Αποστολέας Θέμα: Ακριβά εισιτήρια  (Αναγνώστηκε 45594 φορές)

Αποσυνδεδεμένος gesos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Ακριβά εισιτήρια
« στις: Πεμ 04 Οκτ 2012 10:37 »
πρόεδρε μείωσε τις τιμές των εισιτηρίων να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και δώσε εισιτήρια στα σχολεία

βάλε 10 ευρώ γενική είσοδο

800χ20=16.000 έχεις τώρα
3.000χ10 = 30.000 θα έχεις αν μειώσεις τα εισητήρια και θα έχεις ένα γήπεδο με κόσμο

Μην λειτουργείς σαν στεγνή εταιρεία, ακόμη και η Μπαρτσελόνα σέβεται τον κόσμο της.

Δείξε ότι σέβεσαι τον κόσμο.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 04 Οκτ 2012 12:07 »
αν το ειχε 10 εγω π.χ θα πηγαινα γιατι στην καφετερια θελω 7 ΕΥΡΩ μαζι με το μικρο.

Τωρα με 15 δεν θα παω γηπεδο,θα παω καφε!!!

Απλα μαθηματικα ειναι προεδρε!

ΥΓ. Μην πει καποιος εχει με 10 πεταλο,εκει  δεν πας ουτε τζαμπα πλεον!αναφερομαι στις σκεπαστες.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 04 Οκτ 2012 12:32 »
αν δεν σεβεσαι εμας που ετσι κι αλλιως σε καναμε περα μαζι με την μΠΑΕ σου και ζητουμε μονο την αποχωρηση σου
σεβασου αυτους που εστω και με τη φατσα σου για προεδρο εχουν τη διαθεση να δουνε μπαλα και απλα δεν μπορουν
εξαιτιας των τιμων τσαμπιονς λιγκ για ενα προιον Γ εθνικης.

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 04 Οκτ 2012 13:54 »
πρόεδρε μείωσε τις τιμές των εισιτηρίων να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και δώσε εισιτήρια στα σχολεία

βάλε 10 ευρώ γενική είσοδο

800χ20=16.000 έχεις τώρα
3.000χ10 = 30.000 θα έχεις αν μειώσεις τα εισητήρια και θα έχεις ένα γήπεδο με κόσμο

Μην λειτουργείς σαν στεγνή εταιρεία, ακόμη και η Μπαρτσελόνα σέβεται τον κόσμο της.

Δείξε ότι σέβεσαι τον κόσμο.

ίσως αυτό να θέλει!!!!
Να έχει λίγους στο γήπεδο για να έχει κ λιγότερες αντιδράσεις!!!! :P
Χοντρός είναι όχι χαζός................
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 04 Οκτ 2012 14:24 »
Τελικά η νέα γενιά είναι πολύ κακομαθημένη. Δηλαδή εμείς που επί χρόνια πηγαίναμε στην 7 τι πάθαμε;;; Και δεν μπορείτε (θέλετε) να πάτε με 10 ευρώ στο πέταλο;;;
Λέτε για τα σχολεία. Και πέρυσι έδινε εισιτήρια και πίτσες μπέχο. Πόσα παιδιά είδατε να έρχονται;; 50;; και ο κόσμος όλος. Και εγώ λέω να δίνει και 200 κάθε φορά και 300 στα σχολεία. Αλλά και πάλι ούτε 50 δεν θα πάνε!!
Και πέρυσι με ΑΕΚ γενική 10 ευρώ είχε και είδατε πόσοι ήμαστε.
Μη συγκρίνετε με Μπαρσελόνα κλπ. Στη Βέροια τις προάλλες 20ευρο στη σκεπαστή στα πλάγια με κάγκελα μπροστά και καμιά σχέση η οπτική με τη δική μας (μεγάλη σκεπαστή).

ΥΓ. Προφανώς 3 ευρώ με καφέ δώρο και θέρμανση (όπως στη καφετέρια) δεν μπορεί να το βάλει. Αλλά και πάλι ..... παίζεται πόσο θα πήγαιναν.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 04 Οκτ 2012 15:06 »
Παράθεση
ΥΓ. Προφανώς 3 ευρώ με καφέ δώρο και θέρμανση (όπως στη καφετέρια) δεν μπορεί να το βάλει. Αλλά και πάλι ..... παίζεται πόσο θα πήγαιναν.
για βαλε τωρα το μυαλο σου και σκεψου.
γιατι θα συμβει αυτο?
μηπως ξαφνικα ολοι αποφασισαμε πως δεν στηριζουμε πλεον τον ΠΑΣ και γιναμε γαυροβαζελοι? ετσι σε μια νυχτα?
η μηπως φταιει κατι αλλο?
περιμενω την απαντηση για να δω πως θα δικαιολογησεις και παλι τον αγαπουλα. :stop:

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 04 Οκτ 2012 15:58 »
Η ατάκα του ΧΒ όταν ρωτήθηκε φέτος το καλοκαίρι γιατί δεν βάζει πιο φτηνό εισητήριο, ήταν πως όταν το έβαζα 10 ευρώ έμπαινα μέσα. Προσοχή δεν εστερνίζομαι αυτή του την άποψη αλλά έχει μια λογική. Επίσης υπάρχει φτηνό εισητήριο στην 7. Αλλά κάποιοι τόσα χρόνια είχαν καλομάθει στη μεγάλη και τώρα που λιγόστεψαν τα λεφτά για διαρκείας πάνε στην 9-10 παρ όλα αυτά συνεχίζουν και γκρινιάζουν. Και ναι μου φαίνεται και μένα ακριβό το εισητήριο. Τα δίνω όμως γιατί δεν θα κόψω το γήπεδο εξαιτίας του, όσο κι αν προσπαθεί. Να μην ξεχνάμε πως τις τιμές των διαρκείας δεν τις καθορίζει μόνη της η ΠΑΕ.... ;)
Μεγάλη κουβέντα ανοίξαμε για ακόμη μια φορά. Αν θέλετε μπορούμε να την πιάσουμε και λίγο αλλιώς: λέω εγώ τώρα αν η ΠΑΕ λειτουργούσε μαθητική κερκίδα στα πρότυπα της Λάρισας, όπου υπήρχαν σεκιουριτάδες αντί για δασκάλους και κηδεμόνες να φυλάνε τα παιδιά και οι γονείς - κηδεμόνες ήταν σε άλλη θύρα, θα αφήνατε τα παιδιά σας εκεί ή θα λέγατε όχι? Στη Λάρισα πάντως πήγαιναν 1000 πιτσιρίκια μόνα τους....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 04 Οκτ 2012 16:18 »
Τελικά η νέα γενιά είναι πολύ κακομαθημένη. Δηλαδή εμείς που επί χρόνια πηγαίναμε στην 7 τι πάθαμε;;; Και δεν μπορείτε (θέλετε) να πάτε με 10 ευρώ στο πέταλο;;;
Λέτε για τα σχολεία. Και πέρυσι έδινε εισιτήρια και πίτσες μπέχο. Πόσα παιδιά είδατε να έρχονται;; 50;; και ο κόσμος όλος. Και εγώ λέω να δίνει και 200 κάθε φορά και 300 στα σχολεία. Αλλά και πάλι ούτε 50 δεν θα πάνε!!
Μη συγκρίνετε με Μπαρσελόνα κλπ. Στη Βέροια τις προάλλες 20ευρο στη σκεπαστή στα πλάγια με κάγκελα μπροστά και καμιά σχέση η οπτική με τη δική μας (μεγάλη σκεπαστή).

