!!
Κώστα η Λάρισα τότε ήταν Α έπαιξε ημιτελικό με μας που είμαστε Β, πέρασε αέρα. Έπαιξε τελικό στο Πανθεσσαλικό με έναν ΠΑΟ της πλάκας τότε και νίκησε (με Μπακαγιόκο παρακαλώ). Τελευταία αγωνιστική είχε εκτός την αδιάφορη Καλαμαριά, έκανε το 2πλό και σώθηκε.
Εμείς δυστυχώς παίζουμε ημιτελικό με ΠΑΟ που είναι σε ασύγκριτα καλύτερη κατάσταση από τότε, αλλά και με ΠΑΟ τελευταία αγωνιστική εδώ, που όσο αδιάφορος κι αν έρθει δεν είναι Καλαμαριά του 2007!!!
Συνεπώς άδικα ονειρεύεσαι!!!!!

ΥΓ1. Για σκεφτείτε αντί για το Μενδρινό να μας έκανε ο Οτσαλάν αυτή τη χειρονομία;;;;
ΥΓ2. Ακόμα και ο Πάνθραξ έχει περισσότερα 2πλά από μας φέτος!!!
ΥΓ3. 1-0-5 γράφει το κοντέρ με Αναστό στο πρωτάθλημα φέτος. Δυστυχώς ο μετρ των ισοπαλιών στο παρελθόν, φέτος δεν τα πήγε καλά στο βαθμό-βαθμούς!!

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 21:48 »
Ο ΠΑΣ είναι κάτι περισσότερο από μία ποδοσφαιρική ομάδα είναι συστατικό στοιχείο της Ηπειρώτικης ταυτότητας.Πρέπει λοιπόν να το συνειδητοποιήσετε και να φερθείτε αναλόγως,καμμία αποδοκιμασία στούς παίχτες μας και στην διοίκηση.Αυτό δεν είναι αδυναμία αλλά μεγαλείο ψυχής,όταν δινεται η μάχη οφείλουμε να εμψυχώνουμε αυτούς που υπερασπίζονται τη σημαία μας,ακόμα και αν μερικοί δεν το αξίζουν.Επί 37 χρόνια οπαδός του ΠΑΣ οι λύπες είναι 10 και οι χαρές 1,αλλά ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιό δυνατό.Το καφριλίκι των περισσοτέρων οπαδών δεν πρέπει να έχει θέση σε εμάς και στην τελική καποτε θα δούμε και εμείς άσπρη μέρα.

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 22:40 »
ΟΙ εποχες φιλε δρακο(δυστηχως?)εχουν αλλαξει.Τωρα πια ο φιλαθλος εχει αποψη διαφορετικη και πρεπει να ειναι σεβαστη απο την διηκηση την στιγμη που οι σχεσεις ειναι πελατειακες.Παλια ενα εισητηριο δεν κοστιζε τιποτα και με την ανεση που υπηρχε ο κοσμος πηγενε γηπεδο και ηταν και λιγο ποιο απονυρευτος γιατι δεν υπηρχαν τοσο μεγαλα συμφεροντα,τζογος κλπ,τωρα με τα εισιτηρια να εχουν οσο σχεδον ενα μεροκαματο και με την κριση που υπαρχει απαιτηται τουλαχιστον σεβασμος στον φιλαθλο που παει γηπεδο και απο την διηκηση αλλα και απο τους παικτες που ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣκαι τα περνουν απο την τσεπη μου.Παλια πεζανε ποιο πολυ για την παρτυ τους και την φανελα και αμα καθοταν καμια μεταγραφη σε κανα μεγαλο συλογο εχει καλως αλιως...
Στο θεμα περι ηπειρωτικης ταυτοτητας συμφωνω 100%.
Καλο βραδυ

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Δευ 22 Φεβ 2010 23:17 »
Η ομάδα προσπάθησε πολύ ειδικά από το 0-2 και μετά όταν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και επίσης αν ο μπακαγιόκο θυμόταν τι πάει να πεί επιθετικός θα είχαμε βάλει και άλλο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο φαινόταν ότι όποια ομάδα έβαζε γκολ θα ήταν και η νικήτρια μιας και δεν έγιναν φάσεις. Αυτό που έζησα τη στο 1-2 και στο 2-2 όλο το γηπέδο να φωνάζει εν χορώ, δεν  δεν το χω ξαναζήσει σε όσα παιχνίδια έχω παει στην έδρα μας. Μοναδική και Υπέροχη Καύλα ένιωσα Υπερήφανος που είμαι ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Για αυτό το λόγο εγώ προσωπικά δε πρόκειται να σταματήσω να ελπίζω για τη παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία και ούτε προκειται να συμμετέχω στα λαικά δικαστήρια που έχουμε στήσει. Όλοι στεναχωρηθήκαμε για τη χτεσινή ήττα αλλά αγαπητοι Σύνταυροι δεν έχει τελιώσει τίποτα ακόμα.Στη Λάρισσα τι πρέπει να κάνουν δηλαδή που χάνουν και απο τον Πανθρακικό εντός.

