Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΓΣΣ 2-3 (σχόλια, απόψεις, δηλώσεις κλπ)  (Αναγνώστηκε 40607 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΓΣΣ 2-3 (σχόλια, απόψεις, δηλώσεις κλπ)
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 18:04 »
Παράθεση
Νίκος Αναστόπουλος: «Τίποτα δεν μας πάει καλά»

«... Στο β' μέρος χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα εκείνη του Τζάνη στο 82' πάνω στη γραμμή, αλλά ως συνήθως με 3 φορές που έσκασε η μπάλα στην περιοχή μας, φάγαμε 3 γκολ. ...».

1) Νικόλα, το "ευκαιρίες" παρακαλώ να αντικατασταθεί στον ενικό.
2)Φάγαμε 3 γκολ ΧΩΡΙΣ να σκάσει η μπάλα στην περιοχή μας Νικόλα...
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος ArXiLaMaS

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 18:07 »

Πάλι κώτσιους μας πιάσανε!!! ^^

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 18:10 »
Μακριά παλικάρια από τον χοντρό ..... μακριά μπας και καταλάβει τίποτε γιάριτς πολύ στο απυρόβλητο τον έχουμε τον .....
αν σβήσει κάποιος το μην δεν ξέρω τι θα γίνει .... θα α
σας hackαρω το site ..

Ελευθερόπουλο μικρό σκατό αν θες κάτι κανείς όταν σε κραζουν να έχεις αντίδραση άντρα όχι όπως ξέρεις από εκεί που ήρθες .... και λίγα άκουσες αμπαλε άσχετε ντενεκε θες και εθνική τρομάρα σου ... κάτσε να δεις από που περνάει η μπάλα ρε πάρε και κανε καφέ κάτσε εκεί από κάτω και πάρε ταλέντα σούκα φύγε .... φυγε τώρα όχι αύριο είναι αργά πολύ αργά.
Αν δεν μπορείς αγόρι μου να μας το πεις  κανείς δεν θα σου πει κάτι αλλά μην μας φτάσεις στα όρια εγκεφαλικού είμαστε και μιας ηλικίας ποία ..... άντε αγόρι μου πρες μόνος σου ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ με πονάει η μέση .... το κεφάλι φταίει ο αέρας φταεθ ξέρω εγώ τι άλλο αλλά πες δεν ΜΠΟΡΩ ..... ########....
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 22 Φεβ 2010 13:33 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 18:13 »
Θα μπορούσε καλύτερα να ασχοληθεί και με την πολιτική ο Ελέ. Σαν τον άλλον το φιλαράκο του.
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος Helion

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 18:21 »
Όποιος αντέχει να ξαναπάει να δεί αυτό το πράγμα που θέλει να ονομάζεται και ομάδα, τι να πω, χαρά στο κουράγιο του και στην υπομονή του. Όπως είπαν και αρκετοί δεν αξίζουμε να είμαστε εδώ. Δεν γίνεται να σου κανουν 2-3 φορές στην σεζόν δώρα οι αντίπαλοι σου κ εσύ να τα σκορπάς αδιάφορα.

Αποσυνδεδεμένος Ptolemeos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 18:22 »
Παιδια το θεμα ειναι οτι πεσαμε πες απο κακο χειρισμο του μπατζετ μετριους υπερτιμημενους παικτες και  η τυχη να μην σε παει, απλα η αμυνα (αεραμυνα) και ο Ελευθεροπουλος μας εχουν στοιχισει για μενα 6-8 βαθμους , και οταν δεν εχεις καλη αμυνα τερματοφυλακα στιλ βγαινω και δεν με νοιαζει τιποτα, συν δυο παικταραδες δημιουργικους στο κεντρο και εναν παικταρα στην επιθεση που θα ανεβασουν και τους υπολοιπους αμπαλους και συν η ατυχία.
Για μενα πανω απο ολα φταιει ο Τερματοφυλακας και η αμυνα που ειναι παιδικη , να δουμε του χρονου ποιος θα μεινει για την β εθνική, σιγα μην  μεινει κανεις αν για εκει κανουν ολοι!

