Αποστολέας Θέμα: Ακριβά εισιτήρια  (Αναγνώστηκε 45251 φορές)

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #25 στις: Παρ 12 Οκτ 2012 14:28 »
Παράθεση
Εχασε τον κόσμο του

Μήπως θα ήταν πιο σωστό να χρησιμοποιηθεί κάποιο άλλο ρήμα αντί για το ''έχασε''? Κάτι σε ''έδιωξε'' μήπως θα απέδιδε καλύτερα την πραγματικότητα?

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 306
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #26 στις: Παρ 12 Οκτ 2012 14:59 »
Παράθεση
στους στενούς του συνεργάτες δεν έχει κρύψει πως θα περίμενε μεγαλύτερη ανταπόκριση από τους οπαδούς σε αυτά τα τέσσερα ματς που έχουν δοθεί στους «Ζωσιμάδες»
Τώρα που ο πρόεδρος έφυγε από τα Γιάννενα και άφησε την ομάδα να την τρέχουν οι στενοί του συνεργάτες, προβλέπω φτηνά εισιτήρια στα επόμενα παιχνίδια.
Είναι η αναμενόμενη κίνηση των στενών συνεργατών, ώστε να γίνουν αρεστοί σε μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου και να ενισχύσουν τη θέση τους, ώστε να διατελέσουν στενοί συνεργάτες και του επόμενου ιδιοκτητη της ΠΑΕ, όταν μας χαιρετήσει οριστικά ο Χρηστοβασίλης.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #27 στις: Παρ 12 Οκτ 2012 21:18 »
Φιλόσοφε...κρύψε λόγια και αλήθειες, γιατί θα πουν ότι κάνεις πόλεμο κι εσύ κι έτσι θα αναγκαστώ κι εγώ να σε βάλω στην λίστα των φταιχτών και εχθρών...   ::)

Και ξέρω και τι δικαιολογία θα πουν για σένα: "τα λέει επειδή δεν τ' κρατήσαμε τον Αναστό, που εμείς τον είχαμαν φέρει και επιβάλει στον όμηρο πρόεδρο"  8)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #28 στις: Παρ 12 Οκτ 2012 21:32 »
εμείς τον είχαμαν φέρει και επιβάλει στον όμηρο πρόεδρο"  8)
                                                                       
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #29 στις: Τετ 17 Οκτ 2012 20:49 »
Θα μεταφέρω τα γραφόμενα του PasGroup7 από γειτονικό τόπικ, μιας και ταιριάζει εδώ:

Παράθεση
Θα μπορόυσατε κ. Χριστοβασίλη να μειώσετε τις τιμές των εισητηρίων κατά το ήμιση; Έστω για έναν αγώνα, να κάνετε αυτή τη δοκιμή, δηλαδή να κατεβάσετε τις τιμές των εισητηρίων απο 10Ε στα 5Ε απο 15Ε στα 8Ε και απο 25Ε στα 15Ε. Πιστέυω πως κάτι τέτοιο θα προσέλκυε το κόσμο περισσότερο στο γήπεδο.

Εγώ φίλε πιστεύω οτι αν ρίξει στο μισό φέτος την τιμή, του χρόνου δεν πρόκειται να πουλήσει ούτε ένα διαρκείας. Έχει καιρό που δεν υπάρχει καμία λογική τόσο στις τιμές των εισιτηρίων, όσο και στη σχέση κόστος εισιτηρίου-ορατότητα θέσης, όπου αυτά τα πρόσκαιρα περισσότερο κακό κάνουν μακροπρόθεσμα παρά καλό.

