Αποστολέας Θέμα: Νίκος Κοροβέσης  (Αναγνώστηκε 80285 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Νίκος Κοροβέσης
« Απάντηση #100 στις: Δευ 24 Ιούν 2013 12:17 »

ηρεμια οντως δεν παει.εχει γκομενα στην θεσσαλονικη...
δεν θελουν πολλα οι ρουφιανοι,με μια φοτο βγαλαν συμπερασματα...
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 30 Ιούλ 2013 23:31 από ΛΟΚΟ »
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 24 Ιούν 2013 12:36 »
Παράθεση από: soccerplus.gr
Προχωράει του Νίκου Κοροβέση στον ΠΑΟΚ, διαψεύδει ο ΠΑΣ

Ημερομηνία: 24 Ιουνίου, 2013 10:16

Πολύ κοντά στην απόκτηση του ακραίου αμυντικού, Νίκου Κοροβέση, από τον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, παρά την πρόσφατη υπογραφή νέου συμβολαίου του παίκτη με τους Ηπειρώτες.

Η μη αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα από την UEFA, ουσιαστικά, ακυρώνει όσες κινήσεις έκαναν προ της απόφασης. Μία από αυτές είναι η αναννέωση του συμβολαίου του Νίκου Κοροβέση, ο οποίος υπέγραψε στον ΠΑΣ με την προοπτική των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, παρά το γεγονός πως βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών και μεγάλων ομάδων της Super League.

Πλέον, η επιθυμία του 21χρονου αριστεροπόδαρου μπακ είναι να αποδεχθεί την δελεαστική πρόταση του ΠΑΟΚ και να φορέσει τα ασπρόμαυρα, ίσως και μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (24/6), με τον ΠΑΣ να μην μπορεί να αρνηθεί την μεταγραφή.

Εκτός από τους ηθικούς λόγους που υπαγορεύουν στη διοίκηση του ΠΑΣ να μην εμποδίσουν την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή τους και να σεβαστούν την επιθυμία του, υπάρχουν και οι οικονομικοί λόγοι, αφού χωρίς την ευρωπαϊκή συμμετοχή, τα έσοδα θα είναι πολύ λιγότερα, με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση του μπάτζετ.

Αν και τα χρήματα που θα λάβουν οι γιαννιώτες δεν θα είναι αρκετά, θα δώσουν μια οικονομική "ανάσα" για την στελέχωση της ομάδας στο καλοκαίρι. Ετσι, ο ΠΑΟΚ αποκτάει έναν νεαρό και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, που θα τον ανακοινώσει σύντομα, πιθανόν και προτού τελειώσει το...Αγιο Πνεύμα.

Πάντως, επίσημα ο ΠΑΣ Γιάννινα διαψεύδει, αφού σύμφωνα με το gazzetta.gr που επικοινώνησε με την ΠΑΕ, το θέμα παραπέμθηκε στην διάψευση που είχε βγάλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πριν από ένα μήνα. Παράλληλα η ΠΑΕ τονίζει ότι ο παίκτης πριν από λίγο καιρό υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017 δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει από την ομάδα
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δευ 24 Ιούν 2013 12:58 »
"Η μη αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα από την UEFA, ουσιαστικά, ακυρώνει όσες κινήσεις έκαναν προ της απόφασης. Μία από αυτές είναι η αναννέωση του συμβολαίου του Νίκου Κοροβέση, ο οποίος υπέγραψε στον ΠΑΣ με την προοπτική των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, παρά το γεγονός πως βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών και μεγάλων ομάδων της Super League."

Λογικο μου ακουγεται ο παιχτης να υπεγραψε την ανανεωση με τον ορο να παιξουμε στην ευρωπη...
Αν τελικα φυγει εγω να του ευχηθω ολοψυχα καλη επιτυχια !το αξιζει γιατι και παιχταρασ ειναι και πολυ καλος χαρακτηρας!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δευ 24 Ιούν 2013 13:07 »
Aστον τρελο στην τρελα του....

Για να γραφει αυτο το πραγμα,φανταστειτε ποσος παπαδες θα εχει ακουσει αυτο το παιδι!!!

ΔΩΣΕ ΧΒ ΠΟΝΟ ΚΙ ΑΛΛΟ

ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος taxidriver

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δευ 24 Ιούν 2013 13:19 »
Πουλα τους ολους, Χριστοβασιλη. Αυτα τα "ρεμαλια" ειναι ικανα να παρουν πρωταθλημα του χρονου και να σε βαλουν σε χειροτερους μπελαδες.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δευ 24 Ιούν 2013 13:36 »
ηρεμια οντως δεν παει.εχει γκομενα στην θεσσαλονικη...
δεν θελουν πολλα οι ρουφιανοι,με μια φοτο βγαλαν συμπερασματα...

