Αποστολέας Θέμα: Συγκέντρωση έξω από το Πεντάγωνο... για τους ψεκασμούς  (Αναγνώστηκε 11898 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ

Παράθεση
Η Ομάδα Δράσης Αττικής πραγματοποιεί αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας… κατά των χημικών αεροψεκασμών. Σύμφωνα με την Ομάδα Δράσης Αττικής καθημερινά γίνονται χημικοί αεροψεκασμοί στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Η γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας δε θα σταματήσει χωρίς τη δική μας δράση. Χωρίς τη δράση όλων μας. Έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση προς τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας, να ζούμε κάτω από καθαρούς ουρανούς. Ακτιβιστές και οικολογικές οργανώσεις συλλέγουν στοιχεία και καταθέτουν μηνύσεις, πιέζοντας τις κυβερνήσεις τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Έτσι κι εμείς, δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να σφυρίζουμε αδιάφορα μπροστά σ'ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος», αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωσή τους.

Δείτε σε μικροσκόπιο τι ψεκάζουν τα αεροπλάνα

Παράθεση
Αυτές οι τρεις εικόνες τραβήχτηκαν μετά από αεροψεκασμό chemtrail που δημιούργησε νέφος και βροχή. Το δείγμα στάλθηκε από την περιοχή Darmstadt της Γερμανίας. Και στην περιοχή Oberpfalz ”πιάστηκαν” ίνες μετά την βροχή και αμέσως εξετάστηκαν κάτω από το μικροσκόπιο. Αυτές οι ίνες είναι περίπου μισό χιλιοστό και ορατές σχεδόν με γυμνό μάτι, είναι σαν μια μικρή κουκίδα. Αυτή η ενδιαφέρουσα διαπίστωση επιβεβαιώθηκε και σε άλλες χώρες. Αυτά αναπνέουμε.

Του Μιχάλη Δρακάκη
Δημοσιογράφου  Ένα άρθρο που κόπηκε στο δρόμο για το τυπογραφείο λόγω ...άνωθεν εντολής!!!
ΕΡΕΥΝΑ