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #56 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 18:29 »
Δεν έχω ψυχή να γράψω το ότιδηποτε, αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι τελικά είμαστε πολύ μικροί σε 'ολα.
Δεν αξίζουμε να μείνουμε στην κατηγορία και δίκαια θα πέσουμε.Αφήστε την (δίκαιη)κριτική ως προς τους παίχτες, δεν βγάζει πουθενά.
Οτί έγινε έγινε , η κατάρα από το 85 και μετα συνεχίζετε.
Υ,Γ  Μπράβο στους υπεύθηνους για τον αγωνιστικό χώρο!Ηταν αναμενόμενο ότι θα μας γυρίσει μπουμεραγκ(είτε με τραυματισμούς είτε με κακίες εμφανίσεις, άλλωστε μόνο με οσφπ και παο μας ευννοεί)
Υ.Γ1  Πότε στην ιστορία του ο ΠΑΣ (απο το 85 και μετά) δεν κέρδισε παιχνίδι κρίσιμο.

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 18:31 »
μονο μαθηματικες ελπιδες πια.
ανεβηκε η ομαδα με τη φορα του κουγια μηπως?
γιατι η τωρινη διοικηση διαγωνιστηκε στη μαλακια κ πηρε το πρωταθλημα...οσο παμε σβηνουμε την καλη περσινη μας πορεια απο το σκληρο μας.
Δεν παιζει αλλο φιλοι...πολυ πικρα.
Δεν δικαιουμαστε δια να ομιλουμε μετα την σημερινη κηδεια απο τους καταραμενους.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 18:33 »
Αμα παρουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ προλαβαινουμε να σωθουμε?

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 18:41 »
Μαθηματικες ελπιδες δεν χουμε φιλε μου...
Στα μαθηματικα υπαρχει η στατιστικη και οι πιθανοτητες.. και σε μας λεει οτι δεν προκειται να παρουμε εκτος ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι... οπως επισης και στα Γιαννενα το μονο παιχνιδι που μπορει να μας κατσει ειναι με τον Αστερα....
Τα αλλα ολα ειναι χαμενα και οβερακια... ;)
Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος ΑΛΕΞ

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 18:42 »
ΕΛΕΟΣ μονο αυτο!!! οκ πρεπει να καταλαβουμε οτι πλεον πεσαμε! ωραια και τωρα τη κανουμε? σχεδιασμο για τη Β'? παλι με τον Χριστοβασιλη? και τον Αγγελη? τον super manager του Σαλπι? κριμα!! πρεπει οπως και να χουν τα πραγματα ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑΤΑ αυτα πρεπει να τελειωνουν απο την ομαδα μας..και συντομα!! και εχουμε πολλα τετοια το μονο σιγουρο!! Εγω ειμαι Γιαννιωτης και μενω στη πατρα >:( εδωσα χρηματα για να ερχομαι Γιαννενα σε οσα ματς μπορουσα!! ομως ο κυριος Χριστοβλακας τα κανονισε ετσι  με κατι ΔΙΠΛΑ εισιτηρια με κατι ΣΑΡΑΝΤΑΡΕΣ κτλ να μην εχουμε εμεις οι ηπειρωτες ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ :( την ομορφια του γηπεδου ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ. Τελος παντων αν θα πρεπει του χρονου να γινει κατι και να λεμε οτι παμε ξανα Α' θα πρεπει να γινουν σωστες κινησεις τυπου Ατρομητου π.χ με καλους και ποιοτικους παιχτες!!! οπως και ο Βολος φετος.ΥΓ. Ο ΠΑΝΘΡΑΚΑΣ παντως εχει και γαμω τους scaouter