Να θυμισω πέρσι:
Το εισιτήριο έστω για τη μεγάλη σε κλασσικες θέσεις που αγοραζει ο πολύς κόσμος (δλδ ούτε κέντρο επίσημα, ούτε τελείως πλάγια) ειχε 230 ευρώ αν το έπαιρνες Μάιο και 300 ευρώ αν το έπαιρνες από μέσα Ιουνίου και μετά. Ξεκινάει το πρωτάθλημα, και μετά από 6-7 εντός βγήκαν τα διαρκείας του Β γύρου σε δελεαστικότατη τιμή κάπου 100 ευρώ (ενώ εκρεμούσαν τα ματς με το ποκ, είχε λιγότερο από τη μισή τμή το διαρκείας του Β γύρου).
Στα ματς με Δράμα, Λεβαδειά και Εργοτέλη είχε 10 ευρώ γενική είσοδο και με αεκ γαύρο μαζί είχε 30 ευρώ. Κάποιος που πήγε μονο σε αυτα τα 5 ματς πλήρωσε συνολικά 60 ευρώ. Με 60 ευρώ δλδ κάλυψε το 1/3 των αγώνων εντός και μάλιστα των πιο εμπορικών (δλδ αντίστοιχη τιμή αναλογικά για όλα τα ματς = 3*60=180 < 230 που πλέρωσε ο άλλος που υποτίθεται οτι πληρώνεις λιγότερα αν πάρεις διαρκείας).
Αφαίρεσε από την τιμή 230 του διαρκέιας (ας μην πούμε 300, ας μείνουμε στο 230 που είχε στην αρχή) αυτά τα 60 ευρώ. Μένουν 170 ευρώ για τα υπόλοιπα 10 ματς (χωρίς γαυρο-αεκ και ντέρμπι που κρίνουν κατηγορία). Άρα σε αυτόν που πήρε διαρκείας του βγήκε 17 ευρώ το ματς, ακριβότερα δλδ από τα 15 ευρώ που πλέρωνε κάποιος που πήγαινε σε κάθε ματς χωρις διαρκείας. Για να μη μιλήσουμε για τον άλλονα που το πήρε με 300 ευρώ στην ίδια θέση...

Είναι μαλάκας δηλαδή ο άλλος που παίρνει διαρκείας? Μπορεί να είναι για κάποιους, αλλά μια παε οφείλει να του φέρεται καλύτερα και όχι τόσο κουτοπόνηρα.

Οι ότι να' ναι επιλογές συνεχίστηκαν με το 25 ευρώ εισιτήριο με Πλατανιά, ενώ με τα ίδια περίπου τιμή πριν από 4 μήνες και με λιγότερη κρίση έβλεπες γαύρο-αεκ σε εμπορικότατα ματς που κρίναν κατηγορία.

Όσο για τα εισιτήρια φέτος, ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ! Τι να λέμε τώρα. Θέλει 20 ευρώ για τη μεγάλη και 15 ευρώ για την παλιά κάποιος που δεν πήρε διαρκείας. Η αντίστοιχη ανταγωνιστική διασκέδαση που ξοδεύεις 15-20 ευρώ σε 2 ώρες και το κάνεις 1-2 φορές το μήνα δεν είναι η καφετέρια (3 ευρώ τις 2 ώρες) αλλά το εστιατόριο ή η ταβέρνα που βγάινουν την κυριακή οι οικογένειες και τρώνε. Μπορεί οι καφετέριες να είναι γεμάτες, αλλά τις κυριακές τα εστιατόρια που πριν από 3-4 χρονια δεν έβρισκες να κάτσεις κυριακή μεσημέρι, είναι άδεια ακριβώς όπως το γήπεδο. Άρα μην κοιτάτε τις καφετέριες. Πηγαίνετε μια βόλτα κυριακή μεσημέρι σε στέκια που ήταν γεμάτα πριν λίγα χρόνια από πελάτες της 1-2 φορών το μήνα (Αμφιθέα, Ζαγοροχώρια, Κουτσελιό, Λυγγιάδες, αλλά και κλασσικά φαγάδικα της Κυριακής μες στα Γιάννενα) που σου φεύγει καινα 20άρικο για να φας και θα δείτε οτι είχαν την ίδια κατάληξη με το γήπεδο από πλευράς προσέλευσης.
Πέθανε το 20ευρω για 2 ώρες διασκέδαση γενικά. Φαίνεται πλέον πολύ ακόμα και σε αυτόν που έχει οικονομική άνεση.

