Αποστολέας Θέμα: ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ  (Αναγνώστηκε 1501 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
στο σπιτι που μενω εχω αγορασει εναν ''μετερεωλογικο σταθμο'' δειχνει θερμοκρασια υγρασια κτλ

απο οταν χαλασε ο καιρος δειχνει οτι στο σπιτι μεσα εχει υγρασια που κειμενεται απο 72% εως 82%

ειναι πολυ?

ποσο ειναι οι λογικες τιμες υγρασιας για ενα σπιτι?
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ
« Απάντηση #1 στις: Τετ 17 Οκτ 2012 20:55 »
  ''μετερεωλογικο σταθμο'' 

ΑΠΕΙΡΕ μεταλλικό ή ψηφιακό το έχεις?

Αν έχεις  70% - 83%  όπως λες, πιάνεις  τον  ετήσιο  Μ.Ο. (70%  και άνω) του  λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, δηλ.,  σαν να είσαι στην ύπαιθρο … άσχετο βέβαια … καθώς υπόψη μας ο  ημερήσιος δείκτης ανά εποχή - καιρικό φαινόμενο, μέρα με νύχτα ή βοριάς - νοτιάς.

Αν όμως  π.χ. σήμερα (20:30) που ο δείκτης  υγρασίας  του λεκανοπεδίου είναι  στα  85%΄ (+- αυτές τις μέρες) και  εσύ  έχεις  72%  - 82%  εντός, κάπου «μπάζεις»  υγρασία  ή τη δημιουργείς  στο χώρο σου … πόσο μάλλον αν θα έχεις την ίδια τιμή και την Κυριακή που προβλέπεται να είναι στο 36%  (λικάδα) ... τότε κάπου σκάλωσε το μαραφέτι σου.
Ωστόσο υπάρχει και ο δείκτης θερμότητας (in) που θα πρέπει να συμφωνεί  με τον ψηφιακό θερμοστάτη χώρου (καλοριφέρ) ή με 1 απλό αναλογικό θερμόμετρο χώρου, όποτε  το τεστ είναι αμοιβαίο  για τα 2 όργανα.

Επιθυμητή  υγρασία  από 35% - 55% … ούτε ξηρή ούτε υγρή ατμόσφαιρα και υγραντήρες ή αφυγραντήρες, αναλόγως τις ευαισθησίες  μας.

Η υγρασία βαράει και όσοι κατεβάζουν ρολά  στα Γιάννινα, δε φεύγουν επειδή δεν πάνε καλά οι δουλειές, από την υγρασία φεύγουν.

Αν θυμάσαι  ΑΠΕΙΡΕ και  ο κ. Χριστόπουλος  είχε  πει για τις επιπτώσεις της υγρασίας στην απόδοση των παιχνιδιών (παικτών ήθελα να πω)  ότι,  τα βραδινά  παιχνίδια  δυσκολεύουν  τους παίκτες  (υγρασία) σε σχέση με τα απογευματινά (14:00΄) που αποδίδουν καλύτερα ... όπως και η προσέλευση, νομίζω.

New Pas. ΠΑΣχων :) (εμπειρική προσέγγιση)

Παράθεση
Υγρασία: Επιπτώσεις και πως να προφυλαχθείτε
http://www.otherside.gr/2009/02/ygrasia-epiptwseis-kai-pws-na-profylaxtheite/

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 17 Οκτ 2012 21:43 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 17 Οκτ 2012 22:57 »
φιλε μου new pas pas  να σαι καλα.
εδωσες τελως στα βασανα μου.
δε διαβασα τπτ απ'οσα εγραψες
απλα εβαλα ενα βιντεο με την πετρουλα

ΑΦΥΔΑΤΩΘΗΕ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (κι εγω μαζι)

:P 8)
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος proedrara

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 18 Οκτ 2012 03:16 »
ειμαι ο  new pas pas και μολις τελειωσαααααα......

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 18 Οκτ 2012 09:30 »
ειμαι ο  new pas pas και μολις τελειωσαααααα......

Καλά ρε πστ μ,  ψιλογαμάς ακόμα και νομίζεις πως είσαι ο New Pas. Pas?
Κλασική περίπτωση βλάβης στο στύσιμο του εργαλείου σου, που απαιτεί την προσπάθεια  του  μαλακοκαύλη για  την ταύτιση της σεξουαλικής του πράξης με την επιτυχία της και αυτό  λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης ή δυσεπίλυτων διαπροσωπικών δυσκολιών  με το χαλόνι ή όποιο άλλο σεξουαλικό υποκείμενο ή αντικείμενο.
Καλά ΠΑΣ.

Καλή συνέχεια, αλλά καλά είναι κανείς να μη παίζει με τα εργαλεία των άλλων.
Θα συνιστούσα προσοχή.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 18 Οκτ 2012 09:57 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς