Αποστολέας Θέμα: Συγκέντρωση έξω από το Πεντάγωνο... για τους ψεκασμούς  (Αναγνώστηκε 11902 φορές)

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
Δεν ηξερα που να το βαλω αλλα θεωρησα το θεμα ως ακομη αλλη μια αποδειξη οτι ψεκαζουν ακομη και μες στα σχολεια...μαλλον ειναι τς θεωριας οτι θελουν τρομοκρατηση απο μικρα ,αφου στα χημικα μπορει ν αναπτυξουμε κι αντισωματα... >:( η κρατικη τρομοκρατια σ ολο της το μεγαλειο...τωρα τα ΜΑΤ στν υπηρεσια και του Μπομπολα...
   http://www.rthess.gr/articles_det.asp?artid=41408
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
Δεν ηξερα που να το βαλω αλλα θεωρησα το θεμα ως ακομη αλλη μια αποδειξη οτι ψεκαζουν

Βάλτο εδώ φίλε μου...ολόκληρο θέμα άνοιξες...

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=2807.0

Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Δεν ηξερα που να το βαλω αλλα θεωρησα το θεμα ως ακομη αλλη μια αποδειξη οτι ψεκαζουν

Βάλτο εδώ φίλε μου...ολόκληρο θέμα άνοιξες...

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=2807.0
Μην χαλας τα θεματα που εχει ανοίξει ο gypas

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
έχει 7-8 μέρες τώρα καθαρό ουρανό χωρίς ίχνος αεροπλάνου...τι γίνετε ρε παιδιά;

τώρα δεν πετάνε αεροπλάνα;

λες και φοβούνται τις Δρίμες ημέρες... ;)

να πω την αλήθεια, κατά τις Δρίμες ημέρες ούτε σκάλισα, ούτε όργωσα...κρατάω τις παραδόσεις  8)

αν και μαρτίτσι δεν έβαλα...μιας και το ανέφερα,μην ξεχνάτε να τα αφήνετε στα δέντρα για τα χελιδόνια  :)
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απο αυτα που βλεπω στο φορουμ τελευταια αρχιζω και πιστευω το εξωπραγματικο, το πως οντως μας ψεκαζουν δεν εξηγειται αλλιως
επειδή ο σοβαρότερος τρόπος αντιμετώπισης της ανοησίας είναι με επιχειρήματα , και καθότι έπεσα πάνω σε σχετικό άρθρο το οποίο αποδομεί μία προς μία τις φωτογραφίες που χρησιμοποίησαν (κλέβοντας από άσχετα θέματα) οι υπέρμαχοι των θεωριών συνωμοσίας είπα να αναβιώσω το θέμα :
http://ellinikahoaxes.gr/2015/10/27/chemtrail-plane-interior-1/     

Τώρα αν το δούμε αποκλειστικά σε σχέση με το παρατιθέμενο σχόλιο προσφάτως όντως η ποιότητα όλο και περισσότερων αντιπαραθέσεων στο forum παραπέμπει σε αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (~ U.F.O.)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Χρονια πολλα

Παντως με την παραθεση σου με βοηθησες να ανακαλυψω και εγω την Αμερικη

Τρομερο πραγματικα  να ζω τοσα χρονια στην αγνοια.......

Μπραβο ρε dk

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 08 Απρ 2018 23:05 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παντως με την παραθεση σου με βοηθησες να ανακαλυψω και εγω την Αμερικη
Τρομερο πραγματικα  να ζω τοσα χρονια στην αγνοια.......
Μπραβο ρε dk
Παλιότερα θα το θεωρούσα αστείο αλλά πλέον με δεδομένο ότι Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως έπρεπε να αναμένω μία απάντηση ειρωνική και επιεικώς άσχετη.
Απλά να σε ενημερώσω μιας και δεν είσαι σε θέση να το δεις, αποστασιοποιημένα από την εγωκεντρική σου θεώρηση, ότι απλά πήρα μία φράση ως παράθεση που να ταιριάζει για να γράψω για μία σχετική με το θέμα πηγή. Έτυχε να είναι δική σου η φράση. Ενδεχομένως μάλιστα να συμφωνούμε κιόλας στο εν λόγω θέμα, αλλά ως συνήθως ο τρόπος γραφής σου,  στερεί από κάθε άποψη που έχεις και θα ήθελες να εκφράσεις... 

Άραγε είναι τελικά αστείο να νομίζουμε ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από εμάς;;;; (να άλλο ένα θέμα κατάλληλο για hoax αντιλήψεις και δημοσιεύσεις). 

Κάνε ειλικρινά την χάρη σε όλους και αν η απάντησή σου είναι επί προσωπικού χρησιμοποίησε τα προσωπικά μηνύματα  ... αν το αντέχει βέβαια ο εγωισμός σου.