Παράθεση
Αναρμόδιο το Υπουργείο Περιβάλλοντος, υπεκφεύγει το Μεταφορών

Κύπρος: Δειγματοληψίες ατμοσφαιρικού αέρα ξεκίνησε το υπουργείο Περιβάλλοντος

Φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες ότι... μυστικές πτήσεις αεροπλάνων που ψεκάζουν χημικά, φαινόμενο γνωστό σαν chemtrails («χημικές ουρές»), διενεργούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό για πολιτικούς σκοπούς, όπως εξάγεται από την έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποιος «ορατός σωρός πτωμάτων» από τους αεροψεκασμούς, υπάρχουν υποψίες για ασθένειες που συνδέονται με αυτά τα χημικά, σύμφωνα με διαρροές της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας. Δεν λείπουν κι οι κραυγές αγωνίας, όπως αυτή του ντέντεκτιβ Τεντ Γκάντερσον, πρώην επικεφαλή του FBI, που έχει μιλήσει ανοιχτά για «συντελούμενη γενοκτονία με τη βούλα του ΟΗΕ»...
Ενδεικτικό αυτού του κλίματος είναι το γεγονός ότι στις σχετικές ερωτήσεις για τους σκοπούς των αεροψεκασμών, που έχουν κατατεθεί στην ελληνική Βουλή κατά την τελευταία δεκαετία (από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, όταν ήταν αντιπολίτευση, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΛΑΟΣ, του ΚΚΕ και προ μηνών της ΝΔ) τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, από τα οποία ζητήθηκε να απαντήσουν, όλοι δήλωναν κάθε φορά άγνοια για τις μυστηριώδεις ουράνιες «δραστηριότητες» ή αναρμοδιότητα. Όμως κι από Ολλανδό ευρωβουλευτή έχει γίνει ερώτηση στην Ευρωβουλή, στον τότε Έλληνα Επίτροπο Περιβάλλοντος Σταύρο Δήμα, ο οποίος απάντησε ότι είναι γνωστά τα περί αεροψεκασμών αλλά δεν μπορεί να δοθεί κάποια επίσημη απάντηση.
Ο όρος «χημικές ουρές» καταγράφεται για πρώτη φορά από τον Αμερικανό δημοσιογράφο Γούιλιαμ Τόμας το 1999 και σήμερα είναι από τα νούμερο ένα θέματα αναζήτησης στο διαδίκτυο. Οι σχετικές αναφορές σε ειδικά ιστολόγια με  φωτογραφίες, βίντεο και μαρτυρίες, ξεπερνούν το ρεκόρ των οχτώ εκατομμύριων στην ελληνική γκουγκλ ενώ ανάλογα συνέδρια για το φαινόμενο των ψεκασμών διοργανώνονται από ανεξάρτητους ερευνητές κάθε χρόνο σε Ευρώπη κι Αμερική! Η τελευταία τάση στο διαδίκτυο είναι οι ιστοσελίδες συλλογής υπογραφών από πολίτες που ζητούν την εισαγγελική διερεύνηση του φαινομένου και την προώθηση νομοθεσίας που θα επιβάλλει περιορισμούς. Έγκυροι ακαδημαϊκοί καθησυχάζουν πως πρόκειται για εφαρμοσμένη γεωμηχανική, την επιστήμη που ερευνά τεχνολογίες επέμβασης στο κλίμα της με στόχο την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, όπως προκύπτει κι από τις εκθέσεις των κυβερνητικών επιστημονικών επιτροπών περιβάλλοντος της Αγγλικής Βουλής και των ΗΠΑ. Σε επίπεδο OHE, στη διάσκεψη των 193 χωρών για το κλίμα το 2010 ψηφίστηκε η αναστολή κάθε είδους πειραμάτων γεωμηχανικής, συμπεριλαμβανομένων και των αεροψεκασμών. Τέτοιες επιχειρήσεις όμως δεν είναι κάτι καινούργιο, πρωτοεφαρμόστηκαν από το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ στον πόλεμο του Βιετνάμ. Συνιστούν όμως σήμερα επιπλέον πρόκληση, καθώς εγείρονται κρίσιμα ερωτήματα για τις επιπτώσεις τους στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, τους σκοπούς που εξυπηρετούν και τα κονδύλια που διατίθενται. Χιλιάδες επιστήμονες κι ακτιβιστές οι οποίοι μέχρι χτες λοιδορούνταν ως συνομωσιολόγοι, σήμερα χτίζουν στο διαδίκτυο μια διεθνή κοινότητα προβληματισμού που βλέπει με σκεπτικισμό τους «σωτήρες» της κλιματικής αλλαγής. Πού βρίσκεται όμως η αλήθεια και πού αρχίζουν οι θεωρίες συνωμοσίας;
Οι μεγάλης κλίμακας ψεκασμοί χημικών υποτίθεται πως αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία από την ατμόσφαιρα, αποτρέποντας την υπερθέρμανση του πλανήτη. Η επιστημονική κοινότητα είναι διχασμένη. Μιλούν για ανυπολόγιστες συνέπειες στο περιβάλλον και την υγεία αλλά και για νέου τύπου όπλα μαζικής καταστροφής - όπως δηλώνει παρακάτω ο διακεκριμένος χημικός Νίκος Κατσαρός. Στο παρασκήνιο, ωστόσο, καταγγέλλεται η χρηματοδότηση ερευνητών με ιδία οφέλη (π.χ. η κατοχύρωση και η μετέπειτα «εξαργύρωση» πατεντών). Μια επιπλέον ερμηνεία είναι ότι η υιοθέτηση προγραμμάτων τροποποίησης του κλίματος μέσω της γεωμηχανικής συνδέεται με τα χρηματιστηριακά παράγωγα καιρού, σύμφωνα με τον γνωστό οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη. Μια μικρή κλίκα πανεπιστημιακών, λαμβάνουν τεράστιες χορηγίες από ανθρώπους σαν τον Αμερικανό μεγιστάνα Μπιλ Γκέιτς ή τον Άγγλο Ρίτσαρντ Μπράνσον, για την προώθηση πειραμάτων γεωμηχανικής για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής (The Guardian, 9 Φεβ. 2012). Οι επίσημοι κρατικοί φορείς κι οι πολιτικοί μασούν τα λόγια τους, κάνοντας τους ακτιβιστές να αναρωτιούνται «αν όντως οι ψεκασμοί γίνονται για το καλό του πλανήτη, τότε γιατί όλοι μας το κρύβουν;». Και με τη σιωπή αυτή τορπιλίζουν κάθε προσπάθεια για υπεύθυνο δημόσιο διάλογο.

ολόκληρο το άρθρο εδώ:http://asimpiestos.blogspot.com/2012/04/blog-post_26.html

"CHEMTRAILS" ΈΝΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Παράθεση
Ο όρος ChemTrails δεν είναι παρα μόνο μια ασαφής έννοια, στην πραγματικότητα έχει στηθεί ένα μακάβριο παιχνίδι παραλόγου εις βάρος μας.
Η σκόπιμη απελευθέρωση-απόθεση των εργαστηριακά επεξεργασμένων-τοξικών υλικών στην ατμόσφαιρα και η σοβαρή τρέχουσα παγκόσμια επίθεση στο περιβάλλον
δημιουργούν κινδύνους στην ανθρώπινη υγεία και γενικότερα από εισπνεόμενες χημικές φόρμες, ιδιαίτερα όπως το τοξικό διβρωμίδιο αιθυλενίου, το βάριο, το αργίλιο, τα νανο-μόρια, (τα οποία δημιουργούν κατάπληξη, άσθμα, αύξηση των αναπνευστικών ποσοστών ασθένειας τα οποία έχουν ανεβεί κυριολεκτικά στα ύψη τα τελευταία χρόνια!).
Οι μακροπρόθεσμες διακλαδώσεις των υψηλών επιπέδων του βάριου και του αργιλίου στους οργανισμούς μας, είναι έξω από τα επιτρεπόμενα όρια προστασίας της δημόσιας υγείας.
Όλα αυτά όμως δεν τα καταγγέλλει κανείς, κανένα μέσω μαζικής ενημέρωσης και κανείς νομοθετικά εξουσιοδοτημένος παράγοντας δεν ερευνά, παρα-λίγες τοπικές συζητήσεις που γίνονται σε φιλικά πηγαδάκια με τον φόβο μήπως και κριθούμε ως γραφικοί ή καταστροφολόγοι
Παρά τα εργαστηριακά επεξεργασμένα chem-σύννεφα που εμφανίζονται στους ουρανούς σε εθνικό επίπεδο σε σχεδόν καθημερινή βάση, η σήψη των Chemtrails και η επίδραση τους στις καιρικές συνθήκες επίσης δεν αναφέρονται ποτέ από τους ειδικούς (μετεωρολόγους) στις προβλέψεις.
Αυτά λοιπόν που δεν τολμούν να μας πούν τα ΜΜΕ ερευνώντας θα σας τα λέμε εμείς