Ένα σχόλιο περί σχολείων.Το να δίνεις μια χρονιά εισιτήρια στα σχολεία και άλλες 4-5 να μην δίνεις προφανώς θα βλέπεις 40-50 πιτσιρίκια.Που και αυτό κακό δεν είναι.Αυτό το κάνεις κάθε χρόνο και επί πολλά χρόνια.Να μην σου πω ότι πρέπει να είναι στάνταρ.Με άρπα κόλα δουλειές έτσι θα γίνεται.
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/254956-Atromhtos-Premiera-episkepsewn-sta-scholeia

Από σήμερα ξεκίνησε το -πετυχημένο- πρόγραμμα επισκέψεων στα σχολεία του Περιστερίου που μπαίνει στον 8ο χρόνο ζωής.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10538&subid=2&pubid=129163184

Πόσο πίσω είμαστε.....
http://www.atromitosfc.gr/el/articles/kale_scolike_cronia_apo_ten_pae_atrometos

Για να έχεις κόσμο και να έχεις ομάδα και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω πρέπει πρώτα να πληρώσεις.Με το μπέχο και μόνο την αγάπη του κόσμου δεν γίνεται.Θα γίνει μια,δυο,τρεις και ο κόσμος όλος.Εμείς εδώ το έχουμε κάνει παραπάνω και έχουμε ξεπεράσει τα όρια προ πολλού....Από την άλλη πλευρά πάλι.....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Πεμ 04 Οκτ 2012 17:58 »
Παράθεση
για βαλε τωρα το μυαλο σου και σκεψου.
γιατι θα συμβει αυτο?
μηπως ξαφνικα ολοι αποφασισαμε πως δεν στηριζουμε πλεον τον ΠΑΣ και γιναμε γαυροβαζελοι? ετσι σε μια νυχτα?
η μηπως φταιει κατι αλλο?
περιμενω την απαντηση για να δω πως θα δικαιολογησεις και παλι τον αγαπουλα. :stop:

Έχω γράψει προ πολλού και δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνω ότι καταννοώ απόλυτα όσους δεν πάνε γήπεδο λόγω οικονομικής κατάστασης. Όταν βγάζεις δεν βγάζεις το μήνα, όταν έχεις παιδιά να θρέψεις ο ΠΑΣ και πολλές άλλες ασχολίες περιττεύουν. Υπό αυτό το πρίσμα το 3ευρο της καφετέριας με NOVA είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν γίνεται με κανένα εισιτήριο να αντιπαρατεθεί.
Πάμε τώρα σε όσους έχουν την δυνατότητα. Δεν ξέρω αν ξαφνικά γίναν γαυροβάζελοι, αλλά αν πάνε στο ΠΑΣ λόγω ΧΒ ή Κούγια ή Χρηστίδη ή Χριστόπουλου ή Αναστό ή Κοροβέση ή Λιπατίν ή Χριστόδουλου ή Στούκα ή ...... ας αναρωτηθούν μόνοι τους αν είναι ΠΑΣ.
Δεν με νοιάζει να δικαιολογήσω κανένα. Ούτε με νοιάζει αν αύριο θα είναι ο ΧΒ ιδιοκτήτης ή ο Αμπράμοβιτς ή ο Θωμάς Μητρόπουλος. Αν ηταν να πάω γήπεδο σε συνάρτηση με το ποιος διοικεί θα το είχα κόψει πολύ πριν το μπαράζ του Αλκαζάρ. Το ίδιο κι αν πήγαινα με βάση το  θέαμα που προσφέρεται. Εκεί θα το σταματούσα μόλις αποχώρησαν ο Μοντέζ, ο Λόκο κι ο Γκλασμάνης. Και θα το γύρναγα αποκλειστικά στη tv σε Μπάρσα, Ρεάλ και τα σχετικά, να το απολαμβάνω, και χωρίς να πηγαίνει η πίεση 17!!
Έζησα την ομάδα με τους Αργεντινούς είτε από τα διαρκείας (από το χέρι του πατέρα), είτε από πολυκατοικία με την μητέρα. Μεγαλώνοντας στην 7. Με κρύα, βροχές, ούτε σκεπαστά ούτε καρεκλάκια, και τα τοιαύτα. Με ομάδα να υποβιβάζεται, να βολοδέρνει στη Β, με προέδρους Γκλίναβο, Χρηστίδη κ.ο.κ. Ούτε λεπτό δεν μου πέρασε από το μυαλό να κόψω το γήπεδο. Μόλις έβγαλα τα πρώτα λεφτά, μετακόμισα στη μεγάλη (και η ηλικιά εεε!!!!) και από το 1999 το διαρκείας μου ανελλειπώς.
Παρακαλώ το Θεό να με έχει καλά στην υγειά μου κι εφόσον βγάζω τόσα, που αφού θρεύω την οικογένεια, να μου περισσεύουν και  να μπορώ να αγοράσω το εισιτήριο και να είμαι πάντα στη κερκίδα.
Το ποιος θα παίζει, ποιος θα κοουτσάρει, ποιος θα διοικεί, είναι δευτερεύον για μένα.

