Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΓΣΣ 2-3 (σχόλια, απόψεις, δηλώσεις κλπ)  (Αναγνώστηκε 40611 φορές)

Αποσυνδεδεμένος punkpagour

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΓΣΣ 2-3 (σχόλια, απόψεις, δηλώσεις κλπ)
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:06 »
Παράθεση
Αυτό το σενάριο πρέπει να έχει γύρω στο 10% πιθανότητες να επαληθευεί.
Αξίζει να το πιστέψουμε και να το παλέψουμε μαζί με τον Νίκο Αναστόπουλο και τους παίχτες.

Mία μόνο ερώτηση:
Για πιο λόγο?
Σοβαρά τώρα ξεκολλάτε από την μικρότητα,αφού δεν το αξίζουμε,γιατί να μείνουμε?Άς πανηγυρίσουν οι Γιαννιώτες καμιά πρόκριση κυπέλλου και του χρόνου με την Ηλιούπολη... :P :stop:
- τι άλλο φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:14 »

«Τι γκολ είναι αυτά που έφαγες;»

Κυριακή 21/02/10

Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είχε χαρακτηρισθεί ζωής ή θανάτου, συνεπώς το αποτέλεσμα του, φυσικό είναι να απογοήτευσε τους φίλους του ΠΑΣ και να προκάλεσε τη σχετική μουρμούρα. Το λαϊκό δικαστήριο αποφεύχθηκε, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα περίπου 200 οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια για να συζητήσουν με τους παίκτες τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτή την νέα ήττα.

Τα καλά μαντάτα που ήρθαν από το Αλκαζάρ λειτούργησαν κατευναστικά στη διάθεση των οπαδών να προβούν σε πιο δυναμικές διαμαρτυρίες. Πάντως από τις μεταξύ τους συζητήσεις, όλοι τους φαίνεται πως έχουν συνειδητοποιήσει σε τι κατάσταση έχει περιέλθει ο Αγιαξ της Ηπείρου, ωστόσο μετά το διπλό του Πανθρακικού οι ελπίδες τους για παραμονή παρέμειναν ζωντανές. 

Αυτός που δεν γλίτωσε των αποδοκιμασιών ήταν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Οι φίλοι του ΠΑΣ του καταλόγισαν τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα τους και κατά την έξοδο του από τα αποδυτήρια του τα έψαλλαν… «Τι γκολ είναι αυτά που έφαγες;», του είπαν χαρακτηριστικά περίπου 10 άτομα. Ο πολύπειρος πορτιέρο δεν μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει και αμίλητος κατευθύνθηκε προς το πούλμαν του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κώτσιος σχολίασε τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο στο οποίο αναγκάζεται ο ΠΑΣ να κάνει προπόνηση και να προπονείται: «Στα παιχνίδια και στην προπόνηση έχουμε κακούς αγωνιστικούς χώρους. Προπονούμαστε μέσα στη λάσπη και δεν μας έχουν μείνει δυνάμεις. Ο ΠΑΣ έχει καλούς παίκτες με ταλέντο και εμπειρία, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να παίξουμε μπάλα. Είναι ντροπή να βλέπει όλη η Ελλάδα να παίζουμε σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Επαθα τράβηγμα στον προσαγωγό από το γήπεδο» τόνισε ο έμπειρος αμυντικός, προσθέτοντας: «Δεν τα παρατάμε, συνεχίζουμε, είμαστε κοντά βαθμολογικά από τις άλλες ομάδες. Ετσι όπως ήρθαν και τα υπόλοιπα παιχνίδια πραγματικά βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Ελπίζω να βρούμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο για να παίξουμε ποδόσφαιρο».
εxedrasports.gr

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:17 »
Παράθεση
Mία μόνο ερώτηση:
Για πιο λόγο?
Σοβαρά τώρα ξεκολλάτε από την μικρότητα,αφού δεν το αξίζουμε,γιατί να μείνουμε?Άς πανηγυρίσουν οι Γιαννιώτες καμιά πρόκριση κυπέλλου και του χρόνου με την Ηλιούπολη... :P :stop:

ναι μωρε και το αξιζει η λαρισα.....

