Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

0-2
5 (10.4%)
0-1
13 (27.1%)
1-2
8 (16.7%)
0-0
4 (8.3%)
1-1
7 (14.6%)
2-2
0 (0%)
2-0
2 (4.2%)
1-0
6 (12.5%)
2-1
1 (2.1%)
άλλο?
2 (4.2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 48

Η ψηφοφορία έληξε: Σαβ 17 Νοέ 2012 10:49

Αποστολέας Θέμα: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 31881 φορές)

Αποσυνδεδεμένος gecks

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 590
    • Προφίλ
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #125 στις: Δευ 19 Νοέ 2012 17:16 »
Συμφωνώ με αυτά που γράφεις.
Διαφωνώ σε ένα:
Η ομάδα που "έχει υλικό για football league" είναι η μόνη που έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό ως τώρα και απαρτίζεται και από παίκτες που πέρσι πήραν το πρωτάθλημα Κ-20, μετά από συνεχείς καλές χρονιές κατά τις οποίες η ομάδα του Άρη έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα των μικρών.

Γι'αυτό έχω ξαναγράψει πολλάκις στο παρελθόν να μη συγχέουμε την απόδοση σε ένα ματς, με τη γενική αξία κάποιου παίκτη, ή συνολικά μιας ομάδας.

Ο Άρης έκανε ένα κακό ματς επειδή ήταν πολύ άσχημα στημένος από τους προπονητές του και επειδή είχε σε κακή μέρα 2-3 παίκτες του. Αυτό δε μπορεί να τον κρίνει συνολικά ως ομάδα, διότι αν συμβεί αυτό, τότε θα μπορούσε κάποιος να πει ότι μετά το 2-2 με το γάβρο, πάει φουλ για play off. Θα'χε δίκιο;

Λες ότι δεν πρέπει να συγχέοουμε την απόδοση σε ένα παιχνίδι, όταν κάνεις αναφορά ο ίδιος στο 2-2 με τον Ολυμπιακό ως αντιπαράδειγμα.
Αν εκείνο το παιχνίδι είναι το καλύτερό τους και το Σαββατιάτικο το χειρότερό τους, τότε οι 9 βαθμοί που έχουν μαζέψει στα υπόλοιπα παιχνίδια, καταμαρτυρούν την ποιότητα της ομάδας του Άρη.

Και επίσης από αυτούς που πήραν πέρυσι το πρωτάθλημα στα u20, πόσοι συμμετείχαν προχτες;
Δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες για το ρόστερ του, αλλά όταν κινητήριος μοχλός τους είναι ο Κωστάκης ο Καζναφέρης, καταλαβαίνεις πολλά.


Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #126 στις: Δευ 19 Νοέ 2012 17:24 »
... μες στη σκέψη μου ήσουν. :)

ΑΡΗΣ – ΟΣΦΠ 2 - 2
Νίκος Πασιαλής: Βελλίδης, Ψυχογιός,  Παντίδος, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός, Καζναφέρης,  Γιαννιώτας, Αγκάνθο, Πουλίδο
(64' Γκέσιος,  83' Ασλανίδης, 87' Νταμαρλής)
 
ΑΡΗΣ  - ΠΑΣ 1 - 2
Νίκος Πασιαλής: Βελλίδης, Ψυχογιός, Παντίδος, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Αγκάνθο, Παπαζαχαρίας
(29' Κανούλας, 64' Καπετάνος, 84' Τριανταφυλλάκος)


Υ.Γ.:
        … παίξαμε σχεδόν με την ίδια  11δα που παίξαμε το Γαύρο
  συν … Τζημόπουλος,  Γιάκος,  Κεϊτά,  Τσουκαλάς 
 πλην … Ντάσιος, Τζάννης, Πατσατζόγλου και οι Βίλα,  Λίλα (κωλυόμενοι)  ... διαφοράααααααα τα μωρά. 


« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 19 Νοέ 2012 17:52 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #127 στις: Δευ 19 Νοέ 2012 18:27 »
Τακτική ανάλυση του αγώνα από το overlap.gr
http://www.overlap.gr/aris-giannena-1-2-apoliti-kiriarchia-ton-filoxenoumenon/

Παράθεση
Συμπέρασμα

Όταν η λανθασμένη προσέγγιση ενός προπονητή συμπίπτει με την κακή αγωνιστική ημέρα των ποδοσφαιριστών, τότε η ήττα είναι το φυσιολογικό αποτέλεσμα. Στο εξής, οι κιτρινόμαυροι επιβάλλεται να προσεγγίσουν τις αναμετρήσεις με κυνισμό και χωρίς την κενοδοξία της υποτιθέμενης «μεγάλης ομάδας». Φέτος, δεν υπάρχουν «μικρές ομάδες» σε σχέση με τον Άρη διότι το roster του στερείται ποιότητας, ωριμότητας και ποδοσφαιρικής παιδείας. Επομένως, είναι αυτοκτονικό να αλλάζει η αμυντικογενής προσέγγιση όταν οι αντίπαλοι έχουν «μικρότερη φανέλα». Οι εμφανίσεις απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δείχνουν τον ασφαλή δρόμο για τη σωτηρία της ομάδας…