ΥΓ. Αγαπούλες, κολλητιλίκια και τα ρέστα μακρυά από μένα. Αυτά τα αφήνω σε σένα και στους  άλλους που βγάζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από τον ΠΑΣ. Εγώ, και η οικογένιά μου, -καλώς ή κακώς- από το 1966 (πρέπει να το έχω κρατημένο το 1ο διαρκείας του πατέρα μου) μόνο πληρώνουμε (εισιτήρια και κάποιες ελάχιστες μετοχές το 1979 συμβολικά). Αλλά καθόλου δεν μετάνοιωσα γι αυτό. Μακάρι να μπορώ να το κάνω για άλλα 30-40 χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 04 Οκτ 2012 18:14 »
Ωραίος!

Θέλω να μου πεις για μια άλλη κατηγορία ΠΑΣολέδων.
Αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα επιβίωσης και δύνανται να δίνουν 50 ευρώ το μήνα ή 300 ευρώ το χρόνο (διαρκείας), αλλά επιλέγουν να μην ενισχύουν με τα χρήματά τους, απ'ευθείας, μια εταιρεία που θεωρούν ότι δεν τους σέβεται ως αποδέκτες των υπηρεσιών που προσφέρει.
Γράφω απ'ευθείας διότι εμμέσως, ενδεχομένως να την ενισχύουν είτε με τη συνδρομή στη NOVA, είτε έστω με το εικοσάευρώ τους, μηνιαίως, στην όποια καφετέρια πάνε να δουν την καψούρα τους, είτε με άλλους τρόπους.
Αυτούς που θα ήθελαν να δουν έμπρακτα κάποια διαφορετική αντιμετώπιση από τους εκάστοτε διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για να δώσουν τα χρήματά τους.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 04 Οκτ 2012 18:56 »
ΟΚ μίλησα γι αυτούς. Τους τιμώ, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι εξαρτούν τη σχέση τους και την αγάπη τους για την ομάδα με το ποιος και πως διοικεί. Δικαιωμά τους. Αλλά θα ήταν υποκριτικό εκ μέρους τους να πήγαιναν π.χ. επί Κούγια που έβαζε καπέλο στα εισιτήρια στο κύπελο, ή επί Χρηστίδη που τις εισπράξεις από τα χρήματά τους ξέρουμε πως τις "επένδυε".  Και μακάρι να ξέρουν και ο καφετζής, αλλά και η NOVA τι τον κάνουν τον οβολό τους. Εκτός αν καίγονται μόνο για τον ΧΒ και δεν τους πολυένοιαζε και νοιάζει για Κούγια, Κολέμπα Χρηστίδη, NOVA κλπ.
Μακάρι να είναι σταθεροί στις θέσεις τους και να περιμένουν διαφορετική αντιμετώπιση απ΄τον ΧΒ ή τον επόμενο για να ξαναπάνε γήπεδο.
Φοβάμαι όμως ότι σε πιθανή αγωνιστική επιτυχία της ομάδας ή σε κάποιο μεγάλο ματς, θα τα ξεχάσουν αυτά. Όπως τα ξεχνάνε όταν, ενώ δεν πάνε εντός ελέω ΧΒ κλπ, δίνουν τον οβολόν τους στα εκτός (για να δουν ΠΑΣ φυσικά), αλλά ενισχύοντας τον κάθε Αλαφούζο, Αρβανιτίδη κλπ που διαχρονικά τους σέβονται σε αντίθεση με τον κάθε δικό μας ΧΒ.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Πεμ 04 Οκτ 2012 21:47 »
εγώ δεν ρώτησα ποια είναι η απόψη σου για τους συγκεκριμένους φιλάθλους. Εγώ ρώτησα την απόψη σου για το ότι ένω θα έχει 3 ευρω με καφέ κτλ όπως είπες το γήπεδο θα είναι άδειο.
Αλλά οκ με κάλυψε η απάντηση σου ας μη το συνεχίσουμε γιατι το θέμα εδώ είναι τα ακριβά εισιτήρια και οχι αυτό που έθεσα εγω.
Και επειδη σέβομαι αυτούς που θέλουν να δούνε τα ματς με αξιοπρεπή εισιτήρια το σταματάω.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Πεμ 04 Οκτ 2012 22:16 »

Όταν θα δείτε όμως όλη τη μεγάλη κερκίδα ερυθρόλευκη μη κοιτάτε αν βρέχει.

Εγώ έλεγα ότι θα τα 'χει +5 ευρώ σε όλες τις θύρες σε σχέση με τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Μπορεί με τους γαυροβάζελους να μη πέφτει καρφίτσα *, αλλά με τους «Πλατανιάδες» πάπαλα διαρκώς ο τζίρος  …
Ας μπουρδολογήσω …
(..)
Αν τα βάλει 10 ε. όλα … θα έχει προσέλευση 6.600 χ 10 … 66.000 … που θα τις παίρνει σε κάθε Αγωνιστική.

* το ορθόν Καρφύτσα

Υ.Γ.: Σωστή κίνηση έμπνευση από gesos να ανοίξει το topic "Ακριβά εισιτήρια",  φτηνά εισιτήρια πριν 2 εβδομάδες,  θα το έλεγα εγώ.   
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 04 Οκτ 2012 22:44 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Πεμ 04 Οκτ 2012 22:41 »
Έχεις κάνει ορισμένα άλματα λογικής.

Τους τιμώ, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι εξαρτούν τη σχέση τους και την αγάπη τους για την ομάδα με το ποιος και πως διοικεί.

Η αγάπη για την ομάδα φαίνεται και εκφράζεται μόνο από αν ΠΑΣ σε κάθε ματς στο Ζωσιμάδες;

Παράθεση
Αλλά θα ήταν υποκριτικό εκ μέρους τους να πήγαιναν π.χ. επί Κούγια που έβαζε καπέλο στα εισιτήρια στο κύπελο, ή επί Χρηστίδη που τις εισπράξεις από τα χρήματά τους ξέρουμε πως τις "επένδυε".
Μπορεί να μην πήγαιναν ούτε τότε...

Παράθεση
Και μακάρι να ξέρουν και ο καφετζής, αλλά και η NOVA τι τον κάνουν τον οβολό τους. Εκτός αν καίγονται μόνο για τον ΧΒ και δεν τους πολυένοιαζε και νοιάζει για Κούγια, Κολέμπα Χρηστίδη, NOVA κλπ.
Εκτός αν καίγονται μόνο για την ΠΑΕ, της οποίας την ομάδα υποστηρίζουν...
Να καίγονται να'ναι η "γυναίκα" τους σωστή κι όχι η γκόμενα της μιας βραδιάς που έτυχε να τους κάτσει...