Το παράδειγμα με τα 140 ευρώ που είχε το διαρκείας στη 10 είναι εξειδικευμένο γιατι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΣ είναι 50άρηδες και  πάει στη μεγάλη, άρα ας κρίνουμε με αυτό το δεδομένο.

Όσο για την προσέλευση που όλους μας πληγώνει πιστεύω οτι το θέμα είναι σύνθετο.
Κάπου γράφτηκε ότι για τη μειωμένη προσέλευση φταίει 50% ο ΧΒ 40% οι ακριβές τιμές και 10% η 2η συνεχόμενη χρονιά στην Α. ή κάτι τέτοιο γράφτηκε τέλος πάντων εδώ στο φόρουμ, το είδα αλλά δε θυμάμαι που. Είμαι πολύ κοντά σε αυτή την άποψη αλλά πιστεύω οτι είναι περισσότεροι οι λόγοι και εξηγούμαι:

Πιστεύω οτι και να βάλει γενική είσοδο 2 ευρώ στο επόμενο ματς το γήπεδο δε θα γεμίσει. Θα έχει 4-5000 αλλά δε θα γεμίσει με 8000.

Επίσης πιστεύω οτι αν φύγει ο ΧΒ, φύγει ο αγγελής, φύγουν οι καρφύτσες, φύγει ο χριστόπουλος, μετακομίσει ο γυφτόπουλος κ τα άλλα συμπολιτευόμενα μεσα, κλείσουν οι bv, δεν ξανασχοληθεί ο Βήτας, δεν ξαναέρθουν οι πορδοτσόγλανοι στο γήπεδο και γενικότερα φύγει ο αέρας από τα "λαμόγια που πίνουν το αιμα του ΠΑΣ" όπως έχει γραφτεί πολλές φορές στο φόρουμ ανάλογα με το πως το εννοεί κάποιος, πάλι πιστεύω οτι στο γήπεδο θα έρθουν ελάχιστοι παραπάνω και δε θα γεμίσει.

Γενικότερα πιστεύω οτι οι αιτίες του άδειου γηπέδου φέτος είναι με τυχαία σειρά:

- Το άσχημο κλίμα από τη μη αδειοδότηση και τη φυγή Άγγελου και Μπεσέρα (25%)

- Τα ακριβά εισιτήρια (15%) αλλά και ειδικότερα η απαράδεκτη αύξηση των τιμών (5%) τον Ιούνιο ενώ τα πάντα στην Ελλάδα έπεφταν και πέφτουν.

- Η εντελώς λανθασμένη τακτική της παε πέρσι να μειώσει πολύ τις τιμές στο τέλος (10%) σε σημείο που ο άλλος να κάνει κράτει για να δει 5-6 ματς στο τέλος πολύ φθηνότερα

- η γενικότερη πτώση της εμπορικότητας του αθλήματος (25%) (βλέπε άλλες ομάδες), αλλά και η περσινή του απαξίωση

- ειδικότερα η εμπλοκή του ΧΒ στην υπόθεση των στημένων ανεξάρτητα αν δικαιώθηκε μετα, άφησε μια κάποια λάσπη πίσω (5%)

- η μόδα του ΠΑΣ έχει ξεφτύσει για μια γενιά που ασχολήθηκε πολύ ενεργά για 10-15 χρόνια (10%) και αναμένεται η νέα γενιά

- η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε (αυτή την) Α (5%)

Αν σε αυτά συνυπολογίσεις και την τσιγγουνιά των γιαννιωτών καταλήγεις στο μελαγχολικό θέαμα των φετινών ζωσιμάδων.

