Αποστολέας Θέμα: Συγκέντρωση έξω από το Πεντάγωνο... για τους ψεκασμούς  (Αναγνώστηκε 11899 φορές)

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
μα δε χρειαζεται να ψεκασουν οοολα τα ψαρια αλλα μονο αυτα πο πα να βγουν απ το κλουβι κ αυτο ειν επιβεβαιωμενο...μου το πε ενας πιλοτος... :P :( http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=138436
  και μαλιστα ληγμενα... :( >:( :stop:
τα υπολοιπα ψαρια δε χρειαζεται να τα ψεκασου αφου εχουν συνηθισει στο κλουβι και το θεωρουν πλεον φυσικο τους περιβαλλον ..ετσι λοιπον τα ταιζουν οποτε κ οσο θελουν τ αφεντικα,κ οποτε θελουν τα ψαρευουν κατα το δοκουν...σημασια δεν εχει λοιπον τι φαινεσαι οτι εισαι ,ουτε τι πιστευουν οι αλλοι ,αλλα το τι ΠΙΣΤΕΥΕΙς ΕΣΥ οτι εισαι... ;) 
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Δεκ 2012 08:55 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
Μετά το εγχειρίδιο ψεκασμών της προηγούμενης σελίδας, το συμπερασμα του τόπικ είναι οτι "το ψεκάζειν εστί φιλοσοφείν"!

• Hero Member
    • Προφίλ
Μετά το εγχειρίδιο ψεκασμών της προηγούμενης σελίδας, το συμπερασμα του τόπικ είναι οτι "το ψεκάζειν εστί φιλοσοφείν"!
  Το pas.g ιζι r αειν τοτε τι ειναι ρε φιλε? :P
ντκαλμεραμ.

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
Παράθεση
Αν μας ψέκαζαν, οι πιλότοι δε θα έπρεπε να κυκλοφορούν με μάσκες ή να μην κυκλοφορούν και να κρύβονται;
Έχετε δει κανένα;

Απάντηση: Όχι. Είδες πόσο καλά κρύβονται;
 :P

<<Ζούμε στην δεκαετία του 80 και καθόμαστε σε μια αλάνα...οπότε σε μια στιγμή σου λέω

- Ρε σ Γιώργη μην τρως γαριδάκια και πίνεις αναψυκτικά γιατί έχουν καρκινογόνες ουσίες.

- Τι λες ρε Γύπας ηλίθιος είσαι;αν ήταν έτσι αυτοί που δουλεύουν στα εργοστάσια δεν θα έτρωγαν...>>

Το φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι μια παπαριά και μισή. Γίνεται μόνο για να πληρώνουμε μεγαλύτερους φόρους... Για περισσότερες πληροφορίες: το αλφάβητο της αλήθειας-κεφάλαιο Η αν θυμάμαι καλά στο tube

ΕΝΕΛΕ - Εισαγωγή - Το Αλφάβητο της Αλήθειας

έβαλα την εισαγωγή μόνο...για όποιον ενδιαφέρετε...

<<Βλέπω την σημερινή εποχή και λέω:Δε νομίζω πως θέλω να ζω σε αυτούς τους καιρούς.Είναι πολύ επικίνδυνα, μπορεί να πληγωθώ όταν υπερασπίζομαι την ελευθερία.Γιατί να μην πάω κι εγώ με το ρεύμα, να αναμειχθώ με το πλήθος και να ευχαριστηθώ την ζωή όσο καλύτερα μπορώ;Υπάρχει κάτι μέσα μου, που δεν με αφήνει να το κάνω αυτό...και αυτό είναι αλήθεια σε οιαδήποτε ομάδα ανθρώπων, υπάρχουν πάντα λίγοι που δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.Ευτυχώς υπάρχει και αυτή η μερίδα ανθρώπων...>>
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Δεκ 2012 15:33 από GyPAS »
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
ο ΧΒ περασε με ανεμοπτερο προχτε και ψεκασε.....και μερικοι νομιζουν σημερα οτι θα μεινει ο ντεβισεντις............. :P :P :P :P

νταξ πλακα κανω ........δεν αντεξα το πεταξα

• Hero Member
    • Προφίλ
μερικά "χειροπιαστά" επιχειρήματα κόντρα στη θεωρία των αεροψεκασμών σε αυτό το βίντεο. Αναμένω σκληρή απάντηση από filosofo, gypa κ' λοιπούς υποστηριχτές της θεωρίας!  :) 

http://www.dailymotion.com/video/xxdkjj_yyyyyyyyy-yyyyyy-4-yyyyyyyyyyyy_people?start=3#.UR34q_L9dc8

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
Ποια σκληρή απάντηση; Δεν αξίζει καν σχολιασμού.
Eξάλλου ασχολήθηκε μόνο με την υπεραπλουστευμένη υποκατηγορία του mind control.