Παράθεση
Μακάρι να είναι σταθεροί στις θέσεις τους και να περιμένουν διαφορετική αντιμετώπιση απ΄τον ΧΒ ή τον επόμενο για να ξαναπάνε γήπεδο.
Φοβάμαι όμως ότι σε πιθανή αγωνιστική επιτυχία της ομάδας ή σε κάποιο μεγάλο ματς, θα τα ξεχάσουν αυτά. Όπως τα ξεχνάνε όταν, ενώ δεν πάνε εντός ελέω ΧΒ κλπ, δίνουν τον οβολόν τους στα εκτός (για να δουν ΠΑΣ φυσικά), αλλά ενισχύοντας τον κάθε Αλαφούζο, Αρβανιτίδη κλπ που διαχρονικά τους σέβονται σε αντίθεση με τον κάθε δικό μας ΧΒ.
Μπορεί και να μην πηγαίνουν ούτε εκτός έδρας.
Αλλά κι εδώ ισχύει το ίδιο, αν πηγαίνουν.
Οι αντίπαλες ΠΑΕ είναι γκόμενες της μιας βραδιάς.

Για να το μαζέψω, θα γράψω ότι σέβομαι τις επιλογές του καθενός και δεν κρίνω κάποιον από το αν πάει στο Ζωσιμάδες ή όχι. Αν έχει διαρκείας 13 χρόνια, ή έχει παρακολουθήσει 13 ματς σε 13 χρόνια.
Ό,τι γουστάρει ο καθένας.

Ανεξαρτήτως τι πιστεύω εγώ, εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, τα εισιτήρια της φετινής χρονιάς είναι ακριβά.
Αν ο κόσμος δεν τα έκρινε ως τέτοια, το Ζωσιμάδες θα είχε περισσότερους θεατές.

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Πεμ 04 Οκτ 2012 23:24 »
Το συγκεκριμένο θέμα (το αν θα παει κανείς γήπεδο ή όχι) είναι εντελώς υποκειμενικό και οδηγεί σε σφάλματα.

Γενικά, αν είσαι  :mono: ή έστω περισσότερο  :pas: το φετινό εισιτήριο διαρκείας των 140€ είναι μεν ακριβό αλλά όχι απαγορευτικό.
Τα μεμονωμένα εισιτήρια πάλι είναι ακριβά αλλά όχι απαγορευτικά. Είναι, δε, ανάλογα με τις τιμές διαρκείας. (θα ήταν αστείο να πληρώσει κάποιος 140 ευρώ διαρκείας (πόσο μάλλον 200 ή 300) και το γήπεδο να έχει 10 ευρώ γενική είσοδο)

Πιο πολύ έχει να κάνει με το πόσο αρέσει στον καθένα το γήπεδο. Προσωπικά προτιμώ να είμαι στο Ζωσιμάδες όταν παίζει ο ΠΑΣ με τα μάτια κλειστά παρά να παρακολουθώ τον αγώνα από την καφετέρια. Έχει να κάνει με την υπερδιέγερση των αισθήσεων, το ξέσπασμα και τη συνήθεια. Επιπλέον προτιμώ να δω Πλατανιάς-Βέροια στο γήπεδο, παρά Ρεαλ-Μπαρτσα από την tv. Τρίτον, δεν έχω την ικανότητα να παίζει ο ΠΑΣ και να είμαι στα Γιάννενα και να μην παω.

Εκτός της υπόλοιπης ενασχόλησης με την ομάδα, υπάρχουν δυο ώρες κάθε εβδομάδα που είναι για 'μένα και για κάτι που αγαπάω. Όταν μπορώ να είμαι κοντά, είμαι. Και θέλω να το κάνω χωρίς να σκέφτομαι τα χίλια δυο προβλήματα, δικά μου και της ομάδας.

Παράθεση
ΥΓ. Μην πει καποιος εχει με 10 πεταλο,εκει  δεν πας ουτε τζαμπα πλεον!αναφερομαι στις σκεπαστες.
Δεν θα μπορούσα να διαφωνώ περισσότερο....

Παράθεση
Θέλω να μου πεις για μια άλλη κατηγορία ΠΑΣολέδων.
Αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα επιβίωσης και δύνανται να δίνουν 50 ευρώ το μήνα ή 300 ευρώ το χρόνο (διαρκείας), αλλά επιλέγουν να μην ενισχύουν με τα χρήματά τους, απ'ευθείας, μια εταιρεία που θεωρούν ότι δεν τους σέβεται ως αποδέκτες των υπηρεσιών που προσφέρει.
Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα το να είσαι οπαδός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από το να είσαι πελάτης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιαννινα 1966. Ούτε νομίζω να διάλεξε κανείς ομάδα βάση του ποιο γήπεδο κάνει πιο μερακλίδικο ελληνικό....
Ασε που δε νομίζω πως ο ΠΑΣ υστερεί αισθητά (εκτός 2-3 ομάδων) σε επίπεδο υπηρεσιών σε σχέση με τους ανταγωνιστές του στην κατηγορία...
Ούτε ποτέ διακρινόταν σ αυτό τον τομέα, ούτε στον διαχειριστικό, ούτε στον αγωνιστικό.
Στον τομέα της καψούρας πηγαίναμε μπροστά μόνο.

Παράθεση
Να καίγονται να'ναι η "γυναίκα" τους σωστή κι όχι η γκόμενα της μιας βραδιάς που έτυχε να τους κάτσει...
μπορεί να σε εγκαλέσει, πάντως, κανένας μεγαλύτερος ότι "για να είναι γυναίκα σου επίσημη και καμαρωτή, πρέπει να σου βάζει κ χέρι στο πορτοφόλι..."
(αν και διαφωνώ)

Δεν αμφιβάλω για την αγάπη κανενός για την ομάδα. Θεωρώ πως η τιμή των εισιτηρίων είναι μεν ακριβή αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος που δεν έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο.

