Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

0-2
22 (33.3%)
0-1
7 (10.6%)
1-3
11 (16.7%)
1-2
10 (15.2%)
0-0
1 (1.5%)
1-1
8 (12.1%)
2-2
1 (1.5%)
2-0
2 (3%)
2-1
1 (1.5%)
1-0
0 (0%)
άλλο ?
3 (4.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 66

Η ψηφοφορία έληξε: Δευ 03 Δεκ 2012 10:25

Αποστολέας Θέμα: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 40915 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #25 στις: Δευ 26 Νοέ 2012 14:09 »
Υπαρχουν κάποια δεδομένα..

1. Ο ΠΑΣ τόυτη την ώρα είναι καλύτερη ομάδα απο την ΑΕΚ (όπως πιθανον και οι περισσότερες ομαδες του πρωταθλήματος, γι' αυτο και βρίσκεται στην τελευταία θέση)
2. Ο ΠΑΣ εδειξε πως μπορει να ξεπερασει την ιστορία του σπάζοντας αρνητικές παραδόσεις κι απο την αλλη η ΑΕΚ δεν έχει δείξει πως μπορει η φανέλα της να δώσει βαθμούς απο μονη της.
3. Η ΑΕΚ το θέλει ή πρεπει να το θελει περισσότερο το παιχνίδι.Μοιαζει να είναι παιχνιδι ορόσημο για παιχτες, προπονητές και διοικηση.
Απο εδώ και πέρα δεν μπορουν να αφήσουν να περάσει ουτε ενα λεπτό
γιατι πολύ απλά δεν υπάρχει αυριο για να κερδισει καπου αλλου.
Υπάρχει το σήμερα και ΜΟΝΟ που θα κρινει το αυριο, μια ιστορική καμπή για την ιστορία της ΑΕΚ.

Ως φιλαθλος του ΠΑΣ, θα το ήθελα παρα πολυ σε αυτήν την κρισιμη καμπή
να ριχναμε μια γερή σπρωξιά.
Οι παλαιότεροι δεν θα ξεχασουν το Αργος και οι νεότεροι την ΑΕΚ του Γκεραρντ
που συμμετείχε στο οργανωμενο σχεδιο το 2001.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 26 Νοέ 2012 18:48 »
Στο 3,75  το διπλο, ευκαιρία νομιζω...

Αποσυνδεδεμένος Pappas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 26 Νοέ 2012 18:52 »
πάρα πολύ μεγάλη.....!!!

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 26 Νοέ 2012 21:04 »

Αν και εκτός θέματος, γνωρίζει κανείς ποιες στοιχηματικές εταιρείες θα εξακολουθήσουν να παρέχουν υπηρεσίες στην Ελλάδα και μετά τις 05/12/2012????

Άκουγα ΕΡΑΣΠΟΡ το μεσημέρι και ένας τύπος έλεγε ότι μετά την ημερομηνία αυτή κάποιες ιντερνετικές εταιρείες, που δεν θα αποδεχτούν τις νέες ρυθμίσεις και επιβολές φόρων από το Ελληνικό κράτος, θα αποσυρθούν και δεν θα δέχονται στοιχηματισμό από Έλληνες παίκτες. Οι λογαριασμοί των παικτών θα διατηρηθούν, τα ποσά τους θα εξακολουθήσουν να φαίνονται εκεί, αλλά (πιθανώς) να μην μπορούν να ζητήσουν την επιστροφή τους στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 26 Νοέ 2012 21:10 »
Νομίζω ζητάνε ήδη να πάρει όποιος έχει λεφτά πριν τις 3/12.

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δευ 26 Νοέ 2012 22:22 »

Αν και εκτός θέματος, γνωρίζει κανείς ποιες στοιχηματικές εταιρείες θα εξακολουθήσουν να παρέχουν υπηρεσίες στην Ελλάδα και μετά τις 05/12/2012????

Άκουγα ΕΡΑΣΠΟΡ το μεσημέρι και ένας τύπος έλεγε ότι μετά την ημερομηνία αυτή κάποιες ιντερνετικές εταιρείες, που δεν θα αποδεχτούν τις νέες ρυθμίσεις και επιβολές φόρων από το Ελληνικό κράτος, θα αποσυρθούν και δεν θα δέχονται στοιχηματισμό από Έλληνες παίκτες. Οι λογαριασμοί των παικτών θα διατηρηθούν, τα ποσά τους θα εξακολουθήσουν να φαίνονται εκεί, αλλά (πιθανώς) να μην μπορούν να ζητήσουν την επιστροφή τους στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

μεχρι τωρα απο οτι ακουσα η μονη στοιχηματικη εταιρια που θα εξακολουθησει με το νεο φορολογικο καθεστως ειναι sportingbet ....ολα γινονται για να σωθουν τα λιμα του οπαπ

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δευ 26 Νοέ 2012 22:25 »
Ζητησαμε εισιτηρια για το ματς ?    :pas: :pas: :pas:
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τρι 27 Νοέ 2012 01:40 »
Λοιπόν..

