Αυτό που έκανε σήμερα η Μπατρσελόνα δεν ΥΠΑΡΧΕΙ!!!Δεν έχει ξαναγίνει ούτε θα ξαναγίνει ποτέ!!!!Τώρα δε μπορώ να γράψω τίποτε άλλο,έχω χάσει τα λόγια........
τώρα,που ελπίζω να ξαναβρήκα τα λόγια μου,δυο τρία σχόλια για το ότι πιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ έχω δει ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου,
-δε γυρνάει απλά ένα ματς από το 4-0,αλλά το γυρίζει 2 φορές!!!! μέσα στον ίδιο αγώνα.Τη μία κάνοντάς το 3-0 από το 50 λεπτό έχοντας ΠΝΙΞΕΙ κυριολεκτικά τον αντίπαλο στο 1/4 του γηπέδου, και την άλλη αφού δέχεται το γκολ!!!Κι όχι απλό ΞΑΝΑγύρισμα αλλά επίτευξη 3!!!! τερμάτων στα 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!! λεπτά του αγώνα συν τις όποιες καθυστερήσεις!!!!Μιλάμε για κάτι το ΑΣΎΛΛΗΠΤΟ!!!!
-Το πρώτο πέναλτυ είναι πέναλτυ έστω κι αν έχει γίνει καταλάθος από τον αμυντικό.Το δεύτερο πράγματι είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.
-Πιστεύω ότι, μετά τον μεγάλο ΑΓΙΑΞ της δεκαετίας του 70,η ΜΠΑΡΤΣΑ τον ξεπερνάει κι παίρνει τον τίτλο της μεγαλύτερης ομάδας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου,όλων των εποχών!!
-Παρόμοιες ανατροπές,σε τέτοιο επίπεδο,μου έρχονται στο νου μόνο από το ΜΠΑΣΚΕΤ.Κι αυτές είναι,
1986,ΕΝΩΜΕΝΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ-ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ στον τελικό του μουντομπάσκετ της ΙΣΠΑΝΙΑΣ.
2005 ΕΛΛΑΔΑ-ΓΑΛΛΙΑ στον ημιτελικό του ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου.
2007 ΕΛΛΑΔΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ στον προημιτελικό του ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ της ΙΣΠΑΝΙΑΣ.
Τέλος,δυο μεγάλες ποδοσφαιρικές ανατροπές είναι αυτές των ευρωπαικών τελικών του 1999 και 2005 από Μάντζεστερ και Λίβερπουλ αντιστοιχώς,αλλά το χθεσινό είναι κάτι το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!