Έχει να κάνει με ένα γενικότερο μάγκωμα λόγω κρίσης, έχει να κάνει με την απώλεια της διαφορετικότητας μας (σαν ομάδα), έχει να κάνει με την υπερπροσφορά θεάματος (ποδοσφαιρικού) καθημερινά και έχει να κάνει και με την γενικότερη αποστασιοποίηση και απομόνωση της κοινωνίας μας. Έχει να κάνει και με την υπερπροσφορά πληροφοριών σχετικά με την ομάδα, που βοηθάει πολύ στο να ξενερώσει κανείς.

ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ _ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ _ ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Παρ 05 Οκτ 2012 00:09 »
Γενικά για φέτος μία τέτοια συζήτηση θεωρείτε άκυρη-άτοπη και ανούσια...

Από την στιγμή που ο ΧΒ έχει κάνει κατά 99,99% πουστιά με την αδειοδότηση, θα θεωρούσα, τουλάχιστον, κορόιδο έναν φίλαθλο (όχι οπαδό) που θα έδινε χρήματα στην ομάδα...

Δεν ξέρω γιατί όμως φέτος σε πολλούς οπαδούς δεν τους φαίνονται ακριβά τα εισιτήρια...μου κάνει φοβερή εντύπωση η στάση αυτή...για ψαχτείτε λίγο (οι ουδέτεροι)...

Και για να κλείσω, ο ΧΒ στον αόρατο ισολογισμό είναι κατά πολύ θετικός...

Προσωπικά θα ξαναδώσω χρήματα στην ομάδα μόνο όταν δω ότι τα επιστρέφει πίσω...με οποιονδήποτε τρόπο κι αν το κάνει...

οπαδούς άλλων ομάδων χαρακτηρίζουμε πρόβατα, αλλά κι εμείς άνετα μπορούμε να χαρακτηριστούμε έτσι...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Παρ 05 Οκτ 2012 00:13 »
Δεν μπορώ να μην πάω γήπεδο.

Προτιμώ να δω το φιλικό ΠΑΣ-Προοδευτική Περάματος στην τηλεόραση, παρά Γιουνάιτεντ-Μπάρτσα σε τελικό τσου λου στο Γουέμπλει, μέσα στο Γουέμπλει.

Ο κόσμος έκοψε το γήπεδο για περισσότερους του ενός λόγους. Η τιμή των εισιτηρίων είναι μόνο ένας απ' αυτούς. Κι αν το πάμε μόνο εκεί, εγώ το διαρκείας το πλήρωσα και θα το πλήρωνα άλλο τόσο αν αύριο η είσοδος ήταν ελεύθερη ως το τέλος της χρονιάς για να έχουμε γεμάτο γήπεδο. Πώς θα νιώσουν όμως οι υπόλοιποι κάτοχοι "διαρκείας"; μαλάκες. Εδώ θα νιώσουν μαλάκες ακόμα κι αν βάλει 10 γενική ως τον Απρίλη. Με το δίκο τους (όχι, εμένα δε με νοιάζει, μακάρι να ανοίξει τις πόρτες). 

Δεν πάμε για χβ, κούγια, γκλίναβο, χρηστίδη στο γήπεδο. Για τον ΠΑΣ πάμε. Αλλά όταν οι προαναφερθέντες διώχνουν τον κόσμο απ' το γήπεδο, δεν μπορούμε να τα έχουμε καλά μαζί τους. Όποιος με την παρουσία του στο γήπεδο αποτρέπει άλλους 30, 40... 850 να έρθουν, καλύτερα να τα μαζεύει και να κάτσει σπίτι του.

:mono:   

Υ.Γ. Ολυμπιακός και Νίκη μαζί στο Βόλο, είχαν 14.000 κόσμο στο γήπεδο. Στα Γιάννενα 15.000 κόσμος... στις καφετέριες τη Δευτέρα το βράδυ.   
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Παρ 05 Οκτ 2012 09:39 »
Το στάδιο “OI ZΩΣΙΜΑΔΕΣ”  βρίσκεται στo κέντρο της  πόλης των Ιωαννίνων.  Αναζητήστε την  οδό  28ης Οκτωβρίου  και στο ύψος  του ξενοδοχείου “paladio”  στο  φανάρια  έναντι περιπτέρου  κόψτε  50 μέτρα τον ανήφορο της οδού Τζαβέλα, περνάς το κουρείο του Βενέτη και ΠΑΣ. 

Όταν  και από κάτι καλοκαίρια  τώρα και διαφαινόμενης της κρίσης, λέμε  (και λέω)  για φτηνά εισιτήρια (ερμηνεύτητκε ως γκρίνια)…  βάζουμε  μέσα  και την  εξίσωση  των  θέσεων παλιανέας  σκεπαστής (κάποιων της νέας) ... το εξηγήσαμε το καλοκαίρι με το αλφάδι.

Η ΠΑΕ έριξε το μπάτζετ της, εμείς να μη το ρίξουμε το δικό  μας στις γηπεδικές δαπάνες μας? ... δεν κατάλαβα??

Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι κάποια θέματα (γενικά) που συζητιούνται μήνες και με σοβαρά επιχειρήματα … πως γίνεται και σοβαρεύουν – επικαιροποιούνται ξαφνικά και επιλεκτικά από συγκεκριμένα πρόσωπα … είναι να τραβάς κωλότριχες κακι να τις κωλάς στο πηγούνι και λες ωραίο μούσι.
Αυτό γίνεται από προχτές  στο παρόν topic.

Προς το παρόν η ΠΑΕ πήρε το μήνυμα, από εδώ το πήρε από το PAS.gr (προ 2 μηνών)  για την εξίσωση  των θέσεων  9Α – Β και Θ10-11 στα 15 ε. … αν και η θέαση από Θ11 και Θ7  κάνει για 5 ε.

Το άλλο ... που θα δει η ΠΑΕ ... όταν λένε στις  ανά τις ελληνικές ΠΑΕ για εισιτήρια  στην «παιδική κερκίδα» ασφαλώς  θα εννοούν τους  ανεξαρτήτως φύλου κάτω  των  17 ετών  και δεν επιτρέπεται   να βρίσκονται  στις  άλλες (Θ) κερκίδες (εκτός αν συνοδεύνται) πόσο μάλλον στη (Θ) κερκίδα  των οργανωμένων  αφού για να είσαι μέλος   Συνδέσμου πρέπει να έχεις  συμπληρώσει το 18ο έτος, οπότε η παρουσία ανήλικου (και σε παν ενδεχόμενο στραβής) στις  «παραχωρημένες» βαρύνει αποκλειστικά την ΠΑΕ  που επέτρεψε την είσοδό του στις συγκεκριμένες Θύρες.