ολόκληρο εδώ:http://www.katohika.gr/2012/04/chemtrails_24.html

σκατά κι απόσκατα...πατριδοκάπηλος λες εσύ,εγώ λέω φιλανθρωκάπηλους (ΜΚΟ κλπ) και αλληλέγγυοκάπηλους και πάει λέγοντας...πασιά μου...πήγαινε στον γιατρό σου και ζήτα του να σου κάνει εξετάσεις για βαρέα μέταλλα...ξέρεις τι θα σου πει; "δεν μπορώ,απαγορεύεται".... ασχοληθείτε τώρα με τα ενδιαφέροντα του μεγάλου αδερφού...

για σας τα λέει ο Σφακιανάκης...αλλά η απάθεια έχει φτάσει στο ζενίθ....

που νομίζεται ότι 40 χρόνια μεταπολίτευσης ζείτε ελεύθερα....και όχι μόνο δεν ζείτε ελεύθερα,αλλά θέλετε την ελληνική φυλακή που ζούμε να την κάνετε και παγκόσμια... ολοκληρωτική...το γελοίο της υπόθεσης είναι το ότι γίνονται εις το όνομα της ελευθερίας,της ισότητας και του ανθρωπισμού....

ο αντίλογος  ;)

Παράθεση
Συγγνώμη για διαφήμιση, αλλά εξετάσεις για βαρέα μέταλλα μπορείς να κάνεις εδώ. Δουκίσσης πλακεντίας με μετρό και ένα τέταρτο με τα πόδια. Να τους πάρω τηλέφωνο να τους πω ότι απαγορεύονται αυτές οι εξετάσεις ή θα τους πάρεις εσύ;

Εμένα πάντως μου βρήκανε ανεβασμένα επίπεδα Pantera και Motorhead

Τα βαρέα μέταλλα στην Ελλάδα μέχρι και το 2010 πετιούνταν σε χωματερές. Κοινώς δεν χρειάζεται να μας ψεκάσουν σκοτεινές δυνάμεις, το καταφέρνουμε και μόνοι μας. Αλλά που να το ψάχνεις τώρα υδροφόρους ορίζοντες, επιστημονικές εξηγήσεις,  τροφικές αλυσίδες και κουραφέξαλα. Πετάς ένα 'μας ψεκάζουν' και καθάρισες

Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Συνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
Εγω πριν λίγο είδα τον Αι Βασίλη να λεει ότι θα κάνει δωράκι το πρωταθλημα στον ΠΑΣ.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
http://antichainletter.wordpress.com/2012/01/14/chemtrails/

Kαι για να δουμε και λιγα πραγματακια για τον Finke , o οποιος ξεκινησε την ολη παπαρολογια και αργοτερα παραδεχτηκε οτι τα στοιχεια που χρησιμοποιησε ηταν ψευδη .
Παράθεση
Richard Finke described himself as a “righteous dude” and was the station manager of Right-wing Christian radio station, WLRY. The station schedule reflects a continuous line-up of radio pastors and Christian music designed to “take back Rock ‘n Roll”. Links from the radio station website reveal a disturbing rightwing platform. It links to sites with names like, Be a Voice - For Life, American Center of Law and Justice, and World Watch Daily, many of which linked directly to CNN news programs. One, such link, called Black Genocide, led to a site defining black genocide, not as the systematic and planned extermination of an entire national, racial, political, or ethnic group, but as the results of actions of the African-American girls and women who have abortions. This quote is on the home page: “The most dangerous place for an African American to be is in the womb of their African American mother.”
Google translate:
Παράθεση
Richard Finke περιέγραψε τον εαυτό του ως "δίκαιος μάγκας" και ήταν ο υπεύθυνος του σταθμού της Δεξιάς ραδιοφωνικό σταθμό Χριστιανός, WLRY. Το πρόγραμμα σταθμός αντανακλά μια συνεχή line-up των ποιμένων ραδιόφωνο και χριστιανική μουσική σχεδιαστεί για να "πάρει πίσω Rock 'n Roll". Συνδέσεις από την ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού αποκαλύπτουν μια ανησυχητική πλατφόρμα δεξιάς. Είναι συνδέσμους προς ιστοσελίδες με ονόματα όπως, είναι μια φωνή - για τη ζωή, Αμερικανικό Κέντρο του Νόμου και της Δικαιοσύνης, και της Παγκόσμιας Παρακολουθήστε Καθημερινά, πολλά από τα οποία συνδέονται άμεσα με τα προγράμματα ειδήσεων του CNN. Μια, τέτοια σχέση, που ονομάζεται Μαύρο Γενοκτονία, οδήγησε σε μια τοποθεσία καθορισμό μαύρο γενοκτονία, όχι ως συστηματική και προγραμματισμένη εξόντωση μιας ολόκληρης εθνικής, φυλετικής, πολιτικής ή εθνικής ομάδας, αλλά και τα αποτελέσματα των δράσεων των Αφρο-Αμερικανός κορίτσια και. οι γυναίκες που έχουν κάνει εκτρώσεις. Αυτό το απόσπασμα είναι από την αρχική σελίδα: "Το πιο επικίνδυνο μέρος για μια αφρικανική αμερικανική να είναι στη μήτρα της αφρικανικής αμερικανικής μητέρα τους.".