Πάρτε το χαμπάρι όλοι, αυτός ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ είναι το κάτι άλλο.
Έχει βάλει υποσυνείδητα άλλους στόχους, διαφορετικούς από ότι έχουμε μάθει 30 χρόνια τώρα.
Παραμονή και μαλακίες!Αί στο διάολο! 30 χρόνια τα ίδια. Η ίδια κλαψο μ##$% αση, η ίδια ηττοπάθεια, η ίδια η μιζέρια κάθε χρόνο. Κατάντησε αυτή την ομάδα να είναι κομπλεξική. 30 χρόνια!
Τόσο κόμπλεξ να πούμε, που είμαστε 18 βαθμούς 3 αγων πριν το πρώτο γύρο, και μιλάμε ακόμα για παραμονή, και  σεμνά και ταπεινά, και παράγκα έχω, και ALPHA DIGITAL, και να, ξέρεις, η αεκ τώρα μεγάλη ομάδα και ένα Χ καλό είναι, κτλ κτλ. Για τόσο κόμπλεξ λέμε.
Ε οχι ρε πούστη μου, παίζουμε με τον τελευταίο και πάμε φυσιολογικά να πάρουμε το διπλό!! Και όχι μόνο το διπλό, αλλά θα αναγκάσουμε και τους αντίπαλους φιλάθλους να μας χειροκροτήσει για τη μπαλάρα που είδαν!!!!! Αυτή είναι νοοτροπία AJAX της Ηπείρου!!

Ο κόσμος αυτά θέλει και έτσι θα γυρίσει στο γήπεδο. Αυτή η ομάδα, του Χριστόπουλου, να μας αλλάξει πλέον νοοτροπία. ΜΠΟΡΕΙ !!

Μεγαλώσαμε κάπως, μαθαίνοντας στα δύσκολα, μαθαίνοντας να θέλουμε πολλά και να περιμένουμε λίγα, μαθαίνοντας να διαχειριζόμαστε άγχη , δυσκολίες, αντιμετωπίζοντας την ομάδα μας και το μέλλον της ρεαλιστικά και ψιλοαπαισιόδοξα.

Πρώτη φορά στη ζωή μου (η προηγούμενη ήταν όταν φόραγα πάνες) βλέπω την ομάδα μου να νικάει 3 φορές σερί. Αφήστε μας κι αφήστε τους εαυτούς σας να κάνουν όνειρα. Να βλέπουν και να ζητάνε 5 νίκες σε 22 μέρες (Ξάνθη, Αρης, οφη, Σέρρας, Αεκ) ή 6 σε 27 μέρες, να βάζουν στοιχήματα για εκδρομή στα Χανιά αν κλείσει ο πρώτος γύρος με μόνο νίκες, να ψάχνουν τα γήπεδα της West Brom και της Ροζενμποργκ (Στάδιο Λέρκενταλ, 3.500 περίπου χιλιόμετρα, γύρω στις 42 ώρες, προτεινόμενες διανυκτερεύσεις σε Πράγα, Κοπεγχάγη, Τροντχάημ, Βερολίνο) για εκδρομές το καλοκαίρι, και γενικώς να κάνουν όνειρα.

Μιλάω, και μέχρι αποδείξεως του εναντίου, θα μιλάω με τον τσιόκο σηκωμένο.

Γιατί μπορώ, γιατί το δικαιούμαι, γιατί είμαι έκτος κι έχω την καλύτερη ίσως φόρμα του πρωταθλήματος.

Γιατί είμαι μαθημένος στις προσγειώσεις κι αν στραβώσει θα το διαχειριστώ.  Γιατί τόσα χρόνια διαχειρίζομαι στεναχώριες και ξέρω. Τη χαρά μου και την καύλα μου δε θα τη διαχειριστώ. Θα βγάλω γλώσσα και θα γίνω τελείως γραφικός. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ.

Και, κυρίως, γιατί μπορεί η ομάδα μου.