και μη μου πεις για τις μεταγραφες που καναν γιατι αμα ρωτησεις λαρισαιο θα προτιμουσε 3 ουσιαστικες παρα τοσες ανωφελες
πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:19 »
Παράθεση
«Στα παιχνίδια και στην προπόνηση έχουμε κακούς αγωνιστικούς χώρους. Προπονούμαστε μέσα στη λάσπη και δεν μας έχουν μείνει δυνάμεις. Ο ΠΑΣ έχει καλούς παίκτες με ταλέντο και εμπειρία, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να παίξουμε μπάλα. Είναι ντροπή να βλέπει όλη η Ελλάδα να παίζουμε σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Επαθα τράβηγμα στον προσαγωγό από το γήπεδο»
Γαμώ την τύχη μου γαμώ τί άλλο θέλει η διοίκηση από μια τέτοια μαρτυρία.Είστε ανίκανοι,άσχετοι,ή πολύ καλοί επαγγελματίες?Αποφασίστε,ανακοινώστε το και σηκωθείτε και φύγετε απο τα Γιάννενα... >:(

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:20 »
Παράθεση
ναι μωρε και το αξιζει η λαρισα.....
Δεν με νοιάζει ποιός το αξίζει.Εγώ όμως δεν το αξίζω οπότε καύτερα με αξιοπρέπεια στην Β'.

Αποσυνδεδεμένος maletsko

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:21 »
Δεν υπάρχουν σενάρια σωτηρίας... Όλους μας στενοχωρεί αυτή η κατρακύλα της ομάδας.
Ποιος νοιάζεται για την ιδέα; Η ιδέα της κονόμας από πλευράς Χριστοβασίλη και Αγγελή επιτεύχθη. Ποιος νοιάζεται από αυτούς τους  τι πιστεύω εγώ, εσύ, αυτοί και οι άλλοι; Κρίμα...
Τι τον νοιάζει τον κάθε Ελευθερόπουλο ενώ τρώει τα γκολ χαμογελάει. Αντε στα τσακίδια ΑΝΑΣΤΟ, ΕΛΕ, ΜΕΝΔΡΙΝΕ ΣΑΪΤΙΩΤΗ που έχετε το θράσος να κανονίζετε ποιος θα παίξει σε κάθε αγώνα.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:24 »
Παράθεση
Αντε στα τσακίδια ΑΝΑΣΤΟ, ΕΛΕ, ΜΕΝΔΡΙΝΕ ΣΑΪΤΙΩΤΗ που έχετε το θράσος να κανονίζετε ποιος θα παίξει σε κάθε αγώνα.

ΜΜΜ Τι σημαίνει αυτό?

Αποσυνδεδεμένος giorgos-pagouras

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:28 »
Εύγε! Πέσαμε με την αξία μας...

Αποσυνδεδεμένος maletsko

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:29 »
Ερώτημα: Για ποιο λόγο ο Οτσαλάν έχασε τον έλεγχο των αποδυτηρίων:

Συνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:33 »
Παράθεση
Ο ΠΑΣ πεθανε στη Λαρισα πριν απο 25 χρονια και δεν ανασταινεται με τιποτα

Τοτε τον ΠΑΣ τον εφαγε η νεα ταξη πραγματων που εκανε το ποδοσφαιρο επαγγελματικο.Τοτε πεσαμε γιατι η διοικηση ηταν ουσιαστικα ,ερασιτεχνικη.25 χρονια αργοτερα ,η ιστορια επαναλαμβανεται.Πεσαμε απο την ιδια ομαδα και για τους ιδιους λογους.......Επειδη ειμαστε ερασιτεχνες..........

Κωτσιο αγορι μου....Οταν χανουμε μας φταιει το γηπεδο.Οταν ομως νικαγαμε στο κυπελο 4-0 τον ΠΑΟΚ ,δεν το ανεφερει κανενας......,εκτος απο αυτους που νικησαμε.....Και οταν τους ακουγαμε κι εμεις οι φιλαθλοι τους θεωρουσαμε γραφικους,και επιρρεασμενους απο το συνδρομο Λεμονη.Τωρα,κι εμεις το αναφερουμε αυτο το θεμα με αγανακτηση....Το καλοκαιρι ,πολλοι απο εμας το προβαλαμε το θεματακι εδω στο φορουμ,αλλα καποιους τους ενδιεφερε μονο να κατουρησουν σε καινουριους μπιντεδες......Απο περυσι φαινοταν η κατασταση του ταπιτα......Ας τα αφησουμε αυτα για το καλοκαιρι........Τουλαχιστον θα υπερηφανευομαστε οτι εχουμε το καλυτερο χαλι στη Β κατηγορια ........