Ασφαλώς αυτοί που θίγονται με τις μειώσεις ή πιθανές εξισώσεις, είναι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας   οι οποίοι τα προμηθεύονται συνεπώς και ανελλιπώς χρόνια τώρα  (είτε διαμαρτυρημένα είτε αδιαμαρτύρητα) … στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να τους επιστραφούν χρήματα ή να συμψηφιστούν στην επόμενη χρονιά.

Οι κ. Μπινέδες με τα προνόμια στα υπερώα ας  αποφασίσουν κάποια μέρα τι ομάδα είναι … ο Αλασκούζος τους λοιδόρησε με το γάντι τους δικούς κ. Μπινέδες.

Βέβαια ευθύνεται και το εισιτήριο για τη μείωση της προσέλευσης, αλλά την μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρει το εξιτήριο που πήραν αρκετοί  τα τελευταία χρόνια  και για συγκεκριμένους λόγους τους οποίους γνωρίζουν καλά οι μέντορες των γηπέδων.
Όσο για  τις καμπάνιες  έλκυσης και έμπνευσης πιτσιρικάδων, αυτό εξαρτάται από το πόσο ελκυστικό είναι το γήπεδο και πόσο εμπνέει ασφάλεια ή καλύτερα, πόσο καλλίτερος  άνθρωπος-φίλαθλος μπορεί να γίνει ή να μη κάποιος, αν πάει ή αν δεν στα σημερινά γήπεδα.

Πηγαίναμε και πάμε στα γήπεδο και με τα παιδιά μας και με τα σκυλιά μας, αυτά για να δουν μπάλα και εμείς για να τους μάθουμε τι να βλέπουν και τι να ακούν, πότε να μιλάνε και πότε να σιωπούν και βασικά από πού θα μπουν και από πού θα βγουν.

Το γήπεδο είναι εκεί, από την  οδό  28ης Οκτωβρίου  και στο ύψος  του ξενοδοχείου “paladio”  στο  φανάρια  έναντι περιπτέρου  κόβεις  50 μέτρα τον ανήφορο και τσουπ  στην οδό Τζαβέλα περνάς το κουρείο του πρώην χοντρού και ΠΑΣ, με ή χωρίς διαρκείας.     
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 05 Οκτ 2012 09:46 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Παρ 05 Οκτ 2012 10:36 »
Παράθεση
Eίναι λάθος ο συλλογισμός.
Προφανώς και δεν υπάρχουν 3000 άνθρωποι που περιμένουν με αγωνία κάθε Τρίτη να ανακοινωθούν οι τιμές των εισιτηρίων και δεν έρχονται τελικά γήπεδο επειδή είναι ακριβά. Αντε να είναι 200-300 άτομα το πολύ. Οι περισσότεροι έχουν κόψει το γήπεδο γενικά και δεν κοιτάνε πλέον τις τιμές. Αν ενδιαφέρεται η ΠΑΕ και θέλει να τους φέρει πίσω, πρέπει να έχει μονίμως φτηνά εισιτήρια κι όχι μια στο τόσο. Δεν περιμένει κανείς πότε θα του βαρέσει το ντέφι ο Χρηστοβασίλης για να χορέψει.

Παράθεση
Επίσης υπάρχει φτηνό εισητήριο στην 7
Επίσης λάθος.
Καταρχήν το δεκάευρο για την 7 δεν είναι φτηνό.
Αλλά ακόμα κι έτσι, αν η 7 άνοιγε σε όλα τα παιχνίδια θα είχε σίγουρα περισσότερο κόσμο.
Δεν μπορεις όμως να λες στον κόσμο "έλα στα μισά παιχνίδια της χρονιάς στην 7 με δεκάευρο, αλλά στα υπόλοιπα κάτσε σπίτι σου γιατί στην 7 θα πάνε οι φιλοξενούμενοι". Αστεία πράγματα. Στο άλλο πέταλο γιατί δεν έχει δεκάευρο;

Παράθεση
800χ20=16.000 έχεις τώρα
Μάλλον σωστο επιχείρημα, αλλά τέτοιους προβληματισμούς ας τους έχει ο Χρηστοβασίλης ή ο εκάστοτε ιδιοκτήτης.
Για μένα το ζητούμενο είναι η μεγιστοποίηση του πρώτου πολλαπλασιαστή και όχι απαραίτητα του γινομένου.
Το να επιστρέψει ο κόσμος και να γεμίσει πάλι το γήπεδο δεν το βλέπω σαν μέσο για να πετύχουμε κάτι άλλο. Αντίθετα, όλα τα άλλα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σαν μέσα για να πετύχουμε αυτό.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Παρ 05 Οκτ 2012 10:54 »
Την έχουμε κάνει νομιζω αρκετές φορές αυτή την κουβέντα.

Εγω πάλι πιστευω πως το πρόβλημα που δεν πηγαίνει στο γηπεδο ο κόσμος του ΠΑΣ
δεν είναι η τιμή του εισιτηρίου.
Βεβαίως και οι εποχές είναι πολυ δυσκολές με αποτέλεσμα το ποδόσφαιρο να περναει σε
τρίτη μοιρα. Αλλά εαν καποιος δεν εχει 15 € τον μηνα για να τα διαθεσει για αυτον τον λογο. (που προφανώς θα πρεπει προηγουμένως να καλυψει αλλες του αναγκες) νομίζω πως εχει σοβαροτερα προβλήματα να λυσει για να κατσει να ασχολειται με τον ΠΑΣ και τον κάθε ΠΑΣ. (δευτερευων ειναι αλλωστε το ποδόσφαιρο, το εχουμε πει πολλές φορες).

Οποτε το ζήτημα δεν είναι τιμή του εισιτηρίου, είναι όμως αυτό που πιο πανω περιέγραψε ο filosofos, σε σχεση με την πολιτικη διαχείρησης, με την πολιτικη μαρκετιγκ και ολα αυτα τα ωραία και σπουδαια, που ουδε μιαν σχεση εχουν με τους κατσαπλιαδες της διοικησεώς μας.