Εύχομαι ολόψυχα στην συναισθηματικά φορτισμένη, πλην όμως σιχαμένη, ομάδα της ΑΕΚ, το πιστοποιητικό θα νάτου της να φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Τόμας ΝτεΒινσέντι, του Μπράνα Ίλιτς, του Φώτη Γεωργίου ή όποιου άλλου πάρει σβάρα αυτή την ομάδα γειτονιάς-σχολείου που φοράει την κιτρινιάρικη φανέλα. Κανένα έλεος. ΔΙΠΛΟ ΔΙΠΛΟ ΔΙΠΛΟ.

Υ.Γ. Το πως διαχειριζόμαστε εμείς την ευφορία των συνεχόμενων νικών δεν έχει να κάνει με το πως πρέπει να το διαχειρίζονται οι παίκτες. Υπάρχει προπονητής.

Υ.Γ.2 : Το ματς με τα Σέρρας είναι ΠΟΛΥ πιο σημαντικό από το ματς στο ΟΑΚΑ. ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ....
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 27 Νοέ 2012 03:00 »
    Πόσα χρόνια έχει να πάρει ο  :pas: διπλό σε επίπεδο πρώτης εθνικής στην Αθήνα? Έχει 3 ευκαιρίες για να το κάνει ακόμα.

Κωδικός σπάστε τη παράδοση

>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 27 Νοέ 2012 03:46 »
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

Τα όνειρα δε μας τα έχουν φορολογήσει ακόμα και θα κάνουμε όσα γουστάρουμε γιατί αυτή η ομάδα μας το επιτρέπει. Κι αν στραβώσει, δεν τρέχει μια. Είχαμε και χειρότερα, θα το διαχειριστούμε ξανά.

Αν σου κάτσει δηλαδή; γιατί λοιπόν να στενοχωριέσαι από τώρα για κάτι που πιθανόν δε θα κάτσει; Ηπειρώτης είσαι (θα μου πεις) και σαν τέτοιος, γεννιέσαι με μια έμφυτη μελαγχολία που δε σ' αφήνει να χαρείς τη στιγμή. Ε, φρόντισε να το αποβάλλεις!

Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι στα μέτρα μας, περισσότερο απ' ότι το επόμενο στην Κέρκυρα, με βάση τα όσα έχω δει ως τώρα απ' τις ομάδες. Αν οι παίχτες μας δουν το παιχνίδι με τη σοβαρότητα που είδαν όλα τα προηγούμενα, μόνο από ατυχία ή φαλτσοσφύριγμα δε θα φύγουμε με τους 3 βαθμούς από εκεί. Η Αεκ έχει κανονικό προπονητή που στην παρούσα φάση δεν μπορεί να κάνει και πολλά, παρά μόνο να ρισκάρει. Από τη μεριά μας, οφείλουμε να δούμε το 0-4 στη Βέροια και να θεωρήσουμε ως βέβαιο οτι το κέντρο μας στην καλή του μέρα είναι ικανό να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να κατέβει με αξιώσεις στην περιοχή. Από την άλλη μεριά, με πολλή υπομονή στο παιχνίδι μας, η επιθετική γραμμή έχει την ποιότητα να σκοράρει απέναντι σ' αυτή την Αεκ.

Ρίχνοντας μια ματιά στο πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών, έχω να πω οτι σε περίπτωση νίκης τη 13η μέρα, θα κατουρηθούμε απ' τη χαρά μας στο τέλος του α' γύρου. Εδώ είμαστε! Άσε που (και παρά το δευτεριάτικο ματς με την κοβε) σε 2 εντός έδρας παιχνίδια από τώρα, θα έχουμε κάνει τις νίκες levi's (501) και θα έχουμε ξεπεράσει σε εισιτήρια μπακάλη και πανόπουλο (ο σχετικός πίνακας μου είναι βραχνάς).

Παράθεση
Κωδικός σπάστε τη παράδοση

Στο συγκεκριμένο ματς, ο κωδικός είναι ένας:

ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΑΕΚ
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τρι 27 Νοέ 2012 08:28 »
Kύπελο: 29/11 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανσερραϊκός 19/12
Πρωτάθλημα: Κέρκυρα ε  08/12 - Παόκ μ 17/12 - Πλατανιάς 22/12