ΥΓ.Προσγειωθειτε....Δεν υπαρχουν αδιαφοροι,αγωνιστικα.Το απεδειξε ο Πανθραξ σημερα......ΤΕΛΟΣ.....ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ 2 ΜΑΤΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.........ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΕΛΠΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?Ας χαρουμε χωρις αγχος τα υπολοιπα ματς και μην μας πεφτουν και οι τριχες (και δεν μας περισσευουν... :))

υγ2.Σημερα οι Σισιτς-Μενδρινος ηταν τσακωμενοι η' ειναι η ιδεα μου?Ο ενας δεν εδινε την μπαλα στον αλλον με τιποτις....

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:41 »
Αυτό το ότι πέθανε ο ΠΑΣ στην λάρισα πριν απο 25 χρόνια και απο εμένα +1000

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:43 »
Αυτό το ότι πέθανε ο ΠΑΣ στην λάρισα πριν απο 25 χρόνια και απο εμένα +1000
Mηπως ειμαστε νεκροφιλοι? :) :)

Αποσυνδεδεμένος ArXiLaMaS

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:47 »

Κι οι ΠΑΣολεδες στην κοσμαρα τους...
Η μεγαλη καταρα αυτης της ομαδας, πραγματικα το πιστευω.
Εχουν δωσει το τελειο αλλοθι σε καθε λαμογιο που εχει περασει απο την ομαδα τα τελευταια 25 χρονια να ασελγησει στο ψοφιο κουφαρι του ΠΑΣ.
Ο ΠΑΣ πεθανε στη Λαρισα πριν απο 25 χρονια και δεν ανασταινεται με τιποτα.
Οι υπευθυνοι ποτε δεν αποκαλυφθηκαν και ποτε δεν πληρωσαν.
Μιλα ρε el geo, μιλα ρε Θεμη, μιλα ρε ντρεβεν, μιλατε ολοι οσοι ξερετε...
Οχι για τη Λαρισα αλλα για το τωρα...
Ξερω οτι ξερετε τι συμβαινει στην ομαδα, ξεμπροστιαστε τις βδελες που εχουν πιει το αιμα!
Θα μου πεις, δε μας χεζεις ρε μπαχλαβα που θα κατσω να ασχοληθω με τα λαμογια...να βρουμε και καναν μπελα...
Και δικιο θαχετε...

Φίλε τόμας αυτό είναι το πρόβλημα μας εδώ στα Γιάννινα, όλοι ξέρουν αλλά ποτέ κανένας δεν μιλάει και γι'αυτό τα λαμόγια θα συνεχίσουν να κάνουν ότι γουστάρουν.
Απορώ πολλές φορές αν αξίζει να ασχολείσαι ή όχι. Μας έχουν ξενερώσει τελείως :(
Πάλι κώτσιους μας πιάσανε!!! ^^

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:48 »

υγ2.Σημερα οι Σισιτς-Μενδρινος ηταν τσακωμενοι η' ειναι η ιδεα μου?Ο ενας δεν εδινε την μπαλα στον αλλον με τιποτις....

'Ελα ντε ποιος ειπε γαλλικά σε ποιόν και ο μενρδινος δεν έδινε μπάλα στον σισιτς με τπτ .... ή μήπως δεν είναι και αυτό θέμα αναστόπουλου? Τουλάχιστον να βγάλει τον έναν δεν φταίει η ομάδα γι αυτό...

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

• Full Member
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:51 »
Έ, ρε θεέ τι διαβάζουμε εδώ μέσα.Εγώ είμαι 22 χρονών κ μεγάλες χαρές με τον ΠΑΣ δεν έχω δει,αν εξαιρέσεις το κύπελλο με γαύρο κ μΠΑΟΚ.Μια ζωή έτσι μας θυμάμαι.Ξέρω πολύ καλά ότι αυτό που λένε οι δημοσιογράφοι ,ότι στα Γιάννενα όλοι είναι πρώτα ΠΑΣ κ μετά οτιδήποτε άλλο, δεν υπάρχει.ΠΑΣ είναι μόνο στις χαρές.Κ εμένα στην οικογένειά μου είναι όλοι Ολυμπιακοί κ εμένα με μεγάλωσαν σαν γαυράκι :'( :'( :'( (Παναγιά μου).