Το μόνο ενδιαφέρον στο βιντεάκι είναι που μας άνοιξε τα μάτια ο παντογνώστης mikeus και μάθαμε ότι η φθορίωση του νερού είναι "θεωρία συνομωσίας".
Να το πει αυτό ο mikeus και στις κυβερνήσεις όσων κρατών έχουν ψηφίσει νόμους να την απαγορεύσουν, στους καθηγητές οδοντιατρικής ανά τον κόσμο που (κάποιοι) την συστήνουν και σε όσες κυβερνήσεις την έχουν υιοθετήσει και την εφαρμόζουν. Να το μάθουν κι ολοι αυτοί ρε παιδί μου ότι είναι θεωρία συνομωσίας να μην ασχολούνται άδικα. Ε, αφού το λέει ο mikeus έτσι θα 'ναι. :P

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
Δηλαδη για της επιστημονικές αναλύσεις του σχετικα με το ότι  και να ψεκαζουν ΔΕΝ μπορούν να φτάσουν σε εμάς κάνουμε το κορόιδο;;;
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
Ποιες είναι οι επιστημονικές αναλύσεις που εννοείς; Το παράδειγμα του mikeus με το σπρέυ για τη γρίπη;

Αν δεν κάνω λάθος αυτό που ισχύει στη φυσική είναι πως ο,τι είναι πιο βαρύ από τον αέρα πέφτει προς τα κάτω, κι ο,τι είναι πιο ελαφρύ πηγαίνει προς τα πάνω.

Λες "ΔΕΝ μπορούν να φτάσουν σε εμάς".
Το έγραψα και στο πρώτο μου post οτι δεν θεωρώ δεδομένο ότι στόχος των αεροψεκασμών είμαστε "εμείς". Οπότε δεν πρόκειται να μπω και σε διαδικασία να υπερασπιστώ το κλασσικό "μας ψεκάζουν". Δεν γνωρίζω αν ισχύει το "μας" και δεν έχω καμία διάθεση να μεταπέισω κανέναν για το "ψεκάζουν". Μπορεί ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει. Κανένα πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Υπάρχει κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει ότι γίνονται ψεκασμοί ουσιών από αεροπλάνα στην ατμόσφαιρα, με σκοπό να φτάσουν σε ανθρώπινους οργανισμούς;
Η ερώτησή μου είναι ειλικρινής και αποσκοπεί στο να μάθω από πού προκύπτει όλη αυτή η συζήτηση.

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
    • Προφίλ
Με κάλυψε ο Φιλόσοφος...το θέμα δεν είναι να πείσει ο ένας τον άλλον....με συγχωρείς λεμορσέρο αλλά το θεματάκι υπάρχει εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον...αν είσαι μεγαλύτερος από 35 χρονών προσπάθησε να θυμηθείς, τι έβλεπες όταν ήσουν μικρός στον ουρανό(υποθέτω ότι το έκανες)...και φυσικά ο ψεκασμός των αεροπλάνων δεν γίνεται με τον τρόπο που ψεκάζουμε εμείς τα έντομα...αν αντικαταστήσουμε  την λέξη ψεκασμός με την καλλιέργεια (που για εμένα αυτό θα ήταν και το σωστότερο), τότε πώς θα το σκεφτόσουν το όλο θέμα;
Γιώργη πιστεύω έχεις διαβάσει όλες τις απαντήσεις και σίγουρα την πρώτη που ανοίγει και το θέμα...οπότε απαντάω ως εξής:
Υπάρχει κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει ότι, α)γίνονται ψεκασμοί ουσιών από αεροπλάνα στην ατμόσφαιρα,β) με σκοπό να φτάσουν σε ανθρώπινους οργανισμούς...και σου λέω στο α) σίγουρα υπάρχουν αεροπλάνα εκεί πάνω που κάτι κάνουν και μπορείς να το δεις κι εσύ με γυμνό μάτι...το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ξεχωρίσεις τις γραμμές τους, β) υποθέτουμε πώς γίνονται για να φτάσουν σε ανθρώπινους οργανισμούς...όμως αυτό μπορεί να είναι και παρενέργεια από κάποιον άλλο σκοπό τους...παράδειγμα:τα ζιζανιοκτόνα τα ρίχνουμε στον αγρό για να καταπολεμήσουμε τα ζιζάνια,τα οποία ο σκοπός τους είναι να εισέλθουν στα στοχευμένα φυτά...δεν εισέρχεται όμως το 100 τις εκατό της ποσότητας σε αυτά...η ποσότητα που περισσεύει παρασύρεται  στο υπέδαφος και καταλήγει σε υπόγεια ύδατα, ακολουθώντας τον κύκλο του νερού τουλάχιστον...αυτό θεωρείται παρενέργεια των ζιζανιοκτόνων και δεν είναι επιθυμητό...προς το παρόν δεν μπορούμε να το αποφύγουμε οπότε θυσιάζουμε την προστασία του περιβάλλοντος και κατ επέκταση  του ανθρώπου στο βωμό του κέρδους...
Πιστεύω να σας κάλυψα...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

• Hero Member
    • Προφίλ
Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, απλά βρήκα τυχαία αυτό το βίντεο και το ανέβασα περισσότερο για το χαβαλέ. Μαύρα μεσάνυχτα έχω από αεροπλάνα και αέρια και φυσική γενικότερα. Άρα η γνωμη μου δεν έχει βαρύτητα.