Αποσυνδεδεμένος maletsko

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 18:43 »
Kάνετε κριτική στον Ελευθερόπουλο. Τα ιδια κάνατε και στον αγώνα του ΠΑΟΚ. Μήπως δεν φταίει αυτός αλλά ο μεγάλος προπονητής; Ο Σικαλιάς  ποτέ δε θα έτρωγε τέτοια γκολ. Είπαμε το παιγνίδι χάθηκε από την κλίκα του Μενδρινού -Σαϊτιώτη

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 18:49 »
καταρχας να πω οτι και εγω ειμαι πολυ απογοητευμενος αλλα ηρεμος τωρα πια να πω 2-3 πραγματα που ειδα στο ματσ απο τβ

για μενα σημερα παιξαμε καλα αλλα την παθαμε απο το γηπεδο μας , το γηπεδο μας ειναι παγιδα ετσι οπως εχει γινει γιατι μας εδωσε το ματς με λαρισα μας εδωσε το ματς με παοκ αλλα χασαμε εξαιτιας αυτου με νιονιο και παοκ .
Τι θελω να πω , οτι σημερα χασαμε καθαρα γιατι μειναμε χωρις 2 βασικους αμυντικους λογω γηπεδου, μεχρη τοτε στεκομασταν μια χαρα γιατι μια ομαδα που γιρναει ενα ματσ απο 0-2 σε 2-2 και κυνηγαει και την νικη δεν μπορεις να πεις οτι επαιξε χαλια .

το φταιξιμο στο πρωτο γκολ παει για μενα καθαρα στον ελε , το δευτερο στην αμυνα και το 3 και πιο σημαντικο κυριως στο οτι ειχαμε μονο το κουσα να κοψει την μπαλα .

αλλα μη τρελαθουμε, καλα τα ειπε ο αναστο δεν μας βγηκε το ματς σε τετοιο γηπεδο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ και νικαε οποιος του κατσει , μερικα ματς μας κατσαν αλλα οχι .

Η ομαδα ομως αποψη μου δεν εχει πεσει ακομα γιατι οσο ατυχοι ειμασταν σημερα με το νιονιο μας εκανε ενα τεραστιο δωρο ο πανθραξ και ολα πλεον εχουν φτασει στο αν οι παιχτες ΘΕΛΟΥΝ να μεινουν στην α γιατι συμφωνα με το προγραμα μας και αυτο της λαρισας ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ολα θα παιχτουν στην λειβαδια οπου οι παιχτες αν θελουν να παραμεινουν θα παρουν την νικη και σε συνδιασμο με την πολυ πιθανη ητα στο χαριλαου της λαρισας μπενουμε απο πανω και συνεχιζουμε να ελπιζουμε .

και κατι τελευτεο πολυ απο εσας που βριζετε τους παιχτες εισασταν οι ιδιοι που τους κανατε θεους μετα τα ματς με γαυρο παοκ κλπ... οσο και αν δεν μας αρεσει αυτος ειναι ο ΠΑΣ φετος γιαυτο στηριζουμε την ομαδα και κραταμε της κριτικες και τα βρισιδια για το καλοκαιρι οταν θα τελειωσει το πρωταθλημα.

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 19:04 »
καταρχας να πω οτι και εγω ειμαι πολυ απογοητευμενος αλλα ηρεμος τωρα πια να πω 2-3 πραγματα που ειδα στο ματσ απο τβ

για μενα σημερα παιξαμε καλα αλλα την παθαμε απο το γηπεδο μας , το γηπεδο μας ειναι παγιδα ετσι οπως εχει γινει γιατι μας εδωσε το ματς με λαρισα μας εδωσε το ματς με παοκ αλλα χασαμε εξαιτιας αυτου με νιονιο και παοκ .
Τι θελω να πω , οτι σημερα χασαμε καθαρα γιατι μειναμε χωρις 2 βασικους αμυντικους λογω γηπεδου, μεχρη τοτε στεκομασταν μια χαρα γιατι μια ομαδα που γιρναει ενα ματσ απο 0-2 σε 2-2 και κυνηγαει και την νικη δεν μπορεις να πεις οτι επαιξε χαλια .

