NΝα κανω μια προταση!
Μου ηρθε τωρα που ειδα φωτογραφιες του προπονητικου κεντρου του πανιωνιου,το Απηλιον!
Προτεινω λοιπον στην ΠΑΕ παραλληλα με το φτηνο εισητηριο στο ματς με τον οφη να δεσμευτει πως τα χρηματα απο αυτο το ματς θα πανε στην κατασκευη του γηπεδου με χλοοταπητα.
Ειναι μια μεγαλη ευκαιρια να ξαναφερουμε τον κοσμο στο γηπεδο,οριοθετωντας επιτελους αλλους στοχους,περα απο τον κοινοτυπο της παραμονης!
Συμφωνώ με
nakos και 2 ευρώ επάνω για το σκοπό, αλλά η διαχρονική ευκαιρία για να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο είναι ο ΠΑΣ και
και όχι τα εκάστοτε ματσάκια με την ξέκωλη που τείνουν σε ντέρμπι με γαυροβαζελικούς συνωστισμούς στις κερκίδες επειδή το ψάρι τσιμπάει από την ουρά ... αν ήταν στο χέρι μου θα την έπαιρνα κεκλεισμένων των θυρών.
Η νίκη μας με Ξάνθη, η νίκη μας στον Άρη ... ποιά άλλη ευκαιρία?
Ναι, να γίνει το αδιαχώρητο με την Όφη ... αλλά να διατηρηθεί ... και σου κάθεται 2 - 2 φίλε ... και, εεε μωρέ τον Οφη δε μπόρεσε να πάρει εδώ μέσα, ομάδα ήταν αυτή? ... ξαλαρυγγιάστηκα 90 ...
Αα παράτα μας ρε άπατρη που ξελαρυγγιάστηκες ... το ίδιο έκανες με το Γαύρο ως Βάζελος και τούμπλαλιν.
Σημασία δεν έχει τι λέω εγώ, ούτε θα καταξιωθώ, ούτε θα απαξιωθώ (εντός - εκτός forum) στα αυτά που λένε ... σημασία έχει τι θα πουν τα αφεντικά της ιστορίας.
Πάντος η Ομάδα πάει πάρα πολύ καλά και απαιτείται προχοχή από τους τακτικούς.
Υ.Γ.: Μετά από τα "Συμφωνώ" του
christos και
jimakos «... γιατί μας περιμένει ένα ντέρμπι με τον ΟΦΗ και το σκεφτόμαστε από τώρα. Είναι μια σημαντική νίκη, αλλά τίποτα παραπάνω. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, γιατί το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι διαφορετικό», ήταν τα λόγια του Γιάννη Χριστόπουλου.
Δεν τον πιάνω ... δεν κατανοώ τη διαφορετικότητα του πράματος.
Απάντηση ΜΟΝΟ μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι παρακάτω συμφωνούν με το κείμενο:
New Pas. Pas
«Ξεχνάμε το παιχνίδι, προχωράμε, είμαστε μέσα στον στόχο μας και κοιτάζουμε το επόμενο κόντρα στα Γιάννενα που είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι», τα λόγια του Νίκου Αναστόπουλου.