Είναι αλλα και πολλα που ένοχλουν τον κοσμο αρχικά και τον κανουν να αισθανεται πως
δινοντας τα 15 ή 20 €, θα πινουν εις "υγείαν του κοροϊδου" οι "κλεφταραίοι".

Εχει ριζώσει σε μια μεγαλη μερίδα κοσμου το αισθημα ανομιας, απαταιωνιάς, λαμογιας, κακο διαχείρησης και συνδιαχείρησης.
Το οποίο δεν πρόκειται να αλλαξει, αν δεν αλλαξουν πρόσωπα και καταστασεις.

Η κακή οικονομικη συγκυρία ήταν απλα το κερασάκι
το γηπεδο οδηγούνταν σε μαρασμό με μαθηματικη ακρίβεια ούτως ή αλλως.

Ευτυχείτε Υγιαίνετε και Χαίρεστε!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Παρ 05 Οκτ 2012 11:11 »
Το ξαναχώνω για τα σαρδάμ και τα κενά "φτωχέ" μου πρόεδρε.

“OI ZΩΣΙΜΑΔΕΣ”
Το στάδιο “OI ZΩΣΙΜΑΔΕΣ”  βρίσκεται στo κέντρο της  πόλης των Ιωαννίνων.  Αναζητήστε την  οδό  28ης Οκτωβρίου  και στο ύψος  του ξενοδοχείου “paladio”  στο  φανάρια  έναντι περιπτέρου  κόψτε  50 μέτρα τον ανήφορο της οδού Τζαβέλα, περνάς το κουρείο του Βενέτη και ΠΑΣ.

"παλιανέα"
Όταν  και από κάτι καλοκαίρια  τώρα και διαφαινόμενης της κρίσης, λέμε  (και λέω)  για φτηνά εισιτήρια (ερμηνεύτητκε ως γκρίνια)…  μέσα στα φτηνά εισιτήρια βάζουμε  και την  εξίσωση  των  θέσεων παλιανέας  σκεπαστής (κάποιων της νέας) ... το εξηγήσαμε το καλοκαίρι με το αλφάδι.

Κρίση??
Η ΠΑΕ έριξε το μπάτζετ της, εμείς να μη το ρίξουμε το δικό  μας στις γηπεδικές μας δαπάνες? ... δεν κατάλαβα, μόνο την ΠΑΕ επηρεάζει η οικονομική κρίση??

Το παρόν topic
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι, κάποια θέματα (γενικά) που συζητιούνται μήνες και με σοβαρά επιχειρήματα … πως γίνεται και σοβαρεύουν – επικαιροποιούνται ξαφνικά και επιλεκτικά από συγκεκριμένα πρόσωπα … είναι να τραβάς κωλότριχες και να τις κωλάς στο πηγούνι και να λες ωραίο μούσι.
Αυτό γίνεται από προχτές  στο παρόν topic, δηλ., το 'πε το ΄πε ο παπαγάλος ότι σε αβαντάρει άλλος.

Εξίσωση    
Προς το παρόν η ΠΑΕ το πήρε το μήνυμα, το πήρε από εδώ από το PAS.gr (προ 2 μηνών) σχετικά με  την εξίσωση  των θέσεων  9Α – Β και Θ10-11 στα 15 ε. και το εφαρμόζει πιλοτικά (μετά ήρθε ήρθε ο παπαγάλος).
Η θέαση από τις  Θ11 και Θ7 κάνει μόνο για 5 ε.

«παιδική κερκίδα»
Το άλλο ... που θα πρέπει να δει η ΠΑΕ σύντομα ... όταν λένε ανά τις ελληνικές ΠΑΕ για εισιτήρια «παιδικής κερκίδας» ασφαλώς  θα εννοούν τους  ανεξαρτήτως φύλου κάτω  των  17 ετών  που δεν επιτρέπεται   να βρίσκονται  στις  άλλες (Θ) κερκίδες (εκτός αν συνοδεύνται). Πόσο μάλλον στη (Θ) κερκίδα  ή ζώνη  "οργανωμένων"  που ισχύει καταστατική έκπτωση, αφού για να είσαι μέλος  ενός Συνδέσμου πρέπει να έχεις  συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας.
Οπότε και η παρουσία ανήλικου (και σε παν ενδεχόμενο στραβής) στις  «παραχωρημένες» η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά την ΠΑΕ  που επέτρεψε την είσοδό του ανήλικου και μη μέλους στις συγκεκριμένες Θύρες - ζώνες  "οργανωμένων".

Κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας   
Ασφαλώς, αυτοί που θίγονται με τις μειώσεις ή πιθανές εξισώσεις, είναι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας   οι οποίοι τα προμηθεύονται συνεπώς και ανελλιπώς χρόνια τώρα  (είτε διαμαρτυρημένα είτε αδιαμαρτύρητα) … στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να τους επιστραφούν χρήματα ή να συμψηφιστούν στην επόμενη χρονιά.

Οι κ. Μπινέδες με τα προνόμια στα υπερώα ας  αποφασίσουν κάποια μέρα τι ομάδα είναι … ο Αλασκούζος τους λοιδόρησε με το γάντι τους δικούς κ. Μπινέδες.

Το εξιτήριο
Βέβαια ευθύνεται και το εισιτήριο για τη μείωση της προσέλευσης, αλλά την μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρει το εξιτήριο που πήραν αρκετοί  τα τελευταία χρόνια  και για συγκεκριμένους λόγους τους οποίους γνωρίζουν καλά οι μέντορες των γηπέδων.
Όσο για  τις καμπάνιες  έλκυσης και έμπνευσης πιτσιρικάδων, αυτό εξαρτάται από το πόσο ελκυστικό είναι το γήπεδο και πόσο εμπνέει ασφάλεια ή καλύτερα, πόσο καλλίτερος  άνθρωπος-φίλαθλος μπορεί να γίνει ή να μη κάποιος, αν πάει ή αν δεν στα σημερινά γήπεδα.
Πηγαίναμε και πάμε στα γήπεδο και με τα παιδιά μας και με τα σκυλιά μας, αυτά για να δουν μπάλα και εμείς για να τους μάθουμε τι να βλέπουν και τι να ακούν, πότε να μιλάνε και πότε να σιωπούν και βασικά από πού θα μπουν και από πού θα βγουν.