ΥΓ.
Υπό κανονικές συνθήκες, χωρίς Ηρακλή, Λάρισα ή κάποια φωτοβολίδα τύπου παναιτωλικού, η 6η θέση στο μέσο όρο εισιτηρίων θα ήταν περίπατος για μας φέτος. Τώρα είμαστε προς το τελος. Απίστευτα πράγματα. Δεν είμαστε πάντως και τόσο μακρυά από τους άλλους σε αριθμό, παρόλο το αρχικό σοκ που παθαίνεις οταν βλέπεις τη θέση μας. Με ένα καλό come back στο β γύρο τους έχουμε. οτιδήποτε κάτω από την 6η θέση είναι αποτυχία.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 17 Οκτ 2012 21:04 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #30 στις: Τρι 30 Οκτ 2012 20:11 »

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ...Σάββατο
Εισιτήρια:...........................956
Εισιτήρια Διαρκείας:.............948
Προσέλευση:.................1.904

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...Σάββατο
Εισιτήρια:.........................4.052...............68.1 80 ε.
Εισιτήρια Διαρκείας:..............948
Προσέλευση:..................5.000 (του χρόνου πάλι)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ...Δευτέρα
Εισιτήρια:...........................673
Εισιτήρια Διαρκείας:.............948
Προσέλευση:.................1.621 ... - 283 από 1η Αγωνιστική (Σάββατο#Δευτέρα)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ...Κυριακή
Εισιτήρια:...........................1438
Εισιτήρια Διαρκείας:...............948
Προσέλευση:....................2386

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - AΤΡΟΜΗΤΑΣ...Κυριακή βόηθα Θεμ
Εισιτήρια:...........................1221
Εισιτήρια Διαρκείας:...............948
Προσέλευση:....................2169

Aν θεωρήσουμε το ματς  της 3ης Αγωνιστικής ως μη γενόμενο και το Γαύρο ανύπαρκτο … κατά την 8η σημειώθηκε  αύξηση  προσέλευσης  σε ποσοστό 13.9%  έναντι της  1ης Αγωνιστικής … η σχετική μείωση  (-217)  κατά την  8η (σε σχέση με την 6η) οφείλεται  μάλλον στα καιρικά φαινόμενα και όχι στη φημολογία της pre ... game εβδομάδας περί magic fellatio καφενείων.

 
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 30 Οκτ 2012 20:15 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #31 στις: Τρι 30 Οκτ 2012 22:25 »
1200 άνθρωποι σε αγώνα του ΠΑΣ στην α εθνική.
Δεν μπορώ να το χωνέψω πως μας κατάντησαν.

Αποσυνδεδεμένος Anton

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 401
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #32 στις: Τετ 31 Οκτ 2012 02:16 »
Φίλε Παγουρέκνο συμφώνησα μαζί σου αλλά η όλη εικόνα είναι διττή.

Αυτοί που κατάντησαν τον ΠΑΣ στην Α εθνική να παίζει μπροστά σε 1200 άτομα, βρήκαν και τα έκαναν γιατί 1.000.000 κόσμος (μαζί με τους πεθαμένους) τους άφησαν να τα κάνουν....

Για μένα το παραμύθι έχει τελειώσει. Το γήπεδο δεν το κόβω. Ας ξυπνήσει ο κόσμος και αντί να αυτοεξορίζεται από το σπίτι του, ας διώξει επιτέλους αυτούς που κάνουν κακό στην ομάδα.

Το 1.000.000 είναι πολύ μεγαλύτερο του 10. Γιατί δέκα είναι μετρημένοι.

Τα ακριβά εισητήρια είναι δικαιολογία.

Όσοι ξέρουν ας αποφασίσουν να αντιδράσουν, όσοι εθελοτυφλούν ακόμη ας βρουν το φως τους πριν τυφλωθούν οριστικά.

Περαστικά μας  και  :mono:

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #33 στις: Τετ 31 Οκτ 2012 09:04 »
... ξαναλέω ότι, το πρόβλημα της εξέδρας δεν είναι οικονομικό, ούτε με σφαίρες.

Άλλο ...

2020 είναι οι παντός καιρού ... 
 