Όταν όμως έφτασα σε μια ηλικία που καταλάβαινα 2 πράγματα παραπάνω,κατάλαβα κάτι.Οι "μεγάλες" ομάδες δε μου προσφέρουν τίποτα.Άλλωστε όλες τις μεγάλες ομάδες στους Ζωσιμάδες τις έχω δει.Δε με ενδιαφέρουν οι κούπες,οι νίκες κ άλλες μαλακίες.Εγώ τουλάχιστον έχω τα αρχ@##$ να υποστηρίζω την ομάδα της πόλης μου ,που πλέον δεν είναι κ τίποτα το ιδιαίτερο (δυστυχώς) κ νιώθω υπερήφανος.Ξέρω ότι δε διάλεξα τον εύκολο δρόμο,διάλεξα τον πιο κακοτράχαλο.Έτσι όπως ακριβώς είναι κ η γη που μεγάλωσα.Ας τράβαγε κ ο Ολυμπιακός όσα τραβάμε εμείς κ να σου'λεγα εγώ πόσοι γαύροι θα μένανε.
Λόγω σπουδών μένω Πάτρα κ αυτό με έκανε ακόμα πιο πωρωμένο κ "πατριώτη" γιατί είδα κ κάτι διαφορετικό κ δε μου άρεσε.Κ εδώ βέβαια μαζεύονται γύρω στις 7000 στο γήπεδο αλλά βλέπεις ότι δεν είναι παθιασμένοι,περισσότερο για βόλτα πάνε γήπεδο.

Όσο για το ότι στα Γιάννενα δεν έχουμε χώρους άθλησης κ ότι μένουμε σε άθλιες συνθήκες ελάτε εδώ στην Πάτρα να δείτε τι ωραία που είναι. Εγώ έχω 4,5 χρόνια εδώ κ δε βλέπω την ώρα να φύγω γιατί ούτε χώρο να αθληθώ έχει,ούτε βόλτα να πάω πουθενά ούτε κάτι ωραίο να δω.Κ μιλάμε για μια πόλη 600000 κατοίκων κ με λεφτά,μη το ξεχνάμε.
Όλοι οι Έλληνες είναι έτσι,όχι μόνο οι Γιαννιώτες,ξεκολλάτε.

Υ.Γ. Όλα αυτά που τραβάμε δε με κάνουν να αλλάξω ομάδα ή να σταματήσω να ασχολούμαι με τον ΠΑΣ,απλά με κάνουν να μην είμαι τόσο πωρωμένος γιατί θα πεθάνω πρόωρα!!!

Βάλτε το όπου θέλετε δε με νοιάζει,αλλά κ άλλοι γράψαν άσχετα!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:56 από djtonakos »
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 20:54 »
Έ, ρε θεέ τι διαβάζουμε εδώ μέσα.Εγώ είμαι 22 χρονών κ μεγάλες χαρές με τον ΠΑΣ δεν έχω δει,αν εξαιρέσεις το κύπελλο με γαύρο κ μΠΑΟΚ.Μια ζωή έτσι μας θυμάμαι.Ξέρω πολύ καλά ότι αυτό που λένε οι δημοσιογράφοι ,ότι στα Γιάννενα όλοι είναι πρώτα ΠΑΣ κ μετά οτιδήποτε άλλο, δεν υπάρχει.ΠΑΣ είναι μόνο στις χαρές.Κ εμένα στην οικογένειά μου είναι όλοι Ολυμπιακοί κ εμένα με μεγάλωσαν σαν γαυράκι :'( :'( :'( (Παναγιά μου).