Kύπελο:12/12 Καβάλα- ΑΕΚ 20/12
Πρωτάθλημα: Πανθρακικός ε 10/12 - Ατρόμητος μ 16/12
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τρι 27 Νοέ 2012 08:49 »
Διπλό σωτηρίας. Με 21 βαθμους ρε παιδιά στης 13 αγωνιστική η Μονή πιθανότητα να πέσεις είναι να μην πάρεις τρεις-τέσσερις νίκες στον δεύτερο γύρο και μια δυο ισοπαλίες. Είπαμε να είμαστε συγκροτημενοι όχι μιζεροι. Αλλα και διπλο για Ευρώπη. Θελουμε ήττα πανιωνιου και χιναρι τουλάχιστον αστέρα και σπανου και μπαίνουμε 4οι με μικρή διάφορα απο το τριτο. Τα ονειρα μας γίνονται πραγματικότητα. Ξυπνηστε μερικοί και ελάτε στο γήπεδο, αυτα περιμέναμε τόσα χρόνια  :mono:
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #37 στις: Τρι 27 Νοέ 2012 10:25 »
H Γατα γραφει οτι και αλλος παιχτης ακολουθει τα χναρια του Πατσατζογλου .... ποιος να ειναι αραγε ?
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 27 Νοέ 2012 10:31 »
ε το τζανη λογικα..
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τρι 27 Νοέ 2012 11:16 »

Ευκαιρία και για τους 2 ::)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τρι 27 Νοέ 2012 14:36 »
Πανσερραϊκός 19/12

Αλλαξε. Μαλλον 23

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τρι 27 Νοέ 2012 14:54 »
Παράθεση
H Γατα γραφει οτι και αλλος παιχτης ακολουθει τα χναρια του Πατσατζογλου .... ποιος να ειναι αραγε ?

Τον Παντο μάλλον εννοεί επειδη είχε συνάντηση λέει με τον Χριστοβασιλη
για οικονομικής φύσεως θέματα.Μουφα της Γάτας.

Ρε σεις,μιλαμε για Ευρωπες?Τώρα ειναι που σου σκάνε τα flash για
όλα αυτά που έχουμε αντέξει τόσα χρονια.Αργος,Ρόδος,Πύργος,Κανελλακης
και η λίστα δεν τελειωνει ποτέ.....

Χίλια μπράβο σε αυτά τα παιδιά και σε αυτόν τον προπονητή
γ αυτό που μας προσφέρουν φέτος.Το τι θα χουμε καταφέρει τον Μάιο δεν
μετράει και τόσο στην τελική.Ο κόσμος του ΠΑΣ ευχαριστιέται το ταξίδι.Αυτό μετράει.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τρι 27 Νοέ 2012 15:06 »
Σε οποιο πασολεδικο πηγαδακι κι αν πεσεις ακους τη λεξη "Ευρωπη".. Συγκινηση μονο και μονο που συζηταμε τετοιο ενδεχομενο, ειχαμε συνηθισει αλλωστε σε αλλες λεξεις ασανσερ υποβιβασμος κομπιουτερακια κτλ.. Τα ονειρα μας ταξιδευουν...  8)

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ 44 ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΣΤΗ Β.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τρι 27 Νοέ 2012 15:23 »
απο sport-fm
Παράθεση
Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τάσο Πάντο να καταθέτει προσφυγή (μετά τον Χρήστο Πατσατζόγλου) η διοίκηση του ΠΑΣ επικοινώνησε με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και εκείνος τους διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει θέμα.

χαμηλα το κεφαλι και συνεχιση της καλης δουλειας χρειαζεται...

πιστευω δυστυχως ενω μπορουμε ενα ανετο διπλο οτι θα χασουμε γιατι το αεκακι τους δε πρεπει να πεσει...

ψηφισα 1-1 αλλα φοβαμαι την ηττα... :( και ειναι κριμα γιατι συμφωνα με τα εως τωρα δεδομενα μεχρι και 3 μπορουμε να τους ριξουμε...

δε ξερω....

τον φοβαμαι τον ΠΑΣ στα κυριοτερα  :P
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 27 Νοέ 2012 15:27 από fadomas »