Στην αντίπερα όχθη, τα Γιάννενα απέδειξαν ότι διαθέτουν ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στον μεσοεπιθετικό τομέα. Η παρουσία των Ίλιτς, Ντε Βισέντις, Γεωργίου είναι μία σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον και γεμίζει τους παγουράδες με αισιοδοξία αναφορικά με την τελική έκβαση της χρονιάς. Σε κάθε περίπτωση, επιβάλλεται να στηριχθεί η φιλότιμη προσπάθεια του Χριστόπουλου ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο αγωνιστικό σύνολο παρά τα πενιχρά μέσα που διαθέτει.

Αποσυνδεδεμένος PASaris

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 466
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #128 στις: Δευ 19 Νοέ 2012 18:31 »
Καλησπέρα!
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε GIWRGIS, vaggelakis-buffon και thodoris, οι οποίοι "απαίτησαν" τοποθέτησή μου και τους την αφιερώνω.  :P

Αρχικά, να πω ότι κατά τη γνώμη μου, περισσότερο έχασε ο Άρης, παρά κέρδισε ο ΠΑΣ.
Τα τακτικά λάθη του Πασιαλή ήταν "βούτηρο στο ψωμί" του πάντα διαβασμένου Χριστόπουλου.
Ο Άρης ξεκίνησε με 4-3-3, με τους 3 του κέντρου σε διάταξη "S". Εξηγώ: Κοέλιο καθαρά ανασταλτικά, Οικονομόπουλος ένα κλικ πιο μπροστά και καθαρό 8άρι ο Παπαστεριανός. Έτσι, ο ΠΑΣ όταν επιτίθονταν απ' τον άξονα πάντα δημιουργούσε καταστάσεις υπεραριθμίας, καθώς ο Τσουκαλάς έχει μετατραπεί σ' ένα σύγχρονο box-to-box μέσο και ο Ντε Βισέντι έχει πολύ καλό πρώτο κοντρόλ. Αν σ' αυτό βάλεις και την απουσία του Λίλα, που έδωσε την ευκαιρία στο Κεϊτά να κάνει το πρώτο του 90λεπτο φέτος, έχεις το αποτέλεσμα.
Η παρουσία του Κεϊτά αντί του Λίλα, απ' τη μία μας έκανε πιο αδύναμους ανασταλτικά καθώς ο Κεϊτά δε μπόρεσε να κάνει την χαμαλοδουλειά του Λίλα που βοηθάει πάντα τα μπακ, απ' την άλλη μας έδωσε τη δυνατότητα μιας πολλά υποσχόμενης δεύτερης πάσας. Δηλαδή, ο Κεϊτά σχεδόν πάντα έπαιρνε μπάλα απ' τα στόπερ και είτε με μακρινή είτε με κοντινή μεταβίβαση, ξεκίναγε το παιχνίδι μας.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Άρη που έπαιξε χτες, μάλλον είναι το πιο αργό στη Σούπερ Λιγκ.
Πιστεύω πως αν έπαιζε ο Πουλίδο αντί του Παντίδου, δε θα ήταν τόσο σκορποχώρι η άμυνα.
Αποτέλεσμα; Άπειροι κενοί χώροι στο "9" το δικό μας, τους οποίους παρά τη σε γενικές γραμμές καλή εμφάνιση, δεν εκμεταλεύτηκαν όπως θα πρεπε ο Ντε Βισέντι και ο Ίλιτς.

Τα πλάγια μπακ του Άρη ανέβαιναν πολύ! Ναι, είναι ωραίο να ανεβαίνουν τα μπακ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αλλά ο Πασιαλής δε ξέρω πως την είδε. Για ποιους πέρασε τον Μαργαρίτη και τον Ψυχογιό;
Παρατηρήστε τις φάσεις μας -επιτυχημένες και μη- μία μία και πείτε μου αν φαίνονται στο πλάνο τα μπακ!
Για να χρησιμοποιήσω και μία φράση του Αλέφαντου "...αυτοί ανέβαιναν και για να γυρίσουν, ήθελαν ταξί!"

Γενικά, πιστεύω πως ο υπηρεσιακός προπονητής του Άρη δεν έχει αίσθηση των δυνατοτήτων του ρόστερ του.
Μη σας γελάει το 2-2 με ΟΣΦΠ. Στη φετινή Σούπερ Λιγκ πιο εύκολα καταστρέφεις, παρά δημιουργείς.
Το ρόστερ του Άρη είναι μόνο για να ταμπουρώνεται. Έτσι τους έφτιαξε ο Κατσαβάκης.
Αν ο Πασιαλής νομίζει ότι μπορεί να παίζει μ' ένα κόφτη, αργά ή γρήγορα, θα αποτύχει.

Το ματς για μένα δεν "κλείδωσε" ούτε στο 0-1 ούτε στο 0-2. Κλείδωσε στο 29' με την αλλαγή του Οικονομόπουλου με τον Κανούλα και τη μετατροπή της διάταξης σε καθαρό 4-4-2.
Άφησε μόνο του το Κοέλιο ανασταλτικά και έδωσε εντολή στον Παπαστεριανό(!) να φτιάχνει παιχνίδι.
Τον καημένο τον Κοέλιο πραγματικά τον λυπήθηκα. Τα φτυσε να κυνηγάει πότε το Ντε Βισέντι, πότε το Τσουκαλά, πότε το Γεωργίου που συνέκλινε. Κι ο Πασιαλής τα βλεπε αυτά( ; ) και επέμενε!

Στα δικά μας, ο Χριστόπουλος δεν άλλαξε τίποτα πλην του Κεϊτά και καλά έκανε. Βάσει του ρόστερ μας, αυτό φαίνεται να είναι το ιδανικό σχήμα για να ξεκινάει.
Έχουμε τεράστιο αβαντάζ σε δύο πράγματα που το ένα φέρνει το άλλο. Το 1ο είναι η τρομερή Φυσική Κατάσταση της ομάδας. Στοιχείο που φαίνεται απ' την απόδοσή μας στο τέλος, σε αντίθεση με τον "κλαταρισμένο" Άρη.
Το 2ο είναι η κίνηση χωρίς τη μπάλα. Είναι το στοιχείο που έχει δουλέψει καλύτερα απ' οτιδήποτε άλλο ο Χριστόπουλος. Με το που κερδίζουμε τη μπάλα, τα εξτρέμ εξαφανίζονται, ο Τσουκαλάς πάει κοντά στο Ντε Βισέντι, ο Αργεντινός ξεμαρκάρεται για να πάρει μπάλα και ο Ίλιτς πάει για κίνηση στη πλάτη της άμυνας.
Είναι τρομερά δουλεμένο και αρκετά αποτελεσματικό!
Σε συνδιασμό με την οργανωμένη ομαδική άμυνα και το πρέσινγκ στο μεγαλύτερο διάστημα των αναμετρήσεων, είναι τα στοιχεία που μας έχουν δώσει ό,τι βαθμούς έχουμε μέχρι σήμερα.

Κάναμε το κακό μας διάστημα(15 λεπτά) με την έναρξη του Β' ημιχρόνου. Θες λίγο η έδρα, λίγο η "σιγουριά" των 2 γκολ, λίγο η παράδοση, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και με πολλά αβίαστα λάθη δίναμε μέτρα στον Άρη, με αποτέλεσμα να το φάμε. Το γκολ μας ταρακούνησε όσο έπρεπε και προχωρήσαμε σε μια πιο ορθολογική διαχείρηση του αποτελέσματος με επιθετική άμυνα και παιχνίδι κατοχής. Αν ο Ντε Βισέντι εκμεταλευόταν πιο ώριμα τους χώρους και τις πάσες που είχε, πιστεύω μπορούσαμε περισσότερα. Δεν λέω ότι ο Αργεντίνος δεν ήταν καλός, απλά τέτοιες καταστάσεις (πρέπει να) είναι το "ψωμί" του. Ανύπαρκτη πίεση πάνω του, μέτρα να τρέξει, χώροι να πασάρει. Εκτιμώ πως έπρεπε να τα εκμεταλευτεί καλύτερα.
Το πρόβλημα στο τελείωμα φάσεων παραμένει. Πρέπει να βρει λύση η ομάδα. Δεν θα είναι όλοι "Άρηδες".

Όσο για τους παίχτες τώρα, ο Φεγκρούς δείχνει να βρίσκει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται και να εμπνέει περισσότερη σταθερότητα. Η επέμβασή του στο "σκαφτό" του Αγκάνθο είναι εξαιρετική.

Ο Τζημόπουλος έκανε την πιο "βρώμικη" δουλειά απ' όλους. Ανέλαβε απ΄την αρχή το μαν-2-μαν του Αγκάνθο και πραγματικά, πέραν της φάσης του "σκαφτού", ο Ισπανός ήταν σχεδόν ακίνδυνος. Του χρεώνεται και μία γκέλα στην αρχή του ματς που γυρίζει τη μπάλα λάθος με το κεφάλι πίσω. Αλλά γενικά, το πρόσημο θετικό.

