Το θεμα ειναι οτι φετος ,για να σωθεις ,δεν χρειαζοταν να εισαι ''βρομικος''
Οι ανταγωνιστες μας,μονο που δεν παρακαλανε να πεσουνε αυτοι ,στη θεση μας,βαση των αποτελεσματων και τη δυναμικη τους......
Δεν κατηγορησε κανεις το μεγαλομετοχο για αφανεια και ''βρομια'',,,αλλα για λαθη περα απο το φυσιολογικο....
Τωρα ,λεει,μετανιωσε για Αγγελη κλπ.Ο ανθρωπος ειναι εκτος τοπου και χρονου.....ΤΩΡΑ καταλαβε οτι οι συνεργατες του ,τον δουλευαν?
Αν ο Χριστομπιλ αλλαξει τακτικη 180 μοιρες ,εγω θα ειμαι μαζι του και στη Β εθνικη......Αλλα να ζητησει και μια συγνωμη απο εμας.....,κι εμεις θα του ανταποδωσουμε.Οσοι δουλευουν κανουν λαθη,,,αλλα αν δεν διορθωνεις τα λαθη σου,,,,τοτε δικαιως δεχεσαι τα πυρα του λαου
Επισης,καποιοι συνταυροι εδω μεσα,οταν κανουμε θεμα για αλλαγη μεγαλομετοχου,επιχειραματολογουν συνεχεια με το στυλ ''δηλ τι θελετε?Τον Ψωμιαδη η' τον Μητροπουλο?''
Δηλ. για να καταλαβω.Σε ολοκληρη Ελλαδα μονο αυτα τα λαμογια υπαρχουν?Και μην αναφερετε συνεχεια τα προσωπα που αναμειχθηκαν τη δεκαετια 90 και αρχες 2000.Αφου τοτε η ΠΑΕ ηταν καταχρεωμενη ,πως ηταν δυνατον να προσελκυσει σοβαρους επιχειρηματιες?Τωρα υποτιθεται ειμαστε ομαδα χωρις χρεη,στην Α εθνικη,5000 διαρκειας,και παιχτες βγαλμενους απο τα σπλαχνα της ομαδας........Αυτο δεν ειναι αρκετο να προσελκυσεις σοβαρους επιχειρηματιες?6η δυναμη στην Ελλαδα ειμαστε.....Ας μη λεμε κι εμεις ''μετα τον Χριστοβασ. το χαος'' οπως ελεγαν καποιοι ''μετα τον Κουγια το χαος''
Αλλα ολα αυτα,εφοσον ο Χριστοβασιλης πει ''δεν μπορω αλλο''.
υγ.Καποιοι αναφερουν τον Καημενακη σαν λαμογιο ,και λενε ''ειδατε πως καταντησε την Τριπολη''.........Αληθεια,πως καταντησε την Τριπολη?Παιχταραδες δεν εφερνε?Ευρωπη δεν χτυπαγε?Αυτος εφταιγε που εκει ειναι 3 και ο κουκος?Οσον αφορα το προσωπο Καυμενακη δεν τον ξερω καθολου.......Αλλα μερικοι που τον κατηγορειτε οτι ειναι ετσι και αλλιως ,και οτι κανει ξεπλυμα κλπ,που το στηριζετε αυτο?Ξερετε κατι που δεν ξερουμε οι υπολοιποι?(δεν το ρωταω ειρωνικα...)
υγ2.Οσον αφορα το θεμα γηπεδου....,ας φτιαξουμε πρωτα αυτο το κοτετσι που εχουμε και μετα να μιλαμε για αλλες επενδυσεις...Αν δεν συγκινεισαι να προστατεψεις την περιουσια σου (παιχτες) πανω απ ολα ,τι να λεμε τωρα?Αν δεν βαζει λεφτα για να καλυτερεψει και τα βοηθητικα,τι περιμενουμε?Να μας φτιαξει γηπεδο τυπου Καραισκακη?Σαν φιασκο μου κανει εμενα...