Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

0-3
7 (13.5%)
0-2
5 (9.6%)
0-1
7 (13.5%)
1-3
2 (3.8%)
2-3
1 (1.9%)
1-2
4 (7.7%)
0-0
4 (7.7%)
1-1
7 (13.5%)
2-2
1 (1.9%)
2-0
7 (13.5%)
1-0
3 (5.8%)
2-1
2 (3.8%)
άλλο ?
2 (3.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 52

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 21 Οκτ 2012 12:26

Αποστολέας Θέμα: Πανθρακικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 23659 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Πανθρακικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #25 στις: Παρ 12 Οκτ 2012 21:04 »
Οι bv εχουν βαλει εκδρομη παντως. Για ΑΡ δεν εμαθα.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος foreigner

• Jr. Member
  • **
  • κουραζομαι να εχω παντα δικιο....α ειμαι και ΠΑΣ!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Κυρ 14 Οκτ 2012 00:33 »
μεχρι να καλεσουν τον κλεφτοκοτα Ιλιτς στην εθνικη της χωρας του και να καθιερωθει ο αλαζονας αλβανος βιλλα στην δικη του εθνικη, ο ΠΑΣ θα παλευει μεταξυ Α' και Β' Εθνικης και μεις θα αγκομαχουμε......φερτε και κανεναν απο το ταρτζικισταν να δεσει το γλυκο και αφηστε τα Ελληνοπουλα με το φιλοτιμο και τον τσαμπουκα τους εκτος!!!!!!Κριμα ομαδες-ιδεες να εχουν γινει προτεκτορατα!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 14 Οκτ 2012 00:53 »
μεχρι να καλεσουν τον κλεφτοκοτα Ιλιτς στην εθνικη της χωρας του και να καθιερωθει ο αλαζονας αλβανος βιλλα στην δικη του εθνικη, ο ΠΑΣ θα παλευει μεταξυ Α' και Β' Εθνικης και μεις θα αγκομαχουμε......φερτε και κανεναν απο το ταρτζικισταν να δεσει το γλυκο και αφηστε τα Ελληνοπουλα με το φιλοτιμο και τον τσαμπουκα τους εκτος!!!!!!Κριμα ομαδες-ιδεες να εχουν γινει προτεκτορατα!!!!!
!
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 14 Οκτ 2012 00:57 »
Παράθεση
Κριμα ομαδες-ιδεες να εχουν γινει προτεκτορατα!!!!!

;) ;) ;)
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 14 Οκτ 2012 22:43 »
o ilic ειναι παικταρας αλλα ειναι λιγακ χοντρος
ο βιλα ειναι απλα αμπαλος τιμωρος, αλαζονας δεν το γνωριζω αλλα δε φαινεται να παιζει αλαζονικα απλα ειναι αμπαλος

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 14 Οκτ 2012 22:50 »
Σιγουρα ο Ilic ο Κολοβετσιος Ντε Βινσεντι ειναι οι ποιο ποιοτικη παιχτες στην ομαδα..Μπορει να εχασε το γαμημενο τετ α τετ ο ilic με τον πουσταρα και αυτο αν θυμαμαι καλα του εφυγε ενα 'τσακ' το κοντρολ,αλλα ειναι αυτο που θελαμε καιρο ταχυτητα και τεχνικη!

Αποσυνδεδεμένος Mad Bulls

• Sr. Member
  • LEFKADA GROUP
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δευ 15 Οκτ 2012 23:32 »
Η νίκη επιβάλλεται μετά το τελευταίο στραβοπάτημα... δεν ξέρω πως, και με πιο τρόπο, αλλά πρέπει να πάρουμε τους 3 βαθμούς... έτσι ώστε να έχουμε και ψυχολογία μπας κ πάρουμε και κάνα Χ με ατρόμητο μετά...