Προτιμώ να δω Spielberg...

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
μια ερωτηση προς gypas

πιστευεις οτι μας ψεκαζουνε στην ελλαδα και γενικα στον κοσμο ή απλα το παραθετεις και λες ''ρε μπας και...''?
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

• Hero Member
    • Προφίλ
Όταν αφήσουμε αυτές της παπαριες, σταματήσουμε να πιστεύουμε σε άνωθεν δυνάμεις που μας επηρεαζουν η συνομωσιες, κοιτάξουμε κατάματα τον εαυτο μας στον καθρέφτη και αλλάξουμε μεσα μας τοτε θα σωθούμε. Αλλιώς ας πιστεύουμε ότι μας ψεκαζουν με παπαροσκονη αλλα η αλήθεια ειναι ότι δεν μας ψεκαζουνε, μας φτυνουνε.

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
    • Προφίλ
δε φταίω εγώ αν εσείς ζείτε στον δικό σας κόσμο  ;)

Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
απαντησε ρε ''ανθρωπε'' μια φορα νορμαλ σε αυτο που σε ρωτανε!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
    • Προφίλ
απαντησε ρε ''ανθρωπε'' μια φορα νορμαλ σε αυτο που σε ρωτανε!

αγόρι μου έχει σημασία τι πιστεύω εγώ συγκεκριμένα; δώσε μου εξήγηση για το τι κάνουν αυτά τα αεροπλάνα κάθε μέρα...αυτό θέλω να μάθω...

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
    • Προφίλ
Ότι πεις .
Έλλη Κοκκίνου - Κοσμοθεωρία - Elli Kokkinou Kosmotheoria

Καλά , το αρθράκι που δωσα απο πάνω και λέει 2 πράγματα χωρίς pantera και motorhead , το αγνοούμε πάντα με τη γνωστή τακτική. 8)

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
    • Προφίλ
εσύ δηλαδή με αυτό το αρθράκι που παρουσίασες απαντάς σε όλα τα παραπάνω;

σοβαρευτείτε....τα ίδια κάνανε και με τα αγρογλυφικά στην Αγγλία που παρουσίασαν και καλά τους 2 φαρσέρ....

το διαδίκτυο  σε κάνει πιο χαζό, όχι πιο έξυπνο....

με το να γκουγκλάρετε οτιδήποτε για να βρείτε μία γρήγορη απάντηση δεν είναι και το καλύτερο που έχετε να κάνετε...φιλικά τα λέω....

• Hero Member
    • Προφίλ
Είπε ο γύπας τον πετεινο κεφάλα  :P

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
    • Προφίλ
Σε κανει πιο εξυπνο αν ξερεις να το χρησιμοποιεις σωστα κι αν δεν παραμυθιαζεσαι.Κι οπως υπαρχει το καλο και το ασχημο βιβλιο , ετσι υπαρχει το αξιοπιστο και το μη αξιοπιστο site. Κατσε και φαε την παραμυθα λοιπον με τα χημικα κι ασε τα περι google και yahoo. Οπως εσυ παρακολουθεις το site που εδωσες παραπανω , ετσι κι εγω παρακολουθω αυτο που εδωσα. Το ποιος γινεται πιο χαζος και ποιος , πιο εξυπνος ας το αφησουμε καλυτερα . Αυτο μπορει να το κρινει ο καθενας συγκρινοντας απλα την αξιποπιστια των site.

Φαινεται τοσο μα τοσο καθαρα ποια ειναι η δουλεια σου εδω μεσα . ;)

Αποσυνδεδεμένος paslooza

• Full Member
    • Προφίλ
Ρε σεις μην είστε στην τσίτα μερικοί.. Πηγαίνετε να αγοράσετε λουλούδια να διακοσμήσετε το χώρο σας, να ακούσετε ωραία μουσική, κεράστε κανα ποτό καμιά φοιτήτρια ( ;))... Αισθανθείτε όμορφα..
Πολύ νεύρο ρε αδερφάκι μου..  :stop:

Κατά τα άλλα, το πιθανότερο είναι τα chem trails να είναι για μετεωρολογικούς - κλιματολογικούς σκοπούς (επειδή το έχουμε λιώσει το κλιματολογικό σύστημα) ή δεν είναι τίποτα.

Αν μπούμε στη λογική συνωμοσίας, εντάξει, μπορεί και να κάνουμε παράσιτα στους εξωγήινους..

CHILL OUT :pashat: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
Mε εντελώς chill out διάθεση λοιπόν...  8)

Το πρώτο θέμα είναι αν γίνονται αεροψεκασμοί ή όχι.
Μέχρι πριν λίγα χρόνια η "επίσημη" εκδοχή από όλους τους παγκόσμιους φορείς ήταν ότι δεν γίνονται και είναι απλά οι ατμοί από τα μεταφορικά αεροπλάνα.
Τώρα πλέον το ΝΑΤΟ έχει παραδεχτεί ημιεπίσημα ότι γίνονται. Για διάφορους καλούς σκοπούς με βασικότερο την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου. Επίσης έχουν γίνει και γνωστές διάφορες βάσεις του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο από όπου φεύγουν τα αεροπλάνα αυτά. Εχουν κυκλοφορήσει και συνεντεύξεις πιλότων που παραδέχονται ότι κάνουν αυτή τη δουλειά.
Υπάρχει φυσικά και το προφανές ότι μπορεί ο καθένας να κοιτάξει τον ουρανό κάποιες μέρες και το δει με τα μάτια του.
Οπότε το ερώτημα αν γίνονται ψεκασμοί έχει ουσιαστικά έχει απαντηθεί.
Τώρα γιατί η πλειοψηφία επιμένει ότι δεν γίνονται, είναι άλλο θέμα.