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Θύρα 3VIP: ... ευρώ
Θύρα 9 : 20 ευρώ 
Θύρα 3-4-6 : 25 ευρώ
Θύρα 10-11 : 15 ευρώ
Θύρα 7 : 10 ευρώ
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Θύρα 3VIP: ... ευρώ
Θύρες 3-4-6: 25 ευρώ
Θύρα 9Α - Β: 20 ευρώ
Θύρες 10-11: 15 ευρώ
Θύρα 7: ... ευρώ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Θύρα 3VIP: 25 ευρώ
Θύρες 3-4-6: 20 ευρώ
Θύρα 9Α - Β: 15 ευρώ
Θύρες 10-11: 15 ευρώ
Θύρα 7: 10 ευρώ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Θύρα 3VIP: ... ευρώ
Θύρες 3-4-6: 20 ευρώ
Θύρα 9Α - Β: 15 ευρώ
Θύρες 10-11: 15 ευρώ
Θύρα 7: ... ευρώ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Θύρα 3VIP: 25 ευρώ
Θύρες 3-4-6: 20 ευρώ
Θύρα 9Α - Β: 15 ευρώ
Θύρες 10-11: 15 ευρώ»
Θύρα 7: ... ευρώ

Αρχής γ/μένης από το ματς με Ολυμπιακό έχουμε 5 ευρώ μείωση στις Θ3-4-6 (από 25 στα 20) και αρχής γ/μένης με Λεβαδειακό έχουμε εξίσωση εισιτηρίων στις Θ9Α – Β και Θ10-11 στα 15 ευρώ.

Τέλος Πάντων ...  όπου και όσα έχω πει κατά καιρούς για εισιτήρια (θέσεις-τιμές), να πω και αυτό: Όταν και σε περίπτωση αφιλοξενίας βγάζει το πέταλο Θ7 στα 10 ε. ... ποιά η διαφορά θέασης (θέση-τιμή) από το πέταλο Θ1-11 στα 15 ε. και η βρόχα έπεφτε?

Τι λες Βαγγέλη?

 


 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #34 στις: Τετ 31 Οκτ 2012 10:08 »
παιδιά δεν είναι μόνο οι τιμές  εισητηριων τα οποία ειναι συγκρίσιμα ιδιες οι τιμές με άλλες ομάδες,
παιζει ρόλο η φτώχια  που ο άλλος δεν έχει ούτε 15 ευρω να δώσει για να δει ματς , και το σκέφτεται.
για αυτο υπάρχει η μείωση των εισητηρίων!
Για εμένα οι πιο λογικές τιμές θα ήταν 10 ευρω και 15  το πολυ... υπάρχει πείνα

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #35 στις: Τετ 31 Οκτ 2012 11:44 »
Συμβολικό εισιτήριο 5 ευρώ στα πέταλα.
Και πολλά είναι.

Αποσυνδεδεμένος Anton

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 401
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #36 στις: Τετ 31 Οκτ 2012 14:50 »
Συμβολικό εισιτήριο 5 ευρώ στα πέταλα.
Και πολλά είναι.

Συμβολικά ήταν και 25 ευρώ που δίναμε στο πέταλο τη σεζόν 09-10....

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #37 στις: Τετ 31 Οκτ 2012 16:19 »
Σ' αυτή την ομάδα ποτέ η διοίκηση δεν έμαθε να σέβεται τους "πελάτες" της και ποτέ οι "πελάτες" της, ακόμα και οι πιο πιστοί, δεν έμαθαν να σέβονται την ομάδα.

Είμαστε πολύ πίσω σε πολλά θέματα. Κυρίως νοοτροπίας, ένθεν και ένθεν.

Πρώτα πρώτα πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε την ομάδα μας. Να αντιλαμβανόμαστε πόσο βελτιώνει τη ζωή μας η ενασχόληση με αυτή και πόσο μεγάλο αντίτιμο της αναλογεί (π.χ. 25 ευρώ).