το φταιξιμο στο πρωτο γκολ παει για μενα καθαρα στον ελε , το δευτερο στην αμυνα και το 3 και πιο σημαντικο κυριως στο οτι ειχαμε μονο το κουσα να κοψει την μπαλα .

αλλα μη τρελαθουμε, καλα τα ειπε ο αναστο δεν μας βγηκε το ματς σε τετοιο γηπεδο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ και νικαε οποιος του κατσει , μερικα ματς μας κατσαν αλλα οχι .

Η ομαδα ομως αποψη μου δεν εχει πεσει ακομα γιατι οσο ατυχοι ειμασταν σημερα με το νιονιο μας εκανε ενα τεραστιο δωρο ο πανθραξ και ολα πλεον εχουν φτασει στο αν οι παιχτες ΘΕΛΟΥΝ να μεινουν στην α γιατι συμφωνα με το προγραμα μας και αυτο της λαρισας ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ολα θα παιχτουν στην λειβαδια οπου οι παιχτες αν θελουν να παραμεινουν θα παρουν την νικη και σε συνδιασμο με την πολυ πιθανη ητα στο χαριλαου της λαρισας μπενουμε απο πανω και συνεχιζουμε να ελπιζουμε .

και κατι τελευτεο πολυ απο εσας που βριζετε τους παιχτες εισασταν οι ιδιοι που τους κανατε θεους μετα τα ματς με γαυρο παοκ κλπ... οσο και αν δεν μας αρεσει αυτος ειναι ο ΠΑΣ φετος γιαυτο στηριζουμε την ομαδα και κραταμε της κριτικες και τα βρισιδια για το καλοκαιρι οταν θα τελειωσει το πρωταθλημα.

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Ότι θες αρκεί να μην παίζει από εδώ και πέρα ο ελε....

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 19:09 »
Παρα πολυ λιγη η ομαδα σε αρκετα σημεια απο την αρχη της περιοδου.Περαν απο την αρχη που δεν μας ξεραν οι αντιπαλες ομαδες και δεν φαγαμε ευκολα γκολ απο κει και περα ειμαστε η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ.Ξεφτιλισμενα γκολ απο γελοια ,αργη και αδιαφορη αμυνα .Προς θεου δεν φταινε μονο αυτοι αλλα ολοι τους.Αλοι λιγοτερο βεβαια.Οσο για τον μπακαγιοκο τι να πω.Αστο καλυτερα.Με τετοια επιθεση παλι καλα πουβαλαμε 21 γκολ μεχρι τωρα.
Ντροπιαστικη ηττα σημερα που αποδεικνυη περιτρανα οτι δεν εχουμε τα μπαλακια να μεινουμξε κατηγορια.Η λαρισα σου χαριζει την παραμονη και εσυ σαν ηλιθιος την πετας στα σκουπιδια.
ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ .Καλυτερα πρωτοι στα χωρια
(και παλι δυσκολα) παρα να ξεφτυλιζομαστε καθε σαββατοκυριακο.
Οσο για τη διηκηση ας αναλογιστει τις μαλακιες που εκανε και αν πραγματικα αγαπαει την ομαδα και τα λεφτα του ο προεδρος ασ κανει νεα αρχη με υγιεις ανθρωπους διπλα του με φτιαξιμο εγκαταστασεων που να μπορουν οι παικτες να προπονηθουν αξιοπρεπως .Να κοιταξει να ειναι δικαιος απεναντι στην επενδυση του και τον κοσμο.
Ολοι φωναζαμε απο τον οκτομβριο για ανοργανοσια για προχειροτητα και για πολλα αλλα.Βγενουμε δυστηχως εμεις οι απεξω απολυτως σωστοι.
Ε πισης ολοι φωναζαμε για μεταγραφες το γεναρη.Δεν ξερω αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα βοηθουσαν 2-3 μεταγραφες με αυτη την κατασταση που επικρατει στην ομαδα.
Θελω να πω πολλα αλλα εχω τα νευρα μου και θα πω μονο για το γηπεδο
Ενταξει ειμαι 37 χρονων και πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω τετοιο χάλι.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ειναι ο επιεικεστερος χαρακτηρισμος για τον αγωνιστικο χωρο.
Ρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ της διηκησης πως περιμενετε να κυνηγησετε το γκολ και να διεκδηκησεισ την παραμονη με αυτο το σταβλο?Ενταξει δεν ειν αι δικο σας το σταδιο.και τι εγινε?
ΜΕΓΑΛΕ Δωσε 200 χιλιαδες στην διακοπη του δεκεμβριου αφου μεταγραφες δεν εκανες και βαλε καινουργιο χλοοταπητα και να εισαι και μαγκας ΑΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥς .Καντονα δωρο και καλα.Προφυλαξε την ομαδα.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 19:15 »
Α και κατι αλλο .Κουραστηκα ρε παιδια να ακουω δεν εχει χα`θει τιποτα και τελικος με νιονιο τελικος με ηρακλη τελικος με αρη τελικος με παοκ τελικος με λειβαδια και τετοια.ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ(καλα ενταξει) και μετα να λενε το επομενο παιχνιδι και τετοια.

