Τα πράγματα έχουν γίνει ασφυκτικά νωρίς-νωρίς , και εξακολουθώ να είμαι απαισιόδοξος ...
Το κακό είναι ότι για πρώτη φορά δεν ξεχώρισε αρνητικά ούτε μια ομάδα - όπως συνέβαινε κάθε χρόνο - διότι κατά την γνώμη μου η βαθμολογική θέση της ΑΕΚ μάλλον ''ξεγελάει'' ...Άρα είμαστε στον πάτο , περνώντας τον Λεβαδειακό που ΔΕΝ πέφτει ( πάντα κατά την γνώμη μου ) και την ΑΕΚ που θεωρώ ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα θα ανακάμψει ΣΥΝΤΟΜΑ.
Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής ήταν πολύ άσχημα , και φυσικά το πιο άσχημο ήταν το δικό μας ...
Κάτι παραπάνω από οριακό το επόμενο ματς , ενώ πολύ κακή η διακοπή διότι το άσχημο κλίμα της ήττας θα παραταθεί για 15 μέρες,σε μια ομάδα που ήδη δεν έχει και ιδιαίτερο ηθικό ...
Παίρνω ''ελπίδες'' από τον Άρη ,το ίδιο και από την Βέροια που όμως είναι σαφώς καλύτερη , σκληρό καρύδι ο ΟΦΗ ,συγγνώμη αλλά ''βγάζω το καπέλο'' σε Πανιώνιο και Πλατανιά ,επικίνδυνα αλλόκοτος ο Πανθρακικός , με διέψευσε δυστυχώς η επίσης αλλόκοτη Κέρκυρα , άδικη πιστεύω η βαθμολογία για την ΑΕΚ .
Μόνο για εμάς δεν βρίσκω κάτι καλό να πω ρε πούστη ...ΟΚ , άδικη η ήττα από τον Πανιώνιο αλλά μήπως με τον Λεβαδειακό ''δικαιούμασταν'' την νίκη ???
Σκατά ... για άλλες 15 μέρες !