Άσχετο... δεν ξέρω ρε μάγκες αλλά εμένα πολύ μου άρεσε που χωριάτες και τυριά παίζανε ντέρμπυ στην Β εθνική ενώ εμείς είμαστε Α!!  :) :)
10 YEARS LEFKADA GROUP

Αποσυνδεδεμένος Euskadi

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δευ 15 Οκτ 2012 23:48 »
Μακαρι να ημασταν στην Β' εθνικη τωρα
με τετοιες εκδρομαρες που υπαρχουν  8)
Ί δ ω μ ε ν ...

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 16 Οκτ 2012 10:22 »
Εαν δεν εχουν ενοχλησεις οι παιχτες μας σε χερια , ποδια, μεση, ...τσεπη και αγωνιστουμε πληρης, τοτε 0-1  :pas:
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τρι 16 Οκτ 2012 14:12 »
Κάναμε Ελλην υπήκοο τον Ντε Βισέντι ? Σύμφωνα με gazzeta ναι.  :P

Παράθεση
Δύο «νέα» πρόσωπα περιελάμβανε η επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, που μετά το ρεπό της Κυριακής έκανε απογευματινό πρόγραμμα.

Σε αυτό συμμετείχαν και οι Τζημόπουλος, Ντα Βισέντης που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και είναι πλέων στην διάθεση του Χριστόπουλου

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/334948-epistrofes-sta-giannena
Podrán imitarnos, pero igualarnos jamás

Αποσυνδεδεμένος pasoles7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τρι 16 Οκτ 2012 14:30 »
http://sportsioannina.gr/pas-giannina/25642-q-4-0-q.html
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P
Α ΡΕ ΓΛΕΙΦΤΗ ΦΟΒΑΣΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΓΕΦΤΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΥΜΡΑΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Ο ΤΑΥΡΟΣ!!!!!!!!!!!! :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pashat: :pashat: :pashat: :pashat: :pashat: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag:
ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΛΕ!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 16 Οκτ 2012 19:03 »
Παράθεση
Ντα Βισέντης

ΝΤΕ ΒΙΚΕΝΤΗΣλεγεται στουρναρρρρρρρρρ :pashat: :pashat: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Πεμ 18 Οκτ 2012 21:55 »
Έξω Στάθης, Κουτσόπουλος, Παπαδόπουλος, Σερφά μέσα ο Μπαϊκαρά.

2,5.....3,1.....3,5 (Μ.Ο.)

Παράθεση

http://www.sportsioannina.gr/pas-giannina/25703--twitter.html
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 18 Οκτ 2012 22:03 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Παρ 19 Οκτ 2012 00:45 »
Νοκ άουτ Ντάσιος και Τζημόπουλος

Οριστικά εκτός μάχης για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό τέθηκαν οι Γιώργος Ντάσιος και Θέμης Τζημόπουλος ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για τον Τόμας Ντε Βινσέντι αλλά και τον Φώτη Γεωργίου.

Ο Ντάσιος υποφέρει από ένα σπάνιο τραυματισμό καθώς έχει υποστεί οστικό οίδημα στη στερνοπλευρική χώρα και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Ο Τζημόπουλος που ταλαιπωρείται από τη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο, μπήκε τη Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα ένιωσε ωστόσο ενοχλήσεις και την Τετάρτη έκανε ατομικό με τρέξιμο και φυσιοθεραπεία. Το τεχνικό τιμ του ΠΑΣ αποφάσισε να μην ρισκάρει με τη συμμετοχή του 27χρονου μεσοαμυντικού πιθανή δεύτερη υποτροπή και για το λόγο αυτό περισσότερο για προληπτικούς λόγους ο Τζημόπουλος τέθηκε νοκ άουτ.

Σχετικά με τον Ντε Βινσέντι από το ιατρικό τιμ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι στην αποστολή του ΠΑΣ στο κυριακάτικο παιχνίδι ωστόσο το ερωτηματικό αφορά το κατά πόσο θα είναι έτοιμος για το βασικό σχήμα της γιαννιώτικης ομάδας.