"Τhe small secrets need to be protected. The big ones are kept secret by public incredulity."
Marshall McLuhan (Καναδός Φιλόσοφος 1911-1980)

Από εκεί και πέρα εχω διαβάσει αρκετές θεωρίες γιατί γίνονται οι ψεκασμοί. Σίγουρα δεν τις ξέρω όλες.
Καμία δε μου φαίνεται απόλυτα πιστική. Κάποιες ίσως έχουν βάση.

Πάμε λοιπόν στο "γιατί γίνονται" και στις διάφορες θεωρίες:

1. Γίνονται ψεκασμοί για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου και η κλιματική αλλαγή.

Είναι ουσιαστικά η ημιεπίσημη εκδοχή που έχει δώσει τη θέση της στο "δεν γινονται ψεκασμοί" που λέγαν μέχρι πριν 1-2 χρόνια. Την λέω "ημιεπίσημη", γιατί είναι πολύ δύσκολο να παραδεχτεί το ΝΑΤΟ επίσημα κάτι τέτοιο, απλά το διαρέει. Στην περίπτωση που το παραδεχόταν επίσημα, η κάθε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ θα είχε δικαίωμα να ελέγξει το τί ακριβώς ψεκάζουν, ή και να ζητησει να μην γίνονται ψεκασμοί στη χώρα της.
Με το τωρινό καθεστώς όμως, τα αεροπλάνα πετάνε πιο ψηλά από εκεί που καθορίζεται ο εθνικός εναέριος χώρος, οπότε δεν μπορει καμία χώρα να ελέγξει τίποτα.
Αυτή η θεωρία έχει το συν ότι πράγματι υπάρχει μια κλιματική αλλαγή που την καταλαβαίνει και προβληματίζεται ο καθένας.
Εχει όμως το μείον ότι εφόσον είναι τόσο αθώες οι προθέσεις, γιατί δεν πάρθηκαν οι αποφάσεις με έναν πιο επίσημο τρόπο και με ανοιχτές συζητήσεις και διαδικασίες. Και γιατί δεν αφήνουν να διαρεύσει ένα δείγμα με το τί ακριβώς είναι αυτό που ψεκάζουν ώστε να μπορεί να αναλυθεί από τους επιστήμονες.
Επίσης εφόσον δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή, με την ίδια ευκολία θα μπορούσε να ισχυριστεί ο καθένας ότι γίνονται ακριβώς για τον αντίθετο λόγο. Ότι δηλαδή οι αεροψεκασμοί συμβάλλουν στην κλιματική αλλαγή.
Γιατί δηλαδή πρέπει να παρουμε σαν δεδομένο ότι αυτοί που κάνουν τους ψεκασμούς θέλουν το καλό μας ή το κακό. Πώς το ξέρουμε;
Οπως και να έχει, αυτή η θεωρία παρότι δεν έχει αποδειχτεί, είναι μια πιο σοβαρή "απάντηση" από το "δεν γίνονται αεροψεκασμοί".

2. Μας ψεκάζουν χημικά για να οδηγήσουν τη σκέψη μας εκεί που θέλουν "αυτοί".

Μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν η μοναδική θεωρία που υπήρχε. Με τις αναλύσεις που έχουν γίνει τώρα, τα βαραία μέταλα που έχουν βρεθεί στην ατμόσφαιρα μετά από αεροψεκασμούς δεν θεωρούνται ότι επηρεάζουν την λειτουργεία του εγεκφάλου. Ή έστω δεν την επηρεάζουν όλα. Επίσης υπάρχουν πολλοί πιο φτηνοί τρόποι για να γίνει η καθοδήγηση της σκέψης. Οι αεροψεκασμοί κοστίζουν.
Και γενικά το όλο θέμα έχει αγγίξει τα όρια του γραφικού. Ψηφίσαμε 50% μνημόνιο επειδή μας ψεκάζουν. Δεν πήγε πολύς κόσμος στη διαδηλωση επειδή μας ψεκάζουν κλπ κλπ. Βλέπει ο άλλος 10 ώρες τηλεόραση την ημέρα και του φταίει ο ψεκασμός για τη τσίχλα στο μυαλό. Δεν είναι έτσι.

3. Κάνουν πειράματα στους ανθρώπους. Ψεκάζουν μια γρίπη, αρρωσταίνει το 40% μιας πόλης και μετά από λίγες μέρες, ψεκάζουν με το αντίδοτο.
Κι αυτή η θεωρία ειναι λίγο ξεπερασμένη. Από όταν αρχίσαν επιστήμονες σε όλο τον κόσμο να εξετάζουν τον αερα και το χώμα μετά από αεροψεκασμούς, δεν έχει παρατηρηθεί τέτοια περίπτωση. Επίσης ακόμα και αν έγινε κάποια φορά, δεν μπορεί αυτός να ειναι ο βασικός λόγος.

4. Στόχος είναι να περιορίσουν την αύξηση του πληθυσμού.