Παράθεση

Ψυχολογικό 3/αρι της ΠΑΕ ... για "περάσουν" τα επόμενα ... ? 
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Ιούν 2013 13:41 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #106 στις: Δευ 24 Ιούν 2013 18:15 »
Παράθεση από: super-fm.gr
Μπαράζ δημοσιευμάτων, αλλά κυρίως αναδημοσιεύσεων, υπάρχει σε θεσσαλονικιώτικα, αλλά και αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης σχετικά με φήμες που θέλουν τον Νίκο Κοροβέση να είναι έτοιμος να φορέσει ακόμα και σήμερα τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, με αφορμή τις διακοπές που κάνει στην Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες.

Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα διαψεύδουν για μία ακόμα φορά τα δημοσιεύματα και επαναλαμβάνουν ότι ισχύουν όσα είχε πει και ο ίδιος ο παίκτης σε παλαιότερη δήλωσή του, αλλά και η απόφασή του να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο.

Πέραν αυτών υπάρχει και η δέσμευση του κ. Χριστοβασίλη ότι το ρόστερ μένει πλέον ως έχει και η ομάδα θα ενισχυθεί εκεί που πρέπει.

Δεν μένει, λοιπόν, παρά να δούμε αν όντως ο Κοροβέσης θα ανακοινωθεί σήμερα από τον ΠΑΟΚ ή ήταν άλλη μια προσπάθεια να δημιουργηθεί πρόβλημα στον ΠΑΣ Γιάννινα, που ούτως ή άλλως κλυδωνίζεται το τελευταίο διάστημα μετά και τη μη αδειοδότηση από την UEFA.

Σημείωση: Bolds by PAS-o-media
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δευ 24 Ιούν 2013 18:32 »
Παράθεση
Τρελή κούρσα!

Στη θέση του η ταχύτητα θεωρείται προσόν. Στην καριέρα του, η υπομονή. Το gazzetta.gr παρουσιάζει το Νίκο Κοροβέση, που ενδιέφερε τον Ολυμπιακό, φλέρταρε με τον Παναθηναϊκό, πολιορκείται από τον ΠΑΟΚ, αλλά παραμένει πιστός στον ΠΑΣ!

Η παροιμία για το μήλο που πέφτει κάτω από τη μηλιά είναι γνωστή. Εκείνο που πολλές φορές ποικίλλει είναι ο τρόπος με τον οποίο ο νόμος της βαρύτητας υπηρετεί την κληρονομικότητα. Ο Ηλίας Κοροβέσης ήταν ένας άγνωστος ποδοσφαιριστής, που έπαιξε σε ερασιτεχνικό επίπεδο και είχε να παρουσιάσει ως μεγαλύτερη διάκριση τη μικτή Ευβοίας. Για το γιο του, ο δρόμος θα ήταν μάλλον φυσιολογικός. Ο τρόπος, ωστόσο που ήρθε δεν ήταν μέσω της παρότρυνσης του πατέρα του, ούτε καν από επιθυμία να παίξει μπάλα από παιδί. Ήταν κομμάτι του σχολικού αθλητισμού, όπου και ο Νίκος ανακαλύφθηκε.

«Από Δ’ Δημοτικού ξεκίνησα να παίζω. Μου άρεσε πολύ… Παρακολουθούσα από πολύ μικρός και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία, ασχολήθηκα αποκλειστικά με αυτό». Το πρώτο του καταφύγιο ήταν ο Λήλας Μίστρου, μια ερασιτεχνική ομάδα που στα μέσα της δεκαετίας του ’90 δημιουργήθηκε και έψαξε στα σχολεία της Χαλκίδας για να βρει παιδιά. Ο Νίκος, γεννημένος στις 10 Αυγούστου του 1990, ξεχώριζε και αμέσως του έγινε η πρόταση να ξεκινήσει ποδόσφαιρο σε ομάδα. Σύντομα θα έπαιρνε και την πρώτη του μεταγραφή, στον ΠΑΟΚ Χαλκίδας, πριν έρθει η αναγνώριση του ταλέντου του.