Αποσυνδεδεμένος Σ.Φ. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 19:18 »
 Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ
ΠΑΣ - πανιωνιος ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΠΑΔΟΥ

Φεβ 21 | 6:36 μμ

Σε δευτερη μοιρα ερχεται για τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ το ατυχο αποτελεσμα για την ομαδα μας καθως υπαλληλοι της παε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και αστυνομια φροντισαν γι αυτο.Συγκεκριμενα ενω μελος του συνδεσμου πουλουσε νομιμα εισιτηρια εξω απο τη θυρα 1 του γηπεδου , η παε μεσω υπαλληλου της εδωσε εντολη στην αστυνομια να απομακρυνθει.Κατοπιν συνεννοησης με τον υπευθυνο ασφαλειας της παε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ το επεισοδειο θεωρηθηκε ληξαν καθως δεν καναμε καποια παρανομη πραξη με τα εισιτηρια , που σημηωτεων μας ειχε φορτωσει η παε απο το προηγουμενο ματς με τον παοκ , τα ειχαμε προπληρωσει και τα πουλουσαμε στην καθορισμενη τιμη των 15ε.Στην συνεχεια και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ προχωρησε σε σηλληψη.Κανοντας επιδειξη δυναμης;Υστερα απο εντολη της παε;Η ψαχνωντας ευκαιρια για κατι αλλο;Σιγουρα ερωτηματα που θα μεινουν αναπαντητα.Μαυρη σελιδα ακομη μια φορα για την αγαπημενη μας ομαδα η οποια μεσω των διοικουντων και των παραδιοικουντων φροντιζουν να αντιμετωπιζουν μεριδα οπαδων σαν εχθρους ξεχνοντας οτι πληρωνουν πολυ ακριβα απο την τσεπη τους για να δουν την ομαδα που αγαπανε.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ - ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΦΙΛΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΟ ΘΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ

Υ.Γ.Η παε αφαντη ως συνηθως...

Υ.Γ.1.Ολοι αυριο το πρωι στο δικαστικο μεγαρο για συμπαρασταση!!!

Υ.Γ.2.Μετα την απαγορευση μετακινησεων των οπαδων εχουμε και απαγορευση οπαδων εισοδου κατ εντολην....

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 19:21 »
Η ομαδα ομως αποψη μου δεν εχει πεσει ακομα γιατι οσο ατυχοι ειμασταν σημερα με το νιονιο μας εκανε ενα τεραστιο δωρο ο πανθραξ και ολα πλεον εχουν φτασει στο αν οι παιχτες ΘΕΛΟΥΝ να μεινουν στην α γιατι συμφωνα με το προγραμα μας και αυτο της λαρισας ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Μου φαινεται πως ο καιρος στο Urbino σε πειραζει... :P :P
Που ειδες το προγραμμα και το ειδες οτι ειναι πιο ευκολο απο της ΑΕΛ ???
Βαρεθηκα να ακουω  << ολα θα παιχτουν εκει...>> ειναι τωρα 1 μηνας που παιζουμε τελικους... και δεν εχουμε σταυρωσει νικη...
Καλυτερα που τελειωνει νωρις.. να μαζεψουμε τα κομπιουτερακια μας... και να μας φυγει το αγχος νωρις....

