ΠΑΣ - ΠΑΟΚ
«Ο κόσμος επέστρεψε στο γήπεδο και ο Παππάς χτες με το παίξιμό του βάλθηκε να τους διώξει.»
Κάπως έτσι τα είπαν στο S.FM ρέντιο χτες το βράδυ.
Ο Παππάς επανόρθωσε ...
Χτές η προσέλευη άγγιξε το Μ.Ο. της σεζόν.
Κυρά Χαρίκλεια ... εγώ είμαι σόλο (τα παιδιά μου δεν πηγαίνουν γήπεδο, ούτε η γυναίκα μου), κουτσά στραβά πατάω στις κερκίδες.
Ένας φίλος μου στα Σεισμόπληκτα (Ραφταναίοι) έχει 3 αγόρια ... ρίχνουν κλήρο ποιός θα πάει στο γήπεδο, γιατί, εκείνο το εκ περιτροπής που εφαρμόζαν, έΠΑΣε τα νεύρα της οικογένειας.
Ασφαλώς και κατανοείτε ποιό είναι το πρόβλημα αυτών των 4ων Πασολέδων από τα Τζουμέρκα ... 1 παράδειγμα αυτό.
Ο άνεργος, είναι ο πιο δυστυχής της κερκίδας ... την κοιτάει με το μακαρόνι ή από τη τζαμαρία της καφετερείας και εφόσον η ΝΟΒΑ βλέπει πεζοδρόμιο.
Ασφαλώς και κατανοείτε ποιό είναι το πρόβλημα του άνεργου ...
Και άλλα ... τον Ιούνιο όχι τώρα, έτσι για να μη "διαφωνούν" οι φίλοι.
Ευτυχώς που τα παιδιά κάτω των 12 έχουν ελευθέρας (όταν συνοδεύονται) σε όλα τα γήπεδα.
Ααα ... η αδειοδότηση! Οι δημοσιογράφοι (τοπικοί) λένε στο σούξου - μούξου ότι είναι δύσκολη υπόθεση ... ευκολότερο να χτίσεις γήπεδο σε μια νύχτα, παρά να τσεπώσεις αδειοδότηση.
Αλήθεια τι καπνό φουμάρουν όλοι αυτοί οι λειτουργοί του ρεπορτάζ των Ζωσιμάδων, που τσαλακώνουν τις πίτσες και κυπελάκια του φραπέ στα Μπουθ ... ?!
Τέλος, να πω στους συν(μ)φορουμίτες ότι, ο ΠΑΣ αρμενίζει ίσια, πλην σε στραβό γιαλό.
Υ.Γ.: (Μετά από το "Συμφωνώ" του deceiver) Δεν αγανάκτησα με το ΔΝΤ ... με τον ΠΑΣ θα αγανaκτήσω τώρα?
Απλά, τα είχαμε πει πριν τα Χριστούγεννα ... αν το βάζατε 10 θα μετρούσατε φράγκα ως τα άλλα Χριστούγεννα.
Στο χωριό λένε ... 1 εβαφτίσαμε, 5 "τούρκοι" γίνονταν ... 1 Βαγγέλη διώξαμε (?) 5 Βαγγέληδες φτιάξαμε.
Υ.Γ.2: Ο Μαριδάκης φεύγει ... ο ΝΕΟΣ ΠΑΣ ήρθε!
Υ.Γ.3: Φίλος που π.μ.ε ρώτησε πώς βγαίνουν τα λεωφορεία ... θα πούμε σύντομα.