Εν συνεχεία πρέπει να αναλογιστούμε πόσο ισχυρότερη, σαν εμπειρία, είναι η παρακολούθηση ενός αγώνα από κοντά σε σχέση με την TV και την υπεραξία αυτή (π.χ. 10 ευρώ, σύνολο 35). Επιπλέον στο πέταλο βλέπεις χειρότερα αλλά νιώθεις περίπου 1,5 δισεκατομμύριο φορές καλύτερα απ' ότι στην TV.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πάμε στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα μας και όχι τη διοίκηση της. Ακόμη, οπαδός μια ομάδας (ώστε να έχεις θεωρητική άποψη για τα διοικητικά της τεκταινόμενα) γίνεσαι όταν την αγαπάς, πελάτης μιας ΠΑΕ (ωστε να έχεις απαιτήσεις από τη διοίκηση της) γίνεσαι όταν πληρώνεις.

Εν συνεχεία, πρέπει η διοίκηση της εταιρίας που διαχειρίζεται την ομάδα που αγαπάμε να λάβει υπόψη τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο (αγωνιστικά και εμπορικά), την οικονομική συγκυρία, τα παράπλευρα οφέλη που μπορούν να δημιουργηθούν κλπ. και να βάλει το εισιτήριο στο 1/5 (π.χ.) της αξίας του (35/5=7€). 

Όμως, επί της ουσίας, στο γήπεδο πάμε για εμάς. Για να βοηθήσουμε την ομάδα ΜΑΣ να κερδίσει και να χαρούμε. Τους εαυτούς μας και τους φίλους μας υποστηρίζουμε. Τη χαρά τους. Το γήπεδο δεν είναι προϊόν. Είναι ανάγκη και αλληλοπροσφορά αγάπης. Γι' αυτό είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε και πιο ακριβό εισιτήριο από αυτό που αναλογεί  στη θέση, τη θέα, τις ανέσεις και το ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Μιλάω για το φθηνότερο εισιτήριο. Το ακριβότερο δε με νοιάζει. Μπορεί και, κυρίως, πρέπει η διοίκηση να βρει άλλους τρόπους να προσελκύσει στα ακριβότερα εισιτήρια.

Η παρουσία μου, για αρκετό καιρό, στο πέταλο του Εθνικού (πλέον περιφερειακού) σταδίου "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" θεωρώ πως μου δίνει την ελευθερία να σας πω με εκτίμιση:
"Χωριατάκια είχαταν στα χωριά σας μπερναμπέου και κακομάθαταν και σας χαλάει το πέταλο..."

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #38 στις: Τετ 31 Οκτ 2012 17:31 »
Εγω την αξια του εισιτηριου σε 1 εντος εδρας παιχνιδι του ΠΑΣ την κοστολογω στα 5 ευρω οποτε θα κανω χρονια να πατησω γηπεδο
Αν ητανε ευρωπαικο ματς ισως εδινα και 10
Θα προτιμουσα  να μου δινουνε 5 ευρω βεβαια για να πηγαινω στο γηπεδο γιατι αυτο ειναι το πιο δικαιο αλλα αυτο δεν θα γινει ποτε
Η να πουλαγα εγω κανενα εισιτηριο μπας και βγαλω τιποτα αλλα ουτε αυτο θα γινει



 :mono: :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #39 στις: Τετ 31 Οκτ 2012 17:41 »
"Χωριατάκια είχαταν στα χωριά σας μπερναμπέου και κακομάθαταν και σας χαλάει το πέταλο..."

Ποιό πέταλο, με τα 10 ή τα 15 ευρώ? ::)

Υ.Γ.: Ας καθαρίζουν τουλάχιστο και κανένα κάθισμα, για μας τους μοδάτους, τους ατσαλάκωτους ... καθαρό εισιτήριο ... και χαλάλι το 15αρι αφού πάει στην ΑΜΟ.