Από τη χτεσινή προπόνηση αποχώρησε κουτσαίνοντας ο Φώτης Γεωργίου που στραβοπάτησε σε πάτημα στο γήπεδο και νιώθει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα. Η σοβαρότητας της κατάστασης του Γεωργίου θα εκτιμηθεί στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης.

απο PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Παρ 19 Οκτ 2012 02:12 »
διπλό από εδώ μέχρι το Aachen...αν το χάσουμε θα μετακομισω Φρανκφούρτη.....
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Παρ 19 Οκτ 2012 11:30 »
Πάμε να ξεμπουκώσουμε!
Wedding Singers - Bulls on parade (encore@Τώρα-Κ44)

Αποσυνδεδεμένος foreigner

• Jr. Member
  • **
  • κουραζομαι να εχω παντα δικιο....α ειμαι και ΠΑΣ!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Παρ 19 Οκτ 2012 12:42 »
Θεε μου κανε ενα θαυμα και να μην δω στο γηπεδο Ιλιτς και Βιλλα...φτανει εκαναν τις συμμετοχες θα παρουν μεταγραφη του χρονου(εκτος και αν χρειαζονται και αλλες) και θα παρουν την προμηθεια τους μερικοι....η ΟΜΑΔΑ πανω απο ολα ρε!!!!!!πεταξτε τους εξω και παρτε εναν φορ τα χριστουγεννα να γουσταρουμε!!!!!!! :mono:

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Παρ 19 Οκτ 2012 13:11 »
Παράθεση
Θεε μου κανε ενα θαυμα και να μην δω στο γηπεδο Ιλιτς και Βιλλα

ας αφήσουμε τον ίλιτς, ας πούμε για το Βίλα.
ο τύπος έκανε καναδυό διπλές φάσεις με τον πανιώνιο και στα υπολοιπα 5 ματς είναι εντελώς ανύπαρκτος είτε έπαιξε όλο το 90λεπτο, είτε μπήκε σαν αλλαγή. Αν δειτε τα στατιστικά του, στα πρώτα 5 ματς συνολικά έχει κάνει 1 σουτ, 1-2 επεμβάσεις, λιγότερες από 10 πάσες και καμιά 20αριά λάθη! Απολυτως τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει πιο ανύπαρκτος παίκτης φέτος στο πρωτάθλημα της Α εθνικής.
Είναι φυσιολογικό γιατί αυτός ο παίκτης σκοράρει μόνο από επιθετικά ριμπάουντ. Στον περσινό δεύτερο γύρο που ανέβαινε όλη η ομάδα γυρνούσε η μπάλα έξω και μέσα από την αντίπαλη περιοχή, γινόταν σουτ, πάσες, γεμίσματα κλπ και πάνω στην αναμπουμπούλα μετά από αποκρούσεις του αντιπάλου γκολκήπερ, ή της άμυνας... τσούπ να σου κι ο Βίλα εκεί κοντά να σκοράρει με τους γνωστούς του αμπαλους τρόπους. Με άμπαλο σουτ-τάκλιν (!) που η μπάλα θα κάνει 3-4 γκελ να πάει μέσα, με ξερό μίτο από τα 3 μέτρα με πολλές πιθανότητες αστοχίας, ή με άμπαλο πλασέ με το ανάποδο φάλτσο στη δύσκολη γωνία, ή με άμπαλο τακουνάκι από το μισό μέτρο.

κανένας δεν πίστευε οτι αυτός ο παίκτης θα έβαζε 5 γκολ. Γιαυτό και δε σου πάει η καρδιά να τον βρίσεις φέτος. Και αν παρατηρήσεις στο γήπεδο οταν κάνει τις γνωστές του πίτες όλοι σηκώνονται, τεντώνουν το χέρι, ανοίγουν το στόμα να κράξουν, αλλά κάπου εκεί συνειδητοποιούν οτι είναι ο Βίλα και το ξανασέφτονται και κοκκαλώνουν. Άλλοι πάλι κοιτάνε δεξιά-αριστερά και κάνουν οτι δε βλέπουν. Δε σου πάει η καρδιά να βρίσεις το Βίλα μετά τα περσινά. Μεχρι στιγμής πάντα.

