παίχτες "τύπου" Κώτσιου. βάλε άλλο όνομα αν σε πειράζει βεντέτες εννοώ
π.χ έχουν πει παλιοι παιχτες του ΠΑΣ ότι δεν υπήρχε καλό κλίμα στα αποδητήρια ότι ο Παράσχος έκανε διακρίσεις κτλ
Ας μη παίζουμε την κολοκυθιά ... ήμουν σαφής και περίμενα μια στάνταρ εξήγηση για πώς στο αρχικό κείμενο ονοματοδοτείς μια άρρωστη και επιζήμια κατηγορία παικτών που πέρασαν από τον ΠΑΣ (βεντέτες κ.ά.,) με λεζάντα Κώτσιος! (δεν ήταν στην ευχέρειά σου)
Τώρα μου λες "βάλε άλλον αν σε πειράζει" ... το θέμα δεν είναι τι πειράζει εμένα, το θέμα είναι η αντικειμενική αποτίμηση της συνολικής προσφοράς του παίκτη και το τεκμήριο στο επιχειρήμά σου που λέει ότι ο Κώτσιος ήταν η προσωποποίηση της βεντέτας στον ΠΑΣ.
Μη "πηδάς" έτσι τα λεγόμενά σου.
Εγώ σε καμία περίπτωση δε θα έλεγα άκριτα ότι ο Σαΐτας ενδεχόμενα να ήταν το μεγαλύτερο αποδυτηριακό λαμόγιο που κανόνιζε ποιός θα παίξει, ποιός τα στημένα, ποιός τα πέναλτι και ποιόν θα έχει παρτενέρ ή στήριγμα.
Δηλαδή ... εδώ εμπίπτει τέλεια ο Παράσχος, η κινητή τηλεφωνία και τα πούρα Αβάνας, σε περίπτωση που θα ισχυριζόμουν κάτι τέτοιο, από φαντασίας.
Θα ήταν ψέμα και άδικο ... προβοκατόρικο που λένε και οι εξυγιαντές των ομάδων.
Σχετικά με Αγγελή ... η αναφορά στο πρόσωπό του εντελώς άκαιρη - όψιμη και εν μέρει άξια απορίας, στα πλαίσια της κριτικής που θα ξύπναγαν κάποιοι την ΠΑΕ ... τί άλλαξε ξαφνικά και μου μαλώνουν το μπουλουκάκι, που καβάντζωσε το Ζαϊρί και όχι μόνο?
Κάποια στιγμή θα πρέπει να αφήσουμε την ομάδα στη διάθεση του Κόσμου της και όχι στα τερτίπα του υποΚόσμου της.
Πάντος (λες να προσφύγει με Ντάσιο, Λίλα, Βίλα, Κώτσιο, Κυριάκο, Γεωργίου, Μπεσέρα, Βάντερσον, Κηπουρό και άλλες βεντέτες?) ... Υγεία σε μια ομάδα θα λέγαμε τη χαρά και τη διάθεση του Κόσμου να επιστρέφει και να πλαισιώνει μαζικά την Ομάδα, χωρίς κερκιδικά αμφιλεγόμενα και δυσαρέσκειες διεγνωσμένες ... τότε για ποιό "κενό" κάνουμε λόγο?
Το"κενό" θα μπορούσε να ήταν μόνο "κατασκευή" για άδεισμα.
Οι παίκτες μας έχουν υπομονή για "όλα" ... εμείς έχουμε σύνεση και ομοθυμία?
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν ... ευχές αργότερα.