Ο «μικρός», που έπαιζε τότε περισσότερο ως αριστερό μπακ, θαύμαζε τον Ρομπέρτο Κάρλος – σήμερα έχει πρότυπο και τον σχεδόν συνομήλικο του Γκάρεθ Μπέιλ – και βρέθηκε σύντομα με πολλά περισσότερο απ’ όσα μπορούσε να φανταστεί. Ενδεχομένως και να διαχειριστεί. Σύντομα έγινε αρχηγός στην ομάδα του και διέπρεπε στη μικτή νέων της ΕΠΣ Ευβοίας, απ’ όπου έφτασε το όνομά του στην Αθήνα. Ο Πανιώνιος, γνωστός για τα κατά καιρούς παιδομαζώματα που κάνει, απέκτησε τον «μικρό» για την κάτω των 20 ετών ομάδα του και ίσως με τον καιρό για περισσότερα πράγματα…

Η εμπειρία και η απογοήτευση!

Αυτά τα περισσότερα είναι που πολλές φορές καταστρέφουν καριέρες. Ο Νίκος Κοροβέσης θα πάει στον Πανιώνιο στα καλύτερά του, την εποχή που ο Κώστας Τσακίρης έκανε το κουμάντο στη διοίκηση, ο Έβαλντ Λίνεν – αρχικά - στην τεχνική ηγεσία και ο Αλβάρο Ρεκόμπα στο γήπεδο! «Σε μια προπόνηση μου έχει κάνει τέσσερις προσποιήσεις και δεν πέφτω, στην πέμπτη, λέω, θα σουτάρει, πέφτω για τάκλιν, αλλά απλά με άδειασε. Πολύ μεγάλος παίκτης!», διηγήθηκε αργότερα ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος θα «μπολιαστεί» με επαγγελματική νοοτροπία στη Νέα Σμύρνη και θα ζήσει την καλύτερη πλευρά του ποδοσφαίρου.

«Ο Τσακίρης είναι καλός άνθρωπος και σωστός σε όλα του. Ήταν πολύ οργανωμένα, οι εγκαταστάσεις που δουλεύαμε ήταν άρτιες, γενικά το κλίμα και οι συνθήκες πολύ καλές. Συμμετείχα δυο χρονιές, στο Πρωτάθλημα Νέων, ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα καθώς έπαιρναν μέρος πολλοί επαγγελματίες που δεν έπαιζαν στην πρώτη ομάδα, από μεγάλους συλλόγους». Μετά από δύο χρόνια έμαθε και την άλλη πλευρά του επαγγελματισμού. Εντελώς ξαφνικά ο Πανιώνιος τον άφησε ελεύθερο. Λέγεται πως αιτία ήταν μια προστριβή του εκπροσώπου του με το σύλλογο της Νέας Σμύρνης, που είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθούν όλοι οι παίκτες τους οποίους εκπροσωπούσε. «Η αλήθεια είναι πως, όταν έφυγα, κάπου απογοητεύτηκα… Είπα μέσα μου, μήπως είχα κάνει λάθος, μήπως έπρεπε να τα παρατήσω, αλλά τελικά είχα θέληση», εξήγησε ο Κοροβέσης, που εκτός από θέληση είχε και τύχη. Χρειάζεται πάντα τέτοια για να υπάρχει καριέρα.

Μπετόν… καριέρα!

Υπάρχουν στιγμές που όταν γίνονται δεν τους δίνεις καμία σημασία. Κι αργότερα έρχονται και καθορίζουν την πορεία σου. Μετά τον Πανιώνιο, ο Νίκος έψαχνε για μια ευκαιρία, χωρίς να κοιτάει ονόματα, κατηγορίας, πόλεις… Δοκιμάστηκε για μια μέρα στις αρχές του καλοκαιριού στον Παναιγιάλειο και το κλικ έγινε. Ο Δημήτρης Σπανός, τότε τεχνικός της ομάδας θα προσφέρει σανίδα σωτηρίας στον Νίκο Κοροβέση και θα αλλάξει την καριέρα του. «Είχα έρθει σε μια προπόνηση πέρσι το καλοκαίρι, για να με δει ο προπονητής ο κ. Σπανός. Του άρεσα, στη συνέχεια μου έδωσε την ευκαιρία και εγώ την άρπαξα!».

Με την ομάδα του Αιγίου θα παίξει κυρίως ως αριστερό μπακ και θα πάρει την πρώτη του εμπειρία από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Θα έχει μια γεμάτη σεζόν με 23 συμμετοχές και θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Σμύρνης, όπου θα πάρει μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι. Κι εκεί θα ξεκινήσει η… τρελή κούρσα του Νίκου Κοροβέση. Μια κούρσα που τον έφερε να παίζει άλλοτε αριστερό χαφ, άλλοτε ακόμα και «δεκάρι», μια κούρσα που τον έκανε να σκοράρει πέντε φορές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να πανηγυρίζει την άνοδο στο τέλος της σεζόν, μια κούρσα που τον έφερε εκ νέου στο προσκήνιο.