Ο Κολοβέτσιος δείχνει ότι θέλει βελτίωση σε αρκετούς τομείς. Ως "ελεύθερος"(λίμπερο) δε κατάφερε να δώσει το απαραίτητο βάθος στην άμυνα ενώ βρέθηκε και μερικές φορές εκτεθειμένος. Όταν ανέλαβε το μαν-2-μαν του Κανούλα ήταν εξαιρετικός. Βέβαια, τότε έγινε και ο Άρης πιο αδύναμος.

Αλέξης Μιχαήλ: Παίζει κατ' ανάγκη αριστερό μπακ καθώς δεν υπάρχει άλλος εκεί. Θα ήταν πολύ πιο χρήσιμος ως στόπερ, αφού φέτος έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στη 4άδα πίσω, όντας και πιο παλιός. Εξαιρετική εμφάνιση.

Τάσος Πάντος: Πιστεύω ήταν ο χειρότερος παίχτης μας. Συνήθως αυτά τα match-up με "τεχνίτες" εξτρέμ του πάνε γάντι. Με τον (ανύπαρκτο, γενικά) Γιαννιώτα τα πήγε πολύ άσχημα. Πέραν του γκολ, τον έχασε αρκετές φορές, γεγονός που ανάγκασε το Χριστόπουλο να βάλει τον Αυγενικό δεξιά, για να του δίνει βοήθειες στα μαρκαρίσματα.

Πολ Κεϊτά: Το μεγάλο ερωτηματικό πριν ξεκινήσει το ματς. Το είπα και πιο πάνω, παίρνοντας τη θέση του Λίλα, ο Κεϊτά μας έδωσε περισσότερη βοήθεια στην ανάπτυξη, αλλά μας αποδυνάμωσε μεσοαμυντικά, καθώς τα μπακ δεν είχαν τις βοήθειες που έπαιρναν σε άλλα ματς απ' τον άξονα. Σαν γενικότερη άποψη, στο πρώτο 15λεπτο του ματς ο Κεϊτά ήταν απλά απαράδεκτος. 2 βεβιασμένες λάθος πάσες προς τα πίσω, παραλίγο να μετατραπούν σε γκέλα. Μετά το 20' όμως, ανέβηκε πολύ αγωνιστικά, με σωστές τοποθετήσεις και πολύ ωραίες μακρινές μεταβιβάσεις. Τις κοντινές πρέπει να τις δουλέψει λίγο ακόμα.

Τσουκαλάς: Είναι ο παίχτης που μέχρι στιμγής με διαψεύδει. Δεν τον πίστευα καθόλου, όμως στην αρχή ήταν αρκετά έξω απ' τα νερά του και τώρα παιχνίδι με παιχνίδι, βρίσκει τα πατήματά του και ίσως και τη θέση που αποδίδει καλύτερα.
Σ' αυτό το (δύσκολο) ρόλο του box-to-box μέσου, ο Τσουκαλάς παρουσιάζει πνευμόνια, καλή ανασταλτική λειτουργία και σημαντική παρουσία στην αντίπαλη περιοχή. Αν βελτιώσει και τις πάσες του, τότε θα μιλάμε για την καλύτερη μεταγραφή μας για φέτος.

Ντε Βισέντι: Ίσως να παραξενευτούν πολλοί, αλλά εγώ σ' αυτά τα ματς τον Ντε Βισέντι τον έχω ικανό για περισσότερα. Τα είπα πιο πάνω, ας το γράψω άλλη μία και εδώ: "Ανύπαρκτη πίεση πάνω του, μέτρα να τρέξει, χώροι να πασάρει. Εκτιμώ πως έπρεπε να τα εκμεταλευτεί καλύτερα."

Γεωργίου: Έχει αρχίσει να γίνεται πιο ουσιαστικός και πιο ώριμος στο παιχνίδι του. Με τέτοιες εμφανίσεις η ψυχολογία του θα ανέβει και ίσως αυτό τον βοηθήσει να είναι πιο ώριμος και στα τετ-α-τετ, που εύχομαι πλέον να μας δίνουν κι όχι να μας "κόβουν" βαθμούς. Τον ψήφισα MVP πιο πολύ γι' αυτό που θα θελα να δω, παρά γι' αυτό που είδα.

Κοροβέσης: Σε κάθε ματς έχει ανεβασμένη διάθεση και πάθος. Του λείπουν όμως δύο βασικά στοιχεία: Η ταχύτητα και η δύναμη. Το 1ο είναι "δώρο", ενώ το δεύτερο θέλει κόπο. Η αρκετά καλή τεχνική που έχει και οι εξαιρετική αντίληψη χώρου και παιχνιδιού, σε συνδιασμό ότι είναι το μοναδικό αξιόπιστο αριστερό πόδι μεσοεπιθετικά, τον καθιστούν βασικό.

