"""Προσωπικά, δεν έχω καμία καϊλα να δω βασικό το Γιάκο, το Τοπούζη, το Χάρη Κωστάκη και το Κωστάκη Παππά.
Ναι, προτιμώ τον 35χρονο Πάντο και τον ποιοτικό Villa. Απ' αυτούς.""""φίλε PASaris για να βγάλεις συμπεράσματα για παίκτες που δεν τους γνωρίζεις θα πρέπει πρώτα να τους δεις και μετά λέγε .Κατα καιρούς εδώ στη ομάδα μας πέρασαν παίκτες που εμείς ως ¨γνωστές ¨¨ποδοσφαίρου που είμασταν τους απορριψαμε και ήρθαν άλλοι και τους αξιοποίησαν .Διαβαζω ότι αναφερεσε κατα κύριο λόγο σε γιαννιωτες παίκτες .Εγω θα προτιμούσα να δίνανε προβάδισμα σ αυτούς τους παίκτες παρά σε ξένους Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ πρέπει να καταριψουμε την ρήση ¨κανείς στον τόπο του δεν αγιαζεϊ ¨
Φίλε Panapas, λες σ' εμένα ότι βγάζω συμπεράσματα πριν δω, ενώ εσύ έχεις κάνει συνολικά 3 ποστ στο φόρουμ, όπου και στα 3 προτρέπεις το Χριστόπουλο να βάλει το Χάρη Κωστάκη και τα υπόλοιπα ..."ταλέντα".
Προφανώς και εξυπηρετείς το σκοπό σου, αλλά δεν είναι ανάγκη να το κάνεις τόσο προκλητικά.
Και για να τελειώνουμε μια και καλή με τα ..."ταλέντα" μας.
Ποια ταλέντα; 22 και 23 χρονών και τι έχουν κάνει στη καριέρα τους;
Αν δεν πήραν ευκαιρίες ως τα 22 τους και δεν έχουν δουλέψει σε επαγγελματικές ομάδες, ποιες είναι οι πιθανότητες να κάνουν τώρα κάτι;
Ο Χάρης Κωστάκης απορρίφθηκε τόσες φορές απ' τον ΠΑΣ και αποκτήθηκε απ' το Χριστόπουλο κακήν κακώς, γιατί δε θα είχαμε στο ρόστερ άλλο αριστεροπόδαρο, πλην Κοροβέση.
Ο Κώστας Παππάς έπαθε τραυματισμό(χιαστό νομίζω) τη χρονιά που ήταν να κάνει το "μπαμ" ως ο "νέος Γιούρκας".
Μετά τι;
Ο Γιάκος με Άγγελο έπαιξε αμυντικό χαφ, δεξί μπακ, 10άρι και σέντερ φορ. Ο Χριστόπουλος τον έβαζε 10 και 9 στα φιλικά, πριν πάρουμε Ίλιτς.
Τον χόρτασα. Ευχαριστώ, δε θα πάρω άλλο.
Έχεις δει σωματοδομή που έχουν αυτοί οι 3; Στο Α' τοπικό Θεσ/νίκης να τους βάλεις να παίξουν, να τρακάρουν με κανένα 35χρονο σέντερ μπακ, θα είναι για την εντατική. Πού να πάνε και Α' Εθνική;
Με τον Τοπούζη γέλαγαν και τα τσιμέντα του ΠΕΑΚΙ σε όσα φιλικά έπαιξε. Δε μπορεί το παλληκάρι.
Πρέπει να έχει σπάσει το ρεκόρ δοκιμαζόμενου παίχτη σε ομάδα, μέχρι να αποκτηθεί. Φως φανάρι ότι ήταν "το μη χείρον, βέλτιστον".
Εξαίρεση ίσως αποτελεί ο Μάριος Οικονόμου, επειδή είναι γεννηθείς το 92. Όχι πως είναι και μικρός δηλαδή, αλλά τα 20 για τα ελληνικά δεδομένα, δεν είναι και απαγορευτικά να ξεκινήσεις καριέρα. Για το εξωτερικό δε το συζητάμε. Είσαι νεκρός για υψηλό επίπεδο.
Φαίνεται ότι το παιδί έχει μια καλή σωματοδομή, αλλά είναι εντελώς αδούλευτο ποδοσφαιρικά.
Το "ποιος" θα δουλέψει όλους αυτούς τους μικρούς, είναι μια άλλη κουβέντα, όχι της στιγμής.
Εγώ φίλε μου, προτιμώ να παίρνει το προβάδισμα όποιος το αξίζει κι όχι να το δίνει ο προπονητής σε κάποιον επειδή είναι ...Γιαννιώτης! ΟΚ;
Σόρρυ για το οφτόπικ, αλλά είναι μερικά πράγματα που δε μπορώ να τα αφήσω να πέσουν κάτω! 8)