Το συγκεκριμένο θέμα (το αν θα παει κανείς γήπεδο ή όχι) είναι εντελώς υποκειμενικό και οδηγεί σε σφάλματα.
Γενικά, αν είσαι
ή έστω περισσότερο
το φετινό εισιτήριο διαρκείας των 140€ είναι μεν ακριβό αλλά όχι απαγορευτικό.
Τα μεμονωμένα εισιτήρια πάλι είναι ακριβά αλλά όχι απαγορευτικά. Είναι, δε, ανάλογα με τις τιμές διαρκείας. (θα ήταν αστείο να πληρώσει κάποιος 140 ευρώ διαρκείας (πόσο μάλλον 200 ή 300) και το γήπεδο να έχει 10 ευρώ γενική είσοδο)
Πιο πολύ έχει να κάνει με το πόσο αρέσει στον καθένα το γήπεδο. Προσωπικά προτιμώ να είμαι στο Ζωσιμάδες όταν παίζει ο ΠΑΣ με τα μάτια κλειστά παρά να παρακολουθώ τον αγώνα από την καφετέρια. Έχει να κάνει με την υπερδιέγερση των αισθήσεων, το ξέσπασμα και τη συνήθεια. Επιπλέον προτιμώ να δω Πλατανιάς-Βέροια στο γήπεδο, παρά Ρεαλ-Μπαρτσα από την tv. Τρίτον, δεν έχω την ικανότητα να παίζει ο ΠΑΣ και να είμαι στα Γιάννενα και να μην παω.
Εκτός της υπόλοιπης ενασχόλησης με την ομάδα, υπάρχουν δυο ώρες κάθε εβδομάδα που είναι για 'μένα και για κάτι που αγαπάω. Όταν μπορώ να είμαι κοντά, είμαι. Και θέλω να το κάνω χωρίς να σκέφτομαι τα χίλια δυο προβλήματα, δικά μου και της ομάδας.
ΥΓ. Μην πει καποιος εχει με 10 πεταλο,εκει δεν πας ουτε τζαμπα πλεον!αναφερομαι στις σκεπαστες.
Δεν θα μπορούσα να διαφωνώ περισσότερο....
Θέλω να μου πεις για μια άλλη κατηγορία ΠΑΣολέδων.
Αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα επιβίωσης και δύνανται να δίνουν 50 ευρώ το μήνα ή 300 ευρώ το χρόνο (διαρκείας), αλλά επιλέγουν να μην ενισχύουν με τα χρήματά τους, απ'ευθείας, μια εταιρεία που θεωρούν ότι δεν τους σέβεται ως αποδέκτες των υπηρεσιών που προσφέρει.
Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα το να είσαι οπαδός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από το να είσαι πελάτης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιαννινα 1966. Ούτε νομίζω να διάλεξε κανείς ομάδα βάση του ποιο γήπεδο κάνει πιο μερακλίδικο ελληνικό....
Ασε που δε νομίζω πως ο ΠΑΣ υστερεί αισθητά (εκτός 2-3 ομάδων) σε επίπεδο υπηρεσιών σε σχέση με τους ανταγωνιστές του στην κατηγορία...
Ούτε ποτέ διακρινόταν σ αυτό τον τομέα, ούτε στον διαχειριστικό, ούτε στον αγωνιστικό.
Στον τομέα της καψούρας πηγαίναμε μπροστά μόνο.
Να καίγονται να'ναι η "γυναίκα" τους σωστή κι όχι η γκόμενα της μιας βραδιάς που έτυχε να τους κάτσει...
μπορεί να σε εγκαλέσει, πάντως, κανένας μεγαλύτερος ότι "για να είναι γυναίκα σου επίσημη και καμαρωτή, πρέπει να σου βάζει κ χέρι στο πορτοφόλι..."
(αν και διαφωνώ)
Δεν αμφιβάλω για την αγάπη κανενός για την ομάδα. Θεωρώ πως η τιμή των εισιτηρίων είναι μεν ακριβή αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος που δεν έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο.
Έχει να κάνει με ένα γενικότερο μάγκωμα λόγω κρίσης, έχει να κάνει με την απώλεια της διαφορετικότητας μας (σαν ομάδα), έχει να κάνει με την υπερπροσφορά θεάματος (ποδοσφαιρικού) καθημερινά και έχει να κάνει και με την γενικότερη αποστασιοποίηση και απομόνωση της κοινωνίας μας. Έχει να κάνει και με την υπερπροσφορά πληροφοριών σχετικά με την ομάδα, που βοηθάει πολύ στο να ξενερώσει κανείς.
ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ _ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ _ ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