• Hero Member
    • Προφίλ
Εισαι  τρομερος

Ανασυρεις ενα ποστ τραβα βρες δυο,τρια χρονια πριν δικο μου ,που προσωπικα το θεωρω τελειως ηλιθιο να συζητησω το συγκεκριμενο θεμα γιατι δεν χρειαζεται καθολου να αποδειξω τα αυτονητα,απαντας λοιπον παραθετεις το ποστ και στο  τελος γραφεις  το ειρωνικο σχολιακι που βλεπεις πολυ  καλα οτι το  παρακαμψα

Και  τωρα  ερχεσαι και ζητας τα ρεστα γιατι δεν απαντησα επι προσωπικου λες και ειχα ορεξη να ασχοληθω

Αλλα βλεπω το κανεις επανελειμενως  το τελευταιο μηνα και  εχεις ζαβωμα με την παρτυ μου,αλλα χαλαλι σου

p.s Και ψεκασμος να ηταν απο βαση φυσικης τα απλα μορια  απο υψος 4-5χιλλιαδων μετρων θα ειχανε εξαυλωθει,αλλα και να μην ειχανε εξαυλωθει παροδικα σε ενα ευλογο μικρο χρονο η διασπορα τους θα ητανε τεραστια

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 09 Απρ 2018 22:01 από ayuto1966 »

• Hero Member
    • Προφίλ
Με μια κοινη λογικη χωρις να ειναι  καποιος ειδικος περι φυσικης ευκολα κανεις μπορει να καταληξει οτι ειναι παπαντζα  ολο αυτο το δηθες ψεκασμα

Εδω πιο αναλυτικα απο ειδικους  αυτο που αναφερα πανω κατω με δυο προτασεις πριν

http://www.thasos-info.com/greek_pages/politismos/chemtrails.php

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
αδυναμία επικοινωνίας
Εισαι  τρομερος
Ανασυρεις ενα ποστ τραβα βρες δυο,τρια χρονια πριν δικο μου ,που προσωπικα το θεωρω τελειως ηλιθιο να συζητησω το συγκεκριμενο θεμα γιατι δεν χρειαζεται καθολου να αποδειξω τα αυτονητα,
δεν σου ζήτησε κανείς να το σχολιάσεις, ακόμα περισσότερο μιας και συμφωνούμε οι 2 μας σε αυτά τα αυτονόητα

και στο  τελος γραφεις  το ειρωνικο σχολιακι που βλεπεις πολυ  καλα οτι το  παρακαμψα
το οποίο στο πλαίσιο του εγωκεντρισμού σου όπως ξαναέγραψα ερμήνευσες ότι σε αφορούσε προσωπικά ενώ ΔΕΝ αναφέρεται καν σε σένα

Και  τωρα  ερχεσαι και ζητας τα ρεστα γιατι δεν απαντησα επι προσωπικου λες και ειχα ορεξη να ασχοληθω
αδυναμία ... επικοινωνίας. Ακριβώς το αντίθετο έγραψα ότι θα περίμενε κάποιος να μην υπάρχει προσωπική απάντηση σε ένα σχόλιο το οποίο δεν είχε καμία προσωπική αναφορά ή νύξη ... Αλλά είπαμε όταν ο ομφαλός της γής νομίζουμε πως είμαστε εμείς ...

Αλλα βλεπω το κανεις επανελειμενως  το τελευταιο μηνα και  εχεις ζαβωμα με την παρτυ μου,αλλα χαλαλι σου
έτσι είναι αν έτσι το νομίζεις ...  έλεγξε όμως αν ψιχαλίζει ή ...  γιατί μαζεύτηκαν πολλοί οι οποίοι σου ρίχνουν... ψιχάλες

p.s Και ψεκασμος να ηταν απο βαση φυσικης τα απλα μορια  απο υψος 4-5χιλλιαδων μετρων θα ειχανε εξαυλωθει,αλλα και να μην ειχανε εξαυλωθει παροδικα σε ενα ευλογο μικρο χρονο η διασπορα τους θα ητανε τεραστια
ευτυχώς έβαλες και το υστερόγραφο στο οποίο συμφωνούμε 100% ... αλλά είπαμε όταν όλα περιστρέφονται γύρω από εμάς και σχολιάζουμε με βάση αυτό δεν μας νοιάζει ούτε καν το περιεχόμενο των διατυπωθέντων αδικώντας και την άποψή μας...  Τι κρίμα να μην είχες περιοριστεί στην καλή πηγή που παρέθεσες στο ακριβώς επόμενο μήνυμα με το οποίο απαντάς στον εαυτό σου. 

Βλέπω πώς δεν άντεξε ο εγωισμός μας να μην ξανα-απασχολούμε το σύνολο των αναγνωστών του forum και δεν περιοριστήκαμε σε p.m. (προσωπικά μηνύματα) 

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 09 Απρ 2018 22:29 από dk »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ

Βλέπω πώς δεν άντεξε ο εγωισμός μας να μην ξανα-απασχολούμε το σύνολο των αναγνωστών του forum και δεν περιοριστήκαμε σε p.m. (προσωπικά μηνύματα)  [/b]

Mην ενοχλειστε.Μια χαρα περναμε εμεις.