Υ.Γ.2: Ας κλείσουν και το χαλέ στη Θ9 με το μπετοδόκαρο στο ύψος της κεφαλής των ουρητών πελατών (αν ακούει Διευθυντής Περιφερειακού Σταδίου) ... όχι πια άλλα ράμματα.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #40 στις: Πεμ 01 Νοέ 2012 17:56 »
2020 είναι οι παντός καιρού ... 

Aν ο αριθμός (984) των εισιτηρίων διαρκείας είναι ο σωστός
... τότε  ο Μ.Ο. των παντός καιρού (πλην πληθυσμού 4.052 θ.  του ματς με Γαύρο) είναι 2020 :mono:
... και 2652 Μ.Ο. συν τον πληθυσμό 4.052 θ. του ματς με Γαύρο.


Στοιχεία από S.L.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 01 Νοέ 2012 18:00 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #41 στις: Πεμ 01 Νοέ 2012 19:08 »
πολλές φορές βλέπουμε πίνακες με βαθμούς πέρυσι και φέτος στα αντίστοιχα παιχνίδια.Κάτι ανάλογο στα εισιτήρια υπάρχει;

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #42 στις: Πεμ 01 Νοέ 2012 20:06 »
πολλές φορές βλέπουμε πίνακες με βαθμούς πέρυσι και φέτος στα αντίστοιχα παιχνίδια.Κάτι ανάλογο στα εισιτήρια υπάρχει;

Aπό ότι ακούγεται στην πιάτσα μάλλον θα τα αναλάβει η Rostermetrika, φτάνει να τα βρούνε.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #43 στις: Παρ 02 Νοέ 2012 17:44 »
Επειδή αυτοί βλέπω να αργούν...τα λαγωνικά του φόρουμ έχουν τίποτα στα κιτάπια τους;

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #44 στις: Παρ 02 Νοέ 2012 20:21 »

                                περισυ             φετος
ΠΑΣ - πλατανιας          -                   956
ΠΑΣ - ολυμπιακος     5198             4052
ΠΑΣ-λεβαδειακος      2448               673
ΠΑΣ-πανιωνιος         2575             1438
ΠΑΣ-ατρομητος       2356             1221



τα διαρκειας που στο καθε ματς μπηκαν στο γηπεδο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  μεσα σε αυτα τα νουμερα.
και στα περσινα και στα φετινα



Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #45 στις: Σαβ 03 Νοέ 2012 11:08 »
Όλο πιο χαμηλά...βγάζει μάτι...
στο ΠΑΣ-Πλατανιάς να βάζαμε το αντίστοιχο από αυτούς που έπεσαν.Όπως αντίστοιχα στους άλλους 2.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #46 στις: Σαβ 03 Νοέ 2012 14:09 »
                                 2009-10               2011-12           2012-13
ΠΑΣ - πλατανιας              -                           -                        956
ΠΑΣ - ολυμπιακος       7500                       5198                  4052
ΠΑΣ-λεβαδειακος        4020                       2448                    673
ΠΑΣ-πανιωνιος            4398                       2575                  1438
ΠΑΣ-ατρομητος          4107                       2356                  1221


*οι κατοχοι διαρκειας που πηγαν στο γηπεδο ειναι καταγεγραμμενοι
** Τη σεζον 09-10 δεν υπηρχαν τουρνικε οποτε ο αριθμος των εισητηριων θα μπορουσε να ηταν μεγαλυτερος. ο νοων νοείτω. αυτα απο περισυ δεν γινονται. οσες φορες γυρναει το τουρνικε τοσοι ανθρωποι μπηκαν με εισητηριο ή διαρκειας.



Παράθεση
στο ΠΑΣ-Πλατανιάς να βάζαμε το αντίστοιχο από αυτούς που έπεσαν.Όπως αντίστοιχα στους άλλους 2.
παρομοια σε δυναμικη φιλαθλων  και αποσταση ειναι ο εργοτελης...
η μονη ομαδα που ισως θα μπορουσε να γινει συγκριση
εντελως ενδεικτικα...