Ο κύριος λόγος όμως για την μείωση της γονιμότητας είναι τα χημικά που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Ο μεγάλος ογκος χημικών που έχουν περάσει στο αίμα των ανθρώπων είναι από αυτά που χρησιμοποιούμε έτσι κι αλλιώς από μόνοι μας στην καθημερινότητα μας.
Εκανε μια έρευνα πρόσφατα η greenpeace και είχε απίστευτα αποτελέσματα. Για παράδειγμα σε μια γυναικα 30 χρονών, βρέθηκε χημική ουσία από ενα συγκεκριμένο σπρέυ για κουνούπια που ψέκαζε η μάνα της το δωμάτιο όταν ήταν βρέφος. Τέτοια στοιχεία έχουν στο αίμα τους λίγο πολύ όλοι οι άνθρωποι και μάλιστα περνάν και στα παιδιά τους από τα γονίδια. Οπότε είναι δεδομένο πλέον ότι μια από τις συνέπειες σε κάποια χρόνια από τώρα, θα είναι και ότι τα σπερματοζωάρια θα αποτελούν είδος προς εξαφάνιση και η αναπαραγωγή δεν θα γίνεται με τον τρόπο και την ευκολία που γίνεται σημερα. Αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει με τους αεροψεκασμούς, αλλά με την καθημερινότητα και τις συνήθειες (διατροφικές και άλλες) που έχουμε αποκτήσει από μόνοι μας.
Ψαξτε στο youtube: "Κουλογλου - Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα. Ενας υπέροχος χημικός κόσμος."

5. Τα βαραία μέταλλα των αεροψεκασμών αυξάνουν τον αυτισμό, γι αυτό και στην Αφρική που δεν ψεκάζουν δεν έχουν αυτισμό.

Επιφανειακή προσέγγιση. Είναι μεγαλύτερη η ποσότητα των βαραίων μετάλλων που παίρνουμε στο σώμα μας με τους εμβολιασμούς όταν είμαστε ακόμα νήπια, παρά με τους αεροψεκασμούς.
Επίσης ούτε τώρα απαντάται το ερωτημα γιατί να το κάνουν με αεροψεκασμούς εφόσον υπάρχουν πολύ πιο φτηνές μέθοδοι.

6. Οι αεροψεκασμοί χρηματοδοτούνται από εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα και αυτό βοηθάει στο να μεταδίδεται το σήμα πιο εύκολα.
Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία οι κεραίες που υπάρχουν σε κάθε πόλη θα έπρεπε κανονικά να μεταδίδουν πολύ πιο ισχυρό σήμα για να καλύψουν τις ανάγκες από τα τόσα πολλά κινητά τηλέφωνα που υπάρχουν σε κάθε πόλη. Σε αυτή την περίπτωση θα αυξανόταν δραματικά οι καρκίνοι. Οπότε βρήκαν μια ενδιάμεση κατάσταση ώστε να είναι σε λογικά πλαίσια η ακτινοβολία των κεραιών, αλλά να επιβαρυνθεί η ατμόσφαιρα με διάφορες χημικές ουσίες που βοηθάνε στη μετάδοση του σήματος.
Αρκετά ενδιαφέρον σαν σενάριο. Απαντάει και στο ερώτημα γιατί δεν γίνονται αεροψεκασμοι στα χωριά, παρά μόνο στις πόλεις. κολλάει χρονικά και με την περίοδο που εμφανίστηκαν και αυξήθηκαν οι αεροψεκασμοί, όταν αυξήθηκε και η χρήση κινητών τηλεφώνων.
Δεν γνωρίζω όμως αν υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση ότι πράγματι αν ψεκαστεί η ατμόσφαιρα με συγκεκριμένα χημικά στοιχεία, μπορεί να μεταδοθεί το σήμα ευκολότερα.
Επίσης νομίζω πως θα είχε "προωθηθεί" κάπως περισσότερο αυτό σαν θεωρία αν ισχυε. Παραείναι "άθώα".
Όπως επίσης λογικά θα είχαν υποχρεωθεί οι εταιρίες να βγάλουν και πάλι κινητά με εξωτερική κεραία όπως εχει αρχίσει να γίνεται τώρα τελευταία στην Αμερική, αν όντως η ακτινοβολία ήταν τόσο καρκινογόνα που αναγκάζει τις εταιρίες να χρηματοδοτούν αεροψεκασμούς.

7. Τα βαραιά μέταλα που περνάνε στον οργανισμό μας με τους αεροψεκασμούς, στην αρχή έχουν ελάχιστη επίδραση, αλλά ενεργοποιούνται ή μπορούν ανά πάσα στιγμή να ενεργοποιηθούν και να μετατραπουν σε δηλητήριο, με διάφορους τρόπους. Οπως για παράδειγμα με την εκτεταμένη χρησιμοποίηση των λαμπτήρων εξοικονόμησης ρεύματος. (!!)
Πολύ "προχώ" θεωρία συνομωσίας που την διάβασα πρόσφατα χωρίς παραπάνω ανάλυση.  :-?
Προσπαθεί να απαντήσει στο ερώτημα γιατί δεν έχουν καταφέρει ακόμα οι επιστήμονες να καταλάβουν πως γίνεται να έχουμε βαραία μέταλλα στον οργανισμό μας και να μην εχουμε εμφανείς και άμεσες επιδράσεις στην υγεία μας.