Πάντως το ότι δε βρέθηκε κάποιος από τους (πολλούς) ανθρώπους που (λογικά) χρειάζονται για να τρέξουν το εγχειρημα των ψεκασμών (τεχνικό προσωπικό, επιστήμονες, πιλότοι κλπ κλπ) να βγάλει στο φως το όλο project ψιλο-είναι δυνατό αντι-επιχείρημα σε αυτά που λέτε και ταιριάζει σε όλες τις πιθανές κατηγοριες αεροψεκασμών του φιλόσοφου και όχι μόνο στο mind control. Μα να μη βρεθεί ένας να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικο ακόμα και λίγο πριν πεθάνει που δε θα είχε κανένα λόγο να το κρύψει? Τόσες δεκαετίες αεροψεκασμών? μμμ.. περίεργο μου φαίνεται. Μπορεί να έχω κ άδικο.

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif

Η φωτο αποδεικνύει οτι μα ψεκάζουν  :P :P :P :P
Τωρα σοβαρα, κανεις μας δεν ξερει και δεν προκειτε να μαθει αν μας ψεκαζουν..Αν και η γνώμη μου ειναι οτι κατι μας ριχνουν,τωρα φαρμακα για τα χωραφια ειναι,για το μυαλο μας ειναι θα σας γελασω..
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 19 Φεβ 2013 23:47 από pagouras83 »
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
...

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Επιχειρηση Ομιχλοπαγιδα στα Ιωαννινα
« Απάντηση #39 στις: Παρ 22 Φεβ 2013 15:30 »
Περαν απο τους αεροψεκασμους μηπως πρεπει να δειτε και αυτο ??

http://www.apocalypsejohn.com/2013/01/epixeirisi-omixlopagida.html

Αφορα την πολη μας . Σε αναζητηση μου google maps μεσω της αναζητηση google η τοποθεσια βαση των δρομων ειναι ακριβως ''πανω'' πισω απο τους Λιγγιαδες -κεραιες ο δρομος ειναι σωστος αλλά απο αυτα που λεει το κειμενο στο αρθρο αυτο, στην τοποθεσια υπαρχει ενα συννεφο που το κρυβει αυτο.

Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

• Hero Member
    • Προφίλ
Αααα.ετσι εξηγειται η ιωση του ντε Βισεντι ;) ...Oι Ατρομηταιοι θα το κανανε ,και τν προηγουμεν εβδομαδα οι Πανθρακικοι...κανουν οτι μπορουν για να μας κοψν το δρομο προς τν Ευρωπη...θα μας κλ@σετε τ @/#δι@ ολοι sus...κουφαλες Ατρομηταιοι ερχομαστε :P

ας μιλησουμε σοβαρα τωρα...οι γνωσεις μου δε φτανουν σε τετοιο σημειο για να σχολιασω το <φαινομενο>...καλυτερα ν αποφανθει περι του μυστηριου καενας ...μαιευτηρας :P εκτος των αλλων ας μας πει και σε ποσο καιρο θα χουμε γενντουρια? :P εγω νονος... :pashat:
 :pas: :pas: Λ. Κηλαηδόνης - Γιούπι για :pas: :pas:
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 22 Φεβ 2013 17:26 από paspaliars »

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Η αλήθεια είναι πως κάπου εκεί πάνω έχει μια περιοχή κλειστή με μπάρα. Πήγα πρόσφατα, μου έκανε εντύπωση αλλά ως εκεί...

Δεν ξέρω τι "παίζει" αλλά διαβάζω στο κείμενο:

- ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.

- ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

Γιατί δε μιλούσες ως τώρα; εσύ που ήξερες την "αλήθεια" τόσο καιρο, τι έκανες;
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος prwtevousianos1966

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
δεν λεει οτι το σκεπαζει καπια ομιχλη. λεει οτι βγαζει κατι σαν ομιχλη.

παντως εγω που μενω μαζια ο,τι ερχεται απο ομιχλη κλπ ερχεται συνηθως απο την αλλη μερια και οχι απο λιγγιαδες...τωρα δεν ξερω γιατι δεν εχω παει ποτε εκει. ο φιλος που πηγε μεχρι εχει μπορει να μας πει τι ειδε η αν εχει καμια πινακιδα η κατι?
ΠΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απο αυτα που βλεπω στο φορουμ τελευταια αρχιζω και πιστευω το εξωπραγματικο, το πως οντως μας ψεκαζουν δεν εξηγειται αλλιως
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος paslooza

• Full Member
    • Προφίλ

Από κουρκούτι

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Το ότι πετάνε τα αεροπλάνα δεν υπάρχει αμφιβολία.
Αν όμως λίγο πριν ή την ίδια στιγμή δηλ., μόλις εμφανιστεί το αεριωθούμενο ή που γίνεται ο ψεκασμός, τα τυλίξετε με ζελοφάν κουζίνας, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Δεν σας το συνιστώ, απλά εγώ αυτό κάνω.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παρατηρήτρια το πουρό? 

Εστω και σε pm  ;)