                              2009-10           2011-12 
ΠΑΣ-Εργοτελης         3481                3633 



ολα τα στοιχεια ειναι απο το επισημο σαιτ της σκουπρολιγδας


« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 03 Νοέ 2012 14:18 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #47 στις: Σαβ 03 Νοέ 2012 15:20 »


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Δόξα....…2048
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Αγρίνιο….2173
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Τέλης…...3633



Ρεκόρ εισπράξεων (87.984 εισιτήρια)!
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #48 στις: Σαβ 03 Νοέ 2012 15:27 »
Πτώση στα όρια της κατάθλιψης... :( :( :( :( :(
Από τα στοιχεία του παγουρένκο τι να πεις...
Στα στοιχεία του νιου αν βάλεις τον αριθμό Χ3 θα φτάσει στις 25000 περίπου.20000 κάτω.Να χαρίσω και 10000 κόσμο;Πάλι κάτω θα είναι.
Και έτσι όπως πάει το θέμα είναι πιθανόν να έχουμε στο τέλος ομάδες από πάνω μας που τις είχαμε για πλάκα να μην πω στην γ εθνική,στην β εθνική σίγουρα...
Κρίμα..... :( :( :( :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Ακριβά εισιτήρια
« Απάντηση #49 στις: Τρι 06 Νοέ 2012 17:20 »
[2020 είναι οι παντός καιρού ... 
 
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - 1.904
Θύρα 3VIP: ... ευρώ
Θύρα 9 : 20 ευρώ 
Θύρα 3-4-6 : 25 ευρώ
Θύρα 10-11 : 15 ευρώ
Θύρα 7 : 10 ευρώ
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - 5.000
Θύρα 3VIP: 30 ευρώ
Θύρες 3-4-6: 25 ευρώ
Θύρα 9Α - Β: 20 ευρώ
Θύρες 10-11: 15 ευρώ
Θύρα 7: ... ευρώ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - 1.621
Θύρα 3VIP: 25 ευρώ
Θύρες 3-4-6: 20 ευρώ
Θύρα 9Α - Β: 15 ευρώ
Θύρες 10-11: 15 ευρώ
Θύρα 7: 10 ευρώ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - 2.386
Θύρα 3VIP: ... ευρώ
Θύρες 3-4-6: 20 ευρώ
Θύρα 9Α - Β: 15 ευρώ
Θύρες 10-11: 15 ευρώ
Θύρα 7: ... ευρώ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - 2169
Θύρα 3VIP: 25 ευρώ
Θύρες 3-4-6: 20 ευρώ
Θύρα 9Α - Β: 15 ευρώ
Θύρες 10-11: 15 ευρώ»
Θύρα 7: ... ευρώ

Αρχής γ/μένης στο ματς με Ολυμπιακό έχουμε 5 ευρώ μείωση στις Θ3-4-6 (από 25 στα 20) και αρχής γ/μένης με Λεβαδειακό έχουμε εξίσωση εισιτηρίων στις Θ9Α – Β και Θ10-11 στα 15 ευρώ.


Η 2η μείωση τιμής εισιτηρίου για τις Θ3-4-6 στα 15 ε.  (και VIP) αρχής γ/μένης στο ματς με Ξάνθη  δηλ., απόλυτη εξίσωση των τιμών στις Θ που είναι ... όπως λέγαμε, αλφαδιά.

Παράθεση
ΞΑΝΘΗ ...
Θύρα 3VIP: 20 ευρώ
Θύρες 3-4-6: 15 ε.
Θύρα 9Α - Β: 15 ε.
Θύρες 10-11: 15 ε.  ... συγκοινωνούσες  αν όχι  συγκλίνουσες … Θ, οπότε   
Θύρα 7: 10 ε.

Τι λες Βαγγέλη, θα την ξεσκουριάσουμε την ψησταριά? 


« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 06 Νοέ 2012 17:29 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς