αποψε ημουν με φιλους πασολεδες εξω για ποτο και η κουβεντα περιστρεφοταν γυρω απο τον ΠΑΣ.τον ΠΑΣ τον δικο μας ...τον οπαδικο μας .... τον ΠΑΣ που ολοι μας τον γνωρισαμε διπλα απο τον πατερα μας η τον μεγαλο μας αδερφο στα τσιμεντα των ζωσιμαδων .
οι μπυρες και τα γειαμας διαδεχοταν τα καλαμπουρια,τα ονειρα,τις πικρες,τις χαρες,τις ιστοριες απο εκδρομες,τα ''πασομετρα'' και τις ασκησεις μνημης.
εκει που ολα ειναι ομορφα αλλα πανω απ'ολα οικεια ,σταματησα να συμμετεχω στις κουβεντες.τους αφησα ολους να συζητανε και οσο τους ακουγα απλα γυρισα το κεφαλι μου και χαζευα εξω στον δρομο.
δεν ηταν δευτερα βραδυ για μενα.δεν ημασταν απλα σε αλλο ενα μαζωμα για μπυρες.δε θα χωριζαμε μετα για να παμε σπιτια μας ο καθενας.
ηταν το βραδυ πριν απο το μεγαλο τελικο . θα επαιζε η ομαδα μας.κι εμεις γλεντουσαμε για την επιτυχια αυτη και σχεδιαζαμε την αυριανη κερκιδα.κανονιζαμε πια πανια θα παρουμε μαζι αν ηταν ολα αυτα που ειχαμε σχεδιασει για τη κερκιδα ετοιμα ,σκεφτομασταν ολη τη πορεια μεχρι τον τελικο ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ.δε μας χωρουσε ο τοπος και θελαμε να φαμε τα ρολογια απο την προσμονη για να μπουμε ολοι μαζι οπως ημασταν ,στα πουλμαν.
σκατα ρε πουστη μου.....ξαναγυρισα το κεφαλι και ειδα παλι τη πραγματικοτητα.βεβαια στ'αρχιδια μου γιατι πολυ απλα ,αυτο γουσταρα να ονειρευτω εκεινη τη στιγμη και αυτο ονειρευτικα.δεν ηταν η πρωτη φορα και σιγουρα οχι η τελευταια.
μπορει να μας στερησε πολλες χαρες αυτη η ομαδα αλλα τα ονειρα (ισως απιαστα πολες φορες) μας αφησε να τα κανουμε απλοχερα.κι εμεις σα μαλακες το γουσταρουμε.(και καλα κανουμε)
ονειρο και ταξιδακι στιγμης ηταν και θα ξαναγινει.....
αυτο ομως που ειναι περα για περα πραγματικοτητα ειναι ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΡΙΓΟΣ!!!!!ΝΑ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙΣ!!!!!!ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ!!!!!!!ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ!!ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΧΑΜΕΝΟΣ........ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!!!
αλανια μου η ωρα ειναι σχεδον 3.......πιειτε ενα τελευταιο οπου κι αν γλεντατε και τα λεμε σε λιγες ωρες στα πουλμαν.
υγ.μαλακισμένο μου μυαλό...........πότε θα σε καθίσω στο σκαμνί?Αχούρι χρόνων βάλθηκες να συγυρίσεις!