«Πιστεύω και θέλω να συνεχιστεί κι άλλο αυτό. Από τη χαρά δεν καταλαβαίνεις τίποτα την ώρα που στέλνεις την μπάλα στα δίχτυα. Δεν καταλαβαίνεις τι λες… Δηλαδή, μετά, άμα με ρωτήσεις, δεν θυμάμαι να σου πω τι έκανα. Μόνο το… τρελαίνομαι θυμάμαι!», θα απαντήσει μετά το ματς με το Ρουβά, στο οποίο θα πετύχει και τα δύο γκολ του Απόλλωνα και θα συνεχίσει τη συνήθειά του να τρέχει στο γήπεδο και να φωνάζει «τρελαίνομαι». Στη Ριζούπολη θα του κολλήσει το παρατσούκλι «μπετατζής» λόγω του χτιστού σωματότυπού, εκεί θα βάλει τα κλάματα μετά την αποβολή του στο ματς με την Προοδευτική, εκεί θα βλέπει το μέλλον του. 

«Υπέγραψα για ένα χρόνο, αλλά εννοείται πως θέλω να μείνω… Όλοι οι ποδοσφαιριστές παρακαλάνε να έρθουν στον Απόλλωνα και εγώ που είμαι εδώ δεν υπήρχε περίπτωση να μη θέλω να μείνω. Είμαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Ο Απόλλων ιδρύθηκε το 1891 στη Σμύρνη, είναι τιμή μου, έχουν παίξει τεράστιοι παίκτες. Θα μιλήσω με τη διοίκηση το καλοκαίρι και θα δούμε, εφόσον φυσικά με θέλει και η ομάδα». Ο Απόλλων τον ήθελε. Αλλά δεν ήταν ο μόνος…

Η πρόκληση του ΠΑΣ!

Όταν έγινε η μεταγραφή του, λίγοι ασχολήθηκαν να την προτάξουν. Ο ΠΑΣ λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών, έπρεπε να στραφεί σε λύσεις νεαρών ποδοσφαιριστών και ο Γιάννης Χριστόπουλος έκανε την εισήγησή του. Ο Νίκος Κοροβέσης βρέθηκε από τη Γ’ Εθνική στη Super League και σε μονοπάτια που ούτε ο ίδιος φανταζόταν ότι θα διαβεί. Ήταν κι εκείνη η ίωση που τον είχε καταβάλλει τις ημέρες που υπέγραφε το συμβόλαιό του, που λογικά δεν ήξερε πού πατούσε και πού βρισκόταν.

«Για να πω την αλήθεια, δεν το περίμενα, ότι ερχόμενος από τον Απόλλωνα Σμύρνης στον ΠΑΣ Γιάννινα, θα εξελιχθούν όλα τόσο ιδανικά για μένα και την ομάδα», θα δηλώσει στη διάρκεια της σεζόν κι ενώ το καλοκαίρι εκστασιασμένος απ’ όσα ζούσε ανυπομονούσε να πάρει μια ευκαιρία. «Ήρθα σε μια ομάδα που για μένα είναι τεράστια. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος. Αν δεν ήμουν έτοιμος, δε θα ερχόμουν. Ο στόχος μου είναι να παίξω και να κατορθώσω να παραμείνω σε αυτό το επίπεδο. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Από το καλοκαίρι που πήγα στην ομάδα πείσμωσα. Περίμενα την ευκαιρία. Στον πρώτο αγώνα πήγα καλά, ένιωσα ότι πάταγα καλά στα πόδια μου».

Το ντεμπούτο του θα έρθει την 1η Οκτωβρίου. Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα τον εμπιστευτεί για βασικό και ο Νίκος Κοροβέσης θα κερδίσει πέναλτι, το οποίο θα χάσει ο Ίλιτς, αλλά στη συνέχεια θα σκοράρει κιόλας. «Σας είχα πει ότι τα παιδιά τα πιστεύουμε, εμείς τα φέραμε στην ομάδα και να ξέρετε ότι έρχονται πολλοί ακόμα από πίσω», έλεγε μετά το ματς ο τεχνικός του ΠΑΣ, που σταδιακά θα καθιέρωνε τον 22χρονο άσο, αλλά σε διαφορετική θέση από εκείνη που είχε συνηθίσει.

«Η αλήθεια είναι πως δεν είχα παίξει ως αριστερό χαφ. Ως μπακ έπαιζα και έτσι ήρθα, αλλά τελικά η θέση του πιο προωθημένου μού πάει καλύτερα και σκοράρω. Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω όλη την πλευρά. Και ως μπακ και ως χαφ», έλεγε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που μέρα με τη μέρα γινόταν καλύτερος. Καθιερώθηκε ως βασικός, σκόραρε εφτά φορές και σύντομα άρχισε ο χορός γύρω από τον όνομά του. Τον Δεκέμβριο υπήρξε φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, κατά το Μάρτιο εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός, τον Μάιο ο Παναθηναϊκός και τον Ιούνιο ο ΠΑΟΚ. Κόντρα σε όλα αυτά, ο Κοροβέσης κρατούσε χαμηλούς τόνους και δεν έχανε το μυαλό του από τα σενάρια.

«Η δουλειά μου είναι στο γήπεδο. Θέλω να είμαι προσγειωμένος και να κάνω τη δουλειά μου καλά. Έχω 1,5 χρόνο συμβόλαιο ακόμα και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και οι οποίοι με στηρίζουν καθημερινά. Για τη μεταγραφή υπάρχουν άλλοι να αποφασίσουν», έλεγε στις αρχές και στις 9 Ιουνίου δεσμεύτηκε με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» ως το 2017. «Υπόσχομαι τόσο σε αυτούς όσο και στους φιλάθλους μας ότι θα προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι και να βοηθώ με όλες μου δυνάμεις την ομάδα μας». Η πραγματικότητά του είναι ο ΠΑΣ, αλλά είναι ακόμα μικρός και δικαιούται να ονειρεύεται. Ένα όνειρο η Εθνική ομάδα κι ένα άλλο να παίξει Champions League. Κάποτε το ήθελε με τον Απόλλωνα. Το μέλλον ίσως του επιφυλάσσει άλλη ομάδα…

απο gazzetta.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 15:38 »
Μετά την επίλυση της μικροπαρεξήγησης με τον Κοροβέση,
(δεν τίθεται θέμα μεταγραφής, είδανε φωτό και γράφανε σενάρια οι σεναριολόγοι όλοι,
υπάρχουν δηλώσεις κι ανακοινώσεις είπαμε κι επιμένουμε αμφότεροι σε αυτές)
όλα στη μικρή και όμορφη πόλη μας ξανακυλούσαν εφησυχασμένα.
Ώσπου...
-ΑΒΓΔ..  Δηλαδή κύριε απο την ΠΑΕ που μιλήσανε μαζί σου από την γκαζζέτα,
αν ο ΠΑΟΚ καταθέσει πρόταση στον Κοροβέση να πάει στον ΠΑΟΚ,
αυτός και η ΠΑΕ θα αρνηθούν κατηγορηματικα?
-Β έως Γ. Γιατί να μη αρνηθεί ΑΒΓΔ.., ποιός είναι ο ΠΑΟΚ δηλαδή, ο "πάρτα όλα";
Αν δεν θέλει να τον δώσει ο ΠΑΣ. Αν θέλει, τότε πάσο. Αλλά αν δεν θέλει ο ΠΑΣ
 να τον παραχωρήσει, μπορεί ο ΠΑΟΚ να τον πάρει με το ζόρι;
-ΑΒΓΔ.. θα θέλει ο ΠΑΣ....
-Β έως Γ. Τότε ουδέν σχόλιον! Με τη λογική αυτή ας δώσει και τους υπολοιπους
για να τελειώνουμε. Αλλά δεν είναι έτσι, πιστεύω ότι δεν θα ξεπουλήσουν την ομάδα
-ΑΒΓΔ.. γιατί εσύ έχεις καταλάβει κάτι άλλο?
(παρεμβολές, θόρυβος, ένα-δύο, ένα-δύο, συντονισμός)
-2Γ. Αν ο Σαββίδης έχει 500 ας τον πάρει. Με 200 και 2-3 δανεικούς ας πάει να πάρει άλλον.

Και η ζωή συνέχισε να κυλάει εφησυχασμένα.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #109 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 21:53 »
Παράθεση
Τρίτη, 25 Ιούνιος 2013 20:47
Αν και δεν επιβεβαιώνονται επισήμως από τις δύο ομάδες, έχουν γίνει επαφές το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στους επιτελείς του ΠΑΟΚ και τους εκπροσώπους του ΠΑΣ για τον Νίκο Κοροβέση. Ο νεαρός μέσος που έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με την ομάδα των Ιωαννίνων έχει μπει στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τον Γιώργο Χριστοβασίλη, τον πρόεδρο του ΠΑΣ, έλεγαν χθες ότι είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Τα πάντα είναι θέμα διαπραγμάτευσης λοιπόν. Όσο για τον ίδιο τον παίκτη, τηρεί σιγή ιχθύος και περιμένει τις εξελίξεις.
sport103.gr

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Κυρ 30 Ιούν 2013 08:31 »
Ο  Νίκος Κοροβέσης είναι από τους νεαρούς που ξεχώρισαν την σεζόν που ολοκληρώθηκε και είναι γνωστή η πολιτκή να θέλει να επενδύσει στους Ελληνες παίκτες.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά ακόμη δεν έχει γίνει διαπραγμάτευση σε βάθος, της πλευράς του με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου".

