Mitsel θεωρώ μπορούμε να κάνουμε διάλογο, με απόψεις χωρίς ταρζανιές.
Περιμένω και την απαντησή σου.
Επίσης δεν είναι προσωπική διαφορά με σένα....απλά έχω αντίθετη άποψη.
το να έχεις καθαρό Πρόεδρο στην Ελλάδα, δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση.
Δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αυτό.
Τον θεωρώ όμως τεράστιο κεφάλαιο και ίσως τη μοναδική χρυσή ευκαιρία να μπορέσει ο ΠΑΣ να γίνει σιγά - σιγά ένα απόλυτα υγιές σωματείο με δικό του γήπεδο.
Την μοναδική ευκαιρία;;;; Μπά, έτσι λέγαμε και για τους προηγούμενους προέδρους.
Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος, μέχρι τώρα δεν δείχνει κάτι τέτοιο.
Η κριτική πάντα είναι καλοδεχούμενη όταν γίνεται για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Το να απαξιώνουμε όμως έναν άνθρωπο, που έχει κάνει όντως λάθη, είναι απαράδεκτο.
Οταν κάποιος είναι καλός, είναι σωστός το λέμε για να του πούμε μπράβο.
Το να βλέπουμε τα πάντα θετικά σε κάποιον, μα τα πάντα, και ουδέν μεμτό... τότε κάτι δεν πάει καλά.
Δεν απαξιώνω κανέναν άνθρωπο....λέω τα γεγονότα όπως έχουν και είναι παραδεκτό.
-Έβαλε το χέρι στην τσέπη το καλοκαίρι και πήρε ένα κάρο παίχτες, οι περισσότεροι με περγαμηνές.
Οπως φαίνεται έγιναν λάθος επιλογές...και στο κάτω κάτω...σουπερλιγκ είναι κάποιους παίκτες - και όχι καραβάνια παικτών- πρέπει να πάρεις. Δεν είναι κάτι το παραπάνω, είναι το φυσιολογικό.
-Το Δεκέμβρη όταν είδε ότι το πράγμα στραβώνει πήρε κι άλλους ( Ο Σίσιτς έκανε τη διαφορά με το που ήρθε)
Επιθετικό δεν πήρε...και με τον προπονητή που πήρε....δεν παίζουν φαίνεται να υπολογίζονται οι άλλες 2 μεταγραφές.
-Δεν ασχολείται με τα εντός των αποδυτηρίων και τα αγωνιστικά, έχοντας αντιληφθεί ότι επιχειρηματίας είναι και όχι προπονητής.
Μακάρι να είναι έτσι, δεν γνωρίζω πως είναι....οπότε να πάρουν πόδι οσοι ευθύνονται για την κατάσταση στα αποδυτήρια και στα αγωνιστικά.
-Με λίγα λόγια είναι πραγματικός ΚΥΡΙΟΣ.
'
Προσωπικά δεν τον ξέρω.
Σε ότι έχει να κάνει με τον ΠΑΣ....κύριο δεν θα τον έλεγα....
επιχειρηματία που με κάθε τρόπο προσπαθεί να κέρδίσει περισσότερα θα τον έλεγα.
Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ όμως παράσημο για τον ίδιο είναι οι δηλώσεις των παικτών που έχουν αποκτηθεί αφού ΟΛΟΙ λένε ότι τους κέρδισε ο Πρόεδρος με τη συμπεριφόρά του. Αυτό αλήθεια, δεν το βλέπει και δεν το εκτιμά κανείς;
Βασικά αυτές τις δηλώσεις τις ακούμε χρόνια τώρα όχι μόνο στον ΠΑΣ, αλλά και σε άλλες ομάδες.
Ολες ίδιες είναι πάνω κάτω :
"Με κέρδισε ο πρόεδρος με τη συμπεριφορά του ,
Ηρθα σε ομάδα με κόσμο, κάτι που δεν έχουν άλλες ομάδες
Ο ΠΑΣ είναι ομάδα που αξίζει να είναι στη σουπερλίγκ" κλπ κλπ
Θέλω να πώ....έχεις πάει από την αντίθετη ακριβώς πλευρά....από αυτούς που ισχυρίζεσαι ότι δεν βλέπουν κανένα θετικό και κατακρίνουν. Θεωρώ ότι κάνεις λάθος.