Ίλιτς: Ομολογώ ότι δεν είμαι και απ΄τους μεγαλύτερους φαν του. Δεν είναι ο φορ ο οποίος μπορεί να σου πάρει παιχνίδια με ενέργειές του. Είναι όμως ένας αξιοπρεπέστατος ποδοσφαιριστής, που η ομάδα "χτίστηκε" για να παίξει με αυτόν στην κορυφή. Καλώς ή κακώς, είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά και οι γύρω του έχουν μάθει να παίζουν πλέον με αυτόν μπροστά. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι φορ, το θέμα είναι να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Και χθες ο Σέρβος το τίμησε το ψωμί του, με ωραίες κινήσεις. Θέλω να δω περισσότερα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ο Μπράνα μπορεί να μας τα προσφέρει.

Θα κλείσω με μία φράση που είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του: "Οι παίχτες κάνουν τον προπονητή και ο προπονητής την ομάδα".
Ο φετινός ΠΑΣ είναι απ' τις λίγες ομάδες στη Σούπερ Λιγκ.  8)
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Panapas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 44
    • Προφίλ
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #129 στις: Δευ 19 Νοέ 2012 20:40 »
παντα φυσικα κρινουμε το υλικο που θελουν να μας παρουσιασουν!!!!!!!!!μηπως υπαρχουν και αλλοι παικτες ικανοι που καποια στιγμη θα χρειαστουν και αυτοι???ΜΗΠΩΣ??????!!!Μπραβο στα παιδια!!!!καλη συνεχεια.Παντα να μας κανουν υπερηφανους.
Οτι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #130 στις: Δευ 19 Νοέ 2012 21:10 »
Στα πιο πολλά με κάλυψαν οι σύνταυροι πιο πάνω και η εξαιρετική ανάλυση του Overlap.gr και φυσικά του PASaris (αλήθεια προχτές με ποιον ήσουνα;; PAS ή aris;;;;;)!!!!!!!!!!!!!!!
Aς πω κι εγώ 2 λογάκια:
-Εμφάνιση φανταστική.... Ιδίως στο 1ο ημίχρονο που δεν ήθελα να τελειώσει με τίποτε!!! Άψογα στημένη η ομάδα από Χριστόπουλο (σε αντίθεση με Πασιαλή που το λέει και η ιδιότητά του .... υπηρεσιακός!!!). Μοντέρνο ποδόσφαιρο, με πίεση ψηλά, και μεσοεπιθετικούς να φεύγουν ... φυσέκια (α ρε Αλέφαντε!!!).  Χωρίς κλασσικό-ψηλό σεντερ φορ και λοιπές παλιομοδίτικες αηδίες. Σαν μια μικρή Μπάρσα -όσο κι αν ακούγεται και είναι ιεροσυλία αυτό-!!!! Αν μάλιστα δεν ακύρωνε το καθαρό 3ο γκολ, ίσως σπάγαμε το 0-3 του Πάνθρακα, κάνοντας νέο ρεκόρ για εκτός στη Α', ξεπερνώντας πιθανώς το 0-4 επί της  Έδεσσας στη Β΄ και προσεγγίζοντας την 7αρα επί Μουφ στη Χαραυγή (πάντα επί Β' Εθνικής). Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει και προς το τελος του αγώνα, αν οι Γιάκος και Τσουκαλάς ήταν πιο προσεκτικοί, κι αν φυσικά ο έτερος βοηθός δεν σήκωνε αναίτια οφ σάιτ τον Ντεβισέντι που έφευγε μόνος του.
- Highlight για μένα η πάσα με το στήθος του Ίλιτς στον Ντεβισέντι που φεύγει μόνος του στη κόντρα, και το Αρειανό συνεχίζει προς τα μπρος, χωρίς να έχει καταλάβει τι γίνεται!!!
- Για τις φάσεις των οφ σάιτ δεν φταίει ο (Α)Δελφάκης, τον πήραν στο λαιμό τους οι βοηθοί. Ευθύνεται για την ατιμωρησία στον Γιαννιώτα και στην ανοχή στο σκληρό παιχνίδι του. Η φάση με τον Ίλιτς, που κατέληξε σε κίτρινη στον Βελλίδη τα λέει όλα. Στο γκολ τους δεν υπάρχει τίποτε, ο Πάντος άρχισε να πέφτει πριν, είναι ίσως η μόνη φορά που ο Γιαννιώτας έπαιξε σωστά. Λάθος του Τάσαρου, ευτυχώς δεν στοίχησε. Στη φάση με τον Φεγκρούς δεν υπάρχει τίποτε, κόβει φανερά μπάλα με το χέρι, αν κατά την πτώση το χέρι του βρίσκει το πόδι του Αρειανού δε λέει κάτι. Ας λένε οι Βασιλάκηδες ότι θέλουν!!!!