Αυτό γιατί πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι διοικήσεις των δύο ΠΑΕ έχουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, ο παίκτης είναι σταντ μπάι και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά θετικά ή αρνητικά μέσα στο επόμενο τριήμερο.
sport24

Υ.Γ.
Ας ελπισουμε να τελειωσει το θεμα θετικα για τον Π.Α.Σ. ειτε με την παραμονη του παιχτη στην ομαδα, ειτε οικονομικα στα νουμερα που πρεπει. ΟΧΙ ξεπουλημα !!!
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Κυρ 30 Ιούν 2013 10:25 »

Υ.Γ.
Ας ελπισουμε να τελειωσει το θεμα θετικα για τον Π.Α.Σ. ειτε με την παραμονη του παιχτη στην ομαδα, ειτε οικονομικα στα νουμερα που πρεπει. ΟΧΙ ξεπουλημα !!!

Ο Ιβάν πληρώνει, σκορπάει ... για παίκτες δεν γνωρίζω.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #112 στις: Τετ 24 Ιούλ 2013 13:07 »
aek1924.gr
Παράθεση
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 11:07

Κοροβέσης με τον ίδιο τρόπο

Συντάκτης:  Βαγγέλης Κατσαΐτης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΕΚ1924.gr, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζεται για «αλά-Μάνταλο» κόλπο με την περίπτωση του 22χρονου άσου Νίκου Κοροβέση, ο οποίος έκανε σούπερ σεζόν με 31 ματς και 7 γκολ. Αρέσει εξίσου και ο στόπερ Κολοβέτσιος!

Η κατάσταση άλλαξε, το παρελθόν πλέον διαγράφηκε και το παρόν του Δικεφάλου βαδίζει στα χνάρια της πραγματικής ΑΕΚ, της πρωταγωνίστριας ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε αυτό στοχεύει, να οικοδομήσει μια μεγάλη ομάδα η οποία θα βασίζεται σε ταλαντούχους Έλληνες και για αυτό, πέραν της φετινής χρονιάς (λόγω Γ'), προχωράει σε κινήσεις τύπου Μάνταλου ο οποίος από του χρόνου θα αποτελέσει βασικό μέλος της ομάδας.

Όπως φαίνεται αυτή δεν θα είναι η μοναδική κίνηση για το μέλλον, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του AEK1924.gr στο μυαλό του ισχυρού άνδρα βρίσκεται ο χαφ-εξτρέμ (αλλά και μπακ-χαφ) του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Κοροβέσης.

Φυσικά, εννοείται ότι ο παίκτης έχει περάσει από το μικροσκόπιο του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Ντούσαν Μπάγεβιτς (όπως αρκετοί ακόμα Έλληνες ποδοσφαιριστές) και εξυπακούεται ότι τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του "Τίγρη" αφού έχει το ΟΚ από τους πλέον υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν αποκλείεται να περάσουν αρκετές ημέρες προκειμένου να γίνει η τελική κίνηση, ωστόσο το σκεπτικό είναι να αποκτηθεί με την προοπτική να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας από την ερχόμενη σεζόν (2014/15), όπως ο Μάνταλος!

Εκτός από τον Κοροβέση, στο στόχαστρο της Ένωσης είναι και ο στόπερ των Ιωαννίνων Δημήτρης Κολοβέτσιος ο οποίος επίσης πραγματοποίησε πέρυσι μία εντυπωσιακή σεζόν στη Σούπερ Λίγκα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 11:14

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Τετ 24 Ιούλ 2013 13:50 »
Δηλαδη οποιος παιχτης του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα πραγματοποιει σουπερ και εντυπωσιακη σεζον στην Super League θα φευγει και θα πηγαινει στην Γ εθνικη κατηγορια ???? 
συμφωνα παντα με το aek1924.gr  8)  :P
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Τετ 24 Ιούλ 2013 13:56 »
Για από του χρόνου που ελπίζουν να είναι Β. Αυτό κάναν με τον Μάνταλο της Ξάνθης. Τον καπάρωσαν, θα μείνει φέτος Ξάνθη και μετά ΑΕΚ στην Β. Αυτό καταλαβαίνω και για τους δικούς μας να λέει παραπάνω.

