ενταξει ρε παιδια ναι στο γηπεδο ειναι μονο οι γιαννεναρες και εσεις που τα ξερετε ολα και μου βγαζετε ολους τους παιχτες αχρηστους
καταρχας γιατι ειναι τοσο σημαντικη αυτη η χειρονομια του μενδρινου ρε παιδια θα μας εξηγησει κανεις ???
γιατι τρελαθηκατε ετσι μωρε ο μενδρινος σας πειραξε , ο ανθρωπος παιζει σε βουρκους απο την καβαλα και μετα και ενοιτε πως μεσα σε βουρκο τετοιοι παιχτες δεν μπορουν να παιξουν ουτε το 50% των ικανοτητον τους και εσεις των αμφισβειτητε και οπως καθε ποδοσφαιριστης καποιας αξιας , γιατι καποια αξια την εχει οσο και αν δεν θελετε να των αναγνωριζετε εσεις , οταν αμαφισβητειτε και αποδυκνιει το αντιθετο βαζοντας γκολ και προσπαθοντας μεσα στο βουρκο να σταθει ορθιος υποδυκνιει στους αδικους κριτες του να σωπασουν γιατι δεν εχουν δικιο.
Σιγα το πραγμα μωρε τετοια τα κανουν οι παιχτες συνεχεια , οταν ο σαιτας επι κουγια στα γιανεννα τελευταιο ματσ της χρονιας με βολο αν δεν κανω λαθος εβαζε 3 γκολ και ερχονταν προς τη σκεπαστη και εδειχνε οτι αυτος παιζει για την φανελα , το ιδιο δεν εκανε . Δεν αποδυκνυε στους αδικους κριτες του οτι ρε φιλε δε φταιω εγω για αυτο το χαλι εγω προσπαθω αλλα δεν γινετε .
το ιδιο συμβανει και με τον σισιτσ ο οποιος μετα το ματς με λαρισα που του βγηκε , μεσα στις λασπες καβαλας και ζωσιμαδων δεν μπορει να παιξει μπαλα , γιατι απλουστατα αυτοι οι παιχτες παιζουν κατω την μπαλα την κυκλοφορουν παιζουν καθετες μπαλιες σεντρες ντριμπλαρουν κραταν μπαλα .
και πιθανοτατα γιαυτο δεν παιζει και ο μπουχαν και ο αρας
εγω νομιζω ο μενδρινος και ελευθεροπουλος την δειξαν την αξια τους ωσ τωρα μην ξεχνατε οτι εσεις οι ιδιοι του φορουμ εισασταν που τους ψηφισατε μβπ σε καποια ματς και σε καποια αλλα παραδεχτηκατε την χρησιμοτηττα τους , οπως και του τζανη οπως και του κωτσιου του οποιου η απουσια συνδιασμενη με αυτη του ντασιου στο β με νιονιο ειναι κατ εμε η αιτια για το 3 γκολ και μονο.
τωρα οι βακαγιοκο , ντιμπαλα , κανακαουδης , ανδραλας ειναι φιλοτιμοι παιχτες προσπαθουν αλλα δεν ειναι για α εθνικη βασικοι ειναι για παγκο .
αλλα ειναι ντροπη να βριζεις καποιον επειδη σου ειπε οτι ξερεις τι μεσα στο βουρκο σταθηκα ορθιος και εβαλα και γκολ.
πσ καποιος ειπε να μην βριζουμε μανες δεν ειναι σωστο, αλλα να βριζουμε των πανθηρων της μανες και να τους λεμε εκει εκει στην β εθνικη οταν χανουμε 0-2 και το λογικο ειναι οτι θα επρεπε να φωναζουμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ να των εμψυχωσουμε τι λει ? λει οτι ειμαστε καραχωριατοι και οταν λεω εμεις σιγουρα δεν ενοοω εμενα γιατι δεν ειμουν στ γηπεδο αλλα ουτε και το πεταλο που για ακομη μια φορα φωναζε καθολη τη διαρκεια και ασχολουταν μονο μ ετον πας αλλα την παλια και τους εκει οργανωμενους , που μετα τα "παο γαμω τη λεοφορο" στο 0-1 με παοκ τωρα θυμηθικαν στο 0-2 με νιονιο οτι θα πεσουν β εθνικη , ποιος μωρε θα πεσει ο νιονιος με ριερα μπαλαμπαν κουμορτζι ετσογιανοφ , ο νιονιος με την ομαδα που εχει θα επρεπε να ηταν τουλαχιστον 5αδα....