Δεν ήταν τόσο άσχημη η εμφάνιση, όσο γράφουν κάποιοι παραπάνω. Και πέρσι με Άγγελο ο Αστέρας έκανε περισσότερες φάσεις, εμείς (με ποιοτικότερο ρόστερ) λιγότερες, είχαμε βάλει 1 γκολ με Μπεσέρα (ελαφρώς τυχερό) και πάλι -όπως και χτες- δεχτήκαμε γκολ στο 90 φεύγα. Η διατησία πέρσι ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ, χτες λιγότερο κακή.
- Το πρόβλημα στα τελειώματα είτε με Ιλιτς, είτε με Γεωργίου παραμένει, αν και πιστεύω ότι και στις 2 φάσεις ο Ιλιτς καλά το κανε, απλά ήταν καλός και ο Φούλοπ.
- Το ακυρωθέν γκολ πολύ δύσκολη φάση, ακόμα και με τόσα ριπλέι από την tv. Αν την ακούμπησε ο Ιλιτς καραμπινάτο οφ σάιτ. Αν όμως δεν την ακούμπησε (εγώ με τόσα ριπλέι δεν έχω βγάλει συμπέρασμα) τα πράγματα μπλέκουν. Ο κανονισμός λέει για συμμετοχή (υπάρχει) και επηρεασμό (;;;
στη φάση. Η ερμηνευτική του κανονισμού είναι αν επηρρεάζει τον τερματοφύλακα και τον εμποδίζει να αποκρούσει. Εδώ τέτοιο θέμα δεν υφίσταται, μιας και ο τέρμας είναι στην άλλη μεριά. Είναι στη κρίση του διαιτητή, άσχετα τι υπέδειξε ο πλαϊνός. Αυτός είδε παίκτη (Ιλιτς) εκτός θέσης, σωστά σήκωσε. Την απόφαση αν ακούμπησε ο Ιλιτς ή αν επηρρεάζει τη φάση την παίρνει ο ρέφερυ.
- Πολλές οι κίτρινες κάρτες μας χτες, με το παραμικρό τις έβγαζε, αποκορύφωμα στο Φεγκρούς που ούτε καν φάουλ ήταν!!!
- Προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα με ΝτεΒισέντι και Κεϊτά, αν κι εγώ στο ημίχρονο έλεγα ότι αυτούς έπρεπε να βάλει. - Ο Αυγενικός δεν προλαβαίνει το σκόρερ τους στο 1ο γκολ, αλλά ΟΚ 1ο ματς ήτανε, 19χρονος είναι, έχει το μέλλον μπροστά του.
- Η Τρίπολη μέτρια με τόσους ξένους, δεν μου γέμισε το μάτι.
- Πάμε το Σάββατο για το 3ποντο με Πανόπουλο, που κι αυτός κινείται ως ομάδα κάτω του μετρίου!