Και επειδή ο lemorsero
ΠΑΣσχει ακόμα, μου ανέθεσε και αυτή την προκαταρκτική έρευνα, να προλάβουμε λέει … να μη γκανιάρουμε (τρέχουμε) μετά τα play off!
Άρθρο 24: Οικονομική εκκαθάριση αγώνων
1. Σύνταξη εκκαθάρισης:
Η γηπεδούχος Π.Α.Ε. είναι υποχρεωμένη να φροντίσει για τη σύνταξη της εκκαθάρισης του αγώνα αμέσως μετά τη διεξαγωγή του. Η εκκαθάριση αυτή θα συντάσσεται σε ειδικό έντυπο της “Super League Ελλάδα” και σε έξι (6) αντίγραφα. Στο φύλλο εκκαθάρισης αναγράφονται κατά σειρά και απέναντι στις αναγραφόμενες έντυπες υποδείξεις:
(κ.λ.π.,)
Άρθρο 25: Θέματα εισιτηρίων
3. Περιέλευση της εκκαθάρισης στην “Super League Ελλάδα”
Η εκκαθάριση του αγώνα συντάσσεται την ημέρα του αγώνα. Αντίγραφο αυτής παραδίδεται την ίδια ημέρα στον Παρατηρητή Αγώνα. Τα απαραίτητα έγγραφα και τα παραστατικά των εξόδων που περιέχονται στην εκκαθάριση καθώς και αντίγραφο της εκκαθάρισης αγώνα πρέπει να περιέρχονται στην “Super League Ελλάδα” το αργότερο εντός δέκα (10) ημερών από την ημέρα τέλεσης (αν αργήσει) … χάνει υπέρ των αντιπάλων της με τέρματα 3-0 με απόφαση του Δικαιοδοτικού Οργάνου στο οποίο παραπέμπεται πάραυτα από την υπηρεσία της “Super League Ελλάδα”.
Άρθρο 30: Θέματα εισιτηρίων διαρκείας
1. Τα εισιτήρια διαρκείας που εκδίδουν οι Π.Α.Ε. δηλώνονται υποχρεωτικά στην “Super League Ελλάδα” πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου. Για τα νέα τύπου διαρκή εισιτήρια, σχήματος πιστωτικής κάρτας, οι Π.Α.Ε. θα υποβάλλουν αναλυτική κατάσταση για τον αριθμό τους ανά θύρα και τιμή πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.
Από τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι, το Νούμερο (προσέλευσης) που εμφανίζει στο
site η S.L., αφορά στο πόσοι πέρασαν τα τουρνικέ, αλλά στο πόσα βρέθηκαν κομμένα από τα μπλοκάκια με την εκκαθάριση.
π.χ. … εγώ, παίρνω 1 εισιτήριο και ενώ πάω προς το τουρνικέ, τσακ, μου τη δίνει, βαγήρω και ο σχίζω (δεν το δίνω σε κάποιον …) … είμαι στα κομμένα και θεωρούμαι εισελθών … όχι όμως στο τερματικό που αν λειτουργεί θα είναι -1 με την εκκαθάριση (άσε που τα τουρνικέ … μην είναι έτσι απλά κλειδαριές). Επιπλέον, δεν μπορούμε να υπολογίζουμε
εισπράξεις (εμείς) με εισιτήρια διαφορετικής αξίας, π.χ., θα πρέπει να γνωρίζουμε πόσα τεμάχια πουλήθηκαν … των 20, των 15, των 10 και των 5 ευρώ. (είτε τα τυπώνει η ΠΑΕ μόνη της, είτε η S.L. - πάντα διάτρητα).
Εν κατακλείδι, τα
Εισιτήρια Διαρκείας δεν εμφανίζονται (δεν προσμετρώνται) και τα μαγικός αριθμός προσέλευσης που «παίζει» στο site η S.L., αφορά στα κομμένα … στη χαρτούρα του αγώνα.
Γι’ αυτό, αλλιώς γκαητέραμε εμείς κι αλλιώς τα μούμερα … στην κερκίδα μας.
Από αυτή τη
χαρτούρα, πληρώνονται, ατάκα επιταγή ή κατάθεση (εντός 10 ημερών) και με βάση το Φύλλο Εκκαθάρισης που συντάσσουν οι εκπρόσωποι, όλοι οι δικαιούχοι:
• Χρήση γηπέδου
• Φ.Π.Α. χρήσης γηπέδου
• Δημοτικά τέλη
• S. L., Ελλάδα
• Ε.Π.Ο.
• Γιατρός
• Security)
• Παρατηρητής Αγώνα
• Βοηθού Παρατηρητή Αγώνα
• Συντονιστής Εγκατάστασης
Η υπόλοιπη χαρτούρα ανήκει στη γηπεδούχο ΠΑΕ
Σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το (υπο)λογιστικό της προσέλευσης στο topic.
Εφαρμόζουμε το σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και είμαστε απευθείας συνδεδεμένοι με τη ΓΓΑ, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περιθώριο φοροδιαφυγής»,
(...)