8. Oι ψεκασμοί είναι το alter ego του blue bean project.

Το blue bean project είναι μια σύγχρονη τεχνολογία που μπορείς να κάνεις ολογράμματα στον ουρανό. Κάτι σαν εξέλιξη των ακτινών λέιζερ. Εχει αρχίσει να χρησιμοποιείται ήδη και επίσημα. Για παράδειγμα στην Ιαπωνία στην αλλαγή του έτους. Αντί για φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα με το "πρόγραμμα μπλε ακτίνα" μπορούν να εμφανίζονται στον ουρανό πλοία, δράκοι, μπαλόνια κι ότι άλλο. Αρκετά αντυπωσιακό. https://www.youtube.com/watch?v=nZHs7qo0ZSE
Η θεωρία λέει ότι αυτό που τώρα το χρησιμοποιούμε για να κάνουμε ένα φαντασμαγορικό σόου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο άμεσο μέλλον, περισσότερο εξελιγμένο, για "άλλους σκοπούς". Να εμφανιστεί για παράδειγμα πάνω από το Ισλαμαμπάντ ο Μωάμεθ και να κηρύξει Τζιχάντ εναντίων του δυτικού κόσμου. 'Η να ανοίξουν οι ουρανοί πάνω από το Βατικανό και να εμφανιστει ο Χριστός. Να εμφανιστούν εξωγηινοι σε στυλ Independance Day Holywood και να αναγκαστούν να ενωθούν ολοι οι λαοί ενάντια σε έναν ψεύτικο κοινό εχθρό. Μια δήθεν παγκόσμια κρίση που θα αδηγήσει σε μια παγκόσμια δικτατορία.
Για να λετουργήσει το blue bean project υποτίθεται πρέπει να είναι ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα και για αυτό χρησιμεύουν οι αεροψεκασμοί.
Δεν υπάρχει κάποιο πραγματικό στοιχείο που να συνδέει το blue bean project με τους αεροψεκαμσούς.
Λογικά πάντως αν είναι να στηθεί μια παγκόσμια κρίση με το πρόγραμμα αυτό, δεν θα είχε νόημα να γίνονται ψεκασμοί πάνω από τα Γιάννενα και την Κοζάνη για παράδειγμα. Οπότε δύσκολα να τα συνδέσουμε μεταξύ τους.

9. Οι αεροψεκασμοί γίνονται για να ενισχυθεί το HAARP.

ΗΑΑRP είναι σύμφωνα με τη θεωρία ένα σύστημα δημιουργίας φυσικών καταστροφών (και όχι μόνο). Σεισμοί τυφώνες κλπ.
Μάλλον αδύνατο να συνδέονται αεροψεκασμοί και HAARP. Υποτίθεται το HAARP είναι ανακάλυψη του Τέσλα πριν 70 χρόνια. Τότε όμως δεν γινόταν ψεκασμοί. Επίσης δεν έχει λογική οι ψεκασμοί να γίνονται σε ποσοστό 95% πάνω απο μεγαλουπόλεις αν το ζητούμενο είναι να δημιουργηθεί σε μια άσχετη πεδιάδα ενας τυφώνας.

10. Οι αεροψεκασμοί συμβάλλουν στην σύσταση και στην μεταβολή του ph του εδάφους, για να μην μπορούν να αναπτυχθούν οι παραδοσιακές ποικιλίες λαχανικών, δημητριακών και δέντρων και να οδηγηθούμε σε παγκόσμιο διατροφικό μονοπώλειο της Μονσάντο με τα μεταλλαγμένα.
Ότι εκεί οδηγούμαστε ειναι μια πραγματικότητα δυστυχώς.
Αλλά κι εδώ μένει αναπάντητο το ερώτημα γιατί τότε δεν ψεκάζονται κυρίως οι αγροί και τα λεβάδια, αλλά ψεκάζονται σχεδόν αποκλειστικά οι πόλεις.

Ισως λοιπόν επειδή δεν ξέρουμε τί ακριβώς γίνεται με τους αεροψεκασμούς χάνουμε τη μπάλα και προσπαθούμε να τους εντάξουμε σε κάθε μια άλλη (θέωρία) συνομωσία(ς).

Κάποιες παραμέτρους σε όσα γράφω πιο πάνω, τις θεωρώ προφανώς πολύ σημαντικότερες απο τους αεροψεκασμούς.
Γι αυτό κι έκατσα κι έγραψα τόσα πολλά. :)

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
Επική τοποθέτηση! Εμπεριστατομένα τα πάντα. Έγραψες! Μόνο μια παρατήρηση εχω για τη νούμερο 8 εκδοχή:

Παράθεση
8. Oι ψεκασμοί είναι το alter ego του blue bean project.
Το blue bean project είναι μια σύγχρονη τεχνολογία που μπορείς να κάνεις ολογράμματα στον ουρανό.
...
Αντί για φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα με το "πρόγραμμα μπλε ακτίνα" μπορούν να εμφανίζονται στον ουρανό πλοία, δράκοι, μπαλόνια κι ότι άλλο.
....
Να εμφανιστεί για παράδειγμα πάνω από το Ισλαμαμπάντ ο Μωάμεθ και να κηρύξει Τζιχάντ εναντίων του δυτικού κόσμου. 'Η να ανοίξουν οι ουρανοί πάνω από το Βατικανό και να εμφανιστει ο Χριστός. Να εμφανιστούν εξωγηινοι σε στυλ Independance Day Holywood και να αναγκαστούν να ενωθούν ολοι οι λαοί ενάντια σε έναν ψεύτικο κοινό εχθρό.
...

