όσοι είναι ορθολογιστές και έχουν σωστή ενημέρωση ή την ικανότητα να φιλτράρουν ποιά είναι η σωστή ενημέρωση, δε νομίζω να τους φαίνεται παράξενη η πορεία της ομάδας, οι δυνατότητές της αλλά και οι προοπτικές της κυρίως!
El geo εδωσες ωραιοτατη πασα στον ντρεβεν για λιγη...πικαντικη ενημερωση...ξερει αυτος (κι οχι ο αλλενατορες που μαλον εχει χασει τα αβγα και τα πασχαλια).
Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα, δυστυχως.
Οπως ειπε και καποιος αλλος φιλος, αυτοι ειμαστε ως κοινωνια αυτα ειναι τα αποτελεσματα.
Γιατι οπως εχω ξαναπει καμια 50αρια φορες (και δεν θα κουραστω να το λεω μεχρι να αφησουμε το ροζ συννεφακι πανω στο οποιο ζουμε) ο ΠΑΣ ειναι μια μικρογραφια της Γιαννιωτικης κοινωνιας...
Η οποια ζει κατω απο αθλιες συνθηκες στα Καρδαμιτσια, στην Κιαφα, στη Νεα Ζωη, στη Βρυσουλα κ.ο.κ. αλλα σε λιγους μηνες θα ξαναψηφισει Γκοντα μπας και βολευτει κανας δικος μας σε Δημοτικες επιχειρησεις-φαντασματα...
Και η οποια ανεχεται να στιβαζονται σαν σαρδελες τα παιδια της στην τριτοκοσμικη Λιμπνοπουλα και δεν τους εχει παρει ολους με τις πετρες γιατι εχουν αφησει μια πολη 130000 κατοικων χωρις χωρους αθλησης...
Κι οι ΠΑΣολεδες στην κοσμαρα τους...
Η μεγαλη καταρα αυτης της ομαδας, πραγματικα το πιστευω.
Εχουν δωσει το τελειο αλλοθι σε καθε λαμογιο που εχει περασει απο την ομαδα τα τελευταια 25 χρονια να ασελγησει στο ψοφιο κουφαρι του ΠΑΣ.
Ο ΠΑΣ πεθανε στη Λαρισα πριν απο 25 χρονια και δεν ανασταινεται με τιποτα.
Οι υπευθυνοι ποτε δεν αποκαλυφθηκαν και ποτε δεν πληρωσαν.
Μιλα ρε el geo, μιλα ρε Θεμη, μιλα ρε ντρεβεν, μιλατε ολοι οσοι ξερετε...
Οχι για τη Λαρισα αλλα για το τωρα...
Ξερω οτι ξερετε τι συμβαινει στην ομαδα, ξεμπροστιαστε τις βδελες που εχουν πιει το αιμα!
Θα μου πεις, δε μας χεζεις ρε μπαχλαβα που θα κατσω να ασχοληθω με τα λαμογια...να βρουμε και καναν μπελα...
Και δικιο θαχετε...
Δεν μπορω να βρω καμια λύση στο αδιεξοδο...ας κανει ο καθενας ο,τι τον φωτισει ο Θεος.
Ισως μονο αν ολοι συνειδητοποιησουμε οτι ειμαστε πιονια ενος σαπιου συστηματος που λεγεται Ελληνικο ποδοσφαιρο (με τον ΠΑΣ μεσα φυσικα) και βρουμε αλλα πραγματα να μας γεμισουν τη ζωη μας...ας παμε να κανουμε καμια δεντροφυτευση η να καθαρισουμε τα σκουπιδια απο τη λιμνη καθε Κυριακη...
Κατι εσπασε μεσα μου φετος, δεν ξερω...
Δεν εχω καμια διαθεση να ασχοληθω αλλο με αυτη την ομαδα που καποιοι καταντησανε απο ΠΑΣ σε πας...
Η ζωη ειναι μικρη και τα χρονια περνανε σαν νερακι για να στενοχωριεμαι αλλο με τη σαπιλα.
Αντιο πας...