Όταν όμως έφτασα σε μια ηλικία που καταλάβαινα 2 πράγματα παραπάνω,κατάλαβα κάτι.Οι "μεγάλες" ομάδες δε μου προσφέρουν τίποτα.Άλλωστε όλες τις μεγάλες ομάδες στους Ζωσιμάδες τις έχω δει.Δε με ενδιαφέρουν οι κούπες,οι νίκες κ άλλες μαλακίες.Εγώ τουλάχιστον έχω τα αρχ@##$ να υποστηρίζω την ομάδα της πόλης μου ,που πλέον δεν είναι κ τίποτα το ιδιαίτερο (δυστυχώς) κ νιώθω υπερήφανος.Ξέρω ότι δε διάλεξα τον εύκολο δρόμο,διάλεξα τον πιο κακοτράχαλο.Έτσι όπως ακριβώς είναι κ η γη που μεγάλωσα.Ας τράβαγε κ ο Ολυμπιακός όσα τραβάμε εμείς κ να σου'λεγα εγώ πόσοι γαύροι θα μένανε.
Λόγω σπουδών μένω Πάτρα κ αυτό με έκανε ακόμα πιο πωρωμένο κ "πατριώτη" γιατί είδα κ κάτι διαφορετικό κ δε μου άρεσε.Κ εδώ βέβαια μαζεύονται γύρω στις 7000 στο γήπεδο αλλά βλέπεις ότι δεν είναι παθιασμένοι,περισσότερο για βόλτα πάνε γήπεδο.

Όσο για το ότι στα Γιάννενα δεν έχουμε χώρους άθλησης κ ότι μένουμε σε άθλιες συνθήκες ελάτε εδώ στην Πάτρα να δείτε τι ωραία που είναι. Εγώ έχω 4,5 χρόνια εδώ κ δε βλέπω την ώρα να φύγω γιατί ούτε χώρο να αθληθώ έχει,ούτε βόλτα να πάω πουθενά ούτε κάτι ωραίο να δω.Κ μιλάμε για μια πόλη 600000 κατοίκων κ με λεφτά,μη το ξεχνάμε.
Όλοι οι Έλληνες είναι έτσι,όχι μόνο οι Γιαννιώτες,ξεκολλάτε.

Υ.Γ. Όλα αυτά που τραβάμε δε με κάνουν να αλλάξω ομάδα ή να σταματήσω να ασχολούμαι με τον ΠΑΣ,απλά με κάνουν να μην είμαι τόσο πωρωμένος γιατί θα πεθάνω πρόωρα!!!

Εκτος topic...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΠΠΟΥΣ

• Jr. Member
  • **
  • ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ....
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 21:04 »
ολο μισολογα και τιποτα παραπανω κανεις δεν λεει κατι αν ξερει κατι παραπανω και η σαπιλα διευρυνεται τι να πω ξενερα απλα ... οσο για τον αγωνα αν και γινοταν η στραβη και κερδιζαμε να δω τι θα λεγαμε ολοι γιατι πρωτα απολους  εγω εβλεπα πιο συνεσθηματικα τα στραβοπατηματα και ημουνα αισοδοξος.

υ.γ οποιος ξερει ας μηλησει να φυγει η σαπιλα
υ.γ 2 πως ο σαιτα περσι θεος φετος χοντρος ....εκτος και αν δεν ξερω κατι

Αποσυνδεδεμένος ArXiLaMaS

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 21:06 »
υ.γ 2 πως ο σαιτα περσι θεος φετος χοντρος ....εκτος και αν δεν ξερω κατι

Εεεεεε αφού πήρε μερικά κίλα σε σχέση με πέρσι ψέματα να πούμε? :P
Πάλι κώτσιους μας πιάσανε!!! ^^

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 21:08 »

Κι οι ΠΑΣολεδες στην κοσμαρα τους...
Η μεγαλη καταρα αυτης της ομαδας, πραγματικα το πιστευω.
Εχουν δωσει το τελειο αλλοθι σε καθε λαμογιο που εχει περασει απο την ομαδα τα τελευταια 25 χρονια να ασελγησει στο ψοφιο κουφαρι του ΠΑΣ.
Ο ΠΑΣ πεθανε στη Λαρισα πριν απο 25 χρονια και δεν ανασταινεται με τιποτα.
Οι υπευθυνοι ποτε δεν αποκαλυφθηκαν και ποτε δεν πληρωσαν.
Μιλα ρε el geo, μιλα ρε Θεμη, μιλα ρε ντρεβεν, μιλατε ολοι οσοι ξερετε...
Οχι για τη Λαρισα αλλα για το τωρα...
Ξερω οτι ξερετε τι συμβαινει στην ομαδα, ξεμπροστιαστε τις βδελες που εχουν πιει το αιμα!
Θα μου πεις, δε μας χεζεις ρε μπαχλαβα που θα κατσω να ασχοληθω με τα λαμογια...να βρουμε και καναν μπελα...
Και δικιο θαχετε...