Ετσι ειναι τα πραγματα φιλε μου...
Χαιρετισμους απο την ηλιολουστη επιτελους Ναπολη... στο μονιμα χειμωνιατικο Urbino...  :P :P
Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 19:31 »
Σήμερα στο γήπεδο ζήσαμε το μούδιασμα το σοκ την αντίδραση τη μάχη την πίστη την ανάκαμψη την ελπίδα και στο τέλος το γαμώτο.
Δηλαδή συμπυκνωμένα σε 90 λεπτά, σχεδόν όλα όσα είναι αποθηκευμένα στο dna της ομάδας διαχρονικά.

Το μοναδικό ρεαλιστικό σενάριο σωτηρίας πλεον είναι το εξής:

Κερδίζουμε στους Ζωσιμάδες Τρίπολη και Ατρόμητο και πάμε 27 βαθμούς.

Τις 2 τελευταίες αγωνιστικές παίζουμε με τον (λογικά) αδιάφορο βαθμολογικά Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και με τον (πιθανότατα) αδιάφορο βαθμολογικά Παναθηναικό στα Γιάννενα. Βασιζόμενοι στην "ελληνική πραγματικότητα" έχουμε κάποιες πιθανότητες να πάρουμε 6 πόντους, να φτάσουμε στους 33 (34 αν έχουμε πάρει και ένα Χ σε Καυτατζόγλειο ή Λειβαδιά) και να σωθούμε.

Αυτό το σενάριο πρέπει να έχει γύρω στο 10% πιθανότητες να επαληθευεί.
Αξίζει να το πιστέψουμε και να το παλέψουμε μαζί με τον Νίκο Αναστόπουλο και τους παίχτες.

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 19:37 »
κοιτα σημερα μας εβγαλε ενα ηλιο μετα απο κανα 4μηνο χωρις αλλα για μια ωριτσα και μετ κρυοοοοοοοοοο

τωρα οσ ον αφορα το προγραμμα της αελ ειναι πιο δυσκολο γιατι εχει να παιξει με ομαδες οπως αρης καβαλα νιονιος εκτος που δυσκολα, ετσι οπως παιζουν και αυτοι και με τις χιλιες μεταγραφες που καναν σκορποχωρι γιναν ,θα παρει βαθμο .και μετα εχει εντος με εργοτελη παοκ και λεβαδιακο

ενω εμεις εχουμε ματσ εκτος με λεβαδιακο εργοτελη ηρακλη και εντος με αστερα ατρομητο  ματς που ειναι ολα στα μετρα μας

στα μετρα μας αν το θελουν οι παιχτες και αν θυμιθουν ποια ειναι η φανελα με την οποια παιζουν

για τους τελικους δυστηχως ετσι ειναι τα πραματα καποιοι απο μας φωναζαμε οτι τα ματς ειναι ολοι τελικοι απο την αρχη με τετοια ομαδα αλλα δυστηχως ο προεδρας δε το καταλαβε ποτε....

αρε vaglionos μπορω ωα πω σε ζηλευω εγω εφυγα απο ενα βουνο και πηγα σε ενα χειροτερο μεχρι την πρηγουμενη βδομαδα ειχαμε χιονια παγους , εσυ εκει κατω στην ναπολι θα πινεις το εσπρεσακι σου και θα βλεπεις θαλασιτσα....