ΥΓ1 Το ματς του Σαββάτου θα είναι διαφορετικό. Ο Αναστό δεν είναι Πασιαλής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χάσει. Κάτι μας χρωστά η τύχη από το περσινό σουτ του Τζάνη στο 90+. Αν ο ΟΦΗ παίξει όπως με Λιβαδειά, προβλέπω ματς ροντέο και νίκη μας με over. Πιστεύω όμως ότι ο Αναστό θα παίξει πολύ αμυντικά.

ΥΓ2. Μου αρέσει που η κούλα πήρε αέρα .. και αν παίξει ανοιχτά ας ετοιμάζεται για μεγάλες ρούφες από Κομπότη πρώτα και από μας μετά.

ΥΓ3. Κάποιοι θα αναθεωρήσουν απόψεις για πολλούς παίκτες μας (Φεγκρούς, Ίλιτς) κι ακόμα Νικλητσιώτη κλπ που δεν έπαιξαν ακόμη.

ΥΓ4. Οι Μπαρσελόνες ... Βέροιες, Πλατανιάδες, Πάνθρακες καλά είναι;;; Ψάχνουν προπονητές ή μου φαίνεται;;; Αντε γιατί αύριο & μεθαύριο έχουν C.L!!!!!


« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 19 Νοέ 2012 21:14 από BILLY_STAM »

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #131 στις: Δευ 19 Νοέ 2012 21:45 »
Δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες για το ρόστερ του, αλλά όταν κινητήριος μοχλός τους είναι ο Κωστάκης ο Καζναφέρης, καταλαβαίνεις πολλά.

Οκ. Εγώ υποστηρίζω ότι Βελίδης, Αγκάνθο, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Κοέλιο, Ψυχογιός δεν είναι υλικό football league.
Εσύ υποστηρίζεις ότι είναι.
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε;

PASaris
Ναι σε όλα. Ακόμα και στον ποιο ψήφισα MVP.
Από αυτό όμως:
Παράθεση
Μη σας γελάει το 2-2 με ΟΣΦΠ. Στη φετινή Σούπερ Λιγκ πιο εύκολα καταστρέφεις, παρά δημιουργείς.

κατάλαβα ότι δεν το είχες δει αυτό το ματς  ;)


Αποσυνδεδεμένος PASaris

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 466
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #132 στις: Δευ 19 Νοέ 2012 22:33 »
Δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες για το ρόστερ του, αλλά όταν κινητήριος μοχλός τους είναι ο Κωστάκης ο Καζναφέρης, καταλαβαίνεις πολλά.

Οκ. Εγώ υποστηρίζω ότι Βελίδης, Αγκάνθο, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Κοέλιο, Ψυχογιός δεν είναι υλικό football league.
Εσύ υποστηρίζεις ότι είναι.
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε;

PASaris
Ναι σε όλα. Ακόμα και στον ποιο ψήφισα MVP.
Από αυτό όμως:
Παράθεση
Μη σας γελάει το 2-2 με ΟΣΦΠ. Στη φετινή Σούπερ Λιγκ πιο εύκολα καταστρέφεις, παρά δημιουργείς.

κατάλαβα ότι δεν το είχες δει αυτό το ματς  ;)

Πιστεύω ότι μίλησα αρκετά για Άρη και το εξαντλήσαμε.

Είμαι, όμως, πιο κοντά στην άποψη του gecks παρά σε αυτή του GIWRGIS.
Για τη φετινή SL, είναι η αλήθεια, ότι το φετινό υλικό του Άρη μάλλον σώνεται.
Μ' έναν καλούτσικο προπονητή και μια στοιχειώδη οργάνωση και δουλειά.
Κάτι που δεν είχε μέχρι στιγμής φέτος, σε κανένα σημείο.

Ο Κατσαβάκης έχτισε την ομάδα με σκοπό να ταμπουρώνεται και να παίρνει βαθμούς με τα εντός έδρας 1-0 κόντρα στις ομάδες με μικρότερη φανέλα.
Δεν του έκατσαν τα αποτελέσματα, ξεφτιλίστικε κι απ' τον συμπολίτη, χαιρέτησε.
Το δίδυμο υπηρεσιακών Πασιαλής-Μπουγιουκλής είναι καλοί για την U-20. Όπως και οι νεαροί παίχτες του.
Απ' τους οποίους ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, δεν είναι έτοιμος ούτε για τη φετινή SL(ο Γιαννιώτας ήταν από πέρσι στην 1η ομάδα).
Σε αντίθεση, για παράδειγμα, με τους αντίστοιχους μικρούς του Πανιωνίου, που αποτελούν και τον κορμό της Εθνικής Ελπίδων.

