Έ, ρε θεέ τι διαβάζουμε εδώ μέσα.Εγώ είμαι 22 χρονών κ μεγάλες χαρές με τον ΠΑΣ δεν έχω δει,αν εξαιρέσεις το κύπελλο με γαύρο κ μΠΑΟΚ.Μια ζωή έτσι μας θυμάμαι.Ξέρω πολύ καλά ότι αυτό που λένε οι δημοσιογράφοι ,ότι στα Γιάννενα όλοι είναι πρώτα ΠΑΣ κ μετά οτιδήποτε άλλο, δεν υπάρχει.ΠΑΣ είναι μόνο στις χαρές.Κ εμένα στην οικογένειά μου είναι όλοι Ολυμπιακοί κ εμένα με μεγάλωσαν σαν γαυράκι :'( :'( :'( (Παναγιά μου).
Όταν όμως έφτασα σε μια ηλικία που καταλάβαινα 2 πράγματα παραπάνω,κατάλαβα κάτι.Οι "μεγάλες" ομάδες δε μου προσφέρουν τίποτα.Άλλωστε όλες τις μεγάλες ομάδες στους Ζωσιμάδες τις έχω δει.Δε με ενδιαφέρουν οι κούπες,οι νίκες κ άλλες μαλακίες.Εγώ τουλάχιστον έχω τα αρχ@##$ να υποστηρίζω την ομάδα της πόλης μου ,που πλέον δεν είναι κ τίποτα το ιδιαίτερο (δυστυχώς) κ νιώθω υπερήφανος.Ξέρω ότι δε διάλεξα τον εύκολο δρόμο,διάλεξα τον πιο κακοτράχαλο.Έτσι όπως ακριβώς είναι κ η γη που μεγάλωσα.Ας τράβαγε κ ο Ολυμπιακός όσα τραβάμε εμείς κ να σου'λεγα εγώ πόσοι γαύροι θα μένανε.
Λόγω σπουδών μένω Πάτρα κ αυτό με έκανε ακόμα πιο πωρωμένο κ "πατριώτη" γιατί είδα κ κάτι διαφορετικό κ δε μου άρεσε.Κ εδώ βέβαια μαζεύονται γύρω στις 7000 στο γήπεδο αλλά βλέπεις ότι δεν είναι παθιασμένοι,περισσότερο για βόλτα πάνε γήπεδο.
Όσο για το ότι στα Γιάννενα δεν έχουμε χώρους άθλησης κ ότι μένουμε σε άθλιες συνθήκες ελάτε εδώ στην Πάτρα να δείτε τι ωραία που είναι. Εγώ έχω 4,5 χρόνια εδώ κ δε βλέπω την ώρα να φύγω γιατί ούτε χώρο να αθληθώ έχει,ούτε βόλτα να πάω πουθενά ούτε κάτι ωραίο να δω.Κ μιλάμε για μια πόλη 600000 κατοίκων κ με λεφτά,μη το ξεχνάμε.
Όλοι οι Έλληνες είναι έτσι,όχι μόνο οι Γιαννιώτες,ξεκολλάτε.
Υ.Γ. Όλα αυτά που τραβάμε δε με κάνουν να αλλάξω ομάδα ή να σταματήσω να ασχολούμαι με τον ΠΑΣ,απλά με κάνουν να μην είμαι τόσο πωρωμένος γιατί θα πεθάνω πρόωρα!!!
Βάλτε το όπου θέλετε δε με νοιάζει,αλλά κ άλλοι γράψαν άσχετα!!!