πσ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣΣΣΣΣΣ
πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος Thomas New York

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 19:42 »
Παράθεση
όσοι είναι ορθολογιστές και έχουν σωστή ενημέρωση ή την ικανότητα να φιλτράρουν ποιά είναι η σωστή ενημέρωση, δε νομίζω να τους φαίνεται παράξενη η πορεία της ομάδας, οι δυνατότητές της αλλά και οι προοπτικές της κυρίως!

El geo εδωσες ωραιοτατη πασα στον ντρεβεν για λιγη...πικαντικη ενημερωση...ξερει αυτος (κι οχι ο αλλενατορες που μαλον εχει χασει τα αβγα και τα πασχαλια).
Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα, δυστυχως.
Οπως ειπε και καποιος αλλος φιλος, αυτοι ειμαστε ως κοινωνια αυτα ειναι τα αποτελεσματα.
Γιατι οπως εχω ξαναπει καμια 50αρια φορες (και δεν θα κουραστω να το λεω μεχρι να αφησουμε το ροζ συννεφακι πανω στο οποιο ζουμε) ο ΠΑΣ ειναι μια μικρογραφια της Γιαννιωτικης κοινωνιας...
Η οποια ζει κατω απο αθλιες συνθηκες στα Καρδαμιτσια, στην Κιαφα, στη Νεα Ζωη, στη Βρυσουλα κ.ο.κ. αλλα σε λιγους μηνες θα ξαναψηφισει Γκοντα μπας και βολευτει κανας δικος μας σε Δημοτικες επιχειρησεις-φαντασματα...
Και η οποια ανεχεται να στιβαζονται σαν σαρδελες τα παιδια της στην τριτοκοσμικη Λιμπνοπουλα και δεν τους εχει παρει ολους με τις πετρες γιατι εχουν αφησει μια πολη 130000 κατοικων χωρις χωρους αθλησης...

Κι οι ΠΑΣολεδες στην κοσμαρα τους...
Η μεγαλη καταρα αυτης της ομαδας, πραγματικα το πιστευω.
Εχουν δωσει το τελειο αλλοθι σε καθε λαμογιο που εχει περασει απο την ομαδα τα τελευταια 25 χρονια να ασελγησει στο ψοφιο κουφαρι του ΠΑΣ.
Ο ΠΑΣ πεθανε στη Λαρισα πριν απο 25 χρονια και δεν ανασταινεται με τιποτα.
Οι υπευθυνοι ποτε δεν αποκαλυφθηκαν και ποτε δεν πληρωσαν.
Μιλα ρε el geo, μιλα ρε Θεμη, μιλα ρε ντρεβεν, μιλατε ολοι οσοι ξερετε...
Οχι για τη Λαρισα αλλα για το τωρα...
Ξερω οτι ξερετε τι συμβαινει στην ομαδα, ξεμπροστιαστε τις βδελες που εχουν πιει το αιμα!
Θα μου πεις, δε μας χεζεις ρε μπαχλαβα που θα κατσω να ασχοληθω με τα λαμογια...να βρουμε και καναν μπελα...
Και δικιο θαχετε...

Δεν μπορω να βρω καμια λύση στο αδιεξοδο...ας κανει ο καθενας ο,τι τον φωτισει ο Θεος.
Ισως μονο αν ολοι συνειδητοποιησουμε οτι ειμαστε πιονια ενος σαπιου συστηματος που λεγεται Ελληνικο ποδοσφαιρο (με τον ΠΑΣ μεσα φυσικα) και βρουμε αλλα πραγματα να μας γεμισουν τη ζωη μας...ας παμε να κανουμε καμια δεντροφυτευση η να καθαρισουμε τα σκουπιδια απο τη λιμνη καθε Κυριακη...

Κατι εσπασε μεσα μου φετος, δεν ξερω...
Δεν εχω καμια διαθεση να ασχοληθω αλλο με αυτη την ομαδα που καποιοι καταντησανε απο ΠΑΣ σε πας...
Η ζωη ειναι μικρη και τα χρονια περνανε σαν νερακι για να στενοχωριεμαι αλλο με τη σαπιλα.