Κι επειδή το πάμε και προσωπικά. Για μένα οι μόνοι που μπορούν να "σώσουν" τον Άρη είναι Αγκάνθο(λαχείο), Πουλίδο, Καζναφέρης(αν παίξει επιτέλους 8άρι κι όχι εξτρέμ) και Γιαννιώτας-Βελίδης, που προσωπικά δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση.
Όλοι οι υπόλοιποι, συρφετός.

Υ.Γ. Το είδα το 2-2 GIWRGI. Αν έπαιζε, όπως με ΟΣΦΠ, πίσω απ' τη μπάλα, με 2 αμ. χαφ και τον Παπαστεριανό κοντά, δίνοντας χώρο και είχε και τον Αγκάνθο σε τέτοια μέρα, ίσως -ΙΣΩΣ- να είχε περισσότερη τύχη και με την αρμάδα του Χριστόπουλου... ::)
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #133 στις: Δευ 19 Νοέ 2012 22:52 »
Καλησπέρα!
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε GIWRGIS, vaggelakis-buffon και thodoris, οι οποίοι "απαίτησαν" τοποθέτησή μου και τους την αφιερώνω.  :P


  φιλε  μαλλον αδικεις το πολυπληθες κοινο σου με το περιορισμενο της αφιερωσης σου...δεν πειραζει ,θα περιμενουμε υπομονετικα τη σειρα μας  γι αφιερωση κ αυτογραφο μεχρι την επομενη εμφανιση σου στο παλκο... 8) :joker:

   μεχρι τοτε τα λουλουδια στον καλλιτεχνη απο μενα :P
  αφκορς  κ οπωςκαιδηποτε ψηφιζω ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ... :mono:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #134 στις: Δευ 19 Νοέ 2012 22:56 »
Πιστεύω ότι μίλησα αρκετά για Άρη

Ημίθεο τον έκανες  :)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #135 στις: Τρι 20 Νοέ 2012 17:03 »
-Πολύς ντόρος έχει γίνει, ποιό πολύ απο τα αρειανά
για το αν ήταν πέναλτι ή όχι
η πτώση Γιαννιώτα...

-Ο καθένας μας
 έχει βγάλει τα συμπεράσματά του...

-Η δική μου άποψη (που υπερτερεί  μέσα μου)
είναι οτι
εφόσον ο Φέγκρους ακουμπάει μπάλα
το παραμύθι τελείωσε...

-Μετά την απομάκρυνση της μπάλας
όντως δείχνει να υπάρχει επαφή δηλ. χέρι Φέγκρους- πόδι Γιαννιώτα
αλλα βλέπουμε και τον κόρακα
να δείχνει ξεκάθαρα στους ωρυόμενους αρειανούς που ζητάνε πέναλτι
οτι ο Φέγκρους εχεί βρεί μπάλα...

-Όπως ακριβώς γίνεται με ένα τάκλιν εντός περιοχής
αν βρεί πρώτα μπάλα και μετά παίκτη
πεναλτι ΔΕΝ είναι...

-Αν τώρα ο κανονισμός κάνει εξαίρεση στους τερματοφύλακες
δεν το ξέρω....

-Και εν πάσει περιπτώσει
και πάλι ο Γιαννιώτας, αν το δούμε καλά-καλά
 ...πέφτει ...ένα καρέ μετά την επαφή του....

==============================

-Το περίεργο, που μου έκανε τρομέρη εντύπωση
είναι οτι
στο ΣΚΑΙ ο Βασιλάκης είπε οτι είναι πέναλτι
και στην ΝΕΤ είπαν πως δεν είναι τίποτα  %-| %-|

-Μάλιστα στην ΝΕΤ είχαν απευθείας σύνδεση με Σαλονίκη και Τραπεζανίδη...
-Αυτοίλοιπόν  που σκούζουν σε ραδιόφωνα και Τοπικες φυλλάδες
εκαναν τουμπεκί
δεν διαφώνησαν όυτε είπαν τίποτα για το πενάλτι που τάχα δεν τους δόθηκε...

-Και κάτι άλλο..

-Ο αντικειμενικός οπαδός-δημοσιογράφος-Τύπος
που αποκτά σεβασμό

πρώτα κάνει αναφορά οτι το σκόρ έπρεπε να είναι 0-3
και μετά ωρύεται για το πέναλτι...

-Η' τουλάχιστον κάνει χρονική αναφορά των γεγονότων..
-Πρώτα λέει για το οφσάιντ που κακώς δόθηκε...
-Και μετά για το πέναλτι που ζητήθηκε....

-ΣΚΑΙ και ΝΕΤ
κανουν αντικειμενική ή υποκειμενική ενημέρωση....??
-Ηθελα να ήξερα....
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #136 στις: Τρι 20 Νοέ 2012 17:23 »
Οι τηλε-διαιτητές κανουν συνηθως υποκειμενικη ενημέρωση.