Και πάλι όμως δεν απαντάται το ερώτημα γιατί να το κάνουν με αεροψεκασμους ενώ υπάρχουν σίγουρα πιο φτηνες μέθοδοι. :)

Θα μπορούσαν πχ να ψεκάσουν τα λαρύγγια μας με καμιά ντραμζάνα τσίπρο προτοστάλαγμα απ' την Αδρομίστα και μετά να ιδείς τι δράκοι και τι μωαμεθ και τι εξωγήινοι απ το Independance Day θα εμφανίζονται στον ουρανό πάνω απ τ λίμν!  :joker:

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 25 Οκτ 2012 21:29 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Αδρομίστα

Παράθεση
Ν.Α. του χωριού (Αδρμίστα) σώζονται τα ίχνη της παλιάς πόλης Κατούνας, η πολυάριθμη πόλη διαλύθηκε τον 17ο αιώνα και οι κάτοικοι της ίδρυσαν την κοινότητα Κατούνα στην Αιτωλοακαρνανία.
Το όνομα Κατούνα το φέρει ένα ρέμα ο Κατούνας ... στου οποίου την κοίτη ρέει άφθονο τσίπουρο.

“ΑΦΟΒΟΣ" (νυν ΤΙΤΑΝ) η πρώτη ποδοσφαιρική Ομάδα  των Λογγάδων

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 25 Οκτ 2012 22:11 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
"Τhe small secrets need to be protected. The big ones are kept secret by public incredulity."
Marshall McLuhan (Καναδός Φιλόσοφος 1911-1980)

;) ;) 8) 8)

επίσης συμπληρωματικά και το από κάτω

Παράθεση
όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια

Παράθεση
Φαινεται τοσο μα τοσο καθαρα ποια ειναι η δουλεια σου εδω μεσα .

αυτό θεωρείται λάσπη αν δεν το εξηγήσεις...δεν με ενδιαφέρει και πολύ,αλλά για τυπικούς λόγους το έγραψα...

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ

απλα αυτο που ειναι γεγονός ότι οι συχρονοι ανθρωποι ειναι πιο μαλθακοι με λιγοτερες δυναμεις αντοχες απο τους πιο παλιους , κατι σαν να πουμε junk food,
και ολα αυτα ειναι φυσικα αποτελεσμα της μολυνσης του περιβαλλοντος απο χημικα τοξικα τα οποια ειναι  παντου στην καθημερινοτητας μας και τωρα μας ψεκαζουν γιατι προφανως κατι κάνουν ετσι λεει ο λογικος νους απο αυτο που βλεπεις στον ουρανο!

παντως εαν αληθευει οτι μας ψεκαζουν επιτηδες για πονηρους σκοπους τοτε αλιμονο μας

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!
Είμαι ένα πλάτωμα μια βάση για πυραύλους είμαι ένας πύραυλος που έκαψε τη βάση...

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
    • Προφίλ
ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!

εσύ δεν έχεις ανάγκη....ψεκάζεσαι από μόνος σου...

ψεκάζεις-σκουπίζεις-καθαρίζεις  ;)

Αποσυνδεδεμένος prwtevousianos1966

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
επειδη εβλεπα γενικα τι παιζει με τα πολλα(και ενδιαφεροντα) θεματα τελικα επεσα σε αυτο... απλα να ξερετε οτι 40.000(!) επιστημονες απο ολο τον κοσμο εχουν υπογραψει οτι το φαινομενο του θερμοκηπιου δεν υπαρχει και γινεται ακριβως το αντιθετο(αν θυμαμαι καλα). εγω προσωπικα πιστευω οτι γινονται ψεκασμοι και οχι για το καλο μας...
ΠΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
Το φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι μια παπαριά και μισή. Γίνεται μόνο για να πληρώνουμε μεγαλύτερους φόρους... Για περισσότερες πληροφορίες: το αλφάβητο της αλήθειας-κεφάλαιο Η αν θυμάμαι καλά στο tube

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Αν μας ψέκαζαν, οι πιλότοι δε θα έπρεπε να κυκλοφορούν με μάσκες ή να μην κυκλοφορούν και να κρύβονται;
Έχετε δει κανένα;

Απάντηση: Όχι. Είδες πόσο καλά κρύβονται;
 :P

Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν με βεβαιότητα ότι μας ψεκάζουν, δεν είναι άλλη μια απόδειξη ότι πράγματι μας ψεκάζουν με αέρια, και μάλιστα ηλιθιογόνα;

Τα ψάρια όταν περνάει από πάνω τους, στην επιφάνεια της θάλασσας ένα σκάφος, αναρωτιούνται αν τα ψεκάζουν, ή είναι βέβαια για τα chemtrails;

Αποσυνδεδεμένος allenatore

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
ξερει κανεις τι ωρα θα περασει το επομενο αεροπλανο για να βγω στο μπαλκονι????

ο τζαμπας ζειιιιιιιι    8)   8)   8)

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
@allenatore!
Eδώ μπορείς να δεις τις επίσημες πτήσεις ανα πάσα στιγμή ζωντανά. http://www.flightradar24.com/
Υπάρχει και σε απλικέισον για κινητά.

@Γιώργη αν τα ψάρια λειτουργούν σαν τους ανθρώπους, κάποια θα αναρωτιούνται γενικά και κάποια άλλα θα τα ξέρουν όλα.