Αυτη η αόριστη λέξη λαμόγια .... Ποιοι είναι ρε παιδιά γιατί δεν τους λέτε ...????????
Αντε να πάθουμε και εμείς που δεν έχουμε καιρό ποία να ασχοληθούμε (δε παρατάω οικογένεια να τρέχω δεν φταίει η κόρη μου τπτ)
Εγώ πήγα κρυφά στο μπαράζ ήμουν 14 15 χρονών οι δικοί μου δεν το ξέρανε ...
Το πως γυρίσαμε νομίζω ότι μου έχει διαμορφώσει χαρακτήρα εκείνο το απόγευμα μετά μάθαμε ότι ο ένας τα πήρε ο άλλος τα πήρε ότι έπρεπε να σωθεί ο πανιώνιος για να δώσει τον σαραβάκο στον παο ότι μαλακία κατέβαινε στο κεφάλι του καθενός .... δλδ τα ίδια με διαφορετικό τρόπο με σήμερα νομίζω ...
Οπότε οι εποχές αλλάξανε και τα πράγματα παραμείνανε τα ίδια χωρίς μεγάλες διαφορές.

Συνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 21:24 »
Παράθεση
Αυτη η αόριστη λέξη λαμόγια .... Ποιοι είναι ρε παιδιά γιατί δεν τους λέτε ...????????

Το θεμα δεν ειναι να τους πουνε ονομαστικα (γιατι ποτε δεν υπαρχει καποια αποδειξη).....Το θεμα ειναι να τους μαθει ο καθε προεδρος......,και να τους απομακρυνει.Αν δεν εισαι ικανος να προστατεψεις την περιουσια σου,τοτε καλυτερα κανε την με ελαφρα πηδηματακια......

Φιλαρακι djtonako.....κι εγω στην ηλικια σου τα ιδια ελεγα.....Τωρα που καπως μεγαλωσα (31 ειμαι) καταλαβα,γιατι καποιοι ξενερες 30ριδες 40ριδες εκοβαν το γηπεδο.........θα το καταλαβεις κι εσυ μετα απο 10 χρονια.......
Οσον αφορα για την περιπτωση σου(ξενιτεμενος στην Πατρα )μπορει να σου πει περισσοτερα ενας συνταυρος εδω μεσα,πρωην ομοιοπαθης σου (αλλα απο αλλες εποχες....) :)

Αποσυνδεδεμένος tom81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 21:31 »
Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. Αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.Ίσως καλύτερα που πέφτουμε μπας και ξυπνήσουμε απτο βαθύ μας ύπνο.