Το πεναλτυ είναι η εσχατη των ποινων
και κατά τη γνωμη μου μονο ως τετοιο πρεπει να δίνεται
συγκεριμενα, ναι θα μπορουσε να το δωσει όπως θα μπορουσε και να
μην το δωσει.

Θεωρω πως αδικουν τον εαυτο τους οι Αρειανοι αν πιανονται απο αυτην την φαση.
το παιχνιδι ηταν καθαρότατο διπλο.
Πως θα μπορουσε αλλωστε να μην ήταν οταν στο 30' είναι 0-3
(ναι, συμπεριλαμβανω και το λαθος ακυρωμενο γκολ του ΠΑΣ)


Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #137 στις: Τρι 20 Νοέ 2012 18:48 »
Παραπάνω κάποιος έβαλε σχόλια αρειανών...Μετά τι να λέμε...Αυτά δεν είναι τα μοναδικά αλλά και από άλλες ομάδες....

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.039
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #139 στις: Παρ 23 Νοέ 2012 10:25 »
Μέχρι ο αλήτήριος ΜικΠλην ψήσει τον αλήτη ΝτιΣύν να επιστρέψει το ντιβιντί, δε μας βλέπω να έχουμε όλο το παιχνίδι, μια κι ο ερωτευμένος Γκρέγκ ποιεί τη νήσσαν.
Ως τότε λοιπόν, πάρτε ένα με φάσεις, συνέντευξη τύπου, δηλώσεις, φωτογραφίες μαζεμένες δώθε κακείθε και ανάλυση ύμνο Αντώνηδων.
Η διάρκειά του προέκυψε εντελώς τυχαία και δεν είχε σκοπό να υποθάλψει πάθη.

1-2

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #140 στις: Παρ 23 Νοέ 2012 15:09 »
Το 6λεπτο βίντεο από το 20ο λεπτό ως το 26ο και κάτι, να αναρτηθεί μόνο του παρακαλώ.
Σπέρνει!


Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #141 στις: Παρ 23 Νοέ 2012 20:15 »
Περασμένα ξεχασμένα ... αλλά έτσι, για τα αρειανά.

-ΣΚΑΙ και ΝΕΤ
κανουν αντικειμενική ή υποκειμενική ενημέρωση....??
-Ηθελα να ήξερα....

Όπως τα δει κανείς, άλλοστε νωπές ακόμα οι  εκλογές της ΕΠΟ 8)

Δεν υπάρχει κανένα οφ σάιτ σε κάποιο από τα τρία γκολ. Στο δεύτερο π μπορεί κανείς ν' αντραλευτεί, ...
Ο Φεργκρούς κάνει πέναλτι, αλλά με το σκορ στο 0-3 σιγά μη κ έκανε.



Φεύγει η μπάλα ...


-Μετά την απομάκρυνση της μπάλας
όντως δείχνει να υπάρχει επαφή δηλ. χέρι Φέγκρους- πόδι Γιαννιώτα

Ο Φεγκρούς εκτινάχτηκε - διεκδίκησε πρώτος τη μπάλα στον αέρα, μετά μπήκε ο άλλος ... και με την πτώση, μοιραία τα χέρια του  κατέβηκαν χαϊδεύοντας το  Γιαννιώτα από την πλάτη ως τη φτέρνα ... σωστά και δεν είδε πρόθεση ο ρέφερι.

Στο γκολ των σκουληκιών ο σκόρερ γκρεμίζει τον Τάσο πάντως κ η φάση έπρεπε να διακοπεί με καρακαθαρό καραεπιθετικό καραφάουλ.

Υπάρχει βίαιο κατέβασμα πλάτης 2 φορές και πτώση Τάσου υπέρ πατρίδος ... φάση ανεκτική και αντιστάθμισμα στο ενδεχόμενο πέναλτι.

Ευχαριστώ :)

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #142 στις: Παρ 23 Νοέ 2012 20:37 »
Για τον φίλο New απαχπάν'.

Ωραία ανάλυση!


Κι εμείς ευχαριστούμε!!!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #143 στις: Παρ 23 Νοέ 2012 23:11 »
Κι εμείς ευχαριστούμε!!!

Φίλε, επειδή σε κόβω για εντάξει παιδί, σου αφιερώνω το φάουλ Πάντως,  το πέναλτι Φεγκρούς, το 0 - 3 οφσάιτ Ντε Ίλιτς... έλεγα να μη το φορτώσω πολύ πριν και τα κράτησα για το Βασιλάκη.





* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Αρης - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #144 στις: Σαβ 24 Νοέ 2012 03:51 »
Το 6λεπτο βίντεο από το 20ο λεπτό ως το 26ο και κάτι, να αναρτηθεί μόνο του παρακαλώ.
Σπέρνει!


Νταν (din)

1 photo 2