Αντιο πας...

"όμλου σ'πιλιξιάστι κου ζμπόρλου σι όχι κου ταπόρλου"
Βλάχικο γνωμικό,
"ο άνθρωπος διαμορφώνεται με τον λόγο και όχι με το τσεκούρι"

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 19:44 »
Ας κοιταξει ο νικολας να φτιαξει τα αποδυτηρια που εχουν γινει χειροτερα απο την εποχη του οτσαλαν και μετα μιλαμε για διπλα.Και ολο αυτο το μπαχαλο για ενα πριμ

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 19:49 »
Aυτό το πράγμα δεν είναι ο ΠΑΣ. Ούτε να κράξουμε δεν είχαμε όρεξη σήμερα. Δεν ξέρω, ελπίζω να μην καταντήσουμε Skoda Xanthi F.C.. Πρώτη φορά νιώθω να μην έχω ομάδα να υποστηρίξω, να φωνάξω. Το μόνο πράγμα που έχει απομείνει σε αυτή την ομάδα είναι ο Αντρέας και ο Πέπε να τρέχουν για τις διαφημιστικές και ο Φάνης στην πόρτα. Όλα τα άλλα μου είναι άγνωστα, άνοστα και αντιπαθητικά.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 19:59 »
Καταφέραμε να πάθουμε κάτι που δεν το έχουμε πάθει ποτέ.ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ.Και το κακό είναι ότι αυτή τη φορά πέφτουμε με την αξία μας...

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:01 »
Σήμερα στο γήπεδο ζήσαμε το μούδιασμα το σοκ την αντίδραση τη μάχη την πίστη την ανάκαμψη την ελπίδα και στο τέλος το γαμώτο.
Δηλαδή συμπυκνωμένα σε 90 λεπτά, σχεδόν όλα όσα είναι αποθηκευμένα στο dna της ομάδας διαχρονικά.

Το μοναδικό ρεαλιστικό σενάριο σωτηρίας πλεον είναι το εξής:

Κερδίζουμε στους Ζωσιμάδες Τρίπολη και Ατρόμητο και πάμε 27 βαθμούς.

Τις 2 τελευταίες αγωνιστικές παίζουμε με τον (λογικά) αδιάφορο βαθμολογικά Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και με τον (πιθανότατα) αδιάφορο βαθμολογικά Παναθηναικό στα Γιάννενα. Βασιζόμενοι στην "ελληνική πραγματικότητα" έχουμε κάποιες πιθανότητες να πάρουμε 6 πόντους, να φτάσουμε στους 33 (34 αν έχουμε πάρει και ένα Χ σε Καυτατζόγλειο ή Λειβαδιά) και να σωθούμε.

Αυτό το σενάριο πρέπει να έχει γύρω στο 10% πιθανότητες να επαληθευεί.
Αξίζει να το πιστέψουμε και να το παλέψουμε μαζί με τον Νίκο Αναστόπουλο και τους παίχτες.

Φίλος να πάρω κράνος τώρα η μετά το τέλος ; Ποιος αδιάφορος εργοτέλης και παο ; Κόψτε τα τσιπρα παιδιά πειράζουν πολύ ....

Τέλος όπως και τις άλλες δύο φορές που ανεβήκαμε...
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπώ για πρόεδρο στα γιάννενα καλή κουβέντα αν δε δω εργα..... έργα
άντε πάνε όλοι μαζί αν λέω αν σωθούμε να τον φτιάξουμε μάγκα ...
Ποιο αδιάφορο δεν εχω ξαναδεί στον πας ... σαν να μην τρέχει τπτ....
αραχτός χαλαρός ... που ήταν είπανε ηλυσιακό; ε δεν είμαστε ηλυσιακός μπάρμπα ... αν δεν έχεις λεφτά κάτσε αθήνα

λαϊκή βάση μόνη λύση για τον πας τπτ άλλο όλοι οι άλλοι για τον π@@@@@@τσο....
μαζί και ο χοντρός ... οκ ;