Λοιπόν..
Πάρτε το χαμπάρι όλοι, αυτός ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ είναι το κάτι άλλο.
Έχει βάλει υποσυνείδητα άλλους στόχους, διαφορετικούς από ότι έχουμε μάθει 30 χρόνια τώρα.
Παραμονή και μαλακίες!Αί στο διάολο! 30 χρόνια τα ίδια. Η ίδια κλαψο μ##$% αση, η ίδια ηττοπάθεια, η ίδια η μιζέρια κάθε χρόνο. Κατάντησε αυτή την ομάδα να είναι κομπλεξική. 30 χρόνια!
Τόσο κόμπλεξ να πούμε, που είμαστε 18 βαθμούς 3 αγων πριν το πρώτο γύρο, και μιλάμε ακόμα για παραμονή, και σεμνά και ταπεινά, και παράγκα έχω, και ALPHA DIGITAL, και να, ξέρεις, η αεκ τώρα μεγάλη ομάδα και ένα Χ καλό είναι, κτλ κτλ. Για τόσο κόμπλεξ λέμε.
Ε οχι ρε πούστη μου, παίζουμε με τον τελευταίο και πάμε φυσιολογικά να πάρουμε το διπλό!! Και όχι μόνο το διπλό, αλλά θα αναγκάσουμε και τους αντίπαλους φιλάθλους να μας χειροκροτήσει για τη μπαλάρα που είδαν!!!!! Αυτή είναι νοοτροπία AJAX της Ηπείρου!!
Ο κόσμος αυτά θέλει και έτσι θα γυρίσει στο γήπεδο. Αυτή η ομάδα, του Χριστόπουλου, να μας αλλάξει πλέον νοοτροπία. ΜΠΟΡΕΙ !!
Μεγαλώσαμε κάπως, μαθαίνοντας στα δύσκολα, μαθαίνοντας να θέλουμε πολλά και να περιμένουμε λίγα, μαθαίνοντας να διαχειριζόμαστε άγχη , δυσκολίες, αντιμετωπίζοντας την ομάδα μας και το μέλλον της ρεαλιστικά και ψιλοαπαισιόδοξα.
Πρώτη φορά στη ζωή μου (η προηγούμενη ήταν όταν φόραγα πάνες) βλέπω την ομάδα μου να νικάει 3 φορές σερί. Αφήστε μας κι αφήστε τους εαυτούς σας να κάνουν όνειρα. Να βλέπουν και να ζητάνε 5 νίκες σε 22 μέρες (Ξάνθη, Αρης, οφη, Σέρρας, Αεκ) ή 6 σε 27 μέρες, να βάζουν στοιχήματα για εκδρομή στα Χανιά αν κλείσει ο πρώτος γύρος με μόνο νίκες, να ψάχνουν τα γήπεδα της West Brom και της Ροζενμποργκ (Στάδιο Λέρκενταλ, 3.500 περίπου χιλιόμετρα, γύρω στις 42 ώρες, προτεινόμενες διανυκτερεύσεις σε Πράγα, Κοπεγχάγη, Τροντχάημ, Βερολίνο) για εκδρομές το καλοκαίρι, και γενικώς να κάνουν όνειρα.
Μιλάω, και μέχρι αποδείξεως του εναντίου, θα μιλάω με τον τσιόκο σηκωμένο.
Γιατί μπορώ, γιατί το δικαιούμαι, γιατί είμαι έκτος κι έχω την καλύτερη ίσως φόρμα του πρωταθλήματος.
Γιατί είμαι μαθημένος στις προσγειώσεις κι αν στραβώσει θα το διαχειριστώ. Γιατί τόσα χρόνια διαχειρίζομαι στεναχώριες και ξέρω. Τη χαρά μου και την καύλα μου δε θα τη διαχειριστώ. Θα βγάλω γλώσσα και θα γίνω τελείως γραφικός. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ.
Και, κυρίως, γιατί μπορεί η ομάδα μου.
Εύχομαι ολόψυχα στην συναισθηματικά φορτισμένη, πλην όμως σιχαμένη, ομάδα της ΑΕΚ, το πιστοποιητικό θα νάτου της να φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Τόμας ΝτεΒινσέντι, του Μπράνα Ίλιτς, του Φώτη Γεωργίου ή όποιου άλλου πάρει σβάρα αυτή την ομάδα γειτονιάς-σχολείου που φοράει την κιτρινιάρικη φανέλα. Κανένα έλεος. ΔΙΠΛΟ ΔΙΠΛΟ ΔΙΠΛΟ.
Υ.Γ. Το πως διαχειριζόμαστε εμείς την ευφορία των συνεχόμενων νικών δεν έχει να κάνει με το πως πρέπει να το διαχειρίζονται οι παίκτες. Υπάρχει προπονητής.
Υ.Γ.2 : Το ματς με τα Σέρρας είναι ΠΟΛΥ πιο σημαντικό από το ματς στο ΟΑΚΑ. ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ....