Δεν ξερω αν γιναμε σοφοτεροι σήμερα, αλλα ειδαμε πραγματα.
κωδικοποιημενα:
1. ειδαμε το γηπεδο μισο γεματο (κι οχι μισοάδειο ως συνηθως) καθημερινη βροχερη μερα με αντιπαλο ομαδα Β' Εθνική. Προφανως επαιξε ρολο η πορεια της ομαδας στο πρωταθλημα, προφανώς επαιξε ρολο το φθηνο εισιτηριο που πολλοι θεωρουσαν πως ειναι μια απο τις κινησεις που θα ξανα φερει κοσμο στο γηπδο σ'αυτους τους χαλεπους καιρους.
2. Ως θεαμα ηταν μετριο ως κακο παιχνιδι. μετρια ομαδα ο Πανσερραϊκός, μετριος και ο ΠΑΣ. Για τον ΠΑΣ θα εξηγησω παρακατω, τον ΠανσερραιΚο δεν τον εχω ξανα δει για να εχω συγκριτικη αποψη.
3. Δοκιμασε κατι σημερα ο Χριστοπουλος που εγω δεν θα το εκανα, αλλα ευτυχώς δεν ειμαι προπονητής, οποτε μονο το κουβεντιαζω.
Ροτεσιον με αλλαγη στα 9/11 δεν το θεωρω ενδεδειγμενο, θα ελεγα κατι 5-6/11.
Πιστευα πως θα βραχυκυκλωσει η ομαδα και ως ενα σημειο εγινε (αναμενωμενα)
ΑΛΛΑ το αποτελεσμα ήρθε και το θεωρω αποτέλεσμα προκρισης. ενα γκολ θα το βαλμε στις Σερρες, αν βαλει 3 ο Πανσερραϊκος με γεια του με χαρά του.
4. Δεν ξερω τι συμπερασματα εβγαλε απο τους νεοφερμενους στην ενδεκαδα ο κόουτς, δικια του δουλεια.η αληθεια ομως είναι πως εμοιαζε λιγο με παιχνιδι προετοιμασιας το ματς κι αν δεν ηταν ο Κιασσος να αναψει λιγο την κερκιδα το περναγες και για φιλικο.
5. Μπηκαμε καλυτερα στο παιχνιδι, φανηκε να αιφνιδιαζεται ο Πανσερραϊκος, βαλαμε το γκολ, ειμασταν χειροτεροι στο δευτερο, δεν εβαλε το γκολ ο Πανσερραϊκος (εκει στο 60) και τελειωσε ενα παιχνιδι που δεν θα το θυμαται κανενας.
6. Την δουλευει την ομαδα ο Χριστοπουλος, πιστευω σταδιακα (οταν εξασφαλιστει η παραμονη) θα μεγαλωσει το ροστερ, ελπιζω λιγο πιο σταδιακα.
Μας αρεσει αυτη η ομαδα και πιστευω πως αρεσει και στους εξω, σημερα ηταν μια εξαιρεση για λογους προφανεις.
Υ.Γ.
Ωραια η κινηση Νικλητσιωτη, φαινεται να τα εχει αυτα, αλλα να δουμε
και την διαρκεια όπως αναφερθηκε και πιο πανω.
Y.G.1
Συγχαρητηρια σε προπονητη και ποδοσφαιριστες, δεν θα βερεθω να δινω.
αλλα τουτη τη φορα και στην ΠΑΕ.
Παμε για το Δευτεριατικο διπλο τωρα
4 συνεχόμενες νίκες σε οποιαδήποτε διοργάνωση από πότε έχουμε να κάνουμε;
Άντε λοκο αρκετά ξεκουράστηκες άνοιξε τα αρχεία σου
κι επισης, διπλο ημερα Δευτερα εχμε κανει..?