Πάντως κι επειδή είμαστε πολύ δραστήριοι στα αριστερά χαφ και τα σεντερ μπακ φέτος, νέες μεταγραφές, ανανεώσεις, δοκιμές,  λογικά ο σχεδιασμός λέει ότι κάποια στιγμή, λίγο αργότερα, Δεκέμβρη, το άλλο καλοκαίρι, Κοροβέσης-Κολοβέτσιος...
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Τετ 24 Ιούλ 2013 14:02 »
Καλά βολευτείτε και με τον μάνταλο τώρα χανούμια. Το παιδί θα παίζει ευρώπη του χρόνου πιά κούλα και πια β εθνικη του λέτε τώρα...
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Τετ 24 Ιούλ 2013 15:27 »
Κουλα εκει εκει στη Γ ΕΘΝΙΚΗ.... :flag:

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Τετ 24 Ιούλ 2013 18:28 »
Καλά βολευτείτε και με τον μάνταλο τώρα χανούμια. Το παιδί θα παίζει ευρώπη του χρόνου πιά κούλα και πια β εθνικη του λέτε τώρα...

Καλά όσο για το ότι θα παίζει ευρώπη του χρόνου μην είσαι κ τόσο σίγουρος!!!! ;)
γιατί ακόμα κ να βγούμε ευρώπη θα μας την κόψει ο χοντρός με την αδειοδότηση
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Τετ 24 Ιούλ 2013 19:31 »
Πείτε στα χανούμια να ξυπνήσουν! Αυτοί τρώνε χοντρό δούλεμα! Πρώτη φορά βλέπω φιλάθλους ιστορικής ομάδας όπως είναι η αεκ να χαίροντε που η ομάδα τους έπεσε στην ερασιτεχνική και όχι μόνο αυτό αλλά να τρώνε και οτι παπαριά τους σερβίρουν!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Αποσυνδεδεμένος notis

• Full Member
  • Ο κίνδυνος έρχεται ταχύτερα όταν περιφρονείται
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Τετ 24 Ιούλ 2013 19:37 »
Αυτό το κόλπο δεν είναι κόλπο <<αλα Μανταλο>> είναι κόλπο <<αλα Μπανταλό>>.Ο Κοροβέσης είναι έξυπνος ανθρωπος δεν είναι Μπανταλός.Τέλος.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΘΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #120 στις: Δευ 29 Ιούλ 2013 10:21 »
Παράθεση
Τον ήθελαν ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και πάει ΑΕΚ!

Ο Μάνταλος δεν είναι η μοναδική "βόμβα" της ΑΕΚ, καθώς και άλλος πρωτοσακλάτος νεαρός παίκτης που πρωταγωνίστησε στη Σούπερ Λιγκ πέρυσι, αποτελεί τον διακαή πόθο του Μελισσανίδη!

Ο "Sportdog Penalty" σας το λέει από τώρα και... ευθύνη δεν φέρει! Η απόκτηση του Μάνταλου από την Ξάνθη ήταν απλά η πρώτη κίνηση του Μελισσανίδη για την ενίσχυση της ΑΕΚ με νεαρούς και φερέλπιδες Έλληνες!

Ξέρετε τι έπιασαν οι... αυτάρες του σκύλου;;

Πρώην συνεργάτης του Χριστοβασίλη στον ΠΑΣ Γιάννινα και με άκρες εσχάτως στην νέα ΑΕΚ, διαρρέει πως ο Νίκος Κοροβέσης θα είναι ο...Μάνταλος Νο 2 του "Τίγρη"!!

Καλά διαβάσατε!!

Ο νεαρός άσος που το όνομα του έπαιξε πολύ και για τον ΠΑΟΚ επί Δώνη, αλλά και για τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια, αναμένεται να είναι το επόμενο χτύπημα της ΑΕΚ που θα τρελάνει κόσμο!

Αναμείνατε...
http://www.sportdog.gr/article/182531/ton-ithelan-paok-panathinaikos-kai-paei-aek

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #121 στις: Δευ 29 Ιούλ 2013 13:25 »
Παράθεση
Επαφές για Κοροβέση ο «τίγρης»!

Για την απόκτηση του Νίκου Κοροβέση από τον ΠΑΣ Γιάννενα φέρεται να ενδιαφέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής της «Ένωσης», Δημήτρης Μελισσανίδης, έχει ξεκινήσει επαφές με άνθρωπο που είναι κοντά στον πρόεδρο του «Άγιαξ της Ηπείρου», Γιώργου Χριστοβασίλη.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο «Δικέφαλος» να κάνει άλλη μία μετεγγραφή-«βόμβα», μετά από εκείνη του Πέτρου Μάνταλου.
http://www.balleto.gr/epafes-gia-korobesi-o-tigris.html

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Δευ 29 Ιούλ 2013 14:06 »
Ο Κοροβέσης ανανεωσε για 3 χρονια.
Αν παρει η Ομάδα την ρήτρα 300 χιλ.  ;) ;) και θελει κι ο παικτης,  ;) ας παει την Γ εθνική!!