Ηρεμία και Συσπείρωση χρειάζεται από όλους μας, επιτέλους ας δείξουμε ποιος είναι ο ΛΑΟΣ του θρυλικού Άγιαξ!!

Αν και διαφωνώ με το σύνθημα για λόγους γουριού μας το αφιερώνω:
1000 PAS fans singing after the match.

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Τρι 23 Φεβ 2010 00:11 »

1000 PAS fans singing after the match.

Όλη η χρονιά φέτος αυτή η Κερκίδα...κάπως έτσι είναι ο δκός μου ΠΑΣ...

αυτά.-
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Τρι 23 Φεβ 2010 00:42 »
Μπραβο ρε Kun_Aguero
με τουτα και με τ'αλλα ξεχασαμε τι ειναι ο ΠΑΣ..

:pas: :pas: :pas:

Υ.Γ μάλλον μονο αυτο ειναι ο ΠΑΣ..

Υ.Γ2 Μητροπολητη δεν θελουμε,έχουμε Αρχιεπίσκοπο.. :joker:

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Τρι 23 Φεβ 2010 06:06 »
Πάει η μ.... σύννεφο εδώ μεσα!!!! Αφού δεν θέλετε να σας τα λένε για να δείτε τον καγκουρα τι κάνει τέτοιες ώρες αντί να κοιτάει πως να σώσει την ομάδα .. να μην τα λέμε ... όπως λέει και ο στέργιου ... σωθήκαμε ένα δύο διπλό εκεί ένα τριπλό εκεί μια με γύρο τρία τζατζίκια και ένα κοκορέτσι φτάνουν !
Μια ζωή ,τελικά έρχονται τα περνούν φεύγουν.
Ούτε αυτός εξαίρεση ....
Α και για τον τον φιλο του τον ελε... ένα λαθακι έκανε μωρέ ο άπειρος τώρα μαθαίνει του χρόνου θα είναι καλύτερος.....
Τι σημασία έχει αν χάσαμε από αυτόν το ματς της χρονιάς μας έχει δώσει άλλους βαθμούς . Αι......βασίλης...... να μην πω κανα χειρότερο πρωι πρωί
καλημέρα σας

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Τρι 23 Φεβ 2010 12:46 »
Παράθεση
ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ Ο ΑΓΙΑΞ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Aυτά που λες δεν κολλάνε πουθενά!Τι παίχτες πουλημένοι και μ...κιες λές?Οι παίχτες παίξαν όσο μπορούσαν.Και αυτοί να κερδίσουν θέλανε όπως και εμείς.Επειδή χάσαμε είναι και πουλημένοι?

Για μενα ο Ελευθεροπουλος στην χθεσινη του εμφανιση ειναι υπολογος για βρωμικο και unfair παιξιμο....
και επειδη εχει πνιξει 2 γκολ με τον ΑΡΗ (μεσα-εξω)
1 στην ΑΕΚ
1 με τον μΠΑΟΚ

και επειδη ολα αυτα ειναι γκολ-βαθμοι
ποιος μου λεει εμενα οτι δεν ειναι θεμα δολου?????
και αν δεν ειναι δολος τοτε ειναι ασχετος αρα μπουρδελιαρα...
ειδες πως κολανε ολα?????

ΥΓ. ΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΥΤΑΤΑ ΕΙΧΕ ΠΝΙΞΕΙ Ο ΣΙΚΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ  ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ....

Αποσυνδεδεμένος ntavelis_pas

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Τρι 23 Φεβ 2010 16:56 »
Krima poli krima!

Αποσυνδεδεμένος pasajax

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Τρι 23 Φεβ 2010 18:46 »
1) όταν κυνηγάς το σκόρ....ή θές να βάλεις γκόλ....πρέπει να παίξεις την μπάλα...κάτω και γρήγορα...με χοιροστάσιο για γήπεδο....δεν γίνεται.
Αρα ένας σοβαρός παράγοντας για την ήττα μας είναι αυτός.

2) Επειδή και οι άλλοι στο ίδιο γήπεδο παίζανε...ας δούμε και τα δικά μας λάθη. Ελευθερόπουλος....και άμυνα στα δύο πρώτα γκόλ (ουδείς μαρκάρει....και ο ελέ...αλ'αντ'άλλων έξοδο κάνει)...και στο 3ο....ούδεις μαρκάρει.

3) Ο προπονητής...μας , έκανε αλχημείες...στο κέντρο
...και εκεί που δεν τρώγαμε γκόλ από στημένα....τσούπ...τα αρπάζουμε.
Ευθυνες μεγάλες...έχει και αυτός.

4) Ποιός επέλεξε να έχουμε τα παραπάνω; Αυτός έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες.

5) Ολα μα όλα στον πάτο....τα πληρώνει ο κοσμάκης.
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Τρι 23 Φεβ 2010 20:39 »

Ενοχλήσεις στη μέση ο Ελευθερόπουλος

http://www.sport24.gr/html/ent/297/ent.346297.asp

Κρίμα ρε παλικάρι δεν χρειάζεται να κάνεις έτσι....
Αν έχεις πραγματικά πρόβλημα (που θεωρώ ότι έχεις καλά θα κάνεις να καθίσεις να ξεκουραστείς και όχι να παίζεις μπάλα.....