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 21:41 »
Λοιπον,τα πραγματα ειναι καπως δυσκολα και με δεδομενη τη πτωση στη Β παλι θα πω δυο τρια λογακια.
 Εγω ειμαι 17 χρονων και οσα χρονια παρακολουθω τον ΠΑΣ ειναι ασανσερ.Μια χαρα μου προσφερει 5 λυπες μετα.Σκεφτειτε τωρα τα παιδακια που προσπαθουν να γινουν ΠΑΣ και πανε σχολειο και τους κοροιδευουν οι αλλοι τους κανουν τους ρανουν για την ανυπαρτκη ομαδα που υποστηριζουν.Εγω προσωπικα υποστηριζω τον ΠΑΣ για την ιδεα αυτη του ΑΞΙΑΞ της Ηπειρου που δεν τον εχω δει αλλα εχω ακουσει πολλα.ΤΟΝ υποστηριζω γιατι ειναι η τοπικη μου ομαδα και για πολλα αλλα και δεν θα παψω ποτε να ειμαι ΠΑΣ....αλλα σκεφτομαι καποιους αλλους που θα αλλαξουν.Θα μου πειτε τη Α τι Γ θα χουμε 3000 κοσμο.Αφου ομως ο ΠΑΣ μπορει πολυ παραπανω γιατι να μην προσπαθησουμε??..
 Και ερχεται εδω το 8εμα της διοικησης.Τα πραγματα ειναι απλα φιλοι μου.Παιρνεις ενα προεδρο που δεν θα ντρεπεται να βαλει το χερ στην τσεπη,αγοραζεις παιχτες καλους αρχικα για τη Β που θα μαστε και δυο τρεις να κανουν και για Α,εχεις και ενα κορμο απο ΝΤασιο Κουσα κ.α,παιρνεις ενα προπονητη με συμβολαιο τρια χρονια ας πουμε...να κανει τη δουλεια του ο ανθρωπος και ας μην πετυχει την πρωτη χρονια,κανεις κατι και με το γηπεδο(φτιαχνεις αλλο ή διορθωνεις παρα πολυ το ηδη υπαρχον) βαζεις και φθηνα εισητηρια ενω ωγαζεις διαρκειας και στο πεταλο και εισαι κομπλε.
 Ειναι 5-10 απλα πραγματακια που αν γινουν ισως μπορεσουμε να παμε μπροστα.Τοτε μονο ισως διορθωθει και το οπαδικο μας προβλημα..
Συνεχιζουμε λοιπον ολοι να υποστηριζουμε ΠΑΣ και ισως καποια στιγμη δουμε μια ασπρη μερα.....Αλλωστε ειναι γνωστο οτι
  • "ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ
"
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος apax3001

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 21:50 »
Θα μπορούσε κανείς να πει ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλωστε αρκεί να δει και άλλα αποτελέσματα για να διαπιστώσει το απρόβλεπτο του πράγματος. Είναι όμως πράγματι  έτσι; Νομίζω πως όχι.Με μας τα πράγματα είναι και λίγο αλλιώς. Εχουμε έναν πρόεδρο που από τη μια δηλώνει πως έχει σχέδια για τη ομάδα(γήπεδα κλπ.) κι από την άλλη δεν κάνει καμία κίνηση για να εξασφαλίσει την κατηγορία.. (προπονητής, παίχτες, παρουσία του βλ.Καβάλα). Εχουμε έναν προπονητή που νομίζει ότι με ξόρκια και γούρια θα παίρνει τα ματς επειδή του βγήκε με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο. Ο Παράσχος θα αισθάνθηκε δικαιωμένος σήμερα με τον Μπακαγιόκο βασικό και τον Μπουχάν στον πάγκο.Οι φίλαθλοι διχασμένοι και πάλι με κάποιους να θέλουν να παίξουν ρόλους που δεν τους ταιριάζουν. Η συνέχεια δεν φαίνεται να είναι καλή. Πρόεδρος χωρίς κινήσεις ουσίας και προπονητής με κολλήματα δεν προδιαγράφουν ευοίωνο μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 21:55 »
Χωρίς να θέλω ποτέ να θίξω κανέναν εδώ πάντα η κουβέντα γίνεται για το γενικό καλό της ομάδας και μόνο γιατί νομίζω όλους αυτό ενδιαφέρει
Καλο βράδυ καλή συνέχεια και κουράγιο . Και αύριο μέρα είναι που θα πάει (μεταφορικά μιλάω πάντα για του χρόνου)

Αποσυνδεδεμένος maletsko

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Κυρ 21 Φεβ 2010 21:57 »
Όσα εκράζουμε  μέσα εδώ είναι για  εσωτερική κατανάλωση. Κανένας Χριστοβασίλης,  Αγγελής, Αναστόπουλος δε θα αφουγκραστεί τη γνώμη τη δική μου και τη δική σου. Είναι άλλα τα συμφέροντα... Ποιος νοιάζεται αν  Μενδρινός  λύνει και δένει στα αποδυτήρια και δεν πασάρει στον Σισιτς στη διάρκεια του παιγνιδιού;  Γιατί  η κλίκα απομόνωσε τον Μπουχάν, Αράς και τα άλλα παιδιά; Αφήστε τις @@@@@@ για εργομετρικά και δείτε τη σκληρή πραγματικότητα. Ο Μπαλάφας γιατί ζήτησε να φύγει;   
Όσον αφορά για τον Αναστόπουλο ήταν ένας άνεργος προπονητής που τον επέβαλαν στον ΠΑΣ χωρίς να μπορεί να αλλάξει τίποτε...