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τρι 27 Νοέ 2012 15:33 »
Για την Γατα που εγραψε παλι,ολος ο κοσμος στην πολη και μη, καταλαβαινει οτι ολα αυτα τα δημοσιευματα προερχονται απ τον Αγγελη και τους δημοσιογραφους του.Εγω απορω γιατι ο Πατσα ακολουθησε τον δρομο του Αγγελη αφου ηταν σιγουρος οτι θα μπορουσε με τον ΧΒ να συζητησει αν ειχε καποιο προβλημα.
Το σκηνικο αυτο πριν τον κρισιμο αγωνα δειχνει ποσο προσπαθουν καποιοι να χαλασουν το καλο κλιμα που υπαρχει στην ομαδα και κατα τη αποψη μου αποσκοπουσε να αποσυντονισει την ομαδα ωστε να γκελαρει με τον ΟΦΗ και να βαλει τις βασεις για νεα γκρινια.
Μπραβο στην ομαδα και στο Χριστοπουλο που δεν μασησαν και καναν αυτο που περιμεναν 5000 κοσμος εντος γηπεδου αλλοι τοσοι εκτος και αλλοι 10000 πασολεδες σ ολη την Ελλαδα.
Φανηκε ποσο εκτιμηση εχουν στον κοσμο και στην ομαδα μανατζαραιοι καιδημοσιογραφοι του κωλου.
ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ...
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 27 Νοέ 2012 15:57 από pantser »
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τρι 27 Νοέ 2012 18:07 »
Μπραβο στην ομαδα και στο Χριστοπουλο που δεν μασησαν και καναν αυτο που περιμεναν 5000 κοσμος εντος γηπεδου αλλοι τοσοι εκτος και αλλοι 10000 πασολεδες σ ολη την Ελλαδα.

5000 (μέσα) + 5000 (έξω) + 10000 (υπόλοιπο) = 20000 (σύνολο)

Σαν λίγους δεν μας βγάζεις??? Βάλε ένα μηδενικό ακόμη στους "έξω" και στο "υπόλοιπο" :) :) :mono:
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τρι 27 Νοέ 2012 22:41 »
Χωρίς οπαδούς ο ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ

Χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της Δευτέρας που κλείνει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League (03/12, 19:30).

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν ζήτησε εισιτήρια από την ΠΑΕ ΑΕΚ ούτε με γραπτό αίτημα αλλά ούτε βρέθηκε και εκπρόσωπός της στη χτεσινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα που έγινε στο ΟΑΚΑ.

Ως εκ τούτου, δεν θα ανοίξουν οι θύρες 20 και 22 που παραχωρούνται σε φιλοξενούμενους οπαδούς στις εντός έδρας αναμετρήσεις Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Δευτέρας θα τεθούν σε κυκλοφορία αύριο Τετάρτη και οι τιμές θα είναι:

Θύρες 1, 35 : 10€

Θύρα 15 : 10€ (Παιδικά 5€)

Θύρες 5, 6, 7, 11, 12, 13, 23, 31 : 15€ (Παιδικά 5€)

Θύρες 8, 9, 10 : 20€ (Παιδικά 10€)

Θύρα 29 : 40€ (Παιδικά 15€)

Θύρες Ρ1, Ρ2 : 100€ (Παιδικά 30€)

ΑΜΕΑ 13 : 10€

απο PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τρι 27 Νοέ 2012 22:47 »
Παράθεση
ΑΕΚ: Οι πιστωτές και η προσφυγή Αλεξόπουλου
http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=485903

Εν τω μεταξύ, η προετοιμασία της Ενωσης εν όψει της αναμέτρησης με τα Γιάννενα δέχτηκε νέο πλήγμα, καθώς ο 23χρονος επιθετικός Μιχάλης Παυλής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση.

Ως γνωστόν, ο Παναγιώτης Λαγός υποφέρει από θλάση β' βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και θα απουσιάσει σίγουρα από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Οι Θωμάς Τσίτας, Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Ταξιάρχης Φούντας έκαναν θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ από τον επικείμενο αγώνα θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Ισπανός Ανχελ Μιγκέλ Κορδέρο.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τετ 28 Νοέ 2012 08:45 »
Για την κουλα, ετσι που ειναι, ο Κοδρερο ειναι μεγιστη απωλεια.
Λειπει κ ιο λαγος....

Ας βαλει Αρκουδα ή οτι αλλα ονοματα ζωων εχει.  :P :P :P

Πατημα στο λαιμο. :mono:

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τετ 28 Νοέ 2012 09:05 »
Πρωτη φορα στην ιστορια του ΠΑΣ που οι παικτες και ο προπονητης φερνουν τον κοσμο στο γηπεδο και διπλα στην ομαδα με την δουλέια τους αλλα και την αγαπη τους για την ομαδα.Ενω αλλοι με γεματα γηπεδα το παιζαν φιρμες.
Διπλο στο ΟΑΚΑ=6 βαθμοι.
Δυσκολο να κανει δευτερη ηττα στα καπακια η κουλα μεσα αλλα ο ΠΑΣ που βλεπουμε εχει 18 βαθμους και δικαιουταν αλλους 5 με πανιωνιο και πλατανια.Αυτο λεει πολλα.
Διπλο ξερο.