Ζοχάδες
Οι "πακέτοι", οι "αβανταδόροι" και οι "μπαχτζήδες" να το βουλώσουν,  να κωλολέψουν στο κάθισμά τους, να δουν τη μπάλα τους και να ασχοληθούν με την προπονητολογία τους και με τις ζοχάδες τους ... και να αφήσουν τους αποκλεισμένους νεόπτωχους να διαπραγματευτούν (όπως αυτοί γουστάρουν) την αρρώστια τους για θέση στη κερκίδα με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα και τις δυνατότητες του καθενός.

Το γήπεδο είναι εκεί, από την  οδό  28ης Οκτωβρίου  και στο ύψος  του ξενοδοχείου “paladio”  στο  φανάρια  έναντι περιπτέρου  κόβεις  50 μέτρα τον ανήφορο και τσουπ  στην οδό Τζαβέλα περνάς το κουρείο του πρώην χοντρού και ΠΑΣ, με ή χωρίς διαρκείας.

Ανεξάρτητα ή εξαρτημένα από τα παραπάνω, διαρκώς με απασχολεί το γεγονός αν υπάρχει κάποιος αντι - Χριστοβασίλης στις μέρες μας και για καλύτερες μέρες εκτός ή εντός του και για τον ΠΑΣ του αύριο σε περίπτωση που ο κ. Χριστοβασίλης συνταξιοδοτηθεί ... για την ώρα, κοιμήσου εσύ και η "κρίση" σου δουλεύει.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 05 Οκτ 2012 11:21 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τρι 09 Οκτ 2012 11:17 »
Δε θέλω να υπενθυμίζω θέματα που πληγώνουν τον κόσμο του ΠΑΣ αλλά είναι σημαντικό: όποιος κάτοχος διαρκείας δεν μπορεί να έρθει γήπεδο κάποια αγωνιστική, ας το δώσει αλλού. Υπάρχει κόσμος που θέλει να έρθει και πραγματικά δεν του περισσεύουν. Επικοινωνήστε με μήνυμα με κάποιον εδώ μέσα, αν δεν έχετε κάποιον ενδιαφερόμενο εκεί έξω.

Δε μας περισσεύει κανένας. Ποτέ δε μας περίσσευε...

Οι ήττες, ειδικά αν είναι δίκαιες, αντέχονται και με το παραπάνω. Οι κακές εμφανίσεις καταπίνονται δυσκολότερα αλλά καταπίνονται. Αυτή η εικόνα που έχει το "Ζωσιμάδες" φέτος, δεν αντέχεται με τίποτα.   
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τρι 09 Οκτ 2012 23:34 »
Βασικα για εμενα ο ΧΒ επρεπε να βαλει πιο φθηνα διαρκειας αν ηθελε κοσμο φετος. Βαλτο 90 ευρω στην 10 να πουλησεις καμια 1000αρα και στην μεγαλη λιγο πιο φθηνα απο τωρα.

Αν και παλιοτερα ερχονταν και απο αλλες περιοχες για τον ΠΑΣ. ΠΧ ξεκινουσε το παρεακι της Λαρισας της κοζανης της πρεβεζας της αρτας του μετσοβου με κτελ/αμαξι για να ερθει. Τωρα τι κτελ να παρεις? κτελ και γηπεδο και φαι και επιστροφη = μισο ενοικιο για τον φοιτητη.
Κοιταξτε λιγο και στα αλλα γηπεδα τι παιζει. Ακριβα ειναι τα εισιτηρια δεν αντιλεγω αλλα ας δουμε και περα απο το σπιτι μας τι γινεται..

Βαζελος - αδειο οακα συνεχεια, κανει κακη πορεια αλλα και στο παρελθον εκανε κακες πορειες και ειχε παραπανω κοσμο.
Γαυρος - εχει παρει πρωταθλημα απο σεπτεμβριο και το καραισκακη πιο αδειο απο ποτε.
ΠΑΟΚ - μια απο τα ιδια, κανονικη πορεια κανει και τιποτα απο κοσμο φετος.
Πανιωνιος - κανει την καλυτερη πορεια εδω και πολλα χρονια και με αεκ ειχε δεν ειχε 5000 μεσα. Πολυ φθηνα διαρκειας νομιζω 80 ευρω στην 3 και παλι τιποτα.
Ατρομητος - σταθερα οπως περυσι με καλη πορεια και πολυ φθηνα διαρκειας.
κτλ κτλ

Και το γηπεδο ειναι καθρεφτης της κοινωνιας μας παιδια! Οταν εχεις χιλιαδυο προβληματα στο κεφαλι σου ή δεν θα νοιαστεις πια για την ομαδα ή θα πας γηπεδο και θα ξεσπασεις με την πρωτη ευκαιρια. Ερχονται εποχες εντασης..
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τρι 09 Οκτ 2012 23:49 »
80 ευρω στην 3 και παλι τιποτα.
Ατρομητος - σταθερα οπως περυσι με καλη πορεια και πολυ φθηνα διαρκειας.
κτλ κτλ

Θ3 VIP (500)
Θ7(Γ) Συνδεσμιακό (80)

Θ 5-6 (βλ. Θ7 ΠΑΣ)

Ωραίες τιμές για όλα τα γούστα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 10 Οκτ 2012 00:04 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Παρ 12 Οκτ 2012 11:35 »
ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Εχασε τον κόσμο του

Η διακοπή του πρωταθλήματος στα Γιάννενα δεν δίνει μόνο την ευκαιρία για ανασύνταξη στον ΠΑΣ αλλά και στον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη να βάλει σε μια σειρά επαγγελματικές του υποθέσεις, παίρνοντας αποφάσεις που θα φανεί στο μέλλον αν και σε τι βαθμό μπορεί να επηρεάσουν την ομάδα.

Ο Χριστοβασίλης (βρίσκεται στις ΗΠΑ για δουλειές) δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο στους στενούς του συνεργάτες δεν έχει κρύψει πως θα περίμενε μεγαλύτερη ανταπόκριση από τους οπαδούς σε αυτά τα τέσσερα ματς που έχουν δοθεί στους «Ζωσιμάδες», αναγνωρίζοντας φυσικά την οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει τη χώρα.

Είναι ενδεικτικό πως σε αυτές τις έξι πρώτες αγωνιστικές ο ΠΑΣ βρίσκεται στη 13η θέση (!) με μέσο όρο μόλις 1.780 εισιτηρίων. Αριθμός που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του «Αγιαξ της Ηπείρου»

απο Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!