Τα υπολοιπα ειναι για τον Iron Maiden που τρωει ο,τι του σερβίρουν....

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #123 στις: Τρι 30 Ιούλ 2013 12:32 »
Παράθεση
Ο «ΤΙΓΡΗΣ» ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Φουλάρει για τον Κοροβέση η ΑΕΚ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΑΠΠΑ

Το... παιδομάζωμα του Δημήτρη Μελισσανίδη με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα δημιουργήσουν μία ΑΕΚ έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στη Super League έχει, ήδη, ξεκινήσει και θα έχει συνέχεια.

Μετά την απόκτηση του Σπύρου Μάνταλου από την Ξάνθη, ο «τίγρης» έχει ρίξει τα πλοκάμια του σε τρεις ακόμα βαρβάτες περιπτώσεις παικτών προκειμένου να δώσει συνέχεια στα μεταγραφικά «μπαμ» και να κάνει την ΑΕΚ δυνατή όπως παλιά. Επόμενός του στόχος είναι ο Νίκος Κοροβέσης και σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Μελισσανίδης έχει επικοινωνήσει ο ίδιος με τον Γιώργο Χριστοβασίλη προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του για την πώληση του νεαρού μεσοεπιθετικού. Οι πρώτες επαφές είναι θετικές, με την πρόταση του «τίγρη» να έχει ικανοποιήσει σε πρώτο βαθμό τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα. Η συμφωνία είναι με στυλ... Μάνταλου και αφορά την έλευση του Κοροβέση στην ΑΕΚ από την επόμενη σεζόν, όταν δηλαδή η ομάδα ανέβει στη Football League.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής απασχόλησε τον ΠΑΟΚ και πρόσφατα τον Παναθηναϊκό, χωρίς, όμως να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό κομμάτι με κάποια από τις δύο ομάδες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2017, αλλά θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να μείνει μέχρι τότε στον σύλλογο των Ιωαννίνων. Ειδικότερα αν συνεχίσει να πραγματοποιεί τόσο καλές εμφανίσεις και τη φετινή περίοδο με τη φανέλα του ΠΑΣ.

Ο Κοροβέσης πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στη Super League με 31 συμμετοχές και επτά τέρματα. Πρώτη του παρουσία ήταν στον Παναιγιάλειο την περίοδο 2010-11 με 21 συμμετοχές. Την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για τον Απόλλωνα Σμύρνης, έπαιξε σε 19 αγώνες και σκόραρε τέσσερις φορές. Οσον αφορά το ποσό που θα χρειαστεί να ξοδέψει η Ενωση για να τον αποκτήσει, αυτό δεν θα ξεπερνάει τις 250.000 ευρώ.

Τέλος, όσον αφορά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, από την ΑΕΚ δεν τον έχει πλησιάσει επίσημα ακόμα κανένας άνθρωπος. Πριν από μερικές ημέρες, πάντως, ο Κοροβέσης ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της Ενωσης και σίγουρα δεν έκρυψε τη χαρά του, αφού το δέλεαρ της προοπτικής να αγωνιστεί στην Ενωση της νέας εποχής είναι πολύ μεγάλο.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=129451514

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Τρι 30 Ιούλ 2013 14:35 »
λοιπόν πως την έχουν δει έτσι δαύτοι δεν το καταλαβαίνω

Α) ο ποδοσφαιριστής εξαργύρωσε την πολύ καλή του περσινή εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας μας με την 3ετή ανανέωση του συμβολαίου του!

Β) έχει ρήτρα αποδεύσμευσης

Γ) προοπτική μετά από ανάλογη εμφάνιση και φέτος για πώληση με σοβαρά ανταλλάγματα...

τώρα πως περιμένουν ότι δε θα μείνει ένας παίκτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο, πως περιμένουν ότι θα δαπανήσει η κούλα λιγότερα από τη ρήτρα, πως το φαντάζονται δλδ οτι θα κάνει αναλογη σεζόν ο παίκτης θα έρθει μια πρόταση από εξωτερικό ασ πούμε για περισσότερα χρήματα αλλά θα καταλήξει στην κούλα της νέας εποχής στη β-γ λιγκ δεν το αντιλαμβάνομαι...

εκτός κι αν τα δημοσιεύματα απευθύνονται αποκλειστικά σε τύπους like iron maiden κλπ...
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"