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Παρ 19 Οκτ 2012 14:02 »
Παράθεση
Άλλοι πάλι κοιτάνε δεξιά-αριστερά και κάνουν οτι δε βλέπουν.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καταγράφηκε στα πρακτικά  8)

Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Παρ 19 Οκτ 2012 21:29 »
Παράθεση
Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Πανθρακικό και ανακοινώθηκε από τον προπονητή μας, Γιάννη Χριστόπουλο, η αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι κάτωθι 19 ποδοσφαιριστές:
Fegrouch, Ταμπάσης, Ilic, Villa, Ντεβισέντι, Γεωργίου, Νικλητσιώτης, Κοροβέσης, Lila, Keita, Τσουκαλάς, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Πάντος, Μπέριος, Αυγενικού, Γιάκος. pasgiannina.gr

Xωρις ΠΑΣ ειναι ξενερα η βδομαδα... ειδικα οταν προερχεσαι απο πικρη ηττα κ εντος εδρας κ με ανατροπη
κ απο κολοφαρδη-διαιτητικα ευνοημενη-δημοσιογραφικα χαιδεμενη-κρατικα προικοδοτημενη ομαδα
στην οποια παιζει κ ο κωστακης  :'(
Περισσοτερες οι επιλογες του κοουτς τελικα, που πρεπει να τολμησει, γιατι παρα την καλη δουλεια κ τις ελπιδοφορες εμφανισεις, η αναποτελεσματικοτητα εχει δημιουργησει υπερμετρο αγχος κ πιθανη νεα αποτυχια θα φερει γκρινια κ πιο εντονη αμφισβητηση.
Κ θα ειναι οτι χειροτερο  γιατι κ εγω πιστευω (κ το εχω πει απο πολυ νωρις), οτι παρα τις δυσχερειες κ τις μη μεταγραφες, η ομαδα εχει καποιες δυνατοτητες που μπορουν να την βγαλουν πιο μπροστα απο τους τυφλους συνδιεκδικητες της για μια θεση στον ηλιο.
Εχω μια αισιοδοξια... αρκει να μου πει καποιος ποιος θα βαλει το γκολ ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 19 Οκτ 2012 21:41 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Παρ 19 Οκτ 2012 22:07 »
  Γεωργίου . pasgiannina.gr

Παράθεση
ΠΑΣ Γιάννινα: Οριστικά εκτός ο Γεωργίου
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/261729-PAS-Giannina-Oristika-ektos-o-Gewrgioy
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 19 Οκτ 2012 22:14 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Παρ 19 Οκτ 2012 23:08 »
τελικα για το "σηριαλ"  Γεωργιου η αληθεια (μαλλον) ειναι στη μεση ;)
ουτε εξω ουτε μεσα γι αυτο πηρε 19 ο καλαματιανος 8)
Παράθεση
Με τον Φώτη Γεωργίου στην αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Κομοτηνή ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο είναι αμφίβολο αν τελικά μπορέσει να αγωνιστεί, αφού και σήμερα είχε ενοχλήσεις στο πόδι και δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα.gianninasports.gr

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σαβ 20 Οκτ 2012 00:02 »
Παράθεση
Εχω μια αισιοδοξια... αρκει να μου πει καποιος ποιος θα βαλει το γκολ ;)
Οικονομου με κεφαλια απο κορνερ που θα εκτελεσει ο Δεβισεντης!
για να το μαμησω τελειως το κορνερ θα το εχει κερδισει ο Βιλα! :)

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σαβ 20 Οκτ 2012 20:31 »
Κακο το αποτελεσμα για εμας η νικη της Κερκυρας...Νικη και μονο νικη αυριο για να μην επιστρεψουν τα φαντασματα!